fbpx

Opozorilo slovenskim staršem in mladini: Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije vabi v svoje vrste!

Franci Kindlhofer (Foto: osebni arhiv)

Zgoraj omenjena organizacija je upravičeno osumljena, da širi zgodovinske laži, omalovažuje zločine proti človeštvu in širi med državljani Slovenije nestrpnost. Zato so posebno ogrožane mladoletne osebe, da lahko nasedejo njeni propagandi. Zato pozivam tako starše, kot ogrožano skupino mladih ljudi, da so izredno previdni v stikih s to organizacijo ali z vodjo tega projekta Aljaža Verhovnika.

Že simboli, pod katerimi se ta podmladek organizira, spominja na simbole komunistične partije, ki je delovala v Sloveniji že pred drugo svetovno vojno in je bila vodena iz tujine, namreč Sovjetske zveze.

Oglejte si še: Silvin Sveti večer

Tako je tudi ob okupaciji delovala po navodilih Sovjetske zveze in ne v interesu slovenskega naroda. Tako si je podredila ves slovenski upor in ga zlorabila za ureditev komunistične diktature po odhodu okupatorja leta 1945, ko je kapituliral na bojiščih izven Jugoslavije.

Ta organizacija poskuša relativirati vse komunistične zločine tudi po propadu komunizma v Evropi in, posebno v Sloveniji skrbi za ohranjanje spomina na to žalostno zgodovino naše dežele in poskuša ohraniti ugled zločincev iz časa komunistične diktature.

Marjan Šarec in totalitarni simboli (twiter)

Marjan Šarec s podmladkom Zveze borcev. (Foto: Twitter)

Gotovo je v interesu mladih in neobremenjenih ljudi, da se to poglavje zgodovine pri nas zaključi na strokoven in pieteten način in, da gremo smelo naprej v demokratični in svobodni Evropi, za seboj pa pustimo tiste, ki še danes  ne morejo doumeti, da je napočil drugačen čas, brez mračnjaštva, podtikanj, laži in sovraštva.

Franci Kindlhofer