Vannuccijevo poročilo

Odgovorni urednik Jože Biščak.

Paolo Vannucci je raziskovalec na Univerzi v Versaillesu. Francoski raziskovalni center ga je pred leti najel, da izdela podrobno varnostno študijo katedrale Naše Gospe (Notre-Dame). Njegovi izsledki so bili skrb vzbujajoči: odkril je številne pomanjkljivosti pri varnosti, omenil je možnost požara in nevarnost terorističnega napada. Poročilo je bilo predloženo takratnemu predsedniku vlade Manuelu Vallsu, kasneje se je z njim seznanil predsednik Emmanuel Macron. Zgodilo se ni nič. Vannuccijevo poročilo je končalo v predalu, opredeljeno je bilo kot preveč “občutljivo”, da bi bilo objavljeno.

Tri leta pozneje je katedrala zagorela. In to v dneh, ko kristjani praznujemo naš največji praznik – veliko noč. S praznikom, ki se bo končal z belo nedeljo, slavimo življenje, ki je premagalo smrt. To je osnovno sporočilo velike noči. Toda če dobro preberete Sveto pismo, prepoznate še eno sporočilo: izdaja prihaja od znotraj. Jezusa ni izdal zunanji sovražnik, tujec, nekdo, ki ga sploh ni poznal in s katerim se ni družil, ampak človek iz njegovega najožjega kroga. Simboliki goreče katedrale ob velikonočnih praznikih in sedanje Francije se zato ni mogoče izogniti.

Tudi Francije, ki se sooča z vse pogostejšimi napadi na katoliške cerkve in ki je danes prežeta z multikulturalizmom, niso izdali tujci, evropsko Francijo so izdali domači politiki, drug za drugim od šestdesetih let prejšnjega stoletja naprej: od Charlesa de Gaulla (začel protiameriško gonjo) in Valéryja Giscarda d’Estainga (v njegovem mandatu je bila podpisana Strasbourška resolucija) prek Pierra Mauroya (ki je ukinil zakone, ki so omejevali priseljevanje) do sedanjega Emmanuela Macrona. Globalista, ki grozi s pregonom vseh, ki bi utegnili kritizirati multikulturnost in islam v Franciji. Goreča katedrala je bila zato simbol goreče Francije, države, ki je že v državljanski vojni in za katero se zdi, da je že izgubljena. Goreča katedrala je bila zato simbol izgubljajoče identitete, ki je v Evropi tesno povezana s krščanstvom.

Bog je mrtev in mi smo ga ubili
Nasploh so bili Francozi najbrž prvi, ki so zasadili nož v hrbet Evropi. Samo vprašajte se, kateri je njihov največji državni praznik in kaj slavijo. Slavijo 14. julij kot spomin na dan, ko je leta 1789 padla Bastilija, trdnjava v Parizu, kjer so bili zapori. Tja so vdrli francoski revolucionarji in jo zavzeli. No, samo vkorakali so, ker je ni nihče branil. Notri so bili samo en stražar in nekaj duševnih bolnikov. Ampak, saj veste, vsi revolucionarji lažejo in za potrebe simbola revolucije so si izmislili juriš na Bastilijo. Podobno kot dediči komunizma v Sloveniji lažejo ljudem, da so partizani 9. maja 1945 osvobodili Ljubljano. Niso je. Samo vkorakali so vanjo, v Ljubljani tisti dan ni bilo več nobenega vojaka, Ljubljana je bila že svobodna. Partija si je besedo “osvoboditev” za potrebe revolucionarnega agitpropa preprosto izmislila in okupirala Ljubljano.

Kakorkoli, gorela je Bastilija, gorela je Naša gospa. In kakor zdaj zadeve stojijo v Franciji, je povsem možno, da bodo čez nekaj let dan, ko je gorela katedrala, razglasili za državni praznik, za dan, ko je islam dokončno zavzel in premagal krščanstvo. Prava francoska heroina, pogumna božja bojevnica Ivana Orleanska, ki jo degenerirana in retardirana dežela galskega petelina vse bolj potiska v ozadje, bo dokončno razglašena za sovražnico, kristjani pa se ne bodo več smeli zbirati v cerkvah, ampak bodo prisiljeni častiti džamije, ki po Evropi rastejo kot gobe po dežju. Najraje na krajih, kjer so bile nekoč cerkve, ki so jih bodisi prodali, bodisi porušili, bodisi so izginile v ognjenih zubljih, kot Naša gospa. In to v času, ko smo priča razgradnji vsega, kar nam je bilo nekoč sveto: družine, spolov, naroda, vere in morale. Nekako v smislu besed Friedricha Nietzscheja: “Bog je mrtev. Bog ostaja mrtev. In mi smo ga ubili.”

Ko je dovoljena samo ena razlaga
Odzivi na požar katedrale Notre-Dame so še vedno močni. Ne od vernikov, tistih iskrenih mož in žena, ki so ob cerkvi bedeli in molili za božjo milost, ampak od posvetnih oblasti, ki vsakega, ki samo podvomi, da požar morebiti ni bila nesreča, razglasijo ne samo za teoretika zarote, ampak malodane za fašista ali nacista. Povejte mi vi, ki razmišljate zdravorazumsko, kako je mogoče, da so oblasti že v noči, ko je žerjavica še žgala hrastov les in so gasilci še gasili katedralo, sporočile, da prva preliminarna poročila kažejo, da je šlo za nesrečo? In to v trenutku, ko nihče, ampak res nihče od gasilcev ali preiskovalcev še ni bil na kraju, kjer naj bi zagorelo. Na podlagi katerih dokazov so sprejeli tako sodbo? Povsem enako bi bilo, če bi rekli, da sumijo, da je prišlo do namernega požiga. Za tako sodbo bi imeli enako dokazov, kot so jo imeli za nesrečo.

Foto: Twitter

Kasneje so teorijo nadgradili z domnevo, da je požar povzročil stik na električni napeljavi. In pri tem je do danes ostalo. Vsaka druga teorija, ki požara ne povezuje z nesrečo, je razglašena za paranoično, ki je namenjena sejanju strahu med prebivalci. Še enkrat pomislite: v trenutku, ko vzrok požara sploh ni uradno potrjen, saj forenziki sploh še niso končali z delom (tudi zato, ker cerkev še ni povsem varna za tako delo in do nekaterih delov katedrale še ne morejo vstopati), je dovoljena zgolj ena sama razlaga – nesreča. In pika.

Znano je, da so se dela na katedrali ustavila ob 18. uri, torej 50 minut preden je v bližini delovnih odrov izbruhnil požar, in sicer, kot zdaj pravijo, zaradi kratkega stika. Kar ni mogoče, ker v bližini strehe ni bil dovoljen nikakršen izvor električne energije. Torej, če je prišlo do kratkega stika, je moral nekdo nekaj tja prinesti. Res je, Vannucci je v svojem poročilu zapisal, da se prah, ki se je stoletja nabiral na lesu, lahko spremeni v eksplozivno zmes. Toda eksplozijo oziroma požar mora nekdo ali nekaj sprožiti. In v času izbruha, to je zdaj že skoraj gotovo, ni bil na katedrali nihče od delavcev podjetja, ki je opravljalo prenovo (pa še to so samo postavljali odre), niti ni bilo v bližini (po besedah lastnika podjetja) ničesar, kar bi lahko sprožilo požar. Kljub temu isti ljudje, ki danes trdijo, da je bil požar nesreča, hkrati pravijo, da je treba počakati na dokončne izsledke preiskave. Tudi zaradi tako neprepričljivih trditev oblasti in medijskega mainstreama imajo ljudje pravico dvomiti v uradna poročila. Toliko bolj, ker so jim taisti dolga leta lagali, da na staro celino prihajajo begunci (večinoma ženske in otroki), ki bežijo pred vojno. Danes je jasno, da v Evropo iz arabskega sveta in Afrike prihajajo večinoma mladi moški, med njimi kriminalci, posiljevalci, roparji, izmečki, ki so jih njihove oblasti izpustile, da se odpravijo za osvajalski pohod nad Evropo. In mogoče je bila goreča Naša gospa zadnje opozorilo, da se temu upremo in se kot Evropejci ponovno vprašamo, kdo smo, od kod prihajamo in kaj nam pomeni vera.

Jože Biščak

 • AlojzZ

  … je bila goreča Naša gospa zadnje opozorilo …

  Odgovorni urednik Jože Biščak je optimist. In tako je tudi prav!

 • Franc Šink

  Do kratkega stika je prišlo samo v glavah politikov. To je pa lahko res nevarno.

 • Anton

  “Bog je mrtev. Bog ostaja mrtev. In mi smo ga ubili.”

  kaj smo stem pridobili?

  sarkazem press

  • dob

   Anton, to je samo še ena od oblik aktiviranja Krivde. Sicer nekoliko modernejša, ker namiguje na to, da nismo sposobni odgovornosti za lastna dejanja (s takšnim razmišljanjem kot popotnico tudi nikoli ne bomo!), pa vendar je to samo izogibanje Odgovornosti in vdajanje Krivdi.

   Zaradi občutka Krivde celotne populacije sveta (najbolj pa Evrope!) nas zdaj preplavljajo idioti z noži! Posiljevalci, požigalci Renesanse.
   Mi pa gledamo, ko nas koljejo, požigajo cerkve, zažigajo našo kulturo in njene simbole, in se počutimo krive…
   Zaradi privzgojene krivde – ne reagiramo.

   Obnašamo se kot bi bili hipnotizirani. Pustimo se pobijati tako, kot bi se zmenili, da hočemo umreti in zdaj prosimo muslimane, naj nam prerežejo vrat, da se ne bomo več martrali, ker nam ni več do življenja.
   Razlika med komunisti in islamisti je pa samo v tem, da nam bo Islam prerezal vratove, in to bodo muslimani storili zastonj.
   Kar seveda komunistom prav pride, saj so oni pravi naročniki tega umora!

   Komunisti si bodo pa. za razliko od Islama, izmislili evtanazijo – in še plačali jo bomo!
   Pa čakalne vrste bodo, ker ne bodo mogli naročiti vseh hkrati, ki bodo želeli umreti. Boš moral koga poznati, da ti zrihta evtanazijo preko vrste!

   Zraven bodo rekli: kaj nismo humani?!

   Krivda je Luciferjevo poglavitno orodje za manipulacijo s človekom. Vse diktature jo uporabljajo, ker so diktature praviloma diktature duha! Zato jo privzgojijo otroku v šoli, gojijo, spodbujajo, gradijo njeno mitologijo – in pridno kasirajo!

   Pride trenutek, ko postane Krivda in njena raba (Krivda je zloraba neodgovornosti!) tako očitna, da se človek mora vprašati: ali sploh hočem še živeti? Kot posameznik? Kot narod? Kot pleme? Kot človeštvo?
   Komunisti, Islamisti, New Agerji, LGBT… načrtujejo skupinski samomor človeštva! In mi volimo delegate, ki so morilci!!! To sami povedo. Odkrito govorijo, da pripravljajo umor in mi ne reagiramo na njihove namere.
   Kako je možno da zasedajo Evropo, ubijajo, posiljujejo, zažigajo… mi se pa pustimo, kot da to ni nič! Kdor se brani pred njimi, je proglašen za fašista, rasista… Kdor spoštuje lastno državo in ustavo ter zakone svoje države…. je ksenofob!
   Danes sploh ni treba nič več dokazovati in argumentirati. Dovolj so etikete, in te linčajo!

   Še retorično vprašanje:
   Kako to, da so se borili za svobodo, ko je pa ta zdaj samo zanje in je nikomur ne privoščijo, razen če jo od njih kupuje?! Kakšna svoboda je to? Kje je?
   Prodajajo nam jo! Moramo si jo zaslužiti! Njim moramo služiti.

   A razumete kako krivda v družbi deluje? A zdaj veste zakaj kučan ne spusti šolstva iz rok? Šola privzgoji Krivdo! Brez nje ne morejo manipuluirati z ljudmi!
   Prva si jo je izmislila Cerkev in iz nje naredila mit. Komunizem se je na ta mit usedel in ga razvija naprej.
   Moderni evropski “Intelekt” je pa s to zadevo šel še naprej, in zato zdaj pridiga: Bog je mrtev… in mi smo ga ubili!
   Tako mislijo, ker je njihov Bog KRIVDA. Je krivda mrtva???? Ne, živa je vedno bolj!

   Bog ni Krivda! Tole ste narobe razumeli, vse skupaj ste to o Bogu narobe razumeli! In zato iz Njega delate Krivdo.
   BOG NI KRIVDA. Bog svobode ne prodaja. On jo daje. Ves je vesel, če jo kdo sprejme in zanjo skrbi kot za malega otroka, ki je njegov otrok!

   Pri nas je pa Svoboda sirota, z njo delamo kot s tujim otrokom, kot pritepencem, ki nam je odveč. In tudi ko potrka na vrata, mu raje ne odpremo!
   Tako smo storili leta 1991.

   • Mojca pokraculja

    Odlično dob ! Bolj jasno ne bi mogel napisati! Če komu še vedno ni jasno, mu ni pomoči.

 • xtc

  Dober članek,a nekaj velja dodati.
  Požar je definitivno podtaknjen.
  glede lesnega prahu pa tole;,da je vnetljiv je to res a mora biti dovolj velika koncentracija,temperratura in vir.
  Npr zelo rado zagori v silosih mizarskih delavnic,kjer je skladiščena oblovina in žagovina ter brusni prah,ampak tam gre za precej zaprto zadevo(zaradi ventilacije,ki zadevo prinaša v silos in sorazmerno visokih temperatur in seveda zraven so tudi lepila in druge vnetljive stvari ,ki jih najdemo v npr iverici.
  Do požara navadno pride zaradi dela na cilindrici ali kaki drugi brusilki,ko nekdo pobrusi nekaj večjega kovinskega v lesu in ventilacija zadevo potegne v silos.
  Gre za podobno zadevo kot na Luisitaniji ko je zadetek dveh torpedov,ki sta zadela prazna silosa premoga na njej in praha v njej povzročilli dodatno hudo eksplozijo ampak šlo je za tono eksploziva.
  Tukaj pa je tadeva malce bolj vprašljiva zaradi tega ker zadeva ni toliko hermetično zaprta,je pod prepihomv času sorazmerno nizkih temperatur in zagorelo je še le skoraj po uri končanja del in to na predelu kjer ni električne instalacije in kjer še nitini do konca postavljen delovni oder-skratka vse X.
  Nadalje je še ena težava,ki jo omenja Biščak,še preden je kdo od strokovnjakov vstopil v cerkev,so politiki preko medijev razglasili,delovno nesrečo,kar je ob kupu požigov cerkva v Franciji navadno norčevanje iz ljudi.
  Je pa požig Notre Dame resen signal vsem Evropejcem,da morajo vreči multikultarsko ,anarholiberalno,socialistično marxistične vlade preden postanejo tretji svet.
  Seveda je večina Evropejcev trenutno še topoumna in se ne zaveda,kaj se dogaja.
  Zadeve bodo šle takole do točke,ko bo vsiljevanje islama postalo dnevna rutina in ko se bodo začeli čisto osebni pritiski na pravice Evropejcev od tega,da morajo ženske ostati ,doma v burkah in hoditi za moškim itd to je le del,še preje pa bo stisnila kriza,ki bo zadeve porinila na vrelišče saj se večina EU držav sooča z kolapsom državnih blagajn,pokojninskih sistemov in zdravstvenih sistemov,skratka začelo bo primanjkovati za domače,ki jim bodo trgali penzije,krčili pravice in nižali plače ter višali davke,da bodo lahko vzdrževali drhal,ki jo uvažajo visečo na državnih blagajnah in davkoplačevalcih.
  Zato vse bolj propagirajo splave in evtanazijo,saj bi se s tem znebili financiranja EU otrok z pospešenim odstranjanjem upokojencev z različnimi triki,pa bi pridobili denar za vzdrževanje drhali.
  Seveda pa je kleč nekje drugje,EU trenutno stanje vzdržuje na pritiske F in D na ECB,,da ne naredi nujno potrebnega dviga obresti in da veča obtok evra,kar pelje v hiperinflacijo in ekonomski zlom ob krizi,ki prihaja z večanjem obtoka denarja in z državbim umetnim trošenjem,pa ničajo prihranke ljudem in jih porivajo v bedo ob zlomu evra,še dodatna težava pa je ta ,da se populacija,ki plačuje vse to v EU hitro stara pritepenci pa neuporabni in jo ne morejo nadomestiti,zato se stanje v bilancah držav hitro slabša.politiki vse bolj to prikrivajo in vse bolj napadajo tiste ,ki opozarjajo na to zgrešeno politiko ,ki pelje direktno v vojno,ko bo kriza stisnila,še največja groza pa je to ,da v EU parlament prihajajo stranke,ki nočejo več take EU in želijo spremembe nazaj in to korenite ali pa bodo odšle idržave iz EU.
  Najlepši primer kako EU birokrati z vsemi sredstvi skušajo v paniki rešiti zablodel EU experiment je izsiljevanje VB,ki se kaže v dveh stvareh,ker vedo ,da odhod VB pomeni začetek konca EU so začeli netiti terorizem po S Irski in hujskati Škotske socialiste po rušenju UK in odcepitvi torej napeljevanje na vojno,zato se ne čuditi izbruhu vojne,saj bodo EU birokrati skušali v državah,ki bodo začele rušiti njihov nov multikulti svet začeli z rušenjem vlad,celo vojaškimi posegi in na vsak način ustaviti razpad z vsemi sredstvi ,a kriza in druge napetosti bo prinesla neizbežno kar bo EU očistilo balasta-vojno,ampak tokrat bo hudo preden se bo umirilo.

 • Felikss_AH

  Demontaža Krščanstva in s tem cerkva je očitno predvidena v projektu MultiDekulturalizacije Evrope. Zato na primer pravo francosko heroino, pogumno božjo bojevnico Ivano Orleansko zdaj predstavlja kot Ivano-Afrikano črna Condola Rashad v Broadway-ski predstavi Saint Joan – http://broadwayblack.com/first-look-condola-rashad-joan-of-arc-racist-upset/

  Angleški BBC gre še dalj… po njihovem so prvi prebivalci otoka bili črni z plavimi očmi – https://www.bbc.com/news/science-environment-42939192https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5358699/First-Brit-dark-skinned-blue-eyed.html – in bili so tudi Črni vitezi okrogle mize – https://www.smithsonianmag.com/smart-news/not-all-knights-round-table-were-white-180949361/

  PO BRITANSKO REVIDIRANA ZGODOVINA PRAVI – http://www.raceandhistory.com/cgi-bin/forum/webbbs_config.pl?md=read;id=2225
  Črnci so “originalna” Rasa ki je naseljevala vsak kotiček Zemeljske Oble
  Legije Julius-a Caesar-ja so bile sestavljene od “prominentnih” Črncev in Črnci so bili tudi Rimski Imperatorji
  Škoti so Črnskega izvora
  Stonehenge so zgradili “morjeplovci” iz Afrike

  Black James Bond Movie Next? Idris Elba New 007 Actor? – https://www.youtube.com/watch?v=WOsJCMquV_A – V Hollywoodskih filmih so Črnci itak vedno prikazani kot doktorji, znanstveniki, generali… skratka vedno šefi belcem… in seveda obvezno z blond deklicami ob, na ali v. Tudi pri nas revizija potemnjevanje ne zamuja… reklame in številni panoji puščajo vtis da smo v Afriki. Frankenstein pa itak pere in poljublja nogice domačinom po Afriki.

  Ne vem zakaj so si sploh izmislili pojem Multikulturalizem ko pa gre za odpravo dejansko Multikulturalne Evrope nazaj v Srednji Vek z Unikulturalnim Islamom in Vatikanom predelanim v mega-Đamijo. Merklova očitno ve kaj govori ko pravi da Islam spada v Nemčijo in Evropo

 • Drago

  Preiskava ni potrebna. Biščak in Nova tv sta nedvoumno ugotovila, da je šlo za islamski terorirstični napad. Ni mi jasno, zakaj Francozi potrebujejo nekakšne preiskovalce, ko je vendar vzrok požara že ugotovljen in to s strani nedvomnih svetovnih avtoritet na tem področju…

  • stajerc5

   Precej sumljiv mi postajas z tvojimi ugotovitvami. Imas mogoce z zadnjimi pozari na smetiscih pri nas kaj skupaj? Se selis iz enega na drugega!?

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!