fbpx

Hudičev odvetnik Soros s pomočjo Cerarjeve vlade napada zadnje zatočišče nemirnega sodobnega človeka

George Soros (Foto: epa)

V Ameriki in Evropi smo zadnja leta priče vse hujšemu vdiranju radikalnih levičarskih in homoseksualnih aktivistov v javno življenje. Po tem, ko so se uspeli infiltrirati v skorajda vse javne institucije, fakultete, sodišča, urade in državne organe, zadnja leta vse bolj nasilno vdirajo tudi v šolski prostor, nezakonito spreminjajo šolske programe, da bi za svojo sprevrženo ideologijo pridobili čim več odraščajočih otrok. Na družinskem referendumu decembra 2015 smo pod vodstvom koalicije Za otroke gre! zavrnili zahtevo homoseksualnih aktivistov, da bi nam izbrisali spol, izničili vrednoto družine in izvajali posvojitve naših otrok. Da bi se tej napaki človeškega razuma, kot imenuje homoseksualno teorijo spola papež Frančišek, uspešno uprli, je treba razkrinkati njene snovalce.

Opravka imamo z dobro organizirano in izjemno bogato radikalno JET-SET homoseksualno levico, ki med svoje prioritete postavlja uveljavitev (neo)marksizma, radikalnega feminizma, razširjanje splava, ukinitev pojmovanja zakonske zveze kot skupnosti ženske in moškega ter promoviranje radikalnega sekularizma in spodbujanja nestrpnosti do verujočih.

Georgea Sorosa, ki je glavni financer homoseksualnega lobija v svetu, tudi v Sloveniji dobro poznamo. Cilj njegovega početja je ustvariti multikuturno lahko vodljivo globalno družbo, ki jo bo mogoče do onemoglosti izčrpavati prek velikih mednarodnih korporacij.

Pod njegovim pokroviteljstvom naj bi bila večina svetovnih socialistov, v Evropi po novem še levičarsko-albanska politična naveza v Makedoniji, podivjani protivladni protestniki na Poljskem in Madžarskem, socialisti v Evropskem parlamentu, nevladne organizacije, ki z njegovimi sredstvi podpirajo protizakonite migracije, parade ponosa, različne feministične naveze, »družbeno napredni« programi o teoriji spola na področju vzgoje in izobraževanja in politično »korekten« govor tako v evropskih institucijah kot tudi v medijskem prostoru.

Soros ponovno v Sloveniji?
Po zadnjih novicah se Soros pol leta pred parlamentarnimi volitvami prek lastništva trgovskega podjetja Tuš ponovno vrača v Slovenijo, da na prihodnjih parlamentarnih volitvah podpre skrajno levico. Prek fundacije Open Society je pomagal vzpostaviti Mirovni inštitut in celo vrsto »nevladnih organizacij«, ki skupaj s FDV-jem, Fakulteto za socialno delo, Pedagoškim inštitutom, Pedagoško fakulteto, nekaterimi katedrami Filozofske fakultete, Legibitro in drugimi organizacijami homoseksualnih aktivistov ter Toševim inštitutom za merjenje javnega mnenja že desetletja izvajajo socialni inženiring nad slovenskimi državljani.

Cerar-Židan-Erjavčeva naveza so izdajalci slovenskega naroda
Žal jim pri tem Cerar-Židan-Erjavčeva vlada izdatno pomaga, namesto, da bi se zavzela za družine in otroke, kot so to storili npr. Donald Trump, Beate Szydlo in Viktor Orban. Pri nas pa namesto uresničitve odločbe ustavnega sodišča o 100-odstotnem financiranju vseh osnovnih šol, vrtcem in šolam raje vsiljujejo certifikate »LGBT-prijazno«.

Zaradi Cerar-Židan-Erjavčeve ideološke vlade je danes slovenski narod bolj razdeljen in razdvojen, kakor je bil kadarkoli do zdaj. To je za vsakdanje življenje ljudi moteče, saj nam režimski mediji nenehno servirajo povsem deplasirane vsebine, za narod pomembne teme pa puščajo ob strani. Boleče in skrb vzbujajoče ter vedno bolj jasno vidno je, da je Cerar s svojim glasovalnim strojem in politično kompanijo lutka, ki jo vodi mafijsko tranzicijsko ozadje, ki Slovenijo že desetletja izčrpava in potiska nazaj v balkanski kotel.

Cerar-Erjavec-Židanovo koalicijo lahko mirne duše poimenujemo tudi protidružinsko koalicijo, saj pod duhovnim in finančnim mentorstvom Georgea Sorosa in taktirko najbolj sporne družinske ministrice v samostojni Sloveniji Anje Kopač Mrak neusmiljeno napada najpomembnejše zatočišče sodobnega nemirnega človeka − družino.

Franci Donko