Izrojeni feminizem

Mitja Iršič.

Na Kitajskem imajo ženske takšne poglede na to kaj pomeni biti ženska, da bi Barbaro Rajgelj in njeno armado radikalnih feministk od vsega hudega začelo metati božje. Večina deklet misli, da ženski možgani “niso narejeni za politiko” in da se je za damo nedostojno pogovarjati o politiki. Zdi se jim, da je primarno poslanstvo ženske, da je dobra mati in žena. Kariera je postranska stvar. Prav tako se jim zdi, da je enakost spolov neumnost – rade poudarijo, da imajo moški in ženske že po naravi ločene vloge in da svojo neenakost rade s pridom izkoriščajo – moški mora tam tradicionalno poskrbeti za hišo ali stanovanje, prav tako mora materi neveste mora plačati “denar za srečo”, ki znaša (odvisno od dogovora) od 5000 pa do krepko če 100000 (preračunanih) evrov. Takšni neenakost se ne bi rade odpovedale in to tudi glasno povedo. Kar ne pomeni, da tam ni karieristk. Le da je večini vloga matere pač veliko bolj pomembna in se zato bolj ambiciozni karieri zavestno odpovedo. Tudi zaradi tega na Kitajskem ne potekajo bedaste diskusije o plačni enakosti med spoloma, s katerimi smo očitno v EU in ZDA povem obsedeni. Moški delajo več, nimajo porodniških, več časa že zaradi narave svojega spola preživijo v službi in  zato – v povprečju – zaslužijo več. Ženske zaslužijo primerljivo manj, a se tako moški kot ženske intrinzično zavedajo, da je vloga ženske pri vzgoji bodočih rodov ključna. Tako zdravo-razumsko se da doumeti vlogo obeh spolov. Pa ni za to potrebna nobena izmed različic abrahamske religije – le moški morajo biti moški, ženske pa ženske. Kot smo bili že neskončna tisočletja do zdaj.

Očitno pa je takšna zdrava kmečka pamet za zahodno civilizacijo stvar preteklosti. Sodobna različica feminizma posnema tiranske komunistične režime. Tako kot ti za svoje orodje uporabljajo razredni boj med bogatimi in revnimi tako militantni feminizem umetno ustvarja vtis neprestane napetosti med moškimi in ženskami. Brez tega bi njihovo gibanje hitro uvenelo.

Če so se sufražetke morale krčevito boriti, da so bile sploh upoštevane za človeška bitja, se sodobnim ženskam ni več treba. Lahko pilotirajo jurišna letala, poveljujejo četi vojakov, vodijo projekt razvoja novega reaktivnega motorja, postanejo astronavtke ali predsednice države.

Moderne feministke so sramota gibanja
Zahodna civilizacija, katere naravni del je tudi naša država (vsaj tako se mi je zdelo preden sta Erjavec in Cerar prestolnico na tiho prestavila v Minsk), je že zdavnaj presegla okove resnične ženske represije. Navidezna represija katero napadajo novodobne feministke ni ovira za vztrajne, delavne in talentirane – ženskam, ki resnično zmorejo bo uspelo tudi v moških poklicih. Take ženske bodo preveč zaposlene, da bi kričale o pomanjkanju priložnosti za nežnejši spol. Niti ne potrebujejo umetnih uravnilovk, ki bi gospodarske družbe silila v spolno enakopravnost pri zaposlovanju. Prosti trg bo naredil svoje. Sposobne ženske bodo dobile zaposlitev – konec koncev, kateri zasebni delodajalec se bo odrekel dobičku, ki mu ga bo prinesel sposoben posameznik, ne glede na to katerega spola je?  Glede na to, da je v Sloveniji plačno nesorazmerje med spoloma najmanjše v EU in med najmanjšimi na svetu, očitno malokateri.

Feministke, ki še danes vztrajno ponavljajo, da so sistemsko zatirane so sramota gibanju, ki je nekoč res imelo plemenit namen. Sufražetke so modernim godrnjavim sestram izborile volilno pravico, pravico do dela, pravico do poroke s komerkoli si želijo in enakopravnost pred organi. Moderne feministke so dobile vse te pravice na pladnju in ko jim je zmanjkalo revolucionarnega naboja, so ga morale na novo izumiti. Naenkrat enakopravnost ni bila dovolj. Potrebna je bila enakost! Če jim je kdo povedal, da je pač biološka resnica, da so moški v povprečju boljši v inženirskih dejavnostih, je bil ozmerjan za šovinistično svinjo, ki zatira žensko pravico do dela. Ko je kdo poudaril, da so umetno vsiljene kvote enakega števila žensk in moških nepravične, so ga feministke napadle, da je preveč staromoden.

Koncepta enakopravnosti in enakosti sta se bizarno pomešala, podobno kot v socializmu in najbrž so tudi zato danes feministična gibanja politično tako skrajno levo pozicionirana. Ne velja več stara paradigma, ki jo neumorno ponavljajo zagovorniki politično korektnega feminizma, češ da je vsakdo, ki podpira enakopravnost hkrati feminist. Enakopravnost ni dovolj. Moderni feminizem je tesen  zaveznik socialistične uravnilovke, v slogu “vsi enaki, vsi enako nesrečni”.  Ženske, ki se s takim popačenim dojemanjem feminizma ne strinjajo so označene za izdajalke in sužnje moško-usmerjene družbe.

Zahodne feministke kot zagovornice muslimanskih moških
A svet ni sestavljen le iz belskih zahodno-civilizacijskih žensk. Večina žensk ne živi v oazi miru, ki ga zahodnim ženskam zagotavlja razsvetljena evro-atlantska civilizacija, katero lahko potem v duhu svobode govora po mili volji napadajo in ponižujejo. Dve milijardi žensk živita v resničnem suženjstvu in popolnem zaporniškem patriarhatu, še posebej tiste v islamskem svetu. Tam ženske še niso imele te sreče, da bi jih družba obravnavala kot človeška bitja. Te ženske ne rabijo privilegiranih belih kofetaric, ki pridigajo o enakosti. Rabijo revolucionarke, kot so bile pogumne sufražetke v poznem 19. stoletju in začetku 20. stoletja, ki so se dejansko zavzemale za enakopravnost med spoloma. Tedaj, ko je bilo to še nevarno početje. O svojih mukah, katerim so podvržene pod islamom morajo spregovoriti same, kajti njihove zahodne sestre bodo o tem hinavsko tiho.

Foto: iStock

Zahodne feministke so preveč zaposlene z diskusijami o tem kateri prominenten politik ali pevec je izrekel najbolj seksistični stavek v prejšnjem letu, da bi se zavedale, da je več sto-milijonov njihovih sester vsak dan pretepenih, posiljenih, genitalno pohabljenih in pri 35 stopinjski pripeki prikritih z zadušujočo burko. Še več – zahodne feministke, se bodo ob soočenju s takšnimi pošastnimi dejstvi spremenile v zaveznice muslimanskih moških. V skladu s svojimi regresivno levimi ideali bodo dejale, da je to pač način življenja, kot so si ga te kulture izbrale. Mi zahodnjaki jim pač ne moremo soliti pameti o tem kako naj bodo oblečeni in kakšne ginekološke prakse naj prakticirajo. V sinergiji z v hidžab oblečenimi islamskimi apologetkami se tako zahodne feministke prelevijo v sovražnice resnične ženske emancipacije. Sovražnice svobode. Opravičevalke gnusnega teokratskega šovinizma. Ko so pogumne ženske v Iranu protestirale proti noši hižaba, kot simbola represije žensk, so feministke na zahodu perverzno hidžab povzdigovale v simbol ženske emancipacije.

 Na srečo se ravno v svetu ateistk – bivših muslimank – prebujajo ženske, ki bodo morda v nekaj generacijah izbojevale islamsko emancipacijo. Seveda brez pomoči zahodnih feministk. Ena takšnih je Ayaan Hirsi Ali. Nizozemsko-ameriška islamska reformistka somalijskega rodu, ki vztrajno poziva svet, da se končno prebudi in obsodi nečloveški odnos do žensk, ki ga goji islamska kultura. Še posebej obsoja obrezovanje spolnih organov deklic, kateremu je bila tudi sama podvržena kot 5-letni otrok.

Wafa Sultan je sirska psihiatrinja, katere ni strah islam označiti za barbarstvo, odnos muslimanov do žensk pa človeka nevreden. Iz ZDA, kjer zdaj živi, dela in se skriva pred verskimi blazneži želi zahodno civilizacijo opozoriti na pomanjkanje pravic muslimanskih žensk. Tudi sama je pred leti izgubila nečakinjo, ki je storila samomor, potem ko se je morala kot otroška nevesta poročiti s starcem.

Malala Yousafzai, je bila stara 13 let, ko so jo pakistanski talibani ustrelili v glavo zato ker je hotela iti v šolo. Okrevala je, in kljub temu da so jo rojaki v pakistanskih medijih in celo v parlamentu proglasili za ameriško vohunko in zlobnega demona, je danes aktivistka za pravice deklic do izobrazbe. V nekaterih muslimanskih skupnostih je izobraževanje žensk strogo prepovedano, žensko, ki se na skrivaj izobražuje lahko doleti celo smrtna kazen. Malala danes predava iz varnega zavetja zahodnih učilnic in kongresov, a se ji ni bilo strah zoperstaviti barbarski mentaliteti, ko je živela še v Pakistanu obkrožena z verskimi skrajneži.

Malala Yousafzai (Foto: epa)

Butične zahodne sestre
Ayaan, Wafa in Malala so deležne groženj s smrtjo še danes. Potujejo lahko le oborožene z vojsko telesnih stražarjev – njihovo življenje vsak trenutek visi na nitki. Brez skoraj popolne izolacije bi bile že zdavnaj mrtve. A so se kljub temu zavzele za pravičnost in enakopravnost. V pravem duhu izvirnih sufražetk, ki so svoj čas spreminjale Evropo in Ameriko.  Za razliko od bizarne parodije feminizma, ki ga vzganjajo sodobne zahodne regresivno levičarske feministke. Te so zgolj sramota  upornicam iz 19. stoletja in ovira pogumnim sodobnim muslimanskim reformistkam, ki skušajo spremeniti življenja tistih žensk, ki to najbolj potrebujejo.

Ženske, kot so Ayaan, Wafa in Malala so vredne naziva feministka in revolucionarka. Ženske, ki spreminjajo svet, čeprav jih bo to na koncu morda stalo življenja. Medtem ko bodo njihove privilegirane zahodne sestre posedale po terasah butičnih ljubljanskih lokalov, srebale kavo, se jezile na moške, ki si jih upajo na skrivaj premeriti in bentile nad krivičnostjo neoliberalnega šefa, ki jim ne plačuje dovolj, da bi si privoščile kaj lepega iz kolekcije Louis Vuitton. Te privilegiranke se sploh ne zavedajo, da se nekje na istem planetu neke druge ženske obupno borijo postati glas neslišanih in zatiranih.

Ne pustimo, da zmagajo radikalni levičarji, arabski despoti, verski samodržci in izrojene feministke
Ne razumejo, da z feministično različico razrednega boja skrbijo, da so tako ženske kot moški bolj nesrečni, skupaj pa vzgajajo enako nesrečne otroke. To pa zna biti ključno za potop naše civilizacije. S Kitajsko družbo je marsikaj narobe. Od sistemske korupcije, vladnega vmešavanja v zasebno gospodarstvo, do tiranske represije svobode govora. Eno stvar pa delajo prav in tudi zato jih je več kot milijarda. Spolne vloge so intrinzičen del ustroja družbe. Ne v muslimanskem smislu “ženina nebesa so pod nogami njenega moža”, temveč s tisto pravo emancipacijo. Ko je ženski dovoljeno, da je ženska – sposobna, kvalificirana, a tudi nežna, ranljiva in materinska, moškemu pa da je moški – odločen, nenasilno dominanten prinašalec primarnega kruha; ne da bi se med obema spoloma netilo umetno proizvedeno sovraštvo in tekmovalnost. Tako partnerstvo proizvaja otroke, ki bodo nekoč produktivni členi družbe. Razrednobojni izrojeni feminizem pa proizvaja bodoče volivce Levice, Sirize, Die Linke in Podemosa. Morda si bodo islamske borke res izborile pravico biti človeško bitje in del civilizacije. A kaj jim pomaga, če bodo njihove neumne zahodne kolegice civilizacijo že pred tem uničile.

Zato je borba za obstoj našega načina življenja odločilna. Moštvi pa jasno definirani: na eni strani moški, ženske in otroci, ki bi radi živeli v zdravih družinskih enotah, kot so to počeli že odkar obstajamo kot vrsta. Na drugi strani radikalni levičarji, arabski despoti, verski samodržci in izrojene feministke. Ne pustimo, da zmagajo. To je tekma za naša življenja. Recimo ne izrojenemu feminizmu.

Mitja Iršič 

 • Jan Kovalski

  Sufražetke so bile resnične borke za enakopravnost.
  Ta nesreča je bila ključen moment do njihove zmage:

  https://www.youtube.com/watch?v=-G4fJ9I_wQg

 • VERRZIFIKATOR

  Raglja Barbarič

  ŠE ENA SEKSISTIČNA

  Je izjav seksističnih parada,
  kdo na desni stresa najbolj leve,
  kdo med rožami sejal je pleve,
  kdo ne brzda se in ne obvlada.

  Ene kajpak se ne nominira,
  le brbrati zna in pa ragljati,
  Raglja znajo jo imenovati,
  ta »priznanj« tovrstnih ne pobira.

  Le raglja, brbra okrog sovražno,
  da zares se Raglja ti zasmili,
  ko nobeden se je ne usmili,
  to pri stvari vsej je glavno, važno.

  Za ragljanje moški da so krivi,
  ugotavlja njeno vse okolje,
  in da z njimi bi bilo ji bolje,
  tudi če so stari, tolsti, sivi.

  Takšne Raglja kar najbolj pogreša,
  pa še kup denarja z njimi skupaj,
  Raglja moja, daj no, ne obupaj,
  upaj, da kateremu se zmeša.

 • dob

  ŽENSTVENOST JE NAJVEČJA GROŽNJA FEMINIZMU IN VSEM DIKTATURAM
  https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2018/03/zenstvenost-predstavlja-groznjo.html

  • PIA PlA

   Ne, ob neumnih moških z ogromnim egom, ki vidijo samo sebe.
   Moški mora biti čuten (duševno in telesno) ne samo čustven.
   Mačisti in ego intelektualisti niso ne eno ne drugo.

   Feminizem je samo oblika upora proti takim moškim,
   ki so ga levičarji izrabili – že zopet za svoj boj, za svoje kvazi pravice.

   • dob

    Neumne moške z ogromnim egom naredijo nesrečne mamice, ker jih uporabijo kot nadomestni penis in izrabijo kot svoje orožje proti svetu.

    Moški je ženski inferirno bitje, ki ga “napolni” materin program! Zato nosi materin “program”, medtem ko svojega (lastne Volje!) nima.
    Da bi moški lahko bili samostojna bitja, sposobna komunikacije z žensko – bi morali najprej vedeti kaj pomeni imeti rad! Namesto da so samo emocionalno in tudi sicer odvisni od mamic.
    Moški današnje družbe praviloma delujejo kot delegatki svojih nesrečnih mamic! Nesamostojna bitja, brez odgovornosti (pleme Jankovićev), ki dolgove dela, jih pa ne vrača, potem pa to postavlja za vzorec družbenega obnašanja.

    Moški je nesamostojno bitje.
    EDipov kompleks (po Freudu) predstavlja konflikt med sinom in očetom v družini, ki se razreši tako, da se moški potomec upre očetu, potem pa iz izkušnje z njim (očetosvke prepovedi in omkenitve) vgradi v svoj vzorec obnašanja, in – postane moški! To pomeni, v nadaljevanju, oče. Se pravi odgovorna oseba, ki skrbi za svojo družino.

    Zdaj pa… svet skokovito zavzemajo možače! Kaj sledi? Pri pomanjkkanju očetovskega lika, ta lik prevzemajo – mođžače!
    Terej, Edipov kompleks naj poteka na nivoju moški potomec proti materi? In hčerka proti Materi??? (tole slednje pomeni mati proti materi?)

    Pazite, saj bistvo ni v obliki (formi) za katero se skrije druga energija. Bistvo je v energiji in njenem predznaku, v njeni vsebini . Kaj pomeni, če ženske energije v ženskem telesu sploh ni in jo nadomesti moški skrit v žensko, ki zgleda “žensko”, po vsebini je pa moški?

    Pomeni konflikt sina (hčerke) z materjo (ki je moški).
    Da ne rečem, konflikt s sabo.
    Ko človeštvo zaplete abecedo, je abeceda zapletena. Ni več enostavna. Je “use _ useglih!”
    Polarizacija je pa znak nemoči, da bi brali črke te abecede. Seveda, najlaže je potegniti črto in opraviti s sovražnikom. Jebiga, ljudje so tempirani na efekt!
    In največji efekt dosežeš tako, da pobiješ ljudi.

    KAKO NAREDIŠ ČLOVEKA
    Ne rodiš ga!
    Vsaj ne tako
    kot otroka.
    Najdeš ga odraslega
    in ga posvojiš,
    vzameš za svojega.
    Potem ga opazuješ…
    tako kot bi pazil
    otroka.
    Njegove napake
    mu ne šteješ v zlo,
    enako kot pri otroku –
    daš vse kar imaš…

    Medtem se zgodi,
    da omagaš
    in rodiš otroke…
    Dobiš otroke
    in potem jih imaš;
    ko zrasejo – so otroci!
    Ljudi je treba šele narediti
    in z nami odraslimi
    se nihče ne ukvarja.

    Nas
    ne moreš imeti
    za norca
    tako,
    kot imaš
    otroka…

    Pravi ljudje naredijo človeka!
    Vzamejo si čas
    in ga naredijo.

    • PIA PlA

     Hočeš povedati, da odrasli moški niso odrasli, temveč so otroci, ki se ne morejo in ne znajo sami odločati, ker so jih take naredile njihove mamice?

     Odrasel človek mora prerasti svoje žalostno otroštvo in sprejeti odgovornost, ne da se ima za žrtev svojega otroštva. Tak človek, pa najsi naj bo to moški ali ženska, ni odrasel, temveč je zakrnel otrok, žrtev samega sebe in objokovanja svoje nesreče (ali če hočeš, nesrečnega otroštva).

     • dob

      “Hočeš povedati, da odrasli moški niso odrasli, temveč so otroci, ki se ne morejo in ne znajo sami odločati, ker so jih take naredile njihove mamice?”

      Da, to hočem povedati.

      Ti pa govoriš kot kučan: mi moramo to, moramo ono…..
      Če morajo – zakaj pa ne? Zakaj pa niso in zakaj tudi v prihodnje ne kaže, da bi kaj morali, čeprav govorijo (govorite) da bi morali?!

      Ideologija in religija je program.
      Program so tuja čustva iz neke druge izkušnje in drugega časa! Ne tvoja, moja, njegova, njena…. iz mojega časa!
      Ker je program, nanj nimajo vpliva. Živeti tuje izkušnje pomeni živeti s predsodki in ne imeti vpliva na svoje življenje.

      Nekdo jim je ta program vdelal, jim ga vsadil, jim ga ponavljal toliko časa, da so ga sprejeli za svojega. Edinega, samo tega….. (Islam, komunizem, krščanstvo, LGBT – vse to je program!) in tega zdaj družba vzdržuje pod izgovorom “človekovih pravic”, ker se boji alternative. V bistvu vzdržuje norost, in misli, da je biti nor – pravica!

      Alternativa je pa SVOBODA duha in telesa. Svobodna Volja kot vodilo Življenja.
      Samostojnost in neodvisnost sta najbolj zlorabljeni besedi v Sloveniji.
      V človeka je treba investirati, in kadar investiramo v človeka, investiramo vanj svoja čustva.
      Denar je pa samo simbol. Če pravimo, da tega pa tega ne moremo, ker ni dovolj dnarja….
      to samo pomeni, da nas boli kurac za človeka, za človeštvo! Da nimamo dovolj čustev, da ne čutimo dovolj pripadnosti, skrbi, da nismo prizanesljivi do tistih, do katerih bi morali biti prizanesljivi. Po navadi smo pa zelo prizanesljivi s tistimi, ki nas ubijajo in nas mučijo!

      Ni treba biti dober in prizanesljiv do vseh! Pusti jih pri miru! Izberi enega, ki bo tebe izbral, potem pa postavi temelj svojega odnosa na teh principih, ki sem jih napisal v pesmi. Gotovo se ti odnosi ne gradijo na brezbrižnosti, ignoriranju ali vsiljevanju (ti si skrajno vsiljiva!)

      Človeštvo je infantilno zaradi odnosov, ki sem jih opisal v prejšnjem komentarju: ženska se maščuje sama sebi!
      Gre za “selfhatred”. Sovraštvo do sebe!

      To se pa izraža s civilizacijo in kulturo, ki ubija samo sebe. Tolikšno moč ima Ženska! Ubija s civilizacijo, ki sebe ubija!
      Če lahko ubije, lahko tudi rojeva.

      Jaz je ne mislim prepričevati naj živi, ker poznam ljudi (moške in ženske in živali), ki želijo živeti. In v tem Stvarstvu je planet tisti, ki se je odločil, da hoče živeti!
      Mi smo v Telesu iz Materije (Matere), in ko smo del Planeta, se odločamo tako, da Planetu zaupamo, da bo poskrbel za nas. Če pravi, da mu je Življenje milo, je Življenje meni milo!

      S Telesom hočemo živeti, ker pripadamo in spadamo. Z možgani, ki so napolnjeni s slamo, pa smo raje nekje drugje in bi zato najraje kar umrli. In odšli v breztelesne dimenzije!
      Zato je svet zmeden.

      Toda jebeš nafilane možgane!
      Peščena ura se bo obrnila in Telo bo razmišljalo za nas, ne možgani, ki so napolnjeni s tujimi mislimi, tujimi nalrti, tujimi idejami. Možgani (Intelekt sveta, ki je ločen od Telesa) bodo pa nemočno obležali in nič ne bo od njih. Neuporabni!

      Govorim iz svoje izkušnje.

     • PIA PlA

      Ne nakladaj, če človek zase pravi da je odrasel, mora sprejeti tudi odgovornost za svoja dejanja. Drugače ni odrasel temveč še vedno razvajen otrok, ali pa se ima še vedno za žrtev. Odrasel človek, če tudi je bil v otroštvu žrtev, mora prejeti vajeti v svoje roke in se odločati kot odrasel. Pika.

      Univerzalni zakon pravi: “Ni mogoče biti žrtev.” (so samo slabe izkušnje, ki jih mora odrasel človek prerasti)

      Če je kdo zataknjen v svoj scenarij žrtve, obupno potrebujete razširitev zavesti.

     • dob

      Ko te jebe, Pia!
      mora, mora, mora, mora….
      Jaz nič ne moram! Živim od svojega denarja. To je vse, kar moram.

     • PIA PlA

      Ponavljam, ker ti je težko dojeti, razumeš že, razumeš.

      Če nekdo želi biti odrasel človek, se mora vesti kot odrasel in ne kot otrok!

      Kaj si pa ti želiš, je tvoja stvar. In nič ti ni treba, lahko do konca življenja ostaneš žrtev. Le potem se ne moreš imeti za odraslega človeka. Pika.

     • dob

      Ponavljam, ko te jebe!

     • sumljivislon

      vidiš – ko modri utihnejo ..vse povedano ..! Pia &Pia – lahko pa imaš mnenje .

    • šmentanamuha

     Všeč mi je tvoje razmišljanje, dob.

     • dob

      Hvala, šmentanamuha.
      Sem dal tale zapis na svoj blog, ga nekoliko popravil in dopolnil, mu dolil še malo strupa. Zdaj je v redu. Tu je povezava na blog:
      NEUMNI MOŠKI
      https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2018/04/neumni-moski.html

      Nekateri ljudje se maščujejo svetu tako, da ubijajo, posiljujejo, režejo vratove, ponižujejo druge, manipulirajo z njimi, poneumljajo, lažejo, kradejo….
      Jaz jim povem resnico. To je moj obračun!
      Potem pa opazujem, koliko so sposobni sebi odpustiti in biti prizanesljivi s sabo.

 • Franc Šink

  Fenimizem ni nič drugega kot socialni teror, uperjen proti obema spoloma.

 • Zelo priporočam branje avtobiografije “infidel” od Ayaan Hirsi Ali in/ali ogled njenih govorov na YT
  https://www.youtube.com/watch?v=EqS2mMBD5DU

 • Miro Jereb

  Vsaj pri nas so vse zagrizene feministke…GRDE ženske. A to kaj pove ?

 • spet-sam-jest

  Ja ni kej, morjo musliji preuzet vajeti za nekej let, pa bojo marskej pošlihtal! Bojo ženske spet ženske in moški bojo moški! In k bojo stvari urejene, jih bo treba pa zbrcat nazaj, od koder zdej sm rinejo in na nov nardit civilizacijo!

  • dob

   Nasilnost ni moškost! In podrejenost žensk ni ženskost.

 • Janez Novak

  Feministke so tako kot nevladniki plačanke, ki uničujejo zahodno civilizacijo po nalogu globalistov, ki želijo odpraviti narode in zmiksati vse rase z namenom ustanovitve Svetovne države nekoč v prihodnosti, države, ki bo pod komando globalistične vrhuške, to je finančne oligarhije, ki vlada Zahodu, želi pa obvladati ves svet. Njihov trenutni etapni cilj v Evropi je orientalizacija Evrope in oblikovanje anacionalnih Združenih držav Evrope, ki se bodo kasneje povezale z Bližnjim vzhodom, Severno Afriko in naprej. V Ameriki je cilj globalistov latinizacija ZDA z namenom kasnejše ustanovitve Panameriških združenih držav, ki bodo vključevale v prvi fazi še Mehiko in Kanado, kasneje pa naprej v J. Ameriko.
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

 • Artur

  Ta bolezen z močnimi psiho patološkimi motnjami se širi eksponentno a zdravila še ni na vidiku:
  https://www.youtube.com/watch?v=647Bkhx2gEo
  https://www.youtube.com/watch?v=6TAvr7X_dBY
  https://www.youtube.com/watch?v=vrx7A-DYbnY
  25. maja na komunajzlski orgiji bo to psihopatološko stanje evidentno in slišno .

 • Peter

  Živele razlike med žensko in moškim, no.

 • Olga_10

  Ponosna sem, da sem ženska! Vesela sem, da je moj mož moški! Rada imam svojo družino in svoje delo! Rada imam Slovenijo!
  Dalajlama je rekel, da bo zahodna ženska osvobodila svet! Prava vloga zahodne ženske je, da se bori proti zatiranju in zlorabam žensk in otrok, doma in po svetu, proti posilstvom in terorizmu!
  Tega ne bodo naredila razna “gibanja”, ki so vsa po vrsti plačana od raznih Sorosov in se “borijo” za izrojene ideje…imaginarnih “pravic”…
  Tega ne bodo naredile “kulturnice”, pasje dojilje, ki uničujejo slovenske simbole, se oplojujejo s pasjim semenom in poveličujejo zločinski totalitarni sistem…tega ne bodo naredile skorumpirane “političarke” ranga Fajon, Mrak…

  To bo naredila prava zahodna ženska, izobražena, žena in mati, ki uspešno usklajuje svoje delo z družino, s svojim lastnim vzgledom! Pomagajmo tej ženski!
  Vsi na volitve! Volimo pravo desnico in naženimo komuniste (levičarje), ki nas vlečejo v pogubo!

  • Cucurbita Pepo

   Verjamete v boga kljub pomanjkanju dokazov.

   • Bloški Tonček

    Čist pragmatično gledano je to boljše. Če obstaja in mu dobro služiš, prideš v nebesa. Če pa ne, potem pa si vsaj koristen član družbe. Ti pa širiš svoj ciničen/razočaran pogled po “skrajno desnem” mediju – to pomeni, da širiš nekaj, v kar si trdno prepričan, v kar veruješ. Imaš dokaz, da Boga ni? Ali je to samo tvoje subjektivno mnenje, ker ga sam nisi doživel? Kaj je potem tvoj smisel življenja, tvoj bog? Boj proti Kristjanom? Proti našemu Bogu? Žalostno, da se da tvoje življenje (oz. vsaj ideologijo) zreducirati na boj proti nečemu, kar sploh ne obstaja….

    • Cucurbita Pepo

     Komu služiš in prideš kam ? seveda ne morem dokazat, da Bog ne obstaja, tako kot nemorem dokazat da ne obstajajo Buda, Alah, Zeus, samorogi, zobna vila, Božiček. Prvo je na vas, da DOKAŽETE Boga! Samo pomislite na stvari, ki jih ne moremo dokazati in vemo, da so neresnične. Vemo, da svet ni nastal v šestih dneh, da nismo iz praha in da ženske niso iz rebra, velika poplava se ni nikoli zgodila in Noah ni zgradil barke :) S tega stališča je moje mnenje veliko bolj objektivno. Res da Bog ne obstaja, oz. vsaj ni dokazan, obstajajo pa ljudje, ki verjamejo v te pravljice in zaradi teh pravljic počenjajo neumnosti.

     • Bloški Tonček

      Trdim, da so pravljice, ki so osnovane na nasprotovanju Bogu mnogo krutejše in nevarne. Poleg tega malo poglej po staroindijskih, grških in drugih starih spisih. Če ljudje različnih kultur omenjajo vesoljni potop, je prav mogoče, da je bila neka kultura uničena zaradi dviga morske gladine…
      Prav tako se Biblijo (v nasprotju s Koranom) ne dojema dobesedno, temveč je (vsaj del Stare zaveze) napisan v judovski kulturi, kjer so bila pretiravanja nekaj običajnega.
      Tako da tvoja tako imenovana objektivnost ne obstaja. Objektivnost se gradi na znanstvenih dokazih in obstajajo dogodki, ki jih znanost ne zna pojasniti (čudeži obstajajo, kr malo pogooglej…) Hkrati pa je celotna fizika delcev zgrajena samo na verjetnosti naših napovedi, saj ne zmoremo narediti točnih poskusov na takšnem merilu

     • Cucurbita Pepo

      Ne poznam takšnih pravljic. Arheologi so našli mnogo podvodnih mest, ki jih niso gradili pod vodo, ampak so bila poplavljena. To nikakor ne dokazuje biblijske poplave, kjer je Noah na 137m dolgi barki prevažal par vsake živali. Zelo malo verjetno je, da je 20.000.000 živali 1 leto preživelo na barki. Še manj verjetno pa je, da so rastline preživele leto dni pod vodo… Najstarejše znano drevo na Zemlji je starejše od biblijske poplave.
      Tudi kristjani so včasih Biblijo dojemali veliko bolj dobesedno. “Thou shalt not suffer a witch to live”, “If a man lies with a male as with a woman, both of them have committed an abomination; they shall surely be put to death; their blood is upon them.”… Koliko ljudi je umrlo ker je populacija dobesedno verjela v “Božjo” besedo !? Tudi med muslimani se najde manjšina, ki Korana ne interpretira dobesedno
      (čudeži obstajajo, kr malo pogooglej…) Tukaj bi bil zelo vesel vaše pomoči :)
      Z razvojem skepticizma in znanosti je čudeže vedno lažje zavreči. Spontana remisija raka ni več čudež, ko razumeš naravne mehanizme delovanja človeškega telesa. Brez znanosti in kritičnega razmišljanja bi po vsaki večji toči na trgu zbrali 10 promiskuitetnih žensk in jih zažgali na grmadi.. Poglejte si rezultati študij, kjer so preverjali vpliv molitve na frekvenco ozdravitve bolezni (Namig: ni razlike).

     • Bloški Tonček

      Pravljice, o katerih govorim so komunizem, z podvejo nacizma, fašizem in znanstvene teorije, ki to podpirajo.
      Ideja biblijske poplave so ravno ta mesta. Ker so bila zalita, se je civilizaciji dobesedno zdelo, da se podira svet. In prav lahko je kakšen človek zgradil plovilo in nanj spravil udomačene živali, ki so bile takrat v novi situaciji gotovo zaklad. Kako sicer razlagaš prisotnost mita v tolikih kulturah?
      Glede čarovnic, ki jih tako navajaš… civilna oblast je bila precej hujša pri njihovem preganjanju. Glede čudežov pa tako.. Tudi sam sem precej skeptičen, ker mi je prva misel, da gre za nateg. Vendar mi je dobr prijatelj povedal, da si je pri hoji po stopnicah poškodoval koleno. Močno ga je bolelo, zato je poklical svojega prijatelja, da bi po telefonu molil zanj. Po 20 min mu je popolnoma odleglo. Ali pa ti v tem vidiš čudež, pa je popolnoma na tebi. Seveda bi se telo lahko samo regeneriralo – ali pa je nekaj to vzpodbudilo…
      Glede dobesednega dojemanja Biblije dobesedno pa lahko rečem le, da je to uredilo razsvetljenstvo – v katerega temeljih so tudi krščanski misleci.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!