Evropska komisija bi Južni Ameriki s trgovinskim sporazumom vsilila še teorijo spola

(Foto: iStock)

Najnovejši trgovinski sporazum EU – Mercosur, o katerem trenutno potekajo pogajanja, sledi Istanbulski konvenciji in mnogim dokumentom, ki sami po sebi nimajo nikakršne povezave s homoseksualno ideologijo, a jih homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni aktivisti vedno znova zlorabljajo za razširjanje “zmote človeškega razuma”, kakor papež Frančišek imenuje teorijo spola.

Se gre Evropska komisija po vzoru Obame kulturni imperializem?
Nedavno je bilo razkrito, da trgovinski sporazum, s katerim se Evropska komisija trenutno pogaja z Mercosurjem (skupina latinskoameriških držav, ki jo sestavljajo Argentina, Brazilija, Paragvaj in Urugvaj), vključuje klavzulo, ki zavezuje vse strani k “spodbujanju učinkovitega vključevanja načela enakosti spolov”. S takšnimi frazami homoseksualni lobi poneumlja ljudi, zase pa zahteva nedopustne privilegije v škodo otrok, družin in državnih proračunov.

Najnovejše vsiljevanje teorije spola južnoameriškim državam je na las podobno Obamovemu pogojevanju finančne pomoči revnim afriškim državam v zameno za širjenje homoseksualne teorije spola v Afriki, čemur se je odločno uprl kenijski predsednik. Vsebuje namreč določbo, ki obvezuje vpletene države, da bi “spodbujale vključevanje načela enakosti spolov”, ki je nekakšno geslo človeškemu razumu nevarne ideologije, ki zanika, da na svetu obstajata ženski in moški spol.

Napaka človeškega razuma, ki izkorišča bolezensko nagnjenje homoseksualcev in lezbijk
Za homoseksualno teorijo spola je “spol” fluidni izraz, ki vključuje ne le identiteto osebe kot moškega ali žensko, temveč široko paleto samopodobe “orientacije” in “identitete”. Ta ideologija se je razmahnila, ko je Ameriško psihološko (APA) združenje na pritisk homo-levičarskega lobija izbrisalo homoseksualnost s seznama bolezni. Teorija spola je tako postala sredstvo za “normalizacijo” in promocijo homoseksualnega in transseksualnega načina življenja, tudi prek šolskih in univerzitetnih učnih načrtov. Ideološka teorija spola propagira idejo, da se lahko spolna identiteta osebe svobodno izbere: ni dveh spolov, temveč jih je neomejeno število, po zadnjih podatkih že več kot 50, ki jih lahko vsakdo opredeli v skladu z njegovimi lastnimi cilji. Teorija spola ne temelji na resničnih znanstvenih raziskavah. Države, kot so npr. Amerika, Kanada, Švedska in Nizozemska, ki so homoseksualno ideologijo lahkomiselno vključile v svoj pravni red, trpijo hude posledice.

Kakor trenutno ni nikakršne pravne podlage za “vključevanje načela enakosti spolov” na ravni EU, je toliko bolj presenetljivo, da Evropska komisija izmišljeno zakonsko obveznost “skozi zadnja vrata” vsiljuje južnoameriškim državam. Moralno pokvarjeno pa je, da to počne z vključevanjem v mednarodni sporazum, o katerem se pogaja brez javnega nadzora.

Franci Donko


Sprejetje homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega indoktrinacijskega programa kot pogoj za sodelovanje v trgovinski izmenjavi?!
Vsiljevanje homoseksualnega aktivizma v paketu s pomembnimi trgovinskimi vprašanji je sovražna strategija, s katero se države prisili, da sprejmejo homoseksualno ideologijo. Tovrstna politična spodbuda, ki jo izvaja EU, je nemoralno prisiljevanje latinskoameriških državljanov, da sprejmejo indoktrinacijski program LGBTQ lobija, da bi lahko sodelovali pri izmenjavi blaga in storitev.

Evropski komisiji bi moralo biti jasno, da trgovinski sporazumi niso pravi instrument za spodbujanje ideološko pristranskih konceptov, ki so sporni tudi v EU!

Če bo novi trgovinski sporazum med EU in državami Latinske Amerike začel veljati, bo v Latinski Ameriki in v EU uvedena nova “integracija načela enakosti spolov”. Če bo takšen sporazum dovoljen, bo ustvaril nove mednarodno-pravne zaveze, ki ne bodo zavezovale le držav Mercosurja, ampak tudi EU in njene države članice. “Integracija načela enakosti spolov” bi nenadoma postala obveznost za vse države, brez izjeme.

Zato je dolžnost državljanov EU, da protestiramo proti pokvarjenemu poskusu kulturnega imperializma v Latinski Ameriki. S tem bomo pred nasilnim homoseksualnim imperializmom obvarovali tudi sebe, svoje družine in otroke.

Franci Donko