Neizvoljeni vrhunski paraziti

Urednik in novinar Jože Biščak (Foto: Demokracija)

To ni začarani krog, v katerem bi se vrteli in vedno prišli na začetek. To je spirala, dobro premišljeno početje neizvoljenih birokratov, ki sedijo v mednarodnih institucijah in organizacijah – od Evropske unije (EU) prek Svetovnega gospodarskega foruma do Združenih narodov (ZN). Skozi leta so si ti vrhunski paraziti pridobivali moč, pod kapuco svobode in demokracije so si začeli domišljati, da so nezmotljivi in edini razsvetljeni, da vodijo ljudstvo mimo čeri krutega sveta. Samo dva najnovejša primera.

Pred dnevi je bila v Ženevi na Svetu ZN za človekove pravice sprejeta resolucija, ki je popolnoma poteptala pravico posameznika do svobode izražanja. Večinoma neevropski člani sveta so pod vplivom muslimanskih držav s Pakistanom na čelu (kaj za vraga počne Pakistan, kjer velja kultura posilstev, v svetu za človekove pravice?) glasovali, da je sežiganje Korana opredeljeno kot versko sovraštvo.

Proti so sicer večinoma glasovale zahodne države, češ da resolucija posega v svobodo govora, a so jih preglasovali. Zdaj bodo neizvoljeni uradniki preverjali zakonodaje suverenih držav, ali so dovolj stroge za kaznovanje “sovražnikov” Mohameda. Ampak nacionalne vlade so kar tiho.

Ko bo lov odprt, bo delo tudi dokončano
In naprej. Evropski komisar Thierry Breton, še eden od neizvoljenih birokratov, se hvali z aktom o digitalnih storitvah, ki bruseljskim uradnikom omogoča blokiranje družbenih omrežij, če pride do nemirov ali upora državljanov. Čeprav je krčenje svobode zelo očitno, so mediji kar tiho. Še več. Ploskajo tem globalističnim pijavkam. Da o nastajajoči mednarodni digitalni valuti (CBDC), katere namen je popolna odprava gotovine in nadzor nad porabo sredstev posameznika, niti ne govorimo.

Evropski komisar za notranji trg Thierry Breton

Neizvoljeni birokrati se dobesedno igrajo z življenji običajnih ljudi, zato je skrajni čas, da spoznajo, da se igrajo predvsem s svojimi življenji. Evropejci, skozi zgodovino bojevniki, raziskovalci in osvajalci, ki imajo v svojem genskem zapisu predvsem svobodoljubje, njihovega uničevalskega početja ne bodo več dolgo mirno gledali. Verjemite, ko bo lov odprt, bo delo tudi dokončano.

Jože Biščak