fbpx

Evropa se utaplja v terorizmu, komisiji pa je očitno dolgčas: uslužbencem pere možgane s homoseksualno ideologijo!

Foto: YouTube

Medtem, ko se prebivalci večjih mest Evrope praktično nikjer več ne počutijo varne in so lahko kjerkoli tarča bestialnih islamskih teroristov, se Evropska komisija ukvarja z vprašanji “nezavedne pristranskosti” svojih uslužbencev do homoseksualnih oseb. Gre za prisilni program homoseksualnega pranja možganov 32.500 uslužbencem v evropskih institucijah, ki bi lahko po mnenju Evropske komisije zagrešili hud zločin nenamerne pristranskosti do homoseksualcev in lezbijk.

Po eni strani se Evropa utaplja v resničnih problemih mednarodnega islamskega terorizma, po drugi pa se komisija igra homoerotične igrice z LGBTQ-lobijem. Resničnih težav ima Evropa več kot dovolj: ilegalne migracije, problem vračanja nezakonitih migrantov, iskanje islamskih in antifa teroristov, a za to policija nima dovolj ljudi in denarja. Po drugi strani pa vodstvo komisije denar za propagando homoseksualnega pranja možganov vedno najde. Jemlje ga evropskim davkoplačevalcem in ga prek takšnih programov dobesedno meče skozi okno. Jasno je treba povedati, da v Evropi homoseksualna elita postaja vedno bolj vplivna, privilegirana in nasilna.

Strategija “socialne vključenosti” kot vstopna točka za homoseksualne aktiviste
Z “Odlokom o različnosti in vključenosti”, s katerim komisija nalaga obvezne programe homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega treninga, komisija prestopa mejo zakonitosti, svobode vesti in svobode veroizpovedi. Takšno pranje možganov svojim uslužbencem je dvakrat nesprejemljivo. Prvič, ker velika večina zaposlenih ne podpira nasilnega homoseksualnega aktivizma, drugič pa zato, ker bomo takšno vsiljevanje homoseksualne ideologije morali prek davkov plačati evropski državljani.

Svoboda mišljenja in vesti evropskih uslužbencev je na preizkušnji zaradi peščice tistih, ki so izbrali LGBTQ-življenjski stil. Tudi tukaj, podobno kot pri vprašanju ilegalnih migrantov, komisija ubira napačno pot in želi zaradi peščice homoseksualno usmerjenih zagreniti in omejiti svobodo mišljenja in verovanja vsem ostalim. Še to: nobena druga skupina od 32.500 zaposlenih v službah EU (npr. invalidi, ženske, starejši …) nima svojega programa, ki bi ga vsiljevali tudi vsem ostalim uslužbencem.

Če je v evropski birokraciji zaposlen kdo, ki ni sposoben najti lepe besede za vsakogar, s katerim pride v stik, spoštljive obravnave in poklicne vljudnosti, ga je treba vsekakor opozoriti, vendar v tem primeru ne govorimo o obveznem usposabljanju, ampak o bontonu in vljudnosti. Mogoče birokratom res ne bi škodilo malce več bontona in vljudnosti, Evropski komisiji pa bi prav prišlo malo zdrave pameti, za začetek tudi manj poseganja v osebno svobodo ljudi, več spoštovanja lastne zakonodaje in konec vtikanja v notranje zadeve članic, kjer to ni potrebno!

Franci Donko