Deset razlogov, zakaj je treba soditi Zvonetu Černaču

Miro Petek

Prav neverjetno je, koliko absurdov spremlja primer nekdanjega ministra in poslanca Zvoneta Černača v sodnem postopku, ki ga je zoper njega sprožil Bojan Bratuša, do leta 2005 sodelavec Sove, znan iz afere Sova po podjetju Webs, po sorodstvenih vezeh in ponarejenih listinah.

Slovensko sodstvo je Černača za 31 besed obsodilo s kaznijo plačila 5.000 evrov oziroma 8.500 evrov s stroški in obrestmi, ali drugače povedano: 274,19 evra za besedo. In to za besede, ki jih sploh ni izrekel.

Sodniki z udbovskim DNK
Primer s sodbo Zvonetu Černaču še zdaleč ni končan, v igri ostajajo revizija in Ustavno sodišče RS, morda pozneje še Evropsko sodišče za človekove pravice v Strasbourgu, kjer imajo drugačen odnos do totalitarnih režimov in njihovih tajnih policij ter kršenja človekovih pravic kot ima to slovensko sodstvo. Naše sodstvo je še vedno prepredeno s kadri, ki so bili sodelavci Udbe, in z mnogimi odločitvami ne ščitijo samo te zločinske organizacije, ampak predvsem sami sebe. In dokler bo naše sodstvo prestreljeno z ljudmi, ki imajo udbovski DNK, bistveno drugačnih odločitev tudi ne moremo pričakovati.

Sodba za nikoli izrečene besede
Seveda pa bi ob konstruktu zoper Černača morali v slovenski javnosti biti plat zvona najmanj zaradi deset razlogov. Prvič, Černač je bil obsojen za besede, ki jih ni izrekel. Drugič, Černač je bil obsojen za besede, ki jih ni izrekel, in to na seji, zaprti za javnost, od koder kakršnikoli podatki ne smejo curljati. Tretjič, Černač je bil obsojen zaradi skrbno pripravljenega konstrukta nekdanjih poslancev propadle stranke Zares v povezavi z medijsko hišo Delo, ko je novinar v narekovajih objavil izjavo Černača, ki je ni nikoli izrekel. Četrtič, Černač je bil obsojen, ker se je užaljenega počutil nekdanji sodelavec tajne policije. Petič, Černač je bil obsojen, ker je kot poslanec Državnega zbora RS in predsednik parlamentarne komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb opravljal svoje parlamentarno delo. Šestič, Černač je bil obsojen, da bi današnja oblast s sodbo in kaznijo pokazala ostalim poslancem, naj se z ostanki Udbe ne igrajo, ker ta še vedno močno udarja s svojim repom. Sedmič, Černač je bil obsojen, ker je bilo treba poslati sporočilo, da imajo njihovi imuniteto in da še vedno preganjajo žrtve, ne rabljev. Osmič, Černač je bil obsojen, ker ni dovolj, da večno preganjajo samo predsednika SDS Janeza Janšo, treba se je lotiti tudi podpredsednikov in navzdol po strankarski piramidi. Devetič, Černač bo še leta in leta hodil po sodiščih, saj je za izrečene besede v parlamentu sodni postopek sprožil tudi Herman Rigelnik. In končno, desetič, Zvone Černač je bil eden od najboljših poslancev, luciden in glasen kritik udbovsko-politično-kriminalnega podzemlja, zato si zasluži dolgotrajne sodne postopke, drakonske kazni in ubijanje na obroke.

Včasih fojbe in hude jame, danes sodni umori
Edina razlika današnjega dne v primerjavi s časi trdega komunizma je v tem, da so komunisti takrat svoje politične nasprotnike metali v fojbe in hude jame, zdaj pa  v celofan zavite pravne države in demokracije uporabljajo druge metode in sredstva za uničevanje ljudi. Žal slovenska javnost ne spregleda in se ne zaveda, da v takšni državi in ob takšni politiki ter takšmem sodstvu prej ali slej to čaka tudi nas.

Ker zoper to početje nihče ne protestira, pa takrat, ko boste na vrsti vi, tudi ne bo več nobenega, ki bi povzdignil svoj glas. Slovenski mediji, ki bi poleg vladnega in parlamentarnega nadzora morali opravljati nadzor nad tajnimi službami, pa so postali orodje v rokah teh služb za obračunavanje in diskreditacije posameznikov. Postali so umazani, kot je velikokrat umazano delo tajne policije.

In pomnite: napoved, ki jo je izrekel tovariš Milan Kučan – najprej diskreditacija, nato likvidacija – ni bila nikoli preklicana.

Miro Petek

 • AlojzZ

  Lustracija v sodstvu in pa mehka lustracija v ekonomiji: skoraj nič državne lastnine. To je recept za prihodnost Slovenije.

  • Ruggedplant

   Lustracija VSEH družbenih sistemov začenši s pravosodjem. Iz slednje namreč izhaja kar nekaj ostalih podsistemov, saj so se slednji v svoji totalitarnosti razbohotili prav zaradi odsotnosti odgovornosti pred zakoni.

 • Viktorh

  Miro, žal, tako je v najini ljubi socialistični domovini.

 • Shalalabayzer

  Meje so zaenkrat še odprte…

  https://www.youtube.com/watch?v=6HsT-6CdSX4

 • gušto

  Ja g. Petek….tako se podobno, ali še huje dogaja prenekateremu Slovencu, in to – za nič.
  Ampak on je pravnik in žena tudi..
  Kaj si lahko pomaga nekdo, ki nima lastnega znanja, niti denarja, da plača nesramno drage odvetnike ?
  Res smo padli globoko.

  • totex39

   Ja res je, očitno bo potrebno tudi v to smer razmišljati in to zelo resno, kajti sedaj nas bodo pa začeli na tak način utišati in ne boš imel nobene možnosti se boriti proti njim.

 • Unikatna

  Da si obsojen za besede, ki jih ne izrečeš, je katastrofa – “Černač je bil obsojen za besede, ki jih ni izrekel, in to na seji, zaprti za javnost, od koder kakršnikoli podatki ne smejo curljati.”

  • pajot

   Imajo že sodno prakso. Tudi Janša je bil obsojen zaradi obljube podkupnine.

 • janez.pokoncni

  Bravo Miro.
  Mora se nas končno začeti čim več postavljati v bran tistih, ki se v prvih vrstah najbolj izpostavljajo kaviar socialistični mafiji. Černač je bil odličen poslanec, odličen minister in ŠE BO!

 • www

  ..vsa podpora Černaču

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

 • Mojca pokraculja

  Vse to samo dokazuje, da imajo bolj sofisticirane prijeme, glede na to, da jim je pri Petku spodletelo. Je namreč preživel nameravano likvidacijo.

  • Maja Novak

   petek je sam naročil napad nase, saj je bil to njegov vstop v politiko. od povprečnega pisuna do poslanca. za par bušk se še jz dam prebutat. nebuloze pa tako kot vedno. no mogoče je blo par bušk preveč.

   • pajot

    Ti še hodiš v osnovno šolo,kenede? Provokatorček,udbovski.

   • Mojca pokraculja

    A bejž no, nisem vedela. Pa da lohk vstopiš v politko na ta način ? Ne štekam pa, zakaj se Praprotnik ni dal prebunkati ! Pa kaj sploh sprašujem, saj so Američani sami porušili dvojčka, kaj ne bi Petek sam sebe nabunkal.

    • Maja Novak

     prebutat, veze al pa jogi. jogi je zelo popularen med sds-starletami. vprašajte nino orel, evo irgl in alenko paulin.

   • Mojca pokraculja

    Aja, skor bi pozabla, pa kaj še čakaš, dej se no prebutat! Ne, ne, še bolj v trendu bi blo , če bi te kakšen migrant namazilil! Toooo….!

    • Maja Novak

     še ena katolibanska nedojebanka. pol pride pa na hrvašk jo pa galebi za redom punili semenima. hahahahaha

     • Mojca pokraculja

      A vidiš, ne moreš iz svoje kože, tud zanč si me začel zmerjat z blazno ful dobrimi domislicami. Kje le vse to pobiraš, revše retardirano .Tko da se sam seb smej kokr hočeš!

     • tarantela

      Ti imaš pa en poseben stil. Strmim!

   • Tomi

    Imaš FDV za sabo ali si omejena že od rojstva?

    • dež

     Dajte že enkrat družino Novak na miru pustiti. Bolj drezate vanjo bolj zaudarja.

     • Mojca pokraculja

      Ej si mi vzel z jezika, vsi tile novaki, ki se pojavljajo so ena in ista oseba, men je to že dolg jasno. Sam novakcem ni jasno, da se ne moreš skrit tud za tako lepo fotko mladenke. Ker jih izdaja ena in ista zakoreninjena miselnost.

    • Maja Novak

     hočeš reči če sem obiskovala isto fakulteto kot vaš veliki vodja ivan grosupeljski?

     • Ruggedplant

      Več ali manj smo tudi vsi bili pri pionirčkih, le da smo nekateri evolvirali, drugi pa ste ostali v Titovi riti še dolgo po tem, ko je trinog izdihnil, to je edina razlika, sicer pa smo “vsi isti”.

   • gušto

    Kdaj pa si ga ti misliš naročit? Pohiti, ker čas hitro mine, veš.

   • Vera

    Če ste ženska , potem raje svoji družini,če jo imate, pripravite kaj dobrega , če znate . Dovolj je vašega pikanja samo na desnico, levica pa je za vas očitno ” svetinja ” , zato o njenih velikih grehih nič ne napišete .

    • Mojca pokraculja

     Ja Vera, točno tak odgovor je hotu/la imet, kot ste ga vi dala. Na tem se “futra”, kaj vam ni jasno, kdo stoji za tem nickom. Škoda energije.

     • Maja Novak

      nisi ti tista mojca pokraculja, ki je v okrogli sobi vse smeti v kot pometla;)

     • Mojca pokraculja

      Ne ne, jst sm tista k je šla s 5 leti v šolo……Matr maš domišljijo in smisel za “humor” s tvojimi okroglimi sobami. Dej stari novakec, spel se!

     • Nata

      + + + + + + + + + + + stari štosi pod novim nickom

    • Maja Novak

     joj verica, moja družina je čudovita. pikam pa desnico zato, ker za razliko od levice nima sposobnosti samorefleksije in samokritike. zato draga katolibanka, hiter na koruzo klečat pa rožn venc molit, mogoče se pa nebo odpre in zveličar pride

     • Vera

      Ne rabim klečati , ker ne grešim, pa tudi ne morem več,ker sem že v zelo zrelih letih .Prav nič nikogar ne briga vera posameznika , ker se s tem kršijo osnovne človekove pravice ! Po take,kot ste sama , bo pa hudiček prišel, če se ne spremenite v normalno osebo . Z vami sem debato zaključila, pa kdor koli ste že ! ! !

     • radames

      To ženšče je treba blokirati. Enostaven postopek na Disqusu!

     • Get Smart

      Kot ti je že tohuvabohu nakazal, gre v primeru kakor Maje za MURGLSRBSKEGA JUGOKOMUNISTIČNEGA smetilćija, retarda, ki v garaži nastavlja dupe svoji murglsrbski gazdi in za piškotek smeti po spletu.
      Torej ni tovarišica, čeprav nastavlja tazadno gazdi, nima lulike, da se razumemo, ta drugo lukno nastavlja gazdi, kot to počno vsi murglsrbski jugokomunistični pionirji, ki so zato “drugačni” nje, je torej nepismeni ćefurćek, je MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČNA mekanacurica, ki čuva tekovine revolucije in laja na ljudi, blati ljudi, laže, zavaja in kar se je pussi še naučil na šnelkursih.
      Z garažnimi jugokomunističnimi pesjimi iztrebki ravnaj po stari modrosti:
      “Bol ko ga mešaš, bol smrdi”.

     • tohuvabohu

      Teleban.

   • Ruggedplant

    V normalni državi (reciva ZDA) bi te za takšno izjavo lahko petek iztožil do zadnjega centa, da bi že čez kakšen mesec v spodnjicah spala pod kakšnim mostom, pri nas pa se ti s takimi sovražnimi nebulozami nemara obeta celo kakšna službica informacijske zamaščenke ali kakšnega podobnega nepotrebnega urada. Le kako je lahko rdeča kamarila prezrla tako pridno militantno AFŽ-jevko, se sprašujem?

  • Maja Novak

   glede na vaše glorificiranje udbe, ne bi likividacije smel preživeti nihče ;)

   • Mojca pokraculja

    Ej tud udbi kdaj- na srečo, spodleti ! Ti se pa sam zglorificiri s tvojo krasno družino vred ! kakšne nebuloze, hahaha…

    • Nata

     + + + + + + + + +

   • Ruggedplant

    Glede na to, da smo EDINA država nekdanjega komunističnega bloka, ki ima 28 let po padcu železne zavese na oblasti (v parlamentu, sindikatih, pravosodju, medijih, izobraževanju, gospodarstvu) še vedno isto partijsko strukturo, bi rekel, da jo še premalokrat omenjamo.

 • dež

  Černač je bil tudi odličen minister. Poenostavil je zakonodajo v zvezi s pridobitvijo gradbenega dovoljenja, za drobiž je v 1 mesecu odstranil AC mitnico na Brezovici. Če me spomin ne vara, je bil strošek 25x nižji kot ga je naračunal DARS.
  Rešitev težav je enostavna. Ko boste naslednjič prišli na oblast, lustrirajte vse kar se da, zamenjajte vse, raje kakšnega več kot manj, razpustite Parasovo in njene klone. Govorim o UDBO kadrih in vseh oportunistih v JU. In to brez milosti, totalno in brutalno, ne oziraje na jok in stok MSM.
  Kakšno malenkost pa lahko postorite že sedaj, npr. kontrola ustrezne izobrazbe sodnikov in tožilcev, dokazila o pravosodnem izpitu in še kaj bi se našlo.

  • dež

   Še to, Trump je pred volitvami napovedal kaj bo naredil in mu je na koncu uspelo. Naredite enako, tudi levi volivci so jezni na pravosodje, ker ob toliko ukradenega denarja niso še nikogar zaprli. Javno napovejte revizijo sodnih postopkov in kazensko odgovornost vseh sodnikov, v primerih neupravičenih zastaranj ter kazenske ovadbe odgovornih za bančno luknjo.

   • Maja Novak

    sds bi z naskokom zmagala naslednje volitve, če se znebi velikega vodje samooklicanega generala jajčka ivana grosupeljskega. vprašajte se, zakaj on tako odločno vztraja na čelu stranke. ivan janez janša je največji garant, da bodo še naprej zmagovale sile kontinuitete ali kronikapitalizma, saj je jačko del tega.

    • dež

     Naslednja na njegovem seznamu sta Francelj in Maja.

    • tohuvabohu

     Vprašajte se, zakaj rdečkarji tako radi svetujejo stranki SDS?

     • gušto

      Ker so tako neummi, da niti tega ne vedo, da so trdonje.

     • Vera

      SDS svetuje rdečim , toda njihove predloge upoštevajo čez kakšne 3 mesece, ko je že prepozno .

     • tohuvabohu

      Očitno so izmerili, da spomin volilcev drži tri mesece.

    • Ruggedplant

     “vprašajte se, zakaj on tako odločno vztraja na čelu stranke”

     Ker ima absolutno podporo članov stranke in praktično vseh njenih simpatizerjev kar jih poznam? Seveda boste demokraciji sovražni komunisti naredili prav vse kar je v vaši moči, da se ga znebite, a na vašo žalost lahko o svojem predsedstvu glasujejo le člani stranke – sprašujem se edino ali tega OSNOVNEGA demokratičnega principa preprosto ne želite razumeti ali pa ga dejansko ne razumete, glede na to, da sami od svojih začetkov v pričetku 20. stoletja niste imeli niti enih samih demokratičnih volitev za svoje vodstvo. Le da je v prvi polovici prejšnjega stoletja vedno zmagal tisti kandidat, ki je pač bil pripravljen postreliti več svojih konkurentov, v drugi polovici stoletja ovaditi tajni policiji, v 21. stoletju pa preprosto tisti, ki ga izbere mafijsko podzemlje F21 – seveda ob izdatni podpori piškotkarskih medijev ter sodišč.

    • gušto

     Pa kaj tebe briga, kdo je predsednik SDS. To je članska odločitev, ki naj tebe popolnoma nič. ne zanima. Si mogoče član SDS? Ja si pa upaš, no.

    • gušto

     Kako kokoška? Si že danes znesla kakšen jajček, ali samo drekec, he, he….. Sv. Neža je že mimo. Je tudo tvojo ritko odvezala……. ha, ha

  • Maja Novak

   je to tisti zvone črnač, ki je na zadnjih volitvah, ki jih je izgubila sds predlagal odstop velikega vodje in bil nagrajen s to kazensko ovadbo!? za tem stoji veliki vodja ivan grosupeljski, ki je vse svoje politične tekmece pretkano uničil. najprej pučnika, nato hvalico in zdaj še črnača.

   • rrrrr

    Ma res, Maja, pejt pa se ožen da bo gmhh. Kr Frančka Terčka vzem.
    Milojka Kolar Celarc je v zdravstveni reformi predvidla, da bo fant v soboto, 21. marca med 12.oo in 14.3o skor čist normaln.

   • Ruggedplant

    Kaj vse prenese tipkovnica…

  • radames

   Na kateri Brezovici je bila odstranjena mitnica? Izvoz/uvoz AC na Brezovici ni imel nikoli mitnice.
   Če pa misliš mitnico na Logu, pa še vedno stoji in predstavlja hudo OVIRO na AC!

   • RATATA

    To čaka, da golobič postavi svoje elektronske sisteme. Ugodno.

    • radames

     Na avtocesti podobnih OVIR ne sme biti. Ni ovira, če se fizično pobira cestnino! Če pa stoji tja v tri dni brez pobiranja cestnine pa JE OVIRA.
     Danes dobiš sodobne sisteme, ki v obliki portala nad cesto pri nezmanjšani hitrosti registrira avto, tablico in zaračuna cestnino. Plačaš kasneje s položnico, telefonom (name it…)

     • RATATA

      Golobič bo naštimal starejši in slabši tip za Zanj boljšo ceno.

   • dež

    Moja napaka, moral bi napisati CP Log. Da gre za oviro je nesporno. Del kabin še vedno stoji zaradi cestninjenja tovornjakov, da je vse skupaj ovira pa je kriva izključno omejitev hitrosti na 60 km/h.
    Ne vem zakaj na srednjem delu, kjer ni nobenih ovir (nobenega podpornega stebra), ne naredijo 2+2 pasov z omejitvijo 100 km/h pa ne bi bilo nobenih zastojev več. Prostora je dovolj, zato mi ni jasno, zakaj počasen režim.
    Ne dam sicer roke v ogenj, ampak v spominu imam, da je bila takšna omejitev (100 km/h) nekaj časa na ex CP Hoče, potem ko se tam ni bilo potrebno več ustavljati.

 • Poštenje velja

  V prokleti deželi udbe in komunistične golazni.

 • tarantela

  O tem, da se želi Cerar znebiti Brgleza pa nič?

  • Vera

   Naj odideta kar oba, vsaj škode ne bosta več delala .

   • Olga

    +++++++++++++++

  • tohuvabohu

   Oba skupaj nimata za burek.

  • radames

   Brlez ni za politično funkcijo! Po “naravnem pravu”!

  • Duhec

   Zgleda nepomembna novica za Novo…

  • Borut Stari

   Hi hi, pametni smo takoj dojeli, da je to priredba za gledališče v hiši (Sloveniji). Ne se bat, vse bo pospravljeno pod preprogo in do pondeljka pozabljeno. Tako lahko ne bodo predali oblast. Ker so nesposobni in neumni imajo za vsaki slučaj prišepetalce..

 • Olga

  Na sodišče je treba povabiti mednarodne opazovalce in obvestiti EU parlament, saj gre še za eno v nizu zlorab sodstva v politične namene in kršenje človekovih pravic s strani Udbo-komunističnih kadrov!
  Černača so se lotili tudi zato, ker se je odločno postavil na stran Janeza Janše ob zločinskem procesu pred zadnjimi volitvami in v času nezakonitega zapora vodje opozicijem! Spomnimo se, kako se kaj vse je delal medijski blatni dol pri zadnjih volitvah za ustoličenje “moralneža” in marionete Cerarja!

 • antimur

  To sodniško bando, moramo z lastnimi rokami pregnati, četudi s silo in grobostjo, ker kar počne ta kučanistična golazen, presega vse meje normalnosti.

 • Opazovalec

  @In pomnite: napoved, ki jo je izrekel tovariš Milan Kučan – najprej diskreditacija, nato likvidacija – ni bila nikoli preklicana.

  In stokrat ponovljena laž postaja resnica. Kdor si prebere izjavo M.K. v NG vidi, kam pes taco moli, ovce naj pač verjamejo raznim dr. Göbelsom, taka je pač njih usoda

  • skrajna resnica

   »’kdor ni z nami, je proti nam’, še bolj določno, ‘kdor ni z mano, je proti nam’. Je torej sovražnik in za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva. Ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze. To je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno, tudi fizična.«

   Tole si pobral v oMladini. Seveda nisi opazil kako je v članku spodnji citat postavljen v kontekst kako naj bi kučman govoril o Janši, čeprav v 1. osebi ednine! Produkt usmerjenega izobraževanje tega pač ne opazi.

   V nadaljevanju Göbels pravi, da lahko režim vzdržuje laž le toliko časa, dokler ljudje ne občutijo političnih, gospodarskih in/ali vojaških posledic taiste laži. kučan ima kratke noge.

 • Duhec

  Dokler se vse dogovarjajo po mobitelih, bo pač tko…

  • Ruggedplant

   Misliš na relaciji tožilec-sodnik-Murgle?

   • Duhec

    To ti misliš…

    • baldeagle

     Ti pa sploh ne misliš, ker nimaš s čim.

 • RATATA

  Protestiram glede postopkov proti Černaču.
  Od kiićana naj se ostro zahteva preklic napovedi diskreditacije in nato likvidacije, saj jo njegovi podrejeni preveč resno jemljejo.

 • Ruggedplant

  Je suis Černač.

  • Fogglof Tunnek

   Ruggedplant… ti rajši napiši “Je suis buddalla.”

   • Ruggedplant

    Le zakaj bi ti kradel imidž? Razen tega, da sva domnevno oba homo sapiensa, žal nimava prav nobenih ostalih skupnih točk.

    • Fogglof Tunnek

     Ruggedplant: “Je suis buddalla.”

   • garfi

    levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
    mogoče tičjo gripo

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

  • Borut Stari

   Moi aussi.

 • montyamp

  Barbari so prišli , poklali in odšli .
  Rdeči murglosrbski fašisti , so izdali Slovence jih poklali , ostali in naprej buzerirajo narod , da se ljudje sami pokončajo .
  Žveplenega na kandelaber , takoj , včeraj .
  Romuni so začeli s čiščenjem 1989 , takrat bi morali murgelzwerga kot Caucescuta , bi bil vsaj Kramberger še živ .

  • radames

   “Romuni so začeli s čiščenjem 1989…”

   Natančno v tistem času so imeli naši komunisti kongres v CD. Zdi se mi, da je bil zadnji.
   In malenkost prej je imela romunska partija tudi svoj kongres. Novinar TVSLO Janez Stanič je preroško napovedal, da je to zagotovo zadnji kongres romunske partije. Kmalu po kongresu se je tam začelo…

 • montyamp

  Patria za Černača .
  Krivosodje je še vedno v formi .
  Folklora pasjejebcev postaja že prava nadloga , bom poklical POLICIJO .

 • Get Smart

  @Petek!

  Naslov:

  Deset razlogov, zakaj MURGLSRBSKA KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA tepihuje in sfukava poštenega Slovenca.

  Mediji.

  KOMINTERNISTIČNI in MURGLSRBSKO RVACKI skratka JUGOKOMUNISTIČNI MEDIJI v Slovenijii NISO slovenski mediji, ampak so:

  murglsrbski mediji v Sloveniji
  jugokomunistični mediji v Sloveniji,
  kominternistični mediji v Sloveniji.

  POOP kanalizacija je v lasti Kominterne, Planet je delno v lasti KOMINTERNE, sredstva pa črpa iz blagajne, Mladina je v Lasti UDBE,
  UDBA = Uprava državne bezbednosti Jugoslavije, UDB je srbski prevod za KGB, Komitet gosudarstvenoj bezopasnosti nje,
  vse jane, lejdi, one, obrazi so v lasti FORUMA 21,
  Delo — slamnati petrići
  Dnevnik (NEDELJSKI in ostale JUGOKOMUNISTIČNE LDS smeti)
  Večer … — slamnati todorovići …
  vse to je VLASTI, V LASTI, V LASTI, V LASTI (razumemo? — V LASTI)
  FORUMA 21.

  LDS = SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije
  SMC = “novi obraz” SKOJ-a
  PS = pozitivna srbija = novi obraz SKOJ-a
  Zares = zares novi obraz SKOJ-a
  DeSUS = mešanica SD-ja (KPJ) + LDS (SKOJ-a)
  Karel Viktor je postal prcednik DeSUS-a kot član LDS-a …

  SD = zadnji novi obraz KPJ:

  Komunistična paгtija Jugoslavije > ZKJ (Zveza komunistov Jugoslavije) > ZKS-SDP (Zveza komunistov Slovenije-SDP) > SDP (Stranka demokratične prenove) > SDP Slovenije (Socialdemokratska prenova Slovenije) > Združena lista > ZLSD (Združena lista socialnih demokratov > SD (Socialni demokrati).

  Razumemo?

  FORUM 21 je priHVATIzatorski oddelek KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  predsednik tega združenja je tovariš Milan Kućan,
  ki je tudi
  predsednik predsedstva Centralnega KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  Razumemo?

  Formalnopravno so v lasti države Slovenije le RTVSLO, STA (srpska tiskovna agencija nje) in Planet, ki je donedavna bil večinsko V LASTI KOMINTERNE.

  Toda te 3 kakor državne medije vse od njihovega nastanka TOTALNO in TOTALITARISTIČNO OKUPIRA okupator, torej
  MURGLSRBSKO RVACKO skratka KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Ker ljudje o tem dejstvu ne govorite, ampak flancate o bla bla slo medijih,
  je pač jasno, da ljudje tega ne vedo,
  zato so povsem odveč jamranja, da ljudje kakor ne vedo.

  Pojem nihče je vsegliharski, če ni natančno usmerjen.
  Torej ne drži, da nihče ne protestira proti MURGLSRBSKIM JUGOKOMUNISTIČNIM tepihovalsko sfukovaškim postopkom,

  res pa je, da mediji V LASTI in/ali oblasti KOMINTERNE in KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji o tem ne poročajo,
  kakor tudi ne poročajo o ostalih ZLOČINIH PROTI ČLOVEŠTVU,
  ki jih izvaja KOMINTERNA oziroma tukaj njena MURGLSRBSKA podružnica
  KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Medij je samo in le posrednik — v primerih novičarski medijev gre za posrednike novic.
  Medij ni nek bla bla bla opravljalec nadzora.
  Te floskule so vam napumpali v glaviće družbenopolitični delavci, kot je uradni naziv psevdonovinarjev, kaonovinarjev, kvazinovinarje, skratka piškotkarjev, vojakov revolucije, kot jih imenuje tovariš Milan Kučan, oziroma watchdogov tekovina revoluv+cije, kot si sami oravijo.

  Milan Kučan:

  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije.”

  Razumemo?

  Pojmi imajo pomene in če želimo ljudem predstavljati dejstva, moramo pojme označevati z njihovimi resničimi pomeni, ne pa s floskulicami, vsegliharjenji.

  Jasno moramo reči bobu bob.

  In za Božjo voljo nehajte jamrati, jamranje je prav tako poturjena odlika serbusov nje:
  joj, ta ne spregleda, joj, ta se ne zaveda …
  Ja,
  marsikdo ne ve, ker pač ne ve,
  ker so takorekoč VSI MEDIJI in ŠOLSTVO v LASTI in/ali oblasti MURGLSRBSKE KOMNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ki bo storila vse in še več, da tekovine revolucije tudi ohrani.
  STALIN:
  “Resnico čuvajo bataljoni laži.”

  Torej, dragi Petek, ti, mi vsi, vsi ljudje, ki nekaj vemo, moramo ljudem, ki ne vedo, povedati, kaj kdo dela, zakaj, kako …
  in po možnosti pokazati na rešitve.

  Ali
  MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČNA diktatura zločincev proti človeštvu
  ali
  poštena, pravna, pravična, resnicoljubna in svobodna Slovenija.

 • Nata

  + + + + + + + + + + bravo, g. Petek, še pišite, saj ljudje prav nič ne vedo. Vidi se po nekaterih komentarjih tu spodaj !!
  Tisti, ki govorijo, da bi bila SDS brez J.J. bolj uspešna, se zelo motijo. Brez njega, bi jo dokončno uničili. Zato tako ravnanje z vidnimi člani te stranke.

 • Tell

  Tudi sam sem že občutil njihovo “moč”.
  V Delu je bilo že v nočni izdaji objavljeno, kaj se naj bi zgodilo.
  Ker kriminalisti niso ravnali tako kot je pisalo v časopisu, je zgodaj zjutraj sam veliki boss posredoval, da so kriminalisti prišli do mene in opravili preiskavo, ki se je seveda pokazala kot povsem nepotrebna.
  Mi je med sprehodom od firme do stavbe kriminalistične policije povedal kriminalist, ki me je zasliševal, da so ob prvem klicu (še ni klical najvišji boss) rekli, da oni tako ne delajo. pa je potem poklical še najvišji boss in šefu kriminalistične policije povedal, da bo pa kdo drug ukazal preiskavo, njega pa ne bo več na tistem delovnem mestu…
  In je bila preiskava opravljena – točno tako kot je bilo že prejšnji večer zapisano v Delu!!!
  Seveda naslednji dan v Delu nič ni pisalo o tem, da niso kriminalisti našli ničesar. Gnojnica, ki so jo po meni zlili v Delu, je tako ostala za vedno…

  • Nata

   + + + + + + tipičen način Partije !!
   Popljuvati, nič demantirati……….in ??
   Ja, nič ! Namen dosežen, škoda narejena .

 • Borut Stari

  Vprašanje. Kaj imajo navadni pošteni državljani Slovenije od na referendumi izglasovanega ko je bilo 89,61 % od 89,61 udeleženih za vstop v EU? Še vedno imamo partijsko diktaturo in popolno udbaško ali SDV kospiracijo, ki s pritlehnimi metodo diskreditacije in likvidacija pospravlja svoje nasprotnike.Skratka, Slovenija je še vedno talka svojih ugrabiteljev.

  • Ruggedplant

   Kaj nam pomagata veliki zgodovinski zmagi na dveh najpomembnejših referendumih za prihodnost Slovenije (1990 in 2003), če pa isti volivci znova in znova na notranjih volitvah volijo politično opcijo, ki nima ne s Slovenijo ne z Evropo prav nič skupnega. Na prvem mestu smo si za lastno greznico krivi SAMI, šele na drugem mestu je tu neučinkovita, neodločna in katastrofalno vodena EU, ki s svojimi nesmiselnimi birokratskimi zakoni in nadzorom ropota tam kjer ni treba, molči pa tam kjer bi morala nad Slovenijo poslati cel orkan.

 • Fogglof Tunnek

  “Deset razlogov, zakaj je treba soditi Zvonetu Černaču”???… A res?… Jas poznam enega ki bi moral bit zaprt do konca svojega življenja…samo en razlog… 1.) Preprodajalec smrti !!!… Saj vete na koga mislim, a ne?

  • baldeagle

   Imaš kakšen konkreten in neizpodbiten dokaz s katerim lahko podkrepiš svoje lažnive trditve, lažnivec lažnivi levuharski!!??

   • tohuvabohu

    Mariborska najdba orožja, hehe.

    • baldeagle

     Saj res. O tisti najdbi je že Hasan Čengič nekaj rekel in pokazal na konkretnega dobavitelja v Sloveniji s katerim naj bi sklenila posel. Murgeljski parkelc naj bi takrat imel svoje parklje globoko v marmeladi.

     • tohuvabohu

      Če to rdeče govedo namiguje na trgovino z orožjem, je treba reči, da v tem ni nič kriminalnega, če se s tem ukvarja pristojna služba. Plavi Murgelčan ni bil pristojen, torej je kršil zakon.

   • Fogglof Tunnek

    Bom ti jas dal lažnifca…ko boš dobo udarec z nogo v tvojo plešasto glavino… Sn treniral kickboxing 10 let :))

    • baldeagle

     Ti si treniral to s svojimi smrdljivimi ciganskimi jajci, ko si jih z rokami v žepu premetavaš sem ter tja.

     • Fogglof Tunnek

      Majki mi…v Mariboru…pri Baradi… Zrihtal mi je Dejan Zavec, tudi Haložan in moj prijatelj !!!

     • baldeagle

      Naj bo dovolj. Z lažnivcem ne mislim več debatirat.

     • Viktorh

      Ne norčuj se iz njega. A si pozabil kako je pripovedoval o svojem MB600, osebnem šoferju v Müchenu, luksuzu, v katerem je živel..

    • garfi

     levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
     mogoče tičjo gripo

  • macon

   Strinjam se, da bi moral biti kučan dosmrtno zaprt.

  • garfi

   levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
   mogoče tičjo gripo

 • Peter

  Vidim, da nas je spet obiskala maja, natrosila nekja svojega strupa, gnoja in odšla.
  Lepo da jo imamo, da nas spomni na visok nivo levih komentatorjev in na zelo bogat besedni zaklad, no.

  • Lokomotivführer

   Ja, ko se odjavi, se kakšen tunek pojavi,…., prav žal mi je, da niso nekateri hkrati z vsemi nicki prijavljeni, bi bilo zanimivo, ko bi se udarili med seboj, ne takoj, ampak ščasoma…

 • Fogglof Tunnek

  Herman Rigelnik: “Kar je storil, je najhujša mogoča zloraba oblasti.” …Predfsem pa ga je zmotilo, da je voluhar Černač o njem govoril, kljub temu da ga ni bilo v dvorani in da se ni mogel argumentirano braniti… Skratka, šlo je za usmerjen napad SDS nanj, in to zaradi Foruma 21…Smrduhi !!!

  • garfi

   levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
   mogoče tičjo gripo

 • Fogglof Tunnek

  Herman Rigelnik: “Nikoli nisem bil delničar Factor banke in nikoli nisem dobil dividend.”… No, jas mu verjamem!!! Dejstvo je, da je Černač izkoristil parlamentarni pult in izrekel besede, zaradi katerih posledice čuti še gnes… Če si je voluhar skuho prevročo župo jo zaj naj poje…pa makar dobi mehurje v svojih žnablih !!!

  • garfi

   levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
   mogoče tičjo gripo

 • Fogglof Tunnek
  • Fogglof Tunnek

   Zvonko Černač: “Te volitve žal niso bile poštene, tudi niso bile legitimne.”… Mater so mu nagajale male sive celice !!!

   • garfi

    levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
    mogoče tičjo gripo

 • Fogglof Tunnek

  Končno bojo začeli SDS-ofci plačevati za svoje zlepljenke in laži!… Mamico jim jebbemm !!!

  • macon

   Jebi si mamico, bebček.

  • garfi

   levi fašist Fogglof Tunnek-primoz papez ima hudo alergijo
   mogoče tičjo gripo

 • Maja Novak

  zvoneta črnaća za novega predsednika sds. le tako bo tudi on deležen vrhovne amnestije z ustavnega sodišča. živel črnać!

  • Peter

   Še nisi opazila, da s svojimi bednimi prispevki kakšnega hudega vznemirjanja ne povzročaš, no?

   • Maja Novak

    drži se zvone mi smo s tabo. upri se velikemu vodji. razbij mit velikega vodje, nezmotljivega in vsemogočnega osamosvojitelja ivana grosupeljskega.

   • gušto

    Obnaša pa se tole ubogo ženšče, kot oni haloški kozji don žuvan. he, he,……. kakšne genije imamo, nje….. he, he, he….

    • stajerc5

     Pa menda ne verjames sliki? Kolega “jo” je hotel picit, potem sem ga pa moral iz bolnice odpeljati z zasitim “fufenkom”!
     Njegovi topli ga radi klicejo: Primoz, se kaj rad primes!?

 • Fogglof Tunnek

  Tunek: “Čujte g. Cerar, vi ste ustavni pravnik. Se vam novi zakon o tujcih ne zdi protiustaven?”

  Miro: “Nikakor. Zakon je ustaven ker ustavlja. In praven, ker imam prav.”

  …ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • garfi

  levi fašist Fogglof Tunnek ima hudo alergijomogoče tičjo gripo

  • Aurelius

   Za tičjo gripo je najprej potreben tič – ali ga Tunnek sploh še ima ?

 • samotoje

  Zvone Černač je žrtev dejstva, da si osebki, kot sta Bratuša in Rigelnik, lahko privoščijo “pranje” svojih posvinjanih egov po sodiščih, ker vedo, da je tam dovolj “naših” in “ta pravih”, ki bodo že naredili tako, da bo prav. Da nobeno “pranje” na sodiščih ne bo pomagalo, jim pa ni jasno. Zato iskreno upam, da bo Černaču uspelo pomesti s takimi primerki.