Znanstvena odkritja razkrivajo laži LGBTQ-lobija – homoseksualni miti padajo kot domine!

Foto: iStock

Bolj kot se veča pritisk homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija na biološko družino mame, očeta in otrok, več je senzacionalnih odkritij, ki razbijajo homoseksualne mite.  Homoseksualnim aktivistom v Ameriki in po svetu pa zato vse bolj popuščajo živci.

Študija, objavljena v The Journal The New Atlantis (23. avgust, 2016), je bila prava bomba normalnosti. Gre za priznano revijo za znanost, tehnologijo in etiko s sedežem v Washingtonu. Ta študija analizira znanstvene dokaze o vprašanjih homo-lezbične-bi-trans-inter-seksualne usmerjenosti, objavljenih do danes v znanstvenih revijah.
Poročilo sta sestavila dva ugledna znanstvenika. Dr. Lawrence Mayer, profesor psihiatrije in statistike in biomedicine na Arizona State University, je naveden v uvodu študije. Dr. Mayer je pričal v številnih zveznih in državnih sodnih postopkih in vedno je močno podpiral navidezno enakost in nasprotovanje homoseksualnemu lobiju.

Homoseksualci in lezbijke podvrženi  duševnim težavam in spolno prenosljivim boleznim
V navedeni študiji  je tokrat isti dr. Mayer izjavil, da podpira vsak stavek v tem poročilu, brez pridržka, saj gre za resne znanstvene medicinske raziskave. Izjavil je tudi, da je bil zaskrbljen, ko je v pregledu več kot 500 znanstvenih člankov ugotovil, da se skupnost homoseksualcev in lezbijk sooča z  nesorazmerno veliko stopnjo težav v duševnem zdravju v primerjavi s populacijo kot celoto.

Drugi avtor je dr. Paul McHugh, eden izmed vodilnih psihiatrov v svetu. Bil je vodilni psihiater v bolnišnici Johns Hopkins v Baltimoru od 1975 do 2001. Ti znanstveniki so pregledali na stotine objavljenih strokovnih študij na področju spolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved.

Njune ugotovitve so:
• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološko osnovna človeška lastnost, da so ljudje “rojeni na ta način”, ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola, tako da bi obstajal ”moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu”, ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, da postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu ”zdravljenju” ali kirurškim  posegom.

Homoseksualci in lezbijke si zaslužijo zdravljenje motenj spolne usmerjenosti
Homoseksualci in transseksualci imajo po ugotovitvah znanstvenikov višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) ter tudi vedenjske in socialne težave (zlorabe snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje) kot običajna populacija. Najbolj prikrivana resnica s strani homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija pa je, da želi ogromno homoseksualcev in lezbijk zdraviti svojo istospolno usmerjenost, vendar jim homo-lezbični lobi tega preprosto ne dovoli, ker bi bil potem njihov obstoj na kocki. Za moč in denar so pripravljeni pohoditi najprej vse nasprotnike, nato pa še tiste, ki naj bi jih zagovarjali, v resnici pa jih ves čas samo zlorabljajo.
Druga bomba je eksplodirala z mnenjem raziskovalcev American Psychological Association (APA).

Lezbična aktivistka dr. Lisa Diamond je soavtorica “Priročnika APA” o spolnosti in psihologiji in ena od najbolj spoštovanih članic psihološkega združenja. Priznala je, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond potrdila, da je mit, da se “homoseksualci ne morejo spremeniti” zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost – tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola – tudi atrakcija, vedenje in iskanje lastne identitete, saj se spolna želja oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušenj, ne zgolj v genetiki ali na osnovi hormonov.

S tem je pripomogla, da bodo po Trumpovem ukazu ustrezno spremenili zakonodajo v nekaterih državah v ZDA in v Kanadi, ki prepoveduje “popravljalno terapijo”, ki si prizadeva za pomoč bolnikom, ki se  soočajo z istospolno privlačnostjo.
Prav tako navedene študije postavijo na laž utemeljevanje homoseksualnih aktivistov, da je spolna usmerjenost “gibanje za državljanske pravice našega časa”.

Edino, kar nam znanost vedno znova potrjuje, je, da smo rojeni kot moški in ženske.

Franci Donko

 

 • Valter BraniSlav

  Tretja bomba:
  FRANCI DANKO JE PEDER.

  • beno

   Valter BraniSlav JE PEDER.

  • Viktorh

   Očitno si njegova stranka.

 • Božo

  Evo spet Donko in njegove seksualne fantazije. Toliko kot on piše o gejih ne pišejo niti revije za homoseksualce. Zakaj neki?

  • janez zorman

   Zaradi uravnoteženosti !

  • Valter BraniSlav

   Zakaj le neki?
   ZATO KER LAČEN O KRUHU GOVORI.

 • Metka

  Srečala sem že veliko prikritih gejov ampak Donko je največji. Bolj prikriva bolj kaže svojo homoseksualnost.

  • Valter BraniSlav

   To ni Donko, to je Danko ker razmišlja s svojo Danko.

 • Aron

  Spet o tej fake študiji? Kakorkoli ze, gre za non peer reviewed članek, ki so ga znanstveniki za zdavnaj zavrnili kot nestrokovnega. Gre za skupek krscanske antiLGBTQ propagande.

  • beno

   Najprej PREBERI ………………..
   “Lezbična aktivistka dr. Lisa Diamond je soavtorica “Priročnika APA” o spolnosti in psihologiji in ena od najbolj spoštovanih članic psihološkega združenja. Priznala je, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond potrdila, da je mit, da se “homoseksualci ne morejo spremeniti” zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost – tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola – tudi atrakcija, vedenje in iskanje lastne identitete, saj se spolna želja oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušenj, ne zgolj v genetiki ali na osnovi hormonov.”
   ………………………..potem pa KOMENTIRAJ !
   To so nova strokovna dognanja.

  • xtc

   In to defektni znanstveniki kot si ti.

 • Viktorh

  KPJ je bila zločinska organizacija, njen broz pa zločinec.
  Edino, kar so imeli prav, je bilo, da so trdili, da so homoseksualci bolniki, sprevrženci, ki jih je potrebno zdraviti.
  No, to je končno tudi dokazano.

  • Steiermark

   Ja, ampak največjega zločinca, pedofila in homoseksualca tita nikoli niso zdravili…..Ne smemo pa pozabiti, pravtako, da je bilo obdobje komunizma, obdobje, ko so takšni zblojeni pederasti in predvsem pedofili, v kolikor so pripadali rdečim, zaščiteni in so svoje žrtve novačili , kot učitelji, po OŠ – tako punčke, kot fantke, nekaznovano izvajali vso to svinjarijo….

 • janez zorman

  Potem je imel Titej prav, da jih je do leta 1977 dajal pod ključ; saj v nečem !

 • Valter BraniSlav

  Znanstvena odkritja razkrivajo da je velika večina homofobov – kot FRANCI Danko- prikritih homoseksualcev.

  • Štalmajster

   Valter KaramelVenezuel zgleda da ti služiš s tem LGBT in vlagaš v svojo danko mešetarsko !

  • Anton

   brez nadalnjih znanstvenih raziskav je pa jasno, da si ti cepec

   sarkazem press

   • Valter BraniSlav

    Meni ni treba biti pameten
    Jaz imam denar.

    • Viktorh

     Jasno, ti delaš v tujini, na večih kontinentih, imaš vsega dovolj.
     Zato tudi ne uporfabljaš ŠUMNIKOV. imaš vse, le pameti ti fali, pameti, klovn.

     • Valter BraniSlav

      Jaz. Pameti ne potrebujem. IMAM DENAR. Pametni morajo biti reveži da niso lačni.

     • Štalmajster

      Je nekoč živel en stric, ki je imel penicilin za take odvratne gnusobe, kot si ti !!

     • Cucurbita Pepo

      Penicilin je antibiotik, ki deluje predvsem na gram pozitivne bakterije.

     • Štalmajster

      Ti si pa …………. pametna buča ! ;-))

     • pater karel jošt

      Tudi, če bi jo imel, je ne bi znal uporabiti.

     • Steiermark

      No, ja, zate so dobro poskrbeli tisti, ki so te s titom vred zlorabljali, ko si bil pionirček. za take titove pionirčke – invalide oz. pohabljence , za kar si niso sami krivi, je prav, da se poskrbi zanje!

     • Valter BraniSlav

      In kdo je tebe pohabil?

  • Zgornji

   Hmmm … bolj Slabo ti Valter braniš Slavo Slavskih narodov, če moraš tujke uvažati , namesto da bi svoje bejbe omožil in jih ubranil pred migranti ki jih napadajo, … ti pa delaš ravno obratno … uvoziš še migrantko, … in za nameček še temno/črno , … aj aj aj aj aj aj aj … valter, valter , kam si padel, kam zabluzil … Jaaaoooo , Jaooooooo … Slaaaaaaaba obramba se tebi piše … :-( :-P

   • Valter BraniSlav

    Vedno sem sanjaril o temnopoltih ženskah potem sem sanje uresničil
    Nekega dne bo tudi Franci uresničil želje svoje Danke in se bo dol dal s crncem.

    • Zgornji

     Tudi jaz sem nekoč sanjaril o temnopoltih sestrah , in še Dooooobro da nisem tistih Pokvarjenih sanj iz mladosti ( beri : Blodenj ) tudi zares uresničil, ker sem kasneje celo imel priložnost leta 2009 !!! ! !!! No, evo , kako ti to (ne) braniš svoj narod z uvažanjem črnih tujk … no, saj bi tudi jaz takrat isto zabluzil , če me nebi Bog rešil tistih “črnskih” – Pokvarjenih “želja” ( poželjenj ) … Sem imel srečo spet Večjo kot pamet.

     • Valter BraniSlav

      Jaz sem sebe izvozil iz Slovenije ze leta 1977, domov hodim na dopust. Največ časa preživimo v Londonu, nekaj tudi v Miamiju in Caracasu. Podarila mi je lepe otroke in je naj boljša mati in.žena. Upam da je tudi tebi uspelo ustvariti srečno družino kajti bolje je biti dobro obesen kot slabo poročen.

     • Zgornji

      Hmmm , o Zunanji lepoti sem ti že razložil kar so vedeli že Staroegipčani , in mislim da ne velja samo za Ženske temveč delno tudi za Moške : ” Bolj kot je lepa na zunaj, bolj je neumna . ” Sicer pa obstajajo tudi Zelo Redke Izjeme, ampak, Močno Dvomim da je pri tebi tudi tak primer , ker imaš dodaten faktor minus še zmešano-zmixano raso , ki ima spet druge vzroke daleč zadaj. Torej …
      Meni pa moje družine še ni uspelo ustvariti, ker sem se raje prej ločil . Bom se pa spet poročil okrog leta 2028 , – tokrat z Pravo Ženo – od Boga poslano , da nebom spet imel neprespanih noči z razboleno glavo , ker je res bolje biti mrtev kot slabo poročen, tako kot je to storila večina od vseh mojih nekdanjih sošolcev.

     • Valter BraniSlav

      Mas kaj otrok ?
      Kolk si star?

     • Zgornji

      Otrok imam na Srečo še nobenega, in sem star 43 , torej jih nameravam imeti čez cca 11 let. Pa ti ?

  • Steiermark

   valteriću, prečitaj si ugotovitve znanstvenikov, da ne obstojajo drugi spoli, kot ž ali moški ter da je vse ostalo posledica duševnih težav, ki jih imajo takšni oneti – reveži, ki bi si želeli iz minute v minuto spreminjati spol….. Tistih nekaj, ki se rodi s takšno gensko hibo, ter imajo dvojni spol, se pa itak odloči kateri je tapravi, glede na dejstvo, da je eden bolj izražen od drugega!
   Valteriču , kolikokrat si pa ti imel “splav”, ko si opravljal veliko potrebo? Očitno ti je titovo pedofiliranje, razen štokholmskega sindroma pustilo tudi druge posledice…..

 • Štalmajster
 • Valter BraniSlav

  Drek pa pase v Danko od Francija.
  Kaj nam sporoča Franci?
  FRANCI pravi: prosim obsojanje homoseksualnost sicer ne bom mogel več krotiti svoje lastne homoseksualnosti. Le če boste vsi skupaj udrihali po njih bom sposoben brzdati samega sebe.

 • Darth Vader

  seprav ti kot protiutež znanstvenim raziskavam navajaš peticijo več kot 600 študentov ter……pol ducata kolegov od nekoga, kateremu je ime Poteat :) in profesor na fakulteti še nikoli ni bil vir znanstvene avtoritete…..sploh na ne na Bloomberg school of public health :)

  • Valter BraniSlav

   Michael Bloomberg je Eden najvecjih teoretikov in praktikov finančne industrije. Od njega sem se ogromno naučil in z istimi metodami tudi sam dobro zaslužil. Bloomberg je tudi milijarder precej bogatejši od Trumpa.
   Sicer pa poglej si prvo referenco.

   • Darth Vader

    LOL :) ti pa dobro zaslužil :) me pa veseli, da mislite da smo tko polpismeni, da ne vemo kdo je Michael Bloomberg

  • Aron

   Ja, ker je nek ultrakrščanski thinktank, ki je deklarirano anti LGBT bolj verodostojen kot ostale znanstvene institucije :))) Že to, da študija ni peer reviewed pove dovolj o teh ‘novih zdravstvenih odkritjih’ hehehe

   • Darth Vader

    pa ti je jasno, da se gayi in lezbijke ne reproducirajo in več kot jih je, manjša je davkoplačevalska baza za državo? :)

    • Aron

     Zato jim je pa potrebno omogočit vse ostale možnosti: posvojitve, oploditve z BMP, nadomestno materinstvo ipd.. Če se že gremo znanost, naj bo ta v službi davkov :)))

     • Darth Vader

      zakaj pa nebi po vzoru marsikatere države na tem planetu rajši nagrajevali normalnih družin, kjer imata dva normalna odrasla moški in ženska otroka? :) kot to naprimer počnejo v Rusiji, Poljskem, Madžarskem……pa kot je recimo to počel Ghadaffi v Libiji, kjer je vsak novorojen libijec dobil 30.000USD popotnice v novo življenje? :)

     • Aron

      Jih slučajno ne? Potem bo pa spet cel halo, ko bodo plodni muslimani lepo živeli na račun bogatih otroških dodatkov :)

     • Darth Vader

      180eur/mesec za vrtec in 600eur/leto za papirnate knjige leta 2017 pri 40eur/mesec otroškega dodatka za povprečno slovensko družino ni ravno spodbudno kajne :) razen če misliš, da bodo horde novopečenih ne-evropejcev prispevale k dodatni potrošnji na potrošniških tržiščih EU :) ker nadomestna migracija v EU ne daje tako kvalitetnih, produktivnih in pridnih državljanov, kot so klasični evropejci….to bo pripeljalo do resnih težav pri izgradnji multi-polarnega sveta kot si ga želi kitajska….oziroma amerika bo dominirala še bolj kot dominira sedaj, tega pa vi nočete kajne :) in mimogrede…….zlagal si se, ko si dejal da nimaš politične agende :) vidim da si ekstremni levičar in kulturni marxist :)

     • Aron

      Ekstremni levičar? Kulturni marksist? Ker ne vzamem vsakega ultrakrščanskega zmazka pod krinko strokovne študije za sveto? Nehaj no :))))

     • Darth Vader

      zagovornik LGTBQ anti-družinske politike, proti nacionalni zavesti, pro-splav, pro-neuvrščeni diktatorski/vojaški režimi, pro-masovne migracije, anti-evropski tradiciji, zagovornik odprtih mej, ter podpornik ekstremno levih omrežij v Sloveniji :) bravo :) pa poln sovraštva do slovenstva……prozorno

     • Aron

      Ni večjega Slovenca in Evropejca od mene. Če nisem pristaš domobrancev in izdajalcev slovenskega naroda ter njihovih političnih naslednikov, še ne pomeni, da sem ekstremni levičar. Kako da tega neodomoljupci ne štekate?:)

     • Darth Vader

      hmmmm čudno se mi zdi, da človek, ki podpira brezglavo zadolževanje slovenije in s tem prenaša suverenost odločanja na kreditodajalce sebe imenuje domoljupec….ter čudno se mi zdi da človek ki podpira evidentno krajo davkoplačevalskega denarja in tehnološko zastarelost pri drugem tiru sebe javno imenuje domoljub :) in čudno se mi zdi, da če si pristaš socialistov in komunistov, da sebe imenuješ domoljub :) razen seveda če nisi karikatura od osebe, katera govori eno, dela pa drugo….to je pa že za psihiatrijo kajne?

     • Aron

      Haha, pristaš komunistov :)))) Si lahko še bolj prozorno indoktriniran? Ponavljaš talking pointe velikega vodje, brez kančka skeptike, in potem imaš mene za karikaturo. Ojojoj, če ima desnica take volilce, potem se levici ni treba bati :)

     • Darth Vader

      za razliko od nekaterih gredo rodovniki naših prednikov v Sloveniji zelo daleč nazaj :) in zato nam je o razmerju sil v državi malce več jasno tudi brez vašega glavnega protagonista JJ-a…..kot pri marsikateri stvari skozi zgodovino, tudi pri pobijanju prebivalcev – nasprotnikov režima v jugoslaviji niso bili rdečkoti dovolj temeljiti in se je zgodovinski spomin in spomin kontinuitete rodovnikov oblasti ohranil…..kot družinski spomin ;) pa men verjem, da se levici ni potrebno bati volilcev na desnici ampak številk, ker topčiderja ni več, in razpada iluzije globalizma :)

 • pater karel jošt

  franci danko je ta prava dvocevka, cvajtakter. iz zapisanega kar kriči njegova homoseksualnost na plano. prikriti homoseksualci so najbolj nevarni in franci danko je potencialni posiljevalec, da ne rečem celo pedofil. živi v groznih mukah zanikanja. no, saj je zanikanje modus vivendi klerikalcev in desnakarjev.

  • Valter BraniSlav

   Tudi ljudje ki hrepenijo po bogastvu so uradno “proti” denarju, npr RKC.

  • Valter BraniSlav

   Se strinjam

  • slosin

   tvoj modus vivendi je pa nakladanje…

   • tohuvabohu

    Ni potencialni, ampak dejanski posiljevalec. Vendar samo na portalu. Drugače je pa ena usrana reva, ki mu še ovce in koze pobegnejo.

 • antimur

  Ker spake LGBT ne morejo za napredek narediti nič, celo več, vračajo nas tisočletja nazaj, več kot očitno je, da takšnih deformirancev ne moremo tolerirati, ampak jih uničiti, če želimo, da svet preživi. Takšen kreten, kot je @Valter Branislav, ki je verjetno na pederski strani, če ne na lezbični, pa lahko nekoga brez sramu označi za pedra, če ni podpornik teh LGBT ogabnosti. Zelo sporočilno dejstvo je tudi to, da večina, ki podpira vladna razbojništva, podpira tudi LGBT, invazijo musličev, kriminal, legalizacijo droge…..

  • Valter BraniSlav

   Jaz da podpiram muslimane?
   Samo pritrjujem znanstvenim spoznanjem da so homofobi kot Danko in antimur homoseksualci ki sovražijo sami sebe in to sovraštvo projicirajo na druge.

  • Cucurbita Pepo

   Pedri so se in se bodo rojevali. Očitno za družbo niso tako škodljivi kot ste prepričani, saj človeški rod nebi preživel.f

   • tohuvabohu

    Tudi statistične napake imajo pomen. Brez njih bi nas bilo danes petkrat več.

 • Miro Jereb

  Kaj pa sex v parlamentu….kjer LUD JEBE ZBUNJENOG ?
  In naj mi nekdo odgovori na moje vprašanje in dilemo: Ko gre peder srat…a je to abortus ?

  • Valter BraniSlav

   Lahko samo rečem da škoda da te tvoja mama ni abortirala.

   • Miro Jereb

    Nisem si mislil da so tudi tu prisotni….hahahaha…

    • Steiermark

     ja, mama jih ni “pravočasno” abortirala in “odložila” tja, kamor spadajo…..

 • Norm Kinley

  Torej so pedercine bolani ljudje. Hmm, a za to rabimo solane ljudi, da nam sedaj govorijo očitno.

 • Hun

  Franci Danko pise o pedrih..neprecenljivo

  • xtc

   Torejte je razkril.

   • Hun

    itak. zdj ti bom pa razkril šupak da bos cvilu

 • Karmen

  Zanimivo, poleti sem na morju čitala knjigo Bil sem gej. Vse kar je v tem članku navedel Donko, je opisano v tej knjigi.

 • totex39

  Vsi vi, ki tako vneto zagovarjate pedre pa povejte, zakaj se tako neukosno oblečeni pačijo po cestah in izkazujejo svojo moralo, kaj s tem hočejo dokazati. Norca se delajo sami iz sebe, to je vse.

  • Cucurbita Pepo

   Tudi ti imaš pravico razkazovat neokusne obleke in svojo moralo… Kaj bi s tem dokazal ?

   • totex39

    Si pa res prava neumna buča,

 • xtc

  Humoseksualnost je v bistvu bolezen in vedno je bila tretirana tako,razni naprednjaki so nato čudaštvo umaknili iz seznama duševnih bolezni.
  Definitivno pa njihova vedenja potrjujejo ,da gre pri večini za resne bolnike s težavami v duševnosti in psihi
  Že same njihove mškarade ne ne dneve pusta,kažejo na resne motnje,ki bi jih bilo treba zdraviti v ustreznih ustaniovah.

  • Cucurbita Pepo

   Homosexualnost kot mentalna bolezen ni tretirana že skoraj stoletje!

   • xtc

    Definitivno pa gre za bolezen-težava je v tem.

 • herman

  Donko, ti si rojen kot tele!

  • tohuvabohu

   Ti si pa tele še zdaj.

   • Gru

    Ti si pa bk ;p

 • Gru

  Studije so tudi pokazale da je vera, psiholoski virus. Donko kdaj se gres zdravit ?

  • sprehajalec

   Vse napredne civilizacije so bile zgrajene na duhovnem. Tibetanci, Hindujci, Europejci.

   In ti trdiš, da je bil to le opij za zatirano Ljudstvo?

   • Gru

    Ja ;) ker ima vse znake psiholoske bolezni ;)

    • tohuvabohu

     Psiholoških bolezni sploh ni, bumbar. Razen v primerih, ko zboli psiholog.

     • Gru

      Pek ;)

   • Gru

    Recimo to bi lahko zapisal za vero, ceprav je druga oblika psiholoske bolezni ;)

    ” Oboleli je pahnjen v psihotičen svet halucinacij in blodenj. Prepričan je, da ga drugi preganjajo, mu sledijo, ga opazujejo in mu želijo škodovati, celo streči po življenju. Strahove vidi vsepovsod. Opazne so nenavadnosti v govoru in pisanju, misli so nejasne, celo nepovezane, težko jih razberemo in razumemo. “

    • slosin

     a niso taki tudi naši levo-rdeči verniki….oni vidijo Janšo vsepovsod…

    • sprehajalec

     Torej se strinjaš z Leninom, religija je opij buržoazije za ljudstvo?

     pa tudi vse avtosugestivne metode zdravljenja je treba preprečiti?

     • Gru

      Ce je Lenin tako mislil pol se ;)

     • sprehajalec

      Komunisti, skozi vsa časovna obdobja isti. Ni bilo dovolj 100 milijonov mrtvih zaradi njih….

  • tohuvabohu

   Slabo poznavanje slovenščine je tudi virusno obolenje, bedak.

   • Gru

    Kreten ;p

   • Cucurbita Pepo

    Ni res.

    • tohuvabohu

     Prekleto je res. Slabe jezikovne navade se širijo z neznansko hitrostjo.

     • Cucurbita Pepo

      Slabo poznavanje slovenščine ni virusno obolenje.

     • tohuvabohu

      Ne picajzlaj. Je nalezljivo obolenje.

     • Cucurbita Pepo

      Ni

 • Bastian

  Da bi se homiči, lezbe in drugi Ne tič, ne miš prostovoljno in zavestno podvrgli zdravljenju skoraj ne verjamem. Ker jih predvsem ta usmerjenost druži. Potem bi NSi razpadla.

 • Gru

  Drgac pa ce gres mal brskat, se oba dr. ze celo zivljenje borita proti LGBT in sta posmeh v njudvini stroki ;)

  Ps; Donko sj loh priznas ;) k mi ze vemo da si ;)

 • Anonimni_Profesor

  Psihoanaliticna znanost je ze dolgo nazaj odgovorila na vprasanje kaj so vzroki homoseksualnosti in nekatere homoseksualce so tudi uspesno pozdravili.

  • tohuvabohu

   Me pa res zanima, kakšne vzroke je odkrila “psihoanalitična znanost”.

   • Anonimni_Profesor

    Slaboten lik oceta in gospodovalna mati, pogosto zagrenjena, lahko tudi prevec navezana na decka ali v vlogi osebe ki kaznuje decka vplivata najvec na razvoj homoseksualnosti. Dosti bolj od hormonskih problemov.
    Podzavestno hrepenenje po ocetu in ali podzavestni obcutek, da je decek mocnejsi od oceta, da ni bil podzavestno premagan v postelji vse to vpliva na razvoj vzburjenja in proti kateremu spolu se bo usmerilo. Si dobro razumel?

    • tohuvabohu

     Ne. Ne vidim vzročne zveze.

     • Anonimni_Profesor

      ????

     • tohuvabohu

      Ne vidim logike v trditvi, da slaboten lik očeta, gospodovalna mati in blablabla vpliva na razvoj homoseksualnih nagnjenj. Ali to mutatis mutandis velja tudi za lezbična nagnjenja?

     • Anonimni_Profesor

      Jaz sem govoril o dejavnikih ki vplivajo na to kaksno vzburjenje se razvije pri decku in s tem dolocajo homoseksualnost. Jasno da ne veljajo za lezbijke. Pri lezbistvu gre za zavidanje penisa iz tega ali onega vzroka. Lahko je vmes tudi kaka zloraba ali pa enostavno, da je bil recimo v druzini decek bolj priljubljen pri ocetu od deklice.

  • Cucurbita Pepo

   Ni odgovorila in dokončnega vzroka za homosexualnost ne poznamo. VEMO PA DA NI IZBIRA. V nasprotju s trditvami avtorja tega članka.

   • tohuvabohu

    Če ni izbira, potem je bodisi bolezen bodisi defekt. Razlika med enim in drugim je le v tem, da defektov ni moč zdraviti. Vseeno pa bi bilo dobro slišati kak dokaz, da ni izbira.

    • Cucurbita Pepo

     A ste si sami zbrali kateri spol vas privlači ?

 • sprehajalec

  Dober članek v južnem časopisu, kjer je svoboda govora na višjem nivoju;

  Naslov: Tito je ubijao pedere, a sada se oni pozivaju na njega.

  • Gru

   Res zanimivo kok desnih bere casopise iz drzav bivse Jugislavije ;)

   • sprehajalec

    So stopnjo višje, kar se zgodovinskega znanja tiče, pa za korak bližje definiciji razvojnih težav novih držav.

   • Steiermark

    tudi vi jugovići berete oz. črkujete s portalov desnih in poštenih medijev, kot je tudi N 24 ur……

 • tohuvabohu

  Če pederastija ni bolezen, je pa najbrž defekt, tako kot Downov sindrom. Torej, pedri, odločite se, ali ste raje defektni ali se raje delate defektne.

  • Gru

   Haha se loh verni tudi vprasajo ce so bolani al defektni ;)

   • Zgornji

    Še bolj se morajo To vprašati neverni !!! ! !!!

  • Cucurbita Pepo

   Isto velja tudi za ostale živali ? 10% ovc je torej defektnih ali pa se dela defektne.

   • tohuvabohu

    Znanstveno je dokazano, da ovce niso tako zvite kot ljudje in torej težko blefirajo.

  • Sredina

   Pri downovem sindromu gre za trisomijo 21. kromosmskega para, če je tudi homoseksualnost podobna genetska motnja, mi lahko poveš pri katerem kromosomskem paru pride do trisomije?

   • Nejc Ornik

    Pri homoseksualnosti pa gre za sodomijo istega para

   • tohuvabohu

    Kva si ti pameten. Kje sem pa govoril o genih? A so vsi defekti genetske narave?

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • Cucurbita Pepo

  Spolno usmerjenost verjetno določajo geni, hormoni in okoljski dejavniki. Homoseksualnost kot mentalna bolezen ni podprta s strani znanosti. Verjetno se strinjate, da si niste sami zbrali kateri spol vas privlači!

  • tohuvabohu

   A je tebi foter ubil v glavo, katere ljudi moraš imeti za privlačne?

   • Cucurbita Pepo

    Ne.

    • tohuvabohu

     Kdo pa?

     • Cucurbita Pepo

      Okolje, geni, hormoni itd…

   • Sredina

    Teb so povedal očitno, ker si preveč neumen, če take stvari sprašuješ..

    • tohuvabohu

     A si ti nadbrihtni tovariš že slišal za reductio ad absurdum?

     • Sredina

      to je vaš način izražanja ja

 • Cucurbita Pepo

  Članek je odličen za ljudi, ki hočejo potrdit svoja obstoječa prepričanja. Vsak, ki bi se pa rad kaj naučil, pa naj informacije poišče drugje.

 • Valter BraniSlav

  Znanstvena odkritja razkrivajo da so homofobi kot Franci Danko homoseksualci ki sovražijo sami sebe.

  • Štalmajster

   Praviš, ti imaš denar in ne potrebuješ …………. pameti !! ?????
   Le zakaj se sklicuješ na “znanstvena odkritja” ………. sebi enakih ????

  • Sredina

   No za razliko od tega kar piše on, je to kar ti praviš dejansko znanstveno potrjeno!

 • Olga

  Vse, kar premore LGBT, je mahanje s spolno identiteto, ki bazira na manipulacijah in lažeh, tako kot komunizem, ki maha z “antifašizmom”, ki je laž in manipulacija! Vsi, ki jim ne nasedajo, so nacisti, fašisti ali homofobi!
  Oboji so nezmožni sobivanja in so izključujoči do drugače mislečih!

  • Cucurbita Pepo

   Ste si sami izbrali kateri spol vas privlači ?

   • Sredina

    Njo privlačta samo Donko in Veliki vodja

    • Cucurbita Pepo

     Privlačnost velike vodje je obratno sorazmerna s pametjo osebka.

     • Sredina

      ne tega govort, bo kdo užaljen pol haha

     • Olga

      Po vašem komentarju sodeč, pišete in pričujete o sebi!

    • Olga

     Vas privlači zlocinski Murglski škrat, zaradi privilegijev … Verjetno ste do vratu v dreku in prisiljeni svinjati po portalu, da vam ne bi bilo potrebno zavihati rokavov in začeti delati….
     Mrtbpvega konja nihče ne obrarca… Vas pa očitno motita poštena in pokončna človeka, ker ste moralno na dnu!

   • Olga

    Vas očitno privlacita maškarada na zgornji sliki in predvsem denar iz državnega korita!
    Za zaprtimi vrati se bo sodilo “idili” spolne identitete in koncu življenja znane osebe….. Vam tragika tega primera ne odpira oči? Mamila, nasilna spolnost, zlocin…?

 • Silka

  Pa briga me kaj si mislijo pedri in lezbijke o sebi. Briga me če si v rit zabijajo metlin ali sekirin štil, le druge naj pustijo na miru in naj nam ne vsiljujejo svojih stališč in svojih moralnih načel. V vseh demokratski delih družbe je logično, da vlada večina nad manšino, tukaj pa bi se pedri šli razsceljenstva malo po svoje. NE HVALA

  • Sredina

   Zakaj pa potem vi vsiljujete svoja ‘moralna’ načela?
   Zakaj se ne ukvarjate s svojo spolnostjo in pustite druge na miru?

   Če bi se homoseksualci ukvarjal tok z vami, kot se vi z njimi, potem bi bla šele štala…

  • Cucurbita Pepo

   Torej je prav če večina podpira suženstvo ?? Je prav če večina pravi da se bela in črna rasa nesmeta mešat ?? Je prav če se večina strinja da so ženske majn vredne ??

 • Artur

  Znanstvena odkritja gor znanstvena odkritja dol pravi vzroki za to degenerativno stanje še vedno niso dokončno definirani po mojem je kriva deformirana genetika pri nekaterih, katera se eksponentno širi. Sodoma in gomora ni bila temeljita degeneriki resno ogrožajo človeško vrsto NWO LGBT komunajzarska satanistična depopulacijska agenda v polnem zamahu https://www.youtube.com/watch?v=FKge001j-Io
  https://www.youtube.com/watch?v=B594DtFEKj0

  • Cucurbita Pepo

   Razlagaj to v cerkvi.

   • Artur

    Razlagaj to vašim, ki to svinjarijo propagirajo, če si že prišel k pameti, Cerkveni Ludi Mili in njenim cerkvenjakom tudi v Murglah organiziraj predavanje.

    • Cucurbita Pepo

     Moji ?

  • twin

   Sodoma in Gomora sta recimo bullshit, lepa pravljica, ne pa znanost. Angeli so tudi bullshit, recimo. Ne moreš z enim bullshitom utemeljevati in pojasnjevati drug bullshit.

   • Artur

    Si že slišal kdaj za izraz prispodoba ? Prispodoba za naravno selekcijo . Primanjkuje ti domišljije . Pa zame je bullshit to kar izvajajo tvoji LGBT idoli zate je to verjetno marmelada pa ti nobeno utemeljevanje od kogarkoli ki ni na vaši liniji ne diši tako kot treba.

    • twin

     Določene prispodobe delujejo kot trojanski konj, ki zgleda kot krof, le da v sredini ni prave, domače marmelade.

 • montyamp

  Če LGBT skupnost in ZZB dobivata proračunski denar za orgije , bi lahko tudi ostali dobili kakšne ugodnosti pri organiziranju prireditev , pa ne davčnih blagajn .

 • bojan

  jst se s člankom ne strinjam …v živalskem svetu je po naravi vse normalno in dopustno, žival še za umor druge živali ne gre v zapor …ane … tud pr človeku ni nič drugače kar se tiče naravnih nagonov … kar pa se nakladanja tiče, kaj je normalno kaj ne je zraslo v crkvenih vrstah kjer se gredo pedofilije na veliko

  najprej pozdravite naravni nagon živali, živali predvsem dopovejte da seks z istospolno živaljo ni normalen , pol se pa spravte na človeka …

 • Sredina

  Kaj se ta peder tok ukvarja z LGBT? A je za kej prikrajšan v življenju in je komu fouš za kej kar lahko počnejo, on pa ne more? Ma travme, ker mora zatirat svojo pravo usmerjenost?

  Drugače kot tko, si njegovega dela ne znam razlagat…

  Zakaj bi se nekdo ‘znanstveno’ in v takšnem obsegu ukvarju z LGBT?
  In kje je kak vir, da se ve iz kako zanesljivih virov so ‘članki’?

  • Cucurbita Pepo

   Viri niso zanesljivi. Večina kar piše je znanstveno zavrženo.

  • twin

   Saj ti lepo piše katera univerza je objavila sicer povsem očitne rezultate znanstvenih modelov, ugled teh inštitutov je tisto kar stoji za temi raziskavami.

   • Sredina

    Člankov ne objavljajo univerze ampak znanstvene revije..ki pa so v te primeru kakšna politična trobila tako kot Janša TV verjetno

    • twin

     Ok, ampak gre za raziskave, ki jih je podprla univerza, pomeni lastniki stojijo za modeli, ki jih proizvajajo njihovi profesorji,ne glede kje so potem vse objavljeni rezultati, znanstveni model se ne more spremeniti.

     • Sredina

      Gre za približno tok znanstveno delo, kot ga je Donko opravu da je zgornji ‘članek’ napisu

     • twin

      Ne bi rekel, model je tako preprost, da je se lahko celo vsak sam prepriča o pravilnosti eksperimentalnih dognanj,pri nas ali kjerkoli na planetu, pri vsaki populaciji, kar pomeni, da je teorija zelo močno znanstveno dejstvo.

 • Aron

  Se tudi mnoge živalske vrste, ki izkazujejo homoseksualna nagnjenja, še iščejo? :)

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

  Sesalci:

  Bison[12]
  Brown bear[13]
  Brown rat[14]
  Cavy[14]
  Caribou[15]
  Cat (domestic)[16]
  Cattle (domestic)[17]
  Chimpanzee[18][19][20][21]
  Common dolphin[22]
  Common marmoset[23]
  Dog[24]
  Elephant[25]
  Fox[26]
  Giraffe[3][27][28]
  Goat[12]
  Horse (domestic)[29]
  Human[30][31][32]
  Koala[33]
  Lion[30]
  Orca[22]
  Panda
  Raccoon[34]

  • Sredina

   Ne ne, za njimi je LGBT lobi, ki jih je naučil takega vedenja

   • Aron

    Vbistvu jih izkorišča za dosego svojih ciljev. Naslednje leto bodo sloni in žirafe na ljubljanski Paradi ponosa :)

    • Sredina

     leta 2022 bo Kučan ustanovil stranko, ki jo bojo vodili bizoni

  • Cucurbita Pepo

   Vse je kriva levica.

  • twin

   Vse oblike življenja so potencialno homoseksualne, če imajo pa vse rit in spolovilo, torej se da, ni pa pravilno in prijetno.

   • Cucurbita Pepo

    Kako veš, oz. po čem sklepaš da ni pravilno ?? In zakaj bi to počeli če jim ni prijetno ??

   • Sredina

    Še boljše vprašanje je, kako veš da naj nebi bilo prijetno?
    Nam maš kej za povedat?

    • twin

     Saj ne vem, ampak to je pač ena od stvari, za katero sem se odločil, da ni zame. Saj otroka tudi še nisem nategnil, pa mrliča tudi ne, na splošno se raje vzdržim takih vzgibov, ker še normalne spolnosti nisem raziskal dovolj dobro.
     Ni v tem bistvo, ljudje so hedonisti, seveda se lahko igrajo spolne igrice, saj jim nihče ne brani, narobe je bilo iz tega delat ideologijo in kulturo, ker marsikdo ni preveč pameten in hitro nasedejo. Smisel življenja ni samo pestrost in količina, kvaliteta je tisto, kar vzdigne človeka.

     • Sredina

      LGBT ideologijo in druge teorije zarote ustavarjajo Donko in podobni, ne pa LGBT folk

 • Artur

  Lud, zbunjen, normalan Ep 52 – Gej parada (CIJELA EPIZODA)
  https://www.youtube.com/watch?v=eKL7rZIC2dw

  • Sredina

   Vprašanje na mestu je zakaj ti to gledaš? Te vzburja to? Pol morš pa mal na možatosti pridobit, pa tu objavljaš in kritiziraš?

   • Artur

    Pa rad gledam humor tudi na to temo kadar se le lahko kaj takega najde oni že vejo kako se tej stvari streže pri naših monah s Sredino žal tega ni za najti . Kaj ima tu pridobitev možatosti s tem , da me to zabava pazi zabava ne vzburja , če tebe vzburjajo prave gej parade potem je že bolj jasno zakaj si se spotaknil ob zabavi v zvezi s tem.

 • twin

  Odlična študija, ki je končno odkrila očitno, pa se le obrača.
  Seveda nam je del mednarodne znanstvene skupnosti prodajal okultno mistiko za dejstva, preostali pa so previdno molčali ali so se delali, da homoseksualnost pač ni njihovo področje. Znanost pa je, v tem je problem, vsak znanstvenik bi se moral oglasiti, kadar mu kolegi prodajajo bučke.

  Saj to je komaj začetek, čakam znanstveno skupnost, da se odločno upre popularizaciji nove vesoljske teofizije, pa kakšen Big bang, kje ste vi videli črne luknje, kje, če pa tega ni, najraje bi se sprehajal po galaksijah z lučjo v roki in prosil nezemljane, naj mi pokažejo kje v vesolju so te iluzivne stvari.

 • bednick

  Ne pozabimo:
  homoseksualci in lezbijke so rezultat hetero seksualnih staršev.
  Če ste proti homoseksualcem in lezbijkam,
  STE PROTI SEBI.

  • sevenx

   In hormonskih motilcev v cepivih…

   • Sredina

    Ti je psihič Egidij to povedu? hahah

   • Gru

    300.000 jih je haha

  • twin

   Glavni razlog so zafrustrirane možače, drugo mesto pa hinavski prijatelji.

 • bojan

  zakaj se noben ne obregne ob homoseksualnost pri živalih

  ker je pač normalno ane

  • twin

   Ker je ni, so pa lahko tudi živali homoseksualne, vendar je to zgolj osamljena anomalija, nikakor pravilo, pri nobeni znani vrsti.
   Žival ni homoseksualna, včasih se obnašajo tako, ampak pojma nimajo kaj delajo in se zelo hitro znajdejo, ko jih nagon vleče k nasprotnem spolu.

   • bojan

    živali se ovohavajo pred spolnim odnosom, z vohom zaznajo spol … tko da se nebi glih strinjal da homoseksualnosti ni pri živalih

    • twin

     Sploh ne, z vonjem prepoznavajo še marsikaj, recimo kaj je mimoidoči pes malo prej jedel in si ni umil gobca. So pa med temi molekulami plinov tudi hormoni, ki prožijo biološki odziv, ta ni nekaj mehansko točnega in nespremenljivega ampak zmes nagonov in vzgibov, ki lahko vodijo v povsem iracionalne reakcije, niso pa to stalne navade ali celo potrebe. Celo žival ima dovolj možganov, da lahko premaga hormonske vzgibe, saj se ne oplajajo ob vsaki priložnosti, čeprav teorija pravi, da to vse živali in rastline delajo kadar imajo pač sezono.

     • Sredina

      si ti slučajno Egidij? hha

      Ali ti je samo možgane opral?

     • twin

      Jaz sem twin, kdo za koji k* je pa Edigij?

     • Cucurbita Pepo

      Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Bolj primerno od “oplajanja” je osemenitev.

   • Sredina

    Ker homoseksulanosti ni – in v naslednjem stavku – so pa lahko tudi homoseksualne

    Sej ne veš kaj govoriš haha

    • twin

     Homoseksualnost ni vzgib ampak način življenja, je način razmišljanja, nikar se ne sramuj svojih čustev, hormoni imajo svojo pamet, vendar tudi ne smeš biti naiven.

     • Sredina

      ‘hormoni imajo svojo pamet’ izjava dneva haha

     • twin

      Ja, kaj si pa misli, da so čustva, od kdaj lahko nadziramo lastno domišljijo (sanje)? NI ostre meje, sploh pri ljudeh, ki lahko z ideologijo ustvarimo nekaj kar prej sicer ni obstajalo, če le dovolj močno verjamemo, fanatizem lahko sproži celo prave telesne spremembe, poglej si recimo športnike.

 • Aron

  Največja ironija je, ko se zagovorniku tradicionalne krščanske družine, Dicku Cheneyu, rodi hčerka lezbijka:
  http://abcnews.go.com/blogs/politics/2012/06/dick-cheneys-daughter-marries-her-partner/

  • bednick

   Zadel si žebljico na glavico.

   • Aron

    Gre za enega izmed zelo redkih republikancev, ki podpira istospolne poroke. Zakaj? Ker ima istospolno osebo v svoji družini in vidi, da gre za osebo kot vsako drugo. Pri homofobiji gre za indoktrinacijo in propagando.

    • twin

     Homofobija je fobija, nastane kot posledica čustvenega stresa in pa seveda zaradi pomanjkanja informacij ter zavedanja.

     • Darth Vader

      a ti kdo brani da pofukaš kakšnega fantka v rit?

     • twin

      Zakaj bi kdo kaj takega razmišljal, hm…

     • Darth Vader

      seprav, ti cel čas zagovarjaš LGTBQ ideologijo/indoktrinacijo in hočeš rečt, da nisi ne peder ne lezbijka?

 • Sredina

  Tle je tok nekih ‘strokovnjakov’ za psihologijo, sociologijo, genetiko, hormone in ne vem kaj še vse

  pa vsi skupaj nimate narjenga 1 letnika faksa iz katerga od zgornjih področjih…

  • montyamp

   Zato da obsodiš financiranje LGBT in ZZB ne rabiš faksa .
   Pedri se naj zbirajo za svoj dnar , zločinci in ovaduhi spet za svojega , ne da plačujemo orgije vsem ki imajo zaradi blesave udbe razmetano podstrešje .

   • Sredina

    Od kje ti pa informacije da se s tem denarjem plačujejo orgije? A si sodeloval na kakšni?

    • montyamp

     Ne , za ZZB golaž so verjetno ukradli , kot med WW2 .
     Čamac v Trbovlju še plava ?

  • twin

   Kakšno znanje pa rabiš za ugotovitev, da imajo eni ljudje maternico, drugi pa seme, če bi obstajale kakšne vmesne kombinacije, bi živeli ljudje z obema funkcionalnima organoma in bi lahko sami sebe razplajali praktično večno. Iz nekih (točno določenih) razlogov, narava ne deluje tako.

   • tohuvabohu

    No ja, ni čisto res, da narava ne deluje tako. Pri polžih je nekako tako, kot opisuješ.

 • montyamp

  Kaj pa deviacije kot pasjejebstvo ???
  To se pa pojavlja izključno pri komunističnih mladičih .
  Se pravi da bo treba bandiera rosa rdeči fašizem iztrebit , če ne so ga štirinožniki nahebali .

  • twin

   Dokaži, da obstaja tudi politični spol, pa si na pragu k večni slavi. Sicer pa niti ne, mogoče si na poti kam drugam.

   • montyamp

    Politični spol ???
    Ok.
    Komunist — morilec , pasjejebec , zazidar , bankrot bandit …………..
    Demokrat — nemorilec , družinski človek , domoljub , poštenjak ……..

    • twin

     V redu, razumem, zanimiva ideja, zdaj pa naredi iz nje model in začni testirat hipotezo,rezultati ti bodo pokazali, če si na sledi kakšne nove teorije ali samo brez veze nakladaš, isto kot so delali ti LGBT pederajsli.

     • montyamp

      Mam teorijo .
      Astrodiagnoza :
      Kozorogi morilci in oportunisti – komunisti .
      Kućan Milan , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek,Bizilj Ljerka , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Gregor Golobič , Zoran Janković , Violeta Tomić , Vesna Györkös Žnidar , Violeta Bulc , Igor Zorčič , ………..
      Če razširimo pas zlobnežev na november december januar in februar, dobimo še kar nekaj znanih morilskih obrazov .

      Podobno je pri homosexualcih , prevladuje rojstna Venera v močni disonanci z Uranom .

     • twin

      Ni slabo, za začetek, predlagam ti, da zadevo opremiš s slikovnim in zvočnim gradivom mogoče tudi z računalniško animacijo in jo objaviš na youtube.

     • montyamp

      Nimam cajta .
      Ajnštajn je reku da je preveč norosti , bo nihče razumel , s tabo vred ne .

     • twin

      Saj si že dovolj naredil. Budisti verjamejo, da lahko človek rodi idejo, na katero vesolje samo po sebi nikoli ne bi pomislilo, vendar pri tem ni pomembno, če idejo tudi razširijo ali pač ne, vesolje si jo je v vsakem primeru zapomnilo takoj, ko se je nekje formalizirala in je ne bo pozabilo pri svojem evolucijskem razvoju. Informacija se nikoli ne uniči.

     • bebavi monti

      zmešalo se ti je kot Vodiški Johanci

 • dob

  To, da je nekdo nor ali samo pr’tegnjen v glavi, je njegova privatna zadeva. Včasih je celo samo izbira življenjskega sloga. Njegova stvar!
  To pa, da takšni ljudje svoje norosti združijo v politično gibanje, ki potem še pretendira na oblast v državi, je pa znak norost celotne družbe, da kaj takega sploh dopušča. Kako to, da na vodilna mesta v državi (inštitucije, predsednik države, predsednik parlamenta) postavljamo ljudi, ki so najbolj nori!

  Ta družba je v glavi bolna.
  Ti ljudje iz LGBT in iz feministične sfere, plus njihovi številni simpatizerji, ki so praviloma zmedene in popolnoma dezorientirane osebnosti, iz ene usrane posebnosti naredijo PRAVILO, ki naj velja za VSE!

  • twin

   Hm, začelo se je z zelo pretkano idejo, najprej so ločili spol na biološko dejstvo in nato še na čustveni spol (gender), ki naj bi bil posledica raznih hormonskih kombinacij, kulture in celo genov, medtem ko naj bi postal biološki spol zgolj še eno nepomembno dejstvo, ki ga z lahkoto manipulirajo skozi civilizacijske dobrine. To je noro.

  • Sredina

   Prbližno tko zmedene osebe kot Mahnič, ki najprej provocira vojno, potem pa govori,da nekdo ki se javno zavzame za mirno reševanje sporov in pozove k odpovedi seje, poziv ak vojni

   Ali pa tko zmedeni, kot pripadniki SDS, ki zbirajo podpise za referendum, se zavzemajo za referendum, dokler ne pridejo rezultati, ko izgubijo, potem pa izjavijo, da o drugem tiru, ne morejo odločati ljudje na referendumu, ampak stroka…

   Al pa da Veliki vodja obljubi, da bo odstopil, ko bo v SLO gospodarska rast, ko pa ta je, in več kot 4 %, pa govori, da nam gre slabše kot kadarkoli prej in niti besede o odstopu…

   • twin

    Mahnič je tam zaradi mesta, ki ga določena politika zaseda, sploh ne ve kaj govori, ga ne zanima preveč, on zastopa ideje svoje stranke. Problem so cela naša armija oziroma represivni aparat, Mahnič je zgolj ena izpostavljena anomalija, v resnici je naš sistem že tako gnil, da ne boš našel normalnega profesionalca.
    Demokracija pomeni, da imajo posamezne stranke možnost zagovarjati svoje interese in predlagati alternative, kar je SDS dejansko delal, če je kdo v njihovih idejah videl tudi kakšno osebno poslanstvo ali celo klic, so to pač sledilci in volilci, to je njihov osebni problem, državljani smo veseli vedno, ko se nas kaj vpraša in smo lahko povedali svoje, tudi z neudeležbo. Stvari so se z referendumom spremenile, to je najbol pomembno,karkoli se bo zgodilo, zdaj se bo malo bolj kvalitetno in upajmo tudi ceneje delalo, to pa ni slabo, splačalo se je vložiti nekaj truda in drobiža.
    Danes živimo kot med nacistično okupacijo, ko brezposelnosti sploh ni bilo, gospodarska rast pa je bila premosorazmerna s potrebami vojaške industrije. Mislim, da je to vse kar moraš vedeti,pod Janšo res ni bilo nič bolje, če ti to kaj pomaga, ampak bistva ne spremeni.

   • dob

    S to razliko, da nam že 26 let vlada druga politična opcija, ki nam piše zakone, in ne tista, ki gre tebi na živce.
    In ta, ki vlada, nam uničuje državo! Ne tista, ki sploh nima oblasti.

    Ti si usegliharsko zmene in usrane!

    • Sredina

     na začetku države in še pet let vmes nam je vladala vlada iz druge politične opcije, tko da ne govor bedarij

     kdo nam vlada izvoli ljudstvo, tko da začni nagovarjat ljudstvo

     Seveda, pa vaši niso nikol nič krivi

     • twin

      Niti ne, državljani lahko izbiramo izključno samo med kandidati, ki nam jih izberejo vladajoče lokalne fašistične oligarhije.

     • dob

      Bedarije govoriš ti!
      kučan ima v rokah VSE inštitucije te države od leta 1986. In to vse od tožilstva in sodstva naprej, se pravi ves pravni sistem te države, nadalje bančni sistem, finance, šolstvo in izobraževanje, inšpekcijske služb, policijo… itd., itd!

      Tudi če bi zdaj Janša zmagal na volitvah, bi ga kučan sabotiral v vsaki nameri spraviti državo v normalni tir.

      Preprosto bo go storil tako, da ima povsod nastavljene svoje kadre, v vseh državnih inštitucijah. Plus DESUS v parlamentu!
      Plus tebe, ki si samo eden od idiotov, ki deluje kot usegliharski agent tu na portalu.

      Inštitucije je kučan imel v rokah tudi v kratkem obdobju, ko je sicer formalno vlada bila Janševa, toda dejansko je z vsem, vključno z državnimi s financami (banko NLB!) in vsem ostalim upravljal milan kučan. Kaj misliš, da bi kepec komu dovolil, da se mu vpleta v pranje denarja skozi državno banko??

      Daj bizgec, ne nakladaj nam neumnosti, ker te poznamo skoz in skoz! Poznamo tvoj način razmišljanja, ki je popolnoma identičen vsem kučanističnim usegliharjem. Ti si samo še eno jadno pezde med njimi vsemi.
      kučan je izdajalec lastnega naroda. Ti pa z njim!

     • Sredina

      je me šanso od 2004 do 2008 pa mu ni uspelo

      AMpak se itak nima smisla kregat s tabo, ker si še en od tistih, ki so zaljubljeni v velikega vodjo in sanjajo o njem…

     • dob

      A ja?!
      Jaz nisem v nobeni stranki in nimam vodje! Ločim pa med izdajalci domovine in tistimi, ki to niso.
      Poleg tega, da sem ANTIKOMUNIST. Nikoli bil v partiji!

      Sem proti VSEM diktaturam, kot se edino spodobi za normalnega človeka, ki ima kaj pameti v glavi in srca v prsih.

     • Sredina

      Izdajalec domovine je kvečjemu Janša, ker jasno deluje proti interesom Slovenije, že s pozivanjem k vojni

     • dob

      Enostavčni butec, ki ureja svet z enim stavkom vsakega komentarja!
      Jebi se. Zablokiram te, ker nič ne poveš.

      To, kar ti govoriš, niso argumenti, temveč predsodki. Predsodek ni noben dokaz. Z njimi dokazuješ svojo pripadnost političnemu polu, ne pa resničnosti svojih trditev.

      Predsodek velja za dokaz samo za vernike, ki sledijo isti dogmi. V svojo dogmo pa ne dvomiš, ker kot vernik vanjo ne smeš dvomiti.
      Adijo! Na mojem računalniku te ni več!

     • twin

      Brez Janše, bi imeli pravo opozicijo in bi že zdavnaj razgnali vse nacional socialiste.

     • Sredina

      Hitler je spet levičar kao? haha

     • šmentanamuha

      Ti pa si res pravi butec. Moje sožalje.

     • šmentanamuha

      Kučan je reku: “Ljudje so butasti.” In ima prav. Ti si lep dokaz.

     • twin

      Včasih so uporabljali kapelice kot repetitorje poslanih informacij, ja vidiš, da so postavljene na vsakem vogalu, križišču in griču, kot ene take osmatračnice. Kučanove razočarane gospodinje so razmeščene povsod po deželi, spijo samo z enim zaprtim očesom. Pride tako, od preveč tramala.

     • dob

      Za polom države je VEDNO odgovoren tisti, ki vlada in ki sprejema odločitve! In NIKDAR opozicija.
      V diktaturah je za zlom odgovoren diktator. Diktatura je stanje, ko diktator po telefonu ukaže svojim vernikom naj izvedejo državni udar in parlamentu da navodilo, naj mu odvzamejo imuniteto kot vodji opozicije. Tožilstvu in sodstvu pa naroči, naj Janšo zaprejo brez dokazov.

      Pa noben niti ne reagira na to, kaj še, da bi dogajanje prepoznal za državni udar in konec demokracije v državi.
      Pa tega tebi niti ne zamerim, d ane več kaj je demokracija. kučan je glih en tak bizgec, ki tega ne ve, kot si ti!

   • montyamp

    Ka si blesav , kakšna rast ???
    Še 4% do bankrota države , butl .

    • primsek

     če računaš obramboslovno, torej tako, kot janšari, ki ne ve, odkod mu denarji za avto in kaj mu je podaril brat, kaj oprala Urškina sestrična. to matematični misleci desnice, na katero se sklicuješ,b ebavec

   • dob

    Nisem kak poseben oboževalec Mahniča in njegovega dela, ampak Mahnič ni opral milijarde dolarjev umazanega terorističnega denarja v NLB! In potem skrival podatke pred javnostjo.

    • twin

     Ne on zgolj opravlja svoje delo, plačano pa le dobi.

   • Mojca pokraculja

    Tole pa lahko skupi spravi samo kronan bedak.

    • Sredina

     In v čem sm se zmotu?

  • primsek

   ti nisi za na doberDob z Janšarijem, ti si za eno regijskih debilnic tipa Hrastovec ali Škofijski zavodi

   • dob

    Čist si me zjebu s tem argumentom. Maš še kakšnega? Ah, ne, že ta je več kot dovolj. Genij!

   • dob

    Še en enostavčni pametovalec, ki ne potrebuje drugih argumentov kot samo svoje pripadnosti KP.
    Te zablokiram, ker tratiš moj čas. Ne trudi se z mano!

  • šmentanamuha

   Dob, v sem se strinjam se s tabo, edino Putina ni bilo potrebno mešati zraven.

   • dob

    Jaz vse mešam z vsem. Ker vse je VSE!

 • montyamp
  • Sredina

   napisu pa Troha, ki je prbližno tok normalen v glavi, kot Janša pa Donko

   • montyamp

    Pol je pa 10000% normaln .

   • twin

    Dejstvo je, da se je majorju nekaj zgodilo, nekaj resnega in pomembnega, kar vsi na nek način čutimo,vojska se pa dela, da so normalni. To je najbolj čudno, po moje, je bil Troha še najbolj normalen med njimi, saj zato so raje ves čas tiho, igrajo gobo.

 • montyamp

  Višja matekatika pri večini je , ko ponoči potegne koren iz neznanke .
  Višja matematika pri pedrih je , ko ponoči potegne koren iz neznanca .
  Višja matematika pri murglosrbih , ko ga potegne iz psa .

  • primsek

   janšari vam je impotentni natabletkani psihotik, ki si je ustvaril svojo verzijo realnosti, v njej zmaguje, imenuje pa jo Iznoriško kraljestvo

 • twin

  Marsikdo se ne zaveda, da gre pri gender teoriji za isto sprenevedanje in manipulacijo, ki jo sicer normalno in že tradicionalno apliciramo na prostitucijo.

  Prostitucija je enako normalna kot homoseksualnost.

  Zakaj se potem delamo, da spolno suženjstvo ni nič slabega ali celo, da so nekateri ljudje rojene k*, če pa vemo, da jih v prostitucijo prisili okolje, družina in ideologija, da kot ljudje trpijo in so visoko zmanipulirani, izkoriščeni kot orodje?

  • montyamp

   In kaj bi ti zaj rad povedal ???

   • twin

    Prostitucija je bila tudi ena od osamosvojitvenih darov, ki nam jih je prikazovala sovražna vojaška propaganda.
    Legalizirali je nismo nikoli, ker vsaka oslarija prav pride, za začetek določenih postopkov, je pa bistveno krojila naš ekonomsko socialni prostor, ki bi se brez prostitucije zelo težko tako izrodil. Spomnimo se časov, ko so nastajale prve post socialistične elite, ko so komunistične oligarhije čez noč, brez vsakega jamstva pridobile kredite od nacionalne banke, za nakup lastniških deležev državnih podjetij, ki so s tem prešla v zasebne, družinske roke. Ker je šlo za radikalne spremembe, so oligarhi razvili previdno politiko zaposlovanja, obdržali in na novo zaposlili so le tiste sodelavce in ovaduhe, za katere so pravilno domnevali, da jim bodo brezpogojno služili, za krožnik tople župe več na dan kot so ga bili deležni preostali krajani. Vendar taka stopnja izrojenosti terja tudi visok davek, asocialna psihopatologija je povzročila polna jajca, zato so ta velika državna podjetja, v sodelovanju z državo, začela odpirati nočne klube in uvažati spolne sužnje,najraje iz nekdanjih sovjetskih republik, tudi zaradi skromnega okusa knzumentov, ki so bili v tem primeru delavci. Poglej v katero koli veliko podjetje, kjer so delavci praktično inventar, zarasli skupaj s firmo, le redki imajo normalne odnose, praznijo se na k*, v nočnih lokalih, ki jih upravljajo nekdanji udbaši, žene si pridobijo zgolj zaradi razploda, saj morajo nadaljevati družinske gene in tradicije, pa še te so pri novi generaciji največkrat uvožene k*, ker slovenkam itak ne zaupajo. Prostitucija se je razmahnila tudi v javnih službah, pravosodje letuje v Dubaju ali si plačujejo prostitute na hrvaški in črnogorski obali, v določenih državnih službah, normale socializacije praktično ni več, se skoraj ne družijo več z navadnimi Slovenci, ker se vse takoj izve.

    • montyamp

     Stari , halo , škoda da nimam cajta , bi lahko v živo usekala debato , astrološko podkrepljeno .
     Za glavo bi se držal . Švicarji mi pravijo s kom se jaz tam doli menim .

     • twin

      Saj vem.
      Za začetek bi lahko spremenili brand v LGTB + P (prestitutke). Meni se zdi, da veljajo povsod isti socialni vzorci, tudi to prostitutke spadajo med gender identitete, ista ideologija jih je popačila in iste vedenjske anomalije promovirajo.

     • primsek

      Marjnaca s Stojkotom ki ji je od spodaj navzgor izvotlil možgane, je recimo ena takšnih Pressic na orbanovem portalu. Donko je drugi takšen,bebavi samozaverovani teistični klerikalni prostitutek brez sposobnosti lastnega razmisleka. on pač ponavlja tisto, kar so ga na hitrem kurzu v iznoriškem kraljestvu naučili,to so bolj domobranske in obramboslovne rabote

     • twin

      Pres, kot pritisk, ne kot tisk, lahko pa tudi :)

     • šmentanamuha

      Človek, ti si resno motena oseba. Mogoče beseda človek ni povsem primerna zate.

    • Bozz

     Skratka, Sodoma in Gomora.

     Brimstone (found at Sodom & Gomorrah)
     https://www.youtube.com/watch?v=gyM5NixXwEY

   • tohuvabohu

    Hej, tale je od mrtvih vstali neandertalski avtohtonec. Vmes se mu je diagnoza še malo poslabšala.

    • twin

     A ti še nisi evolucijsko mutiral?

     • sodnikisozločinci

      Ene ima Bog rad, druge pa nima. Tega tisti pri Božjem koritu ne razumejo, siti lačnemu ne verjame.

 • herman

  Donko, ti si rojen kot tele!

  • primsek

   in homofobična klerikalna svinja iznoriškega kraljestva

   • šmentanamuha

    Tvoj histerično sovražen besednjak je znak, da ste homoseksualci osebnostno moteni.

    • Artur

     Kaj pa če je transgenderc pa mora hodit lulat v ženski WC in je zaradi tega tako zafrustriran.

     • šmentanamuha

      Zelo možno.

  • šmentanamuha

   Ti pa kot vol.

   • twin

    Ne razumeš, vsi smo goveda, samo on je rojeno tele.

 • Matt_von_Glanz

  Že v redu, rojeni smo kot moški in ženske, ampak dokler ne vidijo, hmskslnst povzročajo demoni, ne bodo imeli pravega orodja. Demon te prepričuje, da si ženska v moškem telesu.

  • Cucurbita Pepo

   Si prepričan da ni zobna miška ?

  • Artur

   Glede na to kaj počnejo te buzerantske degeneirane spake tudi ta trditev z obsedenostjo z demoni
   pride v upoštev njihov genetsko degenerirani psihomentalni sklop je očitno dojemljiv za takšno obsedenost. Verjetno to velja tudi za tiste leve zblojence, ki se navdušujejo nad tem pojavom.
   https://www.youtube.com/watch?v=7FNhcIcphpk
   https://www.youtube.com/watch?v=vPnZayah8Oc

   • primsek

    Knezoškof Rode in Gorenak Piškotek sta prva med temi ‘spakami’

    • Artur

     Ja za Rodeta bi lahko rekel s svojo ribjo kapo na glavi in ostalo pozlačeno kranclarijo za Gorenaka pa ne ,da bi vedel, da bi se kdaj tako našemil na levi ste mojstri v tej smeri , rdeče barve kolikor hočeš v smb brgešah s šajkačami z rdečo zvezdo na partijskih orgijah samo še roza plenice manjkajo na za vsak slučaj, če bi šle orgije predaleč.

     • twin

      Nedavno je bilo v modi, da so fantki nosili rožnato, punčke pa modro obleko.

     • Artur

      V našem okolju se še ni razpasla takšne vrste pederska indoktrinacija kar se oblačenja tiče moj vnuk recimo je vedno oblečen njegovemu spolu primerno in tako je edino prav .

     • sodnikisozločinci

      Večina od njih je končala pravno fakulteto, ostale pa lahko gledamo na paradah ponosa. Pravniki nimajo svoje parade ponosa, ker jih je sram, kar pa je rezultat etike in morale, pridobljene s težkim študijem.

  • dob

   Ne. Nobenih demonov. Nič izgovorov!
   Monsanto miselnost se manifestira v zastrupljanju življenjskega okolja, začenši z zastrupljanjem tal. Temu, logično, sledijo hrana, voda, zrak…. In seveda zastrupljanju služijo predmeti, ki jih izdelujemo, porabljamo in odmetavamo.

   Hormonske spremembe in motnje v organizmu človeka, kot tudi v drugih organizmih, so posledica planskega zastrupljanja okolja in človeka! Bolezen ni nekaj, kar hrepeni po zdravju, temveč je v prvi vrsti biznis in priložnost za Zemljariče vseh vrst! Jebe se njim za Zdravje! V zdravju ni biznisa. Biznis je tam, kjer so ljudje bolni zaradi splošnega zastrupljanja okolja in abnormalnega dela, ki ga opravljajo zdaj že za malenkostno plačilo.

   Sistem tako ustvari potrebo po zdravju, kot odgovor ustvari zdravila (farmacija laufa sto na uro!) in nato “zdravje” prodajajo odvisnikom od zdravil. KI to “zdravje” kupujejo, sicer umrejo! Ker je ljudi strah kaj bo, če ne dobijo doze vsak dan, zaupajo sistemu, ki jih poneumlja in jim prodaja zdravje.
   Podpirajo vampirja in ga branijo! Tako kot zdaj pri referendumu. Ljudje vedo, da če ne bo Zemljarič vodil korupcijske verige, potem ne bo nič več delovalo in bodo lahko umrli. Zato poskrbijo, da zemljariči še vedno vodi korupcijsko verigo, ker jih je STRAH.
   Strah vzdržuje sistem.

   Ljudje umirajo zato, ker obolevajo za boleznimi, ki izhajajo pretežno iz sistematskega zastrupljanja okolja. Z ljudmi vred! V naslednji generaciji se pa tolažijo, da so bolezni genetsko pogojene. Jasno da so – potem ko so nekaj rodov ljudje podložni zastrupljanju in genskim spremembam!
   Vsaka odvisnost, in tudi odvisnost od zdravil, je planirana in skrbno vzdrževana. Parazitov profit je glavni cilj odvisnosti prebivalstva od sistema.

   Mnogi mislijo, da je zastrupljanje življenjskega okolja “slučajno”! V resnici je zastrupljanje okolja del programa. Bolezni so del programa. Odvisnost je programirana, ker predstavlja trg, na katerega sistem vnaprej računa.
   Ta sistem proizvaja pomanjkanje, ker v izgubah zasluži!
   Proizvaja odvisnost. Jebe se mu za Zdravje!

   Kar pa se tiče homoseksualnosti, je ta vedno obstajala. V posameznih primerih!
   NE PA KOT EPIDEMIJA! Tega prej ni bilo!
   Kaj še, da bi nekdo v demokraciji postavljal oblast, ki promovira istospolnost in jo kot usegliharjenje, ki smo mu zdaj priča, dajal vsem za zgled enakosti. In to na področju spolov! Čemur sledi takšna vzgoja v vrtcih, šolah, doma… pod izgovorom, da gre za “enakost”.

   Največjo enakost med spoli je ustvaril Himmler, ko je vse skupaj, cogane, žide, homoseksualce, moške in ženske in transeksualce skuril v pečeh, da so bili popolnoma enaki. Potem so jih, zoglenele, naložili na karjole, ki so tudi bile vse enake.

   Najbolj bedasto od vsega pa je, da horde hormonsko okvarjenih osebkov, organizmov, ki so hormonalno tako spremenjeni, da ne vedo kaj so in kaj delajo, in so kot takšni “fucking living walking billboards” ali reklama za Monsanto – s to svojo monsanto mentaliteto in izrojeno miselnostjo, na ljubljanski tržnici kupujejo biološko pridelano solato!
   Koji kurac jim bo bio-solata, ko so notranje globinsko zafukani zaradi hormonskih okvar, ki so posledica človekovega nespametnega delovanja na okolje in družbo?!

   Epidemiološki pojavi niso mala stvar in prav gotovo niso zajebancija. So znak, kako nora je družba!
   Če takim pustiš, da ti v parlamentu vladajo in ti pišejo zakone, potem si mona, ki si ne zasluži živeti.
   Mi smo država alkoholikov, odvisnikov in samomorilcev.
   Idealni podložniki smo za Parazita, ki nam zdaj vlada in ukazuje. Sami hudiču skačemo v kotel!

   • Cucurbita Pepo

    Največjo enakost med spoli je ustvaril Himmler, ko je vse skupaj, cogane, žide, homoseksualce, moške in ženske in transeksualce skuril v pečeh, da so bili popolnoma enaki. Potem so jih, zoglenele, naložili na karjole, ki so tudi bile vse enake. Sociopat!

    • twin

     Ampak Hitler jo to najprej naredil svojemu narodu, ni poslušal drugih in tudi ni odgovoren za tujo neumnost.

    • šmentanamuha

     Koga si mislil s sociopatom?

    • Valter BraniSlav

     Tudi nas Slovane je kuril. No domobranci so se ponemcili, pa so se ušteli

    • sodnikisozločinci

     Zakaj sociopat? Saj ne zagovarja enakosti.

   • twin

    Točno tako, sodelavci in ovaduhi režima pridejo tudi prej na vrsto pri specialistih in so jim dostopne bolj učinkovite metode zdravljenja, če pa ostanejo moralni in pošteni, lahko dobijo od družbe zato edino k* v rito in si izberejo kam naj jih poštenjakarje in pravičneže potem pokopljejo.

   • šmentanamuha

    Super si, dob, tvoji pronicljivi komentarji zadenejo naravnost v tarčo.

    • dob

     Hvala, stari, tvoje mnenje mi dosti pomeni!
     Moj Bog mi pravi, naj se ne držim nazaj pri pisanju. Pravi mi: ti kar povej, povej vse, kar imaš v mislih, ker ni več dosti časa za obiranje!

     Naj pojasnim, kaj to pomeni.
     Na koncu ne bo pomembno to kar si o dogodkih mislimo, kako si jih razlagamo, kaj si o njih mislimo in se potem tukaj prepiramo, eden drugega zmerjamo, ali pa se samo pogovarjamo. Jaz včasih koga napizdim in tudi vem zakaj.

     Vsak si dogodke nekako razlaga, po svoje, na podlagi svojih izkušenj. In vsak od nas upa, da ga prihodnji dogodki ne bodo prizadeli. Da bodo rinili druge, če že, ampak njega ne.

     Ni pomembno, kaj zdaj mislimo, na kateri strani smo, kako si vse to razlagamo. In podobno. Pomembno bo le to, kaj si bo vsak sam mislil o sebi, ko bo Zgodba (zgodba človeštva in Stvarstva) končana.
     Stvarstvo ni zgrajeno tako, da bi nekoga obsojali, ali da bi nam kdo sodil, kot top v cerkvi poudarjajo, da se zgodi v Poslednji Sodbi.

     “Sodili” si bomo kvečjemu sami, tako, da na koncu ostanemo sami s sabo in z vem svojim sovraštvom, ki ga v pomanjkanju zunanjega sovražnika ne bomo imeli kam dati in komu pripisati. Ostali bomo sami z vsem sovraštvom, ki smo ga sebi in v sebi pridelali, ne da bi vedeli kam z njim. Kako ga osmisliti, kaj zdaj?!?

     In tedaj…. če si ne bomo odpustili…. če si ne bomo znaki odpustiti, se bomo znašli v lastnem peklu. Tem, ki ga sami sebi delamo, medtem ko mislimo, da ga pripravljamo drugim. Ker jim ga, preprosto povedano, privoščimo!
     Ni večjega pekla od tistega, ki si ga sami zgradimo. Preprosto povedano, ni večjega pekla, kot če si ne bomo znali sebi odpustiti. Želeli bomo, da bi kdo drug presojal, da bi nam nekdo sodil… toda takega ne bo. Nihče drug ne bo sodnik.

     Mene ni čisto nič strah pred tem, kar se bo zgodilo. Strah me je le tega, da bo ostalo precej ljudi, ki so zdaj nonšalantni do tuje nesreče. Žal jim bo, da niso poslušali Srca, ki jim govori in so se zanesli na dogmo, najsi bo ta politična ali verska. Vseeno.

     Ljudje mislijo, da je velika razlika med vero in ideologijo, da predsodki niso enaki… bojim se, da so popolnoma enaki. Da je religija in ateizem ista vera, le drugače obrnjena – ampak ista! Samo različni pogledi so na dveh različnih bregovih iste skupne Reke (Življenja), ki teče mimo obeh pogledov nanjo.

     Tedaj bo ljudem žal, da so zamudili priložnost razmisliti o sebi in svetu, o vzrokih za človeško nesrečo, o vlogi, ki so jo igrali pri tem, o Krivdi, ki so jo delili okrog sebe, namesto da bi sprejeli Odgovornost za soljudi, zase, za živali, ki trpijo ravno tako, kot trpi človek.
     Žal jim bo, da niso prej razmišljali o svoji hoteni nevednosti, o svoji brezbrižnosti, nadutosti, brezsrčnosti, zaverovanosti zdaj v politično dogmo, zdaj pa v verske dogme, ali v obe dogmi hkrati. Tem bo hudo.

     Težko bo zaradi vseh zapornic v nas, ko se bodo te odprle in spustile v naše telo (v spomin telesa), sprostilo se bo vse tisto, kar zdaj spi v nas in nas ne “moti” ali izziva.
     Pameten človek se izzove sam! Upa si pomisliti na tisto, na kar drugi ljudje nikoli ne pomislijo.
     Tudi tisto, kar smo bili v prejšnjih življenjih! Tudi to se bo odprlo in tedaj bomo morali s tem živeti! Recimo, en mlad Izraelec, ki strelja po Palestincih in njihovih otrocih, se bo v trenutku zavedel, da je v prejšnjem življenju bil esesovec, ki je svoje lastne ljudi zganjal v vagone, od tam pa v taborišča in v peči. Kako mu bo živeti s tem spoznanjem, ko pa zdaj sovraži vse naciste?! Prepričan je, da je na pravi strani.

     Razmišljati moramo o ljudeh, o njihovih vsebinah, razlogih. O sebi. Z enakim pogledom, kot na druge. Razmišljati o odnosih med nami, o tem kako in s katerega zornega kota (običajno varnega, toda ne več za dolgo) vsakdo ocenjuje to, kar se nam vsem dogaja. Kajti dogaja se nam, ne le nekaterim, vsem se dogaja!

     Pomembno je, kaj zdaj razmišljamo o svetu, ki se nam zdi nesmiseln in nor in brez gospodarja, da bi ga uredil! Ga posvojil in ga uredil.

     Razmisliti, koga in zakaj opravičujemo, pa čeprav dela ljudem krivico. Pa o tem, koga bi žrtvovali, zanemarili, s emu odrekali… Te ljudi bo sram, da so o tem razmišljali s kamnom v srcu, sram jih bo globoko vase, do lastnega pekla, v katerem bodo obstali in ne bodo znali sami ven iz njega.

     Meni je pa do tega, da sem zdaj aktiven pri pisanju in da vse iskreno povem, kar mislim. Pa ne zato, da bi bil pametnjakovič in bi drugim hotel povedati da vs vem, oni pa da”nimajo pojma”.
     Rad bi jim naročil, da naj vendar najdejo usmiljenje zase, za druge, ker jih bo njihova nonšalantna brezbrižnost do okolja in do tuje nesreče pahnila v lastni pekel, ki bo samo zunanja manifestacija tega njihovega pekla znotraj, ki ga pa zdaj zanikajo, tajijo, in je v njih! Gojijo ga kot božji vrt, ker ne prepoznajo groze v sebi.
     Skozi versko dogmo in politično dogmo grejejo maščevanje do drugih, nakopali si ga bodo sami, prišlo bo od njih.
     Potem…. ko bo velika Zgodba končana, ga ne bo več mogoče zanikati, ga zatajiti. Preprosto, to ne bo več mogoče.
     Zdaj je še čas. Ni ga več dosti, ampak nekaj ga je še.

     Ko se z nekom tukaj skregam, to ni zato, ker bi jaz dvomil vase! Skregam se zato, ker bi rad v drugih vzbudil upanje, ker ga vsi potrebujemo. le da pri meni deluje tako, da vanj ne dvomim. Jaz vem. Ni mi treba niti dvomiti, niti verjeti, niti zaupati… Jaz vem.
     Vedeti je več kot vera. Vera ima kup dvomov, ki jih jaz nimam! Nisem se rodil zato, da bi dvome ohranjal in jih še namnožil. Rodil sem se, da bi jih razrešil. Nisem zapravljal časa.

     • šmentanamuha

      Dobr si se razpisu, ampak samo v vednost, da zaenkrat ne menjujem spola glede na lunine mene in se čisto dobro počutim v ženski koži.

     • dob

      Ok. Obveščen, Oprosti, ni bilo namerno.

   • Matt_von_Glanz

    ok, na kratko si preprečil omenjanje demonov, potem pa nadaljeval v barskem slogu še en špehec.
    LOL homoseksualnost in podobne perverzije se povečajo, ko je civilizacija v svoji pozni fazi. Tako je bilo z Grki in Rimljani. Civilizacija, ki je dala Satirikona, ni mogla preživeti. Enako je danes. Homoti ne bodo zaplodili zmagovitega podmladka, lahko se samo šlepajo. Po naravni poti izumrejo iz kulture, razen če je njihova koncentracija taka, da jo pokopljejo. Seveda ne samo oni.
    Ni mi pa jasno, kako da si tako neveden okrog demonov. Marsikaj bi se lahko rešilo, če bi poznali pravo naravo duševnih bolezni in del teh bolezni pripisali pravim faktorjem – demonom. Potem bi tudi prišli do pravega zdravila …

    • dob

     Demoni. To so nedokončane entitete, ki pritiskajo na Stvarstvo, ker ne vedo kam spadajo. Nihče jih noče, nihče jim noče biti Oče. Nimajo miru.

     Toda glej ga zlomka: Mi tudi ne!
     Tudi mi smo “nedokončani” in mi prqv tako ne vemo, čigavi smo. Kdo hoče biti naš Oče?! Bi se kdo pogovarjal z nami, nas posvojil, nas vprašal kaj bi radi, nam povedal kakšen je naš namen? Nas objel in nam razložil v čem je naš smisel, zakaj smo tu?
     Ali pa bi kdo rad od nas naredil Pekel in potem še druge pahnil vanj, da trpijo in se mučijo – kot to mi delamo z našimi demoni?! In jim njihov pekel privoščimo, ker v svoji nemoči mislimo, da nam nekdo privošči našega.

     Morda demoni z nami delajo isto, kar mi delamo njimi.
     Morda le potrebujejo gospodarja, da jih posvoji, da jih dokonča, da bodo vedeli kam spadajo, da ne bodo tako nedokončani!
     Da jim reče: nič zato! Jaz sem tu, sem tudi sam brezdomec kot vi. In tudi meni se dogajajo reči, kot se vam… Tudi jaz sem sam in nepotreben, osovražen, brez moči. In potem… potem strašim druge, da se potolažim.

     Rad imam, ko me ne razumejo, tako se mi zdi, da jih obvladujem, da se potem vsaj ukvarjajo z mano. Sicer se ne bi…. ampak kljub temu nisem srečen.
     Nihče me noče in vsi me od nekod izganjajo. Tavam, prav kot vi.
     Da niste vi – mi?

     • Matt_von_Glanz

      Ti si romantik. Demoni niso neki osamljeni izobčenci iz nebes, kot je gledal kak Bulgakov ali Milton, ampak sovražniki človeške duše. Izbrali so drugega šefa. Če si brezdomec, ima Jezus boljšo tolažbo tudi zate.

     • dob

      Brez skrbi da sem romantik.
      Moje Vesolje nima ostankov.

 • AlojzZ

  Iz Svetega pisma:

  3 Mz 18,22
  Ne smeš ležati z moškim kakor se leži z žensko; to bi bila gnusoba.

  A M E N ! ! !

  Velja tako za laike kot svečenike kot ateiste!

  • Cucurbita Pepo

   Če piše v svetem pismu bo pa gotovo držalo!! Tako kot govoreče kače…

   • AlojzZ

    Preljuba,
    pojasniti bučkam kaj iz tretje dimenzije ni mogoče drugače kot s basnimi. Tako glej na nekatere dele Svetega pisma.

    • Cucurbita Pepo

     Basni so slab način prenosa informacije.

     • AlojzZ

      Preljuba,
      jih ne razumeš, kajne? Ne obupaj! Poskusiva s sledečo:

      Nekoč so žabe ugotovile, da je v njihovi državi preveč svobode. Odšle so k Jupitru in ga prosile za kralja. “Če bomo imele kralja,” so si mislile, “bo ta vzpostavil red in disciplino.” Jupiter je poslušal njihovo prošnjo, vendar je žabam v mlako vrgel le hlod, ki je glasno začofotal. Žabe so sprva od strahu otrpnile, sčasoma pa so ugotovile, da je to navaden hlod, in so spet postale predrzne. Nejevoljne so odšle k Jupitru zahtevat drugega kralja. Jupiter jih je uslišal in jim poslal kačo, ki je požirala eno žabo za drugo. Obupane so žabe še tretjič romale k Jupitru, a njegov odgovor je bil neizprosen: dobile ste, kar ste hotele, žabice male.

     • twin

      Kaj se je zgodilo pa s tretjo željo, a nimajo žabice še eno?

     • AlojzZ

      Ah! Mogoče ameriške?! Slovenske ne.

     • twin

      Povej to mojem mešančku.

   • Sašo

    Ne rabi pisat v svetem pismu, samo malo pameti moreš imeti pa ti je to jasno.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • samsara

  A morda kdo kaj več ve glede cincarjeve športne ministrantke, ljubiteljice dodatko k plači, ali je njena pojavnost vključno s fantovsko frizuro kakorkoli povezana z njeno spolno usmeritvijo, ali morda celo z spolno usmeritvijo njenega partnerja?
  Ali pa tako podobo neguje zgolj iz njenega oportunizma, ker si danes na javni sceni in politiki nekaj več, če si takšen ali drugačen deviant? Sploh kot nekdo, ki se poteguje za predsedniško funkcijo.

 • twin

  Na svetu obstajajo le trije spoli, moški, ženska in suženj.

 • Ciro

  Frankfurtska šola, ki je promovirala normaliziranje homoseksualnosti in ostalih deviacij, je zasledovala politični cilj. Frankfurtska šola = psevdoznanost!

  • Nejc Ornik

   Frankfurtska šola je proizvedla tudi Antifo! Oni so ideologija = antiznanost!

 • dr Janez Sveti

  Kdo koga in kako me ne zanima. Brigam se, da je meni dobro.
  DR Janez Sveti vesoljc

 • Franjo Trojner

  Ni vedno znova potrebno odkrivati tople vode na to temo, Sigmund Freud je o tej temi že vse povedo!

 • ogledalo

  Kaj potem ne bo več pederastije med dujovniki in desničarji?!

  • Sašo

   Ostane še samo leve pederči.ne ;)

 • marvi

  Ta tema me kaj posebno ne zanima, sem pa bil presenečen nad rezultati.
  Par sekund v googlu in sem našel tole: https://goo.gl/AK41JW v huffington postu, ki pa je resen časopis in ne glasilo katoliške cerkve.
  Nekaj povzetkov
  “The New Atlantis is ideologically in lock step with the most orthodox portions of the Catholic Church, including opposition to access to birth control for all women (not just Catholics), and abortion under all circumstances. ”

  ” McHugh pushed the idea that the Catholic sex abuse scandal was not about pedophilia but about “homosexual predation on American Catholic youth.” He opposes abortion under all circumstances, including that of an 11 year old girl raped by an adult relative whose life was in danger.

  ” the state of North Carolina paid for this research to support an anti-LGBT law, and McHugh has actively supported conferences run by anti-LGBT hate groups ”

  Skratka, The New Atlantis je časopis, ki ga izdaja katoliški think tank, ki pa je najbolj ortodoksna veja.Zagovarjajo prepoved kontracepcije za vse in pa prepoved splave v čisto vseh pogojih ( vključno z 111 letno posiljeno deklico, katere življenje je v nevarnosti.
  Raziskavo je naročila in plačala N Karolina, kot osnovo za anti-LGTB zakon.

  Članek je polen takih cvetk in ga priporočam v branje.Tukaj je povzet neverodostojen članek, dodan bombastičen naslov brez kakršnega koli preverjanja virov

  • Sašo

   Saj za take človeške deviacije ne potrebuješ znanstvene razlage, zgolj malo logika in malo poznavanja psihologije.

  • Valter BraniSlav

   111 letna deklica naj bi zanosila po posilstvu ? Kaj takega je možno le v RKC.

 • Sašo

  V naravi so homoseksualni samo določeni ljudje in pingvini .:) .

 • sodnikisozločinci

  Najprej bi morali razčistiti s pojmom kdo je peder.

  Vzemimo na primer:
  Vpraša sinko očita Mirkota kaj je to peder. Pa se ata malo počoha za ušesom, pomisli in reče: Veš sine, včeraj sva s susjedom Plenkovićem igrala šah in kdor izgubi mora nastaviti rit. No, jaz sem izgubil prvo partijo in Plenko me je jebal, potem sem izgubil še drugo in tretjo, ko pa sem hotel igrati še četrtič, je susjed rekel, da se ne gre več. No sine, to je pa peder.

 • Valter BraniSlav

  Znanstvena odkritja razkrivajo da so skoraj vsi homofobi, kot je Franci Danko, homoseksualci ki imajo težave s sprejemanjem lastne homoseksualnosti.

 • Slovenec 33

  Saj ni kaj dodati
  To so izrodki.
  Slovenski jezik je dobolj natančen, da ta pojem enoznačno opiše.

 • David Hitler

  Kup sranje na dveh nogah smrad

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!