Trk civilizacij, Zahod, islam in LGBT

Marco Gombacci je italijanski politični analitik in novinar. (Foto: Demokracija)

Zgodil se je kratek stik v naprednem angleškem svetu. V Birminghamu, v Združenem kraljestvu, se je na stotine protestnikov, predvsem muslimanov, zbralo pred šolo. Nekaj tednov so protestirali s transparenti in skandiranjem proti učiteljici iz osnovne šole Anderton Park, ker se je odločila, da bo predavala o pomembnosti zagovarjanja pravic homoseksualnih in transseksualnih ljudi.

Zaradi protestov je približno 80 odstotkov družin otrok, vpisanih na to šolo, in pripadnikov lokalne islamske skupnosti umaknilo svoje otroke iz šole. Britanska policija meni, da so protestniki zastraševali in zastrašili številne starše. Kot poroča The Guardian, so jim grozili, da “če boš otroke odpeljal v šolo, nisi pravi musliman in boš gorel v peklu“. Protesti so postali tako problematični, da je mestni svet v Birminghamu prepovedal vsako obliko demonstracij v okolici šole. Pa so se kljub temu hitro razširili tudi na druga britanska mesta: v Birminghamu, Bradfordu, Bristolu, Croydonu, Ealingu, Manchestru, Northamptonu in Nottinghamu so potekale demonstracije proti tako imenovanemu pouku LGBT. Ajmal Masroor, imam in ustanovitelj združbe Skupnosti v akciji (Communities in action), je za oddajo Newsnight na britanskem BBC dejal, da “lahko prepovedo vse, kar hočejo, vendar ne morejo utišati nezadovoljnih ljudi“.

Učiteljica, ki je hotela v pouk uvesti učno snov o LGBT, je sedaj v šoku in pod varovanjem. “Ne morem spati in strah me je,” je priznala na BBC. “Ne obžalujem svoje odločitve. Za vprašanja o LGTB sem namenila le 0,5 odstotka časa, ki sem ga imela na razpolago,” je še dodala.

Spopad med LGBT in islamom
Spopad med muslimansko skupnostjo in skupnostjo LGBT je sprožil žolčno razpravo v angleški družbi, zlasti med progresističnimi združbami onkraj Rokavskega preliva. Leta in leta so poskušali zagovarjati politiko, naklonjeno večkulturnosti, hkrati pa podpirati vključenost homoseksualcev v družbo. Toda zdaj so izplavala na površje vsa protislovja takega pogleda na svet in šola v Birminghamu bo verjetno le prva od mnogih primerov v prihodnje. Tradicionalno konservativne islamske skupnosti v Združenem kraljestvu se pač zelo težko združujejo s progresivnostjo anglosaksonske družbe.

Foto: epa

Angleška in evropska konservativna gibanja že vrsto let opozarjajo na nekatera neskladja med družbo, zasnovano na verskem islamskem tradicionalizmu, in mentalno odprtostjo progresivnega gibanja, vendar so vsakič znova takoj obtožena, da so rasistična ali homofobna (s katere strani pač prihajajo obtožbe).

Sedaj je svet politike razdeljen, razkol pa prevladuje v angleški laburistični stranki. Nekateri poslanci so napadli protestnike: “Nesprejemljivo je gledati te proteste in nevarno je, da muslimansko skupnost zastopajo takšni posamezniki,” je zapisala poslanka Jess Philipps na Facebooku. Državni sekretar njenega veličanstva, pristojen za  izobraževanje, Damian Hinds pa je izjavil, da “ne se sme dovoliti, da skupina protestnikov ustavi pouk“.

Na katero stran se postaviti
Kot nas  v svoji kolumni v časopisu Il Foglio spominja italijanski novinar Giulio Meotti, je bil pred petimi leti prav Birmingham v središču britanske domače kronike zaradi preiskave “Trojanski konj”, ko so v drugem največjem mestu Združenega kraljestva, kjer je polovica prebivalcev priseljencev in že dvajset odstotkov prebivalcev muslimanov, oblasti odkrile načrt islamskih skrajnežev za prevzem in radikalizacijo osnovnih, srednjih in visokih šol. Ločenost fantov in deklet v razredih, telovadnici in jedilnici; diskriminacija nemuslimanskih učencev, dijakov, študentov, učiteljev in profesorjev; ukinitev spolne vzgoje. Takrat je bilo v preiskavi zajetih 25 birminghamskih šol.

Foto: iStock

Na katero stran se postaviti? Na stran LGBT in zahodnih vrednot ali na stran muslimanske manjšine in njihove pravice do različnosti? Predstavljamo si lahko, da vprašanje, ki se sedaj postavlja angleškim liberalnim progresistom, ne bo imelo lahkega odgovora in bo razprava žgoča kot še nikoli.

Marco Gombacci

 

 • Valter BraniSlav

  Levicarji bluzijo o svetu stoterih svetov in v skladu s svojo “odprtostjo” v sekularno EU vabijo verne muslimane iz BV.
  Vernim muslimanom se svet stoterih svetov upira. Namesto stoterih svetov hocejo diktaturo islama. In to za vsako ceno.

  ZATO SO LEVICARJI DANES IZDAJALCI KI BODO KAZNOVANI. TAKO KOT SO BILI KAZNOVANI NACISTICNI KOLABORANTI LETA 1945!!!

 • Vojvoda Šarec.

  Marko Talijano še sam ne ve a bi jebal al bi ga primil.

  • Felikss_AH

   A ti je ta tvoj umotvor nekdo prijebal v glavo ali pa si ga sam primil malo nižje?

   • Vojvoda Šarec.

    A tvoji starsi vejo da si derpe? Odgovor z DA ali NE.

    • Felikss_AH

     Po svoje maš še srečo da se niti ne zavedaš kako temeljito butast si… a pri tem tvojem “izvirnem” odgovoru si še na nivoju nikoli odraslega uličnega mulca… in še tega butastega.

     • Vojvoda Šarec.

      Ta izjava se je porodila v tikvi hermafrodita V. Šeslja.
      Tebe nimam za butnglavca, pač pa za orng usekanga patriota.

     • Felikss_AH

      Eh Šarenko Šarenko… lahko bi si nadel tudi Šraufenko… ker ih res šraufaš… skoraj zabaven si. Tvoj V. Šešelj je tudi vojvoda (če slučajno nisi vedel). Tale ti je pa globoko Ultra-Levaška – enačiti patriotizem z usekanostjo… zato ste tudi tako odšraufani na pojem Domobranstva. A je pol kaj čudnega da se s takim IZDAJALSKIM navdušenjem nastavljate Muslimanom in Črnim

     • Vojvoda Šarec.

      Seselj je tok vojvoda kot Jelincic plemenite krvi.
      Napisal sem da si usekan star patriot, ki čisti sibrovko in se dere “spizdi iz moje parcele”.
      Patriotstvo smatram kot poztivno. Star in izkusen si zaganjas se pa na prvo žogo k bčk.

     • Felikss_AH

      Ne si izmišljat poene ki ti ne pripadajo in se delat pameten izven lastnih zmožnosti… ker izpadaš bedno… in glih ko je kazalo zgoraj da bi lahko izdavil tudi nekaj resničnega

     • freedomfighter

      Take kot si ti imam najraje…mislite da ste tako pametni ne znate pa odgovoriti na enostavna vprasanja…ves ce na enostavno vprasanje podas zakompliciran odgovor te to ne naredi pametnega ampak ravno obratno…pameten je tisti ki da enostaven odgovor na zakomplicirano vprasanje…bluziti zna vsak in to pa ti obvladas…aja pa izmikanje

 • RATATA

  Jaz itak vem, da bom gorel ve Peklu, zato me BQ.

  • janko

   Nikakor ne spadaš tja, ne boš ga videl, voda in ogenj ne gresta skupaj!

 • janko

  Ne slepimo se – evropski levičarji uvažajo bebaste divjake muslije, v EU uvajajo razvrat in teror. Po planu! Gorje Evropi!
  Tudi v Sloveniji se bomo čez noč znašli v letu 1946, ko bodo spet uvedli 133. člen o prepovedi mišljenja in govora! Zato pazimo, kaj napišemo.

 • Povprečen Državljan

  Pravoverni sledilci misli in dela Velike vodje in musliči,skupaj v boju proti LGBT gibanju.Tako imate vsaj enega zaveznika.

 • tasilo

  Alzo torej, javno, jasno in glasno priznam:

  SEM ISLAMOFOB.
  SEM HOMOFOB.

  Naj vas samo spomnim, da izraz fobija pride od grške besede phobos (Φόβος), ki pomeni strah in ne sovraštvo, kakor bi nam radi spet nekaj narobe dopovedali in hinavsko podtaknili levičarji.

  “Sem islamofob” pomeni “strah(!) me je islama”
  “Sem homofob” pomeni “strah(!) me je homičev oz, vseh lezbo-pedro-bi-tranzijev”.

  Zdaj pa prosim, delite misel naprej, saj bomo le tako zaprli gobce vsem, ki nekritično opletajo z izrazoma homofob in islamofob, misleč, da sta derogativna in diskvalifikatorska in da govorita o sovraštvu. Ne! Govorita o STRAHU!

  • Felikss_AH

   Je že v redu tale tvoja pripomba… vendar jaz že od nekdaj uporabljam bolj natančne pojme – Homo-gnusija in Islamo-gnusija. Zakaj… zato ker gre za dva dobesedno nagnusna pojava… LGBTQP degeneriranost in Islamski Srednjeveški primitivizem. Poleg tega sta oba še vizualno nagravžna

   • tasilo

    Moj namen je predvsem naslednji: če ali kadar ti kdo oponese, da si islamofob ali homofob in misli — celo evidentno pričakuje –, da se boš začel slabo počutiti ter se pred takim grobim psevdo-derogativom začel nekako mencavo in osramočen braniti, ga najbolj zatolčeš, razorožiš in osmešiš, če mu razložiš, kakor sem opisal zgoraj. Hladno, neafektirano, brez leporečja, decidirano in “smrtonosno”naravnost med oči.

    Gnus je stvar osebne percepcije (argumentum ad hominem), zgornja razlaga pa je stvarno, semantično (pomenoslovno) in neizpodbitno podprta z objektivnimi argumenti (argumentum ad rem ). Zato ji noben tendenciozen, zlohoten, malverzantski, manipulantski, fdv-fejkarski, zabit, neomikan ipd. ter pedrovtarski dežurnopravičnik ne more RACIONALNO, torej razumsko, oporekati ali jo kakorkoli izpodbijati. Vse svoje nadalnje nabijanje o homofobiji in islamofobiji si lahko le na trdo zrola in … analno aplicira.

    A sem precej politično korektno povedal, anede? :-D
    PS: med perjatle.

    • Felikss_AH

     Tvoja logika in stališče sta povsem pravilna… samo ne pozabi da pri Levičarjih logika in argumenti ne funkcionirajo. V to sem se že neštetokrat prepričal zlasti na Anglofonskih forumih kjer so mi redno servirali (z obveznim Educate Yourself) Websterja ali podobno, kjer se Homofobijo razlaga takole –

     “(Psychology) intense hatred or fear of homosexuals or homosexuality”
     “Unreasoning fear of or antipathy toward homosexuals and homosexuality”
     “Fear of or apprension about homosexuality”
     “Prejudice against (fear or dislike of) homosexual people and homosexuality”

     Wikipedia pa sploh prednjači z – “Homophobia encompasses a range of NEGATIVE attitudes and feelings toward homosexuality or people who are identified or perceived as being lesbian, gay, bisexual or transgender (LGBT)”

     Zato ih pol raje zgražam s nečem močnejšim… in reakcije so mi prava muzika za ušesa… od katerih mi je dokaz o učinkovitosti bila tale reakcija nekega obupano užaljenega Pedra – “Suffocate masturbating”. Neki Jihadi gorečnež mi je pa obljubil kamion exploziva… samo še najti me mora.

   • freedomfighter

    Napises islamski srednjeveski primitivizem hkrati pa v drugem stavku zvenis povsem isto kot pripadniki islama

    • Felikss_AH

     Hmm… a bi lahko bil bolj natančen in razložil kaj je povsem isto z “pripadniki islama” – ?

     • freedomfighter

      Homognusija…izraz ki se ga nebi sramoval sam al baghdadi…drugace pa ja homofobija se razlaga kot sovraztvo do gejev…ti dam primer…meni je.misel dveh moskih ki se jebeta ogabna tako kot tebi ampak jaz nisem homofob ker v meni to ne vzbuja ne nobenih custev ne nobenega prezira…pac ljudje naj se jebejo in porocajo s komer hocejo ne vem kako naj bi to vplivalo name…jaz se ne bom porocil z moskim za ostale mi je pa vseeno…homofobi ste tisti ki se spravljajo na geje v obliki nasilja ali pa da jim hocejo odvzeti dolocene pravice ki se ticejo le gejev…ce mi razlozis katero pravico tebi ali pa meni krsita dva moska ki se porocita z veseljem postanem tudi sam homofob dokler pa bo razlaga da je to ogabno ali pa da je v nasprotju z neko tradicijo boste zame ljudje ki ste proti pravicam ki se vas sploh ne ticejo pac slabi ljudje…jaz razumem ljudi ki so proti ilegalnim migrantom ker sem tudi jaz za to ker ima pac ilegalen migrant nas ogroza in je tezava…kaksno tezavo mi povzrocita dva moska ki se porocita veste samo ljudje kot si ti

     • Felikss_AH

      Glih dobro da si takole odgovoril… ker bom lahko tebi in sotrpinom lahko razčistil pojme glede fenomena Homofobije in zakaj odpor do Pedrov… pri čemer je njihova pederastija povsem nepomembna deviacija.

      Pedri obstajajo tisočletja… in živeli ter preživeli so vse ujme in katastrofe… naravne, vojne in socialne. Poznal sem nekaj Homičev, nekateri izjemne osebnosti, za katere v začetku sploh nisem niti pomislil da so topli… a sranje in sovraštvo do njih se je začelo z agresivnim MILITANTNIM Pederskim pohodom na družbo in sistem

      Degradno omadeževanje pojma poroka ki pripada TISOČLETNI instituciji zveze med Moškim in Žensko. Na ponujene opcije da si izberejo drugačno imenovanje njihove zveze reagirali histerično in dobesedno izsilili predajo družbe njihovi muhavosti… seveda zahvaljujoč “progresivno” premaknjenim Levičarjem

      Agresivno Prisvajanje nekakšne “pravice” do otrok… ki sploh ni nobena pravica niti za heterosexualne pare… je samo možnost

      Infiltracija v Šolski in na splošno izobraževalni sistem države.

      Imbecilne in vsiljive parade “ponosa”… le na kaj neki… na lastni defekt.

      Cehovsko združevanje in neverjetno agresivno-homogena aktivnost v oblastnih strukturah

      Organizirani napadi, predvsem v Ameriki, na vsakogar ki se upira sodelovanju z njimi… pri čemer je najbolj kričeč bil napad na direktorja CEO Mozille Firefox, ker je ta dal prispevek Republikancem in je zato izgubil službo… ali tožbe pekov ki so zavrnili usluge njim… in tega njihovega divjanja je za celo enciklopedijo

      Torej, nihče ki ih sovraži ih ne sovraži zaradi njihove nagnusne orientacije… enako me ne briga nekdo ki rad je drek na primer… a če to svojo “kulinariko” začne vsiljevati in razglašati kot predmet ponosa in ponujati naprej… pol se pa vsaka toleranca neha v nanosekundi.

      Domnevam da sem bil dovolj jasen in da tudi odštekani Levičarji lahko dojamejo bistvo Pederskega in zdaj že tudi LGBTQP Vprašanja.

     • freedomfighter

      Ze dvakrat so mi zbrisali komentar tako da bom samo na hitro…ti.mi.nisi povedal katero pravico ti.krsijo geji napisal si samo kaj te moti pri njih…ves kaj mene vse moti pa nisem poven fobij…jaz recimo osebno sovrazim socializem nacionalizem in tradicionalizem pa za to nimam fobuje do teh ljudi…se izogibam se jih ne…sam imam fobijo pred visino pa ne govorim drugim da za to ne smejo.plezati v gore…jaz razumem kaj te moti pri lgbt sranju ampak nisi mi predstavil katera pravica je tebi krsena zaradi njih…ti bi gejem odpovedoval pravice ceprav gejevske pravice ne posegajo v tvoje…zame je.to hudobija in nic drugega pa lahko govoris o tradicijah gor ali dol…tradicija ki obstaja le za to da nekomu krati pravico je slaba in neumna tradicija…s tabo se strinjam glede posvojitev otrok pa se to le v filozofskem smislu v prakticnem mi je pa tudi tu vseeno…mojih otrok ne bodo posvojili geji za druge me pa briga…na svetu je par miljard otrok od tega jih ima polovica dosti vecje tezave kot pa da imajo starse istega spola…najbolj neumno pri vsemu temu je pa to da se 95 procentov ljudi krega glede pravic 5 procentov kar je zame ze samo po sebi bolano sploh ce dodamo se to da pravice teh 5ih procentov nimajo prav nobenega vpliva na ostalih 95 procentov…pac jaz poznam nekaj gejev, dva imata sedaj tudi otroka ampak to nima name povsem nobenega vpliva…ker pa dajem prednost ekonomiji pred ostalimi demagoskimi neumnostmi pa v gejih vidim tudi dobro trzno niso…ze porok je vec ce ne drugega tako da…jaz zagovarjam cim vec ekonomske in osebne svobode s cim manj vmesavanja drzave v druzbo in ekonomijo…skratka manj ko je politike in prepovedi boljse je to za ljudi…seveda doloceni zakoni in pravila morajo vedno obstajati za to da scitijo pravice posameznika…recimo kraja je kazniva ker posega v pravico oropanega.. ce se dva moska porocita ni nihce posegel v nobeno pravico nikogar…no pa le nisem bil tako kratek

     • Felikss_AH

      Sem najprej pomislil da si sam umaknil komentar zaradi nekaj nelogičnosti in pomanjkljivosti… vsaj jaz na to tako gledam… upam da bo tokrat obstal… če ne ti bom pa odgovoril pod tvojim drugim nepovezanim komentarjem, ker so ta naša “razmimoilaženja” simptomatično zanimiva.

      Kot prvo… s tem da meni nekaj ne krati neke moje druge nepovezane pravice ne pomeni da je zdaj vse lepo in prav. Po taki tvoji “logiki” umor soseda na primer ne zadeva mene osebno… in zato po tvojem ni nobenega razloga za izražanje mnenja… ali še hujše – besa in ogorčenja.

      Spet karikiraš s fobijami… ne gre za nobene fobije… pri LGBTQP deviacijah… in še posebej pri MILITANTNEM nastopanju Pedrov gre za resno sistemsko družbeno in civilizacijsko problematiko… celo izrazito destruktivno socialno subverzijo… in od tu naprej se hec neha.

      O kakšnih “gejevskih” pravicah kar naprej vztrajaš… še enkrat –

      POROKA… Pedri lahko ustvarijo zakonito skupnost z vsemi PRAVNIMI pravicami ki pripadajo POROČENEM Heterosexualnem paru. Institut poroka od vekomaj je uzakonjen za NORMALNE pare Moški – Ženska, z namenom ustvarjanja družine z otroci. Še v dekadentnem Antičnem Rimu in tudi Grčiji se Pedri niso poročali. Že večkrat sem po forumih predlagal Pedrom naj svojo “poroko” enostavno poimenujejo GEJROKA ali GeyRiage… reakcije so bile totalna histerija… ker oni hočejo prav poroka… in metanje ob tla kot najbolj razvajeni pamži.

      POSVAJANJE OTROK… To NI pravica za NIKOGAR… je samo ugodnost ali možnost, predvsem pa za NORMALNO družino… ne pa za Psiho-Biološke defekte, ki ob tem zganjajo še ihto. Pederska kvazi-družina je razkroj funkcionalne zdrave TRADICIONALNE družbe… zaradi katere so tudi Pedri prilezli na tale svet. NISTA dva Pedra ustvarila NOVEGA Pedra… ampak sta ponesrečeni produkt NORMALNEGA Para… in bi se lahko tretirala tudi kot navaden škart… torej za na odpad… pa tega civilizirana družba ne počne… počne pa prihajajoča Muslimanska… ki jo skoraj celo celoten LGBTQP cirkus sprejema dobrohotno

      Tradicija ne brani Pedrom NIČESAR znotraj njihovega “etnosa”… ne more pa dovoliti tako sprevrženem in degenerativnem “etnosu” da spreminja Tradicionalno samo zaradi nekega sintetičnega “progresa”. Sploh pa če vemo da je ta “progres” načrtno generiran s strani Kultur-Marxističnih Boljševikov… iste “akademske” golazni ki je sprožila enako dekadenco za časa Weimarja, za kar je bila potrebna rigorozna intervencija. Isto subverzijo je nadaljevala Frankfurter Schule, zaradi katere je kretenoidni sintetični “progres” pobral cele mlade Zahodne generacije. Mislim da veš o kateri sorti boljševikov je beseda… tisti ki je začela Oktobrsko Revolucijo in pomorila cca 20 – 30 milijonov etničnih Rusov in brutalno umorila Romanove.

      Pred Weimarsko čistko so jo pobrisali v Ameriko in tam ustvarili današnji “progresivni” LGBTQP “paradiž” ki ga vsiljujejo svetu… pri čemur je najbolj izraziti predsedniški “ambasador” Globalne Pederastije bil prav Kenijski Musliman Hussein Obambo. Čeprav ne cenim Črno Afriko… ampak prav v tem primeru so mu tam zabrusili naj gleda svoja posla in naj se hebe on in njegov LGBTQP svinjak.

      TALE TVOJA MISEL – – “… mojih otrok ne bodo posvojili geji za druge me pa briga…na svetu je par miljard otrok od tega jih ima polovica dosti vecje tezave kot pa da imajo starse istega spola” – – je groteskna in hinavska. S tako izjavo si ne zaslužiš nobenega spoštovanja… isto kot bi rekel – Za Mano Potop!

      TUDI TOLE TI JE SKREGANO Z REALNOSTJO – – “… najbolj neumno pri vsemu temu je pa to da se 95 procentov ljudi krega glede pravic 5 procentov” – – NE gre za njihove pravice, ampak za sprevračanje pojma pravic, in za način ter metode kako hočejo vsiliti SINTETIČNE in SPREVRŽENE “pravice”. Tisti ki se okoli tega kregamo z “progresivnimi” neodgovorneži in samo Pedersko kamarilo, počnemo to ODGOVORNO v skrbi za funkcionalno civilizacijo. A se bomo uprli MultiDrekultizaciji z bolano Pederastično degeneracijo ali s zdravimi postulati Tradicionalne družbe ki je sploh omogočila da smo prišli do sem… in Pedrom da lahko pederčijo.

      Evropsko civilizacijo je treba dojemati kot veliko družinsko nasledstvo… nihče nima pravice zapraviti tega kar tako na pamet… zaradi muhavosti, sprevrženosti, neodgovornosti, kratkovidnosti, ignorance… ali golega idiotizma kvazi-progresivnega segmenta Levo zamaknjenih množic. Da smo prišli do sem… so se zato borile in umirale neštete generacije naših Evropskih prednikov… ne glede na pobude, krivice, zla, vojne… ect ect…

      ČE BI BIL VEREN BI SE NAD TEMLE PREKRIŽAL, PRAVIŠ – – “… pa v gejih vidim tudi dobro trzno niso…ze porok je vec ce ne drugega tako da” – – S tabo je nekaj hudo hudo hudo narobe… “ze porok je vec ce ne drugega”… le kakšnih “porok” neki… a tako se po tvojem vzdržuje demografsko nazadovanje države… s Pederskimi porokami – ???

      Če ti tokrat nisem prišel do živega… potem pa “pravični kolega”… I am resting my case!

      PS – nevezano s temo… bolj čitljivo bi bilo če bi oblikoval paragrafe namesto monolitnega textualnega bloka ki je že na videz odvračilen

     • J.Smith

      Izjemno! *******

     • Felikss_AH

      Thanks

     • freedomfighter

      Ja napisal je vse razen na vprasanje ki sem mu ga zadal ni odgovoril…clovek je sigurno politik

     • J.Smith

      Več kot samo odgovoril ti je, samo ti nočeš razumeti ali pa sprejeti, poleg tega si si res izmislil oni stavek ki ti ga je navrgel

     • freedomfighter

      Ne on mi ni odgovoril na moje vprasanje o pravicah ampak ga je demagosko spreobrnil v debato o tradiciji ki nima nic s pravicami…tisto si pa nisem izmislil…kaj a ni del tradicionalne druzbe zatiranje gejev…kastracije in podobno…torej to je del tega za kar naj bi se borili nasi predniki

     • J.Smith

      Pri tebi je problem da se niti ne zavedaš kako nimaš prav. Še slabše je da svoj ne-prav kot nor braniš z nesmisli, in kar ti je že on očital s spreobračanjem napisanega, na kar si izmisliš še neobstoječe pomene napisanega. Iz tvojih reakcij se da sklepati da si sam homoseksualec, ali pa da imaš v družini take, zaradi česar bi se te še dalo razumeti

     • Lewgd

      Nič sklepati, ta je toplovodar, ali pa vsaj dvofazni

     • freedomfighter

      Ravno tu se sedaj pokaze razlika med mano in tabo…jaz nimam nic z geji zato mi je vseeno kaj oni delajo…ti in tebi podobni si jemljete pravico da drugim vsiljujete svoj nacin zivljenja…no ampak za socialiste in tradicionaliste je to znacilnost

     • Felikss_AH

      Ja izjemno je predvsem to kako so “spamirali” komentar… v že prepoznavnem stilu JewTub-a, Jewoogle-a, FuckJewBook-a in podobnih. Upam da bo že enkrat prišel novi Adi…da malo počisti vso to Mafijo

     • freedomfighter

      Umor soseda se te tice ker ce lahko nekdo ubije tvojega soseda lahko tudi tebe tako da prvi razlog je ze padel v vodo…ko sem rekel da me briga za tuje otroke sem bil iskren nisi pa razumel kaj sem probal povedati…na svetu ima veliko otrok dosti hujse probleme kot istospolne starse pa se iz tega ne dela takega problema kot se iz istospolnih starsev…ti trdis da so se generacije nasih prednikovborile za to da se geji ne bodo smeli porocati…no na to sploh nimam komentarja ker res ne vem kaj naj si mislim…pa kaj ima demografska slika s pedri…nekdo ki je gej se ne bo porocil z zensko tako da demografsko nima to nikakrsnega vpliva…spet nisi razumel kaj sem mislil z tem da se ekonomsko splacajo gejevske poroke…enostavno ker to pomeni 5procentov vec porok kar pomeni vec denarja za vse ki se ukvarjajo s porokami od gostilen do fotografov…in vse si napisalrazen nisi mi odgovoril katero pravico ti krsijo geji ki se porocajo ..napisal si vec odstavkov razen tega vprasanje noces odgovoriti ker ves da imam prav…pravica da se lahko dve odrasle osebe porocita prav nikakor ne posega v pravico da se porocita moski in zenska…do zivega mi bos prisel ko bos odgovoril na to vprasanje dokler mi bos pa sral s principi in tradicijami pa to ne bo slo ker mi je vseeno ze oboje…jaz ne zivim od tradicij ali principov ti pa tudi ne…ps. tako pisem ker pisem na telefon med tem ko opravljam druge stvari

     • Felikss_AH

      Že samo zaradi takega – – “…ti trdis da so se generacije nasih prednikov borile za to da se geji ne bodo smeli porocati…” – – TOTALNEGA spreobračanja in potvorbe mojega stavka nima več smisla razpravljati s tabo. Moj komentar je itak bil bolj mišljen za naključne bralce da lahko vidijo kako nesmiselni ste Levičarski “progresivci”.

      Moram ti pa priznati da si me vseeno presenetil z “globino” tvojih civilizacijskih norosti… obenem pa še eno potrdilo tistemu kar je Yuri Bezmenov razkril v zdaj že legendarnem intervjuju… nekaj generacij bi bilo potrebno za odpraviti Marxistične mentalne implante v Levičarskih Kranialnih prazninah

      Z ozirom na tvojo naravnanost glede te problematike je res bolje da opravljaš druge stvari

     • freedomfighter

      Glede na to da sovrazim socializem in marksizem res ne vem o cemu ti govoris…druzba v kateri so vsi enaki in enako mislijo je prav socializem in to ti zagovarjas…ne pozabit da komunizem nikoli ni bil in nikoli ne bo toleranten do gejevske skupnosti ker oni bodo vedno istopali to je pa najvecjo no no za socializem kjer so vsi enaki…ti pac zagovarjas socializem s pridihom nacionalizma in tradicionalizma upam da to vidis…recimo v severni koreji imajo to mesanico kjer se vedno nosijo tradicionalne nose, njihov vodja je potomec nekega velikega vodje iz pred dva tisoc let ki se je rodil na sveti gori, geji so tam v taboriscih itd. Ubistvu mi povej v cem se tvoj svetovni nazor razlikuje od njihovega…pa se opravicujem za tisti stavek da so se nasi predniki borili za to da se geji ne bodo smeli porocati ampak dejansko ti vrjames da to je del tega za kar so se borili ker pac to je del tradicije

     • Felikss_AH

      Izgleda ali ne bereš pozorno ali pa ne razumeš napisanega… eventualno še enkrat preberi tisti del o Boljševikih in Weimarju kjer je razvidno kdo je NAČRTNO ustvaril Pederastično ozračje, Feminizem, zmedo glede WCjev… in predvsem Komunizem. Tvoji pogledi se ujemajo z njihovo agendo… in če rezoniraš kot so si oni zamislili potem si njihov. If you quake like a duck… then you are duck

     • freedomfighter

      Zato ker zagovarjam osebno svobodo in odgovornost sem boljsevik…no potem mi pa povej kaj si ti ki zagovarjas nasprotje od tega ki je osebna pokora drzavi in brez osebne odgovornosti…skratka regulacija od zibelke do groba…samo se ekonomsko zagovarjaj kaksne te socialisticne fore pa bos zagovarjal povsem iste stvari kot komunisti…ti se vedno ne vidis da si ti tisti ki zagovarja isto kot komunisti jaz pa tisto kar zagovarja zmerna desnica…torici v britaniji recimo…se enkrat osebna odgovornost in svoboda v vseh pogledih od ekonomskega naprej…ce najdes komunista ki zagovarja to ti dam vse svoje premozenje ki ni majhno

     • Felikss_AH

      Ko svojem psu razlagam neke zadeve iz pasje domene razume od prve in se ne dela blesav če ni. Ko tebi razlagam zadeve na temo, ne vem ali se delaš blesav ali si res blesavo omejen, ali pa samo neverjetno sluzavo-sprenevedav. Namreč, sleherni moj stavek ki je jasen da bolj ne more biti, ti preobračaš in mu lepiš neke svoje interpretacije ki nimajo nobene zveze z napisanim… kot da vlečeš svojo izkrivljeno navlako iz… kaj pa vem… riti mogoče. Lahko pa da si se priučil Alinski-jevih naukov… čeprav v to dvomim

      Točno taka sprevračanja je bilo opaziti pri Kosher Fake MSM-ih ala CNN, CBC, MSNBC, BBC, Sky ko so “poročali” o Trumpu na primer ali o njegovih podpornikih ali o Putin-Russian Meddling in podobno. Tu imate vsi Levičarji nekaj skupnega… od navadnih baznih Lojev pa vse do onih “tamo gore”. Eni v genih drugi naštudirano.

      Če si pa slučajno res omejen, da je parterski plafon tvojega dojemanja nemogoče nadaljevati v naslednja nadstropja… pri tem te ne mislim žaliti da si glih neumen… samo omejenih kapacitet… potem je debata s tabo Sizifovo delo… kot da bi nekdanjem 286x procesorju poskušal nalagati ukaze namenjene zadnjim generacijam intelovih zverin

      Poleg tega po malce pričakovanem je sledil še “diplomatski” Spam-umik mojega glavnega komentarja ker sem tam omenjal tiste katere se ne sme omenjati, ali bog ne daj še kritizirati… tako da imam zdaj te zajebancije s tabo in Disqus-cenzuro za enkrat poln kufer.

     • freedomfighter

      Res ne razumem kaj sprevracam besede…jaz zagovarjam cim vec osebne svobode s cim vec osebne odgovornosti ti pa zagovarjas neko demagosko vsiljevanje svojega prav…skratka jaz zagovarjam tisto za kar so se nasprotniki komunizma bojevali sto let ti pa zagovarjas vmesavanje drzave v posameznika…ti v enem stavku poves eno v drugem pa trdis da to ni res…izmikas se pa enostavnim vprasanjem kot je katera pravica ti je krsena ce se dva moska porocita…ti odgovoris s celim spisom o tradicijah in ne vem se cem odgovor na tako vprasanje je pa popolnoma enostavno…tebe ce bi vprasal katera barva ti je bolj vsec modra ali zelena bi dobil najbrz spis o tradicijah in moralah…ljudje ki se izmikate takim enostavnim vprasanje s tem poveste vse o sebi…res ne vem kje ti kaj podtikam sam si povedal da si homofob povedal si da bi gejem vzel pravice do poroke in javnih shodov in povedal si da se nasi predniki niso borili za to da bi imeli geji pravice ki jih imajo…nisi uporabil teh besed si pa jasno pokazal da to mislis…lahko mi pra razlozis kje se v tem delu motim…moram priznati da tisti ki se je bojeval proti osebnim pravicam in odgovornostim je bil po mojem mnenju na napacni strani…se nikoli nisem slisal cloveka ki bi rekel da se je bojeval za to da bo imel del populacije manj pravic…stvari prirejas ti ki mene oznacujes za levicarja pa sem preprican da imam dosti vec skupnega z normalno tradicionalno desnico kot ti ker ce ne vidis koliko denarja se da zasluziti z geji pomeni da ti je povsem vseeno za ekonomijo drzave ki pa je meni dalec najpomembnejsa ker kruh ne kupim s homofobijo ampak denarjem…tebi je pomembnejse kratenje pravic namesto sirjenje le teh kar je meni povsem nedojemljivo

     • Felikss_AH

      REVIDIRAN text očiščen “spama”

      Kot prvo… s tem da meni nekaj ne krati neke moje druge nepovezane pravice ne pomeni da je zdaj vse lepo in prav. Po taki tvoji “logiki” umor soseda na primer ne zadeva mene osebno… in zato po tvojem ni nobenega razloga za izražanje mnenja… ali še hujše – besa in ogorčenja.

      Spet karikiraš s fobijami… ne gre za nobene fobije… pri LGBTQP deviacijah… in še posebej pri MILITANTNEM nastopanju Pedrov gre za resno sistemsko družbeno in civilizacijsko problematiko… celo izrazito destruktivno socialno subverzijo… in od tu naprej se hec neha.

      O kakšnih “gejevskih” pravicah kar naprej vztrajaš… še enkrat –

      POROKA… Pedri lahko ustvarijo zakonito skupnost z vsemi PRAVNIMI pravicami ki pripadajo POROČENEM Heterosexualnem paru. Institut poroka od vekomaj je uzakonjen za NORMALNE pare Moški – Ženska, z namenom ustvarjanja družine z otroci. Še v dekadentnem Antičnem Rimu in tudi Grčiji se Pedri niso poročali. Že večkrat sem po forumih predlagal Pedrom naj svojo “poroko” enostavno poimenujejo GEJROKA ali GeyRiage… reakcije so bile totalna histerija… ker oni hočejo prav poroka… in metanje ob tla kot najbolj razvajeni pamži.

      POSVAJANJE OTROK… To NI pravica za NIKOGAR… je samo ugodnost ali možnost, predvsem pa za NORMALNO družino… ne pa za Psiho-Biološke defekte, ki ob tem zganjajo še ihto. Pederska kvazi-družina je razkroj funkcionalne zdrave TRADICIONALNE družbe… zaradi katere so tudi Pedri prilezli na tale svet. NISTA dva Pedra ustvarila NOVEGA Pedra… ampak sta ponesrečeni produkt NORMALNEGA Para… in bi se lahko tretirala tudi kot navaden škart… torej za na odpad… pa tega civilizirana družba ne počne… počne pa prihajajoča Muslimanska… ki jo skoraj celo celoten LGBTQP cirkus sprejema dobrohotno

      Tradicija ne brani Pedrom NIČESAR znotraj njihovega “etnosa”… ne more pa dovoliti tako sprevrženem in degenerativnem “etnosu” da spreminja Tradicionalno samo zaradi nekega sintetičnega “progresa”. Sploh pa če vemo da je ta “progres” načrtno generiran s strani Kultur-Marxistov… Isto subverzijo je izpopoljnevala Frankfurter Schule, zaradi katere je sintetični “progres” pobral cele mlade Zahodne generacije.

      TALE TVOJA MISEL – – “… mojih otrok ne bodo posvojili geji za druge me pa briga…na svetu je par miljard otrok od tega jih ima polovica dosti vecje tezave kot pa da imajo starse istega spola” – – je groteskna in hinavska. S tako izjavo si ne zaslužiš nobenega spoštovanja… isto kot bi rekel – Za Mano Potop!

      TUDI TOLE TI JE SKREGANO Z REALNOSTJO – – “… najbolj neumno pri vsemu temu je pa to da se 95 procentov ljudi krega glede pravic 5 procentov” – – NE gre za njihove pravice, ampak za sprevračanje pojma pravic, in za način ter metode kako hočejo vsiliti SINTETIČNE in SPREVRŽENE “pravice”. Tisti ki se okoli tega kregamo z “progresivnimi” neodgovorneži in samo Pedersko kamarilo, počnemo to ODGOVORNO v skrbi za funkcionalno civilizacijo. A se bomo uprli MultiDrekultizaciji z bolano Pederastično degeneracijo ali s zdravimi postulati Tradicionalne družbe ki je sploh omogočila da smo prišli do sem… in Pedrom da lahko pederčijo.

      Evropsko civilizacijo je treba dojemati kot veliko družinsko nasledstvo… nihče nima pravice zapraviti tega kar tako na pamet… zaradi muhavosti, sprevrženosti, neodgovornosti, kratkovidnosti, ignorance… ali golega idiotizma kvazi-progresivnega segmenta Levo zamaknjenih množic. Da smo prišli do sem… so se zato borile in umirale neštete generacije naših Evropskih prednikov… ne glede na pobude, krivice, zla, vojne… ect ect…

      TALE TI JE PA SPLOH BISER TVOJIH UMOTVOROV – – “… pa v gejih vidim tudi dobro trzno niso…ze porok je vec ce ne drugega tako da” – – S tabo je nekaj hudo hudo hudo narobe… “ze porok je vec ce ne drugega”… le kakšnih “porok” neki… a tako se po tvojem vzdržuje demografsko nazadovanje države… s Pederskimi porokami – ???

      Če ti NITI tokrat ni jasno … potem pa “pravični kolega”… ni ti pomoči!

  • freedomfighter

   Ja bogi si ce se bojis pedrov kaj naj recem…fobije pa spadajo pod psihicno bolezen tako da…jaz se nebi hvaliu da sem psihicno bolan

  • dob

   Jest sm fojbofob.
   Očitno sem fašist in rasist.

  • francelj3

   Tako je, agorafobija je strah pred odprtim prostorom, klavstrofobija pred zaprtim prostorom itn.
   Popolnoma se strinjam. Tudi jaz sem islamofob in homofob!

  • freedomfighter

   Islamofob sem tudi jaz ker se bojim muslimanov da bi se pa bal obicnih pe.dercin pa mi na glavo ne pade…kaj se bojis da bos ratal gej ali kaj

 • Drago

  No, kaj se sedaj pritožujete? Konec koncev RKC in domoljubi zastopate podobne “vrednote”, kar se tiče “tradicionalnih družin” in LGBT kot muslimanski fanatiki.

  • freedomfighter

   Lepo povedano

 • Felikss_AH

  Trk ali pa kar DRK civilizacij… ker bo Zahodna, že do dobra razdrkana civilizacija, lepo zdrknila v naročje še ne tako hudo razdrkane Muslimanske pod-civilizacije.

  Nikoli si pa ne bi misli da bom kdaj moral priznati da le ni vse za en drek v Islamu… evo tale njihov zdrav odnos do nezdrave LGBTQP nagnusnosti… in še en zdrav pogled na še eno Zahodno “nezdravo” civilizacijsko “prvino” – Feminizem… tudi tega pri Muslijih ni!

  Kar pa zadeva “Na katero stran se postaviti?” … hja, na nobeno seveda… obe sta za en drek… in to dobesedno

  • Vojvoda Šarec.

   Na Zahodu se ni utrdil komunizem, se je pa mehkužen pederizem izrodil oz cenzraliziral v zahodnih metropolah.
   Nic se ne naucimo iz preteklosti. Rim in Grcijo je pokopala demokracija ne absolutizem.

   • Felikss_AH

    Končno tudi nekaj pametnega od tebe… kar nekaj časa si rabil. A ni bolje tako kot pa bluziti po Levuharsko zagamano

    • Vojvoda Šarec.

     Tvoj problem ce brcas na prvo zogo in etiketiras vse, ki ti povsem ne pritrdijo in kimajo.

     • Felikss_AH

      Sorry “kolega” etiketiraš PRVI prav ti… malo pobrskaj nazaj. Kar pa zadeva tvoje “brcanje na prvo žogo”… nisi iz tega testa da bi ti metal kakšne žogice… kaj šele žoge

     • Vojvoda Šarec.

      Štejejo dejanja ne besede.

     • Felikss_AH

      Spet budališ!

     • Vojvoda Šarec.

      Spet se precenjujes.

   • Valter BraniSlav

    Grcijo je unicil Rim, Rim je unicilo krscanstvo.

 • Luckyss

  Evropa je tempirana bomba..
  Ko bodo islamisti dosegli kritično maso, bodo najprej skrajneži “aktivirali” svoje bolj zmerne brate v Alahu in potem bodo skupno pritisnili na drugače misleče…
  Druge variante ni…je le vprašanje časa..Vojna bo dobljena z nataliteto..

  • freedomfighter

   Ja in koga mislis.da bodo podpirali geji v tej vojni…islama sigurno ne tako da namesto da v njih vidite sovraznike jaz vidim bodoce zaveznike ki trenutno zivijo v utopiji

 • freedomfighter

  Ja na kateri strani ste sedaj forumasi…islam ali lgbt

 • Valter BraniSlav

  Levicarji bluzijo o svetu stoterih svetov in v skladu s svojo “odprtostjo” v sekularno EU vabijo verne muslimane iz BV.
  Vernim muslimanom se svet stoterih svetov upira. Namesto stoterih svetov hocejo diktaturo islama. In to za vsako ceno.

  ZATO SO LEVICARJI DANES IZDAJALCI KI BODO KAZNOVANI. TAKO KOT SO BILI KAZNOVANI NACISTICNI KOLABORANTI LETA 1945!!!!!

 • Morala

  Za Evropo se ne napoveduje nič kaj dobrega…trk civilizacij oz. ideologij bo privedel do situacije, da bo zelo hudo….

 • stajerc5

  Cisto simpl zadeva. Vse pedre in lezbe ter muslice odpeljati na nenaseljene otoke. Jaaa, potem se naj pa med sabo zmenijo…
  Ups, na rdeckote sem skoraj pozabil, se opravicujem!

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko, nekaj da se bos pozdravil:
  https://chaturbate.com/realhousewifexxx/

 • Janko Gedlicka

  Očitno od kristjanov še prdec ne pride – tudi od naših ne. Ampak od muslimanov v Sloveniji s tega vidika tudi prdec ne pride. Menda niso še zaposleni z odstranjevanjem svinjskih glav ìz bližine džamije.

 • Nata

  Dokler se vsi prizadeti ne bodo zganili – tu mislim predvsem na Cerkev , kot Ustanovo, bodo ti Alahovi služabniki Evropo spreminjali po svoji podobi.
  Že leta Islam Kristjane na svojih koncih preganja, pristojni pa kar gledajo ??
  https://www.gatestoneinstitute.org/14430/christians-africa-persecution

 • Felikss_AH

  Pri pojavu homosexualnosti se hočeš nočeš zastavlja logično vprašanje… a je to normalen pojav, a je anomalija, mogoče neke vrste invalidnost… a je biološko pogojena ali samo psihološka posebnost ali motnja… in v tem smislu kar bi to še lahko bilo. Karkoli da je… obstaja še od Antičnih časov in mogoče še celo od prej… in očitno ni bilo neka ovira pri razvoju civilizacij. Tudi sam, še do pred nekaj časa nazaj, nisem videl v homosexualcih nobene nevarnosti za obstoj civilizacije.

  Še vedno, v samem obstoju, homosexualnost ne vidim kot neki problem… in bi tako ostalo da homosexualci, in naknadno še celoten LGBTQP spekter, niso začeli posegati v socialni red heterosexualne VEČINE… in še to z dokaj odvratno razposajenostjo ter izjemno organizirano militantno agresivnostjo. Povezano to še z Globalistično-genocidnim napadom na Zahodno Tradicionalno družbo z instrumentom Multikulturalizma… LGBTQP so… skupaj z NAMENSKO ORGANIZIRANIM PRESELJEVANJEM Tretje Svetovnih hord… postali del POGUBNE NEVARNOSTI še obstoječi Euro-civilizaciji.

  S komotnostjo rahlo evtanazirana Euro-civilizacija še drema… medtem pa SOVRAŽNA ALIANSA Globalistov, Levih Nacionalno-Nezavednih in skorumpiranih vlad, Levih-Medijev, Nacionalno neodgovornih Levičarjev, razposajenih LGBTQP “revolucionarjev”… nastopa v polni bojni sestavi… vse to pa z pretkano in zlonamerno vodenim Kalergi-planom s strani ZOG Kartela ter Kultur-Marxistične akademije… kjer seveda, intelektualno vodilno besedo imajo AshkeNAZIstične (po Kalergiju) “aristokracije”.

  • Felikss_AH

   ADENDUM 1

   Zagovorniki “gejevskih pravic” kar naprej vztrajajo na izmišljotini da so gejem “njihove pravice” kratene. Za kakšne “pravice” bi naj šlo –

   POROKA…Homosexualci lahko ustvarijo zakonito skupnost z vsemi PRAVNIMI mehanizmi ki pripadajo POROČENEM Heterosexualnem paru. Institut poroke je od davnin bil ustvarjen in uzakonjen za naravne pare Moški – Ženska, z namenom ustvarjanja družine z otroci. Še v dekadentnem Antičnem Rimu in tudi Grčiji se domnevam geji niso poročali. Že večkrat sem po forumih predlagal naj svojo “poroko” enostavno poimenujejo v Gejroka ali Geyrriage na primer, ali v karkoli drugega im všečnega razen poroka (marriage)… reakcije so bile vedno besno-histerične… ker oni brezkompromisno hočejo prav poroka… in pika.

   POSVAJANJE OTROK… To NI pravica za NIKOGAR… je samo ugodnost ali možnost, predvsem za Heterosexualno družino. Homosexualna “družina” je roganje funkcionalno-zdravi Tradicionalni družini… zaradi katere so na koncu tudi geji prišli na tale svet. NISTA dva geja ustvarila NOVEGA geja… ampak sta produkt Očeta in Matere. Tradicionalna družba ne brani gejem NIČESAR znotraj njihovega “gej-etnosa”… ne more pa dovoliti da neka manjšina posiljuje večino samo zaradi nekega umetno zamišljenega “progresa”.

   • Felikss_AH

    ADENDUM 2

    Sodobno Evropsko civilizacijo je treba dojemati kot veliko družinsko nasledstvo… nihče nima pravice samovoljno zapraviti tega kar tako na pamet… zaradi muhavosti, sprevrženosti, neodgovornosti, kratkovidnosti, ignorance… celo gole neumnosti kvazi-progresivnega segmenta Levo “naprednih” množic… sploh pa da ne omenjam še zlonamernost. Da smo prišli do sem… so se zato trudile, delale, žrtvovale, borile in umirale neštete generacije naših Evropskih prednikov… ne glede na pobude, namene, dobra, zla, pravice, krivice, vojne… etc, etc…

  • Nata

   Dobro si napisal. To bi bilo potrebno večkrat povdarjati, pa bi se bolje razumeli !!
   Ljudje – eni in drugi bi se morali zavedati, da so izkoriščani do kraja.

   Zakaj in za koga pa pravzaprav vemo.
   A človek je že tak, da gre raje po liniji najmanjšega odpora.

   • Felikss_AH

    Zanimivo pri temu je da so mi ali Disqus ali pa “domači” že dvakrat “spamirali” komentar v katerem so trije deli bili skupaj… sicer z bolj krepko zasoljenimi izrazi kot peder namesto gejček ter normalno-nenormalno in podobno besedno ekvibrilistiko ki je malce bolj pitoreskna. Če mi tudi tole izgine potem lahko sklepam da “gejska” Internet-partizanija “intervenira” ali pri moderatorju ali pa direkt Disqusu… sploh zdaj ko je tudi disqus šel po poti googla-jewgla, jewtuba, jewFBja in ostalih iz “kluba”

    • Lewgd

     Prenesi tale tri na RI, tam ti zagotovo ne bo izginilo. Pravkar je tam en dober članek na to temo

  • Basileus

   To si ze mim usekal, Invalidnost?!
   Kaj jim rihtaš invalidno penzijo, prej priznajo, prej dobijo invalidnino?!
   Si ti njihov manager-pravnik militarista? Bl slab šahiras.

   Razposajenost jim godi, vec jih je bolj se ponosno pacijo, delajo norca iz sebe.
   Podobno kot slovenski nacional patrioti, prodajajo guzico za tuđi dom , koj jim Thomson pumpa pogum v domoljubnom; lipom rvatskom jeziku.

   Tvoje romanopisne, filozofsko poglobljene studije ne pelejo nikamor. V antiki so vec al manj filozofi nezne Davide podrejal oz cmar nastavlal atletu, vojaku;da ga zguzi.
   Ravno teolosko filozofiranje mehkuznih katoliskih duhovnikov se danes v Vatikanu homosex. In slatanje mladih fanticov, moralno upravicuje; ces je blo normalno dovoljeno v Rimu, Grciji…
   Židje so trgoval, prodajal po svetovnih metropolah nežne fante.
   Japonska stara samuraj kultura je imela to za normalno. Samuraj si je fantica -decka pod 16 let starega v pojstlo vzel in si qurca med deska stegna drajsal. V bukvi Shogun mas opisano kulturo cesarskega Japana.

   LgTBžnj rajanje se centralizira v svet.velemesth najbol znano Sao Paulo. Homo turizm plus dilanje belega praska za nocne orgije.
   Imas opisan izvor ekscesov sodome in gomore…Nov predsednik Brazilije na to vedno vecjo maso nenormalnosti, opozarja. Kako resit problem v normalno druzbo?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!