fbpx

Levičarska inkvizicija za pregon drugače mislečih od nas zahteva 500.000 evrov letno!

Franci Donko (Foto: STA)

Homoseksualni lobi si je zaradi maščevanja za poraz na družinskem referendumu decembra 2015 s pomočjo Cerarjeve vlade izmislil levičarsko inkvizicijo za pregon drugače mislečih. Na podlagi ideološko naravnanega Zakona o varstvu pred diskriminacijo je Cerarjeva vlada, v sodelovanju s predsednikom države Borutom Pahorjejm, oktobra lani ustanovila demokraciji nevarno ideološko policijo, ki jo vodi homoseksualni aktivist Miha Lobnik.

Na predlog Boruta Pahorja je radikalni homoseksualni aktivist Miha Lobnika dobil super plačano službo (s plačo preko 2.500 evrov neto) t. i. “zagovornika načela enakosti”. Miha Lobnik ni kdorkoli. Je “stari maček na področju aktivizma pravic lezbijk, gejev, bi, trans in queer seksualcev”, kot ga imenuje homoseksualni lobi, ki si je zaradi maščevanja za poraz na družinskem referendumu decembra 2015 s pomočjo Anje Kopač Mrak izmislil zakon, s katerim bo lahko neomejeno kršil človekove pravice drugače mislečim.

Levica ustanavlja ideološko policijo
Gre za nevaren presedan – kljub temu, da smo zagovornika enakosti že imeli, je skrajna levica ustanovila še svojo ideološko policijo, za vodjo skrajne levičarske inkvizicije pa imenovala radikalnega homoseksualnega aktivista! Urad s tako širokimi pooblastili za kaznovanje ima dve zelo očitni vlogi. Po eni strani služi kot opozorilo vsem zagovornikom družine in tradicionalnih vrednot ter predstavlja grožnjo njihovi ustavno zajamčeni svobodi izražanja in javnega delovanja, v ozadju pa se dogaja dosledno izvajanje t. i. aktivističnega homo-lezbičnega-bi-trans-queer seksualnega pohoda na državne ustanove, čemur smo nenehno priča.

Novodobna levičarska inkvizicija bo lahko izrekala visoke kazni, tudi 20.000 evrov!
Spravila se bo lahko na kogarkoli in ga preganjala zaradi izjave in celo že samo zaradi napačnega pogleda, ki si ga bo npr. transseksualec razložil kot diskriminacijo. Na podlagi zakona bodo preganjani tudi pohotni pogledi! Ob tem je treba povedati, da smo zagovornika enakosti doslej že imeli in je deloval pod okriljem ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Vendar za izrojeno levico to ni bilo dovolj. Izsilili so sprejem zakona, ki omogoča neomejeno preganjanje drugače mislečih, z neverjetno velikimi pooblastili. Zagovornik bo lahko nastopal pred sodišči in izvajal postopke, v katerih bo pravni osebi mogoče izreči tudi do 20.000 evrov kazni!?

Zahteve Lobnikove ideološke policije: 500.000 evrov letno, 25 zaposlenih in najmanj 180 kvadratnih metrov veliki prostori
Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti so lani za STA navedli, da bo 200.000 evrov na leto zadostovalo za plače zaposlenih, za raziskave in ozaveščanje ter materialne stroške. Po nekaj mesecih zatišja pa je Miha Lobnik začel pritiskati na vlado in zahtevati 180 kvadratnih metrov velike prostore in več kot dvakrat višji proračun, v višini 500.000 evrov!


Hkrati so tudi iz protidružinske organizacije Amnesty International Slovenije pozvali politiko, naj bodočo institucijo še bolj ustrezno finančno in kadrovsko podpre. Oni že vedo, zakaj! Proti družinska Cerarjeva vlada je Lobniku nemudoma zagotovila dodatnih 50.000 evrov. To pomeni, da ima letos za delovanje zagotovljenih 250.000 evrov. Poleg tega je ministrica Anja Kopač Mrak na pobudo zagovornika že vložila predlog za zvišanje sredstev na 500.000 evrov letno.

“Zagovornik načela enakosti”, homoseksualni aktivist Miha Lobnik je svoje finančne in prostorske apetite razkril tudi javno. Nedavno v pogovoru za STA opozoril, da še vedno nima potrebnih finančnih, prostorskih in kadrovskih možnosti za nemoteno delo po zakonu. Sredstva iz državnega proračun v višini 200.000 evrov na leto po njegovih besedah zagotavljajo zaposlitev predstojnika, pravnice in še eno ali dve zaposlitvi. Za normalno delovanje pa bi po njegovih besedah potrebovali približno 25 ljudi.

Norčevanju iz naših vrednot in kraji davkoplačevalskega denarja je treba narediti konec
Lobnik je ponudbo ministrstva za javno upravo novembra lani zavrnil, saj so skupaj s predstavniki ministrstva za delo »ugotovili«, da mu prostori ne ustrezajo. Poleg tega na ministrstvu za javno upravo navajajo, da jih je Lobnik decembra lani obvestil, da se je z ministrstvom za delo dogovoril, da mu odstopijo tri pisarne. A je nato konec decembra zagovornik ponujene prostore ponovno zavrnil iz razloga, da so premalo reprezentativni, premajhni, težko dostopni in stari.


Kaj si homoseksulni aktivist Lobnik misli o jasno izraženi volji skoraj 400.000 volivk in volivcev na družinskem referendumu decembra 2015, priča njegova poreferendumska izjava:“Živimo z ljudmi, ki so se prestrašili in nasedli lažem. Žal. Na nas ostane, da še naprej razlagamo in pojasnjujemo in da v vmesnem času iščemo možne zakonske rešitve za neenakopravnost, ki smo jo zdaj na nek način sprejeli.” In takšen človek naj bi bil “varuh načela enakosti”?!

Skrb zbujajoče je, da so Zakon o homoseksualnem ustrahovanju in ropanju državnega proračuna podprli vsi slovenski levičarji: SMC, SD, DeSUS in ZL, Nova Slovenija pa se je vzdržala. Proti imenovanju spornega vodje levičarske inkvizicije je bila le SDS. Norčevanju iz tradicionalnih vrednot in kraji davkoplačevalskega denarja je treba na naslednji parlamentarnih volitvah nepreklicno narediti konec.

Franci Donko