fbpx

Homoseksualni imperij vrača udarec Trumpu. V Sloveniji pa prevzema oblast

Marta Kos Marko, slovenska veleposlanica v Nemčiji

Amerika je le nekaj mesecev po Trumpovi izvolitvi za predsednika znova na udaru homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega imperija. Tokrat so se finančno in ideološko povezale skrajno levičarske in homoseksualne skupine pod geslom Eliminate Hate campaign – kampanja “Iztrebimo sovraštvo”. Za všečnim piar sloganom se žal skriva vse kaj drugega kot miroljubna kampanja proti spolnemu, idejnemu ali rasnemu sovraštvu.

Eliminate Hate campaign (EHC) so namreč za sovražnike proglasili vse, ki se z njimi ne strinjajo. Zmerne družbene in družinske organizacije ter verske skupnosti in celo Cerkve je po mnenju militantnega homoseksualnega lobija treba označiti kot “sovražne skupine”, skladno s prepričanjem “nove liberalne koalicije v ZDA”, kakor so se sami poimenovali. Na svoji spletni strani so zapisali, da je nujno potrebno zaustaviti Alliance Defending Freedom (ADF) – organizacijo za zaščito svobode govora in veroizpovedi – ki jo žaljivo imenujejo “skrajno desnico”, samo zato, ker po njihovem mnenju nasprotuje pravicam lezbijk in gejev, v resnici pa se ADF – Zveza za zaščito svobode bojuje le za ustavno zajamčeno pravico do svobode govora in vzgoje otrok v skladu z verskim prepričanjem staršev.

Ameriki se je zgodil Trump, Sloveniji pa Glas za otroke in družine
O “miroljubnosti” homoseksualnega lobija priča tudi podatek, da so v preteklih mesecih večkrat uporabili nasilje proti miroljubnim zagovornikom otrok in družin, ki so s Free Bus speech – “Busom svobode govora” po Ameriki in Evropi zagovarjali pravico dečkov in deklic do spola, v katerem so se rodili. Poglejte si dokaze, ki pričajo o njihovi nameri nasilnega spreminjanja družbe:

Kot vidimo, je Trumpova izvolitev skrajne aktiviste, ki so bili goreči Hillaryjini podporniki, močno razbesnela in njihovi načrti, kako bo homoseksualni lobi narekoval celotno svetovno politiko, so splavali po vodi. V Ameriki je tokrat, hvala Bogu, zmagala zdrava pamet in Trump je bil izvoljen zato, ker je javno poudaril, da je zakonska zveza zgolj skupnost moža in žene. Američani so bili siti nenehnega homoseksualnega vsiljevanja teorije spola, saj so morali iti na več kot 30 referendumov v zadnjih 20 letih, da so zaščitili pravico otrok do očeta in matere.

Sodu je izbilo dno dejstvo, da so radikalni lezbični-homo-bi-trans-inter-seksualni aktivisti leta 2015 prek vrhovnega sodišča ljudem kljub vsemu uspeli vsiliti nedemokratično ideologijo spola. Trump pomeni novo upanje za Ameriko, saj je obljubil, da bo preprečil napoved t. i. Killary Clinton, ki se je zavzela za uboje nerojenih dečkov in deklic tudi v zadnjem obdobju nosečnosti (tudi minuto pred rojstvom), kar je za za večino ljudi nekaj nepredstavljivega in odvratnega.

Tudi Slovenija se sooča z novim valom homoseksualnega aktivizma, ki po Soroševem naročilu prevzema univerze in druge državne strukture. Temu se je odločil narediti konec Aleš Primc z ustanovitvijo stranke Glas za otroke in družine, ki se zavzema za spoštovanje, spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti, kar bo pripomoglo k večjim plačam za matere in očete ter večje pokojnine našim babicam in dedkom. Glas za otroke in družine se je ob sprejemanju Zakona o varstvu pred diskriminacijo zoperstavil ideologiji “sovražnega govora”, katerega cilj je zgolj uvesti cenzuro in ustrahovati drugače misleče.

Gre za projekt mednarodnih in slovenskih jet-set levičarjev (v Sloveniji gre za hobotnico nevladnih organizacij pod okriljem Mirovnega inštituta), ki so za “varuha” načela enakosti ustoličili homoseksualnega aktivista Miho Lobnika in si prilaščajo odločanje o tem, kaj je sovražni govor in kaj ni. Dejansko gre za nevarno ponovitev ameriškega vzora javnega zasmehovanja in žaljenja vseh, ki so iskreni, čuteči in naklonjeni življenju. Poglejte si slovenske homoseksualne aktiviste, ki so junija 2015 v Berlinu, v navzočnosti Mihe Lobnika in veleposlanice Marte Kos Marko, na moč podobni svojim ameriškim kolegom pri sramotenju domovine.

Časi, ko bodo proti družinski aktivisti in neodgovorni veleposlaniki v tujini za naš denar sramotili ameriškega predsednika in Slovenijo, se morajo čim prej za vselej končati.

Franci Donko