fbpx

Feministična klinika smrti

Tinkara Jecl (Foto: osebni arhiv)

Združene države Amerike je nedavno pretreslo grozljivo odkritje, ki ga je v javnost razširila organizacija Live Action. To je organizacija, ki jo je leta 2003 ustanovila takrat komaj 15-letna Lila Rose z namenom, da se bori za življenje in za najosnovnejše pravice najbolj nedolžnih bitij, ki se ne morejo braniti sama – nerojenih otrok, živečih v maternici. Organizacija je na laž in najbolj gnusno prevaro postavila kliniko, ki v ZDA opravi največ umetnih splavov otrok.

Tako so v Live Actionu pred leti začeli z dvema vzporednima preiskavama pod krinko v klinikah največje ameriške abortivne korporacije – Planned Parenthood. Kar so odkrili, je bilo šokantno. Izkazalo se je, da organizacija, ki naj bi po lastnih besedah v prvi vrsti zagotavljala spolno oziroma reproduktivno zdravstveno oskrbo žensk, sistematično omogoča in prikriva posilstva deklet, tudi komaj 11 in 12 let starih, kot tudi trgovino z ženskami in otroki za spolno suženjstvo, ter žrtve pošilja nazaj v roke zločincev, ki jih zlorabljajo.

Organizacija Live Action je razkrila, kako uslužbenci znotraj abortivnih klinik brez kančka pomislekov opravljajo splave mladoletnicam, pri tem pa ne prijavljajo niti domnevnih niti očitnih spolnih zlorab. Uslužbenci Planned Parenthooda so pripravljeni pomagati celo zvodniku in mu omogočiti množične splave deklet in žensk, ki jih zlorablja in izkorišča na najodvratnejši način.

Nosečnice, ki želijo otroke roditi, jih ne zanimajo
Tako so v javnost na podlagi nekaj – žal izjemno poznih – ovadb pricurljale zgodbe, kakršna je zgodba mladega dekleta, ki jo je posiljeval lastni oče in jo na kliniko Planned Parenthooda na splavitev otroka pripeljal kar trikrat – ko je bila stara 14, 16 in 17 let. Ker očitne zlorabe v Planned Parenthoodu niso prijavili, jo je posiljeval še nadaljnjih 7 let. Za mentalno-psihično-fizične travme in skrajno masakriranje mlade ženske ni besed.

Gre pa še nekaj več besed nameniti korporaciji Planned Parenthood, ki v prevodu kruto ironično pomeni “načrtovano starševstvo”. Organizacijo financirajo ameriški davkoplačevalci, deluje pa tudi globalno, celo v treh četrtinah evropskih držav. Čeprav naj bi skrbela za zdravstveno oskrbo žensk, število opravljenih zdravstvenih storitev v Planned Parenthoodu – celo najosnovnejših – vztrajno pada, število opravljenih splavov pa v zadnjih letih eksponentno narašča. Ne opravijo niti enega mamografa, nimajo kvot za prenatalno oskrbo ali posvojitve, imajo pa kvote za opravljene splave. Nosečnice, ki želijo svoje otroke roditi, jih ne zanimajo.

Zanimajo jih umori nerojenih otrok
Zanimajo jih nerojeni otroci in na kakšen način jih bodo umorili, da bodo lahko po splavu na njih eksperimentirali in da bodo lahko dele njihovih nebogljenih telesc, njihove organe in celice prodajali za različne groteskne namene različnih institucij in s tem mastno zaslužili. V Planned Parenthoodu zato vse nosečnice posebej nagovarjajo k splavitvi otroka, pri tem pa žensko informirajo z lažnimi, izmišljenimi in zavajajočimi podatki. Prav tako v zameno za denar poskrbijo za konkretne splavitve otrok na podlagi spola in rase – recimo deklice in črnskega otroka.

Ostanki splavljenega otroka (Vir: YouTube)

Ustanoviteljica te zločinske organizacije – takrat še z drugačnim imenom – je bila v začetku prejšnjega stoletja feministka Margaret Sanger, ki jo novodobni levičarji opevajo celo kot herojinjo v boju za “reproduktivne pravice” in kot žensko, ki je v sebi gojila izjemno sočutje do žensk in otrok. Sangerjeva se je zavzemala za uničujočo hormonsko kontracepcijo in je ustanovila prvo kontracepcijsko kliniko v Ameriki. Ker je bila prvakinja evgenike, je to delala z namenom “iztrebljenja neuporabnih in defektnih ljudi” – po besedah iz lastnih knjig in govorov. Predvsem je ciljala na revnejše soseske, kjer je bilo večinsko prebivalstvo črnsko.

To so temelji, na katerih stoji zločinski Planned Parenthood. In to zagovarjajo preštevilni ameriški levičarji, feministi, “borci za pravice žensk” … Mednje spada tudi feministka in samooklicana borka za pravice žensk Hillary Clinton, ki Planned Parenthood na vse pretege podpira. Medtem pa Donald Trump, ki dela prve korake v smeri rezanja finančnih sredstev Planned Parenthoodu z že uradno sproženim postopkom in preusmerja sredstva v dejanske zdravstvene centre, kot tudi v strožjo zakonodajo glede prijavljanja in preprečevanja spolnih zlorab, ostaja šovinist. Še en dokaz, da lahko levičarska agenda človeštvo pelje samo v pogubo.

Tinkara Jecl