Prebuja se duša Evrope – so šli levičarji prezgodaj v ofenzivo?

Ko se je začela migrantska invazija Evrope, se je svetovna levica odločila za odprto nasprotovanje proti vsemu normalnemu in proti vsemu, kar predstavlja jedro evropske civilizacije. Nasilje pa ni odjeknilo samo v Evropi. Po zmagi Donalda Trumpa na predsedniških volitvah so tudi v Združenih državah Amerike izbruhnili izgredi.

Gre za usklajen in voden napad na osnovne predpostavke kulture, v kateri živimo. Nič, kar je veljalo tisočletja, ni več dobro. Grška filozofija, rimsko pravo in judovsko-krščanska etika so za levičarje, ki jih poganja kapital Georgea Sorosa, stvar preteklosti.

Od kje so se vzeli?
Mnogi se danes po dogodkih v Hamburgu, New Yorku in ostalih mestih sprašujejo, od kje so se vzele horde mladih in ne več tako mladih podivjancev, ki nimajo spoštovanja do javne lastnine, zasebne lastnine in do življenja soljudi. Odgovor je preprost. Rak novodobnega “leftardizma” se je začel širiti že takoj v povojnih letih v demokratičnih državah.

Govorim seveda o šolskih sistemih demokracij po drugi svetovni vojni. V socialističnih državah je bila vzgoja izjemno ideološko obarvana – napad na vero, mišljenje, čutenje je bil neposreden. Zato so mnogi spregledali pranje – večina pa ima še danes težave. V zahodnih demokracijah pa se je feministično-LGBT-levičarska revolucija odvijala potihem.

Otrokom so prodajali zgodbice o ljudeh z margine, o tem, kako se lahko dva moška ljubita, morda celo več kot dva. Ob poplavi muslimanov so začeli v šolah učiti, da ima Ahmed rad vse svoje žene in da je burka znak spoštovanja. Da je krščanstvo najbolj zlobna vera, da je recimo budizem bistveno boljši, ampak najbolje pa je, da vere sploh ni. In tako dalje.

Politična aktivnost
Potem, ko so šole otroke – predvsem v Skandinaviji – oprale v skladu z velikim načrtom, so jim vcepile v glavo, da morajo biti politično aktivni. Prepričali so jih, da je njihova vloga nepogrešljiva. Da jim z diplomo iz lezbičnih plesnih študij pripada nekaj več kot ostalim, ki nimajo tovrstne izobrazbe. Enako se je zgodilo z diplomanti teorije spola, multikulturalizma in podobno.

Ves ta neuporaben kader mladih ljudi pa je, namesto da bi si poiskal delo v kakšni drugi disciplini, mirno čakal, da jih zaposli država. Prepričani so namreč, da ker so drugačni, ker so žrtve sistema, jim pripada več kot ostalim, čeprav se borijo za enakost v družbi. Botri levičarskega uničevanja kulture in civilizacije so porabili milijarde in milijarde dolarjev, da so tem ljudem zagotovili smisel in delo.

Predvsem pa je vpliv diaboličnih levičarjev viden v državah. Najbolj genialno na strani levice pa je, da za njihove načrte uničenja Evrope ne plačujejo botri ali George Soros. Kje pa! Za zaposlitve teh nevladnikov in človekoljubov plačujete vi, davkoplačevalci. In enako je po vsem svetu. Država podpira “neodvisna” združenja, katerih agenda je uničenje civilizacije kot jo poznamo.

So šli prezgodaj v napad?
Evropa se je izkazala kot trši oreh kot so pričakovali. Leta in desetletja priprav. Desetletja pranja možganov, feminizacije šolstva, uvajanja teorije spola v vrtce in šole. Če bi počakali do leta 2050 bi Evropa padla z lahkoto. A Evropa se je uprla. Uprla se je Poljska, uprle so se Češka, Slovaška, Madžarska in Avstrija. Niti uvoz množice islamskih migrantov ni opravil svoje naloge.

Razen množice trpečih ob terorističnih napadih, posilstvih, vsakodnevnih grožnjah, … , pa njihov napad ni odprl vrat tako na široko kot so upali. Soros je dejal: milijon islamskih migrantov na leto. Letos ta številka ne bo dosežena. Za razliko od zahodnih demokracij kjer pranje možganov poteka že od leta 1950 in kjer imajo ponekod že šeriatsko pravo, halal meso in geje, ki nosijo napise »Geji za islam«, pa se Vzhodna in Srednja Evropa upirata tej shemi uničenja Evrope.

Kljub velikim protestom in organiziranemu kriminalu, celo terorizmu, ki ga izvajajo levičarska antifa in ostale organizacije “odprte družbe”, pa se je stanje začelo stabilizirati. Evropski voditelji so se pripravljeni pogajati o strožji azilni zakonodaji in sprejeti nove schengenske ukrepe. V sosednjih državah zmaguje na volitvah desnica. Slovenija s svojo levičarsko vlado pa je edina, ki še caplja za pokvarjenimi demagogijami zahoda namesto, da bi se zgledovala po konservativnih demokracijah naših severnih in vzhodnih sosedov.

Aleksander Rant

 • učko

  Pri nas levuharsko-režimski kreteni lahko delajo in to tudi počnejo, kar koli jim pade na njihovo bolano “pamet”, pa jim noben nič ne more. Ker imamo POSRANO POLITIČNO OPOZICIJO !!!!!!! JaJo, JaJo, Ludomila, Bogovič, svinje kolaborantske, nesposobne, bejšte u p.m. !!!!!!

  • Olga_10

   Mogoče boste pa vi “posrani”..? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

   • učko

    Mi ne bomo, vi pa ste že !!!! Na vaš smeh pa bomo čakali še naslednjih pol stoletja !!! Sam takrat vas pa itak več ne bo !!!

    • antimur

     Če boš še naprej tako opletal s tvojim gobcem, nas boš vsekakor pričakal, toda zaman nas boš čakal, kajti ti nas boš čakal pri satanu, mi bomo pa šli v nebesa. Si pač večni luzer.

    • Olga_10

     “Psihološka” propaganda palčka iz Murgel??? Ste že zastarali! Haha!

 • dr Janez Sveti

  Kakšno nakladanje!!
  Meni niso ne v osnovni šoli , ne v šoli za miličnike in ne v družini tega učili. Celo iz Gorenaka smo se delali norca, ker smo ga imeli za homo.
  Dr Janez Sveti genj

  • antimur

   Slab genij si ti, če ne prepoznaš v tej kolumni krute resnice. Prav takšni omejenci, ki se imate za inteligentne, ste pomagali sesuti svet do nerazpoznavnosti. Bolje, da takšen genij kot si ti, pa še sveti za povrhu, zapre kljun in se gre igrice, ki jim je dorasel.

   • dr Janez Sveti

    A si mogoče želel povedat kaj pametnega? Žal ti ni uspelo.Poskusi še kdaj. Mogoče ti pa enkrat v bodoče le uspe kaj pametnega prekopirat.
    DR Janez Sveti genij

  • bubamara

   Upam, da res nisi hodil v šolo ta miličnike.

   • dr Janez Sveti

    Seveda sem.
    DR Janez SVeti mulipraktik

  • Olga_10

   Mar ravno levičarji ne povzdigujete “homo”? Pa en levičar, ki je za pravice vseh, si “dela norca” iz ljudi? Ste zakompleksani?

   • dr Janez Sveti

    Kje pa vidiš kakšnega levičarja? Komunista sta bila Janša in Gorenak..jaz nikoli. Jaz sem lep , bogat genij in se ti zdim zakompleksan? Olga, daj pojdi kaj delat.
    Dr Janez Sveti lepotec

    • karpelec

     Dragi lepotec in dotore, Olga je ženska in po bontonu ni prav, da jo priganjaš k delu, verjetno je samostojna toliko, da delo sama vidi.

     • tarantela

      Ha, ha-ha…

     • dr Janez Sveti

      Če bi bila ženska,nebi visela cele dneve tukaj in sanjala komuniste. Ti si njen moža ali odvetnik?
      DR Janez Sveti genij

    • Olga_10

     Pa miličnik? Torej udbaš, ki ne prenese, da sta šla Janša in Gorenak po poti demokracije? Res prestajate muke ježeve mame!! Haha?

     • dr Janez Sveti

      Olga, preberi še enkrat, saj tile kreteni,ki so ti dali všečke itak klikajo na pamet. JAZ NIKOLI NISEM BIL KOMUNIST KAKOR STA BILA JANŠA IN GORENAK!
      Si zdaj razumela ali ti napišem stokrat?
      DR Janez Sveti zabitim komentatorjem

    • Soave

     Na, zdej si pa nasankal !!

     • dr Janez Sveti

      A je dobra a ne? :)
      DR janez Sveti resnicoljubnež

     • Soave

      Hm, ne vem . Če se rad sankaš, potem je dobro.

 • Olga_10

  Dol s komunisticnimi zlocinci in teroristično Antifa! Srečno Slovenija!

  • učko

   Sami od sebe ne bojo “šli dol”, jih bo treba dol spraut. Sam vi ste za to nesposobni, skupaj s komunistom-belogardistom JaJotom na čelu !!!!!!!

   • Olga_10

    Ne veselite se prezgodaj! Vsi ljudje, ki so doma in ne hodijo na “volitve”, so PROTI priseljevanju divjakov in proti Sorosovemu “socialnemu” eksperimentu, verjemite mi! Celo levičarji!

   • if

    JJ je porazil kriminalce, ki so konsturirali afero Patria. Tega še niste dojeli, zato JJ še naprej vrednostite skladno z logiko omenjenih kriminalcev.
    Veste kdo so ti kriminalci?
    Vsi prej omenjeni in tudi tisti pomembneži, ki so molčali, pa bi morali govoriti in braniti ustavo in človekove pravice! Jih prepoznate?

   • Capi

    Pizda ti lenuharska, a sam čakaš da bojo vse drug nardil namest tebe…..
    Sam jamraš ko ena stara baba zmučkana, zbud se že enkrat pa bejž neki nardit…

    • učko

     Bom enkrat znoru, ja, pa bom dobr plačanga politika JaJota in njegove nesposobne cepce u rit nasuval, ker ne delajo nič druzga, kot se smešijo, lenarijo in cukajo poslanske plače !!!!!

     • Capi

      Ne bo ti treba znoret, si že itak v tem stanju, aja, pa skrbi te, ker se oni smešijo,…..o ti reva boga…..ja slovenska foušija je neizmerna…….

 • čips

  Ne samo to, da levakarski antifa ne spoštuje nič in nikogar mene bode v oči najbolj to, da so blazni zagovorniki ženskih pravic in homo pravic potem pa ti isti pozdravljajo tele alahove sinove, ki so največji kršitelji vseh možnih pravic…un dan je bla fotka nekje, moški v pink stiklcah in krilcu z plakatkom: welcome refugees…ljubi bog a se sploh zaveda, da bi ga ti isti, ki jih pozdravlja takoj kamenjali do smrti?!?!

  • antimur

   Kdaj si pa že videl med levaško golaznijo inteligentne ljudi, tega namreč ni, vsi so na nivoju Möderndorferja.

   • čips

    Hehehe

 • resnicaboli

  Kje v EU so levičarji na oblasti v Grčiji. Grčija pa bi bila bankrot in jo EU drži na življenju z obilno finančno pomočjo. Je možno da levičarska vlada v Grčiji širi in podpira leve po Evropi tudi z denarjem ki ji ga da EU?

 • Hun

  Aleksander Rant nehaj sanjat o ljubezni z moskim!

  • Olga_10

   Ste peder, da v članku vidite svoje?

   • Hun

    Tvoja starsa vesta da si lezbijka? odgovor mi z da ali ne!

    • Olga_10

     Igra kaže, da sem vam stopila z vprašanjem na kurje oko! Prezirate lezbijke in geje?

     • Hun

      useds se mi loh na macjo glavo….ce te ze ze zanima …ne nimam nc prot pedrom in lezbijkam.. lezbijke me rajcajo ce se lizejo v moji navzocnosti

  • if

   Hun, vaša izjava ne ustreza sporočilom članka, zato tudi ne avtorjevim sanjam!
   Vaša izjava je produkt žleht ali omejnega software-a.

  • Viktorh

   topli bratci to hitro opazite

   • Hun

    tik-tak..teb se ni odklenkal

    • Viktorh

     A danes še nisi nič našel….

 • totex39

  Res kruta resnica teh levičarskih omejencev, ki več ne vedo kako bi se izživljali z raznimi protesti do demokratično mislečih normalnih ljudi.

 • Ivan Ivanovič

  ok

 • Soave

  + + + + + + + + +
  Tole je pa dobro napisano. Prav vse drži !!

 • tarantela

  Nimam pojma, v katerih socialističnih šolah so učili tako, kot piše Rant. V šolah bivše države že ne. Je pa potemtakem čudno, da so homoseksualci tudi med teologi, ki so bili od malih nog vzgajani po katoliško. Sicer je pa to osebna stvar vsakega posameznika.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Če bi bili tako vzgojeni, potem ne bi bili homoseksualci. Lahko jih smatraš ne samo za katolike pač pa tudi za ne-katolike, po domače se takim dvoličnežem reče, da niso ne tič, ne miš. Aja, v prejšnjem sistemu so bili nekateri ljudje komunisti, danes se imajo za kristjane, ki hodijo v cerkev in vsem pridigajo kako so kristjani. Ne moreš služit Bogu in mamonu, tako tam piše.

  • Janez

   No !
   Pa povej !
   Kaj so te ” naučili” v tvojih “dobrih socialistično-komunističnih” šolah !
   O
   BAJE – DOBREM. STRIČKU STALINU
   IN
   O NJEGOVEM ” PRIDNEM “HLAPČKU” – MAREŠALU TITU ? L.r. J. KOMENDA

 • AlojzZ

  Gospod Aleksander Rant,
  dobro ste to napisali. Mnogi tudi čutimo tako, tudi v Sloveniji. Bi nas mogoče povezali? Skupaj bi bili močnejši.

 • Viktorh

  Levičarji so le za zlo.

 • xtc

  Težava je le v tem ,če Evropa nebo počistila z levičarji in islamisti in jih izgnala v Afriko,Azijo in še kam bodo kar napreje delali zgago.

 • Franc Bizjak

  Odličen članek g. Rant. Čestitam. Ko se v takšne članke kot je ta začne zaletavati opranoglava poldebilna rdeča sodrga je to najboljši dokaz, da vse kar navajate drži.

 • AlternativaZaSlovenijo

  He, na eni strani imamo tu v Sloveniji tranzicijsko mafijo, ki je preživela tranzicijo, na drugi strani pa odkriti fašizem tako imenovane “desnice”, ki je izšla (vsaj najbolj udarni del) iz bivše KPS-KPJ. Tisti ki časti rimsko pravo in antično Grčijo in se opira nanju pa je navaden bebec. Če bi bilo to vse tako super, zakaj hudiča sta ti dve kulturi tako tragično propadli. Pa še nekaj, tisti, ki malo bolje pozna zgodovino in tudi krščanstvo ne vidi nobene povezave med krščanstvom, pogansko Grčijo in rimskim pravom.

  • macon

   Ubogi, antična Grčija in Rim nista nikoli do konca propadla, njune inštitucije, tradicije in kultura se skozi krščanstvo nadaljujeta vse do danes, Krščanstvo je bilo uradna religija zadnjih 150 let zahodnega cesarstva in vseh 1150 let vzhodnega. Rimska država je trajala več kot dve tisočletji, antika pa okoli 1300 let, tako, da ne bluzi o stvareh, na katere se ne spoznaš.

   Imamo odkriti fašizem skrajne levice, ki je vkorporirana v levi režim in hkrati lima fašizem vsem, ki so protirežimski. Ogabni so ali ste.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Poznavanje zgodovine ti ravno ne gre najbolje.

 • althar

  Še en dober, aktualen in pronicljiv komentar. Kudos!

  A zakaj socialisti sedaj tako hitijo, da tvegajo uničiti vse, kar so dosegli v zadnjih 100 letih? Odgovor je treba iskati v tem, da se prekleto dobro zavedajo, da jih je zapustil njihov prvi in glavni podpornik, delavski razred. Druge “ogrožene družbene skupine” (ženske, homoseksualci, manjšine ipd.), ki so si jih v sili prisvajali, pa si med sabo nasprotujejo, poleg tega jih tudi nikoli niso prav enoglasno podpirale. Socialisti se zavedajo, da gre njihova shizofrena in zla ideologija počasi h koncu, zato jo zdaj, dokler še obvladujejo moč svojih državnih režimov, poskušajo panično trajno zabetonirati z zakonodajo in pospešenm pranjem možganov. A to bo, kot je lepo opazil že Rant, le še hitreje odganjalo ljudi od njih.

  S socializmom je konec, kar pa ne pomeni, da je že mrtev. Preden bo ta uničujoča ideologija klavrno poginila in za vedno izginila iz človeške zgodovine, kjer se bo pridružila drugim epohalnim človeškim zdrsom, kot so žrtvovanje ljudi, kanibalizem, suženjstvo ali tlačanstvo bo s svojo močjo, ki jo trenutno obvladuje, povzročila še precej problemov. Proti temu zlu se je treba boriti z vsemi močmi in prvi korak k njegovem dokončnem uničenju je, da se ga jasno spregleda v vsej njegovi licemerski sprevrženosti.

  • macon

   Bojim se, da bo leva fašistična banda povzročila še eno globalno klanje in bojim se, da bo bojišče ravno v Evropi, ki tokrat ne bo napadalec ampak napadeni.

   • šmentanamuha

    To, česar se bojiš, temu daješ energijo. Odgovor na vse je Pogum in Ljubezen, to mislim brez zajebancije.

  • učko

   Kaj vse počnejo levuharji in “socialisti”, desnaki pa čisto nič, lenuhi leni in nesposobni, samo čakajo, kdaj se bojo levuharji izpeli ! Pa bojo še zlo dolgo časa čakali, lenuhi nesposobni !

   • Olga_10

    Desni delamo in ustvarjamo, da lahko levičarji talajo svojim, ko pridejo na oblast in si polnijo žepe!

    • učko

     To je zelo res ! Ni pa to prav, da futrate zajedalce !!! Bo treba prit’ k pameti in nehat s tem neumnim početjem. Kot bi doma v stanovanju kar naprej namenoma hranili podgane. Kje vam je pamet ?!!!!

   • althar

    Se strinjam. Problem desnice je v tem, da kot “konzervativci” ne vedo, katero točno družbeno/ekonomsko stanje naj se trudijo “konzervirati”. Trenutno, tisto staro 30 let, nemara tisto staro 100 let…? Ker so etična in moralna načela ter logiko evolutivnega tradicionalnega razvoja medtem nekje založili in pozabili, se vsa njihova dejavnost omejuje na nasprotovanje socialističnim blodnjam, kar pomeni, da so postali negativ socialistov. Ker jim nasprotnik medtem živčno trzajoče umira pred očmi, siromaki sami ne vejo točno, kaj bi počeli, pa počnejo bedarije.

    Namesto, da bi šli in s tistih zaprašenih polic pobrali razprave o etiki, morali in tradiciji, jih prebrali in implementirali v svojo politiko. Ampak za to je treba delat, ne samo gobec gonit…

  • Olga_10

   +++++++++++++++

 • Jana učak

  Tak kup govna pa spravite skupaj samo vi in vaši pisuni!!! Normalna evropska civilizacija to pa je izum enega ar-ja!!!

  • bubamara

   Res je. Z ideologijo “zmagovalcev” se ta tekst res ne ujema.

 • neny

  “Da je krščanstvo najbolj zlobna vera, da je recimo budizem bistveno boljši, ampak najbolje pa je, da vere sploh ni..!”

  Tako je. Križ in halal so orožje uničenja. Enako vsiljena sprememba spola.

  • bubamara

   Nikjer v krščanski literaturi ne piše ubijaj v imenu boga. Za razliko od islama, ki je vera noža. Kriviti vero ali ustanovo cerkev je različno. Levičarji so tu potegnili enačaj in s tega sveta spravili ogromno ljudi, ki so imeli križ za vratom.

   • Aron

    Ni Jezus prinesel na svet meča? Kaj pa križarske vojne, prejšnje in sedanje? Vse ubijanje v imenu krscanskega Boga ima temelj v interpretaciji vere.

    • bubamara

     Vidim, da ne razumeš. Ubijati v imenu vere je iskanje lastne koristi na račun drugega; vera je izgovor, da je to dejanje upravičeno. Vendar to vera prepoveduje. Če so duhovniki pozivali k ubijanju v imenu vere, potem ti duhovniki niso imeli nič z vero, ampak z lastno koristjo.

    • macon

     Križarske vojne so prišle po 450 letih klavskih jihadov. Malo si preberi zgodovino, potem pa pljuvaj po lastni civilizaciji!!!

     • neny

      zagotovo nisi prebral vse zgodovine, le atomček.

     • Aron

      Resnica ni nikoli pljuvanje.

     • Viktorh

      ..bebček

     • macon

      Vse ubijanje ima temelj v oblastnih igrah. Ta, da je Jezus prinesel na svet meč, je pa nekaj, kar so te verjetno naučili na kaki komunajzarski šoli, ker je Jezusov nauk ravno odklon od meča. Globalno ni bil nekaj zelo novega, ker je bil Buda pred njim, ampak do sem budizem ni segel.

      Poleg tega je treba razumeti, da so bile antične religije tolerantne do drugih religij, vendar so marsikdaj darovale zelo klavske daritve, tudi ljudi. Edin resen odklon so bili netolerantni Judi.

    • šmentanamuha

     Človek Aron, ti si hudoben in maloumen.

   • macon

    V Stari zavezi je veliko ubijanja v imenu Boga, Jahveja.

    • bubamara

     Še enkrat: za krščansko vero je ubijanje greh oziroma danes bi rekli nekaj kar ni prav. Opisi v stari zavezi so enaki križarskim vojnam ali ubijanju indijancev v imenu vere, itd. Kdor ubija v imenu vere ni veren. Enostavno.

     • macon

      To je prišlo šele s Kristusom, Stara zaveza slavi in hvali ubijanje v imenu Boga. Ne gre za nevtralno opisovanje. Prebral sem Sveto pismo.

     • bubamara

      Stara zaveza je za žide. Kako živijo pa vsi vemo.

     • SLAVA KRISTUSU

      BRAVO!!! ŽIDJE SO JEZUSA NA KRIŽ POSLALI, TO JE POVEDAL SVETI APOSTOL PAVEL, V NOVI ZAVEZI V SVETEM PISMU http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C+14-16&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

    • !

     JEZUS JE ZAPOVEDAL NOVE ZAPOVEDI, ON JE USTANOVIL KRŠČANSKO, NOVO ZAVEZO. ŽIDJE PA JEZUSA NISO SPREJELI. O TEM JE TUDI SVETI APOSTOL PAVEL ZAPISAL: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C+14-16&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  • janez zorman

   Kaj sanjate ? Naša vera je Krščanska. Vsa naša kultura izvira iz Krščanstva, ne iz Budizma. Naše prve knjige niso pisali Budisti.
   Slovenijo je samo za 45 let prevzela nevarna komunistična vera z Kardeljevimi umotvori, ki nas je porinila za 50 let v preteklost. Posledice pa so tako hude, da se še vedno pojavljajo tendence po titejevi Yugi. Ja, nekateri ste (so) res uživali v titejevi Yugi.

  • KRISTUS JE ODREŠENIK

   JEZUS JE UČIL O MIRU, ljudje zlorabljajo Njegov nauk.

   PREBERI SI JEZUSOVE BESEDE V MATEJEVEM EVANGELIJU:

   “Tedaj mu je Jezus rekel: »Spravi meč na njegovo mesto, kajti vsi, ki primejo za meč, bodo z mečem pokončani.”

   http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+26%2C+52&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  • antimur

   Ne nori koza lezbaška, muslimani te bodo nabili na kol, pred tem še kamenjali, katoliki pa zagotovo ne. V tem še takšen retardiranec vidi razliko, levaški smrdljivci kot si ti pa ne. Zato ne opletaj s svojim gobcem, ker sramotiš sebe in kučaniste, ter s tem dokazuješ, kakšne omejene podpornike ima Kučan in njegova golazen.

   • neny

    10 Poklical je k sebi množico in ji rekel: »Poslušajte in doumite! 11 Človeka ne omadežuje to, kar gre v usta, ampak kar prihaja iz ust, to omadežuje človeka.«

 • dob

  10+

 • macon

  “Diploma iz lezbičnih plesnih študij”… hahaha.

 • Rožle

  Evropa se prebuja ….
  naši levaki pa se nam na vse pretege trudijo, da bi za vse večne čase obtičali v mali Yugi !!!

  • Viktorh

   ”Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.

  • Olga_10

   Je že res majhna! Še palček iz Murgel se težko obrne v njej, ven pa ne upa…

 • dob

  Bistvo usegliharstva je uničiti Abecedo po kateri je možno prebrati, kako je Bog ustvaril Stvarstvo in vse nas v njem. V Njegovi Besedi je logika Življenja in Beseda je iz črk Njegove Abecede.
  Če jo izbrišemo, ali če zamenjamo črke v njej… tvorimo nove pojme, ki so brez smisla. Iz njih ne more nič nastati.
  Takšna zgradba iz novih “črk” tako potvorjene abecede je samo razmajana baraka, ki jo skupaj držijo predpisi, ki jih je treba vsak dan znova napisati in jih pod grožnjo kazni kazni uveljavljati, da bi baraka stala.

  Brisanje božje abecede Življenja je podla namera., Usegliharji tako zabrišejo vse poti do Odgovornosti za Življenje.
  S tem ustvarjajo kaos, v katerem bodo oni sami pisali zakone in pravila in nam tako vladali. Ta pravila se potem lahko vsak dan spremenijo.
  Eden od znakov norosti takšne ureditve sveta in takšnega razmišljanja o svetu, s tem pa dokaz, da nam vlada norost je ravno ta, da je zakonov vedno premalo. Vedno je treba obstoječim zakonom dodajati nove. Amandma na amandma!

  Kadar je družba zgrajena tako, da je dovoljeno krasti, če zakon ni dovolj natančen v dikciji (recimo: NE KRAST, PIČKA TI MATERINA!), potem je treba vsako reč predpisati, vendar bo lopovska mentaliteta vedno našla izgovor, da nekaj ni bilo dovolj natančno zapisano – torej je legalno!
  Uboj je legalen, prevara je legalna, posilstvo je legalno…. še kaj? VSE je legalno, ker so zakoni pomanjkljivi.
  Je že kdo slišal, da je pravnik, ki je pisal zakon šel v zapor zato, ker je spisal pomanjkljive zakone?
  Do zdaj so bili vsi pomanjkljivi.

  Oni stvari rešujejo z amandmani! Namerno podirajo Stvarstvo tako, da izničijo njegovo logiko in tako lahko vladajo. Vladajo tako, da izsiljujejo ljudi: ustvarijo pomanjkanje in potem ljudem prodajajo revščino.
  A vedno ohranjajo pomanjkanje! Produkcija pomanjkanja je njihovo osnovno opravilo.
  .
  Od nas seveda pričakujejo, da bomo vsak dan vsaj pol dneva brali uradne liste in se učili kako živeti od idiotov, ki si izmišljajo debilne zakone.
  Nekateri imamo Abecedo vgrajeno v telo. Pravzaprav jo imamo vsi.
  Le da si je večina izbrala, da Telesa, ki je zavest Stvarstva, ne bo poslušala in si zato zdaj izmišljuje svojo abecedo.

  Počakajmo na Uradni list, bomo videli koliko novih besed bodo skovali iz nje in koliko časa bodo te trajale.

  • šmentanamuha

   IMITACIJA ŽIVLJENJA. Genijalno, dob!

  • neny

   kaj ti pa dela rkc? Prstki za nesamozavestne so premalo.

   • dob

    Cerkev prodaja Boga!
    Boga se ne prodaja.

    • neny

     Boga se ne prodaja, se pa zanj ubija, da se lahko prodaja….

     • dob

      Najprej moraš ljudi prepričati, da je za nekaj vredno ubijati.
      Ustvariš pomanjkanje zato da ljudje mislijo, da jih Bog kaznuje, poveš jim, da so rojeni v Krivdi in da je življenje kazen. Potem Krivdo prodajaš in jo zaračunavaš…

      Bog ni Krivda.
      Tisti, ki je Življenje ustvaril, ga pazi in čuva. Ne pa iztreblja!
      Zdaj na planetu vlada Krivda, ki je tukaj bog namesto Boga.
      A ne bo več dolgo.

     • ŽIDJE SO JEZUSA KRIŽALI

      Bravo!

      “Tedaj mu je Jezus rekel: »Spravi meč na njegovo mesto, kajti vsi, ki primejo za meč, bodo z mečem pokončani.”

      zapisano v krščanski Novi zavezi v svetem pismu, v Matejevem evangeliju, poglavje 26, vrstica 52
      http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+26%2C+52&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

     • dob

      Izrabim priložnost, ko si že omenil Novo Zavezo.
      Zaveza je pogodba (dogovor!) med Bogom in človeštvom.
      Nova Zaveza je nova pogodba. Za nas jo podpiše božji Sin, kot Srce Vesolja in božje Srce!
      Z Novo Zavezo je Bog obljubil človeštvu, da ga ne bo več uničil. Z drugimi besedami: Bog je obljubil ljudem, da ne bo več potopa! Mavrica je simbol te obljube, na katero naj se človek vedno spomni, ko posije sonce skozi dež. Mavrica je Njegov podpis čez nebo!

      Srce se kot Sin mora manifestirati (se utelesiti), da bi lahko razumel tisto, kar mu njegov Oče NE MORE, NE ZNA ali NOČE povedati, mu pokazati in ga naučiti. Sam mora videti, in zato gre po izkušnjo tja, kjer se ta nahaja.
      V resnici Oče ni vedno vedel, ker ni imel vseh odgovorov. Izogibal se je manifestaciji, bal se je ujetosti vanjo. Telo pomeni omejitve, teh pa Duh ne mara.

      Ravno teh omejitev Bog ni razumel. V resnici je človeka izgnal iz Nebes in mu zagrozil z omejitvami v telesnem svetu, če ga zapusti. Sam se je temu izognil, da je lahko “ostal” Bog. Potem si je pa izmišljal rešitve in narekoval človeku zapovedi. Odločal se pa na podlagi tega, kar se je njemu tedaj zdelo najbolje.
      Mi bi rekli, da je razmišljal brez izkušnje ali d aje nekaj napletal o tem koliko zob ima konj, ne da bi mu šel gledat v gobec, da bi videl.

      Sin se temu ne izogne. Ne more se.

      Nekdo mora DOL, kjer dol pomeni globoko dol v Stvarstvo, V telo! Nekdo mora postati Odgovoren za VSE ustvarjeno, sicer bo to mesto zasedel nekdo, ki bo Očeta izrinil iz njegovega Stvarstva, torej iz Manifestacije. Ta bom potem ustoličil NEODGOVORNOST za vladarja Sveta!
      Sin pa tega ne more dopustiti.

      Sin mora odrasti, in odraslo Srce je TELO.
      Bogu je zdaj njegovo Srce -Človeštvo!

     • neny

      Mi ni rekli temu, da je bil skrajno bogi ali bog. :) brez možgan. :)

      Na osnovi česa se je ta vsevednež odločal? Sina je sklamfal na križ…. aha.

     • dob

      Ne, to ne gre tako.
      Zdajle se ne bom lotil pisat o tem, ker te morda sploh resno ne zanima.

     • neny

      seveda me zanima kako si to predstavljaš?

     • dob

      Tebe zanima, če je res hodil po vodi in podobne rokohitrske zadeve. Mene pa te stvari ne zanimajo, ker to – vsaj meni! -ni pomembno.

      Jaz sem mislil nekaj drugega! Še zmeraj velja moje vprašanje, če te to sploh zanima (ne rokohitrstvo!).
      Tisto, kar mene zanima so človeške zamere Bogu!

      Povej svoje zamere Bogu jasno in glasno, in povej svoje, ne tujih ali tistih, za katere ti misliš, da bi drugi (ne pa ti!) lahko zamerili Bogu ali pa jih morali imeti do Njega.
      Po tem bom videl ali si resna in si zares želiš vedeti. Ali pa si samo razvajeno dete, ki danes zahteva eno slaščico, jutri drugo, vmes pa čokolado, da ni dolgčas. Tako kot nekdo, ki stalno menja kanale na televiziji in nič mu ni dovolj zanimivo, da bi ostal pri eni vsebini dalj časa in kaj več izvedel o predmetu zanimanja. Z drugimi besedami – takega človek nič ne zanima prav dolgo! Kronično mu je dolgčas.

      Jaz bom, ne glede na najin pogovor, v kratkem (recimo še ta teden) napisal tekst, v katerem bom po svoji najboljši volji napisal kako si predstavljam pravilno rabo Boga na Zemlji. Ker do zdaj tega nisem še videl nikjer napisanega, pa se mi je zdelo, da bi sam rad bral o tem, če bi kdo o tem sploh pisal. Zato po navadi sebi napišem tiso, kar bi sam rad slišal, vedel in o tem prebral. Napišem, potem pa rečem, da mi je to Moj Bog povedal.
      Pa še res je tako!

      Za vmes pa tole:
      O HOJI NA VODI
      Za njimi je bil naporen dan in pred njimi dolga pot. Učitelja so opanki ožulili, da je imel vse polno ran na nogah in bolelo ga je.
      Proti večeru, ko so se ustavili za počitek, je jezno sezul obuvalo in ga vrgel stran od sebe, rekoč:
      “Tile mehurji so tako veliki, da bi lahko hodil po vodi.”

      Vsi so se zasmejali. Smeh, pripombe in pogovor, ki so temu sledili, so bili tako sproščujoči, da so pozabili na naporen dan, na dolgo pot, ki so jo prehodili in na tisto, ki je še bila pred njimi.

      Ko jih je premagal spanec je bilo še vedno tu in tam slišati koga, ki se je zbudil, se kratko zasmejal in zopet utonil v nemirni spanec.

      Imeli so ga radi!

     • neny

      tu se res hecam…. sem pretirano resna v reali… ta blog predstavlja en majhen izziv zaradi ortodoksije – nekaterih kar v redu koment. ne glede na “omejenost” za moj vzorec razmišljanja. V zvezi z B ni predstav, je samo znanje kdor ga ima… neskončen potencial raziskovanja.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pravilna raba Boga na zemlji? A bo to spet plod neke nove fantazije (tvoje v tem primru) ali se ti je Bog osebno razodel in ti povedal kašna je pravilna raba Boga na zemlji?

     • dob

      Omara ti lahko pove, kakšna je pravilna raba materiala (lesa) in orodja, v primeru, da bi rad imel kos pohištva, v katerega boš shranjeval svoje obleke in perilo. Izhajam torej iz človeka in iz njegovih potreb.
      Bog me pa sam po sebi ne zanima.

      Naj pojasnim, kaj je to “sam po sebi”.
      Bog Oče sam po sebi ne obstaja. Obstaja samo v povezavi s človekom in njegovo potrebo. Ali drugače povedano: Bog je ime (tako kot Peter, Tone, Sandokan, Mujo….), medtem ko je Oče – funkcija!

      Podobno kot pri otroku. Brez otroka ni očeta! Otrok naredi očeta.
      Človeštvo pa naredi Boga za Očeta! Ko ga naredi za Očeta, imata komunikacijo; otrok očetu pove, kaj potrebuje, se mu nasmehne, zavpije svojo željo…. oče pa posluša in se UČI! Od otroka se uči.

      Bog Oče se pa uči od Človeštva. Od vsakega od nas posebej nekaj izve in prav nihče tu ni odveč. Nihče!

      Oče torej obstaja iz potrebe, da bi bil, enako kot od slehernega človeka pričakujemo, da zna misliti, torej razmišljati in čutiti, in da se lahko vživi v drugo osebo. Če bi otrok, dojenček, dojel, da nihče ne misli nanj in d ase nihče ni sposoben vanj vživeti in razumeti kaj in kako čuti (beri: kako doživlja svet) – bi umrl!

      Zato v telesu obstajajo mehanizmi, ki nam dovolijo belo laž: postanemo nevrotični! Nevroza nam je v nekem trenutku vsem rešila življenje.

      Počasi odkrivamo, kako deluje Organizem Življenja in kako nanj reagira Stvarstvo: UČIMO SE.
      Svet, v katerem se učimo, se imenuje MANIFESTACIJA. Manifestacija kot proces pa ne poteka samo na fizični ravni, na nivoju teles. Poteka predvsem na nivoju odnosov med telesi, med izkušnjami, znanji, željami…
      Vse to Človeštvo prispeva k skupni zavesti človeštva, (k Zavesti), ki jo jaz ime ujem TELO. Telo, pisano z veliko, je zavest človeštva in kot takšna je koncept, poleg tega daje zavest, ki razume delovanje Stvarstva in človeka v njem. Telo ve, kakšen je človekov Namen. V navadnem jeziku je to Smisel Življenja.
      Telo je samo drugo ime za Resnico.

      Njo imam za svojega Boga in jo tako tudi imenujem: Moj Bog!

      Če me pa sprašuješ po Mitologiji, naj ti že v začetku povem, da me ta ne zanima. Zanima me razdiranje mitologije, ne pa opisovanje množice strahov malega otroka, ki je ostal sam in zapuščen, ker sta oče in mati odšla, potem je pa po nekem čudu (s pomočjo nevroze kot avtomatizma obrambe telesa, ki teži za preživetjem) preživel.
      A je njegova psiha ostala obremenjena z nerazumljivimi, toda logičnimi predstavami o pošastih, strahovih, ki jih njegovi možgani kreirajo, da se z njimi sploh lahko spopada.

      Ker si drugače tedaj ni mogel predstavljati, zakaj bi ga starša zapustila?!
      Lakota ima svoje ime. Toda, če ne veš, da je ta pošast lakota, potem postane večglavi zmaj, ki ti grozi in se ga bojiš, ko se pojavi. In pojavi se vedno! Kajti bitja, otroci, potrebujemo skrb, nego, razumevanje, pojasnila…

      Mi smo bitja potreb. Če niso izpolnjene, si izmislimo razloge, zakaj smo v nesrečnem stanju kakršnem smo. In to je pomanjkanje vsega, na vseh ravneh.
      Če nekdo takrat, recimo neka inštitucija kot je Cerkev, otroku razloži, da je prepuščen sam sebi po kazni (človeštvo je prepuščeno samo sebi po kazni!) in da je rojen v Krivdo, potem imamo stanje takšno, kakršno je zdaj. In je brez Boga, ker je bog zdaj Krivda! Potem nam oni pokažejo, kakšen je Bog…. (maščevalen, strog, kaznovalen) in se ga bojimo.
      Ampak nam je takšen grozljiv, ker nam grozi!
      To ni Oče! Lahko da je zdaj bog, toda to ni Oče.
      Mene pa bog ne zanima, pa Bog tudi ne! Zanima me Bog, ki je Oče.

      O njem pa lahko dosti povem. O Bogu kot takem, kot smo o njem poslušali, pa nima smisla govoriti. Razen v primeru, da bomo razdrli Mitologijo in strah, ki se je spletel okrog njega.
      Spletajo jo pa tisti, ki Boga prodajajo, ker se jim to pač splača in ker lahko. Saj druge uradne razlage o Bogu ni, kot le njihove. Oni je ne dopuščajo. Tako kot komunisti ne dopustijo druge razlage zgodovine! Iz istih razlogov.

      Budisti in New Agerji so pa ciniki, ki rešitev ne poznajo, zato pa se vdajajo nekemu stanju, ki je proč od Zavesti Telesa. Ciniki so zato, ker pripravljajo človeštvo za odhod v smrt. Ne vejo kaj delajo.

      Moj Bog je tu in ne tam. O Njem lahko povem dosti tega, mnogo lepega, tako lepega, kot ta Zelja potrebuje in čaka, da bo slišala. Moj Bog prevzame Odgovornost za vse, karkoli je povezano s človekom in človeštvom. Manifestacija je kraj, kjer ničemur ni mogoče pobegniti. Lahko samo sprejmeš, ko si blizu Resnici.
      Seveda, če razmišljaš le o tem, kako bi zgradil raketo in pobegnil Zemlji, jo po možnosti pred tem še razstrelil, potem te Resnica pač ne pritegne.
      Moj Bog časti Navadnost po božje! Nikoli mu ni bilo dosti do tega, da bi bil poseben. Rad je eden med nami, enak med enakimi.
      Če me sprašuješ po tem kdo se je komu razodel… Jaz sem Mojega Boga ustvaril! Rodil sem ga iz potrebe, da bi ga imel.
      In zdaj sem mu dober oče. Ne pustim ga samega, dosti si imava povedati, eden od drugega se uliva. Pogovarjava se in sva drug drugemu v veselje in včasih v tolažbo.
      Nekateri to imajo za vest, ali zavest. No, jaz tudi!
      Samo da je zame Vest tudi Bog. Ko ga opisujem, ga ime imenujem Moj Bog, ker sem mu oče in odgovarjam zanj!

      Vprašaj sebe, pa tudi druge, če ste sposobni odgovarjati za svoje bogove, za svojega Boga, v katerega verujete, h kateremu molite in drugim pridigate o Njem.
      Potem se spomni, da jaz vse to za Mojega Boga naredim. Kako tudi ne bi? Saj sem ga v sebi rodil! Njegov Dom sem, z mano je na varnem. Pazim nanj, zvečer ga poljubim na oči, preden zaspi. Potem ga gledam kako spi in ga občudujem – rečem mu: kako si lep!
      Nikoli ga ne bom zapustil.

      Plačal bom za vse razbite šipe, ki jih je med igro razbil, jih poškodoval, poravnal bom vse njegove prazne obljube, ki jih je naredil – ker sem njegov oče! To oče naredi, ko je pravi oče. Ne pusti sina samega, da ureja stvari, ki jih mora oče urediti in izpolniti, da bodo sinove želje postale resnične!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ta je dobra: Otrok naredi očeta , omara se naredi sama od sebe in potem govori človeku iz česa je narejena. Kateri filozofski šoli pa pripadaš?

     • dob

      Ne hodim v šolo, v šoli ni zanimivo.
      Tam predavajo otrokom tepci kot si ti.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Sin postane gay in potem še fotr postane gej. Se mi pa zdi, da si ” prepameten” za šolo. Le tako naprej .

     • neny

      “Mene pa bog ne zanima, pa Bog tudi ne! Zanima me Bog, ki je Oče.”

      Ja lahko bi te zanimalo kdo bi lahko bil Oče – konfuznež. Ali je boljše biti prepričan, da si v pravi službi brez zgodovinskih dejstev. Predvsem pa brez vpogleda v realni svet, ki se mu Oče izmika brez milosti.

     • dob

      Jaz tebi rečem, da me zanima Bog, ki je Oče…. ti pa meni ponoviš isti stavek, le da v nikalni obliki!
      Meni je to, kar ti počneš, konfuzno. Medtem ti mene obkladaš s tem, da sem konfuzen…
      Dej pejt spat! Po možnosti z Repetom, on obvlada zgodovino.

     • neny

      Kaj si ti Oče? hehe…Napisala sem Oče – konfuzneš, no da je on. Pri pisanju oz razumevanju napisanega se nam večkrat zalomi.

     • dob

      Vzamem nazaj. Očitno sem te narobe razumel. Oprosti!

     • JEZUS JE UČIL O MIRU

      JEZUS ODREŠENIK NI ZAPOVEDAL DA SE UBIJAJMO, AMPAK DA SI DAMO MIR !!!!!!!!

      POGLEJ SI JEZUSOVO ZAPOVED V MATEJEVEM EVANGELIJU: Tedaj mu je Jezus rekel: »Spravi meč na njegovo mesto, kajti vsi, ki primejo za meč, bodo z mečem pokončani. ” http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+26%2C+52&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

     • AlternativaZaSlovenijo

      Kakšen neki je ta bog za katerega je potrebno ubijat? Tak bog je navadna usrana reva, ki ni sposoben narediti tak zločin ampak zato potrebuje svoje stvaritve-ljudi, da namesto njega opravijo tako umazano raboto. Glede na prebrano staro-novo zavezo ne gre za takeg boga.

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharje je treba zacet napadat na vse mogoce nacine, kjerkoli, kadarkoli, s cimerkoli! Treba jih je unicit, ker tocno to oni delajo z vsemi nami ostalimi, ki nam njihova nagnusna ideologija ni vsec! Po njih, cimprej!!!

  • Olga_10

   Demokrati imamo na razpolago demokratična sredstva, to pa so volitve! Mi nismo komunisti in tudi ne Islamisti! Komunisti=Islamisti=zločinci!

   • FUCK COMMUNISM

    Olga, vse lepo in prav, ampak jaz v demokracijo ne verjmem vec. Sploh pa ne v kriznih casih. Ne deluje!

  • Hun

   zacni s seboj…bos naredu seb in ostalim velko uslugo

 • neny

  Oboji ste skrajneži. Tekmujete med poneumljenostmi ideologij – to so vse božje in vse nenaravne.

 • Kristjani nismo Židje

  zakaj govorite o judovsko-krščanski veri?! JUDJE IMAJO KNJIGO TALMUD, v kateri piše, da so križali Jezusa in da so še danes ponosni na to, da je Jezus bil pankrt, sveta Marija pa cipa! Židje niso Kristjani. Tudi Židje obrezujejo moške in ne jedo svinjine!

 • komunizem je židovski izum

  Poslušajte ameriškega krščanskega prigidarja, ki je iz Svetega pisma ( iz Nove zaveze) prebral besede od svetega apostola Pavla, ki je povedal, da so Židje izdali in na križ poslali Jezusa Kristusa, ker jim je povedal resnico. https://www.youtube.com/watch?v=kYlovctAkHc

 • .

  Poslušajte ameriškega krščanskega pridigarja Steven Andersona, ki je iz Svetega pisma (
  iz Nove zaveze) prebral besede od svetega apostola Pavla, ki je povedal,
  da so Židje izdali in na križ poslali Jezusa Kristusa, ker jim je
  povedal resnico https://www.youtube.com/watch?v=kYlovctAkHc

  • Burek Burecki

   Ti si to moral videt na youtubu? To je splosna znanost…

 • ALI STE VEDELI

  “Otrokom so prodajali zgodbice o ljudeh z margine, o tem, kako se lahko dva moška ljubita, morda celo več kot dva”

  Izraelsko ž. mesto Tel aviv najbolj prijazno mesto za homoseksualnost. Piše v ameriškem tisku! https://www.bostonglobe.com/lifestyle/travel/2016/03/17/welcome-tel-aviv-gayest-city-earth/y9V15VazXhtSjXVSo9gT9K/story.html

 • ALI STE VEDELI

  Izraelsko
  židovsko mesto Tel aviv najbolj prijazno mesto za homoseksualnost. Piše v
  ameriškem tisku!
  https://www.bostonglobe.com/lifestyle/travel/2016/03/17/welcome-tel-aviv-gayest-city-earth/y9V15VazXhtSjXVSo9gT9K/story.html

  • Darth Vader

   boston globe ni ameriški tisk ampak je lgtbjevsko trobilo tipa mladina pri nas…..

 • Iz britanskega časopisa: ” izraelsko mesto Tel aviv najbolj gej mesto” http://www.dailymail.co.uk/news/article-2088319/Tel-Aviv-trumps-New-York-named-worlds-best-gay-city.html

 • KRISTUS JE UČIL O MIRU

  Nauk od Kristusa Odrešenika se marsikje zlorablja! On je učil O MIRU IN SPOŠTOVANJU. Moški pa samo na vojne in posilstva mislijo, skozi celo zgodovino!

  Tukaj so Jezusove jasne besede: “Tedaj mu je Jezus rekel: »Spravi meč na njegovo mesto, kajti vsi, ki primejo za meč, bodo z mečem pokončani.”

  zapisano v Matejevem evangeliju http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+26%2C+52&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  • neny

   “Vzemite nase moj jarem in učite se od mene, ker sem krotak in v srcu ponižen, in našli boste počitek svojim dušam; 30 kajti moj jarem je prijeten in moje breme je lahko.«

   Slovenski standardni prevod, © 1996, 2003 Svetopisemska družba Slovenije

 • znanje

  Židje in Muslimani so si enaki:

  1. obrezujejo moške
  2. ne jedo svinjine
  3. ne priznavajo Kristusa kot Odrešenika, ne marajo Križa

  • ogledalo

   In?

   • učko

    Isto sranje, drugo pakovanje ! Enga žepnega Dolfita manjka !

    • ogledalo

     Da mu boste spet v rit lezli? In ti boš predaval o domoljubju?!

  • RATATA

   To so vsi vampirji.

 • ….

  Besede od ž. komedijantke ” https://www.youtube.com/watch?v=GSrhJGGDqx0

 • !

  “Evropa se je izkazala kot trši oreh kot so pričakovali. Leta in
  desetletja priprav. Desetletja pranja možganov, feminizacije šolstva,
  uvajanja teorije spola v vrtce in šole. Če bi počakali do leta 2050 bi
  Evropa padla z lahkoto. A Evropa se je uprla. Uprla se je Poljska, uprle
  so se Češka, Slovaška, Madžarska in Avstrija. Niti uvoz množice
  islamskih migrantov ni opravil svoje naloge.”

  Evropski politiki delajo to kar jim naroči šef iz ozadja

  • Olga_10

   Vi že veste…smo vas razočarali? Pa Sorosa tudi?

   • ,

    ej, ti nisi prava Olga…

 • neny

  Kaj cvilite?

  “Vzemite nase moj jarem in učite se od mene, ker sem krotak in v srcu ponižen, in našli boste počitek svojim dušam; 30 kajti moj jarem je prijeten in moje breme je lahko.«
  Slovenski standardni prevod, © 1996, 2003 Svetopisemska družba Slovenije

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ta portal kipi od krščanske ljubezni.

   • Zaskrbljen

    Kaj lahko pricakujes od castilcev satana? Ljubezni zagotovo ne, res pa je, da satanisti smatrajo radost do materialnih dobrin in mesenih uzitkov kot ljubezen.

 • ogledalo

  Soros levičar? Kateri veleum ga je tja umestil? Na Islandiji se je že prebudila duša Evrope!

  • !

   Avstrija se je prebudila! Z desnico!

   • ogledalo

    In?! Spet boste jokali, kot po prejšnjih volitvah. Uboga sekta!

    • maksimalno

     Daj obriši si meglo z ogledala, obstaja možnost, da boš videl jasnejšo sliko.

  • Olga_10

   Soros je nacist, ustanovitelj Bilderberga je bil nacist! Kučan je komunist! Nacizem=komunizmu!

   • ogledalo

    Olga, tebi ni pomoči. No, menda ilovica vse ven potegne!

  • tramal

   Vse države okrog nas imajo desne vlade le zabiti slovenci volijo komunajzerje.

 • ,

  Bravo Avstrijska desnica!

 • domovina mili dom

  Dokler ne izhlapi levica v Sloveniji, bo propad naše ljube države rapirno padal in padal.

 • Oregon

  glede na to, da smo konstantno 25 let za Avstrijo, me upravičeno skrbi da bo nam potegnilo šele 2042

 • Viktorh

  Tako je razmišljal naš preCednik:
  ”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana,” Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989

 • Viktorh

  ”Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan v Beogradu, 28. 9. 1989.

 • Viktorh

  ”Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.

  • Olga_10

   “Socializem po meri ljudi” bo praznoval s Perkovićem in Mustaćem v Nemčiji!

 • Matt_von_Glanz

  saj lepo, ampak kje je podpora naslovu, da se prebuja?

  • Olga_10

   Avstrija, Madžarska, Češka, Poljska…. Se ne vidi?

  • lokec

   Stagnira.

 • TOML

  To je socialistična ideologija….tudi tisto, ko socialisti natepavajo pse po garažah.
  Fuj sram naj bo brezobrazni socialistični gnoj.

 • Jebem jim mater vse po spisku

  To gremo desnica naprej viktor orban za predsednika slovenije pa slovenske izdajalce v rit nabrisat skupi z migranti

  • ogledalo

   Tebe bo prvega Orban v “rit nabrisal”! Izdajalec si, ki se ponuja tujcu! Za majhen denar se prodajate sektaši. Kot da se niste nič naučili v preteklosti! Primitivec!

   • tramal

    A tvoj mažarski srbin kučan in srbin jankovič so pa slovenci .a neIzdajalec in bedak si ti.

 • delaware

  boste vidli, kako bojo krotki, ko bo šlo zares…karma is the bitch

 • lokec

  Določeni bogataši bi radi izpraznili Bljižni vzhod za svoje ljudi. S tem pa bi istočasno destabilizirali Evropo. V Evropi se bodo večale napetosti vse do hude vojne, v kateri bo izginilo veliko ljudi in povzročeno bo veliko škode po kateri bodo prosperirali vojni dobičkarji. Temu se je zelo težko izogiti. Upam pa, da se je. Predvidevam?

  • MižekFiga

   Nemci se ne bodo nikoli, še najmanj na račun tante Merkl; odpovedali svojem standardu. Sledili jim bomo!

 • Olga_10

  Zakaj pa je vsa ta drhal zamaskirana? Zakaj njihovi financerji in podporniki delajo iz ilegale?

  • Zgornji

   Zato da se jih težje opazi … Če je sovražnik skrit, se je najtežje bojevati z njim, … in Točno To je Satan Že Dosegel : Skritost svojega delovanja z zanikanjem njegovega obstoja !!! ! !!!

   • MižekFiga

    Če se “spodnji”ne strinja, ti pokažem srednjega “sredinca”, levega in desnega.
    SKRIJ SE VSEGLIHAR!

    • Zgornji

     Kaj se zdaj tebi spet nekaj blede ? :-P

  • dob

   Zamaskirani so zato, ker se izražajo samo kot množica. Kot posamezniki nimajo kaj povedati.

 • garfi

  najhujše je, da nas leviĆarji uničujejo korak za korakom, počasi in vztrajno
  tako večina neumnega folka tega ne opazi
  in povezani so

  • Zgornji

   Ja, Točno povedano !!! ! !!!
   Upam le , da se kmalu obrne smer plutja človeške barčice , da nebo preveč mrtvih ob Koncu …

 • Marijan Tončić

  Sprašujem se ako smo lahko dovolili, da so tako imenovani “izobraženi” kadri tako butasti. Kaj ni cilj izobraževanja doseči družbo ljudi z znanjem, družbo z obveznostmi, ki so istočasno tudi pravice.

  • Zgornji

   Dobro Vprašanje !!! ! !!! Je pa Vzrok v Popolnoma Napačnem Programu Šolstva , in v Popolnoma Napačni Vzgoji otrok !!! ! !!! Tako smo počasi postali narod bedakov in idiotov , in to po celotnem planetu. Žaaal.

   • Soave

    Kjer je bog Mamon glavno božanstvo, drugega ne moremo pričakovati.
    Pri vzgoji in šolanju ne moreš gledati samo na to , koliko ima ” material ” , ki ga boš šolal v denarnici !

    • Zgornji

     Ja, to je tudi Res, Ampak, problem je Globji , in sicer v Totalno Napačnem šolskem programu, ki iz ljudi dela Neumne in Zlobne Stroje , namesto Pravih Ljudi !!! ! !!! Tako se le še pokvari tisto malo Dobrega kar je morda kakim vsaj malo boljšim staršem uspelo pri svojih otrocih doseči do 6. leta . Po tem letu je pa itak večinoma prepozno … !!! ! !!! Žaaal.

  • Jebem jim mater vse po spisku

   Komunisti sovrazijo izobrazene pa podjetnike uciteljne takih je povn v breznih kocevske reke rabijo zabite ki sledijo religiji ki majo oprano glavo to so muslimani

 • Zgornji

  Zdaj mi je jasno : Pokvarjen del prebivalstva hoče Uničiti Vse, in ker sam tega nezmore, si je privlekel pomoč drugih pokvarjencev in sicer iz Arabskih Mohamedanskih dežel , ki so v teh strokah izredno nadarjeni !!! ! !!! To pa je Žal Slab Konec za Obetri strani .

 • ogledalo

  Islandija se je že prebudila.

 • WatsonForus

  Sam enkrat naj poč v Lj , pa se bo začelo.

  • MižekFiga

   Korajža bivših ljubiteljev komunizma je znana. Po prvem, od desetih pokov, bodo vsi izginili.

   • ogledalo

    Korajža domosrancev in njih zalege ima “zgodovinske” temelje. Spet bi bežali, tako kot ’45. In vso ww2.

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Pri 2 svetovni vojni so sodeloval z naciji sedaj pa z naci islamom vemo kdo so tle izdajalci cerar kucan pahor ne pozabi tudi posiljevalca psov miro senica cela stran levicarjev

 • ogledalo

  Islandija ima dušo!

 • Valter BraniSlav

  Diplomanti teorije spola?
  NE lazi tak studij ne obstaja