fbpx

[Pisma – od zmage do zmage] Komuniste in LGBT v vrtce in šole

Vinko Vasle

Vse več je indicev, kaj se nam je zgodilo, ker smo šolski, izobraževalni sistem prepustili anarhiji. To rezultira v generacije državljanov, ki nimajo nobenega spoštovanja več do t.i. predzgodovine naši dedov, očetov in praočetov. Gre za čas osvobodilne revolucije do 1945, medtem, ko tega leta 1945 v resnici obeležujemo nastanek sveta. Pred tem ni bilo nič, za tem pa je bilo malo več, kot se za skromnost komunističnega sveta tudi spodobi.

Komunizem ni razvrat in niso privilegiji, čeprav sovražniki ljudstva iz arhivov vlečejo dokumente, ki pričajo ravno o nasprotnem. Pri tem pa ne povedo, da so bili privilegiji že po teoriji komunizma o družbeni nadstavbi in družbeni bazi po marksizmu-leninizmu vnaprej določeni in torej upravičeni. Elita komunistične oblasti je na tak način tudi v praksi ljudem dokazovala, kako bo, ko bomo imeli čisti komunizem po naših potrebah.

Ker za vse ni bilo dovolj, so eni imeli, drugi pa ne in ti drugi so čakali, da se komunizem uresniči. To je vse, v tem ni nobene komunistične zarote, ampak zgolj vprašanje razvoja komunizma v prihodnosti. Zato so se ljudje trudili za komunizem, tisti, ki se niso, pa so predstavljali del sovražnega razreda, ki se je eliminiral – fizično, ali pa kasneje arestantsko. Nekaj jih je tudi pobegnilo.

Šola po meri “človeka”
Seveda se nam je tako kmalu začel dogajati antikomunizem, kar je posledica dejstva, da so komunisti po nastanku sveta 1945 šlampasto opravili svoje delo, kot je nekoč na družbenem omrežju objavil perspektivni komunistični mladec Luka Juri iz znane družine Juri – ata svinger in stric. O tistem času mladina ne ve nič, ali pa je zavedena v zasebnih šolah. Povejte mi, kaj danes na primer osnovnošolci vedo o tem, kdaj in kje je počila prva partizanska puška! Nič ne vedo. Sledijo lahko samo domobranskim virom, ki pravijo, da je en vaški barabin ustrelil vaškega žandarja zaradi punce. Kar je sicer res, a napad kasnejšega komunističnega mladca na starojugoslovanskega žandarja je bilo junaško dejanje. Kaj danes vedo mladi o tako imenovanih povojnih pobojih? Imajo popačeno podobo o nekakšnem brezpravnem masakru, kar ni res. Vprašajte prvoborca in narodnega heroja izgubljenega vohunskega kombija, kitajskega veleposlaništva in človeka petih žena Tita Turnška, ki vam bo povedal, da so bili vsi sojeni in obsojeni, samo papirji o tem so se nekam založili. Zato naj resnica govori od ust do ust in se bo že nekako prijela. In moram ponoviti njegove ostre beseda, da vse drugo, kar slišite, razlagajo lažnivi kurci desničarsko-domobranske naveze.

Če gremo dalje: kaj mladi na primer vedo o sodobnih časih demokracije, če izpustimo tisto epizodo o nekakšni slovenski osamosvojitvi, ko normalni itak o tem nič ne vedo, nenormalni – kamor štejem one iz zasebnih izobraževalnih ustanov, pa vedo čisto malo več. Kaj ve naša osnovnošolska mladež na primer o Miru Cerarju? Se bodo kdaj v šoli učili, da je bilo leto 2019 razglašeno za praznik njegovega samokritičnega, moralnega sestopa z oblasti? Jim bo kdo znal logično pojasniti, kako je mogoče, da je klovn postal predsednik vlade. Ali pa, da imamo marionetni režim, ki ga iz Murgle vlači in določa Metuzalem komunizma v izvirni obliki in čemu je to nujno.

LGBT prijazno na ljubljanski džamiji?
Tale daljši uvod je seveda nujen, ko gre za našo skupno akcijo odpraviti vse, kar je zasebno. Še posebej zasebne vrtce in zasebne šole, ko komunistična oblast na oblasti nima nobenega pravega vpogleda v vzgojno izobraževalne metode, ve se le to, da so absolutno neprimerne. Mlade namreč navajajo na to, da morajo razmišljati s svojo glavo in če je tako, so glave komunistične oblasti potemtakem odveč. In če so odveč, kaj z njimi narediti in odgovor je zelo drastičen, hujši od poznavanja sovražnega govora intelektualne veličine na ministrsvu za izobraževanje Jerneja Štromajerja, ki ga je dekadentni konzervativec v Ameriki Ben Shapiro razglasil za fašista. V resnici pa gre za ortodoksnega komunista. On je leva roka ministra Jerneja Pikala, ki ga zmerjajo, da je boljševik, kar itak ni zmerljivka, ampak oznaka družbeno naprednega komunista. Ta dva in voditeljica partijskega feminističnega gibanja Martina Vuk so že v preteklosti zasebnim šolam vzeli denar, zdaj ga bodo pa še več ne glede na ustavno sodišče.

Foto: Printscreen

Sodobno izobraževanje spoštuje komunizem in se napaja z LGBT ideologijo od vrtcev do šol. Samo še porodnišnicam niso nalepili certifikata LGBT prijazni in ne razumem čemu tega certifikata še ni na ljubljanski džamiji.

Vinko Vasle