Christine Tasin o potrebnem uporu proti islamizaciji: Ali bomo zmagali ali pa bomo umrli!

Foto: epa

Francozinja Christine Tasinustanoviteljica spletne strani Riposte laïque in predsednica Resistance Républicaine, ki je pred leti razburila levičarje z izjavo: »Islamofobna sem, pa kaj potem?«, je spet v središču pozornosti. Tokrat je upokojena učiteljica, ki jo imajo za francosko Oriano Fallaci, multikulturneže na pomirjevala spravila zaradi govora ob 10. obletnici portala Riposte laïque, v katerem je pozvala k uporu in boju proti islamu in pokvarjeni evropski politični eliti.

Nekaj poudarkov iz govora Tasinove, ki ji je po stališčih v Sloveniji podoben odlični Bernard Brščič (sovražniki svobode govora in razne “paznice s Petrička” ga zmerjajo z neonacistom).

Na začetku je bila beseda. Na začetku Riposte laïque je bila beseda Pierra Cassena. Pred desetimi leti, bilo je avgusta 2007, sem prejela telefonski klic od človeka, ki je urejal “ResPublico”. Dejal mi je: “Začel bom izdajati nov spletni časopis – Riposte laïque. Želim si, da se pridružiš redakciji. Všeč mi je tvoj slog. Vprašala sem ga, o čem bo ta portal. Dejal je, da je zjutraj govoril z mojim prijateljem Fannyjem Truchelutom. Rekla sem: “Bingo!” Vprašala sem ga po politični usmeritvi portala. Dejal mi je, da je za zvezo republikancev, da pa so pri njem ljudje z leve in z desne, skupno jim je, da so proti islamu. Spet sem rekla: “Bingo!” In tako se je začelo popotovanje, ki traja že deset let.

(…)

Razmere postajajo tako katastrofalne, da bo čez deset let v Franciji toliko muslimanov, toliko dvoličnežev in toliko priseljencev, da Francozi ne bomo več v večini. Če rečem, da so razmere katastrofalne, vem, o čem govorim. Toda o kom govorim? Govorim o ljudeh, nekaj sem pisala o tem, ki so za poceni bencin pristali na priseljevanje in islamizacijo. To je Evropska unija, to so naše elite, toda obstaja še en dan v zgodovini, ki ga pozna zelo malo ljudi. S tem dnem bi rada opozorila tiste med nami, ki trdijo, da muslimani niso odgovorni, da so odgovorne samo naše elite, ki jim gre za lastne koristi. 5. januarja 1986 je bil v Libiji tajni sestanek, ki se ga je udeležilo pet tajnih služb petih arabskih držav. Te države so bile Irak, Egipt, Savdska Arabija, Libija in Alžirija. Pet držav. In kaj so sklenili na tem ultratajnem sestanku? Da bodo spodbudili načrtno invazijo na Evropo, predvsem na Francijo, in jo islamizirali. Za ta sestanek so naši voditelji vedeli, vsi so vedeli zanj, o tem so nekaj dni pozneje govorili na Elizejskih poljanah. In kaj so naši voditelji naredili, da bi se borili proti sklepom sestanka? Na stežaj so odprli vrata. Odprli so jim vrata, čeprav so vedeli, da nas bodo napadli, da želijo zasesti našo deželo. Zato so odgovorni oboji: naši izdajalci, islamokolaboranti, in seveda muslimani iz islamskih držav. Nihče od teh ni 5-leten otrok, da ne bi vedel, kaj dela. Odgovorni so za svoja dejanja. In med nami so danes tisti, ki verjamejo, da migranti prihajajo med nas samo zaradi spremembe zraka; morda, naj jih vprašajo. In manipulirajo. In če smo obsojeni na to, da nas napadajo, naše elite nosijo velik del krivde.

(…)

Ta teden so me spet klicali na policijo. V Parizu obstaja tožilec, odvetnik. Liga za človekove pravice in Francoska muslimanska bratovščina me tožita zaradi moje knjige z naslovom “Morilci ubogajo Koran”. Preganjana sem zaradi “spodbujanja sovraštva”, zato ker sem povzela tisto, kar je zapisano v Koranu. Kako nas ubijajo. Kako bodo to naredili. Kako se mi s tem soočamo in kaj lahko storimo. Samo en odgovor je, ker država ne naredi prav ničesar: Ne moremo se več zanesti na politike, vsaj zdaj ne. Dejstvo je, da smo izključno mi tisti, ki lahko kaj naredimo.

(…)

Kaj lahko naredimo? Bomo predlagali. Natisnili smo letake, zato vas prosimo, da jih vzamete 1000, 2000 ali 3000 in jih razdelite ljudem v nabiralnike. Tisti, ki si tega ne upajo, naj vzamejo letak ali dva, dajo v pismo in pošljejo. To je pismo vsem francoskim ljudem. To je naša zadnja priložnost. Naj se letak znajde na vsaki mizi. Pravimo: “Samo Francozi lahko rešijo Francoze!” Pred desetimi leti, ko smo naredili spletno stran Riposte laïque, smo zveneli kot alarm. Danes se je vse, kar smo napovedali, tudi zgodilo: vse več je terorističnih napadov v Franciji, vse več jih je v Evropi, islamizacija ne jezdi več, ampak galopira. Burke postajajo del običajnega dne, džamije zmagujejo, mesarji ponujajo halal in ga menjajo za naše tradicionalne jedi. In tako naprej. Preberite letak! Ne bo vam vzelo preveč časa; tega nam primanjkuje. Prebrati vam želim le zadnji odstavek.

(…)

Pridružite se našemu uporu, kolikor se lahko! Pridružiti se pomeni narediti nekaj. Če nas ne poznate, berite naše portale. Delite informacije, ki so na naših spletnih straneh – tako na Riposte laïque kot na Resistance Républicaine. Delajte več, kot ste do zdaj, obveščajte se med seboj. Pomagajte nam, da nadaljujemo delom, da se ohranimo; pomagajte nam s prispevki, da plačamo naše računalnikarje, naše odvetnike, naše shode, naše letake. Pripravite se, da se soočite z vojnimi dejanji proti naši državi in našim prebivalcem. Zapomnite si: mrtev odpor je zaman. Naša prva naloga je, da ostanemo živi in vztrajamo, dokler so živi naši ljudje.

(…)

Pridružite se naši mreži aktivnih upornikov, pišite na naslov Résistance Républicaine in vzpostavili bomo stik z vami. Pozivam predvsem mlade.

(…)

Žal mi je, da sem to popoldne začela z govorom, ki je mogoče grob ali vznemirjajoč, toda prihodnost naše države in naših otrok je izključno v naših rokah. Ali bomo zmagali ali pa bomo umrli.”

Govor Tasinove si lahko ogledate na YouTubu.

Kavarna Hayek

 • janez zorman

  V Franciji, Angliji in še marsikje, je vlak že odpeljal. Vzhodna EU ima še nekaj možnosti; seveda če se bojo držali podobnih načel kot Madžari, Poljaki, Slovaki, Čehi,..tudi Putin jih ne bo mirno gledal, da bi mu prevzeli naftna in plinska polja !

  • Mojca pokraculja

   Ne “zaupam” oziroma ne verjamem Putinu in Rusom !

 • totex39

  Pa še kako bi se morali strinjati z njenimi izjavami in to tako “levi in desni” in v tem primeru stopiti skupaj proti islamizaciji. To sedaj več res ni normalno kaj se dopušča, da lahko taki nizkotni sprevrženci spreminjajo tako napredno Evropo.

 • tarantela

  Malce sem v dilemi: nekateri navijajo za višegrajsko skupino. Angela Merkel je jasno in glasno povedala, da je Nemčija tudi muslimanska država, ne samo krščanska., Milan Zver pa poziva, naj se naslonimo na zahodne države.
  Nisem ne muslimanka niti kristjanka torej bo potrebno poiskat nekaj tretjega.

  • Krtača 20

   Desni dajo na izbiro samo kristjane. Muslikristjanka pravjo da ni opcija. Pol obstaja sam še opcija da desni pač ne odločajo. Nič bat, s tako miselnostjo nimajo šans.

 • Slovenec 33

  Islam je krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo v stik z njo potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Tisti, ki se islamu uprejo ne preživijo.

  V zadnjem času so že Armenci so izkusili dobrote islama leta 1915, ko so islamisti naredili genocid nad njimi.
  Koran njihova “sveta knjiga” je dejansko priročnik za ubijanje
  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

  Na vsak način je potrebno onemogočiti razbohotenje islama po krščanskih deželah, kar pa nebo enostavno, ker islamiste podpirajo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki ne doumejo, kaj je domoljubje oziroma patriotizem, poturice, LGBTQ izrodki in sorošisti.

  Enako se je godilo Slovencem v slovenskih deželah, ko so nad našimi predniki naredili genocid komunisti od 1941 do 1945 leta in nas nad 600 morišč spominja na to.

 • Valter BraniSlav

  INTEGRACIJA MUSLIMANOV V SEKULARNO EVROPO:
  http://www.delo.si/svet/evropa/tolerantnost-do-drugih-se-ni-pomenila-razumevanja.html

  Mednarodno priznani japonski strokovnjak za migracije in Bližnji vzhod, ki poučuje na ugledni kjotski univerzi Doshisa, o izvoru evropskih težav s populizmom razmišlja skozi prizmo integracije muslimanskih priseljencev. Spodaj odlomki iz njegovega intervjuja marca 2017.

  Zelo zanimivo pa je, da je za muslimanske priseljence rezultat vedno enak: druga, tretja in četrta generacija priseljencev so postale bistveno bolj pobožne. Pri prvih generacijah tega ni bilo opaziti. Njihov razlog za selitev v Evropo je bil denar. Pri vseh, ki so sledile, je nastal zelo resen problem identitete. V Nemčiji so imeli težave, ker niso bili del prevladujoče religije, v Franciji zaradi naglavnih rut. Muslimanom ni bilo jasno, zakaj lahko naglavne rute nosijo le znotraj lastnih domov, če pa so te namenjene za zunaj. Takšni nesporazumi so samo poglobili razpoke znotraj evropske družbe.

  Je mogoče vedeti, kakšno vlogo bo islam odigral v življenju teh muslimanov, ki v Evropo prihajajo zdaj?

  Odigral bo pomembno vlogo. Religija je v primerjavi z etničnostjo veliko bolj normativna. Bog pravi: to lahko storite in tega ne smete. To je še posebno značilno za islam. Muslimani dogodke v svojem življenju pripisujejo božji volji. Ker so ti v rokah boga, se zanje ne čutijo odgovorne. Na Japonskem si ne moremo predstavljati, da bi sledili istim principom; za svoje napake krivimo sami sebe, zato imamo tudi tako visoko stopnjo samomorilnosti. V muslimanskem svetu tega ni, saj za dogajanjem vedno stoji Alah. To tudi spodbuja pobožnost muslimanskih priseljencev v Evropi, s tem ohranjajo svojo distanco do gostujoče družbe. To jim pomaga ohranjati pozitiven pogled, Evropejci se jim na neki način smilijo, ker nimajo takšnega boga kot oni. Izraz inšalah, ki ga pogosto uporabljajo, nazorno opiše njihov pogled. Dobesedno pomeni »če je taka božja volja«.

 • Antonius

  Vesel sem javnega nasprotovanja pokojne Oriane Falaci proti naseljevanju šerijatarjev in Christine Tasin, ter hkrati žalosten, ker pri nas Slovenci ne premaknemo riti niti v protest proti ugrabitvam otrok, ki jih izvajajo Centri socialnega dela.
  V protestu proti poseljevanju šerijatarjev na Kotnikovi v Ljubljani smo protestirali pretežno vztrajniki izpred sodišča, nasproti nam je bila postavljena pa s količki oborožena in zamaskirana gverila, ki sta jo prišla podpreti celo organizator Kučan in evropska poslanka Tanja Fajon.
  Glasovanje na referendumu proti kraji denarja s predrago izgradnjo tira Koper – Divača boste protestirali tudi proti vladi, ki nam vsiljuje in poseljuje nezaželene šerijatarje po celi Sloveniji.

  • Nata

   + + + + + + Gospa je ogromno videla, vedela in pametno sklepala, kaj nas čaka !
   Referendum bo pa kar hud preizkus Slovencev in Slovenk !

 • Ana Job

  Že cel čas razmišljam in govorim o UPORU. To je edina logična rešitev. Predlagal jo celo nekdanji mednarodni sodnik na evropskem sodišču naše gore list.

  Stvar z migranti ni nedolžna, ampak alarmantna in v skrajnih časih, pride čas za skrajne ukrepe, če hočemo zaščititi sebe in svoje otroke. Prišlo je zopet do “invazije Turkov”.

  Ampak vlada, kot vedno VSE ZANIKA.

 • tasilo

  Sem islamofob. Priznam. Sem hud islamofob. Imam hudo hudo islamofobijo.

  A naj vas spomnim, da fobija ne pomeni sovraštvo, temveč STRAH.

  • Ana Job

   Naravni obrambni mehanizem ti deluje, kateri bi moral delovati tudi pri drugih normalnih ljudeh, ker ta narod, ki se je začel metastazirati v naši domovini, je namreč zaostal in je na kulturni ravni tisočletja nazaj.

   • tasilo

    Rad bi dosegel, res, da bi čimveč ljudi začelo javno, jasno in glasno priznavati, da so islamofobi; tako kot sem jaz zgoraj.

    Ko bi vsi dežurni “pravičniki”** začeli skakati od zgroženosti češ, “glej ga, prasca! javno priznava, da je islamofob! v zapor z njim, ker podpihuje sovraštvo!!!”, jim z eno potezo zapreš gobce in razložiš, da je fobija strah in da islamofob pomeni človeka, ki se islama in muslimanov neznosno boji.

    Torej, kogar je islama in vseh islamitov strah, naj javno začne razlagati, da je islamofob. Nihče ga zaradi tega ne bo niti mogel — kaj šele smel! — obsojati. Strah je nekaj najbolj naravnega in, kot praviš, je obrambni mehanizem. K

    ** ki zagovarjajo uvoz muslimanov, šeriatarjev, teroristov, tujerodne in invazivne vrste, ki je evropski kulturi tuja

    • Ana Job

     Sem Ana Job. In sem islamofob. Strah me je, da bi me norci ki živijo tisočletja nazaj ugrabili in me kruto posilili, kar počnejo z Nemkami in Švedinjami. Rada se privlačno oblečem, rada grem tudi sama v gozd… Od prijateljev grem včasih peš v poznih urah.

     Želim si, da bi bila varna v svoji domovini in da me ljudje iz tretjega sveta, ki ne spoštujejo žensk ne bi ogrožali.

     • tasilo

      Bravo! Sva že dva, ki javno poveva, da sva islamofoba. Jaz to povem tudi vsem prijateljem, znancem, včasih tudi nenznancem. In spremljam njihov začuden izraz češ, ali sem čisto zmešan, da — o groza grozovita! kako skrajno “politično” nekorektno — to javno govorim. Ko jim razložim, da gre za strah in ne sovraštvo, se strinjajo in rečejo “Če ej pa tako — in tako je — sem pa tudi jaz islamofob. Good point!”

      PS: Kadar naletim na tvoje druge komentarje, so mi všeč, čeprav se včasih ne strinjam povsem. Bi te dal med prijatelje, pa imaš zaklenjen profil.

  • slosin

   …če si ‘very well equiped’ fobijo ublaži..

   • tasilo

    Drži. — Sam delam na teh blažilnikih fobije. Imaš tudi ti kakšnega?

    • slosin

     …sem že malce ‘old timerja’ tako, da sem nabral kar nekaj let, pa tudi več amortizerjev, nekaj tudi za najtežja vozila …seveda vse v pooblaščenih servisih in trgovinah…

     • tasilo

      Odlično. Sam sem pred kratkim naredil izpit (za šofiranje), in me zaenkrat zanima kat. B in bolj špotni amortizerji, sčasoma pa nemara tudi A, oltimerski. Seveda … vse od poobl. serviserjev in trgovin … ‘Nuff said.– Če hočeš, se mi lahko oglasiš na tasilo.parski[afna]gmail, kjer lahko še kašno razdreva, tako kot jo razdreva z našim “very well” pokončnim janezom. S spoštovanjem.

     • traktor

      Treniraš ipsc?

     • tasilo

      Ne (še). Ti?

     • traktor

      Ja.

     • tasilo

      Jaz ne bi več tule. Predlagam, da greva na kakšno drugo platformo, mene dobiš na tasilo.parski[afna]gmail. Bova tam kaj več rekla, če ti je prav. Lp.

     • traktor

      ok

  • RATATA

   Tasilo, ker si ti priznal, priznam tudi jaz, da sem ena strahopetna boječka!
   Poleg islama in islamistov, ki migrirajo preko in v Slovenijo, me je strah tudi tega, kaj bom storil, pa tudi tistega, kar ne bom.
   Če česarkoli storil ne bom, pa bom kasneje ugotovil, da bi storiti moral, mi bo zagotovo zelo žal in se bom moral kesati. Kesati pred mojim Bogom. Vest me bo gnala h kesanju, če ne bom storil tistega, kar bi storiti mogel, ker bi to bil storiti dolžan.
   Če se temu strahu pred islamom in islamisti reče islamofobija, sem tudi jaz islamofob! O kako grda beseda!
   Morda bo ustanovljena kakšna “klinika” za “zdravljenje” islamofobije, kar pričakujem v bližnji prihodnosti od eldeesovske dohtarsko sociološke naveze, vendar jaz se zdraviti nočem! Povem vsem, ker točno vem, da to ni bolezen.
   Islamofobija mi pripada. Strah mi pripada! Moj je ta strah! Ne kažem ga navzven, kot tudi ne pokažem spuščenemu tujemu psu, da se ga bojim, ker so mi povedali, da pes strah voha.
   Zavestnih predsodkov do muslimanov nimam. Podzavestne predsodke pa imam(!) in z njimi na samosvoj način živim in delujem.
   Predsodkov povezanih s strahom sem se navzel iz šolskih učbenikov, od učiteljev in knjig na temo turških vpadov v slovenske dežele.
   Knjige so opremljene s slikami in risbami. “Turki” so bili in so še muslimani, ki so ropali, morili, ugrabljali moje prednike. V dežele so prinesli gorje in bedo, žalost in trpljenje. Predniki so se proti njim borili in mnogo jih je v bojih umrlo.
   Mnogo je bilo zmag v večstoletnih(!!!) bojih proti “Turkom” na bojnem polju in na te zmage sem se navadil biti ponosen. Tako te zmage dojemam! Ponosen sem torej na moje prednike, ki so bili napadeni, so se z orožjem uprli in jih ob mnogih lastnih žrtvah premagali. Pobili so “Turke”, ker so “Turki” hoteli podjarmiti, ugrabiti ali pobiti moje prednike. Celo tedanji Papež je poslal krasno priznanje Deželi Krajnski, z bleščečim naslovom Carniolae Victoriae! Evropa je slavila zmago pri Siseku, za kar je bilo potrebno pač vsiljivce pobiti. Pač! On tebe ali ti njega. So pa oni napredovali v taktiki, orožju in iznajdljivosti, kar kaže na to, da mnogo razmišljajo kako bi se nas znebili. Mi pa nič ne razmišljamo, kako bi se ubranili.
   Islamofob islamofobu: ne sramuj se biti islamofob!

   • tasilo

    Ni kaj dodati. Islamofobi vseh dežel, združimo se! Le tako bomo preživeli. Strah je naravni obrambni mehanizem, ki zagotavlja preživetje. Jaz se strahu ne sramujem

    *Sličico imaš bolj majhno in ne vem, ali prav vidim na njej … Knežji kamen? Če je res, bravo!

    • RATATA

     Videl!

    • RATATA

     Seveda je (!) Knežji kamen, ki simbolično predstavlja starodavno slovensko identiteto, predvsem pa državnost in hkrati z njo tudi samobitnost ter izvorno politično kulturo.
     Knežji kamen predstavlja središče slovenskega demokratičnega obreda, ki je v svetovnem merilu brez primere! Zato ga imam!
     Broško si tudi v gumbnico zataknem … in še marsikaj počnem.

     • tasilo

      Chapeau!

     • RATATA

      J’ai des yeux roses!
      to mi je vrgel google translater, ko sem vpisal ” rosne oči imam” ;)
      Hvala, kar povezni si ga nazaj, to ni nič takšnega!

 • Borut Stari

  Preklopil bom njene besede s Francije na Slovenijo.
  Razmere so postale tako katastrofalne, da je v Sloveniji že danes toliko islamistov,toliko dvoličnežev in toliko priseljencev, da Slovenci nismo in ne bomo več v večini.

 • althar

  Mohamedanci niso problem – ti pač so, kakršni so, in mislijo, kar pač mislijo. Problem so zahodne politične elite, ki nasedajo sladkim besedam uničujoče levičarske kabale in aktivno podpirajo samouničevalno agendo. To je v tekstu premalo poudarjeno.

  • šmentanamuha

   Tako je. Začeti je treba izpostavljati posameznike in organizacije, ki sovražno delujejo proti lastni državi in narodu. Pri nas je zastavonoša temne kabale t.i. Mirovni inštitut na čelu z direktorico (le zakaj takšen naziv?) Nežo Kogovšek Šalamun, ki poziva k razdiralni politiki med državljani samimi. Anarhistična organizacija, ki z mirom nima ničesar skupnega in se zajeda v državni proračun, je v posmeh državljanom in kot nevladna organizacija celo diktira vladi, da sprejema zakone proti svojim državljanom, tujcem pa daje privilegije. In državljani moramo to celo plačujevati.

 • mona lisa

  To ne velja samo za Francijo to velja za vso Evropo.

 • FUCK COMMUNISM

  Tudi jaz sem islamofoben! Pa homofoben prav tako! In?!?!? Kaj pol?!?!? Kdo mi pa kaj more?!?!?!

  • slosin

   samo da nisi mizogin…kaj bi pa Ana rekla..

   • FUCK COMMUNISM

    Ni sans! Zenske so super! Ana pa od vseh najboljsa! ;-)

    • slosin

     lepa ženska ugaja očem , dobra pa srcu…to je naša Ana, a ne?

     • FUCK COMMUNISM

      Ana je oboje: lepa in dobra! :-)

     • slosin

      pozabil si omeniti…izgleda tudi pametna…boj se pametne ženske..

     • FUCK COMMUNISM

      Men je zenska inteligenca seksi. Avso vsak lahko dobi, pametne zenske pa ne. ;-)

 • tasilo

  Sam FB in podobnih reči ne “šmirglam” kaj dosti, lahko se mi pa oglasiš na tasilo.parski[afna]gmail ;)

 • FUCK COMMUNISM

  Moja Ana! Kako si, ljubezen moja?? ;)

 • FUCK COMMUNISM

  Zelo delovno! Ampak mal pavze pa prav pride. Kaj je treba narest, da te clovek spozna na 4 oci? :)

 • šmentanamuha

  Tako. Pričela se je 3. rekonkvista. Šeriatarji spokajte sami od sebe ali pa se začnite obnašat v skladu z evropsko civilizacijo.

  • FUCK COMMUNISM

   Bojim se, da bo potrebna tretja opcija…

   • šmentanamuha

    Najprej je treba spraviti v red anarholevičarje.

    • FUCK COMMUNISM

     Vse naenkrat bo treba. Ce bomo ene najprej, jim bodo drugi pomagali, in obratno!

 • Olga

  Islam je NASILNA IDEILOGIJA, ki NE sodi v EVROPO! Politiki, ki dopuščajo priseljevanje divjakov, so ZLOČINCI! Tako kot v rastlinskem in živalskem svetu, tudi pri ljudeh tujerodne divjaške vrste rušijo ravnovesje in uničujejo popolacijo in jih je treba odstraniti iz tega okolja!

  • luckyss

   Se menda prvič strinjam s tabo ;)
   Mogoče z majhnim popravkom…morala bi napisati “skrajni Islam”…
   S tistimi normalnimi muslimani smo dolga leta živeli brez problemov v bivši državi..
   Res pa je, da Tito ni dovolil nobenih burk in maškerad..

   • Nata

    Ja, že drži. Ampak, samo do takrat, ko bodo ti normalni muslimani, kot praviš, dobili poziv v prve vrste. Prav nič ne dvomim v njihovo odločitev.
    Saj imamo pri nas kar nekaj primerov, ko priseljenci, ki tu živijo in delajo, niso stopili v bran Slovencem. Samo čakali so, kako se bo razpletlo ??

 • Artur

  Samo Slovenci lahko rešijo Slovence . Koliko je teh Slovencev če izvzamemo komunjarske narodne izdajalce ?

 • FUCK COMMUNISM

  Res je. Najbrz se ti bo pa zdelo cudno, da sem za to, da se dobimo VSI, tudi nasprotniki. Bi znala bit zelo zanimiva debata, upam, da ne primitivna ali celo nasilna. ;-)

 • FUCK COMMUNISM

  To bi bilo na case zolcno! haha :-D

 • slosin

  hm, misliš, da bi bilo to pametno…nekateri tukaj so kar preveč jezni…
  BTW: nekdo mi je pravil, kako je bilo ob otvoritvi obnovljenega gradu v Rajhenburgu…Vabljeni so bili vsi. Prišla je ena od bivših zapornic in tudi ena
  od bivših paznic. Bivša jetnica jo je takoj prepoznala in fizično napadla….

  • FUCK COMMUNISM

   Vsi bi morali prit oborozeni! Kadar je plen oborozen, plenilec dvakrat pomisli ali bo napadel ali ne!

  • Ana Job

   Mislim, da bi bilo. Ekstremi se pa vedno najdejo povsod. En primer ne pomeni nič. Itak jih veliko ne bi imelo jajc da pridejo.

 • FUCK COMMUNISM

  Anci, a mi pises na [email protected]?

  • Jovo Jamnica

   Gotof si. zaj te bojo kolegi ot Rožleta najdli… :-)

   • FUCK COMMUNISM

    Super, komaj jih cakam! Sej se tko vsi poserjejo, ko je treba kaj narest…

    • Nata

     Kdo pa ? A kolegi od Rožleta ? Ti ga pa malo sračkaš . . . .

   • Nata

    ? ? ? ? ? ? pa kaj te pa spet tare ?Kaj imajo njegovi kolegi kaj proti dopisovanju ?? To je pa res stvar vsakega posameznika.

    • Jovo Jamnica

     Odvisno, kdo si dopisuje…

 • Artur
 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Dokler mainstream mediji ne bodo obrnili na desno se bo Evropa potapljala.

  • ljubinica

   MSM se ne bodo obrnili proti Islamu, oziroma proti ideologiji multikulti.
   Ker so v rokah tistih centrov moci, ki jim je cilj zlom evropskih nacionalnih drzav.

 • Artur

  Europeans Unite to Defend Europe
  https://www.youtube.com/watch?v=Tsjh5FoNxN0&t=15s

 • Jovo Jamnica


  Reply

  Share ›

  Jovo Jamnica • 36 minut nazaj
  Nekaj
  dni nazaj, sem se sprehajal na Bledu. Ob jezeru sem ugledal tri
  zamaskirane. Zanima me, ali bi naš policaj od njih lahko zahteval
  odkritje obraza???

  • tarantela

   O tem se morajo dogovorit v parlamentu, to je pa dolgotrajen postopek. Če bi policaj ukrepal na “svojo roko”, bi šel na disciplinsko. Glede na to, kako se pri nas po polževo sprejemajo zakoni, bomo pa pri nas prej imeli vse črno burk.

  • Ana Job

   Zanima me, če gredo zamaskiranke za pusta lahko v banko, kjer piše, da so maske prepovedane?

 • Sašo

  Bravo .

 • Nata

  + + + + + + + + + + +
  hvala portalu Kavarna Hayek in Novi, ki sta to objavila.
  10 let že obstaja ta francoski portal ?? No, ta je pa dobra. Kaj res prav nič ne vemo ??

 • Slovenka

  Ali se bomo streznili in se začeli pametno obnašati ali pa nas bo hudič vzel.

 • Sloven”c

  zaradi izdajalcev bomo umrli !

  • RATATA

   Poskusi se potolažit s tem, da bodo umrli tudi izdajalci. Pravzaprav bodo crknli(!) saj umre le človek.

 • cosmosjasnovidec

  Na obračun z to kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo se bodo morali pripraviti državljani sami.
  Vlade in predsetsvo je izdalo državljane Europe tako,da se na njih najmanj ne more računati saj jih treba kaznovati z musliči vred.
  Krivi so za številne poboje ter posilstva in so še vedno nekaznovano naprej na položajih.
  Ta izdajalska zadeva z njihove strani je povsem nerazumljiva vendar je za popravek napake že prepozno.
  Musliči se parijo med seboj v družini križem kražem (kot je tudi pojasnjeno po vsem netu) tako,da jih je v enem letu že dvojno število.Brat napumpa sestro,svojo mater ali oče in tako v krogu enako kot pri ciganih in skoraj vseh balkancih.

 • Matt_von_Glanz

  a ni čudno, kako gledamo te dogodke kot da bi bili za stekleno steno? Na vse bi se lahko pripravili. Pa se tudi bomo, vas vprašam?!!

 • RATATA

  Naslednjič bom pa še kaj o “naših” busancih! Iz mojih 20 letnih izkušenj ;)

 • RATATA

  Tisti tvoj sosed gej verjetno ni bil rudar. Ta v tistem vašhavu bi se mu zihr kaj pripetilo.

 • Franjo

  smo kar nekako pozabili, kaj naj bi dobili izdajalci svojega naroda in svoje države??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!