Starš 1 + starš 2 ≠ Oče in mama

Bernard Brščič (Foto: Demokracija)

Dá se. Matteo Salvini je dokaz, da zmagoslavni pohod kulturnega marksizma ni samoumeven in da abnormalnost, ki je v Evropi postala nova normalnost, ni ireverzibilna. Kot minister za notranje zadeve Republike Italije je spremenil zapis na elektronski osebni izkaznici iz “starš 1 in starš 2” nazaj v “mama in oče”. Ob tem je dejal, da bo nova italijanska vlada naredila vse za zaščito naravne družine. Ukrep je hipoma naletel na vihar ogorčenja izrojenih levičarjev, ki so Salvinija obtožili fašizma. V čudnih časih živimo, ko trivialna ugotovitev, da ima otrok očeta in mamo, ne starša 1 in starša 2, zadošča za označbo s fašistom. Danes smo v novoreku izrojene levice vsi normalni označeni za fašiste, naciste, rasiste ali, če se levičarji vzdržijo najhujših napadov besnila, za variacije na temo različnih -fobov. Jezik je postal v celoti izvotljen, pomensko prazen. Je pa to levičarsko kvarjenje jezika posledica dejstva, da kulturnemu marksizmu odzvanja, njegovo multikulti oznanilo LGBT ima vse manj vernikov. Svojo dominantnost v družbeni razpravi lahko ohranja samo še z nasilnim zapiranjem ust nasprotnikom, tj. udejanjanjem marcusejevske represivne tolerance.

Salvini ima prav, dovolj je politične korektnosti. Stvari je treba poimenovati take, kot so. Osnova zdrave družbe je zdrava družina, oče, mama in otroci. Ne nekakšni papkoti, tatkoti, strički in tetkice oziroma starši 1 in starši 2. Dovolj je bilo levičarskega poneumljanja, da so spol, družina, narod in rasa družbeno konstruirane kategorije, ki jih je mogoče poljubno spreminjati. Spol ni privid, primarni in sekundarni spolni znaki so biološko dejstvo. Podobno ti za uvid v razlike med kavkazijsko, negroidno in mongoloidno raso ni treba biti novodobni Aristotel.

Za kulturne boljševike mora abnormalno postati normalno
Dekonstrukcijo oziroma prevrednotenje vseh vrednot kulturni marksizem vidi kot prvi pogoj za izvedbo revolucije. Karl Marx in Friedrich Engels sta bila razmeroma socialno konservativna. Komunistični manifest je sicer nastrojen proti “buržoazni družini” in govori o izkoriščanju otrok po njihovih starših, a odpravo družine vidi kot posledico odprave kapitalističnih odnosov. Odmrtje družine je naravna posledica odmrtja kapitalizma. Marxovi nasledniki iz Frankfurtske šole kulturnega marksizma postavijo stvari na glavo. Za Adorna, Horkheimerja, Marcuseja in njim podobne buržoazna družina, spolna hierarhija in naravna seksualnost niso posledica kapitalizma, ampak prepreka za izvedbo komunistične revolucije. Delavskemu razredu z lažno razredno zavestjo otopijo željo po revolucionarnem prevratu. Karl Marx potrebuje nadgradnjo s Sigmundom Freudom. Šele seksualno sproščen posameznik, osvobojen vseh spon družbene morale, lahko po njihovem videnju postane revolucionarni agent. Naloga šolstva, medijev in državne birokracije je, da poskrbijo za “progresivno” spremembo vrednot. Za kulturne boljševike je potrebni pogoj za izvedbo revolucije, da abnormalno postane normalno.

Foto: iStock

Pri zagovorništvu polimorfne perverznosti pa kulturni boljševiki postajajo vse bolj skrajni. Če je bila po oktobrski revoluciji partijski de rigueur promiskuiteta, je ta vendarle ostajala v mejah heteroseksualnosti. Lenin, Stalin, Fidel ali Tito so izkazovali množico sociopatskih in psihopatskih znakov, niso pa bili buzaranti. Danes moraš biti vsaj sodomit ali katamit, prava avantgarda se navdušuje nad ženskim dojenjem psa in želi poleg zoofilije dekriminalizirati tudi pedofilijo. Certifikati LGBT prijazni vrtci, šole, domovi za upokojence in nekakšne parade ponosa (ponosa na kaj?) naj bi poskrbeli za udejanjanje distopije 120 dni Sodome.

Zdrava družba temelji na tabujih
Za Salvinija de Sadove abotnosti niso zgled. Evolucijsko stabilna strategija družbe temelji na zdravi družini, ta pa je odraz naravnih odnosov med materjo in očetom. Normalen moški ima rad ženske, a si ne želi postati ženska. Normalna ženska ima rada moške, a si ne želi postati moški. Moški naj bodo moški in ženske ženske. Zdrava družba temelji na tabujih, jasnem razločevanju med normalnostjo in abnormalnostjo. Tudi v seksualnosti. Freudove teorije so nemara res psevdoznanstveni hokus pokus, kot v svoji odlični intelektualni biografij Freud: The Making of an Illusion ugotavlja Frederick Crews, a njegovo videnje libidinalne sublimacije je v kontekstu razreševanje civilizacijske nevroze še danes relevantno. Brez tabujev ni sublimacije libida, brez tega ni kreativnosti in brez kreativnosti ni civilizacijskega napredka.

Salvinijeva vrnitev mame in očeta na italijanske osebne dokumente je majhen korak k ozdravitvi evropskih družb. Pot nazaj v normalnost pa bo še dolga. Zelo dolga.

Bernard Brščič

 • Boris_j

  “Normalen moški ima rad ženske, a si ne želi postati ženska”

  Pa recimo, da moški si želi spremeniti spol in postati ženska. Deirdre McCloskey, nekoč Donald McCloskey je znana profesorica ekonomske zgodovine na Čikaški univerzi. Kapitalizmu, buržoaziji in nereguliranemu trgu poje same hvalnice. Sem prepričan, da je BB že slišal zanjo.

  Naj taki ljudje ne obstajajo, naj se jih onemogoči, vrže iz službe, se naj jim prepove javno delovanje, naj se jih celo ubije? Kaj pravi na to BB?

 • Valter BraniSlav

  A ni osnovna Celica zdrave druzbe pedofilni duhovnik 1 in pedofilni duhovnik 2?
  Samo vprasam.

  • KAPIBARA

   NE…

  • AlojzZ

   Ne, ne sprašuješ. Provociraš, ker si plačan.

   • Valter BraniSlav

    Jaz denarja ne potrebujem.
    Imam vec kot dovolj….

    • Steiermark

     od udbe!

    • Soave

     Lastna hvala se pod mizo vala. . . .

     • Valter BraniSlav

      Dobro blago se samo hvali…
      Ne nisem skromen…dobil sem amerisko duso…

     • Soave

      To pa nekako ne gre skupaj.

    • Franc Šink

     Pravi da je potomec Kardelj -Mačkovega klana.Oni so nakradli za več rodov

  • Steiermark

   To verjetno veš iz lastnih izkušenj, saj imaš celo pedofilno familijo, sam pa tudi ne veš ali si gej ali tansvestit – ravno tako tudi tvoj transvestitski partner ter lezbični otroci! Tebe še razumem, ker si pač žrtev pedofila in pedderasta tita, ki te je kot človeka – moškega spola, s svojo pedofilsko nagnjenostjo do pionirčkov, tudi uničil!

  • exposingthetruth1111

   Na to foro lahko lahko provociraš na desnici ki so apriori vedno kontra kaj levica reče in podobno na levici ki so apriori kontra kaj desnica reče.

   Jaz sem libertarec in proti gejem in tem ostalim deviacijam, psiholoških bolezni in anomalijam nimam nič proti. Ampak moti me ko se gredo nekega političnega aktivizma ko hočejo narediti Slovenijo in ostale države v Evropi podobne greznice kot so Švedska in Norveška kjer so v šolski sistem vključili kot obveza teorijo spola (da moški in ženski spol ne obstajata, ampak je samo socialni konstrukt), tudi vsa ostala LGBTQ greznica se jim vsiljujej kako naj otroci homoseksualno eksperimentirajo kako naj bodo dečki z dečki skupaj deklice z deklicami, in kako naj se raje igrajo deklice s fantovskimi igračami in fantje z dekliškimi igračami….potem so ponekod igrala kot so tobogani v obliki penisa… wtf bolano ? potem imajo na Švedskem in Norveškem igrače v obliki spolnih organov…ipd.

   Zakaj je treba 2 – 6 letne otroke s tem posiljevati ? pa pustite otrokom biti otroci, naj se svobodno igrajo in odločajo kako jih je ob rojstvu dano, ne pa da se jih reprogramira v LGBTQ agender izpirjence. Otroci v takšnem obdobju so zelo ranljivi za mnipulacije in repogramiranje njihove indentitete.

   Zato absolutno se strinjam s Salvinijem da se sprejme zakon da stva starša lahko samo mama in oče ne ne drugače in da družino tvorijo mama, oče in vsaj 1 otrok ! Tako je narava hotela in tako naj bo. Seveda pride do anomalij v naravi ampak to ne pomeni da lahko spreminjamo uspešen koncept skozu tisočletja že od nastanka človeštva naprej nikoli ni bilo dvomov v to da sta oče in mati edino lahko kot dvojica dva starša. Če se zdogi da otrok enega od teh dveh staršev igubi je tragedija, ampak to še vedno ne spremeni naravne zdrave definicije zdrave vzgoje.

   vaši brezvezni nesmiselni argumenti da češ ker je nekaj procentov staršev alkoholikov v naravnih družinah, še ne pomeni da bomo zaradi tega spreminjali definicijo in da alkoholiki sploh niso argument proti družini mama in oče, ker tudi homoseksulaci so lahko nasilni in alkoholiki…moraš biti totalni idiot da to uporabljaš za argument.

   Glede duhovnikov se pa 100% strinjam, saj so Cerkve v upravljanju pokvarjenih ljudi ki se samo izdajajo za božje poslanike, v resnici so pa težke barabe, pokvarjenci in heretiki..

   Najbolj smešno pa da Cerkeve ima zaveznike v desni in v levi poltiki saj oboji skrbijo da prejemajo država sredstva desni in tudi Levi ki se blefirajo kako so proti cerkvi, kajti pokvarjenci vedno na skrivaj v ozadju držijo skupaj, zato jaz nisem ne levi in ne desni.

   • Valter BraniSlav

    Fantaziras.
    Ze 41 let sem v ZDA, NYC in Miami, dve najbolj liberal mesti.
    Imam 4 otroke in 15 vnukov. Nikogar niso v soli ucili teorije spola.. nihce ne ve kaj to pomeni…

    • exposingthetruth1111

     Glej meni je vseeno, če si ti živiš v ZDA in če misliš, da za to več veš, ampak ne spremni dejstva, da ti slabo bereš in imaš probleme pri razumevanju ??! Točno sem navedel dve državi kje to je, nevem kaj mešaš zdaj ZDA v to zgodbo ? a si se hotel pohvaliti, da živiš v ZDA ?
     Jaz v tem svojem postu nisem nikjer ZDA niti enkrat samkrat omenil. Tako da prosim preberi še enkrat in počasi !

     Ta teorija spola ni v teh dveh državah kateri sem omenil v svojem zgornjem postu nastala v 70’ih 80’ih, 90’ih…. ampak kaseneje in to ne v ZDA ali Sloveniji. Bo še pa prišel čas ko bodo hoteli to uvesti tudi v Sloveniji in ZDA (da ne boš spet bluzil nekaj napamet sem moral napisati da ne te dve državi). Glede na to kam situacija v Zahodnem Svetu nori sploh v tej EU Bruseljski Evropi, je še samo vprašanje časa, kdaj bo to v Sloveniji ali pod drugim predsednikom v ZDA.

     • Valter BraniSlav

      Bla bla bla….
      Desni ste izgubili volitve zaradi teorije spola ?
      Sem mislil da je kriv Kucan….

     • exposingthetruth1111

      Tu sploh ne gre za desne ali leve. Tukaj gre za razumne in nerazumne glede narave in naravoslovja. Kulturni marksizem je v zadnjih desetletij to milenium generacijo popolnoma uničil, ni jim za delo, ne jim do morale, ni jim do racionalne logike, še niti loleki se branit več sami ne znajo….popolni prestrašeni pomehkuženi in nesposobni nespolni loleki.
      Take bodo muslimani z lahko nadvladi.

      Da so levi in desni ISTI glede te problematike so dokazali na Švedskem kjer so zmes imeli desno vlado, ampak sistema niso spemenili, bodisi bili sposobni preobranit v NORMLNO stanje ali pa si niso upali ali niso hoteli….le kdo bi vedel kaki izgovor tiči v ozadju, ampak mene zanimajo samo DEJANJA in ne izgovori, zato tudi nisem janša fan, še manj pa kučan fan…ker pač oboji niso sposobni rešiti glavne probleme.

     • Valter BraniSlav

      Trump ne mara migrantov, jaz tudi
      Trump nima nic proti LGBT, jaz tudi.

      Zakaj v SLO ni politika kot Trump?
      Zato ker v SLO volilci niso taki kot jaz ampak desni ali levi ideologi in ne pragmatiki.

      JAZ SEM PRAGMATIK, TAKO KOT VECINA AMERICANOV.

      Samo da mi v ZDA dobro zivimo. Kako se do tega pride nas ne zanima. Vi v SLO pa ste ljudje “principov” v lastno skodo.

      Zal..

     • exposingthetruth1111

      Kak boš imel v Sloveniji pragmatike če je 2. tretjini študentov družboslovcev pa pričajo ko ludi, samo delali ne bi nič ker je težko in jim pač delo smrdi.

      Vsi samo sanjarijo o službi kako bi nekaj uric odsedeli polek računalnika kjer bi malo fejsbukali, igrali igerce, chatali, malo kafetkali in se fino imeli, plačo za danjašje stroške pa bi imeli vsi 2500€ ali celo več….kako lahko od teh prečakuje pragmatičnost, če vse kar znajo je pričati 8 ur samo od 2. Svetovni vojni. Če iščeš pragmatike pol naredi pri Sloveniji obvoz.

      Za primerjavo si vzami Japonsko in Južno Korejo kjer se že 4 let otroci ukvarjajo z programiranjem, delajo oplikacije, sestavljajo in razstavljajo vezja,….pri nas pa se samo “priča in filozofira o istoriji” nekoč sem mislil da je to samo na balkanu(južno od nas) pa je pri nas tega v Sloveniji kar precej, nismo nič več boljši.

     • Tanja Bor

      Iz otrok delajo invalide, ki ne bodo sposobni samostojno preživeti. Za vedno bodo odvisni od mecenov lgbt.

     • Valter BraniSlav

      Tocno tako.
      Slovencem se ne dela.
      Slovencem se kofetka in filozofira.
      Vsak bi sel na FDV in se za nekaj “boril”, delal pa nic…

    • exposingthetruth1111

     Sicer pa ZDA sploh ni pod udarom.
     Evropa je, ker hočejo narediti naslednjo generacijo mevžekov in poženščenih moških v Evropi, da bodo muslimani lažje prevzeli nadzor in prevladali nad cuckold transgender Evropejci.

     Kdo od muslimanov se pa bo bal poženščenega transgenderja ali homiča ?

     Na Švedskem in Noveškem so naredili izjemo točno za islamske šole ki jih financira Katar, Saudova Arabija in Emirati, v islamskih šolah imajo od države pravico preskočiti teorijo spola, kar pomeni da bo njihova generacija dečkov ima prednost saj ne bodo vzgojeni v luzerje, medtem ko Evropejce bodo pa lepo vzgajali v transgender cuckolde.

     v nasljenjih generacijah se bo to takoj poznalo v državah tipa Švedska in Norveška, če jim uspe to na ostale Evropske države, pol tudi tam.

  • garfi

   ti si komunajzarska celica
   komunajzlom je vedno bil cilj uničiti družino, cerkev in državo za svojo nasilno oblast
   ja in tudi v cerkvi ste se namnožile Podgane

 • AlojzZ

  Nekako pred pol stoletja, tako preko prsta merjeno, so se odločili, da bodo homoseksualnost črtali iz seznama spolnih/duševnih motenj. Odločitev je bila sprejeta z glasovanjem, Zelo znanstveno.

  • Zgornji

   JA, TEŽKA PREVARA JE BILA TO , KAJTI NISO VEDELI KAKO NAJ BI JO USPEŠNO ZDRAVILI , KER SO IMEL IPOMANJKANJE ZNAANJA !!! ! !!! Žaaal.

   • AlojzZ

    Po mojem mnenju je bilo glasovanje le del LGTB načrta.

 • Ppiikkaa

  Beseda starši je množinski samostalnik brez ednine, podobno kot hlače, škarje… Torej: moji starši (čeprav sta dva človeka). Ednina je mati ali oče, ali pa roditelj. Maličenje slovenščine.

 • Mara

  A potem so fari tud čudni, ker ne marajo žensk in se raje družijo med seboj.

  • Soave

   Imaš ti kakšne slabe izkušnje z njimi ?
   Ali pa si za katerim letala, pa te ni maral ?
   Niso vedno krivi samo oni. Za take zdrse sta potrebna dva.

  • Franc Šink

   Marajo ženske marajo.Samo včasih jih je mimo vaških opravljivk težko prešvercati v farovž.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  pokazi mi kdo zagovarja da se taka druzba izoblikuje in in kdo za tem stoji ime pa primek ne levaki

  • O’Brien

   Mirovni inštitut.

  • Janko Gedlicka

   Tajnika slovenske škofovske konference so kriminalizirali, ker je objavil seznam ljudi, ki nasprotujejo javni molitvi pred porodnišnico proti splavu.

 • Simofd

  LGBT je podana in utemeljena s konvencijami UN (plave kacige). In ker bebavi EU politiki le-te veselo podpisujejo, potem seveda veljajo. Rešitev je ali sprememba konvencij, ali da se jih ne podpisuje ali pa da se ukine plave kacige.

  • O’Brien

   Ja, v 90. so to zrinili z izsiljevanjem, politiki pa so preveč bebavi, da bi to videli.

   • exposingthetruth1111

    ne bebavi oni so vazali elite, lepo vzamejo denar ki se jim ga da in to podpišejo in se rečejo tako je bil ukaz, pa še plačan sem za to in mediji me ne bodo demonizirali ker sem to podpisal.

    Tako deluje sistem.

    • O’Brien

     Mediji o teh podpisih poročajo šele veliko pozneje. Če sploh. Kdo v Sloveniji ve, kdo je podpisoval dokumente o enakosti spolov leta 1995, na katerih temelji Mračna politika ministrstva za socialno delo?

  • MižekFiga

   Naravno se uvede še “Veronauk”. Izbor mora bit!

 • Soave

  + + + + + + +

  ” Salvinijeva vrnitev mame in očeta na italijanske osebne dokumente je
  majhen korak k ozdravitvi evropskih družb. Pot nazaj v normalnost pa bo
  še dolga. Zelo dolga.” – – – – –

  In pri nas smo na srečo imeli Primca in njegove ljudi, ki so se borili proti tistem nesrečnem družinskem zakonu. Se spomnim slilnih razprav tu, na Novi.

  • O’Brien

   Zato ne razumem, zakaj niso s tem nadaljevali v predvolilni kampanji. Lgbt ideologije ne marajo niti levičarji, Primc pa tega ne zna (upa ali sme) izkoristiti. Njihova kampanja je veliko razočaranje.

 • Franc Šink

  Za družinsko mizo :se zadere otrok.Starš 1 hočem pizo. Potem se oglasi drugi mladiček Starš 2 daj mi malo denarja zvečer grem ven.To Nas čaka.

  • KAPIBARA

   Ne nas ne čaka !!
   Na O.Š se skregata dva posvojejenca, pa prvi reče: Jutri bosta prišla 2 moja mama v šolo..
   Drugi pa doda: Prav, jest bom pa pripeljala oba očeti-a..

 • Homoseksualni virus

  Vdrli bomo v vaše slačilnice, spalnice, v vaša delovna mesta, v prostore, kjer preživite največ časa in vas okužili s homoseksualnostjo.

  • Valter BraniSlav

   Samo vas latentne homice kot Franci Danko ta virus ogroza.
   Nas heterosov nihce ne ogroza.

 • Homči

  Bernard Brhkič, Moja rit + ti = ljubezen

  • garfi

   jaz rad našeškam homČĆi

   • KAPIBARA

    Z veslom ali roko.-..

    • garfi

     z bejzbol palico

 • O’Brien

  Odličen kot vedno.

  Italijansko sodstvo se je zaradi njegove migrantske politike lotilo Salvinija. https://www.welt.de/politik/ausland/article181308112/Rettungsschiff-Diciotti-Italiens-Justiz-leitet-Ermittlungen-gegen-Matteo-Salvini-ein.html

 • Boris_j

  Neoliberalci so svoj čas delali le eno stvar – naturalizirali kapitalizem, zasebnost ljudi jih ni zanimala. Bernardek je ideološke operacije razširil kar na naturalizacijo vseh družbenih sfer.

  Kaj the fuck je pa to “naravna družina”? Strogo vzeto takih družin ni že vsaj od l. 1973 odkar so otroci iz epruvet. Malo manj strogo vzeto jih pa ni že od nekdaj. Bernardek najbrž misli nuklearno družino, ki pa je v resni krizi že vsaj pol stoletja.

  To, da se družine skozi stoletja močno spreminjajo, da so družbena tvorba, je preprosto antropološko dejstvo, poglejte si družine izpred tisočletja, poglejte si poligamijo, tudi na zahodu, ne le vzhodu, itd… Ne pa bluzit na vsakem koraku o kulti marxsizmu.

  Naturalizacija družbe je najbolj nevarna in bedna ideološka operacija. Iz človeka dela nemislečo žival, ki ne živi več v okolju, ampak je okolje. To je vedno klavrno propadlo in nima nobene veze z vracanjem dostojanstva, ampak nasprotno – z njegovim jemanjem.

  • MižekFiga

   Državljani smo se na referendumu odločili o družini !?

   • Boris_j

    Na žalost smo se petljali v zasebne zadeve nekaj tisoč ljudi, ker je histerični Primc po nebulozni kampanji zbral dovolj podpisov. Sem proti takim referendumom in proti politizaciji in zlorabi družine v politične namene, kar delata tako levi kot desni pol.

    Naj si odrasli, odgovorni ljudje sami ustvarijo družino kot vedo in znajo, brez pomoči ideološko hudo obremenjenih Primcev, ki mislijo, da vedo vse bolje od njih.

    • MižekFiga

     Mešaš posledice in vzroke? Primc ni povzročil zakonov za referendum.

     • Boris_j

      What the fuck? Edini zakon za referendum je Zakon o referendumu in ljudski iniciativi. Drugače pa ni mišljeno, da bi zakoni bili potrjeni na referendumih, parlamentarna večina zadostuje.

 • Artur

  Tudi v filmski industriji ni zadnja leta nič drugače s podivjanim podlim vsiljevanjem te pederske degeneriranosti , moj vnuk, ki rad gleda znanstveno fantastiko mi je nekajkrat ves nejevoljen z gnusom na obrazu pokazal prizore, ko se glavni junaki pedri ližejo med seboj prav tako tudi lezbijke , hvala bogu z gnusom ne za odobravanjem .

  • Boris_j

   Naj vnuški revež zato prešalta iz ZF na vesterne. Priporočam mu Brokeback mountain.

   • Artur

    Revež ?? Hvala bogu ne trpi pomanjkanja še več prav dobro se mu godi v družini s svojim očetom in materjo niti na misel mu ne pride, da bi jh zval starš 1 in starš 2 kot to zblojeni fuknjeni levajzli narekujejo . Hja zadnje čase zato rajši prešalta na tiste ali predvsem starejše ZF filme kjer mu ni treba gledati gnusne perverznosti .

    • Boris_j

     Ja super, saj bo še cinefil. Za njegov dober okus ga usmerjajte raje k filmom pred l. 1966, ko je v Hollywoodu še veljal stari moralni kodeks. Najbrž bodo nanj vrstniki, ki vsaj občasno ujamejo kako pedersko filmsko umetnost gledali kot na čudaka, celo alternativca. Ampak kdo pa pravi, da je alternativa omejena na levico.

 • radio_erevan

  Freud ni uporabljal pseudoznanstvenih metod in je še kako aktualen, ne samo glede sublimacije. Za stanje evropskega duha in njegove deviacije (v preteklosti nacizem, fašizem, boljševizem, zdaj neoboljševizem) bi bilo priporočljivo prebrati njegovo razpravo o psihozi mase.
  Kar pa zadeva osebne patološke odklone diktatorjev in množičnih morilcev, je uspel utemeljiti, da je seksualna deviacija nujna podlaga za duševne bolezni.
  Ne vem za Stalina, Castra (nisem bral resnih biografij), znano pa je, da je seksualne probleme imel Hitler. Ker v Srbiji niso temeljito uničevali arhivov, sem nekje zasledil pričevanje zapornika, ki je bil skupaj z Brozom zaprt na hrvaškem, da naj bi mu Broz iz partijskega denarja plačeval za to, da ga je lahko uporabljal.
  Fenomen beganja od ženske do ženske brez kakršnegakoli ljubezenskega odnosa je pogosta značilnost zanikanja homoseksualnosti. Tako ima tudi veliko pedrov otroke.
  Seveda mora biti mit o maliku Brozu za verne mase drugačen. Veliki vojskovodja in uglajen zapeljivec žensk.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Umrl je vojni zločinec, izmeček. :) #JohnMccain

  PS: Upam, da bo celo večnost gorel v peklu. :)

  • garfi

   se strinjam, bil je je del leWiČĆarskega močvirja v Ameriki
   vojni zločinec titek je tudi umrl in ga nenehno oživljaš

  • KAPIBARA

   Upam da veš kolko je že vojnih zločincev- izmečkov, po koncu vojne,na Slo tleh umrlo in to zblojenih- zapitih itd…ali so jih pa sami, ker so začeli preveč govort, zaradi pranja vesti..

  • Valter BraniSlav

   Mc Cain je bil dober fant in je tako kot Josip Broz v vicah.

  • šmentanamuha

   Končno si napisala neki, kar je res.

 • garfi

  perverzne svinjarije leWiČĆarji in lgtb pedri zavijejo v razne krinke
  sedaj se dojenčkom ne sme več določiti spola in jih imenujejo theybies
  dokaz, da je pederastija in pedofilija eno in isto so tudi drag queens, ki vdirajo v knjižnice
  do majhnih otrok https://www.google.com/search?q=drag+queens&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJ9dzFtIrdAhUHDewKHbkgDr8Q_AUICigB&biw=1260&bih=643
  vse bolj agresivni so in napadajo vse, ki se jim upirajo in kristjani bodo šli v zapor

  • MižekFiga

   Uvedba “Veronauka” je edini pravi odgovor in akcija.

   • garfi

    in ničelna toleranca do vseh ideologij

  • Jože Kovač

   LGBT Agenda ki se bi ji pridružil je Liquer, Guns, Bacon, Tits, kenede?

 • naravna spoved

  V nedeljo se ukvarja z istospolno usmerjenimi, namesto, da bi raje šli k maši ali k spovedi. Ah uboščki, še v nedeljo sanjarite o istem spolu.

  • Lustrator

   Glavno poslanstvo kristjanov je Kristusov nauk oznanjati po svetu, ne pa se zapirati v mikrokomore, kot vam je komijem v interesu, saj smo praktično še edini, ki se na tem svetu bojuje za moralne vrednote in vam s tem zbujamo nemirno zakrnelo vest.

   • Cucurbita Pepo

    Glavno poslanstvo muslimanov je širjenje Muhamadovega nauka,… obojni ste zaostalci, muslimani precej bolj.

    • Lustrator

     Tako kot komiji širite Marksov nauk s čimer ne bi bilo prav nič narobe, če ne bi bilo svetlobnih let razlike med Kristusovim, Mohamedovim in Marksovim učenjem. Kristusov temelji na ljubezni, milosti in ponižnosti, Mohamedov in Marksov pa na boju, neusmiljenosti in poniževanju.

     • Cucurbita Pepo

      Tudi muslimani trdijo, da njihov nauk temelji na ljubezni, milosti in poniževanju.
      Nauk, ki ga širim je v popolnem nasprotju komunizma/marksizma/stalinizma. Že od nekdaj preziram komunistične režime.

     • Lustrator

      Preberi si kdaj Koran skupaj s Haditi in potem ocenjuj kaj trdijo.

      Preziraš komunistične režime? Čudno, prav v vseh tvojih komentarjih na tem forumu kar sem jih opazil, deluje ravno nasprotno, pa zelo dvomim, da imaš “posnemovalca”.

   • Ciril Rustja

    se posebaj vatikan se bori za vrednote,,kako biti najvecji uvoznik kokaina v eu.in da drzijo kulturo pedofilov,posiljevalcev,,vcasih so lahko se skrivali pod preprogo,,dandanenes pa se jim ta resnica malo maje..

    • Lustrator

     Dokaze na dan ali obmolkni rdečesrajčnik naivni.

     • Ciril Rustja

      Con l’8 x 1000 avete fatto tanto. Avete pagato le marchette e le protezioni al prete

      Diamanti, soldi e una macchina. Confiscato il «tesoro» di Don Euro
      Il Tribunale di Genova fa i conti: il valore dei beni sfiora il milione
      Pubblicato il 10 ottobre 2018
      Ultimo aggiornamento: 10 ottobre 2018 ore 09:20

      Pisa,
      10 ottobre 2018 – IL TRIBUNALE di Genova ha confiscato il tesoro di don
      Luca Morini, meglio conosciuto come don Euro, originario di Vecchiano.
      Soldi di un conto corrente, polizze assicurative, diamanti e una Fiat
      Cinquecento, che dalle mani del sacerdote sono passati a quelle del
      comando provinciale dei carabinieri. I giudici della sezione per le
      Misure di prevenzione del capoluogo ligure hanno accolto le richieste
      della Direzione distrettuale antimafia. Il valore dei beni sottratti
      all’ex parroco sfiora il milione di euro, basti pensare che nel solo
      conto corrente c’erano più di seicentomila euro e i diamanti (custoditi
      nel caveau della Intermarket Diamond Business) superavano i centomila
      euro.

      I giudici genovesi hanno prima disposto il sequestro dei
      beni che sono stati poi confiscati, chiedendo al titolare di spiegare
      come avesse fatto ad accumularli. Era il primo giugno del 2018. In
      questi quattro mesi non sono arrivate risposte plausibili da parte
      dell’imputato – don Morini, scrivono i magistrati, non si è neppure
      presentato in tribunale –, anche perché la sorella Maria Cristina si è
      avvalsa della facoltà di non rispondere alle domande, in qualità di
      congiunta. Il collegio ha ritenuto il prete un soggetto pericoloso,
      nonostante la quiescenza. Vuoi per le sue condotte, vuoi per il rinvio a
      giudizio disposto dal tribunale di Massa, che vede Morini alla sbarra
      con l’accusa di truffa (ai danni dell’assicurazione e dei parrocchiani).
      Nelle motivazioni della confisca ci sono anche le minacce fatte al
      vescovo, monsignor Giovanni Santucci, circa un presunto dossier su altri
      prelati della diocesi. Minacce che gli hanno garantito l’usufrutto
      dell’appartamento acquistato per lui dalla diocesi, utenze comprese, lo
      stipendio di 800 euro mensili per la governante e una serie di somme di
      denaro sul suo conto. Una pressione estorsiva a cui veniva sottoposto il
      vescovo che gli inquirenti hanno scoperto grazie a una serie di
      intercettazioni.Za razliko od liderjev desnice ki so vsi skesani bivsi komunisti jaz nisem bil nit v mladini Titovi ker sem bil protidrzavni element..

     • Ciril Rustja

      problem sveta so exstemisticna desnica in levica tudi,,zal ni vec zdrave sredine..

     • Lustrator

      Problem modernega sveta je v tem, da se danes NORMALNIM KONSERVATIVNIM DOMOLJUBOM (torej zdravim temeljem vsakega civiliziranega naroda) po neki nerazumljivi privzeti avtomatiki pridaja pridevnike kot so “ekstremni”, “skrajni”, “fašistični”, “rasističnI”, “nestrpni” in podobno, kar se v javnosti rado razširi na celoten desni pol, čeprav ne drži niti za 1%. Na drugi strani pa imamo oskrite anarhiste, marksiste, komuniste, socialiste v vsej svoji militatni nestrpnosti, nedemokratičnosti in avtoritarnosti, o katerih pa se govori kot o “naprednežiH” in strpnih ljudeh. narobe svet torej. V resnici je na svetu precej več skrajnih levičarjev, kot pa desničarjev – razmerje je vsaj 10 proti 1, pri nas morda celo 100 na 1, saj ne poznam niti ene same skrajno desne stranke ali skrajno desno znano osebnost, medtem ko je celotna družba dobesedno prežeta s skrajno levimi “vrednotami” kulture smrti, iztrebljanja družine, vrednot, duhovnosti in totalitarnimi tendencami (močna država, visoki davki, uničevanje podjetništva in privatne lastnine).

     • Ciril Rustja

      sprasujem se v katero skupino pa spadajo otroci duhovnikov,,ki sploh ne ve kdo je oce..ga lahko samo iz klopi v cekvi gleda..

     • Lustrator

      S čim natančno iz mojega komentarja ima zvezo tale tvoj pamflet? Svojo slabo vest o nezankonskih otrocih zdravi kje drugje, ne pri vedno enem in istem “družbenem sovražniku”, ki ti jo je v rdečo betico vcepil Stalin.

 • Jebeš Bernarda

  Jebeš Bernarda in tale brezvezen članek, še je kdo, ki bi danes rad poskusil nekaj naravnega, nekaj kar je v skladu z njegovo identiteto. Sam se doma.

  • šmentanamuha

   Naslov si pozabil pripisati.

 • Valter BraniSlav

  Jaz pa sem mislil da je naravna druzina pedofilni duhovnik #1 in pedofilni duhovnik #2.

  • garfi

   na Ratox
   ti titoist si komunajzarska družina
   komunajzlom je vedno bil cilj uničiti družino, cerkev in državo za svojo nasilno oblast
   ja in tudi v cerkvi ste se namnožile Podgane

   • Valter BraniSlav

    Nas cilj je deratizacija oranznih muckov….

  • Boris_j

   Kako se reče župnikovemu sinu?

   Fant od fare.

  • Olga2345

   Mislite vaše mohamedanske divjake, katerih “kultura” temelji na pedofiliji?

   • Valter BraniSlav

    Moji niso, tvoji so

    • garfi

     ja uvozili ste jih in razglasili za naše

   • Ciril Rustja

    sii pozabila se katoliske duhovnike

 • Zgornji

  AMENNN !!! ! !!! BRAVO SALVINI !!! ! !!! A VENDARLE SE BO SISTEM VSEENO SESUL SLEJ KO PREJ. Žaaal.

  • Olga2345

   Komunistično-nacistično-islamisticni “sistem” se sesuva sam vase!

   • Janko Gedlicka

    Kolikor vem, islam ne prenese LGBT – jevskega hokus pokusa. ISIS je homoseksualce metal z visokih zgradb na asfalt.

    • Zgornji

     JA, TO PA POMENI , DA BO ŠE “ZANIMIVO” KO SE BODO POBLIŽJE SREČALI … !!! ! !!! ;-) ;-) ;-)

  • Ciril Rustja

   ah kaj bravo salvini,,toliko cveka in ta cvek je zgolj ta svojo rit da ima polno cekinev..samo v tem mesecu so pripeljali skoraj 1000 ljudi iz bangladesa..bejz samo do monfalcona ali tržica po slovensko,,pa boste videli kam jadramo v eu.

 • if

  Normalnost kreira prihodnost, sicer prihodnosti ne bo, bo le prihodnost v vesolju opustele Zemlje!
  Amen!

 • Olga2345

  Bravo Brščič!

 • Wqx Htr

  družina je oče, mama in otroci. drugih vrjant družine ne obstaja. so samo skupnosti izrodkov.

  • Ciril Rustja

   pozabil si katolisko posebnost,od zupnikov otroci so otroci samo mame..oce ne obstaja,,vsaj ne sme v javnoti obstajati,,da od pedofilov ne govorim,,za to stanje kar imamo v eu je delno tudi kriva katoliska cerkev..

 • Jožef

  Priporočilo komentatorjem.
  Iz dneva v dan narašča število komentatorjev, ki vse po vpreg pljuvajo, tako po avtorjih članka, kakor tudi pa komentatorjih.
  Jaz takšne komentatorje sproti blokiram, da mi ne onesnažujejo mojega osebnega medijskega prostora.

  • Cucurbita Pepo

   Vzoren desničar

 • Vera

  Nekoč smo po domače klicali : ” OČA, MATI ” , danes pa ati, mami. Super, tako je prav , kot tudi : ” ata + mama ” .

 • dob

  “Karl Marx potrebuje nadgradnjo s Sigmundom Freudom.”

  Pravilno. In tudi Freud potrebuje nadgradnjo!
  Človeštvo je prededipalec in Bog je Oče.
  Čaka nas edipalizacija človeštva.
  Ta odnos še manjka, ker so se mu vsi izognili, vključno s Freudom.

  Mitologija ni odnos.
  Mitologije (vse mitologije!) so izmišljena stanja, ki so zamrznjena, hibernirana stanja iz preteklosti, so tuje izkušnje in kot takšne ohranjajo tujo preteklost. Takšno stanje je absurdno, zato ker sedanjost nima zase mesta ZDAJ, ki ji po naravi stvari pripada, ker ji MORA pripadati!
  Nam mora pripadati.
  Mitologije so stvar preteklosti in ne služijo ničemur in nikomur več. Sedanjost zdaj gleda v lastno izkušnjo in se odloča o tem, ali sploh še hoče živeti.

  • RATATA

   Človeštvo je še v plenicah in se še ni prvič pokakalo v kahljico.

   • dob

    Dobro rečeno!
    Jaz bi morda rekel, da si še ni navajeno samo riti obrisati.

    • RATATA

     Čaka na navodila, pisci teh se pa ne morjo zmenit, saj so pametni.
     O človeštvu govorijo, kot da so to oni, ti ki preprečujejo pripravo navodil za brisanje riti.
     Tisti, ki pa smo človeštvo, pa nismo tako vase zaverovani, da bi ugotovili to, da navodil sploh ne rabimo.
     “Kar bo, pač bo” je odrešitev! Vedno bo! in vedno nekaj je! Karkoli je, je dobro.
     Ampak ne, se najdejo zaviralci in oblikovalci mnenj in razpečevalci nekih resnic, ki jih nihče ne pozna, razen nekaterih, ki od tega ne bi imeli ničesar. Ti so pa itak butli, ker bi zavozili priložnost nekaj od človeške neumnosti imeti in profitirati.
     Profit mi naj da človeštvo če hoče in če tako oceni, sam si ga ne bom delal, ker ga ne rabim. V delanje profita sem prisiljen, ker si človeštvo ne zna brisati riti in sem odvisen od usmiljenja tistih, ki niso izdali navodil, ker jim tako paše in ker so uspeli prepričati človeštvo, da navodila potrebuje, čeprav jih ne.

     • dob

      Navodila so v nas. Samo prepričujejo nas, da jih tam ni.

     • Mojca pokraculja

      Nehita vedva z navodili:)) Na vsaki pakungi plenic so !
      P.S.:
      Dobro sta tole debato razvila, nimam kaj dodati !

     • RATATA

      Naslednjič pa o damskih vložkih hehe

     • Mojca pokraculja

      To bo pa znanstvena razprava:))

     • RATATA

      O rabljenih bo bolj zanimiva kot o novih. Boš videla. Komaj čakam.
      Moj razpon je od Vir30 do Vir70.

 • RATATA

  To sem jaz sam dopisal 3 leta nazaj na obrazec iz Gimnazije Kamnik, ko je bilo napisano starš in starš! Na debelo in na nervozno. Nobeden ni muksnu kurbe hudičeve!!

 • Caesar

  Nekaj tu ne štima. LGBT norosti ne prihajajo iz Kube, Kitajske ali Severne Koreje, kjer imajo komunizem, temveč iz ZDA in zahodne Evrope, kjer niso nikoli imeli komunizma. Tudi Rusija se je tej norosti uprla, ko je prepovedala LGBT propagando mladoletnim.

  • Lustrator

   Saj prav v tem je hec – komiji v domačih državah nikoli ne bodo dovolili takih scen, zato jih namenoma izvažajo med največje državne sovražnike, ki jih lahko premgajao edino še na tak način – preko dekadentnega samorazkroja.

   • Cucurbita Pepo

    Zelo neumna teorija zarote

    • Lustrator

     Za vse, ki vam je najbližja knjižnica izven dometa oziroma v življenju berete le še podnapise pri turških nadaljevankah, najbrž res.

  • Cucurbita Pepo

   Pravkar si povedal, da homosexualce preganjajo v manj razvitih državah.

 • Janko Gedlicka

  Zelo dobra kolumna in vzpodbudna. Ampak zame je pa kar malo *preķunštna”. Ali mi lahko kdo razloži, kaj so katamiti?

 • terminalar

  “Rugljev model idealnega ravnovesja med moškim in žensko temelji na vzajemni empatičnosti med partnerjema, kjer vsakdo zaseda vlogo, ki mu naravno pripada.”
  Škoda, ker je dr. Janez Rugelj že pokojni, imel bi kaj dodati tule. Njegove izjave so nesmrtne.

 • BARBARA RAKUN

  Zelo dobro napisano!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!