Zvezno vrhovno sodišče potrdilo Trumpovo zmago v Michiganu: ponovnega preštevanja glasovnic ne bo

Foto: epa.

Ameriški zvezni vrhovni sodnik Mark Goldsmith je volilnemu odboru v Michiganu naložil, da nemudoma preneha s ponovnim preštevanjem glasov v tej ameriški zvezni državi. Goldsmithova odločitev je v nasprotju z zahtevami stranke Zelenih in njihove predsedniške kandidatke Jill Stein, da se izvede ponovno štetje.

S štetjem je volilni odbor že prenehal, ko je tako odločilo michigansko pritožbeno sodišče, saj je ugotovilo, da Jill Stein ni bila oškodovana stranka, saj ni imela razumnih možnosti za zmago. Vse kaže, da zakulisne igrice, s katerimi so poizkušali spodkopati zmago Donalda Trumpa ob velikih jezerih, ne bodo obrodile sadov.

Naj spomnimo: republikanski predsedniški kandidat Donald Trump je dobil tesno bitko z demokratko Hillary Clinton, saj je v zvezni državi Michigan novembra zanj glasovalo približno deset tisoč volilnih upravičencev več. Michigan je ena tistih držav, kjer je bila predsedniška tekma najtesnejša in so tudi najdlje preštevali glasovnice, na koncu pa je 12 elektorskih glasov osvojil Trump.

Zvezni sodnik Mark Goldsmith je v svoji razsodbi pojasnil, da bi bila pravica stranke Zelenih do ponovnega štetja glasov upoštevana, če bi bilo sodišču predloženo dokazno gradivo, ki bi dokazovalo nepravilnosti na volilnih aparatih, a se kaj takšnega ni zgodilo. Goldsmith je sicer pritrdil, da so bile obtožbe Steinove o goljufijah resne, a same, brez dokazov niso dovolj, da bi se sodišče odločilo drugače.

Ponovitve zgodbe iz leta 2000, ko je zvezno sodišče razveljavilo sodbo floridskega vrhovnega sodišča, da se izvede ponovno štetje glasov, tako ne bo. Leta 2000 je šele Washington končal napore poraženih demokratov, da spodkopljejo tesno zmago Georgea Busha mlajšega v boju z Alom Gorom.

Odločitev sodišča velika zmaga za volilne upravičence
Po odločitvi zveznega sodišča so se že oglasili iz michiganskega republikanskega tabora in sodbo označili kot veliko zmago za vse volilne upravičence v Michiganu. “Sodišče je samo pritrdilo naši tezi, da je poizkušala Jill Stein, ki je prejela le 1,07 odstotka glasov, ukrasti voljo ljudstva s pomočjo neupravičene medijske podpore,” je v izjavi za javnost povedala Ronna Romney McDaniel. Republikanci so opozorili, da je Jill Stein s svojimi zahtevami za ponovno štetje škodila predvsem davkoplačevalcem, saj je ponovno preštevanje glasov državo že stalo več milijonov ameriških dolarjev.

Zanimivo, Steinova je zahtevala ponovno štetje glasov v treh ameriških zveznih državah, kjer je Donald Trump tesno premagal Hillary Clinton: v Michiganu, Pensilvaniji in Wisconsinu. Za svojo namero je morala zbrati kar 7 milijonov ameriških dolarjev, v republikanskem taboru pa sumijo, da Zeleni poizkušajo predvsem pomagati Clintonovi do Bele hiše, zato ne izključujejo možnosti, da jih je Hillaryjina kampanja finančno bogato nagradila. Ni pričakovati, da se bo Steinova predala, saj mediji poročajo, da se bo na odločitev zveznega vrhovnega sodišča pritožila.

L. S.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Pravilno bravo Trump

 • Za Slovenijo

  Bravo TRUMP! Režimski mediji se bodo pa pojedli!!!

 • totex39

  Levičarji so vse povsod enaki. V kolikor jim umazana taktika ne uspe, hočejo na vse različne načine nasprotnika uničiti. Hvala bogu, da je Trump na koncu bil tako močan in uspešen, da jih je premagal.
  Lahko mu res čestitamo.

 • tarantela

  A zdej bojo pa plače in penzije pr nas višje?

  • valentin

   Jaz dvomim, pa ti ?

   • tarantela

    Pozdravljen!!!
    No, nekateri menijo, da bo vse bolje zaradi zmage Trumpa…

    • radames

     Bolje bo zato, ker bo Žitnik enkrat naslednje leto le priznal, da je zmagal Trump.

     • rrrrr

      Ne bo priznal ampak priznala

  • garfi

   nič ne bojo
   šele, če levake vržemo na smetišče zgodovine

  • radames

   Bi ble, če bi nas leta 1945 osvobodili “Trumpovi”.

 • dež

  Pri nas s tem ni težav, ker volitve ponaredijo.

  • Primoz Papez

   Te držim za besedo če zmaga Janša….

   • dež

    Saj veš, da ponareja levica, ne desnica. Vsaj volilni rezultati tako kažejo.

    • Primoz Papez

     Kje dobite te podatke….
     Kaj bi bilo v Sloveniji če nebi bilo levice…
     Prirejate vse kakor vam paše….

     • radames

      Kdo pa je podaljšal “odpiralni čas” volitev v Tržiču?

     • Primoz Papez

      Za tiste dva glasova pa že ne boste zmagal

     • radames

      Čim so objavili, da se volitve podaljšajo za 1 uro, zaradi nekega Tržiča, sem vedel, da je vmes goljufija, da bo zmagal Janković.
      Ti najbrž ne poznaš navad naših “osvoboditeljev”! Tako so nesramni, tako se nobenega ne bojijo, da si upajo vsem na očeh z nekimi izgovori zavajat folk. To samo pove, kako do skrajnosti blesav folk imamo. Nihče se ni dvignil, nihče ni protestiral. Ustrahovanje z množico po nedolžnem pobitih še vedno deluje!

     • Primoz Papez

      Nobeden ni bil po nedolžnem pobit

     • Primoz Papez

      Tržič je pa tako veliko mesto da bi spremenil rezultat volitev….

     • dež

      Oglej si rezultate volitev l. 2014.
      Imeli smo EU volitve v maju (desnica 63%), DZ volitve v juliju (levica 66%) in lokalne volitve v oktobru (glasovi 50/50, župani desnica 70%).
      SMC-ja maja sploh še ni bilo, julija je dobil 35%, oktobra samo še 11% in niti enega župana (x=0) med 218 občinami.
      Če je tebi logično, da 2 meseca po tistem, ko je zate glasovala 1/3 države dobiš samo 11% in niti enega župana, meni ni in nikoli ne bo. Ne glede na dejstvo, da se lokalne in DZ volitve razlikujejo.

     • Primoz Papez

      To ste si pa sami krivi..
      Dejte že enkrat odstavit ljubljenega vodjo JJ pa bo za vas lažje..
      Boste malo več glasov dobil

     • dež

      Kaj pa ima JJ s padcem podpore za skoraj 70% v dveh mesecih ali s tem, da ena sama občina v državi ne želi imeti SMC župana ?

     • radames

      Ne piši tako blesavo. Tardeči so zmožni vsega. Tu Janša ne igra nobene vloge.

     • cornusmas

      Ne skrbi ti za J….raje se osredotoči na Murgelcentercvergl.

     • cornusmas

      Tako lažete in prirejate,da na koncu več ne veste,kaj je laž in kaj resnica.Zdaj vam gre še FB,Twitter itd….na živce,ker resnica prihaja na dan…in vas prehiteva….kretenčki…..

   • radames

    @dež ima večjo težo. Ti se ne spomniš “Tržiča”, mi se ga.

 • Ryuk

  Pa je šlo še 4 milijone dolarjev.

  • garfi

   to je še pri nas drobiž

  • samsara

   Namen so imeli pa dober…
   ;-)

 • garfi

  levaki mešajo drek kjerkoli se pojavijo
  do nastopa Trumpa lahko še marsikaj zakuhajo
  pomagati bo potrebno na naših volitvah, levaki so sposobni goljufij

 • Feriss.H

  Najprej je treba popraviti tole da je Mark Goldsmith sodnik Zveznega vrhovnega sodišče kar bi zmotno dalo misliti da gre za SCOTUS, pravilno bi bilo Zvezno Okrožno Sodišče Vzhodni Michigen (Judge of the United States DISTRICT Court for the Eastern DISTRICT of Michigan)

  Kar pa zadeva Jil Stein – ola la la, spet Fucking AshkeNAZI Jew. Pa naj spet kakšen rukneni plant reče da sem Nacist ker vlečem na plano DEJSTVA. Starši vrle Jil so Ashkenazim Židje iz dobre stare Rusije.

  Jil je v svoji “predsedniški” kampanji zbrala 3,900,000 $, za tole kampanjo ponovnega štetja glasov pa ji je kapnilo, preko noči cca 7,000,000 $. Vsi lahko ugibate od kod je prišla ta pošiljka. Poglejte kako arogantno fanatična in lajava je ta baba – Fox: Chris Wallace Obliterates Jill Stein’s Vote Recount Efforts – https://www.youtube.com/watch?v=qTlAFprhwWo
  Kennedy Grills Jill Stein On Recount: ‘Is This How You Want To Be Remembered?
  https://www.youtube.com/watch?v=aDKsiSIsB2s

  AshkeNAZI Jews … AshkeNAZI Jews … AshkeNAZI Jews … tralala … AshkeNAZI Jews .

  Mater kakšen zaheban Nacist sem, vidim Žide tud tam kjer so … ne vidim ih pa edino tam kjer NISO

  • samsara

   Aškenazi židinja je tudi nekdaj slavna Monica Levinsky, s pomočjo katere so upravitelji in lastniki ZDA izvedli pritisk na pohotnega Billa. Sem že pozabil za kaj je šlo, zapomnil sem si le izvedbo.

   • Feriss.H

    Ja…izvedbo smo si vsi zapomnili … in kaj misliš koga najbolj moti da si je cela planeta zapomnila enako – ?

    • francelj3

     Slovenščina ni srbščina. Planet je planet, ne pa planeta.

    • samsara

     1997: An Army mechanical engineer, Ashkenazi Jew, David A. Tenenbaum,”inadvertently,” gives classified military information on missile systems and armored vehicles to Israeli officials (New York Times, 20 February 1997).
     The Washington Post reports US intelligence has intercepted a conversation in which two Israeli officials had discussed the possibility of getting a confidential letter that then-Secretary of State Warren Christopher had written to Palestinian leader Yasser Arafat.
     One of the Israelis, identified only the code name for Israel’s top agent inside the United States.
     US ambassador to Israel, Martin Indyk, complains privately to the Israeli government about heavy-handed surveillance by Israeli intelligence agents.

     Israeli agents place a tap on Ashkenazi Jew and daughter of a Rabbi, Monica Lewinsky’s, phone at the Watergate and record phone sex sessions between her and President Bill Clinton.
     The Ken Starr report confirms that Clinton warned Lewinsky their
     conversations were being taped and ended the affair. Interestingly, at the sametime, the FBI’s hunt for, “Mega,” is called off.

     Iz knjžice Andrewa Hitchocka, “The History of the House of Rotthschild”.

  • pokvarjeniSvet

   Ruggedplant je židofil in podpornik novega svetovnega reda, nisi bral njegovih postov. On celo trdi da moramo židovskim bankirjem pomagati, ker komunist in marksizem je nastal od nekega nemškega cesarja wilhema in tudi po tem ko ni več bil cesar (zakaj bi cesar podpiral komuniste ki so proti cesarstvu in monarhiji ? no ja Ruggedplantu je pač to bolj logično)

   kako bi lahko komunizem in plansko gospodarstvo preživelo več kot 45 let, brez kreditov in nepovratnih sredstev (lepi primer jugoslavija).

   pa preberi si ta njegov komentar

   citiram:
   ——————————————-
   Globalizem JE naravni proces, saj je celoten svet ena sama celota, mi ljudje smo tisti, ki smo si ga razdelili med seboj na različna področja z različnimi jeziki, kulturami, pravili,… Ne mešaj pa globalizma in internacionalsocializma, ker gre za dve popolnoma različni usmeritvi – prvi je glavni cilj kapitalizma, drug pa glavni cilj komunizma. Namen prvega je poenotenje pravil po svetu, odprava nepotrebne birokracije, carin in podobnih preprek, ki omejujejo svobodo (kot najvišjo vrednoto kapitalizma in demokracije), nacionalsocializem pa ima namen točno nasprotje od napisanega.

   In načela, ki si jih sam izpričal na tem portalu na to tematiko spadajo v orto komunistično smer, ki je seveda glasna nasprotnica kapitalizma in globalizma, zato danes ne poznam enega samega politika, kaj šele libertarne struje, ki bi skupaj z occupy-wall street metelkovskimi rdečimi hipiji protestirali proti prostotrgovinskim sporazumom. Le teh se boji le tisti, ki dvomi v svojo konkurenčnost in bi rad svojo nesposobnost/lenobo zaščitil z davki, carinami, birokracijo in seveda državnimi monopoli.
   ———————————————————————–

   to je napisal on

   Dodal bi samo kako naj jemljem človeka verodostojno in kot intelektualnega poznavalca razmer po Svetu, če se ozira po nekih mestnih propadlih džankijih v Ljubljani, namesto da bi razmišljal s svojo glavo. Te džankije lahko jutri podkupi neka druga struja in bodo tulili točno tako kot bo plačnik (tisti ki jim plačuje za džointe, kokain in heroin) zahteval in bo hotel da takšni kot je on mislijo kontra temu kar džankiji mislijo. Če Ruggedplant ne pozna igre kjer pomešaš karte in nastane kaos da vsi povprek nekaj xyz mislijo, potem je pač zelenec.
   Prvo moreš ustvariti veliko taborjev in lažnih fejk aktivistov kjer imaš v njihovem programu namerno nekaj dobrega, v resnici je pa v ozadju veliko slabih stvari za katere se zavzemajo.

   lepi primer so ti ti zeleni levaki kao veliko bi storili za naravo …in se vsem zdi vredno da se za njih voli, ampak imajo trojanskega konja ko pa gre za migrante…isto je pri Piratih misliš vauooo zavzemajo se za internet brez cenzure, ampak pol pa pogledaš dalje pa vidiš da so Pirati tudi za migrante in ostale kulturno marksistične svinjarije spet primer trojanskega konja…ko en del programa nemerno naredijo dobrega…tako vse te stranke financirane od soroša ne smejo izgledat da so popolnoma enake zato neke navidezne razlike delujejo
   – tako svet zahodni Askhenazijske “demokracije” deluje v praksi…več strank ki izgledajo drugačne, ampak ko pogledaš dobro njihova dejanja vidiš da so isti drek.

   glede zaščite s carinami in birokracijo ter davki…je treba najprej razjastniti zakaj bi nekdo metal milijarde stran da bi okrepil konkurenco samemu sebi iz stališča gospodarstva ko si ti tisti ki imaš veliko monopol in ga dalje siriš…hkrati pa je treba povedti da ti sporazumi so svetlobna leta stran od proste trgovine….če imaš noter zapisane regulacije ki so samo pisane na kožo teh korporacij/multinacionalk ki jih imajo v lasti Askhenaziji…pol veš kolko je ura.

   P.S:že ta parola proletarci vseh dežel združimo se – meni zveni zelo komunistično in ne svobodnjaško in demokratično. Tako da globalizem je zelo orto komunistični oz marksistični.

   • Feriss.H

    Ko sem se lani vključil na ta forum mi je takoj v živec dreznil ta za-ruknen-plant in sem po vsega nekaj izmenjavah dal križ čez njega, sploh pa čez onega njegovega prijatelja xtc ki je pa totalni bebo da me je minilo komentirat na forumu na katerega se lepi tak polpismeni polizdelek. Poste teh dveh in še parih sploh ne pogledam in tudi ta dva sta dala mir. Če bi bral njihove tlapnje bi me spet minilo komentirat tu.

    Danes je prekršil svojo lastno zadržanost in si ni mogel pomagati pa mi je nekaj bleknil o mojih “nacističnih izpadih”. Tu sem mu izjemoma odgovoril – https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/mladoletni_migranti_na_svedskem_posilili_15_letnega_fanta/#comment-3041980195 – in mu samo podal moj vtis o njemu, ker v debate se ne mislim spuščati. Lahko da je tudi sam neke Nosate sorte, lahko pa da je navaden nastopač v skladu z mojo diagnozo o njemu. Poglej si, mislim da ti bo všeč. Folk ki kliče Admina za intervencije (xtc) ali pa si utvara da je steber nekega foruma (za-ruknen-plant) je en sam napuh. Stavim da če bi ih videl v živo bi mi v nanosekundi bila zoprna, tudi če ne bi vedel kdo sta.

    IGNORE je magična funkcija, kot šper-diferencijal pri terencu s katerim voziš skozi blato brez težav. Brez tega IGNORE te lahko mine kar koli pisati.

    Ti citati samo potrjujejo mojo že zdavnaj postavljeno diagnozo. Predlagam ti – IGNORE – je kot tisti bronhi bonboni – Lakše se diše

    • rrrrr

     Vidva pa sta Lolek in Bolek. Malce več poznavanja zgodovine vama ne bi škodovalo. Potem pa interpretirajta Rugyja.

     • Anonimni_Profesor

      Tudi jaz imam tega primerka Pokvarjeni svet dovolj. Prej sem mislil, da samo ne pozna dejstev od kje kulturni marksizem v ZDA, iz Moskve namreč, ampak zdaj pa vidim, da ima samo dejstvo, da obstajajo med ljudmi različni interesi za plod neke židovske zarote. To pa je lucidnost per se. Tako, da ga dajem na block!

    • pokvarjeniSvet

     Imaš prav. Do zdaj še nikoli niso znali odgovoriti zakaj je Vsega Putin kriv, ker baje je za VSE on kriv za 1. in 2. Svetovno vojno in baje da tista vojna ki jo je napravil on leta 1986 v Afganistanu razlog zakaj so diktatorji od Gadafija, Sadama Husseina in ostali režimi popadali in zakaj je na Bližnjem Vzhodu nonstop vona …beri to kot sarkazem s moje strani ampak iz njihove strani pa je resna teorija ki se jo držijo kot pijanec plota.

     Sedaj je vprašanje zakaj vsi ti pro globalistični/ pro Askhenazijski komentatorji to pišejo ker so res tako neumni in blesavi in se še mogoče zraven napravljajo ali pa namerno ščitijo nekoga in so resnična prava 5. kolona ki jo radi za druge omenjajo.

     dejansko so namerno po vzoru vseh Askhenazijskih medijev in Askhenazijskih “alternativnih” toerije zarote medijev ustvarili navidezne sovražnike od Putina, Orbana, Le Pen, in Višegrajske skupine….pod drugi strani nam pa ponujajo navidezne zaveznike kot so ZDA za katere vsi dobro vemo kdo jih vodi…še celo nekateri posamezniki od teh komentatorjev so tukaj omenili da vedo da nekdo drugi resnično opravlja z ameriško politiko in da jih to ne moti ravno nasprotno kličejo jih za mesijo in odrešitelje…saj je novi svetovni red z vsemi dekadentimi vzorci v njihovih očeh popolen, super, odličen….itd.

     Njabolj zanimivo je dejstvo da tulijo in kričijo ko da se jim je v totalno zmešalo da Rusija je propadla država da vojska in vse stvari iz Rusije so 1000 let za leseno žlico in da nimajo nikjer šans….po drugi strani pa jim pripisujejo nadnaravno posebno moč da kao obvladuje Bruselje z Junckerjem in Merkleco na ćelu in da je Putin sam sprožil migrantski val leta 1986 in dandanes, da ZDA nikoli ni nič kriva ampak samo Rusija ki pa jih pravijo da je zanič in nesposobna po drugi strani pa ji pripisuejo vse stvari ki se dogajajo v Evropi kot Zarota Rusije ??

     Med tem ko ZDA kujejo v zvezde in pravijo da je najbolj močna država na Svetu in imajo vse najboljše….samo Kučan in ostali rdečkarji iz Slovenije jih manipulirajo in lažejo tako da vodstvo ZDA ne ve kar se v resnii dogaja ker so njihove tajne agencije zmanipulirane iz strani Kučana….itd.

     zdaj pa razumi če jih lahko ? toliko protislovij kot jih oni tukaj napišejo še nisem nikjer zasledil.

 • Olga

  Kilari ne more in ne more sprejeti poraza!? Poslužuje se celo laži, da bi prišla na oblast! Hvala Bogu, da nimajo slovenskih sodnikov! Pri našem sodstvu bi lahko še brez kandidature zmagala!

 • Osti jarej

  Šele po volitvah v Ameriki prihaja na površje razlika med obema kandidatoma. Killary je javno povedala, da bo zapeljala svet v 3. svetovno vojno, Trump pa zdaj dokazuje, da bo zgolj bolj zahrbtno in hinavsko zadevo pripeljal do enakega konca. Ob toliko razkritih izjemno umazanih spletkah, od imenovanj dokazanih zločincev v nov kabinet do popolnega spreminjanja predvolilnih izjav. Neverjetno kako aktivna je pri vseh podlostih prav njegova hči Ivanka, ki je poročena z ortodoksnim židom, sicer uslužbencem Izraelske vohunske službe. Že ta podatek o Trumpovem zetu Kushnerju pove Američanom vse. Bibi bo imel vsakodnevno na krožniku vse podatke o ZDA. Poleg tega je ta umazani Žid direktor fundacije Kushner, katere glavna naloga je financirati zločine nad Palestinci. Jim jemati zemljo in tam graditi objekte zločinskih Izraelcev. O tem Trump ve vse, je pa očitno tako zloben ali pa neumen, da javno pove, kako bo njegov zet odličen medij med Izraelom in Palestinci, torej bo skrbel, da bodo slednji brez medijskih objav izginili. Kajti med drugimi je skozi fundacijo financiral tudi izjemno nasilno skupino Od Yosef Chai, ki ji zaradi nasilja nad Palestinci celo Izraelska vlada več ne pomaga z denarjem.

  Pa saj mora biti razlog, zakaj je povsem odvisen od Sionistov, po dosedanjih Trumpovih potezah jasen celo njegovim podpornikom, ki jih je naplahtal s točno nasprotnim blebetanjem. Amerika preprosto nima osebe, ki bi preživela pošteno predsedniško obdobje, zato se vsi, brez izjem, po Kennedyu raje zakopljejo v kapital, uživajo ter kradejo in ubijajo! In kaj je Ivanka pred krikom navdušenja izjavila? Podnebje z dolarji in veliki Izrael, bravooooo!!!! Midva jih bova z ognjem vse pregnala. /virVeteranstoday/

  • francelj3

   Sem mislil, da je antisemitizem pri nas prepovedan.

 • Osti jarej

  Kako vam je všeč prva dama Melania?

  Oh … O njej ne morem reči ničesar slabega, ker mislim, da je morala skozi zelo težek položaj. Moja edina pripomba je, da sem srečal na stotine, tisoče slovenskih žensk in … Skoraj vsaka je bila veliko bolj razgledana, široka in veliko lepša. Zato sem malo razočaran, da ravno ona predstavlja Slovenijo
  /nekdanji ameriški veleposlanik v sloveniji ,mussomeli/sio.net/

 • Osti jarej
  • radames

   USA so imele državljansko vojno. Končala se je tako, da so zmagovalci sprejeli medse nekaj deset tisoč premaganih in sestradanih Leejevih vojakov in jih nahranili. Ker so dejali, da so to njihovi „bratje“ !

  • radames

   Naj te bo sram, da za vir vzameš takega nekredibilnega človeka., ki zapiše tudi tole:Zaprosimo te veterane,
   da pride skupina tudi v Slovenijo in poduči enakega dejanja zločince,
   ki so delovali s Hitlerjem, danes pa dvigujejo enak glas proti narodu.”
   Dojenčki in otroci, ki so jih partizani pobijali med vojno in po vojni, niso “delovali s Hitlerjem”.
   V dno duše te naj bo sram. Kje se najdete tako nemoralni ljudje? Na tebe normalen človek MORA pljuniti.

 • Poštenje velja

  Levaki pa v jok

 • radames

  Glejte nocojšnji Dnevnik TVSLO!
  Žitnik bo še vedno trdil, “da še ni vse izgubljeno”. Morda pa utegne zmagati Clintonova!

  • Nata

   Ne vem , koliko so sploh poročali o tem ??
   Mož me je ravno zvečer spraševal , kaj se dogaja , da so sedaj utihnili ?

 • Nada

  “michigansko pritožbeno sodišče, saj je ugotovilo, da Jill Stein ni bila
  oškodovana stranka, saj ni imela razumnih možnosti za zmago.”
  V Sloveniji bi v takšnem primeru najmanj 3/4 ljudi videlo, da Jill Stein ni volilno oškodovana stranka, naše okrajno ali okrožno sodišče bi pa brez zdravo razumske presoje črkobralsko ugotovilo, da je treba njej na čast izvajati vse postopke ponovnega štetja volitev. Razsodnost praviloma ni vrlina naših sodišč.

  • Tanja Bor

   Bravo, ameriska sodisca.

 • Nata

  In pri nas ?? Vse tiho je bilo od trenutka , ko je michigansko sodišče podalo svoje mnenje !! Prej pa so stalno poročali o ponovnem štetju .
  Neverjetno no ……..kakšno ” profesionalno ” novinarstvo imamo .

 • Caetano

  Seveda so jo na sodišču zavrnili! V tednu dni se bodo zbrali elektorji in zaključili to zgodbo.

 • Kat Wilson

  A da ne bo ponovnega štetja? No saj se ne čudim, Hillary je panična, mislila je da bo pridobila glasove, pa jih izgublja. Jill Stein pa je pokasirala 2 miljončka in se smejala celo pot do banke… in še precej časa potem. :D

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!