Spodletela provokacija levih političnih strategov

Foto: epa

Že večkrat sem zapisal, da je informacija o kreditu SDS zgolj prva malo bolj resna “medijska bomba” v rokah nasprotnikov desnice, kolikor jo je sploh še ostalo, bi zapisal Tomaž Štih, na družbenih omrežjih bolj znan kot “Libertalec”. Z vračilom kredita in jasnim sporočilom, da je bila to napaka, so levičarski strategi, ki so računali na to, da se SDS ne bo tako odzvala, izgubili veter v svojih jadrih. SDS je s to potezo pač “preluknjala” njihova jadra. Seveda je jasno, da se bodo takšne ali drugačne provokacije levičarskih strategov nadaljevale, in dejansko nikoli ne veš, kakšno “medijsko bombo” bodo vrgli iz katere njihove greznice.

Pred tremi dnevi je odjeknila vest, da je Jakov Fak, Hrvat po narodnosti, ki živi v Sloveniji, ima naše državljanstvo in tekmuje ter zmaguje pod našo zastavo, odklonil možnost, da bo ob odprtju prihajajočih zimskih olimpijskih iger nosil slovensko zastavo. Novica je bila podkrepljena s podatkom, da je takšno odločitev sprejel zaradi napadov posameznikov nanj, češ da kot Hrvat ne more nositi slovenske zastave. Tipičen rasistično-nacionalistični razlog, katerega domovinsko pravico levi politični strategi pripisujejo politični desnici. Od te informacije do tega, da bi levi politični strategi krivdo za to pripisali SDS in Janezu Janši, je po moji oceni manjkalo le še nekaj ur.

Toda načrti levih političnih strategov so splavali po vodi. Prvi se je na Twitterju oglasil poslanec SDS Franc Breznik, takole je zapisal:

Takoj, ko sem to opazil, sem se odzval tudi sam:

Sledil je še komentar poslanca SDS Žana Mahniča:

Naša sporočila so delili mnogi. Mnogi tviteraši z desnega političnega pola so prav tako obsojali napade na Jakova Faka. Ker pa je nekako v zraku ostalo poročanje večine medijev o nestrpnih komentarjih na račun odličnega Jakova Faka in ni bilo jasno, kaj se je dejansko dogajalo, sem se ponovno oglasil tako:

No, omembe vrednega odziva seveda ni bilo, zato na tej točki omenjam zgolj odziv športnega novinarja Roka Tamšeta, ki se je oglasil tako:

No, da je to žalitev, je jasno samo po sebi, izmenjala sva si nekaj tvitov, nato pa je odnehal. Novinar očitno ni dojel, kaj sporočam. Namesto da bi se spravil iskati resnico o žaljivih napadih na Jakova Faka, je nesramno napadel mene. To je pač v skladu z logiko levičarjev. No, minil je prvi dan, pa nihče nikjer ni razkril nestrpnih napadov na Jakova Faka, zato sem zapisal naslednje:

Nič se ni zgodilo niti drugi niti tretji dan. Mediji zdaj poročajo o dveh “čudnih” klicih do Jakova Faka, zaradi katerih naj bi se odločil tako, kot se je. Ker pa še vedno ni nobenih dokazov o tem, kdo so bili nestrpneži do Jakova Faka in kaj so mu sporočali, postaja vse bolj jasno, da gre za novo “medijsko bombo”, ki so jo levi politični strategi poskušali podtakniti politični desnici, zlasti SDS. Toda, kot vidimo, neuspešno. Odločitev Jakova Faka pa je vsaj zame še vedno neznanka.

“Fake news” – lažna novica
Čas bo pokazal, v kateri predal lahko pospravimo zgoraj omenjeno dogajanje. Za zdaj vem le to, kar sem zapisal. Da je naš dominantni medijski prostor zasičen z lažnimi novicami, pa tudi vemo. Pred dnevi so na POP TV poročali o nekem filmčku, ki naj bi diskreditiral Gorana Klemenčiča pred glasovanjem o tem, kdo bo postal Komisar za človekove pravice pri Svetu Evrope. Filmček, ki so ga povezali z SDS in mimogrede pokazali tudi mene, sem si z zanimanjem pogledal vsaj dvakrat. Nič v njem ni netočnega, nič v njem ni “fake news” ali lažna novica. Zato sem na Twitterju dvakrat zapisal naslednje:

Če mislite, da je bil kakšen odziv levičarjev ali POP TV na moj poziv, se seveda motite. Levičarski politični strategi imajo pomembnejše delo. Pripravljajo novo “medijsko bombo”.

dr. Vinko Gorenak

 • Vsak ki spoštuje ” slovenstvo” je dobrodošel v našo Slovenijo.

  • Olga_10

   Levičarji imajo raje tiste, ki ne spoštujejo slovenstva, ampak jim ga pomagajo uničevati….radi imejo Šamije, Murglce, Shaherje, Jankoviće…Spomenke, Svetlane….

   • Emmanuel Bank

    Olga, katera drzava je dobra drzava?

    • A1 Zoki Pingvin

     Ukrajina, samo da jo je samo še pol, ker pol jo je okupiral Vladimir Putin.

    • Olga_10

     Zame je to moja domovina Slovenija, vendar brez levičarjev na oblasti!

   • karlina

    TOČNO

 • Asterix in Obelix

  SDS ima rada Hrvate. Še posebej tiste, ki sodelujejo na proti Ruskih protestih v Ukrajini in nasprotujejo udeležbi dopingiranih Rusov na olimpijskih igrah.

  • Hribouc

   Ti pa držć gobec, budala kapitalna domišljava. Userse!

  • A1 Zoki Pingvin

   Vso pravico ima sodelovati na protestih.

  • Lokomotivführer

   Če preberemo Valvasorjevo Slavo vojvodine Kranjske in upoštevamo zgodovino, bi bila zastava v negovih rokah v zelo pravih rokah. Sploh pa
   je včasih (v AO), ko ni bilo mej, jezik zvezno prehajal iz enega v
   drugo območje, in naš šampion je ravno s takega prehodnega
   območja…sedanje meje so pač neke politične črte in nekaterih dejstev
   ne spreminjajo.

 • Gop

  G. Gorenjak, lepo ste napisali. Se strinjam, da je vse fejk news Kučanovske UDBO-mafije, da so bli neki sovražni komentarji proti Fakotu.

  Se pa seveda strinjam z vami, da je prav, da Hrvat ne nosi Slovenske zastave. Slovenska zastava= Slovenska kri

  • A1 Zoki Pingvin

   Tvojo bi morali nositi Ruski doping športniki, ki jim Jakov Fak in punce iz Ukrajinske reprezentance nasprotujejo. Tvojo bi morali nositi Janez Kocijančič in Stane Valant, ki svojim delijo denar, Uroš Velepec pa dobi več denarja in opreme od Ukrajine, kot od Slovenije. Tvojo bi moral nositi Putin, ki je okupiral Ukrajino, nezakoniti priključi Krim, destabiliziral in uničil Donjeck in Lugansk, proti kateremu so Jakov Fak, Uroš Velepec,pevka Jamala in punce iz Ukrajinske reprezentance protestirali skupaj s Femen. In tvojo zastavo bi morali nositi Vzhodno Nemški ddr doping trenerji, ker Jakov Fak in njegovi prijatelji se borijo tudi proti temu. In tvoja zastava bi bila krvavo rdeča in bi imela srp in kladivo.

   • Sadako

    Točno tako Hrvatofobija je bolezen. Bedaki so pa seveda žalili Jakova Faka. Normalno od malih ljudi, ki v življenju niso ničesar dosegli, ki opravljajo zanič službo in zavidajo vsem, ki kaj imajo in ki so karkoli dosegli.

  • tramal

   Fak ima slovensko državljanstvo in je veliko pripomogel prepoznavnosti Slovenije.Branjevec srbin jankovič ima isto državljanstvo ,pa dela samo škodo Sloveniji in ljubljani in seveda krade kjer pride zraven.

   • karlina

    VELIK PODPIS

 • Hribouc

  Ta zgodba je kar je. Škoda, da Jakov ne bo nosil zastave, če je že Prevcu ali kateremu niso hoteli dati…
  Kdo ve zakaj so se odločili in plasirali tiste tri-to je bilo načrtno!
  CK OKS in CK RTV Hanzi sta zaigrala in zakartala.
  Rdeči buržujei žonglirajo, pezdeta pezdetasta polnih riti, totalitarci!

  CK OKS je zato, da DOLOČI Zastavonošo in pika, ne pa, da se zdaj posipa s pepelom in se gre glasovanje kot za EMO in podobne piz…rije – socialistični šoder poden v oči bedakov!
  KUZLE NAPIHNJENE!

  • A1 Zoki Pingvin

   In odpirali lažne profile in žalili Jakova Faka. To so delali Valantovi in Kocijančičevi rdeči doping prašički.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • A1 Zoki Pingvin

  Načrtovali so uničenje ljudi, ki nasprotujejo dopingu in Ruski okupaciji Krima, uničenju Donecka in Luganska. O saj vem, da jih boli, da nekdo ne podpira Ruskega Vzhodnonemškega Štazi doping okupatorskega režima. Jamala, Velepc, Fak in punce iz Ukrajinske reprezentance so glasni kritiki Ruskega dopinškega programa in okupacije Krima, Donjecka in Luganska.

 • garfi

  pričakovana leviĆarska zloraba športa in športnikov
  za politiĆne cilje v VOLIvnem letu
  že dva dni nas zmerjajo z nestrpneži, nacionalisti

 • Domus Lubus

  Lepo ste napisali in razgalili nestrpnost levice. Medtem, ko SDS deluje povezovalno in spoštuje raznolikost Slovencev, kot tudi svojih političnih tekmecev, pa levičarji širijo nestrpnost, proti drugače mislečim, muslimanom, homoseksulacem in ne samo proti desnim strankam, ampak se trudi grizejo med sabo, na levici.
  Lepo vas pozdravljam in vam želim lep večer.

  • Franci D.

   To je vse maslo malega murgeljskega škrata, ki s svojim HOMOlobijem si poljni žepe in skuša razdiralno delovat med POŠTENIMI delovnimi ljudmi v privatnem sektorju. Ritopiki pa se samo na državne jasle so pripopali pa zdej se v rit …

   Pol se pa bolezni širijo, pa tolk je NECEPLJENIH!!!!

   • Domus Lubus

    Franci, lepo ste povedali. Ste morda univerzitetni profesor?

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • A1 Zoki Pingvin

  Putinova Slovenija je seveda ugotovila, da obstaja nekdo, ki ni zvest partiji, ki ni zvest rdeči zvezdi in ki nasprotuje dopingu in okupaciji Ukrajine. Seveda so besni, ker njihove mame Rusije ne bo na olimpijskih igrah.

 • Olga_10

  Kapo dol pokončnemu Jakovu! Naj pač nosijo zastavo tisti, ki si to “zaslužijo”, ker so “naši”… Enako so napadali Tino Maze, ker ni bila “naša”….

  • A1 Zoki Pingvin

   Če bi pa bila pa ne bi rodila otrok, kot jih niso rodile Vzhodnonemške ddr doping športnice.

 • Peter

  Ja, malo se jim je tole sfižilo.
  Pa nič bat, do volitev je še dost časa.
  Še bo časa za poke…

 • EOL

  BRAVO Vinko GORENAK!
  Šele sedaj, ko imamo nova24 in ko se je Vinko nekajkrat oglasil ter svoje trditve podkrepil z verodostojnimi dokazi, šele sedaj vem kdo je in žal šele sedaj ga spoštujem in cenim še bolj, saj prej so ga vedno prikazovali levi mediji kot tečneža, lažnivca…
  Želim mu uspeha na prihajajočih volitvah v dobro Slovenije in državljanov.

  Hkrati lahko ugotavljamo, kako osiromašeni smo bili, ko smo imeli na izbiro le režimski medij in kakšno krivico delajo levi režimski mediji…

  • Franci D.

   Tako je G. Gorenjaku lahko le zaželimo, da bo na volitvah tisti, kateri bo ZMAGOVIT in bo premagal lažnjivce FAKE NEWS RTV in režimske 24ur!!! S

  • karlina

   TOČNO

 • Emmanuel Bank

  Kaj vam vse to pomaga?
  Prevec stejete kosti in pljuvate po vseh drugih.
  Pripravite se raje na volitve 2022, ali 2026 ali 2030.
  S svojim negativizmom odbijate potencialne volilce.

  • Gop

   Nič ne odbijamo, Slovenski narod je pripravljen da v svoje roke vzame usodo in reče MIGRANTI STOP to pa bomo le lahko s SDS naredili, pod pogojem, da Ljudmila KUČANOVA podrepnica dokobčno propade!!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Karmen

    Opcija je še Primc in njegova stranka. Primc je čisti Krekovec, ki je za Slovence veliko naredil.

  • Peter

   Hočeš reči, da si ti pontencialni volivec?
   Hehe, prodajaj svoje leve bučke kje drugje pa kaj boljšega si zmisli za naslednji “komentar”, no.

   • Emmanuel Bank

    Ne vem za koga volit. Desni stejete kosti, se smilite sami sebi in pljuvate po vseh.
    Levi vzhiceno vabijo Muslimane in se prodajajo kot mati Tereza.
    Normalnega – ki bi kaj naredil za dobro vseh Slovencev zaenkrat se ni. No mogoce Romana Tomc.

    • Sonja L.

     Spoštovani Emmanuel, ker vidim, da resno razmišljate o opcijah, dovolite še to: da vas ne bo prepričala Ljudmila Novak – ona je prodana Kučanu in njegovi sodomistični klapi. Edini pokončen je še Aleš Primc z Gibanjem za otroke, ki je tudi proti ritopikom poleg SDS-a. Pa modro odločitev.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Peter

     Desni štejejo kosti?
     Preveč bereš Nedelskega? Koliko predlogov, dobrih predlogov desnice ni šlo skozi parlament zato, ker jih je preglasovala levica?
     Ne veš, ker verjameš, da desni ne delajo drugega, kot štejejo kosti. Žalostno, no.

    • baubau

     počivaj v miru,na opravilno nesposobne tako ali tako ne računamo.

    • borko

     štejejo kosti ki so jih vaši pustil za sabo

   • Asterix in Obelix

    Bolje vprašanje bi bilo, če je Tina Maze pripravljena na intervju z Marjanco. Vprašanja pripravim kar jaz, če se Novi24tv ne da.
    1. Ali sta vam Gospoda Valant ali Kocijančič kdaj ponujala doping?
    2. Zakaj ste ga zavrnili?
    3. Ali ste v resnici mislili nastopit za Italijo ali ste samo blefirali, da bi vas začeli spoštovati?
    4. Kaj je glavni razlog za to, da ste zapustili Kocijančiča in Valanta in ste po osamosvojitvi takoj začeli zmagovati prej pa nič?
    5. Za koliko sponzorskega denarja so vas obrali?
    6. Ali mislite, da bi bili zdaj noseči, če ne bi zavrnili dopinške ponudbe?
    7. Ali vam je Andrea svetoval, da zavrnete dopinško ponudbo?
    8. Ali ste na olimpijskih igrah v Sočiju videli veliko igel v smeteh?
    9. Ali mislite, da je bil Tomaž Lovše boljši človek kot Stane Valant?

   • Sadako

    Največja leva bučka je to, da bi kateri koli član SDS žalil kakšnega Hrvata. SDSov moto je: “Ni ga brata čez Hrvata.” Hrvate sovraži Janković in njegova ekipa.

 • Sadako

  Rdeči prašički so besni, ker so sami podlegli bolezni imenovani Hrvatofobija. Sovražijo Hrvate, če ne za drugo, že zato, ker so Hrvati.
  Jakovu Faku pa želim, da osvoji vsaj eno zlato kolajno, vseeno ali za Slovenijo ali za Hrvaško ali za Ukrajino. Upam, da se bo imel dobro, z nami ali s kom drugim. Vseeno.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tzt

  Dejmo si že enkrat razpucat pojme. Ni odstopanj! Ker drugače bo naslednjič nosil zastavo damaščanski brivec. In himna bo kot so si izdajalci Slovenskega naroda že privoščili, v arabščini!

  • A1 Zoki Pingvin

   Saj ni odstopil. Vrgli so ga, ker je javno podprl Femen v boju proti tatu Ukrajinske zemlje in se zavzel za prepoved dopingiranih goljufivih komunističnih Rusov, ki so isti kod DDR DOPING država.

   • tzt

    Pijanček, rabiš kar nekaj časa, da napišeš en stavek. Sirota. Spizdi!

    • tzt

     Po 10 minutah švicanja, je un zgori, A1, omagal, omahnil ali kako drugače se naslonil na drugo stran tipkovnice. Pezdetje levakarski!

   • dr Janez Sveti

    Kdaj boš kaj pucal podstrešje? Precej zasmeteno je.

    DR Janez SVeti svetovalec

    • tzt

     Še zmeri ni odgovoril :-) Matra se. Ne gre mu. Zaostao!

   • tzt

    Majmun, a samo samemu sebi znaš dat Lajk? Da te ne vidim več!

 • milanček

  ha-ha -ha, rdeča golazen, milan kućan in vsa malomožganska svinjarija, ki mu slepo sledite, ponovno vam je spodletelo, da bi oblatili desno stran, istočasno pa ste pokazali, da vam ni popolnoma nič do države Slovenije! Ne boste dolgo!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • tramal

  Če bi srbin nosil slovensko,srbsko ali pa jugo zastavo ,bi mu vsi komunajzerji ploskali.Fak je prepameten da bi se prepiral z butastimi komunajzerji.

  • Peter

   Točno, naj zastavo nosti tista maškara s švabskim šmajserjem iz Lažgoš in to tako, z zvezdo.
   Problemov kar naenkrat ne bo več, no.

  • karlina

   ITAK

 • Novakec1

  Nekje se postavlja vprašanje če je Slovenija še socialna država, raj se vprašite če je to še država Slovencev. Ni Na letnih bo nosu zastavo pa kakšen mavrični črnuh. Ga že iščejo.

  • karlina

   NI

 • milanček

  milan kućan, z največjim veseljem, navdušenjem te bom videl, se te ogledal, ko boš ležal na parah! To bo zelo srečen dan za mene in za domoljube Slovenije!

 • A1 Zoki Pingvin
 • Vera

  Naši : Ne dajte se ! Moramo pa biti vseskozi pripravljeni na ” nove bombice ” iz leve strani . Barabe so se ob osamosvojitvi poskrile v pomladne stranke, zdaj nam pa delajo samo ” sranje ” in laži . Oprostite izrazu, toda kar je res, je res

  • karlina

   točno

 • dr Janez Sveti

  Moja ekipa UDBA vohunov ni odkrila nobenega komentarja na slovenskih portalih, ki bi pljuval po Faku!! A je kdo kje našel tak zapis?
  DR Janez Sveti Udbainside

  • Stanka

   Janez Kocijančič in Stane Valant sta jih dala, kar brez interneta in brez FB.

  • učko

   Za diskreditacijo svojih nasprotnikov rabiš samo kakšno iskrico, pa je ni bilo !

   • dr Janez Sveti

    Res no..Nikjer nisem videl nobenega komentarja, ki bi pljuval po tem športniku z velikim Š !

    DR Janez SVeti

    • Peter

     Ja, smrdi po namještalki, ki ni uspela.
     Več boš pa sam pogruntal, glede na tvoje visoke entelektualne sposobnosti, no.

     • dr Janez Sveti

      Saj sem že, a nisi opazil??
      DR Janez Sveti genij

   • karlina

    TOČNO

  • Peter

   Ravno gledam tvit našega presvitlega Ce(s)rarja…Odzivi nekaterih nestrpnežev…itd.
   Ugotoviti se da, kdaj je čivknil ugotoviti se da, koliko je bilo do tedaj že znanega, ugotoviti se da, kdo je do tedaj kaj izjavil…in na podalgi vsega se da ugotoviti, ali je ptič zapel prezgodaj ali ne.
   Ampak za kaj takega rabiš raziskovalne novinarje, ne družbeno političnih delavcev…

  • garfi

   ti

  • karlina

   NE-10000X NE !!!!!!

 • učko

  Pa vsi vemo, da naši levuharji ne marajo Hrvatov, ker so le ti pro zahodno in pro Ameriško usmerjeni in v velikem številu zelo katoliški. Levuharji imajo itak rajš’ Srbe !!!

  • dr Janez Sveti

   Kako veš? Po čemu sklepaš? Po temu,kdo je komu orožje prodajal ali kako?
   DR janez Sveti HDZ

   • učko

    Ah, biznis je biznis, nema veze. Med vojno so tud’ Srbi Hrvatom prodajali in celo posojali težko orožje proti Bošnjakom.

    • dr Janez Sveti

     hehehe..vem iz osebnih izkušenj. Tako imenovani rent a tenk :)
     DR janez SVeti Maglashop

    • Peter

     Ne samo to, bošnjaki so plačali srbom, da so z artilerijo nabijali po hrvatih in obratno, pa še druge varijante so bile.

   • Peter

    In kdo je komu orožje prodajal?

    • dr Janez Sveti

     Svi svima brate! Svatko ko je imo para, mogo je kupit sve od svakoga.
     Verjetno ni potreben Google translate?
     DR janez SVeti

     • Peter

      Za slovenščino? Ne, štekam.

     • dr Janez Sveti

      Slovanščino ja.
      DR janez Sveti Perun son

     • Peter

      Zadnjič sem dobil v hotelu račun, na katerem je pisalo, da sem iz Solvanije…
      Res, no.

     • dr Janez Sveti

      Verjetno bi tudi Nemci debelo gledali, da jim napišemo, da so iz Nemčije.
      DR janez SVeti Nem ec

  • karlina

   TOČNO, veš, kaj vedno govorijo Hrvati, če bi bila Melanija njihova, peli bi ji slavo, pri nas pa po njej neprestano pljuvajo

 • baubau

  Vsem polnoletnim Slovencem je že davno znano, da Slovenska pokomunistična desno-levica ljubi Srboslave in sovraži domoljubne Hrvate.Se spomnite prepovedi nastopa Hrvaškega glasbenika v Mariboru-med tem ko je vsa Ljubljana z okolico stalno prelepljena z jumboti,ki vabijo na koncerte ostarelih jugo oz.srbo slovanov?!

  • dr Janez Sveti

   Evo za tvoju dušu :)
   https://www.youtube.com/watch?v=nUjsydvnTc8

   DR
   Janez Sveti Jovan

  • komar marko

   in Ljubljana in MARIBOR vodi desna oblast. Ja ti si pa res genij!

  • karlina

   TOČNO-Srbi so vzrok vsega tega , v Sloveniji, proti Hrvatom

 • Vera

  Levakom se vdirajo tla pod nogami, zato takšna histerija še pri športu . ” Serpentinšek ” baje vodi na lestvici za zmago na volitvah . Le kako dolgo bodo še prirejali resnične podatke , po svoje ?

  • karlina

   Vera ,dokler jim bomo dovolili.

 • dr Janez Sveti

  Evo, za sve brate Hrvate!
  https://www.youtube.com/watch?v=if8omn0JBLg

  DR Janez Sveti HDZ

 • Sadako

  Janez Kocijančič in Stane Valant sta se kregala, tudi s Tino Maze in Andrejo Massijem. Toda tokrat sta šla predaleč. Veliko predaleč. Samo zaradi tega, ker nekdo podpira Ukrajinsko ozemeljsko celovitost in boj proti dopingu….
  Besni so. Njihove mame Rusije ne bo na olimpijskih igrah, njihovi bratje Srbi pa tako smučajo, da bi jih morala po stezi porivati kot sta porivala Vanesso Mae. https://www.domovina.je/kdo-so-skrivnostnezi-ki-naj-bi-nasprotovali-jakovu-faku-kot-nosilcu-slovenske-zastave/

  • Peter

   Le kdo ne bi porival Vanese…ups, sori, no.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • garfi

  za vso svinjarijo stoji fogloff tumpek
  fuck press

  • viRus

   Juliki je zmanjkalo mleka, ker jo slabo krmi in od nje zahteva različne ” usluge”.

   • komar marko

    smo jo odpeljali v varno štalo in pričakuje naraščaj. Sedaj sem malo zbegan. Tunči se je glede JULIKE veliko hvalil!

    • viRus

     Hmmm, malo me skrbi glede naraščaja…. kakšne gene bo podedoval.

  • učko

   Jah, za tvojo neumnost pa ne krivi svojih učiteljev, da so te premalo za ušesa vlekli !!!!

  • dr Janez Sveti

   Samo da nisem jaz in moja Udba.
   DRBJanez Sveti

 • Asterix in Obelix

  Katera podgana na dveh tacah je žalila Jakova Faka? Jaz sumim da so najbrž zaposleni na POPTV, ki hoče tiste nadaljevanke prodati za 5€. Kdo jih bo pa kupil, če imajo vse enako zasnovo? Sumim prav skrajne levičarje s POPTV, ker je nekaj hudih Hrvatofobov. Hrvatofobija je bolezen, ki napade najpogosteje levičarje, ker prva stopnja je, da sovražijo samo desne Hrvate takšne kot so tele https://www.domovina.je/marijina-zemlja-medzugorje-in-katoliska-vera-v-luci-ateista/#comment-16751
  druga zadnja pa je, da sovraži vse Hrvate.

  • karlina

   PODPIS,mimogrede, na teh levih portalih, sovražijo tudi domoljubje, slovenske športnike, vse kar ima v besedi -SLOVENSTVO

   • Vojteh Dovč

    kdo se je oglasil?????????

 • Asterix in Obelix

  Iryna Varvynets in Jakov Fak upam da bosta dobila zlati kolajni. Povedala sta samo resnico. Resnico o Rusih, o Ruskem dopingu in o okupaciji Ukrajine. Upam, da zmagata kot je zmagala Jamala na Eurosongu. Zaslužita jih. Vseeno za katero državo nastopaš samo, da si pošten, da ne kradeš in ne goljufavaš. Zanima me kdo od SDS bi bil za dopingirane Ruske pošasti na olimpijskih igrah, kdo bi si želel tekmovati z osebami, ko so polne dopinga? In SDS kolikor vem v boju za Krim podpirajo Ukrajino. Vem pa, kdo je zmerjal Hrvate z ustaši, še tu na tem portalu. Sami levi fašisti, ki imajo bolezen, ki se ji reče hrvatofobija. In ti bolniki seveda mislijo, da jim bo kdo verjel, da so člani SDS. Ja pa kaj še? SDS ima rada Hrvate in sovraži Ruse. Dejstva govorijo v prid, temu da so žalili komunisti, ker komunisti so edini sovražniki čistega športa. Sovražniki komunistov so pa tisti, ki podpirajo Ukrajino in se ne strinjajo, da so Donjeck, Lugansk in Krim Ukrajinski in ne Ruski.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS

 • delaware

  Jakov… Sfuki jih direkt v čelo.. Nek se zna… Ovce so ovce…. Ne moreš sprement…

 • Asterix in Obelix

  Kdo žali Hrvate?
  Evo komentar
  Hun
  pojstlo prevlec s sahovnico pa si ustasa patriotskega dam prpel da te zguzi

  • Sadako

   In kje je zdaj Lilija?

 • komar marko

  Za ovco , ki trosi LAŽi GLEDE FAKA in Poligona Pokljuka!
  še ena ovca. In FAKOVA je spraševal novinar DRUŽINE oziroma Demokracije. In poligon je dala zgraditi vlada JJ. Enako kot je dala PRAZNIK PRIMORSKI, ki so ga sedaj rdečuhi PRILASDTNINILI. Jap lopovščina je v genih!

  • karlina

   podpis

 • Sadako

  Kaj si imel z Lilijo? pojstlo prevlec s sahovnico pa si ustasa patriotskega dam prpel da te zguzi
  A grem iskat še druge komentarje?

 • janez55

  Čisto sprenevedanje SDS in spuščanje megle! Kdo pa je predsedniškemu kandidatu Šarcu očital neslovensko poreklo? Kdo je zahteval izredno sejo parlamentarnega odbora o pripravljenosti slovenske vojske za morebitni spopad s Hrvaško? Kdo z grmenjem proti migrantom v Sloveniji neti ksenofobijo in sovraštvo, ki ju je zdaj okusil tudi Jakov Fak? To počnejo Mahnič, Grims, Gorenak &CO.

  • Sadako

   Briga me kdo je rodil Spentinška. Bolj bi me briga, da ne bo odstranil bodeče žice z meje, ker takrat nam bo Kurz na mejo postavil zid.

  • viRus

   Daj janez ne nakladaj bučke!

  • garfi
  • komar marko

   glede seje od MHNIČA še vedno ne dojemaš za kaj se je šlo in so PSI ČUVAJi pač interpelirali z doktrino LAŽGOŠ in opranoglavci verjamete da je LAŽNJIVEc in Mladinski časopis verodostojen časopis! ksenofobijo trosijo rdečkoti. Včeraj je bil dan holokavstva. Le kdo ga je izvajal v SLO?

  • Peter

   Janez, si že kdaj slišal. da se hruške in jabolka ne meša?

  • karlina

   MEŠAŠ MEGLO, OZ. ŠPORT, S POLITIKO-TO JE NEUMNOST IN HKRATI NESRAMNOST, mimogrede, ti v isti koš daješ-krvoločne nemigrante iz vzhoda, s športnikom, ki je SLOVENSKI DRŽAVLJAN in za SLOVENIJO TEKMUJE IN NOSI MEDALJO, HALOOOOOO

 • TweetyBird

  Nova24tv, a ste poklicali miličnika na pomoč? Neposredno desnica res ni kriva za ta primer, posredno pa, saj iz dneva v dan na svojih medijih hujska ljudi in širi nestrpnost proti vsemu, kar ni slovensko… Hkrati pa se bratijo s “Thompsoni”.

  • Sadako

   Evo to. Bravo. Hrvati so bili Gorenaku vedno zelo simpatični. Za razliko od komunistov, ki so jih pospravili več kot pol.

  • garfi
   • TweetyBird

    Desnica dopušča ksenofobne komentarje na svojih forumih in ustvarjajo tako javno razpoloženje. Potem ni čudno, če povprečne njihove volivce z nedokončano osnovno šolo, s čikom v ustih, s pivsko flašo v žepu in z manjkajočimi zobmi zmoti pač to, da Jakov Fak ni po čistokrvnem poreklu Slovenec.

    • viRus

     Fake news

    • Sadako

     Zakaj že? Ker se bori proti udeležbi pokvarjenih dopingiranih Rusov na olimpijskih igrah? Ali ker je skupaj z Jamalo, puncami s svoje Ukrajinske ekipe in trenerjem protestiral proti Ruski okupaciji Ukrajinske zemlje?

    • garfi

     Fogglof Tunnek > • 21 ur nazaj
     Huda jama te čaka…

     • TweetyBird

      Pa kdo je to Foglof Tunek? Mačkon povej že enkrat.

     • garfi

      dr Janez Sveti • 38 minut nazaj
      Kebab je “hrana”, ki sem jo samo enkrat poskusil. Raje pojem živo žabo.
      DR Janez Sveti nutricist
      Fogglof Tunnek > dr Janez Sveti • 26 minut nazaj
      Jas pa fse pojem… Ko Julika speče svinjsko glavo v krušni peči, jas še oči pojem…resno!!!
      dr Janez Sveti > Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
      Jaz tudi. Vidiš, kako sva si podobna.

     • TweetyBird

      :)

    • karlina

     ŠE ENKRAT TE VPRAŠAM., KDO OD DESNIH JE PROTI ŠPORTNIKU, KI JE SLOVENSKI DRŽAVLJAN-PROTI, HALOOOOOOO

  • viRus

   Aha, zato pa je prišel Thompson v Slovenijo.

   • Sadako

    Ni ga bilo, ker mu niso mogli zagotoviti varnosti, po drugi strani pa niso mogli Antifi zagotoviti varnosti pred njim, ker so se bali, da bi začel pobirati kocke in jih metati nazaj v Antifo.

    • Asterix in Obelix

     Kaj a potem v Nemčiji v Wuppertalu se je pa MPT lahko pretepal z Antifo in potem so lahko Antifi zaplenili strežnik?

  • karlina

   Vi pa s Ceco

 • Peter

  Hun se hvali, da zadeva v srž, ker ga brišejo.
  Meni kaj tako glupega ni prišlo na misel, ko so me brisali na MMCju, no.

 • Peter

  Hehe, Hun, vidiš, kako je lepo, če imaš admina na svoji strani.
  V praznini se ne res ne more roditi nič, niti hun ne, no.

 • TweetyBird

  Če lahko ob Fakovi eventualni zmagi igra Zdravljica in se dviga slovenska zastava, lahko v ponos vseh Slovencev nosi tudi zastavo na otvoritvi… Drugač pa tistih 25 procentov ki volijo JJ in Jelinčiča bo vedno za vojskovanje…takšno ali drugačno.

  • viRus

   On že ve, kaj je prav. Zakaj se vtikuješ v njegove odločitve?

  • Sadako

   Jakovu Faku želim vso srečo, tudi če se prestavi v Ukrajinsko reprezentanco ali nazaj na Hrvaško.

  • tohuvabohu

   Daj že mir, govedo zarukano zafrustrirano levofašistično. Primi se kakega dela, klošar. 150 komentarjev na dan – kdo pa še to počne?

 • Peter

  Spoštovani Tvitibird, lepo, da si tako zagrabil za trnek, ki so ga vrgli tvoji.
  Ni pa lepo, da še zdaj nisi opazil, da so že sami ribiči spoznali, da na ta trnek ni nihče prijel.
  Razen tebe in še nekaterih rdečeperk, no.

  • TweetyBird

   Spoštovani Peter… Slovenci smo zelo oportunisticni nacionalisti. Večji slovenski gnev bi se na Faka zlival, če Fak ne bi bil v formi, da poseže po medaljah. Dokler bo zmagoval v našem imenu, bodo tudi največji desničarski nacionalisti tiho.

   • viRus

    Ja pa ti si Mica šlogarca. Ti si huj, kot. Nostradamus.

   • Asterix in Obelix

    Kaj jih moti, tisto s Krimom, Donjeckom, Luganskom in dopingom? Ali misliš, da ne bi smel podpreti svojih Ukrajinskih kolegic?

    • TweetyBird

     Lahko podpreš ukrajinske kolegice…Ukrajinke so lepe ženske…kot me Slovenke.

     • Asterix in Obelix

      Zakaj so pa potem napadli Jakova Faka? Samo transparent je držal.

   • garfi

    potem utihni

    • TweetyBird

     psssst,…ajat se spravi…

     • garfi

      Fogglof Tunnek • 21 ur nazaj
      Gnide desničarske spat se spravite…

 • Sadako

  Kdo točno je žalil, z imeni in priimki, ker tako ne gre več naprej? Vem, da se da vse uporabnike FB izslediti.

  • Peter

   Seveda se da, samo problem je v tem, da desni niso zagrabili in zato volje za sledenje ni…

  • Asterix in Obelix

   Ni jih bilo. Ljudje ga imajo radi. Če so pa, pa prosim, da dokažete. Vse po vrsti.

 • TweetyBird

  Nekateri izrabijo vsako priliko za sranje po sonarodnjakih. Popolnoma nespremenljivo je, da se izbira nosilca zastave zaupa uporabnikom Facebooka. Med množico se vedno najdejo tudi desni skrajneži. Ne vemo sicer koliko je bilo teh, ki so izražali negativna mnenja o velikem športniku Faku… 1%, 10%, ali 50%? Bi pa morali tisti, ki so si to glasovanje izmisliti predvideti, da se bo zgodilo kar se je zgodilo. Očitno je tem skrajnim desničarjem šport in športniki zadnja skrb. Njihov cilj je medijska pozornost, pa čeprav preko trupel. Tako deluje desnica…cilj opravičuje sredstvo.

  • garfi

   TweetyBird
   Spoštovani Peter… Slovenci smo zelo oportunisticni nacionalisti. …..

   • Peter

    Ja, nekateri vidijo v tem nekaj slabega, jaz pa vidim edino možnost, da kot narod preživimo…

    • garfi

     TweetyBird je fogloff tumpek

     • Peter

      Ja, karkoli je, je že blokiran, no.

     • TweetyBird

      Sem lepo povedala, da se pri nekaterih komentarjih distanciram od Tuneka. On je malo preveč oster, kljub temu, da ima večinoma prav.

     • garfi

      Fogglof Tunnek > garfi • eno uro nazaj
      Jas motim frekvenco…jas sn komunajzar…in to ponosni…

  • Asterix in Obelix

   Ali ni bil samo komentar o FEMEN in o Ukrajinski zastavi. Samo za tisto ni bil on kriv. Ukrajinska športnica mu je dala svoj transparent na katerem je bil napis: “Ukrajina ni Alina” Transparenta ni mogla držati, ker je morala sleči zgornji del oblačil. To je bil edini sovražni komentar.

  • karlina

   Čakaj malo, kdo pa govori, da so proti SLOVENSKEMU ŠPORTNIKU-desničarji, nihče, razen TEBE !!!!!

 • cr tr

  Halo, g. gorenak.

  Kako pa naj se vam katerikoli nesomisljenik oglasi, ko pa ste vse blokirali. Pogovarjate se samo z svojimi odmevi! Tipično za SDS.

 • garfi

  TweetyBird • 9 minut nazaj
  psssst,…ajat se spravi…
  Fogglof Tunnek • 21 ur nazaj
  Gnide desničarske spat se spravite…

  • TweetyBird

   No, kaj še čakaš :)

   • garfi

    Fogglof Tunnek > • 21 ur nazaj
    Huda jama te čaka…

    • TweetyBird

     To pa ni bilo lepo od Tuneka. Verjetno je mislil na svojo vinsko klet polne šmarnice…tisto je huda jama :)

     • garfi

      Fogglof Tunnek • 7 ur nazaj
      V Dražgošah so na koncu proslave zapeli:
      Hej, brigade, hitite,
      razpodite, požgite,
      gnezda belih podgan, črnih psov!
      Hej, mašinca, zagodi,
      naj odmeva povsodi,
      naš pozdrav iz svobodnih gozdov!

 • Asterix in Obelix

  Zakaj naj bi SDS motil nekdo, ki skupaj s svojimi Ukrajinskimi kolegicami protestira proti Ruskemu dopingu in proti okupaciji Krima, Donjecka in Luganska? To ni logično.

 • učko

  hu d’ fak iz fak ?

 • Peter

  Spoštovani Peter… Slovenci smo zelo oportunisticni nacionalisti. Večji
  slovenski gnev bi se na Faka zlival, če Fak ne bi bil v formi, da
  poseže po medaljah. Dokler bo zmagoval v našem imenu, bodo tudi največji
  desničarski nacionalisti tiho.

  Mogoče imaš celo prav.
  Še vedno pa velja, da desničarski nacionalisti niso začeli te gonje proti Faku in se ji niso priključili.
  Razen nekaterih posameznikov in to celo na levi, ki še vedno niste dojeli, kje tiči zajec, no.

  • Asterix in Obelix

   Zajec je šel na proteste in zdaj ga hočejo rdeči prašički pojesti, on pa ne upa reči prašičku prašiček.

   • Sadako

    Ne zmerjaj ga za zajca. Če bi bil zajec se ne bi vrnil v levji brlog. Z Ukrajinkami bi mu bilo čisto v redu. Levi so povezani z dopingom. Kar poišči in preberi zgodbo Ines GEIPEL.

  • TweetyBird

   Priznam, da to so zakuhali na rtvslo… bogve kdo je dal bedast predlog na sestanku in so ga kar potrdili. Morali so vedeti kaj bo. To je bilo zelo neodgovorno, da niso upoštevali obstoj skrajnih desničarjev v SNS-u in SDS-u. A sedaj ste desnosučni poklicali miličnika Vinkota na pomoč. On vas ne bo rešil…škodo ste že povzročili.

   • garfi

    TI SI DAL TA PREDLOG SKRAJNI LEVIĆAR-ZDRUŽENA LEVICA
    TweetyBird • 9 minut nazaj
    psssst,…ajat se spravi…
    Fogglof Tunnek • 21 ur nazaj
    Gnide desničarske spat se spravite…

    • TweetyBird

     No vidiš, Tunek to pove preveč grobo, jaz pa nežno. Torej ne moreva biti eden in isti.

     • garfi

      isti in komunisti

     • TweetyBird

      To pa bo verjetno držalo. Jaz sem tudi včasih bila v ZKS…po službeni dolžnosti. Ni mi žal.

     • garfi

      Fogglof Tunnek > garfi • eno uro nazaj
      Jas motim frekvenco…jas sn komunajzar…in to ponosni…
      Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
      ŽIVEL JOSIP BROZ TITO,ŽIVEL ADOLF HITLER !!!
      ŽIVEL JAS VELIKI FOGLOF TUNNEK !!!

     • karlina

      Se vidi po tvojem komentiranju in danes si verjetno tudi zaradi tega plačanka proti desnim medijem, a ne

     • TweetyBird

      Jaz pa pišem resnico. In kaj je s tem narobe?

 • karlina

  Danes sem gledala, po dolgem času in namenoma poročila na POP TV, ob sedmih zvečer-KATASTROFA IN ŠE ENKRAT KATASTROOOOFA, pa tudi SRAMOTA. Glede na to, da smo danes SLOVENCI !!!!!!, DOBILI DVE MEDALJI V SMUČARSKIH SKOKIH, je novinarka na začetku to le omenila in čisto brez vsakega veselja in vzhičenja, nato pa so začeli z bombardiranjem-to, da je SDS-na drugem mestu, opevali so Šarca, da je na prvem mestu, nato vsi levičarji, kot vedno, od Bulčeve, do Fajonke, naslednja novica-pljuvanje po Trumpu, nato pa nekaj iz Rusije, pa na koncu FOKUS o minimalni plači, samo iz JU, nič tudi o tem, da jo imajo skoraj vsi delavci v gospodarstvu. To, da smo dobili danes dve medalji, pa šele na koncu, v športu, nekaj malega besed, skratka-OD BOŽIČA dalje, opažam načrtno diskriminacijo vsega, kar je SLOVENSKO, DOMOLJUBNO, POVEZANO S KRISTJANI, POVEZANO Z DRUŽINO, nič čudnega, saj so vsi levi mediji enaki, ampak se pa sprašujem, zakaj za vraga, je potem treba prisilno plačevati prispevek za RTV slo, če smo nekateri v državi nepomembni, oz. drugorazredni. To, da so o SLOVENSKEM ŠPORTNIKU-JAKOVU FAKU, namenoma provokacije naredili na RTV slo, sem trdno prepričana, saj vemo, kdo in kateri so tam zaposleni, SRAMOTAAAA !!!!!

  • TweetyBird

   No, sedaj pa ne boš mogla spati, ker bo Janez spet zgubil volitve. Pa kaj, bo pač levica vladala dalje. Zakaj se sekiraš karlina?

 • Sadako

  Tisti, ki so športno sodelovali s komunisti so drago plačali svoje sodelovanje. V iskalnik vtipkaj Ines Geipel, ali ddr doping. Zdaj pa spremljaj olimpijske igre in poskušaj najti Rusko zastavo ali himno. Ne boš je našel.

  • Sadako

   Zaradi tega je bila Tina Maze raje sama kot s temi ljudmi. Zaradi tega je Uroš Velepec zbežal v Ukrajino in zaradi tega je Jakov Fak postal žrtev njihovih spletk, ker noče podpirati Ruske okupacije Ukrajine in komunističnih doping prašičkov.

 • ljubinica

  Novinarji Nove24: Zdaj pa raziskujte in se dokopljite do imen 2 novinarjev, ki sta poklicala Faka in ga sprasevala, ce se cuti sposobnega nositi slovensko zastavo ..
  —–
  Lahko si mislimo, da sta ta dva “novinarja” levaka.
  Potem pa analizirajte/secirajte Izjavo OK.
  Za bruhat.

 • TweetyBird

  Kaj je sovražni govor?… Sovražni govor je izražanje mnenj in idej, ki so po svoji naravi diskriminatorne (ksenofobične, rasistične, homofobične in podobno) in uperjene proti različnim manjšinam (etničnim, narodnim, verskim, kulturnim, spolnim in podobno). A ste se eni na tem portalu našli tukaj? Dvignite roke.

  • Sadako

   Jaz sem napisala, da so okupatorski rdeči prašički, okupirali Ukrajino in da jim nasprotuje Jakov Fak in njegovi prijatelji in prijateljice športnice tudi tiste od FEMEN. Da so se v Vzhodni Nemčiji dopingirali in si uničili zdravje.

   • TweetyBird

    No, lepo si napisala :)

    • Sadako

     In da ne vem zakaj bi se SDS boril ZA doping in okupacijo Ukrajine, ker to ne bi bilo logično.

  • TweetyBird

   Sovražni govor torej temelji na prepričanju, da so nekateri ljudje manjvredni, ker zaradi posamezne osebne okoliščine pripadajo določeni skupini. Te osebne okoliščine so lahko: narodnost, rasa ali etnično poreklo, versko ali drugo prepričanje, spol, zdravstveno stanje, jezik, spolna usmerjenost, invalidnost, starost, gmotno stanje, izobrazba, družbeni položaj in druge. Mnogi na Novatv mrzite LGBT, begunce, muslimane… torej?

   • Sadako

    Jaz samo muslimane, ker sem prepričana, da se po njihovi državi ne bi mogla sprehajati v minikrilu, njihove ženske se pa hočejo po Evropi v burkah.

   • sprehajalec

    Tvoja Prtija je imela učinkovito rešitev, člen 133. Kazenskega Zakonika. Vanj si stlačil vse, kar ti ni ustrezalo.

    Že Orwel je pisal o tem, v svojem romanu. Bil je res daljnoviden, sem mislil, da cilja na Komuniste, je pa ciljal precej dlje, na levičarje tvoje soste. Na Komuniste, ki so se poeuropeizirali in postali to, kar Europa pozna kot Ultralevičarje. Antifašiste…

   • garfi

    Fogglof Tunnek=TweetyBird • 8 ur nazaj
    Fèeraj so vdrli v makedonski parlament… mi pa gremo na Trstenjakovo…da jim razbijemo pièke!!! bb • 8 ur nazaj
    Fèeraj so vdrli v makedonski parlament… mi pa gremo na Trstenjakovo…da jim razbijemo pièke!!! bb

    • TweetyBird

     To pa ni lepo od Tuneka…jaz sem bolj nežna duša….

     • garfi

      TweetyBird > • nekaj sekund nazaj
      garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
      BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!

  • garfi

   —-terorist Fogglof Tunnek=TweetyBird • nekaj sekund nazaj
   Fsi desnosučni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
   Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…

   • sprehajalec

    Ne rabiš granate, dober argument z asociacijo na preteklost, jih odžene….

    • garfi

     on je član levih fašistov-ZL-L in nam predava sovražni govor

     • sprehajalec

      Takšnega se najlažje z argumenti, ker imajo omejen intelektualni domet…

     • garfi

      ni neumen in uporablja veliko imen
      in še več jih bo

     • sprehajalec

      Če ga čitaš, JE neumen.

   • TweetyBird

    To pa ni lepo od Tuneka…jaz sem bolj nežna duša…

    • garfi

     TweetyBird > • nekaj sekund nazaj
     garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
     BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!

 • garfi

  TweetyBird • 9 minut nazaj
  To pa bo verjetno držalo. Jaz sem tudi včasih bila v ZKS…po službeni dolžnosti. Ni mi žal.

  • TweetyBird

   In to še enkrat potrdim. Bila sem članica ZKS…isto kot Janez Janša. Pa kaj?

   • sprehajalec

    Ivan Janez je izstopil, ko je spoznal vso zablodo komunizma in postal najbolj znan partijski disident v Sloveniji. Resnici na ljubo, jih ni bilo veliko. Ti pa si še danes članica Partije, saj 120.000 članov leta 1990 ni nikoli preklicalo svoje članstvo….

    • Sadako

     Potem mi pa povej še to, kateri butelj je zmerjal Jakova Faka, ker je na strani človekovi pravic v Ukrajini, na strani poštenega čistega športa in proti Ruski okupaciji Ukrajine?

    • xtc

     Psihicni bolniki nikoli ne prekličejo svoje bolezni-to lahko naredijo le zdravniki-redkim uspe ozdravite od te okvare možganov ,ki je praktično neozdravljiva.

     • sprehajalec

      Imajo žal oblast že 73 let. Z majhnim presledkom upanja 2004-2008.

     • TweetyBird

      2004-2008 ni bilo upanje. Takrat je bilo največje zadolževanje in tajkunski prevzemi.

     • sprehajalec

      Slovenija je zadolžena 40 milijard. Po najvišjih obrestnih merah, 3,7%. Po Ivan Janezovem predlogu, bi bila obrestna mera 0,19% ob negativnem Euribori. Ob koncu vlade Ivana janeza je bilo osem milijard.

      Kot je dejal Lenin, stokrat ponovljena levičarska laž, postane na koncu resnica….

     • Sadako

      Pa pobita Ruska kraljeva družina?

     • xtc

      Tvoje blodnje se začno v prvi Drnovškovi vladi od takrat napreje ste levi pričeli pokkopavat Slovenijo.

    • tetka z ozadja

     ta teorija o disidenstvu bi še nakako vzdržala, če janšek ne bi napisal tistega patetičnega pisma za ponovni sprejem v partijo. Tako da….

     • sprehajalec

      kako so levičarji izbrisali ljudi iz zgodovine?

      http://static5.businessinsider.com/image/52af7f81eab8eaf20465faca-1131-649/2758968454_7bb9e43ea6_o.jpg

      Tako je bilo tudi pismo pis of kejk. Pravzaprav je, četudi je bilo napisano, morda hotel rešiti svoje svojce pred preganjanjem. Vemo kako je bilo z družinskimi člani v totalitarizmih. Delavskih ali pa samoupravnih…

     • tetka z ozadja

      To je nekako tako, kot ga bi žena vrgla iz bajte, potem bi pa milo prosil, če se lahko vrne. Patetično je zvenelo tisto pismo- patetično

     • sprehajalec

      Pravim, da ga je sestavila sekretarka občinskega komiteja. Po nalogu vodje mestnega komiteta ZKS, ki je moral pojasniti odhod Ivana janeza. Partija ni prenesla, da jo kdo zapušča. Še danes ima zveste privržence.

     • tetka z ozadja

      zelo čudno, saj v stranki sds so sami bivši.

     • sprehajalec

      Težko boš našel koga….

   • garfi

    TweetyBird=Fogglof Tunnek

 • xtc

  No nekaj velja tule opomniti tud Gorenaka,največji nestrpneži in širilci sovraštva,razpihovalci antisemitizma in drugih vrst nestrpnosti so ravno levaki,kot tudi hrvatofobije.
  Skratka so zelo podobni kot Stasi Maedschen,ki jo skrvi porast antisemitizma v Nemčiji je pa ravno sama najbolj odgovorna za njegovo eksplozijo saj je neselektivno odprla vrata muslimanom brez da bi jih presejala.
  Skratka babnico bi moral nekdo zaradi te izjave pošteno počiti po zobeh-saj se lažnivo spreneveda kdo je krivec tega-enako je z levaki.

 • TweetyBird

  Jakov je državljan republike Slovenije in ima enake pravice in dolžnosti kot mi vsi. Razlika med nami in njim je le v tem, da se on dejansko bori za našo zastavo… vi desnosučni jo pa s komentiranjem svinjate. Naj miličnik Vinko o tem kaj napiše.

  • garfi

   TweetyBird > • nekaj sekund nazaj
   garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
   BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!

  • sprehajalec

   Jakov je tudi državljan republike Hrvaške. To mu omogočajo levičarski Zakoni, ki tolerirajo po 5 pasošev v žepu.

   Osebna odločitev jakova je bila, da ne bo nosil zastave, saj intimno ni nikoli zapustil svoje domovine. Pa ne obsojajte jakova levičarji zaradi tega, v Ljubljani jih je vsaj 100.000 vključno z županom, ki intimno nikoli niso zapustili svoje domovine oziroma koljevke svoga oca…

   • TweetyBird

    Mislim da bi bila večina Hrvatov ponosnih da lahko Hrvat nosi slovensko zastavo na otvoritvi :)

    • sprehajalec

     Levičarji ste nas z njimi skregali. Čeprav so bili Slovenci in hrvatje vedno prijatelji, in oboji dobri katoliki.

     Komuniste vas pač to moti. + genetsko sovraštvo uvoženo v Slovenijo s Hrvaškimi sosedi.

     Jakov bi zato lahko imel probleme doma.

 • ljubinica

  Novinarji Nove24: Zdaj pa raziskujte in se dokopljite do imen 2 novinarjev, ki sta poklicala Faka in ga sprasevala, ce se cuti sposobnega nositi slovensko zastavo ..
  —–
  Lahko si mislimo, da sta ta dva “novinarja” levaka.
  Potem pa analizirajte/secirajte Izjavo OK.
  Za bruhat.

  • sprehajalec

   Moje osebno mnenje je, da Faku ni bilo do nošenja zastave. Ker ni hotel kritik na Hrvaškem.

   • TweetyBird

    No, s tem bi se tudi jaz deloma strinjala.

    • sprehajalec

     Ker ste nas pač komunisti skregali. Kar je prej Franc Jožef združeval…

   • Sadako

    Če bi se bal kritik, ne bi prestopil k nam, ampak bi ostal z njimi in se ne bi udeležil protestov proti Rusiji.

 • Sadako

  V iskalnik vtipkaj Ines Geipel, ddr doping in potem še Ruski vojaki v Ukrajini. Tako boš vedel proti komu bi se morali boriti vsi, ne samo pošteni športniki in pošteni trenerji.
  Evo link: https://www.theguardian.com/sport/2005/nov/01/athletics.gdnsport3

 • Vojteh Dovč

  KOLKO BI ŠELE OKRCALI LEVAKE ČE BI ON NOSIL ZASTAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • garfi

   preveč ali premalo šmarnice

   • Vojteh Dovč

    kaj kaj bol pametnega ne znaš odgovorit.
    pijem cviček mona

    • garfi

     preveč

   • TweetyBird

    Tunek pije šmarnico.

    • garfi

     premalo

  • Sadako

   Kdo Gorenak? Pa njemu je simpatičen. Jaz pa mislim, da si zasluži zastavo, če ne za drugo že zato, ker ima izkušnje in je po poti ne bo izgubil ali zamenjal za rdečo s srpom in kladivom.

 • tetka z ozadja

  janšisteki, sedaj bi pa že lahko vedeli, da nam nikoli ne spodleti. Zato vladamo mi vam in ne vi nam, in to že dollgggooo časa in še dollllgggooo časa bo tako.

  • Sadako

   Te kaj boli, da je Ines Geipel razkrila vaša podla dejanja?

 • Jovo Jamnica

  Dans sn se v bifeji meno z enim terapeftom is Hrastofca. Povedo mi je, da fsaki dan prek interneta čitajo komente na portali Nova TV. Pol nardijo sestanek in na podlagi issletkof določijo dnevno terapijo na najhujših pacijentih… Reko je še, da so na ta način že prišparali en haufn gnara na medekamentah.

  • učko

   Pol smo mi prostovoljni zdravilci.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Saj jas sn se mu pohvalo, da sn polek…

 • TweetyBird

  Kot pravi Fak sam, so ga Slovenci odlično sprejeli. S kolegi se odlično razume, v slačilnici pa so hrvaško-slovenski odnosi samo v spodbudo za boljše rezultate: “Občuti se malo rivalstva, ampak je vse na nekakšni športni ravni. Seveda jaz vedno branim interese Hrvaške, ne glede na vse, malo celo kljubovalno, tako da so vedno mala trenja,” v šali pove. In vi desničarja ga nonstop napadate???

  • Sadako

   Kje imate desničarje? Čigava sta Stane Valant in Janez Kocijančič?

  • Asterix in Obelix

   Kako v slačilnici? Kaj pa Ukrajinke, ki jih uči njegov trener in posledično ima potem unisex slačilnico.

  • garfi

   tetka z ozadja=žogica=učko=fogloff pimpek=TweetyBird=

 • garfi

  zbrisano
  tetka z ozadja • 12 minut nazaj
  janšisteki, sedaj bi pa že lahko vedeli, da nam nikoli ne spodleti. Zato vladamo mi vam in ne vi nam, in to že dollgggooo časa in še dollllgggooo časa bo tako.
  žogica • 10 minut nazaj
  Najnovejša novica SĐS padla na 12%……, prehitel jo je Marjan Šarec ! Kje ste vi, ki ste v službi resnice?

  • TweetyBird

   Stric iz ozadja je bolj umirjen :)

   • garfi

    tetka z ozadja=žogica=učko=fogloff pimpek=TweetyBird=

    • Jovo Jamnica

     Kaj pa jas??? :-(

  • učko

   Tetkota tvoje ozadje očitno ne zanima, se boš moral drugam obrnt !

   • garfi

    tetka z ozadja=žogica=učko=fogloff pimpek=

 • if

  V avstrijski demokraciji so levičarji nepomembne smeti.
  Slovenksi levičarji živijo na račun materiallizacije smeti in politično nekompetentnega vollnega telesa, ki ta hip še voli zaostajanje.
  Dokler bodo vladale laž, smeti in drobtinice, standarda Avstrije ne bomo dosegli.
  To dejstvo RS vzdržuje v krizi zaostajanja, ki je že v stanju šokiranja, sledi bistrenje misli, pogleda in končno obrnitev kretnice.

  • TweetyBird

   V Slovenski demokraciji pa bomo levičarji spet zmagali :)

   • Asterix in Obelix

    Samo kako dolgo bo vaša muslimanska demokracija držala. V muslimanskih državah ne prav dolgo.

   • sprehajalec

    Čim prej imenujte novega Ciprasa, da bo konec agonije. Javni si želijo višjih plač…

   • if

    Če bo narod volil norost zaostajanja, afer, državnega kriminala v obliki mednarodenga pranja denarja, laži zgodovine. boste levičarji zmagali.
    Vsaka zmaga slovenskih levičarjev bo poglobila krizo, ki ima potencial prehoda v kaotično stanje vključno z nasiljem.
    Normalnemu človeku je jasno, da je politično gospodarski model Avstrije eeksponecilano naprednejši od slovenskega levičarskega modela, k razbija demokracijo in blaginjo RS!

 • TweetyBird

  Za popoln cirkus je potrebno le nekaj amaterjev iz OKS in RTV SLO. Potem udari naša klero-desnica s komentarji in imamo celo štalo. Miličnik Vinko, kot rešitelj, pa ne bo ničesar spremenil.

  • Asterix in Obelix

   Amaterji so profesionalci. Samo videli so posnetek protestov in so najprej najeli nekaj trolov, potem pa sami predlagali žrtev.

  • sprehajalec

   OKS je strogo na liniji, z generalnim sekretarjem v senci, Janezom Kocko. Tam ni amaterizma.

   • Asterix in Obelix

    Je pa doping, Ruski dopingirani športniki, ki bodo na stare dni pohabljeni in bolani tako kot tisti iz Vzhodne Nemčije, Ruska okupacija Krima, dovoz vojakov v Donjeck in Lugansk… Na drugi strani pa Jaka, FEMEN, Ukrajinske športnice, pošteni trenerji in boj za resnico in pravico.

 • tetka z ozadja

  Kako kaj janšisteki, ko dobro veste, da ne boste vladna stranka- zopet.

  • sprehajalec

   Se že veseliš javnih na cesti z zahtevo po milijardici, pa Novega obraza? Ob 1,6 milijarde obresti in milijardi minusa iz tekočega poslovanja Države?

   • tetka z ozadja

    Vam denarja zmankuje, ne nam.

    • Asterix in Obelix

     Ko ga dobivate iz Katarja in od OPECa.

     • tetka z ozadja

      nekaj ga tudi desničarjem vzamemo.

     • Asterix in Obelix

      Katerim a muslimanskim?

    • sprehajalec

     Po 3,7% dokler bo šlo…

     1,6 milijarde obresti, namesto 500, kot je predlagal Ivan janez? Milijardica za lačna usta javnih in pa še kaj bi ostalo za čeriti, da ne bi bilo treba nabirancij po telefonih.

     Važno je, da je “naše” pa nj stane kolikor hoče. Grčija pa kaže, da se nekje ustavi. Nas Grčija še čaka, kljub lažnim upom za časa Šivilje…

    • pesjanar

     Tetka vam res ne manjka denarja saj se leve kurbe prodajajo na arabskih trgih vprašaj malo novinarke na nacionalki ali pri kakšnih drugih levo fašističnih cajtengah.

     • Svele

      Pedofilije dni vam smrdi kurbarija .vam dišijo otroške ritke cerkvene smrt desničarskimi cerkvenim pedofilom smrt Bog podari izrodkom

  • garfi

   tetka z ozadja=žogica=učko=fogloff pimpek=TweetyBird=

   • TweetyBird

    Foglof Tunek ima pimpeka? Jaz pa sem slišala, da ima pravo haloško batino.

    • garfi

     Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
     ŽIVEL JOSIP BROZ TITO,ŽIVEL ADOLF HITLER !!!
     ŽIVEL JAS VELIKI FOGLOF TUNNEK !!!

    • Asterix in Obelix

     Si jo že probala?

 • tetka z ozadja

  janšisteki, pa se kaj sramujete sami sebe?

  • garfi

   tetka z ozadja • eno uro nazaj
   ŽIVEL JOSIP BROZ TITO,ŽIVEL ADOLF HITLER !!!
   ŽIVEL JAS VELIKI FOGLOF TUNNEK !!!

 • Asterix in Obelix

  Adolfina Hitler je iz ddr doping države.

 • Jovo Jamnica

  Garfelda so začeli brisat… LOL

  • TweetyBird

   Kako pa kaj tvoj prijatelj Foglof Tunek. On ima rad Dupeljčane, baje :)

   • Jovo Jamnica

    Mi je glih vuršt. Jas mam rajši Duplčanke…

    • TweetyBird

     garfi trdi, da sem jaz Foglof Tunek. Kaj ti misliš :)

     • Asterix in Obelix

      Jaz mislim, da nisi. Tisti je bil pijanec in mogoče je grudna zmrznil, ker je bilo tako mrzlo zunaj. Zdaj se je vsaj malo ogrelo. Je takoj bolje.

     • TweetyBird

      No vidiš, ti si ugotovil…garfi pa trdi drugače.

     • Jovo Jamnica

      Nikol nisn niti trzno na to, kaj pravi moteni Garfi. Tut če si Tunek, me nea briga…

  • garfi

   kuku

   • Jovo Jamnica

    Tu maš kuku… tepček
    —————–
    garfi > Jovo Jamnica • 27 minut nazaj

    ti si tud not padu

 • Asterix in Obelix

  Meni so se muslimani vedno zdeli bolj desno usmerjeni kot sem jaz.

  • Jovo Jamnica

   Ja in??? Kaj ma to veze z Gorenakovo pisarno f Celu???

 • Asterix in Obelix

  Bolj me zanima kaj točno se je dejansko zgodilo? Ker nekaj je bilo in tisto nekaj je bilo posledica nečesa od prej. Kaj je bilo prej? Zakaj je moral Uroš Velepec v Ukrajino in prevzeti Ukrajinke? Posledično je, da je dobil v ekipo tudi članice skupine FEMEN, ki nasprotujejo Ruski okupaciji Ukrajine in nastopu dopingiranih Rusov na olimpijskih igrah.
  Za vse sta kriva Janez Kocijančič in Stane Valant. Drugega ne morem reči.

  • Jovo Jamnica

   Kaj ti veš več ko Grims??? Zakaj te Grims dobiva plačo???

   • Asterix in Obelix

    Ne vem, kdo ga plačuje. Jaz ga ne bi. Nesposobnosti ne trpim. Raje bi postavila Alice Weidel in njeno Šrilanško partnerko.

 • TweetyBird

  Po forumih je cel kup komentarjev ljudi, ki pravijo, da je grdo, da se jih obtoža za nacionaliste, ampak da zastavo pa mora nosit Slovenec, ker baje državna zastava predstavlja narod. Po tej logiki zastave ne sme nositi slovenski državljan, ki po narodnosti ni Slovenec, ampak Madžar, Italijan, ali kaj drugega? To je povsem očitna diskriminacija med državljani na podlagi narodnosti. Kdor to počne, je nacionalist, in ni nič grdega, če ga nekdo tako pravilno označi. Za mene ste na tem portalu večinoma nacionalisti, z nekaj izjemami.

  • Asterix in Obelix

   Problem, je ker je bila glavna zvezda obrambe domobrancev Ljuba Prenner. Kako pa to komentiraš? Alternativa za Nemčijo ima v vodstvu Alice Weidel in njeno Šrilanško lezbično partnerico. Ali to pomeni, da smo desničarji nadpovprečno strpni?

  • sprehajalec

   ZKS vas je učila, da ste internacionalisti. Zakaj ne predlagate Afganistanca iz Kotnikove, da bo nosil zastavo? Tistega iz Wellcome partija z vašim generalnim sekretarjem?

   Jakov bi seveda nosil zastavo, če mu ne bi bile zoprne reakcije iz Hrvaške. Tako mu je pa prav prišlo vse skupaj…

   • Asterix in Obelix

    Zastava je zanič. Na njej bi moral biti panter in ne tiste hudičeve vile pa satanove zvezde.

  • garfi

   globalist

   • Jovo Jamnica

    Uf…. globokoumno… LOL

  • Jovo Jamnica

   ker baje državna zastava predstavlja narod.

   Ja. Toti baje pa res drži ko pribit. Le keri si je polek državne zastave zmislo še nacjonalno??? Švicari majo kar tštiri nacjonalne in eno državno… baje. Fčasih v Jugi so mele pr nas vse nacije svojo zastavo. Državna pa je bla sam ena in to… plava,bela, rdeča z rdečo zvezdo na sredini…

   • TweetyBird

    Ti zame nisi nacionalist.

    • Jovo Jamnica

     Aja??? Po čem pa to sklepaš???

     • TweetyBird

      Si zmeren…nekje na sredini, pomaknjen malo v desno :)

     • Jovo Jamnica

      LOL. Nisn naci…

     • TweetyBird

      Ne nisi naci… to je garfi in njemu podobni.

  • šmentanamuha

   Upam, da bodo ljudje spregledali primitivizem, ki ga širite levičarji.

   • TweetyBird

    Ne bo šlo, na levi ni primitivizma.

    • šmentanamuha

     Utelešaš ga prav ti na tem forumu.

 • Asterix in Obelix

  Zaradi pomanjkanja denarja, ki so ga pobrali športni funkcionarji mora Jakov Fak trenirati z Ukrajinkami.

  • Sadako

   In potem sta Janez Kocijančič in Stane Valant jezna, če ga povabijo na svoje proteste.

 • TweetyBird

  Sploh še ne čudim, da smo se spet izkazali kot ksenofoben, nestrpen narod do vseh tistih, ki niso Slovenci. In ta sovražnost in nestrpnost v naši družbi je sad dolgoletnega janšizma in vaših desnih medijev, ki iz dneva v dan hujskajo slovenski narod zoper vse, ki prihajajo južno od Kolpe. O tem konkretnem primeru v zvezi z Jakovom Fakom morda res niste širili nestrpnosti (morda), toda vaša medijska propaganda je že leta in leta hujskaško naperjena proti vsemu neslovenskemu, da te kar zmrazi.

  • garfi

   zmrzni

   • TweetyBird

    Zakaj zmrzni? Toplo mi je… v mednožju. Možek me že kliče…klinček mu stoji :)

    • Svele

     Bogu kaj mora vse prestajati.riba smrdi pri glavi

  • if

   TweetyBird: “In ta sovražnost in nestrpnost v naši družbi je sad dolgoletnega janšizma in vaših desnih medijev, ki iz dneva v dan hujskajo slovenski narod zoper vse, ki prihajajo južno od Kolpe.”
   __________
   Napadi na JJ so janšizem, so napadi na demokracijo!
   Ti napadi so konstrukt levičarjev, levilčarskega državnega kriminala segajočega v vse vrhovne funmkicije države vključno s predsedniško, vladno, parlamentarnov in pravosodno!

   • Svele

    Smrt janezu Bog podari

  • šmentanamuha

   Plačanec, pravkar se rekla, da je to zrežiran komplot levičarjev, z namenom, da lahko pišete o desnih primitivcih. Ampak postali ste prozorni. Upam, da vas bodo ljudje spregledali.

  • Dragan Krstič

   Sploh ni res kar swi napisala. Mene na MMC portalu napadejo res pravi, ampak res pravi levi totalni primitivci, na tem portalu tudi dobim pripombe od levih provokatorjev. Tisti, ki blogirajo na MMC so pa podn od podna, precej plačancev, večina pa telebanov z nedokončano osnovno šolo.Vedno bolj mi je jasno da je afera Fak iz vašega gnezda.

   • šmentanamuha

    Definitivno. Umazano.

  • Dragan Krstič

   Na tem portalu sem zasledil samo en negativen komentar glede Faka in to od nicka Borut Stari.
   Sem mu tudi repliciral.

 • šmentanamuha

  Tale komlpot s Fakom je delo šprtnih novinarjev MMC po vsej verjetnosti po naročilo Kocjančiča oz. UDBA-klike. RTVSlo že dva dni nabija oprimitivizmu in ksenofobiji in sploh strašnih komentarjih, ki pa jih očitno nihče ni videl. Šport in politika sta se začela prepletati oziroma politika je začela zlorabljati šport za svojo agendo. Na portalu MMC so se tudi takojzačeli pojavljati komentarji o “desnih” primitivcih, zato mije bilo v hipu jasno, da je to nameščeno.

  V ozadju je azilantska zgodba o vseh Ahmadih, ki bijejo “trdo ” bitko, kako priti v Slovenijo in tam živeti na socialki na račun slovenskih državljanov. Levi režimski novinarji so trdno vpleteni v NWO agendo, česar niti ne skrivajo več, in pri svojem poročanju računajo na otopele možgane ljudstva, ki jih je dodobra prekvasil socializem, tako kot tudi novinarje. Manica Ambrožič pri vsakem oglašanju neumorno ponavlja vse naučene (predpisane) fraze. Ti RTV novinarji so res razvrednotili sebe in svoj poklic. Kakšna beda.

 • janez55

  SDS se spreneveda in spušča meglo. Kdo pa je predsedniškemu
  kandidatu Šarcu očital neslovensko poreklo? Kdo je zahteval izredno sejo
  parlamentarnega odbora o pripravljenosti slovenske vojske za morebitni
  spopad s Hrvaško? Kdo z grmenjem proti migrantom v Sloveniji neti
  ksenofobijo in sovraštvo, ki ju je zdaj okusil tudi Jakov Fak? To
  počnejo Mahnič, Grims, Gorenak &CO.

  • garfi

   kdo je prešvercal 500.000 ILEGALCEV

   • Sadako

    Tisti, ki bi bil v Avstraliji, na Kitajskem, na Japonskem v ZDA ali v vsaki normalni državi v zaporu.

  • if

   Sirca Šamija protizakonito branili levičarji Kordiš, Škoberne, predsednik vlade Cerar!

  • delaware

   Uf.. Groza….

  • Morala

   Eh daj, sedaj pa že pretiravaš…ali razlikuješ ilegalne migrante in tiste, ki so prišli delati v Slovenijo, in ne živijo na račun davkoplačevalcev?

   • plamen100

    No to pa je levofasisticna logika, si proti temu da ti dezelo zasedejo arapci oni pa to poistovetijo s Fakom. Cista levofasisticna nategavscina in predvsem njihova genetska pokvarjenost!

  • delaware

   Kako je kaj z vikendom v Istri?

   • garfi

    kako kaj s šmarnico in juliko ?

  • šmentanamuha

   Si prijel za trnek, priden. Pravzaprav ste levi res neinteligentni, ali tako kot pravi Kučan, butasti. Potrebna je samo navidezna rošada in hop, ribe prijemljejo. Daj, spravi se k sebi. Razen če nisi namerni provokator.

   • garfi

    je

   • Soave

    ++++++++ ribe prijemljejo !!

 • Ne razumem

  1.) Kdo so FEMEN in zakaj Janez Kociančič ter Stane Valant sovražita Ukrajinsko feministično skupino?
  2.) Zakaj mora športnik države A trenirati s športnicami države B?
  3.) Zakaj bi SDS sovražila sovražnike Rusije, dopinga in komunizma?
  4.) Zakaj naj bi bila Jakov Fak in Uroš Velepec člana oz. simpatizerja Ukrajinskih feministk, ki nasprotujejo Ruski okupaciji Ukrajine?

  • Sadako

   Ker sta poštena in sta se postavila na stran šibkejšega.

 • garfi

  Na proslavi ob Prešernovem prazniku slovenska himna v arabščini
  Slovesnost ob slovenskem kulturnem prazniku je bila očitno zastavljena zelo multikulturno. Med drugimi jeziki so slovensko himno namreč zapeli tudi v arabščini. Na družabnih omrežjih so se glede na aktualno dogajanje po svetu že vsuli komentarji – mnogi med njimi menijo, da gre za smešenje Slovenije, slovenskega jezika in slovenske himne.
  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/zive-naj-vsi-narodi-ki-hrepene-docakat-dan/

  • Sadako

   Potem ni bila Slovenska himna, ker Arabcem pa ja ne bi smeli ponujati vina. To ni v redu.

  • delaware

   Kje je slovenska zastava na ljubljanski gradu?

   • garfi

    v murglah

    • Sadako

     Tisto je bivša zastava.

    • delaware

     Karma je zajebana zadeva… Samo eni tega še ne vedo…

     • garfi

      kwa

   • Routar

    Ja, kje !?

  • TweetyBird

   France Prešeren: Pohárköszöntő

   Éljenek mind a népek,
   kik várják a nagy napot,
   mely a földkerekségnek
   hoz békésebb virradatot?
   Mennyi rab
   lesz szabad
   és jó szomszéd a nap alatt!

   Ja ja, začelo se je…tudi v arabščini, kitajščini, esperanto…

   • Sadako

    To ni himna, to je spakedran zmazek. Boljša bi bila Hej Slovani

    • Darinka Igličar

     Sanja svinja o koruzi

   • garfi

    Mladenči, zdaj se pije
    zdravljica vaša, vi naš up;
    ljubezni domačije
    noben naj vam ne usmŕti strup;
    ker zdaj vàs
    kakor nàs,
    jo sŕčno bránit’ kliče čas!

    • Jovo Jamnica

     Pojma nimaš…
     —————-
     Mladen’či! Zdaj se pije
     zdravica vaša, vi naš up!
     Ljubezni domačije,
     noben naj vam ne osmerti strup!
     Ker po nas
     bode vas
     jo serčno varvat’ klical čas.

     • šmentanamuha

      Ja, tudi Zdravico so prirejali.

   • Asterix in Obelix
   • garfi

    فرنسا بريسيرن

  • garfi

   Mladenči, zdaj se pije
   zdravljica vaša, vi naš up;
   ljubezni domačije
   noben naj vam ne usmŕti strup;
   ker zdaj vàs
   kakor nàs,
   jo sŕčno bránit’ kliče čas!

 • Morala

  Vsak, ki se nauči slovenski jezik in spoštuje drugo domovino, za njo nekaj naredi, je dobrodošel!

 • Sadako

  Odgovor je samo eden, SDS ni žalila, ker nima razloga, da bi ga žalila. Zakaj? Saj se je postavil na stran šibkejšega Ukrajine. Zavzel se je za pošten šport brez dopingiranih komunistov. Ni to dovolj, da ga SDS začne spoštovati? Kaj še hočejo?

 • TweetyBird

  Možek mi je že segrel posteljo, sem že pripravljena za njega. Lahko noč :)

  • TweetyBird

   PS: Tudi garfi se naj spravi spat, “muce” mu itak več nočejo dat :)

   • garfi

    ….premal šmarnice

   • Asterix in Obelix

    Mucki so nočne živali. Tako kot jaz.

  • garfi

   tunnek ne more…..

   • Dragan Krstič

    Tunek ima od Kahla obljubljeno mesto ambasadorja v Gazi. Bo pa ena logistična težava kako ga oskrbovati s šmarnico ker država Palestina bo imela prohibijo na alkohol.

 • plamen100

  Jasno je da so zadaj levofasisti. V bistvu rezimski mediji porocajo o tem dogodku cudno in sicer naj bi nekdo od novinarjev po telefonu poklical Faka in mu med vrsticami, torej ne direktno, rekel da ne bi bilo primerno, da bi on nosil zastavo. No potem pa v nadaljevanju razlagajo da se je zoper njega po twitu vsul val kritik. Seveda so vsi takoj napadli SDS ceprav je vsakemu normalnemu da prvic SDS tegs ne bi nikoli storil saj je vsakemu jasno, da se taksnih ljudi ne deskreditira temvec je le cast da so pripravljeni zastopati barve nase drzave. Po drugi strani pa je bila danes ze spuscena ze nova laz, raca na POP TV ces da je Sarceva stranka na lestvici priljubljenih strank prehitela SDS? Kako je to mogoce, prejsnji teden te stranke nikjer se ni bilo, niti se nima po volilnih okrajih svojih odborov, sedaj pa cez noc naj bi za njo volilo 12,7% za SDS pa naj bi zaradi kreditov le se 8,7% volilcev ?? In grem se staviti da bodo sedaj ponavljali te fake raziskave vse do volitev z jasnim ciljem deskreditacije SDSa.

  • Asterix in Obelix

   Kdo Kocijančič ali Valant?

   • šmentanamuha

    Kocjančič je v vsakem primeru zraven.

 • Asterix in Obelix

  Če bi bil SDS v ozadju bi jih že gospod Gorenak ozmerjal in bi takoj nehali. Jaka je dober športnik in tudi na videz je zelo simpatičen.

  • Svele

   Jakov hrvat

 • Janez

  Vinko kot ponavadi se motiš. Kreditna afera je bila ogromna napaka SDS saj je izgubila prvo mesto na vseh anketah. Volilci so pač prepoznali mutne posle sekte SDS

 • viRus

  Vsak, kdor ni proti nam, je z nami.
  Bravo Jakov!

  • Svele

   Živel hrvaški piran

 • Stanka

  Jakov Fak bo v roku pet let dobil zlato olimpijsko kolajno. Samo ne letos in ne za Slovenijo. Zmagal bo na komunističnem terenu. Zanj bo tisto leto fenomenalno, veliko zmag, malo bolniških odsotnosti in malo uvrstitev izven prve peterice.

  • Tone

   Je rekla kristalna krogla.

 • Občasni Komentator

  v tej državi se iz vsega da štalo naredit….res

 • Sadako

  Pa kdo sploh uporablja Facebook? Dejansko? Mirzan Jakupi in Sanda Alibabić,sta se spoznala tam gor, jaz gor nimam niti profila.

 • zoro

  klemente hahahahahahahah cela evropa hahahahahaaahhhhhhaaahhahahahaha ne , pred nami se tako smeši vsak dan, sedaj se je osmešil pred celotno eu hahaha pred cca 520 milionov ljudmi a ni to dovolj ne ni hahahahahah – če me ne bi bilo sram bi mi bilo smešno hahahahaha.

 • jo

  Za razliko od “slovencev”, ki po mnogih letih življenja v Sloveniji še vedno govorijo tujščino(srbohrvatsko), Jakov govori slovensko, in uspešno in ponosno zastopa Slovenijo.
  Za razliko od tujščinarjev…………

 • Sadako

  Nič ni spodletelo, vse je bilo načrtovno, vse tudi trolli z lažnimi profili. Samo nihče ni slutil, da ima Jaka takšno podporo. Vsi ga imamo radi vsi, samo pro Ruska, pro dopinška, pro okupatorska Valant in Kocijančič ne. Samo zato, ker je podprl FEMEN v boju proti Ruski okupaciji Krima, Donjecka, Lugansk… in ker je sodeloval v protestih Ukrajinskih športnic proti dopingiranim Rusom.

 • Johan

  Opljuvat Jakova Faka je načrt radikalne levice in ultra komunistov v povezavi z strankami vladajoče koalicije in jugoviči iz Balkana. Zoki je pljuvanje posebej naročil svojim sledilcem

 • totex39

  Še večja svinjarija pa je, da vso to svojo greznico okrog Faka zlivajo na desnico. Barabe, da jim ni para!

  • Tone

   To ni težko. Od desnice vsakdo kaj takega pričakuje.

 • janez cepec

  ne vem, kje ma Vinko dokaz, de so napad na Faka sproduciral levaki. kva pa, če so bli to desnaki?

 • Lokomotivführer

  Zgodovinsko gledano, ali če preberemo Valvasorjevo Slavo vojvodine Kranjske, bi bila zastava v negovih rokah v zelo pravih rokah. Sploh pa je včasih (v AO), ko ni bilo mej, jezik zvezno prehajal iz enega v drugo območje, in naš šampion je ravno s takega prehodnega območja…sedanje meje so pač neke politične črte in nekaterih dejstev ne spreminjajo.

 • Soave

  Ogromno škodo so naredili odličnemu športniku in državi Sloveniji.
  Saj se nam še krave režijo !!
  Kocijančiča bi bilo potrebno za ušesa privleči na katero od televizij, pa naj hudir razloži, zakaj je povzročil tako škodo. Kdo mu je to svetoval ? Če pa si je vrh OKS sam izmislil to sračkanje, pa naj odstopijo. Za vse večne čase.
  https://spletnicasopis.eu/2018/01/29/fak-ne-bo-zastavonosa-kriva-gabrovec-in-kocijancic/#comment-2423

 • von Rhein

  Kdor le malo pozna kako dihajo in pluvajo rdeči banditi je lahko takoj ugotovil,da gre za nov manever podtikanja in diskreditacije. Njihov stil in znanje….ustvariti svinjarijo ,jo najprej obzirno sporočiti javnosti,ko se ta odzove pa s pomočjo najmočnejšega orožja, kurbirskih medijev, v popoln napad s pojasnili na vsakih 15 minut o razdiralni stranki SDS.

 • xct

  Lista Marjana Šarca je namreč le napovedala, da bo sodelovala na parlamentarnih volitvah. A če bi bile volitve danes, bi največ ljudi (12,3 odstotka) prepričala prav stranka Marjana Šarca. Sledi Janševa SDS, ki je na račun nezakonitega kreditiranja zabeležila najslabši rezultat v zadnjih dveh letih (8,7 odstotka)……desni smrduhi pa po Faku!

  Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/anketa-stranka-marjana-sarca-prehitela-stranko-stranko-janeza-janse-304096http://www.zurnal24.si

 • Iva

  Provokacij bo še veliko.
  Medtem ko ima SDS pripravljen program dela (vsebino) za vsa relevantna področja, pa ima Šarec z lokalnimi “politiki” le “parole”, tako kot Cerar, ki je ponujal etiko in moralo in množico okravatenih papirnatih doktorjev! Šarec dohtarje še evidentira s pomočjo stricev.

  Brez polemike o vsebinskih vprašanjih med konkurenčno ponudbo strank, bo ljudstvo šlo zopet na led, kar pričakuje paradržava, ki obvladuje dominantne medije!

 • Tom Žnidarčič

  Pa zakaj hudiča pristajate na komunistični dvojni jezik, da je belo črno in črno je belo in se končno ne začnete dojemat kot levica? V vašem programu je večji povdarek na socijalni državi kot pa kapitalu in potemtakem ste leva stranka, ali se motim?

 • hle

  Zanimiva izjava Rada Pezdirja ki so jo tukaj jasno preslišali nekako takole ker po volitvah na desnico zaradi volilnega rezultata ne bomo mogli računat bi morali najti način kako spametovati vsaj del levice

  • Tom Žnidarčič

   Če količkaj slediš dogajanju na slovenski politični sceni, se moraš s Pezdirjam strinjat, na žalost.

   • hle

    Ni treba da mi to Rado pove to vidim že sam na kurah so že objavili da ima Šarec že največjo podporo pa niti stranke še nima kaj šele program ampak se bojim da je desnica čas za odgovor na to že zamudila preveč se je ukvarjala z tem ali bo prva kura na desnici Romana ali Ljudmila

 • Soave

  Pa še malo o tej sramotni potezi za našo državo. . . . .
  https://www.domovina.je/krizaj-ga-faka/

 • Soave

  Ker ne vem, kam bi pripela sijajno razmišljanje g. S. Grande o slovensko – hrvaških peripetijah , sem se odločila, da kar paše semle. K športniku, ki so ga izrabili za . . . . .

  http://www.casnik.si/index.php/2018/01/30/s-granda-oborozeni-colni-hrvaske-policije-ponizujejo-slovensko-politicno-vodstvo/

 • 5€ višje položnice

  Pokvarjena tolpa Proplus sovraži katolike in sovraži Hrvate. Predvsem tiste, ki so dobri v svojem poslu. Pokvarjena tolpa Proplus je tista tolpa, ki je povzročila, da so operaterji zvišali položnice za kabelsko televizijo.

 • Sebastijan Salmič

  Ali imate probleme z izbrisanimi komentarji na straneh MMC in 24ur?
  Samo racionalno argumentiram svoj odgovor in sem že odstranjen.
  Nisem vedel da je cenzura že na tako visokem nivoju.

  • Tone

   A lahko ponoviš, kaj si napisal, da vidimo, česa se bojijo.

   • Sebastijan Salmič

    Bolj kot ne samo dejstva, statistika, naj bodo to teme podnebnih sprememb, migracijskih vzorcev, ali enostavne ekonomske teorije. Običajne stvari :D

    • Tone

     In tega so se levičarji ustrašili? Hmm, sem mislil, a si najmanj razkril Kučanov račun v Mehiki.