Shizofrenija levičarjev, 2. del

Aleksander Rant, urednik in voditelj. (Foto: Nova24TV)

Že prejšnji teden sem pisal o dvoličnosti globalistične levice, ki deluje shizofreno. Nekje se potegujejo za ženske pravice, drugje podpirajo verske voditelje, ki razlagajo, da ima ženska le pol možganov. Nekje poboje obtožijo za najhujši zločin v zgodovini sveta (Srebrenica), drugje so veliko hujše morije zanje povsem legitimne (povojni poboji v Sloveniji). In tako gre vlak dvoličnosti naprej. A dovolite mi, da se v današnji kolumni dotaknem dveh primerov, ki sta se pojavila nedavno.

Prvi primer levičarske neumnosti je zagotovo zadeva pravno-zakonodajne službe našega državnega zbora in Evropske komisije. Se spomnite reakcij vseh vidnih levičarskih politikov, ko je pravna služba Evropske komisije podala mnenje, da je treba sodbe sodišč spoštovati? Vsi so vzklikali hura, češ, zdaj bodo pa Hrvati dobili, kar jim gre pri arbitraži. Manjkal je samo še Juncker, da bi na Trdinov vrh prišel osebno zapičit slovensko zastavo. A glej ga, zlomka, Juncker ni prišel, naredil je celo nasprotno, povozil je mnenje svoje lastne pravne službe. In bilo je precej vpitja in škripanja z zobmi. Najbolj glasna pa sta bila, ne boste verjeli, Milan Brglez in Dejan Židan.

Od Junckerja zahtevajo spoštovanje nečesa, kar sami niso nikoli spoštovali
Naj tiste, ki ne spremljate politike, opomnim, da Dejan Židan tako ali tako ves čas zavaja. Je najbolj izključujoč, a kriči, da je najbolj odprt. Je najbolj ideološko čvrst, a trdi, da sprejema vse. A to niti ni njegov problem pri tej zgodbi. Najbolj neumno je, da se pri Junckerjevem ravnanju oglaša človek, ki je le pred nekaj tedni povsem povozil mnenje zakonodajno-pravne službe lastnega državnega zbora. Službe so rekle, da je stranka Levica koalicija, Židan in druščina so jo razglasili za opozicijo. Kako se lahko Židan pritožuje, da Juncker ne spoštuje mnenja zakonodajno-pravne službe, če ga niti sam ne? Prav enako je z Milanom Brglezom. Tudi ta, nekdanji predsednik državnega zbora, ima cel kup avtokratskih nagnjenj. Spomnimo se samo, kako je koalicija SMC, SD in DeSUS v začetku mandata Cerarjeve vlade odvzela poslanski mandat Janezu Janši. Zakonodajno-pravna služba DZ je opozorila Brgleza, da se spušča v nezakonite vode, a je ta ni poslušal. Prav tako ni hotel sklicati zbiranja podpisov za referendume delavcev migrantov, čeprav so zbrali zadostno število overjenih podpisov. Konec mandata pa je celo nezakonito, kljub opozorilu pravne službe, sklical sejo odbora za zunanje zadeve, ker je na vsak način, proti volji parlamenta in mimo vlade, želel priznati palestinska ozemlja za državo. In zdaj se oglaša, da bi moral Juncker nekaj spoštovati, česar sam ni spoštoval nikoli?! Dvoličnost in shizofrenija brez meja.

Izrojeno levico moti Trump, ne moti pa jih Janković
Na kratko si oglejmo še obsesijo slovenske levice s spolnimi škandali ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Ne glede na to, ali ste njegov podpornik ali ne, je jasno, da so bila vsa njegova dejanja do sedaj legalna, čeprav neokusna in šovinistična. Govorjenje o spolovilih neke ženske je lahko neokusno in javno nesprejemljivo, a vseeno ni zločin. Tudi plačilo kurbe, ki se ima za pornozvezdnico, je v ZDA legalno, čeprav družbeno neokusno. Dvoličnosti je v tem primeru več, saj ravno levica zagovarja najbolj ogabne spolne prakse v zgodovini človeštva, celo javno jih propagira in prikazuje, moti pa jih Trump, ki je res morda malce preveč ženskarja in šovinista, a na takem nivoju, kot je izrojena levica, ne bo nikoli. In ravno tu se kaže shizofrenost slovenskih levičarjev, predvsem feministk. Moti jih Trump, ne moti pa jih Zoran Janković. Človek, ki je zrihtal službo farmacevtki za spolne usluge. Človek, ki je izkoristil stisko matere samohranilke, da se je spolno potešil. Da niti ne omenjamo, da je takšno ravnanje v Sloveniji kaznivo. No, če ti sodišče ne uniči dokazov, se razume.

Foto: sta

Proti Jankoviću so Trumpovi spolni ekscesi enaki ničli. Pa vidimo samooklicane feministke, da bi se kaj pritoževale? Da bi spregovorile o tem, kakšen šovinist in mizogin je Janković? So se oglasili Mirovni inštitut, Legebitra, Ženski lobi? Ah, kje pa! Z ljubljanskim šerifom sedijo v prvi vrsti Anja Kopač Mrak, Martina Vuk, Barbara Rajgelj in se mu nasmihajo. Pa veste, zakaj? Ker feministk v resnici ne zanimajo pravice žensk. Zanima jih absolutna oblast in tiranski nadzor nad drugimi, bodisi moškimi ali ženskami. In največji sovražniki novega reda so družina, vera, narod.

In v boju za uničenje naroda je Zoran Janković zaveznik feministk, skupnosti LGBT in drugih nevladnikov. Sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj. Zato je Trump sovražnik, ker hoče vzpostaviti red, Janković pa prijatelj, ker red ruši. Lahko posili še sto farmacevtk, pa ne bo v zrak skočila nobena feministka, ker ga potrebujejo, da nadaljuje z uničevanjem Slovenije in s spreminjanjem Ljubljane v Baščaršijo. Zlo sodeluje za uničenje dobrega, velikokrat pa paradira kot dobro. Laži in shizofrenost levice je zato treba razkrinkati na vsakem koraku, če želimo še naprej živeti v miru.

Aleksander Rant

 • Beličič

  Hočeš povedati,da je bil John Forbes Nash levičar.Shizofrenija ni zbadljivka,ampak zelo resna bolezen.Doleti lahko slehernega.

 • Zgornji

  ” Ker feministk v resnici ne zanimajo pravice žensk. Zanima jih absolutna oblast in tiranski nadzor nad drugimi, bodisi moškimi ali ženskami. In največji sovražniki novega reda so družina, vera, narod. ”
  Dober Zaključek, Aleksander . Amennn !!! ! !!!

 • Beličič

  Lizanje Riti je Premo sorazmerno z prebavo in Obratno sorazmerno z izborom živil. https://www.youtube.com/watch?v=_u8CpQdZLMA

 • ĐĐ Style

  Moj prispevek desničarjem, ki se pridno borijo za veliko Hratsko.

  Naučite se na pamet, saj si želite

  Lijepa naša domovino,

  Oj junačka zemljo mila,

  Stare slave djedovino,

  da bi vazda sretna bila!

  Mila, kano si nam slavna,

  Mila si nam ti jedina.

  Mila, kuda si nam ravna,

  Mila, kuda si planina!

  Teci Dravo, Savo teci,

  Nit’ ti Dunav silu gubi,

  Sinje more svijetu reci,

  Da svoj narod Hrvat ljubi.

  Dok mu njive sunce grije,

  Dok mu hrašće bura vije,

  Dok mu mrtve grobak krije,

  Dok mu živo srce bije!

  • ZatonMesecnikov

   Džidži, če me spomin ne vara ste ravno Levičarji zafurali arbitražo, potem ko so Hrvati po diletantstvu Levičarjev Drenikove in Sekolca izkoristili šanso in zavrgli arbitražo. (Levičarji niti preverili niste, če imata morda kakšen vikend na Krku sedaj). Slovenija je pa še 3 leta plačevala tiste mandeljce v haagu, ki so vlekli lepe denarce.

   Sedaj boste pa tako kot leta 1941 kričali izdaja, ker nekdo noče biti levičar in sprejeti levičarsko razlago sveta in dogodkov? Kaj si prfuknjen ali kaj ti je? Pojdi se malo umit z mrzlo vodo, obrij se, če ti slučajno brada poganja, pa malo se našpricaj z deodorantom, da te ne bomo vsi vonjali tukaj na portalu.

 • ZatonMesecnikov

  Bravo Aleksander. Žebelj na glavico. Bistvo levičarstva je, da od drugih zahteva to, kar sam ne počne. Oziroma ni zmožen početi.

  zakaj ne? ker ni bil socializiran v življenju s stvarmi, kot so morala, samokritika, vljudnost. Vse naštete stvari je vedno smatral za buržoazne pritikline, on želi graditi Novega človeka. Pa mu nikakor ne uspe, le milijoni mrtvih so posledica teh družbenih eksperimentov.

  • O’Brien

   Bistvo socializma je preganjanje dobrih in uspešnih.

   • ZatonMesecnikov

    In izenačevanje v revščini….

 • Gr Enze

  TO SO KOMUNISTI BEBCI STALINOVI KARDELJANSKI

  • berto

   He, he,,, Šizofreni so oboževalci Najvišjega, ki ne bo nikoli sestavil vlade.
   Lep pozdrav… Smrt fašizmu!

 • Boy

  Zakaj dvoličnost in nekarakternost primerjati s shizofrenijo. Shizofrenik je bolnik, ki si ne more sam nič pomagati. Źidan in druščina rdečeritih pavijanov niso bolniki. Oni so zavestno do obisti pokvarjeni ljudje, ki se sprenevedajo in namensko zavajajo ljudi, da bi le ostali na oblasti, koder delajo škodo drźavi in svojemu narodu. Ti ljudje ne potrebujejo zdravnika, temveč nekoga, ki bi jih spravil za zapahe, kamor sodijo vsi lopovi.

 • dob

  Mene zanima samo to, ali bo v tem novoreku, ki zdaj nastaja s svetlobno hitrostjo in je ena sama tako imenovana “politična korektnost”, Svetlana Slapšak lahko rekla Vesni Godini: nabijem te na kurac?!

  • berto

   Smrt fašizmu in njihovim hlapce. To je pozdrav iz Primorske.

   • dob

    Fašist si ti.

  • RATATA

   “Zdlakam ti krtačo” bodo vpile ena drugi in pridružile se jim bodo še makrovička s tremi splavi, čačinovička brez babice in dedka koroških dečkov,
   spomenka diklić s tinetom hribarjem
   in
   anja kopač mrak z martino vuk in čmrljem na visokem čelu…..

   šele takrat bo korektnost politična in politika korektna.
   Sploh ne znajo zavajat povprečno razmišljujočega.

 • lokec

  Levičarji zafurali ste arbitražo, potem ko so Hrvati po diletantstvu Levičarjev Drenikove in Sekolca izkoristili šanso in zavrgli arbitražo. To je tako kot, da te pijanega dobijo in potem moleduješ, da ne boš prehudo kaznovan. Na koncu je pa kriv policaj in sodnik.
  Pa še nekaj na referendumu ste bili levičarji za to, da se Hrvate spusti v EU pred določitvijo meje!!! To je bilo odločilno za potek meje, ki ni v korist Slovenije.

 • Bandit123

  Šizofreni Rant en teden študira kako bi skombiniral karkoli, da pljune na “levičarje”, ki to v bistvu sploh niso. Polepšuje Trumpa, ki je kar se tiče žensk čisto navaden prasec in se mu ne smili Melanija, ki mora vse to prenašati.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!