fbpx

Prebuja se duša Evrope – so šli levičarji prezgodaj v ofenzivo?

Ko se je začela migrantska invazija Evrope, se je svetovna levica odločila za odprto nasprotovanje proti vsemu normalnemu in proti vsemu, kar predstavlja jedro evropske civilizacije. Nasilje pa ni odjeknilo samo v Evropi. Po zmagi Donalda Trumpa na predsedniških volitvah so tudi v Združenih državah Amerike izbruhnili izgredi.

Gre za usklajen in voden napad na osnovne predpostavke kulture, v kateri živimo. Nič, kar je veljalo tisočletja, ni več dobro. Grška filozofija, rimsko pravo in judovsko-krščanska etika so za levičarje, ki jih poganja kapital Georgea Sorosa, stvar preteklosti.

Od kje so se vzeli?
Mnogi se danes po dogodkih v Hamburgu, New Yorku in ostalih mestih sprašujejo, od kje so se vzele horde mladih in ne več tako mladih podivjancev, ki nimajo spoštovanja do javne lastnine, zasebne lastnine in do življenja soljudi. Odgovor je preprost. Rak novodobnega “leftardizma” se je začel širiti že takoj v povojnih letih v demokratičnih državah.

Govorim seveda o šolskih sistemih demokracij po drugi svetovni vojni. V socialističnih državah je bila vzgoja izjemno ideološko obarvana – napad na vero, mišljenje, čutenje je bil neposreden. Zato so mnogi spregledali pranje – večina pa ima še danes težave. V zahodnih demokracijah pa se je feministično-LGBT-levičarska revolucija odvijala potihem.

Otrokom so prodajali zgodbice o ljudeh z margine, o tem, kako se lahko dva moška ljubita, morda celo več kot dva. Ob poplavi muslimanov so začeli v šolah učiti, da ima Ahmed rad vse svoje žene in da je burka znak spoštovanja. Da je krščanstvo najbolj zlobna vera, da je recimo budizem bistveno boljši, ampak najbolje pa je, da vere sploh ni. In tako dalje.

Politična aktivnost
Potem, ko so šole otroke – predvsem v Skandinaviji – oprale v skladu z velikim načrtom, so jim vcepile v glavo, da morajo biti politično aktivni. Prepričali so jih, da je njihova vloga nepogrešljiva. Da jim z diplomo iz lezbičnih plesnih študij pripada nekaj več kot ostalim, ki nimajo tovrstne izobrazbe. Enako se je zgodilo z diplomanti teorije spola, multikulturalizma in podobno.

Ves ta neuporaben kader mladih ljudi pa je, namesto da bi si poiskal delo v kakšni drugi disciplini, mirno čakal, da jih zaposli država. Prepričani so namreč, da ker so drugačni, ker so žrtve sistema, jim pripada več kot ostalim, čeprav se borijo za enakost v družbi. Botri levičarskega uničevanja kulture in civilizacije so porabili milijarde in milijarde dolarjev, da so tem ljudem zagotovili smisel in delo.

Predvsem pa je vpliv diaboličnih levičarjev viden v državah. Najbolj genialno na strani levice pa je, da za njihove načrte uničenja Evrope ne plačujejo botri ali George Soros. Kje pa! Za zaposlitve teh nevladnikov in človekoljubov plačujete vi, davkoplačevalci. In enako je po vsem svetu. Država podpira “neodvisna” združenja, katerih agenda je uničenje civilizacije kot jo poznamo.

So šli prezgodaj v napad?
Evropa se je izkazala kot trši oreh kot so pričakovali. Leta in desetletja priprav. Desetletja pranja možganov, feminizacije šolstva, uvajanja teorije spola v vrtce in šole. Če bi počakali do leta 2050 bi Evropa padla z lahkoto. A Evropa se je uprla. Uprla se je Poljska, uprle so se Češka, Slovaška, Madžarska in Avstrija. Niti uvoz množice islamskih migrantov ni opravil svoje naloge.

Razen množice trpečih ob terorističnih napadih, posilstvih, vsakodnevnih grožnjah, … , pa njihov napad ni odprl vrat tako na široko kot so upali. Soros je dejal: milijon islamskih migrantov na leto. Letos ta številka ne bo dosežena. Za razliko od zahodnih demokracij kjer pranje možganov poteka že od leta 1950 in kjer imajo ponekod že šeriatsko pravo, halal meso in geje, ki nosijo napise »Geji za islam«, pa se Vzhodna in Srednja Evropa upirata tej shemi uničenja Evrope.

Kljub velikim protestom in organiziranemu kriminalu, celo terorizmu, ki ga izvajajo levičarska antifa in ostale organizacije “odprte družbe”, pa se je stanje začelo stabilizirati. Evropski voditelji so se pripravljeni pogajati o strožji azilni zakonodaji in sprejeti nove schengenske ukrepe. V sosednjih državah zmaguje na volitvah desnica. Slovenija s svojo levičarsko vlado pa je edina, ki še caplja za pokvarjenimi demagogijami zahoda namesto, da bi se zgledovala po konservativnih demokracijah naših severnih in vzhodnih sosedov.

Aleksander Rant