Tako univerza v Koloradu spodbuja multikulturnost – s segregacijo belcev!

Foto: epa

Levičarji, ki so jih polna usta idej o multikulturnosti in raznolikosti, kakršna mora postati tudi vsa družba, se pravi rasno in kulturno mešana, da pač ne bo rasistična in ksenofobna, govorijo eno, delajo pa seveda nekaj povsem drugega. Zadnji dokaz prihaja iz koloradske univerze v mestecu Boulder, kjer bo vodstvo univerze, ki jo plačujejo davkoplačevalci, osamilo drugače misleče, predvsem pa segregiralo belce.

V sporočilu za javnost izpred meseca dni so objavili reforme za novo študijsko leto (2017/2018). Jeseni bo uveden novi red, saj bodo eno od tamkajšnjih stavb preoblikovali in preimenovali v nekakšno življenjsko okolje socialne pravičnosti, kjer bodo svoje zatočišče našle tri skupnosti iz tako imenovanih »Living and Learning Communities« (LLC). In katere so te skupnosti?

Ena bo namenjena izključno črnskim študentom in njihovim zaveznikom, druga bo skupina za »multikulturne perspektive«, ki bo namenjena »strastnim zagovornikom multikulturnosti«, tretja, ki sicer že obstaja, a nima pravih prostorov, pa bo skupina, ki se imenuje Spectrum. Ta skupina je namenjena študentom, ki se prepoznajo kot LGBTQIA. Je izredno militantna in agresivna, kaj se zgodi, če popustiš njenim zahtevam, sem pisal tukaj.

Foto: epa

Prvo skupino je najbolj pozdravila pomočnica dekana za študentske zadeve Akirah Bradley (zakaj, je razvidno iz njenega profila), češ da bodo s tem, ko bodo v določen prostor imeli vstop samo črnci (in njihovi podporniki), »vzpodbudili različnost in komunikacijo«. Logično, mar ne. Tudi nekateri drugi so navdušeni. Denimo Valerie Gao, ki se veseli strastnih zgod o socialni pravičnosti, ali Jaela Zellars, ki pravi, da bo novi univerzitetni red pripomogel k spodbujanju sprememb.

Kako na univerzah v ZDA razširjajo sovražnost do belcev, kažejo številni primeri: Boston, Memphis, San Jose ali Missouri.

Kavarna Hayek

 • Nata

  No, enkrat smo se komentatorji že ” šalili ” na ta račun. Sicer je bila tema . migranti. Pisali smo, da se bo potrebno presliti v črno Afriko. Tam bomo zadeve hitro porihtali. . . . . . . . ampak ? Nekdo je napisal, da to ni dobra rešitev, saj se bodo ti isti ljudje, ki sedaj silijo k svojim bivšim kolonialistom, hitro vrnili nazaj . – saj kolonialiste enostano potrebujejo, če ne želijo biti lačni.

  • moon

   Problem bo nastal, ko se bodo crni gensko premesali z belimi, potem bo konec, delal ne bo vec nihce, vsi bodo cakali, da jim pade banana v obliki socialnega transferja.

   • Nata

    Imaš prav. Saj tisti rek, da dobri zgledi vlečejo, že dolgo ne drži več !!

   • Goran Hvala

    Nism vedu da sam belci delajo…

 • lauraas

  “Vstop bodo imeli samo črnci!”

 • tasilo

  Očitno boš na tem svetu preživel edino, če boš zamorski peder/lezbača judovskega porekla, ki moli k Alahu in je komunist po prepričanju. Ravnokar opisani bodo očitno iztrebili normalni del civilizacije.

  • Jeffrey

   Torej po tvoji logiki imaš najmanj možnosti za preživetje če si rasist/antisemit/islamofob/homofob in fašist…moram priznati, da mi je tvoja logika kar všeč…^^

   • Janez Novak

    Stvar ni tako enostavna. Nek črn migrant je v Italiji povedal, da črnce obravnavajo v muslimanski Libiji kot sužnje. Muslimani sovražijo vse nevernike, najbolj pa jude. Poleg tega kaznujejo homoseksualnost s smrtjo. Prav tako ne marajo ateističnega komunizma. Je pa res, da Veliki Brat Soros po naročilu in z denarjem svojega Očeta financira vse možne spore povsod, kjer se da: politične, verske, rasne, ideološke, spolne… Svetu še vedno vlada inkarnirano Zlo.

 • Darth Vader

  Militantni levičarji so bolj nadloga, kot resna grožnja svobodi…..oni so samo uporabni idioti za preusmerjanje pozornosti iz tistih, ki iz ozadja vlečejo niti…več…https://ambasador21.wordpress.com/2017/05/13/militantni-levicarji-so-bolj-nadloga-kot-resna-groznja-svobodi/

 • vsemojebabe

  Kak so men všeč te učene besede, kot je segregacija.
  Če verjamete ali ne segregacija ne pomeni nič drugega kot zapostavljanje določene rase.
  V Sloveniji se z “učenimi in nepotrebnimi tujkami” zapostavlja slovenščina.

 • freedomfighter

  a ni zanimivo da se vse manjšine spravljajo na belce včasih so se med sabo klali zgleda da so sedaj našli skupnega sovražnika

 • Olga

  Cilj univerze je študij! Upam, da bo Trump zaprl pipico, potem pa naj gredo v hotel modro nebo!

 • Jeffrey

  Ja ubogi belci no….povsod tako zatirani…^^

 • Janez Novak

  Ordo ab Chao – red iz nereda – to je geslo globalistov. Kako lahko manjšina vlada večini? Tako, da ljudi nahujska ene proti drugim, potem pa se pojavi kot rešiteljica. Globalisti nas zavestno vodijo v napetosti, spore in v perspektivi celo spopade iz različnih razlogov: verskih, rasnih, političnih … V Evropi ustvarjajo napetosti prek migracij in multikulturnosti, v Ameriki podžigajo poleg verskih rasna nasprotja. Zlo še vedno valda temu svetu.