Slovenski Bosanci

Miro Petek

Orkestrirani nastop medijev ob kreditu SDS se je obrnil proti njim in njihovim. Votle medijske vsebine, ki jih producirajo propagandisti slovenske partijsko-tajkunske scene, so na drugi strani navrgle na plano “bosanska posla” tranzicijske elite. Kar razkrijejo mediji, ki ne sodijo v levi medijski hlev, sicer ostali mediji le redko povzamejo, vendar so zvočniki drugačnih medijev že toliko glasni, da je ta glas mogoče povsod slišati. Režimski mediji citirajo le eden drugega ali naredijo skupen konstrukt, kadar dobijo naročilo za medijski umor.

Ptujska poli zlata moneta
O štajerskem tajkunu dr. Romanu Glaserju, ki je tudi soodgovoren, da moramo davkoplačevalci sanirati brezmejni pohlep tajkunov v slovenskih bankah,  režimski mediji molčijo. Je pač pomemben član nekdanje partijske elite in aktualne leve gospodarske srenje, dolga leta je bil direktor Perutnine Ptuj in hkrati nadzornik Probanke, katere likvidacijo izvajajo z našim denarjem. Ta tovariš je tudi predsednik Štajerske gospodarske zbornice. Rabote Glaserja za stare medije niso relevantne, nihče se z njimi ne ukvarja, saj je Perutnina, ko jo je še vodil Glaser, z oglasi vzdrževala shirane medije in njihove novinarje. Od tod tudi medijska moč in nedotakljivost tovrstnih podjetij in njihovih direktorjev. Lanske hišne preiskave v Perutnini Ptuj in Probanki so očitno bile le predstava za javnost, kako policija preganja levo gospodarsko podzemlje in z njim povezano politično elito in kako je pri pregonu gospodarskega kriminala dosledna in enakopravna. Ne pa tudi učinkovita.

Od sumov, kako so oldbojsi nekaterih štajerskih gospodarskih družb od leta 2007 do 2014 izvedli več škodljivih poslov v škodo družb, ki so jih vodili, in v žepe pospravili kakšnih 8 milijonov evrov, namreč ni ostalo nič. In tudi od Glaserjevih balkanskih poslov, ki so bili te dni odkriti, ne bo nič, saj kamere televizij ne ždijo pred vrati Glaserjeve hiše. Blond novinarke se ne podijo za informacijami, od kod ta silni denar in kaj je v ozadju, ker je zaukazana tarča povsem drugje.

Etika in morala v gradbenih poslih
Medijsko razkritje Bojana Požarja, da je balkanska družba Euro-Asfalt bosanska banka slovenske tranzicijske levice in instant političnih strank kot je SMC, niti ne bi smelo biti preveliko presenečenje. Tranzicijska levica ima staro in razvejano mrežo podobnih bankomatov, SMC pa je kot stranka enega mandata svoje finančno zaledje skušala zelo hitro ustvariti prek velikih državnih poslov, kot je gradnja drugega tira, kjer so Cerarjevi uzakonili tudi sistemsko korupcijo. In tu so dobrodošli razni bosanski partnerji, da se preko preplačanih državnih poslov denar vrača v stranko ali v žepe strankarske elite.  Za državo in državljane je najbolj škodljivo pri teh instant strankah ravno njihovo zgodnje spoznanje, da so prišli na oblast po pomoti in le za en mandat, zato hočejo v enem zamahu ropati, kjer je mogoče. Ljudje pa bi ob teh zgodbah s krediti političnih strank končno že morali spoznati, zakaj nekatere stranke ne najemajo kreditov in zakaj niso zadolžene. Denar jim priteka iz drugih poslov, ki jih plačujemo iz državnega proračuna, ta se polni z visokimi davki, denar pa operejo prek PR agencij in drugih svetovalnih pogodb.

Na ulice!
Po vsem tem bi lahko celo pritrdili tisti vreščeči prikazni iz Dražgoš, ki poziva na ulice in visoko dviguje kalašnikovko. Toda, ko bodo šli na ulice ponižani in razžaljeni, se bodo salonski protestniki tresli in hitro poskrili. Tako kot so bili skriti takrat, ko se je Slovenija osamosvajala, ko je pokalo in ko je tekla kri. Bili so skriti, ker jim do samostojne države Slovenije tudi nikoli ni bilo, tako kot njihovemu tovarišu Kučanu, ki je to večkrat tudi sam priznal.

Ponižani in razžaljeni počasi izgubljajo potrpljenje.

Miro Petek 

 • Božobožo

  Katera stranka je že vzela kredit pri islamski mafiji?

  • janez zorman

   Misliš v Katarju, za Đamijo ? Dobro vprašanje.

   • Krtača 20

    Boljš da si tiho ker tam je en sdsovc montiru za miljon evrov klima naprav. Najbolj moralna stranka sds……….heh

    • Olga_10

     En S je preveč! Obrnite se na vaše! Verjetno ste eden od njih, da vam je vseeno, ker kradejo denar davkoplačevalcev in prodajajo državo tujcem!

 • Krtača 20

  Poznam eno stranko ki jemlje kredite pri mafiji (nismo čist sigurn da ne pere dnarja) – ZATE

  • Olga_10

   Kućanov forum 21 in levičarska drhal, ki grozi z revolucijo!

  • Soave

   Jaz tudi. Pa ne samo eno. . .

 • RATATA

  Kje so pa dobili denar islamajzrji za nakup policijske uprave v Kopru,
  kjer bo po novem visoka šola za islamizacijo?

  • Novakec1

   Soros in šejki, pritepenci + domači izdajalci

 • črnaovca

  Hudo je če te dobijo s prsti v marmeladi še posebej če se prodajaš za poštenjaka

  • Olga_10

   Potem imajo, po vaše, vsi ljudje, ki si morajo sposoditi denar, ker ne kradejo in niso pri koritu, tako kot levičarji, “prste v marmeladi”? Zato, ker morajo delati pošteno, zaslužiti in kredit vračati?

   • črnaovca

    Sposodi si denar tam kjer si ga sposojajo vsi ostali ne pa pri neki mafiji ki ti ga da po 2% obrestni meri, vsak normalen bi moral vedeti da nekaj smrdi

    • baubau

     Misliš pri tatinskih Slovenskih bankah v para”državni” ali Ruski lasti?Sicer pa;da bo jasno:tudi v Srbo-Bosni imajo prste vmes Slovenski gangsterji komunističnega izvora!

  • VIKTORE

   Ali lepa in poštena Urška verjame v ta nezakoniti kredit neke neznane lepotice v BIH: Ona je tako zvesto nosila denar na naše banke,kjer je delovala njena sestrična. Da pa bi njen vsesplošno ljubljeni mož najemal kredit brez njene vednosti, je res nekoliko čudno. Spremljala ga je celo v oddaljeni Tajvan po službenih misiji (ki je bila konspirativna : najprej Kosovo-Tachi, naslednje dni pa Tajvan… !?), pa ga ne bi mogla v bratsko državo ? Tako bi vsi dvomi in sumi odpadli, saj je ona vzor poštenosti…

 • Anton

  Kot najstniki so nastopali v Teater paradižniku zdaj pa v Dražgošah.

 • Olga_10

  Dol s komunističnimi izdajalci in kriminalci!

 • Abstrakcija

  TV/media are professions that generally require a great deal of manipulative “ladder-climbing,” and so
  this data is unsurprising. That’s especially because most of the top 10 professions tend to move on to a career as a grandstanding politician. Just another reminder that, as Friedrich Hayek once wrote, oftentimes the “worst get on top.”
  https://www.mediaite.com/tv/tvmedia-ranks-among-top-3-professions-with-most-psychopathic-personalities/

 • gorazd

  ŽAlostno je dana grozijo otroci jugogeneralov ki bi jih morali 91 leta….

 • Janez
 • Beli Sneg

  Zdaj bodo rdečkarji SDS-ov že vrnjen kredit tumbali do onemoglosti. 24 ur na dan vsaka poročila bodo presstituti navijali lajno. Miljardno pranje denarja SD-ja, cmerkotove in rabote murgeljskega foruma 21, bodo novička “pod opombo”, napisana z drobnim tiskom. Slovenci zbudite se. Rdeče-balkanska naveza vas nateg….

 • centurion

  Morda si je pa Kučan Milan-Plavi intimno vseskozi želel
  konfederacijo RS-RS.
  Republika Slovenija-Republika Srpska.
  Priročna pralnica denarja in cetrifuga slovenskih financ…

 • TOML

  Odlično!

 • sloustava

  Ne, ne pocasi, zelo hitro zgubljamo potrpljenje. Barabe so nas ostrigle preko normale. Imamo medije in novinarje, ki niso kupljeni, kot so kupili presstitute in presstitutke. A narod se je odlocil pisati sodbo sam ! Koncno! sloustava

  • Svele

   Prostitutka ti je otrok govno fasisticno.upam da bodo tvoji pamzi dobil raka na modih.bog čimprej uniči to zlovensko golazen retardirani.kjer so vsi sorodniki.spolni iztirjenci v varstvo dajo pamze pedofilom fuj izumrijet.bog uniči čimprej zlovenijo in zlovence

 • Soave

  + + + + + + + + +
  ” Ponižani in razžaljeni počasi izgubljajo potrpljenje.”. . . . . . počasi, ampak sigurno .

  • anzek

   ……počasi, ampak sigurno. Toooo!!
   Komaj čakam dan, ko medijska prestitucija končno dobi plačilo, ki ji pripada. Cesta, brca v tazadnjo, …..

   • Soave

    Anzek ? Upam, da ga dočakava !!
    Dočakamo mi, tule na portalu. In ostali Slovenci, ki si ne upajo na plano !

    • anzek

     Seveda bova dočakala, saj sva še mlada….. no, vsaj mlada po srcu.

     • Soave

      Ja. . . hm. . . . .tako pravijo. Zase pa nisem več prepričana.

 • Ana Job

  Arabskim emiratom odlično uspeva nakup Slovenije po delih, trenutno se nakupi zemljišč odvijajo tudi v Kamni Gorici na gorenjskem. Muslimanizacija Slovenije je v teku, odlično uspeva!

  • herman

   Janša akbar!

  • samotoje

   Kdo kupuje? Povej kaj več, prosim.

   • Ana Job

    Muđahedini so množično naselili Bosno. Sedaj so že začeli kupovati parcele okrog Bleda in vse to se mirno prenaša,ker so “kao odlični gostje”. Domačini, ki imajo penzione po Bledu so tolerantni do te zalege preko vseh normalnih mej. Čedalje več jih je. Tudi vsa okolica ljubljanske đamije je že zasedena in zakupljena. Konkretno o Kamni Gorici in parcelah sem slišala od znanca, ki prebiva v bližini.

    Slovenija je na razprodaji, najboljši ponudnik lahko kupi najboljši kos zemlje, ni pa važno kdo je, četudi je to nevarni muđahedin.

 • montyamp

  Hahaha , kaj pa bosanski Slovenci ???
  Ašćićka Festićka , Tomićka , Murglarca , ……………….. , to so pa srbske Hrvatice iz Bosne .

  • Svele

   Hlapec Jernej Mars v avstRAICH iskat pravico za svoj gnoj

 • glas resnice

  frsnci petek, novinar, ki se je dal prebutat, da je pridobil publiciteto in se zrinil v parlament in sds politično elito, kjer smrdi še danes. kar lepo v republiko srbsko sđs-ovec. čoban miro komaj kaj vidi, saj je tako globoko zlezel v rit velikemu ivanu janši, osamosvojiteljskemu poscanetu. manjakat samo še rok snežič in diana novčanice pa bo zbirka popolna.

  • Svele

   Miro dobil po fafi od darkota njavro.darko njavro dobr kolega z pokojnima vesotom in misotom mafija.kdo je vodja te mafije neznani Janša smrt svinjam klobase narodu

  • Franci Steiner

   SICER NI VREDNO, A SEM VSEENO PRBRAL 3 KOMENTARJE TIM. “GLASA RESNICE” SEM MISLIL, DA NAJDEM KJE IME IN PRIIMEK TEGA CVETA VLJUDNOSTI, OLIKE IN OMIKANOSTI, GA NE NAJDEM
   ČE IMAŠ KORAJŽO PSOVATI, ZMERJATI, PONIŽEVATI, ŽALITI, LAGATI IN ŠIRITI ZLAGANA DEJSTVA TE JAVNO POZIVAM, OBJAVI SVOJ PRIIMEK IN IME, DA VIDIMO, KOLIKO TE JE ŠE , V HLAČAH, ALI MORDA UPORABLJAŠ LE ŠE JEZIK

   • glas resnice

    še en domobranski pogumnež. da se ne boš v hlače posral, kot tvoj ivan janša med osamosvojitvenimi manevri. baje njegova uniforma še danes zaudarja po dreku kot tudi klet cankarjevega doma.

  • štefka

   Kak glas resnice? Si navadno, nepismeno budalo!

   • glas resnice

    halo štefka. a si že skuhala čobanu ivanu janši sarme? on je gladan, kad dođe sa republike srbske. žicel sđs, stranka čobanov i užičkega kola. pleši kolo čobanka.

  • centurion

   Posluš, kup dreka!
   Petka so skrivaj in zakrinkani rdeči prasci pretepli.
   Tebe bomo face to face sredi dneva na javnem mestu.
   Svinja nagnusna, seveda garažn- levo u(s)merjena.

   • glas resnice

    ti se boš uscal, kot se se domobrančki leta 45 pred angležem.

    • Soave

     Pa kaj si ti ?? Slovenec, ki rad pleše polko in valček ? Ki je domače klobase in kislo zelje?Si ??
     Zakaj tako grozno zmerjanje?

    • centurion

     Ne sam ,a si peder.
     Tut levi pesojeb, se ve….

   • glas resnice

    poglej ga čefurja kva je brihten! zdej ko je čoban ivan janša ponosen na republiko srbsko, ste pa vn prilezli golazen čefurska. marš nazaj, svinja čefurska.

  • dob

   tako odmeva “glas resnice” iz kučanove riti

   • glas resnice

    tvoj odmev je iz repzblike srbske. si prišel skrit v vreči ivana janše? spizdi nazaj v srbsko golazen čefurska!

    • dob

     …še kar nadaljuje odmev iz kučanove riti, nakar ga blokiram, s kučanovo ritjo vred.

     • dob

      Nova 24TV si bo sama zjebala portal, ker takšne spušča sem, da smetijo. Razumem, da je težko upravljati s portalom, če si brez denarja in si ne moreš provoščiti administratorjev, ampak…. malo se mi pa vseeno zdi za malo, da bi Petka (in druge) prepričeval, da je PR stranke pomemben in da je medij, ki ga omogoča, ZELO pomemben. Nepomemben pa je samo tisti medij, ki ga ne izkoriščaš, če ga imaš!

      Ker če ga Nova ne bo izkoristila za svoj PR, bodo komunajzli njihovega (Novo 24 TV) izkoristili zase. Kar že zdaj počnejo.

      Je kdo videl druge medije, ki jih ima kučan v svoji službi, da dovolijo takšne žalitve (laži) na svoj račun? Te zabrišejo dol čim zineš kakšno.
      Na Novi 24TV pa vse to dopuščajo početi komunajzarski sodrgi, ki tukaj počne tisto, kar na svojih portalih ne sme!

      Dajte no, fantje in dekleta, primite se že v roke in začnite malo razmišljati.
      Zadnje čase mi je vse manj do tega, da bi sploh še kaj komentiral tukaj.
      Nobene komunikacije ni med nami in uredništvom Nove.
      Kaj delate za kučana? Se tako nabira glasove volivcev za prihodnje volitve???

     • Mojca pokraculja

      Se v celoti strinjam. Pridružujem se tvojemu apelu, da portala ne gre prepuščati na milost in nemilost komunajzarskim uničevalcem. Moti me in me navdaja me s strahom predvsem odkrito sovraštvo, ki veje iz njihovih komentarjev, pri čemer vse bolj prehajajo v odkrite pozive k likvidacijam .
      Prepričana sem, da večina dobronamernih komentatorjev želi, da bi portal deloval na spodobnem nivoju.

     • samotoje

      Moj seznam blokiranih je predolg, res je. Uredništvo bi moralo primitivne svinjalce brisati že zaradi higiene.

  • tone

   Dr. Franci Petek je bivši smučarski skakalec. Kaj se ti pena dviga..?

 • Coeus

  Kaj je Mirkec… a bos se kaksen politicni pamflet spisal na temo, kako s presstitucijo do direktorja Demokracije? :D

  • Soave

   Ja, in ?? Ali bomo začeli naštevati kdo vse je v naši državi direktor ??
   Malo čudno si se spotaknil ob Petka.

   • Coeus

    Sploh ne… za medij, ki se prodaja kot “prvi v sluzbi resnice” je tole zbiralisce nesposobnih, laznivih rezmiskih pisunckov, ki se presstituirajo za Janso, prgisce € in kak polozaj znotraj rezimske medijske strukture.

    Ostali so sicer totalno nesposobni ze celo svoje zivljenje… Petka sem pa svoj cas spostoval in imel o njem mnenje, da je clovek s hrbtenico…. sedaj je pa zivi dokaz, kako nizko lahko nekdo pade zaradi nekaj €

    • Kosobrin

     Tudi jaz sem včasih Petka spoštoval – in ne morem verjeti, kam je zašel ….

   • Kosobrin

    Odvisno od tega, kdo je na oblasti. Ko je levica, imamo leve direktorje, ko pa desnica, pa desne.

    • Soave

     Eh, Kosobrin. Sedaj si pa v lastno skledo pljunil.

     • Kosobrin

      Zakaj? Saj je taka resnica in jaz sem vedno za resnico! Če bo zmagala SDS, bodo sedanji direktorji odleteli kot “knof od gat”! Ker je vse preveč politike v podjetjih!

     • Soave

      Obrneva pa lahko , ali ne ?? In prav nič spodbudno se ne bo slialo.
      SDS čez pol leta ne more zmagati – razen, če se zgodi čudež in Slovence končno pamet sreča. Torej ? Naslednja štiri leta smo obsojeni na popolno levaško prevlado.
      Se ti to zdi prav ?

     • Coeus

      Ce bo Slovence pamet srecala niti SDS, niti katera koli druga od obstojecih strank, ne bo prestopila parlamentarnega praga.

      Dokler bo “desnica” tako nesposobna, kot je in bo imela SDS za predsednika nesposobnega laznivca, lopova in morilca… je ze to, da so v parlamentu, dokaz cloveske neumnosti.

      Levica sicer ni skoraj nic boljsa ampak desnica ni letvice postavila ravno visoko… priblizno tako, kot da bi jo, pri skoku v visino, postavili na 5 cm, ko povprecnemu cloveku niti pri navadni hoji ne bi predstavljala ovire oz. tezav. ;)

     • Soave

      Morilca ? Si ti malo zamešal osebe ? Oz. , eno črko preveč si napisal, a ne? Oni mali možic ima knjižico še vedno v žepu in bo večni vodja komunjar.
      Ja, ja, smo dokazali Slovenci – s teboj vred, da niti podpovprečni nismo.

     • Coeus

      Nisem, ne skrbi…. da ti malo osvezim spomin… gre za pilota in helikopter poln kruha.

      Jansa ima seveda tudi knjizico se vedno v zepu in bo za razliko od Kucana dejansko vecni vodja komunjar… ne glede na to, da se imajo za “desnicarje”.

      Najblizje Jansi in SDS-ovim metodam in nacinu delovanja je S Koreja… v stari YU komunisti niso imeli za burek proti sedanjemu Jansevemu sistemu.

      Tudi z zadnjim stavkom se na pol strinjam…. dokler bo tako, dejansko Slovenci nismo niti podpovprecni. S tem, da se od te, levo-desne, komunisticne sarade jaz osebno distanciram ;)

     • Soave

      Tisto s helikopterjem polnim kruha je sijajna tema za razpravljanje. Pa pohod J. v Jajce, pa orožje, pa Avstralska klinika, itn.
      Se resnično nikoli ne vprašaš kako to , da je še na svobodi ?

     • Coeus

      Tisto s helikopterjem ni nikakrsna tema za razpravljat… je vse lepo dokumentirano. tudi videoposnetki, fotografije, izjave,…

      To se sprasujem pa ravno tako kot, zakaj je se Kucan na svobodi, pa ima desnica toliko za povedati o njem in njegovih rabotah?? Drug drugega za jajca drzijo, zato pa je tako kot je.

     • Soave

      Ja, zadnji stavek prav gotovo drzi.
      Vendar je pa zelo važno, koliko je močna roka, ki drži.

     • Soave

      Aja, glede helikopterja. . . če se vse ve, kako to , da se ne obsodi ? Kolikor se jaz spomnim, so na hitro postavili spominsko obeležje, potem pa vse tiho je bilo.

     • Coeus

      Kaj mislis zakaj?

      Sicer je verzij, zakaj je do tega prislo, kolikor zelis. Sicer je ena bolj butasta kot druga ampak ne spremeni dejstva, da se je sestrelil helikopter, ki ga je pilotiral Slovenec in je vozil kruh. Tudi, da se je dogovarjal za prebeg je dejstvo, ki so ga potrdile stevilne price. Vprasanje je samo zakaj ga je Jansa dal sestrelit??

      Zadevo lahko zavijajo v celofan kolikor zelijo… zame je Jansa navadni morilec iz koristoljubja.

     • Soave

      Hja. . . pa smo tam. Zakaj ?
      V naši državi je pa toliko zakajev, da se bodo ta vprašanja večno vrtela.
      Čas pa neusmiljeno beži.

 • ahnenpass

  Od osamosvojitve je minilo že toliko časa, da se redko kdo še spomni kako je nastala naša postsocialistična elita. Partija ni nikoli izpustila svojih poslov, ko so izgnali cel kup strokovnjakov in srbov, so rabili nove ljudi, da so zapolnili vrzeli. Kar je še bolj pomembno, nekdo je moral učiti komuniste kaj je kapitalizem. Zato smo prva leta uživali za naše razmere nepredstavljivo svobodo, vsakdo je lahko odprl d.o.o. in tržil kar je ostalo od komunizma.
  Osamosvojitev je bila evolucija, ki se ni nikoli zgodila. Partija se je samo potuhnila v ozadje, ko so se naučili kar so rabili, pa so se začele čistke, dokler ni nastalo stanje kot je danes.

  Mi živimo v paralelni dimenziji, pogovarjamo se same neumnosti, medtem pa tonemo v čedalje večji drek. Slovenija, popolnoma gnila dežela.

  • dob

   >>Mi živimo v paralelni dimenziji, pogovarjamo se same neumnosti, medtem pa tonemo v čedalje večji drek. Slovenija, popolnoma gnila dežela.<<

   Tako je. Čestitam ti za to sklepno misel povedano kratko in jasno.

  • moat

   Se strinjam, zlasti z zadnjim odstavkom, res. Toda ta gniloba pomeni, da je gnila tudi desna, ne samo leva politika, ki ju vodijo politični mrhovinarji.

 • lili pili

  Zanimiv naslov potem pa beda od pisanja nic novega o tem pisete samo na vasem portalu, je pares, da je dela slovenija izvedela za bosanski kredit sds U.

 • moat

  Dobro bi bilo 5ek, da bi povedal, kako ste vrnili posojilo? Ste najeli drugega ali pa ste ga poplačali z gotovino neznanega izvora? Povejte, dajte karte na mizo, res me zanima! Verjetno pa to zanima tudi vaše volivke in volivce ali pa samo tiste potencialne, katere pa z molkom odvračate. Tajkuni na levici? Jasno, da so; a pri vas pa jih ni? Sam vprašam? Niste nič boljši kot levica! No, morebiti malo pretiravam, ste malce boljši od nje, drži. Toda, to še vedno pomeni, da ste slabi, res.

  • rrrrr

   Kako je SDS kredit vrnila? Zlahka in nepričakovano prav vsega (125.000 €) vrnila. Pa saj ga tudi namenoma niti porabila ni!!!. Predvidela je reakcijo slovenskega social kretenizma, zato je s ,,kreditom” vsem na očeh iz centra prijateljske slovensko-srbske udbe (Banjaluka), izzvala zastarela režimska ropotala, socijalno čuteče udbomafijske tajkune ter betežne projektante izida naslednjih volitev. Sedaj pa še vi pokažite prilive!!!Priznaj, nategnili so vas kot mačke.
   Sporočilo kreditne,,afere” SDS: Edina opozicijska stranka vzame kredit in ga vrača (vrne), udbomafija denar ukrade davkoplačevalcem, tudi tebi, Moat!
   Spremembe na bolje bodo šele takrat, ko boš tudi ti in še cca 400.000 drugih in tebi podobnih moatičev, kosobričkov, žogic, ilije-pilijev, črnih ovčk, in drugih večnih šolarčkov začeli uporabljati človeški razum in ne lajati na dreserjev ,,k nogi”.
   Šolarčki nimajo več sivih las, odrastite že enkrat, no!

  • Aton

   Ta kredit je pokazal na vse druge denarce, ki pritekajo iz Bosne. Sicer bi bilo vse tajno.

   • moat

    Morebiti imaš celo prav, kdo ve?

 • Beli Sneg

  Ko rdečkarji ne najdejo argumentov se spravijo na avtorja zapisa. Radi bi ustavili tisto, kar se ne da več ustaviti. Tudi če nabijajo z vsemi vatli proti JJ, dosežejo ravno obraten efekt in rabote rdečkarjev prihajajo na plan.

  • Kosobrin

   Dobesedno tako bi lahko napisal nekdo drug, vendar namesto “rdečkrajev” napisal “domobrančki ali belčki”. Tako je to pri nas!

 • žogica

  Miro Petek, zgrozim se ob tvojem pisanju……, pa kako si lahko pristal na dnu novinarstva, očitno, ti nekdo orng diha za ovratnik. Ni problem desnica, problem je lažnjiva, skorumpirana, pohlepna……. desnica, katero ti podpiraš ! Pa srečno…

  • Kosobrin

   Žogica, bravo! To je prava resnica!

   • Aton

    A zato ste tepli Petka!?

  • xtc

   Si mislil zapisati levica in njeni hlapčki “žlahtna desnica”.

  • Cucurbita Pepo

   Lepo povedano.

  • Marija

   Če kdo v tej državi piše resnico je to Miro.

 • Kosobrin

  Dokler o tem piše samo Nova, ne verjamem nič. Ko bodo o tem začeli pisati tudi drugi, resni časopisi, bom pa verjel.

  • Marija

   Lahko poveš kateri časopisi pri nas so to. Komu verjameš?

  • samotoje

   Malo počakaj, Cicido že pripravlja en poglobljen članek.

 • xtc

  Miro,nič se še ne bo zgodilo,vse dotlej ,dokler tujina ne zapre kreditnih pipic,to pa lahko povzroči že kmalu priznanje Palestine in ko ne bo več kreditov,ne bo plač,sociale,penzijh takrat pride ulica in računica ter računi.

 • domovina mili dom

  Ne znam si predstavljati obseg logistike kučanovih medijev. Ti reveži ja ne bodo “sfogali” letati v Iran, Benjo Like city of Bosnau, ulice ljubljanske, Muslibritn. Pa kaj si ti nor, koliko dela so si uštimal zaradi enga “kurčevega kredita”.

 • Burek Burecki

  Lol. Bosanska posla a sami slovenceljni. Clovek bi prej rekel slovenska posla…

 • skorpijon93

  bravo miro petek odličen prispevek !

 • Rotar Jakob

  kurćan z romanjem k opankoviću na magistrat skrbi za dotok bosancev in miniranje kz slovenistana!

 • Hribouc

  Bravo, g.Petek!
  Zadetek v polno od naslova do zadnje vrstice!
  Greznica Kupleraja Udbokučanistan je polna do roba, smrdi u vražju mater, ampak preliti se pa noče in noče!
  Kdaj bo potres, da se drek razlije ? Ali je Baba Vanga kaj napovedala?
  Odgovor: Ne ni.

  Je pa napovedal astrolog Jurečič!
  Podgane rdeče bežite z ladje, hudiči tatinski, drek slovenski in satanski!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!