Javni uslužbenci, delavci, kmetje, prekarci in brezposelni imamo skupnega sovražnika! Preberite koga!

Foto: sta

So bili vzgojitelji in učitelji, ki so se pred dnevi udeležili množičnega sindikalnega štrukljevanja v slogu Miloševićevih “mitingov”, zlorabljeni za propagando reakcionarnih levičarskih skrajnežev? Odgovor je seveda pritrdilen. Bili so zlorabljeni.

“Štrajk” v režiji sindikalnega prvaka Štruklja in izbor govorcev političnih strank vladajoče levice to samo dodatno potrjuje. Kučanova globoka država že desetletja tradicionalno ter strateško povsem obvladuje, nadzira in usmerja sindikate javnega sektorja. Člani sindikata SVIZ so množično drli v Ljubljano na otvoritev predvolilne kampanje, v kateri si obetata največ koristi od javnega sektorja Židanova SD in Mesečeva Levica. Branimir Štrukelj je v javnosti poznan po tem, da je skupaj s Semoličem in nekaterimi drugimi sindikalisti do sedaj onemogočil praktično vse poskuse resne reforme javnega sektorja, ki so jih prejšnje vlade, vključno s Pahorjevo in Janševo, predlagale zaradi negotovih gospodarskih razmer. Iz javno dostopnih podatkov je razvidno, da je Štrukelj in njegov sindikat prejel od sedanje vlade skoraj 6 milijonov evrov za svoje delovanje. Ali to pomeni, da sedaj štrajkajo proti svojemu “delodajalcu” ali imajo kakšne “višje”cilje?

Vsakemu povprečno inteligentnemu človeku je jasno, da je Štrukelj navadni blef za tipične levičarske volivce, ki pri 40. nimajo niti dneva delovne dobe, še vedno študirajo in koristijo hotel-mama, politično pa tvorijo čredo, ki kot poslušne komunistične ovce požirajo propagando fake-news medijev.

V svoji želji po čim večjem zaslužku na račun delavcev se je Štrukelj popolnoma izneveril osnovnemu poslanstvu sindikatov, ki bi moralo biti v varovanju delavskih pravic in izboljšanju pogojev dela. Lahko bi se vsaj pretvarjal, da dela zanje, ampak ob mastni plači več kot 5.000 evrov mesečno in celi vrsti honorarnih dodatkov je to seveda težko. Štrukelj je ob upokojnem Semoliču (ki bo bojda nastopil kot levičarski kandidat na parlamentarnih volitvah) eden najbolje plačanih sindikalnih funkcionarjev. Štrukelj s svojim oviranjem pravične ureditve države v resnici ni cehovski funkcionar, ampak politični aktivist Levice, ki se hinavsko sklicuje na delavstvo. Zato niti ne čudi, da je brez sočutja do delavcev in v večini primerov ravna v popolnem nasprotju z resničnimi potrebami delavcev.

Navaden politični prevarant
Kaj pa učitelji, ki so brez strokovne zbornice, ki bi jih zavarovala v vse večjem strahu pred ravnatelji, starši, otroki, inšpekcijo in odvetniki? Več učiteljev in profesorjev je razkrilo, da delajo pod velikimi pritiski, ki jim onemogoča normalno opravljanje poklica. Štrukljev sindikat jih niti najmanj ne ščiti in je strokovno gledano za učitelje v resnici hudo škodljiv. Zato se kot socialni delavec zavzemam, da se šolniki prebudijo in ustanovijo učiteljsko zbornico, ki bo razvijala strokovna vprašanja šolstva, kot to v socialnem varstvu počne Socialna zbornica. Politično zlorabljen sindikat strokovne zbornice v nobenem primeru ne more nadomestiti. Štrukljev sindikat s stroko seveda nima nobene zveze, v resnici še najbolj spominja na politično stranko javnega sektorja, njen samooklicani veliki vodja Štrukelj pa je kot član Združene levice ZL, (za katero je celo kandidiral na preteklih volitvah za EU poslanca), navaden politični prevarant, ki v sklopu štrajka propagira L in njenega predsednika.

Članka na današnjo temo namenoma nisem napisal takoj po dogodku. Po tiho sem pričakoval, da se bodo množično oglasili šolniki in Štrukljevo zlorabo raztrgali na drobne kosce. Praktično se ni zgodilo nič, razen nekaj osamljenih ugovorov, pa še to v demokratičnih medijih. Ob tem se sprašujem, ali se šolniki zavedajo, da so s svojo tišino omogočajo razraščanje skrajnih levičarskih strank?! Je njihova tišina in podpora temu dogajanju skladna z zahtevo po strokovni in osebnostni avtonomiji učitelja ?!

Javni uslužbenci, delavci, kmetje, prekarci in brezposelni imamo skupnega sovražnika!
Zakaj sovražnika in ne nasprotnika? Kaj je resnični cilj Branimirja Štruklja, Luke Mesca, Dejana Židana, Mira Cerarja, Karla Erjavca, Zorana Jankovića, Anje Kopač Mrak in njihovih levičarskih pajdašev? Socialna revolucija, nenehno davčno zasužnjevanje prebivalstva in ob vsakih volitvah zgoljufani prevzem oblasti! Za delavce jih ne briga popolnoma nič! Vse od revolucije naprej slovenska radikalna levica izumlja metode, kako na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. Temu smo bili priče tudi pri zadnji migrantski krizi, ko se je pokazalo, da sodobni revolucionarji v skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem multi-kulti (za kar seveda nimajo dovoljenja volivcev) hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: izvajati protidružinsko politiko, vsiliti teorijo spola, zlorabiti muslimanske migrante, organizirati socialne nemire (kar so vadili ob rušenju 2. Janševe vlade), z jemanjem socialnih transferjev, varstvenih dodatkov in nižanjem pokojnin vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno revščino, znotraj katerih bodo še bolj okupirali parlament, sodstvo, institucije, banke in gospodarstvo.

Kučanov klan, kamor spada tudi Branimir Štrukelj je vrh radikalne homoseksualne levice, ki med svoje prioritete postavlja uveljavitev neomarksizma, radikalnega feminizma, nadomeščanje domačega prebivalstva z migranti, razširjanje splava, ukinitev pojmovanja zakonske zveze kot skupnosti ženske in moškega ter promoviranje radikalnega brezboštva in spodbujanja nestrpnosti do verujočih.

Zato tudi tokrat ne bom izpustil besed, ki bi jih morali dan za dnem ponavljati: kdor zagovarja protinarodno levičarsko politiko SMC, DeSUS, SD, (Z)L, in njihovih pajdašev tipa Marjan Šarec, ki so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodovemu obstoju, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.

Franci Donko

 • rubec

  Kaj počnemo slovenci s svojim jezikom. Prekmurci so kar naenkrat ratali prekarci in to z malo začetnico.

  • traktor

   Slovencev je vse manj, prekmurcev pa vse več.

   • Novakec1

    Čefurjev pa še več.

   • Vera

    Kje so podatki o večjem številu ljudi v Prekmurju ?

    • traktor

     Ej Vera, tole je mal prosto, po Rubecu, veš.

  • Goran Hvala

   Donkotu se blede….

  • karpelec

   Ko se za piškotek prodaš hudiču, se težko izkoplješ iz njegovega objema in ostaneš njegov suženj za vekomaj.

   • Novakec1

    A misliš tiste piškotke na spletu?

  • tasilo

   Ma dobro, samo da niso prekurci.

 • Antonius

  Vsem Slovencem, ki trdo delajo za davčno nenormalno obremenjeno in v posledici slabo plačo sta skupni sovražnik njihova naivnost in neumnost, ko se na volitvah odločajo, koga bodo volili.
  Ker je SLS z Zagožnom na čelu, levičarjem pomagala sesuti predlog večinskega volilnega sistema, ostajamo še naprej ujetniki proporcionalnega volilnega sistema.
  S proporcionalnim volilnim sistemom smo ujeti v sestavljanje neverjetnih vladnih koalicij v kateri stranka štirih poslancev z izstopom z lahkoto vrže vlado. Zaradi te možnosti je bila uspešna Janševa vlada /’04-’08/ ves čas izsiljevana in pri pomembnih odločitvah blokirana. Tako njegova vlada ni mogla odprodati bankomata rdečih NLB in Telekoma.
  Ker naivni volivci zapravljajo svoj volilni glas za stranke, ki ne zmorejo skupaj spraviti niti programa za svoje štiriletno vladanje, posledično volijo stranke, ki jih predvsem Murgle ponujajo pod blagovno znamko novih obrazov. Seveda ti obrazi zagotavljajo stalnost politikantsko kleptomanskega početja vseh Kučanovih vlad.
  Bog ne daj, da bi imela SDS v parlamentu tako večino, da bi lahko brez izsiljevanj sama speljala, kar je volivcem obljubila. Razbremenitev davkov naloženih gospodarstvu, da bi lahko zaposlenim lažje izplačali večje plače.
  V spominu imam ravnanje angleške premierke Thatcherjeve, ko je rudarskemu sindikatu preprosto pokazala sredinca. Pustila jih je da so štrajkali, dokler sindikatu ni zmanjkalo denarja. Danes v Angliji noben delavec o sindikatu niti slišati noče.
  Nekaj podobnega bi morala storiti večinsko izvoljena Janševa vlada, da bi odgovorila na Štrukljevo politikantsko izsiljevanje in razgrajanje. Učitelj se lahko po svoji volji odloči za stavko a mora pri tem vedeti, da bo ob službo, če tisti dan ne bo opravil dela, ki mu ga država plačuje iz proračuna.
  Štrukljev politični sindikat je rak rana vsakim nujnim spremembam, ki jih narekuje racionalizacija zaposlenih. Njega bi morala z vsemi ostalimi sindikati, večinsko izvoljena SDS, najprej sterati v kozji rog.
  Sindikat bi moral biti organiziran v samem podjetju ne pa na na *branžni* državni ravni.
  Kučan in Štrukelj zlorabljata prav preračunljivo organizirani *branžno* vsedržavni sindikat.

 • črnaovca

  Desnica se požvižga na delavca rabi ga le pri volitvah. Kdo je sesul pokojninsko reformo Pahorjeve vlade? Bila je dosti boljša kot tisto skrpucalo ki so ga sprejli desni saj procent odmere še vedno pada in delaveč ki gre s polno delovno dobo sedaj v pokoj mu je priznano manj kot 60% od osnove (povprečja plač). Sramota da morajo potem na Karitas in RK da sploh preživijo. Politiki in ostali pri koritu si pa delijo

  • Sašo

   Se strinjam, ampak se tudi sprašujem, zakaj pa JJ skrpucala še nobena leva vlada ni spremenila v zadnjih 12 – tih letih ??

 • Novakec1

  Vsem tem so sovražniki upokojenci?

 • Franc Šink

  Slovenski sindikati so vedno bolj podobni sindikatom pristaniških delavcev v Ameriki katere vodi mafija najhujše vrste.

  • Novakec1

   Ja tistim iz začetka 1910-ga

 • Krtača 20

  Đonko zaman se napenjaš. ERAR pravi da ste eden največjih potrošnik javnih sredstev prav cerkvenjaki. Glede omenjenega štrajka pa niste del rešitev, temveč del zajedalskega problema. Tako da šc šc nazaj za Karavanke….

  • antimur

   Govnač levofašistični, tako nori kot ste vi, jih ni, obenem pa hudobni, lažnivi, kriminalni, zločinski, predvsem bi pa radi živeli na račun delovnih in poštenih Slovencev. Zato naj bo na takšno golazen odprt lov, brezkompromisen, dokončni. Banda zločinska!!!!!!!

   • Krtača 20

    Šc šc, za Karavankam dost placa za take “moralneže”.

  • Striker

   Daj linke za tvojo trditev

  • Vera

   Nihče nas ne bo naganjal , še najmanj pa nezadovoljena ” Krtača 20 ” !

 • tarantela

  No, kmal bojo SDS socialisti, menda že vlečejo na dan rdeče knjižice, ki so jih začasno deponiral pod modroce.

 • Frank Novak

  Zopet Franci in blodnje njegove Danke.
  Ze 40 let zivimi v ZDA kjer so v solo hodili moji 4 otroci in sedaj 13 vnukov.
  Se nikoli jih nihce ni pouceval o teoriji spola.
  Donald Trump nikoli ne govori o homoseksualcih. Donald je tako nor na lepe zenske da homoseksualcev niti ne opazi.
  Zakaj Franci Danko kar naprej sanjari o njih?

  • Olga_10

   Branislav z drugim Nickom???? Laž je nesmrtna duša komunizma!

   • Frank Novak

    Valterja ni vec. Nova mu je blokirala pristop.

    • Olga_10

     Ne verjamem! Verjamem pa v nov Nick, ker se je stari iztrošil…..

     • Frank Novak

      Valterja je najprej ukradel Hanza Gorenjski.
      Valter je moral kaj slabega povedati o Jansi… kaj mislis ti?

   • Frank Novak

    Ti si obsedena s komunisti prav tako kot je Franci Danko obseden s homoseksualci.

  • slosin

   zakaj pa ti kar naprej ‘sanjariš’ o Franciju ….da nisi ravno ti to, kar podtikaš Donku…kaj pravš?

  • soc

   Glej, nakladač z novim nickom in staro čvekarijo, ali resno misliš, da ti kdo z vsaj ščepcem možganov verjame, da pišeš v tale forum iz ZDA ob obskurnih ranojutranjih urah? Še najbolj verjetno od vsega, kar si doslej nasral o sebi, Titu in slovenski politični sceni, je tvoje sorodstvo s Kardeljem in Mačkom.

   • Frank Novak

    NO daj naslov, dobis kartolino iz Miamija.
    Opogumi se, dobis dokaz po snail mail.
    Zivim v Miamiju, obcano tudi v Londonu.
    Ogromno Slovencev pac noce ziveti v Sloveniji kjer samo stejete kosti, govorite kaj vam ni vsec in pljuvate po drugih in po preteklosti.
    Donald Vam sporoca tole:
    https://memegenerator.net/instance/74576664/donald-trump-you-are-on-the-biggest-loser-youre-fired

    • soc

     Glej, ni problem, z ženo greva večkrat februarja (letos nisva bila) na karibsko križarjenje z ladjami firme Celebrity (moj favorit je Reflection) in ostaneva dan, dva v Miamiju, načeloma v enem hotelov na Collins Avenue. Sporoči koordinate, pa se lahko pogovoriva… Cafe Avanti?

     • Frank Novak

      Na Collins ave je vcasih obstajal Bristol. Si bil kdaj tam, mali hotelcek z barom?
      Kako dolgo bosta prenocila v Miamiju?
      Lahko gremo skupaj na obisk Vile Viczaye? Sta bila tam?

     • soc

      Začel v šminkerskem Delanu v dobrih starih direktorskih časih, vmes v samem Miamiju JW Marriott, zadnje čase razpadajoči Miami Beach Resort. Naslednjič glede na okoliščine nekaj iz IHG. Pa glede na svetovnonazorske razlike bi bil krajši čvek v predlagani restavraciji ali kje na Ocean Drive povsem zadosten. Če boš drugo leto slučajno tam.

     • Frank Novak

      Se kakin 5 let bova z zeno kar v Miamiju, nato me ona druka da greva v SLO. Financne posle v firmi bo prevzel starejsi sin, jaz bom vodil racune starim klientom preko interneta.
      Vsekakor morata v Villa Viczaya. Sta bila ze v njej? To je za mene najboljsi biser Miamija, vendar mnogo ljudi ne ve zanj. Hisa spominja na grad Miramar v Trstu, vrt pa je lepsi. Tam je tudi kamnita ladja ki spominja na Benetke. Vredno ogleda.
      Z zeno sva vcasih dosti hodila na krizarjenja, danes manj. Sva bila ze povsod. Za dopust poleti greva v SLO, pozimi pa v Caracas od koder je doma.
      Sta ze bila v Venezueli? Cudovita dezela ki je zal ze od nekdaj korumpirana. Tudi pod desnimi vladami je bilo isto.
      Moja zena je vnukinja njihovega ex diktatorja Gomez-a. Nikoli bil porocen, imel pa 99 otrok. Kerlc in pol.

     • tohuvabohu

      Piše se Villa Vizcaya, miško.

     • Frank Novak

      it does not matter. Name is artificial anyway. Have you been there? I love the place.

     • tohuvabohu

      Če si bil tam, bi lahko vedel za pravilno ime. No ja, saj tudi tvoja žlahta ni bila noben biser, kar se pismenosti tiče.

     • Frank Novak

      Meni ni treba biti pismen. Denar je sveta vladar, se zlasti v kapitalizmu po katerem ste vi tako hrepeneli in ki ga danes imaste.
      Lazje vam je bilo pod mojo zlahto. Vcasih je bilo dovolj da si bil ubogljiv in poslusen. Danes pa je treba biti produktiven in ustvarjati presezno vrednost za nove gospodarje. To pa ljudem katere je komunizem polenil ne gre ravno od rok.

 • Frank Novak

  Levica ni sposobna produkcije. Ni sposobna ustanavljanja podjetij, kreiranja izumov ipd.

  Poslanstvo levice je da si pridobi oblast v “borbi” za izkoriscanega cloveka.

  Tako je v vzhodni Evropi prisel na obast Komunizem, ki bi brez Nacistov ostal za mejami Sovjetske Zveze.

  Danes Nacistov ki ogrozajo Slovanov ni vec, zato rabi Levica novo foro.

  Nasla je nove “ponizane in razzaljene” da se bo borila v njihovem imenu (za lastno oblast seveda). Ti “novi proletarci” so muslimani ki jih hoce levica privleci cim vec.

  Ob vsem tem pa levicarji pozabljajo da bodo prav oni tisti ki jim bodo muslimani, ko jih do kraja izkoristijo za potrebe invazije, prvim pognali metek v glavo.

  Muslimani ne prenasajo levicarjev in to zato ker so levi ateisti in ker se zavzemajo za enakopravnost spolov in spolnih orientacij. Kolikor vem levicarji ne sedijo v nobenem parlamentu musimanskih drzav.

  Tako dalec pa levim ne kapne. Lasten narod posiljujejo s toleranco do ljudi ki tolerance ne poznajo. Igrajo se z ognjem ki bo prve pogoltnil prav njih.

  Po njihovo, kdor aktivno ne podpiral islamizacijo Evrope in Slovenije je rasist in fasist.

  Ti levicarski skrajnezi bi takoj obrnili lajno ce bi za migrante morali dati kaj is svojega lastnega zepa.

  Tako pa delegirajo davkoplacevalce kaj morajo narediti. Pridejo na zbor, obsojajo druge “manj humane” Slovence in ob tem dozive katarzo.

  Kaksno Evropo bodo pustili nasim zanamcem jih ne zanima.

 • Frank Novak

  Milton Friedman, dobitnik Nobelove nagrade za ekonomijo takole o pohlepu:
  https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

 • Olga_10

  Tako kot nacisti, ki so za promocijo svojih “uspehov” montirali nekaj slik, tudi komunisti lažejo in manipulirajo z javnostjo ( Kučan Goebbelsovega “ankete”, ki ne prikazujejo mnenja ljudi, ampak tisto, kar si tovarišija z mafiozom “obeta” s kreiranjem javnega mnenja)!
  Perkerce so komunisti ustvarili sami, uničujejo kmete, ropajo delavce in upokojence, mlade odganjajo v tujino, ker ni dela zanje! Vse je namerno! Revne, razčlovečenje ljudi laže obvladujejo! Poslužujejo se ustrahovanja in terorja! Vse za oblast zaradi privilegijev!
  Recimo jim končno dovolj je in izvolimo desnico! Ne nasedajmo tatovom in morilcem!

  • slaipowi

   Mogoče so res prekarce ustvarili komunisti, s pridom jih pa uporablja tudi nora24wc. Koliko je redno zaposlenih pri tem strankarskem glasilu, koliko pa jih dobiva svoje fičnike preko na silo odprtih s.p.? Naj se ti v grlu zatakne vsaka tvoja parola…

   • Olga_10

    Stojim na kakšnem žulju?

    • Frank Novak

     Olgica kaj slabega so ti naredili komunisti?
     Si prepricana da so oni krivi da iz tebe ni nic ratalo? Kaj pa tvoja lenoba in miselna okorelost? Pa mogoce strah pred novim?

    • slaipowi

     Največji žulj si sama sebi. Samo da tvoje možganske vijuge tega ne dojamejo. Zate tvoj veliki vodja serje zlato vsi ostali pa drek. zame serjemo vsi drek in zato sem po tvoje vseglihar. Vsi na volitve, da povemo da večinsko mislimo, da tudi jajo serje drek.

 • Olga_10

  Tako kot nacisti, ki so za promocijo svojih “uspehov” montirali nekaj slik, tudi komunisti lažejo in manipulirajo z javnostjo ( Kučan Goebbelsovega “ankete”, ki ne prikazujejo mnenja ljudi, ampak tisto, kar si tovarišija z mafiozom “obeta” s kreiranjem javnega mnenja)!
  Perkerce so komunisti ustvarili sami, uničujejo kmete, ropajo delavce in upokojence, mlade odganjajo v tujino, ker ni dela zanje! Vse je namerno! Revne, razčlovečenje ljudi laže obvladujejo! Poslužujejo se ustrahovanja in terorja! Vse za oblast zaradi privilegijev!
  Recimo jim končno dovolj je in izvolimo desnico! Ne nasedajmo levičarskim (komunističnim) tatovom in morilcem!

 • rudi breznik

  Karl erjavec je velik sovraznik upokojencev tako kot vsi v desusu skrbijo samo za svoje riti sebi povecujeo poslanske place za par sto evrov upokojencem pa par evrov pa z velikim pompom mojega glasu ta stranka ne dobi vec

 • SDS+maga=zmaga

  BRAVO DONKO TAKO JE, LGBT GOLAZEN JE NAŠ SKUPNI SOVRAŽNIK!
  PRIDETA DVA DEDA POD MOST PA SE SLEČETA PA EN NASTAVI DANKO! FUJ!! PROTI KOSMATIM RITOPIKOM Z SDSOM KATERI JE EDINI ZA sLOVEnijo Našo DOMOVINO ZA KATERO SE JE PIGUMNO BORIL G. JANEZ JANŠA

 • karlina

  Zato tudi tokrat ne bom izpustil besed, ki bi jih morali dan za dnem ponavljati: kdor zagovarja protinarodno levičarsko politiko SMC, DeSUS, SD, (Z)L, in njihovih pajdašev tipa Marjan Šarec, ki so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodovemu obstoju, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.

  ŠE KAKO ZELO, ZELO RES !!!!!! NE DOVOLIMO TEGA, NE SMEMO DOVOLITI !!!!!

  • Opu

   Tako je, tudi jaz se strinjam s tabo, da je treba homoseksualizmu narediti treba konec! Dol s Kučanom in Violeto Tomič – ZA SDS VEDNO!

 • Roman Benedik

  ha,ha Donko,imaš pa veselje

 • odzunaj

  Štrukelj je vodja PARTIJE, ki “nevidno” povezuje LEVICO, vključno ZL, ki ni ni v vladi in Šarčevo stranko, ki ji ti isti tlakujejo pot v parlament ! In vsi (!) šolniki so podporni steber tega partijskega tanka, ki gazi Slovenijo.
  Šolniki, zamislite se, kdo vas ima v rokah ! Zakaj mislite, da je ta vlada dala Štruklju 6 milijonov Eur !?!

  • Nejc Ornik

   Zelo dobra ocena!+++

 • Drazen Kovac

  Štrukelj je navaden bluzer ki koristi sistem,jbg neda se mi sory

 • Franc Jeglič

  Upam da bodo volitve pokazale pravo smer ,da bo lepša prihodnost .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!