Končno se je zgodilo: Jankovićevo vsiljevanje certifikatov “LGBT prijazno” preiskuje inšpekcija!

foto matic stojs

Pred dnevi smo poročali, da sta protidružinsko ministrstvo Anje Kopač Mrak in filozofska fakulteta prav v dneh pred božičem za vaš denar izvajali nasilno homoseksualno propagando z delitvijo letakov po gospodinjstvih.

Z izvirno stripovsko propagando homoseksualnega in lezbičnega načina življenja so posiljevali tudi tistih 400.000 mam, očetov in starih staršev, ki smo bili na družinskem referendumu decembra 2015 proti posvojitvam in izrojeni teoriji spola, s katero bi aktivisti poneumljali naše otroke v vrtcih in šolah.

Javni uslužbenci imajo zadosti! Zgodila se je prijava
Skupina zaposlenih iz ljubljanskega javnega zavoda je te dni sporočila, da so podali prijavo zoper nezakonito poseganje MOL v njihove pogodbe o zaposlitvi. Navedli so, da Jankovićeva mestna uprava od njih zahteva znanja, ki nikakor ne sodijo v njihov opis del in nalog.

Iz javnega zavoda namreč poročajo, da so za pridobitev certifikata dolžni izobraziti vodstvene kadre, ti pa morajo svoje “znanje” nato prenesti na sodelavce. Znanje jim podeljujejo, pozor(!), “trenerji človekovih pravic” iz društva Legebitra, in Društva študentski kulturni center. Takšno pranje možganov seveda ni zastonj, homoseksualni aktivisti s tem zvito poskrbijo, da plačujemo delovna mesta aktivistov, ki širijo svojo ideologijo, ki ni drugega kot “zabloda človeškega razuma”, kot je rekel papež Frančišek.

Nezakonita uporaba mehke prisile
Oddelek za zdravje in socialno varstvo MOL z navidez nedolžnim povabilom sili ravnatelje in ravnateljice ljubljanskih vrtcev, podjetij in drugih javnih zavodov k pridobitvi certifikata “lezbijkam, homoseksualcem, biseksualcem in transseksualcem (LGBT) prijazno.” Gre za t. i. “mehko prisilo”, saj v dopisu navajajo, da projekt podpira župan Janković osebno, hkrati pa trdijo, da so osebe LGBTQ še vedno diskriminirane. V referendumski kampanji leta 2015 se je pokazalo, da gre za izjemno močan in vpliven lobi, ki obvladuje vse največje medije, vlado, veliko večino v državnem zboru, ljubljansko občino in družboslovne fakultete ter razpolaga s praktično neomejenimi finančnimi sredstvi. Iz tega je povsem jasno, da homoseksualni lobi ni diskriminiran, temveč je finančno in politično privilegiran.

Franci Donko

Gre za nezakonito početje
Kljub temu, da ljudje nismo pristali na uničenje družine mame, očeta in otrok, nas homoaktivisti učijo, kako naj bomo manj “homofobni”, čeprav so prava karikatura strahu pred človekom ravno tisti, ki se bojijo celo nerojenih otrok.

Javno znano je, da jim prav homoseksualno-feministični in levičarski aktivisti najbolj glasno odrekajo pravico, da bi se rodili. Tisti, ki se rodijo, pa bi morali biti na voljo za posvojitev bogatim, sebičnim homoseksualcem in lezbijkam, ki bi svoj jalov odnos radi popestrili s kakšno živo igračo.

S takšnimi akcijami nam sporočajo, da hočejo po nekoliko drugačni poti doseči iste cilje, kot so jih imeli ves čas, to pa je, da bi homoseksualci, lezbijke in transseksualci prišli do otrok. Prek posvojitev, umetnih oploditev in trgovine z materinstvom. Hkrati pa bi radi naše otroke po svoje vzgajali že v vrtcih in šolah ter bili ob tem še bogato plačani od države, kar kaže primer Jankovićevega dodeljevanja certifikatov “LGBT prijazno” in tajne operacije homoseksualne indoktrinacije otrok po naših šolah.

Ministrstva in Janković financirajo lobi LGBTQ z našim denarjem!
Nekatera ministrstva in ljubljanski župan Janković prek svojih proračunov že več let izdatno financirajo homoseksualne aktiviste.

Za takšno početje seveda nimajo nikakršne pravne podlage. Zgolj sklep posameznega ministrstva ali mestnega sveta seveda ni dovolj za takšno zlorabo. Gre za popolno nespoštovanje volje ljudi, ki smo jo na družinskem referendumu decembra 2015 jasno izrazili.

V veliki večini smo se izrekli za spoštovanje materinstva in očetovstva. Žalostno dejstvo je, da izrojena levičarska elita, ki vodi državo in tudi  MOL, ne spoštuje volje ljudi. Še več. Ljudi na izpostavljenih položajih s prikrito grožnjo sili, da sledijo njihovi ideologiji, ali pa so kdaj v prihodnje lahko ogrožene njihove službe. Temu se je treba odločno upreti!

Javnim uslužbencem, ki so se s prijavo uprli Jankoviću, vse naše čestitke!

Franci Donko