fbpx

Slovenska policijska, sodna, tožilska, gospodarska in medijska mafija nam bo uničila državo!

Foto: sta

Pred tedni se je končal sramotni pogrom proti nekdanjemu poslancu Socialnih demokratov Andreju Magajni. Opran je bil vseh očitanih mu kaznivih dejanj. Afera se je raztezala preko politike, policije, tožilstva in sodišč. Vsi so sodelovali v sramotni zgodbi in to samo zato, ker se je Magajna zameril stricem iz ozadja, saj ni bil poslušen kuža svojih levičarskih gospodarjev.

Tožilec je kar tri leta pisal obtožnico, sodišče pa je nato še tri leta sodilo. Šest let življenja zato, ker nekomu ni bil všeč. Ko bi vsaj lahko pripisali njegovo nekrivdo nesposobnosti sodišč. Ne! Več kot jasno je, da gre za zrežirano zgodbo, saj je policiji uspelo “izgubiti” računalnike, diske in obremenjujoče dokaze. Policija pravi “ups!”, namesto, da bi preiskovali tistega, ki je odtujil obremenilne dokaze, če so sploh kdaj bili.

Mafija, ki nadzira vse podsisteme družbe
Zdaj pa se zamislite, kakšna mafija iz ozadja vlada naši državi, da lahko nekomu ukradejo šest let življenja. Da imajo nadzor nad policijo, tožilstvom, pravosodjem in mediji. Vse te štiri skupine so bile namreč potrebne za diskreditacijo Andreja Magajne. Ko bi vsaj lahko rekli, da je napaka policije, pa danes vemo, da temu ni bilo tako.

V oddaji Aktualno smo vprašali Magajno, če se mu je že kdo od vodilnih opravičil za to afero. Odgovoril je, da se mu je posredno opravičil samo Borut Pahor, predsednik države in nekdanji Magajnov šef. Magajna trdi, da je Pahor dejal: “Andrej, jaz nisem imel pri tem nič zraven. Nisem vedel, da te bodo na tak način disciplinirali.” Si predstavljate to sramoto. Da predsednik države prizna, da v Sloveniji obstajajo skupine, ki te lahko ‘uradno’ preganjajo za dejanje, ki ga nisi nikoli zagrešil?

Grozljivo za državo in za vsakega, ki se aktivno bori proti neformalnim mafijskim omrežjem. Ne samo primer Magajna, tudi primer Patria, Krkovič in mnogi drugi kažejo na to, da je vsakokratna levičarska izvoljena oblast le lutka močnih igralcev iz ozadja. Psihopatov, ki so za moč in denar pripravljeni narediti vse. To, da nam vlada organizirana mafija, je dejal tudi v Urugvaju zaprti Balkanski bojevnik Martinčić, ki je bil nekoč del te skupine.

Dokler bodo vladali “novi obrazi” bomo jedli travo
Veliko je tudi temnejših zgodb, tako iz sedanjosti kot iz preteklosti. Umor Krambergerja, umor Janka Jamnika in mnogi drugi nikoli javno obelodanjeni umori. Mafija, ki nam vlada, ki izhaja iz partije in Udbe, nima morale, nima domoljubnih motivov. Dokler bodo vladali strici iz ozadja bomo državljani prepuščeni vedno večji revščini in banditizmu.

A zaenkrat smo še del Evropske unije, imamo še demokracijo. To pomeni, da lahko, če se državljani tako odločimo in v dovolj velikem številu podpremo pravo politiko, razkrinkamo to mafijo. Lahko preprečimo zakulisne igrice in poskrbimo za to, da tisti, ki bi radi vladali brez odgovornosti do ljudstva, končno sedejo na zatožno klop.

Volitve se bližajo, tako pravi Miro Cerar. Levica se pripravlja, a imajo problem. Socialni demokrati so prešibki, Združena levica je tako revolucionarna, da se še med seboj ne morejo zmeniti kaj in kako. DeSUS igra dvojno igro, SMC nima lokalne pokritosti, da bi lahko spet zmagala. Stranke koalicije niso sposobne doseči dobrega volilnega rezultata. Kaj sledi? Nova afera in novi obrazi. Drugega levica tako ne zna. Ljudem pa bodo v domove, prek svojih medijskih podaljškov, spet nosili zgodbe o uspešnih gospodarstvenikih in evro-politikih. Ne nasedite spet rdečim banditom. Volite za Slovenijo, volite domoljubno, volite za boljšo Slovenijo brez navlake social-banditizma. Volite desno.

Aleksander Rant