Rojeni za nasilništvo

Jože Biščak je glavni in odgovorni urednik Demokracije in predsednik Domoljubnih novinarjev Slovenije. (Foto: Arhiv Nova24TV)

Pretekli četrtek Kemmerichova najmlajša hči ni šla v šolo. Ostala je doma pri materi Uti. Njegov še mladoletni sin si je sicer oprtal šolsko torbo, a na poti je imel močno varovanje. Policija je ocenila, da so grožnje družini Thomasa Kemmericha, člana liberalne stranke FDP, tako resne, da ne smejo ničesar tvegati. Bilo je le nekaj ur po tistem, ko je bil izvoljen za ministrskega predsednika Turingije. Zvezna dežela, ki jo je do zdaj obvladovala Levica z Bodom Ramelowom na čelu, je prvič v zgodovini Nemčije doživela, da so dogovor sklenili krščanski demokrati (CDU), liberalci (FDP) in domoljubi (AfD).

Koalicija z domoljubnimi Nemci je pri krščanskih demokratih sicer sprožila nelagodje, tudi ogorčenje, a levičarji, ki se niso mogli sprijazniti s povsem legitimno izvoljenim Kemmerichom, so v svoji maniri takoj aktivirali Antifo, k terorizmu nagnjeno skrajno levičarsko organizacijo.

Katja Maurer, 28-letna poslanka Levice, je za portal Jetzt (spada v skupino Süddeutsche Zeitung) odkrito priznala, da od izvolitve Kemmericha ni bila več političarka, ampak levičarska aktivistka, ki bo naredila vse, da na tak ali drugačen način zrušijo novo turinško vlado.

Ona je bila tista, ki je organizirala proteste; ona je bila tista, ki je z zvočnikom v roki kričala po ulicah Erfurta; in ona je bila tista, ki je vsaj posredno odgovorna, da so grozili Kemmerichovi družini. Grožnje s smrtjo so se ga očitno dotaknile, zato je samo 25 ur kasneje napovedal svoj odstop. Mediji so sicer poročali, da se bo deželni parlament razpustil in da bodo nove volitve zaradi političnega pritiska, a Kemmerich je po poročanju neodvisnih portalov prijateljem zaupal, da ga je strah za življenje svojih otrok. In zanimivo: Kemmerich sploh ni nikoli prosil za podporo AfD pri izvolitvi, a bilo je dovolj, da so ga domoljubi sami podprli in znašel se je v nemilosti Levice.

Nasilništvo v Sloveniji
Tudi v Sloveniji smo pretekli teden doživeli grožnje s smrtjo. Deležna jih je bila Aleksandra Pivec, predsednica DeSUS, ker je dejala, da bo stranka nadaljevala pogovore o sodelovanju v koaliciji s SDS. Ni bilo prvič. Ko se je predsednik SLS Radovan Žerjav leta 2012 pogajal o koalicijski pogodbi za drugo Janševo vlado, so mu pred stavbo, kjer so tekla pogajanja, “neznanci” razbili steklo na avtomobilu. Ustrahovanje je nasploh način delovanja levice z drugimi sredstvi. Ko jim ne uspe po legitimni in legalni poti, sežejo po grožnjah. Nasilniško zaledje imajo v organizaciji Antifa, ki jo lahko označimo za levičarsko paravojaško enoto, saj so v nemirih, ki jih povzročajo, oboroženi s posebnimi zastavicami, ki so v resnici palice za pretepanje, in katani dežniki, ki so posebni meči, skriti v dežniku. Antifa se odzove na poziv različnih nevladnih organizacij, ki so njena ideološka podlaga. Mirovni inštitut je že tak. Ta je v enem od svojih poročil, kjer poroča, kaj so preteklo leto počeli, odkrito zapisal, da so sodelovali in pomagali pri rušenju druge Janševe vlade in Franca Kanglerja v Mariboru. Kako je do tega prišlo, vsi vemo: z nasiljem (granitne kocke), grožnjami (lutke, obešene z mostu) in izdajo (Gregor Virant).

Primer hudega nasilništva, posledica hujskaškega poročanja proti Kanglerju.

Nasilništvo je bilo vedno v domeni levice. Zaradi njene ideologije, ki temelji na marksizmu, je samo v 20. stoletju umrlo več kot 100 milijonov ljudi. Več kot zaradi katerekoli druge. Ta doktrina je tisti pravi zločin iz sovraštva. To je tiranija, kultura množičnih umorov in človeškega trpljenja v umu nedojemljivem obsegu. Vsaka grožnja s smrtjo je skrajno zavrženo dejanje ne glede na to, kdo jo izreče. A če ta prihaja s skrajne levice, je toliko resnejša, saj je, kot nas uči zgodovina, običajno uresničena.

Jože Biščak

 • kralj matjaž

  Kratko in jedernato, ampak tega večina novinarjev medijev ne bo napisalo

 • xtc

  Zadeva še kako drži,a ,da se da z Antifo priti na konec je pred leti pokazala kanadska policija ob vrhu G8 ,kjer so se Antifa in Levičarji norčevali in porovocirali in napadalo kandsko policijo,ki jo je nato notrabnji minister spustil z verige nasilne levake in Antifovce so zmlatili tako ,da so bili zmožni le še za bolnišnice,seveda so levičarki aktivisti in prolevičasrski odvetniki poizkušali z tožbami zaradi prekomernega nasilja a so bile vse že v startu zavrnjene,vsi nasilneži,ki so dobili poškodbe s strani napadene policije so morali stroške zdravljenja plačati sami pa še kazen.
  Edino sredstvo s katerim se da zaustaviti podivjane levakeje zgolj njihov jezik nasilja-žal,če se ob vsem tem še čudite zakaj je Ljudski Socialist takoj ,ko je v prišel na oblast v lagre strpal skoraj vse nemške komuniste vam mora biti jasno,da je šlo še za hujšo verzijo socializma,ki se ga je še Adolf bal.

 • janko

  “… Nasilništvo je bilo vedno v domeni levice. Zaradi njene ideologije, ki temelji na marksizmu, je samo v 20. stoletju umrlo več kot 100 milijonov ljudi. Več kot zaradi katerekoli druge. Ta doktrina je tisti pravi zločin iz sovraštva. To je tiranija, kultura množičnih umorov in človeškega trpljenja v umu nedojemljivem obsegu. Vsaka grožnja s smrtjo je skrajno zavrženo dejanje ne glede na to, kdo jo izreče. A če ta prihaja s skrajne levice, je toliko resnejša, saj je, kot nas uči zgodovina, običajno uresničena.”

  ********************
  Tak primer pri nas je bil zrušenje druge Janševe vlade. Tuerk: bomo videli, kaj bo naredila ulica. Nato protesti, stopnjevanje nasilja in groženj, že ponoči. Lansiranje laži in odstop vseh štirih strank z SDS v vladi zaradi iskanja igle v senu, katere pa NI bilo!

 • Unikatna

  Bi se kar strinjala, da so rojeni za nasilništvo, grožnje…preko trupel bi šli za oblast….žalostno,kako nepravilno možgani delujejo…

 • pajot

  Treba jim bo vrniti z isto mero.
  Nasilnež se najraje spravi na tistega,ki se ne brani.
  Ko jih bojo fino dobili po gobcih,bojo dali mir.
  O tem govorijo izkušnje iz mladosti.

  • Steiermark

   V politiki je pa malo drugače, ne pozabimo na nasilne prevzeme oblasti, s strani komunistov – v rusiji, po 45 letu v jugovini itd. Njihovi potomci, z zločinsko klavskimi geni, jim sledijo v “nazoriih” in po klanju (spomnimo se tudi Krambergerja, kako klavrno je končal i n zakaj!).

 • Liberalec

  Saj vedno pravim; za spremembe v Sloveniji je najprej potrebno očistiti sodno vejo, tožilstvo in policijo. Zdravstvena in šolska politika lahko malo počakata.
  Nato pa z vso silo po skrajni levici, komunistih in Udbo-mafiji.

 • Slovenka

  Samo na teh volitvah naj se CDU pazi, ker bo po njej in potem pa pa privilegiji na račun davkoplačevalcev.

 • samotoje

  Nasilje po mojih izkušnjah vedno sprožijo tisti, ki bi radi uveljavili svojo voljo, a za to nimajo niti sposobnosti niti argumentov.

 • Resnica

  Kaksno je to zavajanje ko afd imenujete domoljubna stranka med tem ostale stranke imenujete z drugimi manj pomembnimi pridevniki

  Ps…afd ni domoljubna stranka ampak nacionalusticna kar je velika razlika…domoljub je vsak ki ima rad drzavo v kateri zivi nacionalist je pa tisti ki povelicuje doloceno nacijo…ne drzavljane ki imajo radi drzavo ampak izkljucno nacionaliste

  Sploh pa vlada krscanskih demokratov, nacionalistov in liberalcev nima nobenega smisla…cudno da nisi povabili se socialistov…aja saj ekonomski socialisti so afd