Kučana končno umaknili s seznama Evropske akademije znanosti in umetnosti!

Petra Janša

Minuli teden smo na Twitterju prebrali, da je dr. Boštjan Marko Turk postal član Evropske akademije znanosti in umetnosti. Anonimni avtor tvita je ob tem zapisal: “Ko človek prebere seznam članov iz Slovenije, se upravičeno prime za glavo. Tam najdete tudi odgovornega za 53 političnih umorov v času komunizma, akademika Milana Kučana. Evropa umira.”

Zato so bili odgovorni na omenjeni akademiji pozvani, da razložijo, kako je to mogoče, saj je bil Milan Kučan v času med letoma 1973 do 1990 vodja in generalni sekretar Komunistične partije Slovenije in je objektivno odgovoren za najmanj 53 političnih umorov, ki jih je zagrešila takratna tajna komunistična policija.

Oglejte si še: Kokain sem, heroin tja

Ta dejstva so dokumentirana in jih je raziskal slovenski publicist in raziskovalec Roman Leljak. Prav tako so odgovorni v dopisu lahko prebrali, da je že res, da je bil Kučan leta 1990 izvoljen za predsednika Slovenije, kar pa ga ne opravičuje najbolj odvratne zlorabe moči, ki jo je imel v mračnih letih komunizma. Prav tako so bili odgovorni opozorjeni, da je njihov član tudi Borut Pahor, aktualni predsednik Slovenije, prav tako s komunističnimi koreninami: “Nikoli ni bil znanstvenik ali umetnik, njegov prispevek k splošnemu znanju in umetnosti pa je zanemarljiv. Takšno članstvo resno škoduje ugledu vaše institucije in postavlja številna vprašanja,” še piše v dopisu Evropski akademiji znanosti in umetnosti.

Milan Kučan (Foto: STA)

V odgovoru omenjene akademije pa: “Prosimo, upoštevajte, da Borut Pahor in Milan Kučan nista člana akademije, ampak ‘zaščitnik’ oziroma ‘častni senator’. Kaj to pomeni: V primeru velikega števila članov v določeni državi akademija prosi sedanjega predsednika države, da služi kot zaščitnik te države. Ko nekdanji predsednik države odstopi, po navadi postane ‘častni senator’ akademije. Vloga ‘zaščitnika’ in ‘častnega senatorja’ ni povezana z nobenimi znanstvenimi dosežki, temveč gre samo za zastopanje države.”

Milana Kučana in Boruta Pahorja so po tem umaknili s seznama članov Evropske akademije znanosti in umetnosti.

Petra Janša

 • samotoje

  Pravilno, noben resen in ugleden znanstvenik ali umetnik si ne more privoščiti, da bi bil član iste institucije kot Kučan in Pahor. Preveč škode za njegov ugled.

 • šmentanamuha

  Džizs, keri znanstveniki Borut Pahor in Milan Hišnik.

 • AlojzZ

  “saj je bil Milan Kučan v času med letoma 1973 do 1990 vodja in generalni sekretar Komunistične partije Slovenije in je objektivno odgovoren za najmanj 53 političnih umorov, ki jih je zagrešila takratna tajna komunistična policija.”

  Ni res! Kučan je že dober dečko, saj ga je odlikoval sam papež:

  Milan Kučan je nosilec številnih najvišjih odlikovanj in priznanj. Med drugim je nosilec odlikovanja … in »Viteza reda Papeža Pija«, s katerim ga je odlikoval papež Janez Pavel II.
  http://www.bivsi-predsednik.si/up-rs/2002-2007/bp-mk.nsf/ostalo/biografija

  • Nata

   Ko tole bereš, pa se res ne čudiš prav nobemi zadevi !!

  • wert

   Katerega »Papeža Pija« ?
   Papežev z imenom “Pij”, je bilo doslej v zgodovini Cerkve že 12.
   Spet si nekaj nakvačkal.

  • zokispoki

   Milan je govno od cloveka !

   • SIMON ROZIC

    Na X potenco, če smem pripomnit!

  • JANEZ GUS

   Tito je bil tudi lastnik vseh mogočih priznanj in plaket,pa doktoratov.Samo zato,da je dal mir.

   • piko8

    Vse plakete tega sveta, ga ne morejo oprati zločinov, ki jih je zagrešiv nad slovenskim in jgoslovanskim narodom!!!

   • bi jo

    tudi janez je zaslužni član priđtinske univerze… pardon doctor.

  • Hribouc

   S pomočjo slovenske Udbe v glavah predstavnikov za Vatikan in v Vatikanu!

   Vsi bodo poplačani.
   Pri samem Hudiču- skupaj bodo tam vsaovali v težkokategornih neopisljivih mukah-slovenski arest ali strelski vod, bi zanje bil prava milost.

   • bi jo

    stari….posveti se tvojim vernikom..amen

  • Hribouc

   Tudi to bo treba razpucati-kdo od “nategnjene” slovenske Cerkve ( Izklop mikrofona dr.Šuštarju, Kočevski rog in denacionalizacija, šolstvo, itd) je bil tista kurba, ki je rihtal Kučanovo medljo !

   Res Prasci!

 • JANEZ GUS

  Kdo ga je pa gor spravil.CK.

 • totex39

  Kdo sploh te komuniste, ki samo mislijo, da so demokrati predlaga v take institucije, res pri nas vladajo enormni bedaki.

 • opazovalec

  “Prosimo, upoštevajte, da Borut Pahor in Milan Kučan nista člana akademije, ampak ‘zaščitnik’ oziroma ‘častni senator’.

  Torej [b]nista bila člana akademije[/b], imela sta pač nek položaj, ki pritiče določeni politični funkciji trenutnega (ne sedanjega) predsednika države.

  • wert

   To ponavljaš iz prispevka.

   • opazovalec

    seveda je to iz prispevka, toda to je citirano in ne ponavljano. Sedaj mi pa razloži, kako lahko nekoga izkljućiš iz akademije če je član le po službeni dolžnosti kot aktualni predsednik države?

 • sveta preproščina

  Ta dejstva so dokumentirana in jih je raziskal slovenski publicist in raziskovalec Roman Leljak.

  Ha, ha, ha, ha!!!!! Bivši udbovec, tat, ki je za desetine milijonov evrov nategnil Slovence. NIste dihte, res ne.

 • Mojca pokraculja

  Ne razumem, sta ali nista zascitnika, se razume, mafije?

 • sveta preproščina

  Kar brišite, ja … Vaša resnica je edina …

  Ta dejstva so dokumentirana in jih je raziskal slovenski publicist in raziskovalec Roman Leljak.

  Ha, ha, ha, ha!!!

  • Olga101

   Je pa Leljak resnico spravil na plano, saj komunisti skrivajo svoje zločine in laži!

 • gorjanc

  Slovenija ima največ AKADEMIKOV z dobro RENTO”” per capita” v Evropi !!!

  • Luiggi

   Ja pr mej dus,na Doktorje si pa pozabu,strganih dohtarjev imnate kot listja in trave!

 • piko8

  Zločinec kurčan pa akademik, ali ste vsi nori!!

 • Olga101

  Kaj ima komunistični zločinec Milan Kučan s častjo?????!!!! Črki a in č????????!!! Sramota!
  Prav tako Borut Pahor s častjo nima veliko, saj se je v drugem mandatu, ko je človek upravičeno pričakoval spremembe na pozitivno, podelal v hlače! Sram ga bodii!

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 = FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO (za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak …) in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: ali delajo pošteno ali ROPAJO in LAŽEJO kot MURGL JUGOKOMUNJARE. Razumemo?
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST. Poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE: ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar mekanocurna lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije {ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak}, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
    I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
    II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Walter

  Prosim vas,ja kaksna znanstvenika sta Kucan in Pahor ??
  Odlicna znanstvenika za svoji placi in pokojnino ????

 • Get Smart

  Milan Kućan je PREDSEDNIK predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji in ČLAN predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE
  u Beogradu:
  “O odcepitvi Slovenije od JUGOSLAVIJE je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila
  moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem spгijazniti” (Kućan).

  Še tovariš Kućan:
  “Drugič te, da slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je,
  v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega –
  je predvsem identiteta JUGOSLAVIJE ali celo Balkana” (Kućan).

  BORAT BARBIE POHAR pa je član

  predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, najmlajši član vseh časov.
  .

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico
  in Resnica vas bo osvobodila.«

 • Janez Kepic-Kern

  Vsi prispevki ge. Petre JANŠA – so zelo dobri.
  Dodajam tole.
  PONAVLJAM MOJ
  MISLIM DA KAR POSREČEN ZAPIS
  KAKO SE POGOVARJAJO V T.I. POMLADNIH STRANKAH – NE VEM
  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • tomnidari

  Če sta ta dva člana te ustanove, kak naziv bi bil primeren za vaško gostilno? Recimo; Kjer Kučan konča, začnemo mi, ali pa, druga beznica v vasi je na vogalu naslednjega križišča, prva EAZU, pa je par korakov naprej!

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Ros

  Pokličite kar 113. Še bolje 112, naj kar gasilci uredijo.
  Zločin umora ne zastara. Nihče nima imunitete ali pravice izvajati umore.
  Zberite posredne in neposredne dokaze in jih predajte pristojnim organom, Interpolu, obveščevalni službi CIA, Evropski komisiji, uradnim organom Republike Avstrije in Republike Nemčije.
  Kdor sodeluje pri zločinih, jih pomaga skrivati, preprečuje njihovo preiskavo, je sostorilec. V tem primeru jih je veliko. Kazni za sostorilstvo so zelo visoke, 10, celo 20 let zapora. Pri 53, a jih je verjetno mnogo več, lahko nanesejo kakšnih 530 do 1060 let zapora. Ali celo 1590 let zapora, če bi se sodilo za vsak umor posebej. Le kakšna bi bila pravična odškodnina za družine žrtev. Kakšnih 100 milionov samo za umore. Da ne govorimo o škodi, ki jo trpijo nešteti posamezniki. Verjetno bi dosegla 100.0000 do 500.000 milijonov Evrov. Da o uničenih življenjih in trpljenju večine prebivalstva sploh ne govorimo.
  Pri Milanu Kučanu gre še za celo vrsto drugih kaznivih dejanj. Od kraj, izsiljevanj, mučenj, državnega udara, terorizma. Izgleda, da je ta človek čisto zlo. Le kaj se mu je takega zgodilo? Verjetno je psihopat.
  Da je zlo in satanist niti ne skriva. Še hvali se s tem. Aktivno novači vse okoli sebe, celo otroke, da se zasužnijo hudiču. Kot je meni znano, aktivno spodbuja pedofilijo, po navodilih njegovih temačnih oblastnikov. Na tem mestu prosim za božjo pomoč, da nasy zaščiti pred njim in njemu podobnimi. Res ni pravično in se ne spodobi, da nam takšni ljudje vodijo in oblikujejo državo in družbo. Tega si kljub vsemu ne zaslužimo. Pozivam vse nebeške sile, da nam pomagajo poraziti Milana Kučana, ga privesti pred pravičnega sodnika, ki mu bo dosodil pravično kazen.
  Le kakšna je naša družba, ki je takšnega človeka 2x izvolila za predsednika. Nihče ga ne preiskuje. Nihče ga ne lovi, ali kazensko preganja. Izgleda, da si tega želite. Želite biti duševni in telesni pohabljenci? Sostorilci umorov, kraje, terorizma, pohlepa, zla? Vam verjamem, čeprav težko, pa je pogosto v Sloveniji. Nerazumljivo prepogosto je to zlo.
  Le zakaj?
  Še enkrat pozivem vse svete nebeške sile, da nam pomagajo osvoboditi se zla, ki vlada Sloveniji mnogo predolgo.
  Hvaljen Jezus Kristus.

 • Hribouc

  Multigaunar je pa še vedno častni član , doktor baje CLEVELANDSKE UNIVERZE ?

  Za kaj že?
  Za zaluge fuknjene NOB OF REVOLUCIJE, za poboj 53ljudi s strani Udbe in še kaj? Verjetno za razvoj črnih človeških ribic in za Lažgoško nategunstvo brez primere!?