Vlada Marjana Šarca ali vlada vojne proti vsem

Urednik informativnega programa Nova24TV Aleksander Rant.

Vlada Marjana Šarca se je že v samem začetku vzpostavila kot koalicija poražencev na volitvah. Kolektivno so zbrali dovolj glasov, da so oblikovali šibko manjšinsko vlado, ki jo podpira nadkoalicijska radikalna stranka Levica. No, bolj kot podpira bi lahko rekli izsiljuje. Pri trinajstih odstotkih, kolikor je prejela Lista Marjana Šarca, je legitimnost te vlade in Šarca samega na precej nizki točki. Če pa to vlado ocenjujemo po njenih dejanjih, smo na čistem dnu.

Zdravstvo je v razsulu. Zdravniki dajejo odpovedi, čakalne vrste se daljšajo, vedno več bolnišnic za nujne medicinske aparature zbira prostovoljne donacije davkoplačevalcev. Če povem plastično: v Škofji Loki je rentgen pokvarjen, v Kranju deluje, a sta obe rentgenologinji dali odpoved, tako da ostanejo še Jesenice, če želite priti na vrsto v normalnem roku. Zdravniki izgorevajo, prav tako medicinske sestre in medicinski tehniki. A ta vlada na področju zdravstva ni naredila ničesar, kakšnih večjih premikov pa ni videti niti v bližnji prihodnosti.

Prav tako je v razsulu šolstvo. Namesto da bi se ministrstvo za šolstvo ukvarjalo z novimi programi, z vpeljavo novih, danes vitalnih predmetov, s spremembo učnega sistema, se ukvarja s certifikati za LGBT prijazno šolo in preganja sovražni govor po osnovnih šolah. Ukvarja se tudi s tem, kako še naprej prikrito diskriminirati otroke, ki obiskujejo zasebne osnovne šole, in njihove starše.

Zgolj zapravljanje davkoplačevalskega denarja
Na področju sociale smo javnemu sektorju podelili stotine milijonov evrov bombončkov, s katerimi še vedno niso zadovoljni. Dvignili smo minimalno plačo in s tem povzročili, da so nekateri padli v višji dohodninski razred in so danes zaradi tega na slabšem. Dvignili smo plače v javni upravi, denarja za to pa vlada ni zagotovila. Posledično so se za vse podražili vrtci, domovi za ostarele in druge storitve. Ljudje so torej na slabšem, kot so bili pred nastopom te vlade. Vlada Marjana Šarca torej bije vojno proti vsem. Proti učinkovitemu zdravstvu, proti dobremu šolstvu, proti socialni vzdržnosti, proti malemu človeku. Začela je biti tudi vojno proti ustavi, ko je v državni zbor predložila nezakonit in protiustaven proračun. Ker gre za vlado, sestavljeno iz postreščkov globoke države, Titovih jurišnikov, obveščevalcev z visokoletečimi cilji in komedijantov z mesijanskim kompleksom, lahko vemo, da bo šlo vse skupaj k hudiču. Tako ali drugače bomo zapravili davkoplačevalski denar, sprememb pa ne bo, saj je ta vlada zasidrana globoko v prejšnjih dveh, celo sestavljena je iz istih ljudi, zato ne more biti ne reformna ne osvežilna za našo demokracijo.

Marjan Šarec (Foto: STA)

Seveda pa ne smemo pozabiti vojne proti vojski, ki je z vsakim dnem siromašnejša. Načelnike menjamo in odstavljamo kot po tekočem traku, vsak mesec pa vojsko zapusti več vojakov. Oprema je dotrajana, streliva ni, zavez Natu ne bomo izpolnili, ker Levica drži vlado za … In tako bomo ostali le še s častno stražo, da se bo lahko Marjan Šarec počutil pomembnega, ko bo šel na kakšno partizansko proslavo. Brez vojske ne moremo braniti svojih meja pred ilegalnimi migracijami, zato jo skuša čim bolj onemogočiti. Je pa vojska bolj domoljubna kot policija, kar je za internacionalne socialiste težava. A ta vlada ne bije bitk samo proti vsem in vsemu znotraj meja Slovenije. Kje pa!

Česar ni pokopal Cerar, bo dokončno Šarec
Vlada Marjana Šarca je začela vojno tudi zunaj Slovenije. Na smrt smo skregani z Italijani, za katere nam Titovi jurišniki iz Socialnih demokratov pravijo, da bodo spet okupirali Primorsko in nam vzeli Trst, ki je baje naš. Na smrt smo skregani z Madžarsko, ker je veleposlanica opozorila na neokusno naslovnico Mladine, kar je bil velik diplomatski šok za našo jugoslovensko kamarilo. In sprti smo s Hrvati, ker so nam prisluškovali, naši pa so si pustili prisluškovati. Šarec je dejal, da je bilo prisluškovanje Hrvatov protievropsko. Sicer smo potem tudi mi prisluškovali njim, proevropsko seveda, in ugotovili, da glavno oporišče provladnega poročanja (POP TV) ogrožajo tuje okupacijske sile, kar je nujno preprečiti z vsemi sredstvi.

Tako smo sedaj v vojni z vsemi. Z zdravstvom, s šolstvom, s socialo, z vojsko, z vsemi sosedi in na koncu tudi z zdravo pametjo. Česar ni pokopal Miro Cerar, bo z zemljico dokončno pokril Marjan Šarec. A ker je komik, bo zagotovo povedal kakšno šalo, medtem ko se bodo podirali temelji naše državnosti. Živela, komedija z imenom Šarčeva Slovenija!

Aleksander Rant

 • tohuvabohu

  Ko je Cmero predajal funkcijo Šarcu, mu je menda rekel: “Ti si pravi. Če meni ni uspelo uničiti Slovenije, bo tebi zanesljivo.”

  • Perkele

   Pa pozabu si, da je Šarec najslabša vlada do sedaj in naslednja Šarčeva bo najslabśa do tistega trenutka in naslednja bo skoraj uničila Slovenijo in potem bo še ena najslabša. Samo najbolhše Inavobe ne bo na spregled.

   • Novakec1

    Slolandija je že uničena je ni več, je en multi kulti počefurjen zmazek.

   • tohuvabohu

    Kakšne naslednje vlade, butl. Še zdajšnja ne bo več dolgo zdržala. Dominantni mediji že napovedujejo odstrel večnega Korlna. Ampak ni panike, novi škodljivci se že kotijo.

    • Perkele

     Kakšne nove vlade… novi škodljivci se že kotijo. Zmeden si. Kotijo se krompirčki ala Mahnič, vrhunec SDS-a

  • VERRZIFIKATOR

   Marihuan Al Sharic

   DAL KRALJESTVO

   (iz pravljične dežele)

   Dal kraljestvo palček je za konja,
   v pravljični deželi znani kronski,
   bedi kraljeval da dvomiljonski
   bi naslednik brez okusa, vonja.

   Vzeli Cezarčku so kraljevanje,
   preden zopet kralja so dobili,
   končno konja šarca določili,
   prepustili mu poveljevanje.

   Palček dal za konja ni kraljestva,
   nak, kraljestvo konju je pripadlo,
   kolikor se v njem še ni pokradlo,
   kolikor ostalo je občestva.

   Konjska slava da bo kratkotrajna,
   vedeli podaniki so mnogi,
   a da konj bo scela v osla vlogi,
   se prikriva kakor stroga tajna.

   Se dresira konja v hipodromu,
   da bi malce konju bil podoben,
   pa ostaja trajno nesposoben,
   konj v galop podi se proti zlomu.

   Konj v sosednje se vtikuje staje
   in sosede vse na boj izziva,
   kjer ga ne srbi, se rad preriva,
   da le vtis nekako revež daje.

   Če je treba, Šarec konj pozersko
   še angleške intervjuje daje,
   Alibaba mu jih piše, ta je
   vlogo zanj prevzel zdaj kaskadersko.

   Dal kraljestvo palček je junaku,
   ki si upa vse, saj izgubiti
   nima kaj konjiček srboriti,
   dal levaku ga je in bedaku.

   Publika smeji se, konju vzklika,
   hipodrom za cirkus zamenjuje,
   konj pa osla v njem igra vse huje,
   ne spozna, da zanj ne bo umika.

   Proti vsem konjiček se vojskuje,
   tolče sam po prsih se s kopiti,
   v kratkem kaj z njim treba bo storiti,
   se ozadje scene že sprašuje.

   V zraku takšen se scenarij vonja,
   da kraljestvo se naprej bo dalo,
   sicer počakalo s tem še malo,
   preden konjederec vzame konja.

 • karpelec

  Taki so novi vzorci vladanja in mi s starimi vzorci razmišljanja ne moremo ujeti novih vzorcev, ker takih ni -so izmišljeni .in nič je težko imeti in ga razumeti

 • Beličič

  Ne more mali da iz zrna graha kaviar napravi!Se pa trudi!

  • SIMON ROZIC

   …ojejejej !

 • Janez Pavel Kanc

  Ob robu, ni večje neumnosti od podeljevanja LGBT certifikatov.
  Budale. . .

 • Franjo Trojner

  Šarcu se jebe za Slovenijo, za USTABO, za proračun, za zdravstvo, za gospodarstvo, za bančni sektor, za vse nujno potrebne reforme, za SV, za policijo, jebe se mu celo za vse ilegalne migrante tega sveta, katerim je pot v Slovenijo odprta! Že od samega začetka gre Šarcu izključno samo za dosego svojega bolestnega cilja, za vsako ceno postati predsednik vlade, svoj zastavljen cilj je Šarec dosegel, postal je predsednik vlade in to je to! Da njegovo vladanje škodi državi in državljanom, Šarca ne zanima, to je vsa gola resnica in hkrati tragika, ki je doletela državo in vse nas.
  Trdim, da bolj bebavih TELEBANOV v Sloveniji na oblast ni možno nikoli več izvoliti, saj se je v tej levi Šarčevi vladi zbral ves cvet bebavosti, ki je na razpolago v državi, kar zagotovo ni ponovljivo, saj so vsi resursi bebabosti do deske totalno izčrpani.

  • Beličič

   Ni Bog,da bi za vse skrbel!

   • Franjo Trojner

    Res je Šarec ni Bog, je SAMO ubog narcis, ki se stavi nad USTAVO, nad narod in nad BOGA! Zadnji Šarcu po karakteru na las podoben v naši širši okolici je bil Milošević, pa poglejte kako žalostno se je razpletlo za Srbijo in kako klavrno je končal sam.

    • SIMON ROZIC

     Odlična primerjava! Ves čas sem razmišljaj, kdo je poleg Benita Mussolinija
     še tako visoko dvigoval puhlo glavo ? Zdaj vem : Milošević in Šarec!

  • karlina

   PODPIŠEM !!!!!!

  • SIMON ROZIC

   Se bo še kakšno “govno” našlo, n.pr. iz Levice, ki bo iz naravnega zelenila Slovenije
   naredilo rdeče-črno pogorišče!

 • Franc Šink

  Evidentno je, da nas ima vlada za buteljne. Smo mogoče res ?

 • francelj3

  Naj že enkrat hudič vzame to gnilo “državo”, da bomo lahko začeli na novo, in to z lustracijo in sodnimi procesi proti zločinskim komunistom in njihovim pankrtom.

 • Vera

  Šarec je proti vsem , kateri se z njim ne strinjamo . Diktature res ni nihče pričakoval v letu 2019.

 • Borut Stari

  Vse v smislu. Javno je boljše. Javno je naš tovarišijski bankomat. Vzemi koliko želiš.

 • karlina

  NI KAJ DODATI, KOT-PODPIS !!!!!

 • Beličič

  Mali rent je opasan!Vse male svinje bo porašil!Ko se bo na starejše spravil bo instrukcije rabil!Mala svinja vedno najbolj opasna!

 • SIMON ROZIC

  Zakaj se sploh ukvarjamo s tem primitivnim narcisom; s tem mu dajemo
  nezaslužen pomen in ustvarjamo reklamo!

 • Olga101

  Čestitke gospod Rant! Čestitke tudi Novi 24 za intervju z gospo Mejak!

  Slovenci, če si želimo varnosti in blaginje, naženimo levičarske parazite! Najprej iz evropskega parlamenta! Ne dovolimo, da nas predstavljajo levičarski talibani, Sorosovi plačanci!

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo državo/politejo, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO Jugoslavijo.

    Prej otroci odprete učke, prej se oveste DEJANSKEGA STANJA, prej se lahko ZAČNEMO OSVOBAJATI.
    Brez uvida ne bo osvoboditve, boste pa lahko jokcali o komikih in ostalih lutkah.
    .
    Kako otroci NOČETE razumeti, da MESSI ni ŠPANSKI, da ne igra za ŠPANIJO,
    ampak samo dela v Španiji,
    sicer pa je ARGENTINSKI, ker igra za POLITEJO ARGENTINO.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Nata

  + + + + + + + krasno napisano. Je pa človeka lahko kar malo strah !
  Mar res prav nič ne moremo narediti ?Mar bomo morali res začeti popolnoma na novo ? Ljudje božji ? Mar sem vrgla stran 28 let upanja v končne spremembe ?

  ” Česar ni pokopal Miro Cerar, bo z zemljico dokončno
  pokril Marjan Šarec. A ker je komik, bo zagotovo povedal kakšno šalo,
  medtem ko se bodo podirali temelji naše državnosti. Živela, komedija z
  imenom Šarčeva Slovenija! “

 • Nata

  Neverjetne zadeve se dogajajo.
  Od prvega do zadnjega ministra je nastavila Partija !! Nobeden od njih ne more delati, kot bi moral. Zakaj sploh imamo vlado ?
  Policija pa nadzoruje lastne državljane.
  https://podcrto.si/nadzor-nad-policijo-hude-nepravilnosti-pri-delu-kriminalistov-v-civilu/
  Civilna zaščita pa ta prava edino tista, ki brani mtigrante ? Poglejte zgoraj članek o protestu. . . .