fbpx

“Evgenije” z nacionalne RTV so “janšistom” napovedale evgeniko

Tako imenovani mainstream mediji se te dni trudijo, da bi zaradi sramote za novinarski ceh kar najbolj obšli in ignorirali dogodek na ponedeljkovi seji programskega sveta RTV Slovenija, ko je skupina novinarjev skupaj z neuravnovešenimi levičarskimi psihopati s transparenti protestirala na sami seji sveta, ki se – kot pove že ime samo – v okviru svojih pristojnosti ukvarja tudi s programom tega zavoda.

Na fotografijah, ki so bile na Twitterju ali bežnih televizijski posnetkih, je bilo sicer videti, da so transparente z neinventivnimi parolami dvigovali novinarji, ki v svojem novinarskem življenju niso naredili česa omembe vrednega, zato bi njihovo početje lahko tudi mirno prezrli. Z novinarskim delom si doslej niso zaslužili kakšne pozornosti – razen Miše Molk v voditeljski vlogi v njenih rosno mladih letih –, zato je tudi tovrstna pozornost lahko odveč in preveč. Toda zanimiv je sam pojav in ozadje.

Napis “Smrt janšistom, svoboda narodu” je ščitil hrbet Lamprehtu in Biziljevi
Protestirali so družbenopolitične delavke in delavci slovenske RTV, katerih naloga je ohranjanje obstoječega stanja, ohranjanje leve oblasti, ohranjanje statusa quo, ohranjanje privilegijev tranzicijske elite in njihovega ozadja. Toda dejstvo, da je četica erteve “evgenij” protestirala skupaj s parolo “Smrt janšizmu, svoboda narodu”, ki kliče po evgeniki, je seveda nezaslišano. Evgeniko na tem mestu uporabljam v njenem negativnem pomenu in jo razumem kot genocid oziroma pobijanje določene skupine ljudi. Torej to, kar so počeli tovariši komunisti med in po drugi svetovni vojni, in to, kar je počel Hitler z Judi in Romi.

Šokantno je, da sta direktor Radia Slovenija Miha Lampreht in direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj za hrbtom hladnokrvno pustila transparent s sovražnim napisom, namesto da bi vstala in zapustila sejno dvorano, dokler transparenta ne bi odstranili. S tem sta na svoj način pokazala svoje strinjanje do tega napisa. Predsednik programskega sveta bi z lahkoto prekinil sejo in bi jo nadaljevali, ko bi maškare postavili zunaj RTV-hiše in jih napotili v smeri proti Polju. Pozivi k poboju in smrti vseh tistih, ki so volili Janšo oziroma SDS, in vseh, ki pripadamo tej opciji, lahko nastanejo le v glavah tistih, ki v sebi nosijo zločinske ali bolne gene. Simpatizerji in potencialni sodelavci Al-Kaide in ISIS-a so med nami.

Zagovorniki selektivne politične “reje” in njihova “politična biologija”
Nosilci te novodobne slovenske evgenike so zaradi mentalne pohabljenosti lahko deležni našega sočutja, vendar nam je bilo poslano dovolj jasno sporočilo, da so to ljudje, ki danes nosijo transparente s pozivi k likvidacijam, jutri pa bodo pobijali tudi z orožjem, ne le z govorjeno ali pisano besedo, kar že vrsto let počnejo. Ti bedni protestniki in nosilci poziva “Smrt janšizmu, svoboda narodu” so zagovorniki selektivne politične “reje” v državi, ko je treba del populacije (janšiste) pobiti, vzrediti ali okrepiti pa čisto raso, ki ne bo okužena z geni demokracije.

Ta “politična biologija”, kako je janšiste treba iztrebiti, pobiti ali pohabiti, ima vsem znane prstne odtise. V  imenu ohranjanja partijskih tradicij in komunistične revolucije ter novodobnega ropanja je dovoljena tudi najbolj brutalna odstranitev politične konkurence. To, da so Janšo po krivici – celo dvakrat – strpali v zapor, ni še nič. Pravi obračun prihaja. Na poziv “Smrt janšizmu, svoboda narodu” niso reagirali organi pregona, tega z gnusom ni obsodila vladajoča politika ali dobro plačana civilna družba. Delo se lahko začne. S svojo ideologijo smrti so komunisti skupaj z revolucionarnim sodnim in hlapčevskim medijskim aparatom ljudstvo že itak prepričali, da so bili povojni poboji pravični in upravičeni, tako bodo zlahka našli tudi opravičilo za klic “Smrt janšizmu!”

In mi nosilce genocidnih idej plačujemo z RTV-prispevkom!?
In promotorje teh genocidnih idej danes gledamo in plačujemo na RTV Slovenija. “Evgenije”, ki zganjajo evgeniko nad delom slovenskega naroda. Ljudi, ki se nikoli več ne bi smeli pokazati na televizijskih zaslonih, ne le zaradi profesionalne šibkosti ali moralne pritlikavosti, temveč zaradi odkritega simpatiziranja s pozivi h genocidu.

Kar se danes dogaja z RTV Slovenija, je seveda daleč od normale in normalnega. RTV je hkrati javna hiša, bordel in psihiatrija.

Miro Petek