fbpx

Se snuje nova zarota s podeljevanjem slovenskih državljanstev migrantom?

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Kadar se v zadnjih treh letih v Sloveniji pripravlja nova sprememba kateregakoli zakona, je pošten človek lahko resnično zaskrbljen. Nihče od nas si ni predstavljal, da lahko neka na volitvah izvoljena vlada naredi toliko škode.

Vlada Mira Cerarja je tipična levičarska fašistična vlada. Poglavitna značilnost fašizma je absolutna Država, posamezniki ali skupine pa so v odnosu do nje relativni, odvisno od položaja, ki ga zasedajo v sistemu. Mussolini je v svojem govoru leta 1925 izrekel naslednji stavek, ki zajema bistvo fašistične miselnosti: “Država je vse, ničesar ni zunaj nje, nič ni proti njej.” (“Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato.”) Skladno s to miselnostjo, prevedeno v slovenske razmere, so vse zadeve privilegiranega levičarskega  razreda (večinoma globoko zasidranega v proračunu in javnem sektorju) obenem tudi zadeve države. Skrb za obstoj države s polnjenjem proračuna pa je najvišja dolžnost vseh ostalih, drugorazrednih državljanov.

Franci Donko (Foto: STA)

Ob tem je ključna poteza, ki fašizem (tudi levičarski) loči od drugih podobnih ideologij, uporaba masovnih gibanj za napad na organizacije in stranke, ki ji niso po volji. Spomnite se napadov skrajne levice na Gibanje za otroke in družine zaradi pomoči koroškima dečkoma, pa napadov na parlament, obešanja lutk, medijske histerije itd. v primeru “spontanih” vseslovenskih vstaj, ki so pomagale zrušiti drugo Janševo vlado, in fašistični vzorec delovanja slovenske izrojene levice boste imeli pred očmi.

Pri ljudeh izgubljajo podporo, zato bi volivce, podobno kot športnike, kar uvozili
Za izrojeno levico je značilno, da vseskozi igra umazano politično igro. Uporablja prevare, da bi dosegla svoj cilj. Trenutni cilj levičarskega trojanskega konja je zakon o državljanstvu. Na videz majhne in nepomembne spremembe gredo v smer, da bi tujec športnik lahko dobil slovensko državljanstvo, ne da bi sploh kadarkoli živel v Sloveniji. Trenutna zakonodaja takšnega podeljevanja državljanstev športnikom ne omogoča. V Sloveniji mora prebivati vsaj leto dni, preden dobi naše državljanstvo. Kaj pa se zgodi potem? Primer okoriščanja z EU-državljanstvom je ameriški košarkar Ariel McDonald, ki je za Slovenijo igral le eno evropsko prvenstvo, potem pa nemudoma odšel tja, kjer so mu ponudili večji zaslužek.

Oblast za vsako ceno: tudi z uvažanjem migrantov na račun varnosti državljanov
Skrajna levica že od nekdaj deluje po načelu, da cilj posvečuje sredstva. Ob tem je pripravljena iti tudi čez trupla. Posebej v boju za oblast, ki ji prinaša številne privilegije, finančne ugodnosti in utrjuje njeno premoč nad večino poštenih ljudi. Kljub obljubam o delu za skupno dobro in spoštovanju etike v politiki je Cerar-Židan-Erjavčeva koalicija najbolj koruptivna in umazana vlada vseh časov, hkrati pa predstavlja tudi varnostni problem za Slovenijo. S poskusom uničenja družine in vsiljevanjem nesprejemljive družinske in socialne zakonodaje napada družbo od znotraj, z nesposobnostjo varovanja Schengna, amatersko diplomacijo in nekritičnim naseljevanjem migrantov pa postaja nevarna za ozemlje in življenja ljudi.

Levičarski aktivisti in “nevladne” organizacije bodo v imenu človekovih pravic izsiljevali državljanstva za migrante in na široko odprli naše meje
Velike družbene spremembe so tudi koristne za razvoj družbe, a le pod pogojem, da jih uvajamo počasi in z občutkom za ljudi. Ker današnja družba, tudi slovenska, zelo hitro sprejema multikulturnost in mešanje naše kulture z navadami Balkana in Zahoda, se skrajni levičarski aktivisti v parlamentu in bogato financiranih “nevladnih” organizacijah zavedajo prilike, da Sloveniji zadajo še en hud udarec.

Po Hanžkovi zahtevi po vsaj 200.000 migrantih čakajo primeren trenutek, da bodo v imenu “hierarhije človekovih pravic” od Slovenije zahtevali “enako” obravnavo pred zakonom. Z novim zakonom o državljanstvu bodo zahtevali podelitev slovenskega državljanstva ne le športnikom, pač pa tudi vsem prosilcem za azil, ki jih bo naše državljanstvo zanimalo že zato, ker bodo nato imeli prosto pot po Evropi in svetu. Varnostne grožnje, ki nam jo lahko v tej smeri ob pomoči levičarskih skrajnežev zakuha trenutna vlada, si najbrž niti ne predstavljamo.

Referendum o Sloveniji, kakršno poznamo, se bliža!
Predlog novega zakona o državljanstvu je nesprejemljiv zaradi možnih zlorab anarhističnih skupin okrog nekdanje Združene levice in ideološko oprane Cerarjeve koalicije, hkrati pa je nepravičen tudi do vseh tujcev, ki v Sloveniji bivajo deset let, da lahko prejmejo državljanstvo.

Če se vam zdi, da je moje pisanje veliko pretiravanje ali celo strašenje na račun pridobivanja prestrašenih volivcev, potem se lahko primeri, da se boste nekega dne prebudili v svet, ki vam ne bo všeč. Svet, v katerem boste spoznali prikriti pomen raznih zakonov proti “homofobiji”, npr. Zakona o varstvu pred diskriminacijo, na položnicah velikega inkvizitorja Mihe Lobnika pa zagledali štirimestni znesek kazni, ker ste s svojim mnenjem užalili kakšnega pripadnika “ranljive” skupine, in boste kot homofob, nestrpnež in fašist kaznovani v opomin vsem ostalim, ki bi jim kaj takega prišlo na misel. Narobe svet, boste dejali. Zelo verjetno pa takrat ne bo več nikogar, ki bi se postavil za vas. Edino garancijo, ki jo imate, bo potrebno vnovčiti kmalu. Do volitev odštevamo dneve.

Franci Donko