Višek abotnosti levice: Trgovec Tuš je nacionalist in šovinist ali kako se je levičarjem popolnoma zmešalo

Ko sem se v petek vozil na delo in poslušal radio, sem preklopil na Radio Prvi nacionalne RTV. Napovedovalec je kot običajno bral novice, nato pa je sledil nekajminutni prispevek z izjavami “strokovnjakov” o trgovskem podjetju Tuš. Napel sem ušesa, saj me tovrstne informacije zelo zanimajo. A tisto, kar sem slišal, je bilo tako abotno in ceneno, da nisem mogel verjeti svojim ušesom. Šlo je za komentar ene od mnogih Tuševih reklam.

Bistvo te reklame je, da promovira v Sloveniji pridelano hrano in slovenske produkte. Na plakatu piše: “Pridelal Janez. Ne Juan ali Xin Chao.” Gre za marketinško potezo, popestritev stavka, ki bi bil drugače videti takole: “Pridelano v Sloveniji, ne v Španiji ali na Kitajskem.” Vsak normalen človek vidi, da gre le za malce bolj zabavno obliko prejšnjega stavka in da s tem nihče ne posega v pravice kogarkoli. Ampak ne, slovenskim levičarjem in režimskim medijem se je odtrgalo. Začeli so napadati Tuša, da je šovinist in nacionalist, ker grdo prikazuje tujce, ki prav tako sobivajo z nami v Sloveniji.

Seveda je domače za levico vedno najslabše
V tem medijskem tornadu sem takoj videl, da gre spet za ideologijo multikulturalizma, s katero nas posiljuje levica. O tujcih lahko govorimo samo dobro, če pa se norčujemo iz domačih ljudi, kar počne levica vseskozi, pa ni nič narobe. Seveda so prišli na idejo, da bosta “Juan” in “Xin Chao” užaljena in da se v Sloveniji ne bosta več počutila doma, ko bosta videla to reklamo. Nek strokovnjak je celo dejal, da imamo pri nas že tako preveč nacionalizma in da kako si Tuš drzne prispevati k povečanju le-tega. Popolnoma zgrešena teza, saj imamo v Sloveniji največje probleme z levim fašizmom in ostalimi derivati globalne levice.

Najbolj abotno pa je bilo, ko so začeli govoriti o tem, da je reči, da je slovensko najboljše – nacionalistično. Se pravi, spodbujanje domačega kmetijstva in potrošnje je za levico nacionalizem. Grozno, res. Če kupuješ slovensko, si nacionalist, če kupuješ tuje, si kapitalist, če prideluješ, si izkoriščevalec kupcev. Levičarjem ni nikoli nič prav. Kako je domače zanič in tuje slabo, pa vam običajno pove zakajeni levičar, ki uporablja najnovejši Applov računalnik in kupuje na tržnici doma pridelano hrano (ker je ekološko ‘in’). Hipokriti in lažnivci. Vsakemu bebcu je jasno, da je za “Janeza” bolje, da kupuje od “Janeza”, kot pa da kupuje od “Juana”. Denar ostane doma in vsi imamo nekaj od tega. Kmetje, trgovci in potrošniki. Sploh pri hrani je to do neke mere še mogoče.

Foto: epa

Levico seveda moti vse, kar bi lahko okrepilo nacionalni ponos in domoljubje. Vsaka malenkost šteje, pa tudi če gre za doma pridelano hrano. Takoj se spravijo nate, da si fašist in nacist, kljub temu da globoko nasprotuješ tema dvema sistemoma iz preteklosti. A, dragi bralci, če še niste opazili, ima levica dva obraza. Enega predstavlja politični in mafijski vrh, ki se dobro zaveda, da so socialistične floskule laž in da je kapital sveta vladar. Zato so tudi pokradli državna podjetja, sedaj ko so izropana pa kričijo: “Tovarne delavcem!” Drugi obraz levice pa so ‘shizofreni’ podporniki te politične opcije, ki niti ne vidijo svoje lastne hipokrizije in dvoličnosti.

Dvoličnost je nesmrtna duša moderne levice
To so tisti, ki na protestih proti kapitalizmu delajo “selfije” z Applovimi iPhoni. To so tisti, ki ob debatah o zlobnem kapitalizmu pijejo Coca-Colo in nosijo oblačila Tommy Hilfiger. To so tisti, ki stavkajo za človekove pravice, oblečeni v majico s sliko Che Guevare, množičnega morilca. Tisti, ki ne marajo nacionalizma, a vseeno paradirajo s sovjetsko in jugoslovansko zastavo. To so tisti, ki bi radi imeli socializem, doma pa staršem odžirajo trdo prigaran kruh. To so ljudje, ki jim v življenju ne manjka prav nič, vam pa bi radi povedali, da so žrtve sistema. Vi, ki vsak dan delate 10 ali več ur, ki otrok ne vidite pred spanjem, ki zaradi dela nimate časa za družino, pa ste zlobni izkoriščevalski kapitalist.

Sindrom Tuš je sindrom slovenske levice, ki tlači vse, ki niso ali del njene kriminalne mreže ali pa del podivjane horde opranoglavcev. Če ste normalni, ste sovražnik sistema, ki živi od nenormalnosti. Če ste kristjan, ste avtomatsko del pedofilske sekte. Če ste moški in imate radi ženske ali če ste ženska in imate radi moške, je z vami nekaj narobe. Če ste ponosni na Slovenijo, ste fašist in nacionalist. Če niste ponosni na Jugoslavijo, nimate pojma, kako “lepo” je bilo v časih skupne države. Če ste delaven človek in če nimate časa za kavice, proteste in “umetniško” ustvarjanje, potem ste a priori sovražnik in nekritični del družbe.

A prihaja čas, ko se bo večina drugorazrednih dvignila na noge in rekla dovolj! Ko bodo ljudje, ki celo življenje garajo, zato da lahko “kritični misleci” in protestniki zastonj študirajo, rekli, da tega ne bodo več plačevali. Ko bo “Janez” rekel, da mu je dovolj domačih in tujih gospodarjev, ki ga izkoriščajo. Lep bo dan, ko bo na plakatu pisalo: “Zmagal je Janez, ne Georg, ne Barack in ne Angela.” Lep dan želim vsem “Janezom” in vsem “Marijam”, ne glede na to, s katerega koščka sveta prihajate.

Aleksander Rant

 • AlojzZ

  Berem: “slovenskim levičarjem in režimskim medijem se je odtrgalo”

  Ja, že zdavnaj. Ko se izžene Boga iz družbe, v družbi zavlada Satan.

 • Darth Vader

  škoda k se jih večina skriva po nekih luknjah po ljubljani…..izven ljubljane je eno samo slovensko domoljubje, patriotizem, etnična čistost, podrejanje tujcev, ki živijo v naši državi in so glasni, kot nam to ne odgovarja…..levičarji so prestrašeni, ker so kradli sredstva iz občinskih proračunov in jih bodo fantje na vasi počasi raztrgal na prafaktorje….

  • Gru

   Uuu nism vedu da je na vaseh samo 20% ljudi Slovenije ;) k sam v mestih so levi, a n ?

   • Darth Vader

    uuu a veš kaj vse ti še ne veš ;)

 • Novakec1

  Mirko iz Brazilije (trenutno se tam pase ker mu je v domovini “prevroče”) uvaža v slolandijo pokvarjeno meso.

 • Anton

  Slovenskih pridelovalcev je vedno manj tako kot tudi JANEZEV.

 • Krtača17

  Ta tema je bila obdelana že tri dni nazaj. Povedat pa itak nimate kaj novega. Seveda podpiram Slovenske izdelke. Banane vedno kupim od Slovenskega Janeza.

 • centurion

  Dragi Slovenci!
  Enkrat vas je nategnil najboljši sosed.
  sedaj vas nateguje kmet Janez.
  Za obema kasira murglski Milan.

 • tarantela

  Kakšne lamentacije! V resnici gre za dejstvo, da ni pridelano v Sloveniji, je uvoženo in v Sloveniji samo prepakirano in potem trgovci trdijo, da je to slovenska robe. Za nobeno “levičarstvo” ne gre.
  Ma pretiravat in obračat besede pa znate!

 • Demokrat

  Moralo bi pisati pridelal je Milan pa bi bil mir

  • karpelec

   Z jezikom si bolj pridelaš sovraštvo kot pa hrahe.Če bi šlo to z njegovim jezikom, bi imeli vsi dovoj hrane, ampak zastrupljene.

 • if

  Zdravica je slovenska himna. Tako v 6. členu pravi ustava RS.

  Slovenke, Slovenci, uveljavimo vsebino slovenske himne!
  “Deželo našo živi Bog. Brate vse, Kar nas je Sinov slovenske matere!
  V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom! Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom. Bog živi vas Slovenke, Prelepe žlahtne rožice! Ljubezni sladke spone Naj vežejo vas na naš rod, V njim sklepajte zakone De nikdar več naprej od tod Hčer sinov Zarod nov Ne bo pajdaš sovražnikov!”

  • Franci

   pod nujno in zadnji čas. In seveda naslov in v tekstu kot je Prešeren najprej napisal – brez J vmes.

 • Franci

  levaki imajo zelo nizek prag bolečine, ko jim narahlo stopiš na žulj se derejo kot “jesihar”,ha ha, ha. Pa faušn ste Tušu, ki je v resnici ( razen Jagra ) edini slovenski trgovec. Ja, pa “ovce” vam še kar verjamejo – žalostno.

 • PLavi-mil

  Če bo šlo tako naprej čez 5 let ne bomo več smeli reči da smo Slovenci, niti ne bomo smeli več govoriti Slovensko, barabe levosučne.

  • Lokomotivführer

   IN tudi vsi, ki so v prejšnjem režimu doštudirali, so to lahko le zato, ker je bil komunizem! V kolikor le tega ne bi bilo, bi bili vsi…in tudi profesorjev na fakultetah ne bi bilo…(zadnje čase si tudi to zaslugo štejejo…)

 • Anton

  bravo Tuš.

 • Duhec

  Naslov članka, ki ga je sposoben napisat samo ultra desničar, fantič, ki so mu sprali možgane, ga napolnili s sovraštvom in nima niti enega dneva delovne dobe…. navadn desni psihopat in lenuh.

  • Ryuk

   triggered

   • Duhec

    Znam špikat, ko se mi lub… je pa napisano špikanje z resnico.

  • Franci

   ha, ha, enak ultra levičar pa odgovori

   • Duhec

    Nikol nism bla leva in nikol ne bom. Bla sm desna dokler se nismo preveč spoznali. Sorči…

    • Franci

     lepo, zakaj ste pa proti Tušu. Plakat je odličen in resničen, pa še namen je dosegel.

     • Duhec

      Na podlagi česa sklepaš, da sm proti Tušu??? Do Tuša nimam nobenih čustev… nakupujem v Šparu, ker mi je bliz in majo vse kar rabm.

    • šmentanamuha

     Sorči, ti predvsem zabita.

    • slosin

     Pa kaj za vraga si zdaj….očitno si zelo zmedena, taki so za na levo..

  • traktor

   Tule pa nimaš prav.Lenuh je drugo ime za levičarja.

  • radames

   V normalnem svetu se ne “pere možganov”. Normalno je normalno za nas, ki smo del zahodne in evropske antično-judovsko-krščanskega sveta, civilizacije in kulture. Če se hoče zadeve v tem zahodnem svetu premakniti izven zahodne kulture, nastopi “pranje možganov”.
   Kako znate levičarji – ker se dobro zavedate, kaj je pranje možganov – to “pranje” podtakniti normalnemu svetu!!!! Da bi relativizirali in zmanjševali lastno napako.

  • domovina mili dom

   Izlitje tvojega sovraštva na pisca, a si se vprašala, kdo bolj sovraži.

 • Morala

  Čigav slogan je to? “A je domače?”
  Kupujmo domače!
  Podpiram slovenske kmete in domačo zdravo hrano! Sem zaradi tega nacionalistka? Ne!!! Ste res ob pamet!!!

 • ptr

  Če slučajno še niste vedeli, za papka Miho Žorža z Vala 202 ste nacionalist in fašist že, če na Facebooku objavite sliko cvetoče češnje. http://val202.rtvslo.si/2017/03/petkova-centrifuga-113/

  Kakšen fašist je moral biti šele ruski dramatik A.P. Čehov (1860 – 1904), ki si je drznil napisati dramo Češnjev vrt!

 • totex39

  Sedaj levičarjem še Tuš ni pogodu, res neverjetno kakšno sovražno proti kompanija znajo prirejati, naj se gredo nekam solit, kam se že vse ne vtikujejo.

  • ptr

   Novic o poslovnih težavah Tuša se je najbolj razveselil oni mutibarić Tadej Slapnik (ex Zares, danes Cerarjev državni sekretar za socialno podjetništvo), ki je takoj začel planirati reorganizacijo v neko socialistični zadružni kolhoz. S tem, da vanjo ni nameraval vložiti svojega in denarja tistih, ki so v ta projekt verjeli, pač pa kar od vseh davkoplačevalcev.

 • Artur

  Invazivna uničujoča Ideološko politična kuga 21 stoletja, ki udarja na možgane določeni psihopatološki vrsti človeške populacije.

  • karpelec

   Dobesedno kuga, proti kateri ni zdravila se pa nevarno širi tudi po svetu.

  • Gru

   Ja ti desni so res poden , se strinjam ;)

 • črnaovca

  Ne vem nikjer nisem zasledil gonje proti tem reklamam, morda ne berem pravih časopisov. Reklama ni sporna saj vsi reklamirajo domače žal pa bodo levičarji s svojo bedasto politiko do kmetijske zemlje dosegli da bo domačega kmalu zmanjkalo. Kar poglejte si traso avtoceste proti Veleju, po najboljši zemlji, res je da tam raste hmelj a po potrebi lahko tudi pšenica ali kaj drugega, ne treba je graditi drago da si bodo polnili žepe

  • domovina mili dom

   Bila je pogovorna oddaja na nacionalni ena. Tam seveda ne boš bral, temveč poslušal. Izgovorjeno izgubljeno. Napisano pa, … nas var, ker bi bili dokazi.

 • dvanajstzvezdic

  A je slovenščina še dovoljena, sam vprašam?

  • Rožle

   To bo treba levake vprašat …
   Najbrš nam bodo celo spet nazaj uvedli srbsko-hrvatski jezik i piši kao što govoriš….

   • dvanajstzvezdic

    Njih vprašat? Se hecaš, da mi oni dajo dovoljenje…ne pride v poštev.

    • Rožle

     Jah…pol jih bo pa treba iz prestola dol ruknt … na silo

  • slosin

   A še nisi opazil, da se v SLO govori že jugoslovenština…

   • Rožle

    …še vedno jugoslovenština …

    JJ..”Osamosvojili smo se ….
    …osvobodili pa ne…..” !!!

   • radames

    In če tule opozoriš, da novinarji posnemajo jugoviško sintakso in besede, jih dobiš po gobcu. In, ne boste verjeli – od desničarjev. Moja izkušnja. Tudi mnogo desničarjev ne ve več, kaj je slovenski jezik.

    • slosin

     Naglas so začeli pomikati z desne proti levi in tako imamo po novem celo plejado izrazov, ki zvenijo totalno yugo. Manka samo še to, da bodo ti naši jugoslovci lepega dne dovolili izgovarjati ‘l’ na koncu besede kot ‘o’:opozoril(o),naučil(o),poletel(o),zapustil(o)…….,
     pa sanjam te, pa umrl od raka,zmagal tekmo,ogleduje izložbo,sanjam te….
     Pa lepega dne bodo v našo abecedo še vrinili mekano ‘ć’….

  • Krtača17

   Zdaj pa le hit v trgovino. Milka nuss-nougat creme je v akciji. Ooooh kako lepo je govoriti Slovensko….

  • sodnikisozločinci

   Seveda je dovoljena, samo biti mora na povodcu in z nagobčnikom, če ne boš plačala kazen zaradi sovražnega govora.

 • šmentanamuha

  Odkar ima Tuš te reklame na panojih, dejansko kupujem pri njih bolj pogosto. Domislica z Zrnecem se mi zdi naravnost odlična! Tako da vse pohvale tistemu, ki se je tega domislil. Nad levičarje pa je treba iti z njihovim orožjem. Tožiti jih je treba zaradi slabšalnega odnosa do naše slovenske kulture in uničevanja slovenske identitete in poveličevanja tujcev in drugih kultur. Njihovo vedenje je nepojmljivo in sovražno do lastnega naroda. To so ničvredni izdajalci. Kako se je sploh lahko zgodilo kaj takega? Kdo jim polni glave s temi idiotizmi. Uničujejo svoj narod in ob tem si domišljajo, da so napredni. Nepojmljivo! kaj bi rekli na to Cankar, Trubar in Prešern in vsi, ki so se skozi stoletja borili za obstanek Slovenskega človeka?

  • Ana Job

   Prav rada nakupujem v Tušu, kjer so izredno prijazni in sproščeni trgovci, za razliko od Mer. ..torja, kjer se nad ljudmi izvaja nepojemljiv mobing in je na policah čedalje več hrvaške mrhivine.

   • RATATA

    Kako sem izdal ukaz:
    Tisti dan, ko je Mercator prešel v hrvatske roke se vstal in vpričo sebe moji prvi ženi jasno in glasno ukazal:
    “TI! Prepovedujem ti nakupovanje v hrvatorju!!”
    Učinek je fenomenalen.
    Mesečni zneski na Pika kartici so padli iz povprečja 550,00 na pribl.250,00 €.

    • Ana Job

     Jaz nikoli ne grem v Hrvator. Prav imaš, naj si tisto piko kartico vtaknejo nekam. Tale smrkavec Toni Bala.. ić, kamor je prišel je uničil slovensko podjetje in ga za drobiž prodal tujcem. FRU.. AL, Merc.. or,
     Ž.. to Kakšnem menedžer je sploh to? Zakaj pa ti in jaz lahko delava že tolk let?

  • Ana Job

   Zavedni Slovenci kot so Trubar, Cankar, Prešeren, Zois… se v grobu obračajo. Celo v pogovornem jeziku med Slovenci samimi, se je začel uporabljati balkanski sleng, kot so valda, ajt, in podobno sranje. Mularija pa itak posluša samo Balkan turbo folk… Slovenske pevke pojejo v tujem južnem jeziku in to radijske postaje vrtijo, kot hite. Poslušam lokalno radijsko postajo, že cel ponedeljek sama južna muzika. Južnjaki pa tu živijo po 40 let in z mano govorijo bosansko in se tudi ne potrudijo, da bi se naučili jezika države v kateri živimo. Res smo nacionalno izredno nezavednem narod. Lahko bi se kaj naučili od Hrvatov.

 • Carlo Magna

  Levicarji itak jedo otroke,se parijo med sabo,s bulmastifi,itd,itd,itd!!!!

 • slosin

  Levakom se vedno utrga, ko slišijo za Janeza, takoj se jim prikaže Janša…

  • Carlo Magna

   RES. FOUSIJA PA TAKA!!

 • Olga

  V Tuš že dolgo ne hodim! Najboljša kampanja za resnico in spoštovanje je BOJKOT! Brez denarja ni muzike!

 • Franjo Trojner

  V preteklosti vse od leta 1918 dalje so nam nekoč tako imenovani naši južni bratje, ki to danes hvala Bogu niso več, in nekatere njihove slovenske sluge s puškinim kopitom, vojaškin škornjem in vsemi možnimi režimskimi tajnimi političnimi policijami izbijali narodno zavest iz glave a jim to kljub vsemu ni uspelo, zato smo leta 1991 Slovenci postavili prvo samostojno, demokratično državo vsega Slovenskega roda, mar ne? Danes v samostojni demokratični državi vsega Slovenskega roda pa nam pisana levičarska falanga na grob način tudi z protesti, tudi z nasilnimi na cesti in na prefinjen a zelo direkten način preko državnih institucij, raznoraznih levičarskih civilnih gibanj, celo preko medijev grozi, če razmišljaš, kot zaveden Slovenec, domoljub in če to poveš na bolj neroden način, se lahko znajdeš tudi v sodnem postopku! Domojub je atinacist, antifašist, antikumunist in da nacionalist v dobrem pomenu besede in vsakemu domoljubu je narodna zavest, sveta ali kot se danes moderno reče SLOVENIJA FIRST, SLOVENIJA PRVA, SLOVENIJO POSTAVITI NA PRVO MESTO!

 • Kat Wilson

  Kajje to reklama za Tuš, daleč najbolj pokvarjeni trgovec v Sloveniji? Jaz tja zahajam le s kupončki, po izdelke ki jih ne najdem v Hoferju ali Lidlu. Slednja dva imata najverjetneje več slovenskih izdelkov po bolj ugodnih oz. normalnih cenah, medtem ko je Tuš paravi poden in slovenskim izdelkom nabija še dodatno 50% maržo, tako da se jih ja precej vrže stran ko jim steče rok in jih nihče ne kupi. Potem pa še jebejo kupce s tem da puščajo akcijo dan dlje in ti računajo redno ceno pri blagajni, pa ko je akcija Mojih10 ne filajo stvari v akciji tako pogosto etc. Skratka Tuš je prava katastrofa. Le tisti ki hočejo bit fajn nategnjeni redno hodijo tja po špežo.

 • Hun

  kaj mi to pomaga, če so trgovske marže 200% na srednje ali najslabše kvalitetne slo izdelke…..potrebno je podpirat tržnice, kmetijske trgivne brez biznis posrednikov

 • Franc Novak 1979

  Seveda so prišli na idejo, da bosta “Juan” in “Xin Chao” užaljena in da se v Sloveniji ne bosta več počutila doma, ko bosta videla to reklamo.

  Če bi imel voljo, bi napisal v reklamo še druga imena, z BV, Iz Afrike, iz Afganistana, Pa tudi državic ex Jugoslavije, Albanije …….pa dodal še kaj zraven, da se ne bi več počutili kot doma in bi užaljeni VSI odšli kamorkoli hočejo. Če pride gost k tebi v hišo, naj se ti prilagodi, ali pa gre dalje. In zame je gost samo tak, ki ga SAM POVABIM; ne pa da mi kar vdre v hišo.

 • Solo

  Socializem in komunizem nikoli nista bila “boj za delavske pravice” (s to floskulo le nategujejo topoumne naivneže in jih zvabijo v svoje vrste), ampak od samega začetka zgolj in samo beli genocid – t.j. sistematično in načrtno pobijanje in iztrebljanje evropskih belcev, vodeno od globalistične (internacionalne) klike židovskih banskterskih zločincev, ki želijo uničiti zahodno civilizacijo in vzpostaviti totalitarno židovsko svetovno dominacijo (NWO).
  Če ne verjamete, si poglejte grozljive številke pobitih, ki so jih (žido)komunisti zagrešili po vojni, v miroljubnem času, v svojih državah, nad svojim prebivalstvom, na najbolj pošasten način: V Rusiji (Sovjetski zvezi) preko 100 milijonov zverinsko pobitih v gulagih, v Jugoslaviji preko 1 milijona zverinsko pobitih v kraških jamah, breznih, tankovskih jarkih, rudniških jaških in na Golem otoku… Vsakemu človeku s trohico pameti je jasno, da tu ni šlo za nikakršno “narodno-osvobodilno borbo” (v Sloveniji je med 2. svet. vojno padlo manj kot 1.500 okupatorskih vojakov) niti za “boj za delavske pravice” (delavci v socializmu imajo bistveno nižji standard kot v kapitalizmu), ampak kratko-malo za genocid!
  Enako genocidno funkcijo kot jo je v vzhodnih socialističnih državah imel komunizem, je na kapitalističnem zahodu imel (in jo še ima) t.i. kulturni marksizem, ki s svojimi številnimi podsistemi (liberalizem, feminizem, homoseksualnost, LGBT, antidružinska politika, abortus, legalizacija drog, teorija spolov, rasno mešanje, multikulturnost, diverziteta, odprte meje, itd…) deluje podobo uničujoče in pogubno na belo zahodno družbo kot komunizem.
  In tisto kar zločinski genocidni zio-globalisti niso uspeli uničiti s socializmom, komunizmom in kultur marksizmom, hočejo zdaj dokončati z masovnim uvozom primitivnih nasilnih in barbarskih islamsko-negroidnih opic iz tretjega sveta v Evropo, ZDA in Avstralijo, ki naj bi dokončno iztrebile belo raso.
  In edini način, da se tega obranimo, je patriotizem, domovinska zavest in nacionalizem!!!
  Kar se Tuša tiče, je njihova akcija za pozdravit. Še bolj pa bi verjel v njihove domovinske slogane in ljubezen do slovenskega, če bi s svojih polic končno že odstranili tiste steklenice žganja z napisom Marshal (Maršal) in podobo največjega krvnika in klavca slovenskega naroda – žida in komunista z imenom Joshua Ambroz Mayer (poguglajte), ki ga nekateri kličejo tudi Josip Broz Tito…

 • Krtača17

  Ne vem sicer zakaj res taka sekirancija. Res brez veze. Na drugi strani pa nobenega ne moti da je ime Milka čokolade na ovitku še po 25 letih v jodlarskem jeziku in ni prevedeno za Slovenski trg. Pa nismo majhen trg za njih (v tem primeru še ne rečem). Tu pa nikome ništa, ne vlada, ne državni zbor ne zveza potrošnikov Slovenije. Same ritke s katerim na suh ploskajo….

  • 5-RA

   Takoj ko je zadeva prevedena v slovenščino, zraven je potem še ,,srbohrvaščina,, in albanščina veš, da gre za drugo kvaliteo. Zato kupujem v Mullerju kjer je v slovenčini nalepljena deklaracija spodaj pa lepo v nemščini, fancoščini in še nekaj zahodnih jezikov. Izogibam se vsem embalažam, ki imajo natisnejeno karkoli v slovenščini, kajti vi kommiji ste nas porinili na smetišče evrope in edino kar me veseli je, da se vam vsaj malo vrne- žrete tisto kar ste vsem nam skuhali.

   • Krtača17

    Še en razlog več zakaj desnice ne maram. S takim razmišljanjem ni čudno da stvari niso urejene. Sem mislil da se vsaj tu zastopimo.

    • 5-RA

     Naslednjič, ko bodo slovenskega kmeta dobili, da hruške namaka v ,,fungicid, da mu vse ne zgnijejo v enem dnevu, ko jih pripelje na ,,plac,, se pa oglasi…kot se spominja je bila dovoljena meja vsaj 5x presežena, ko so testirali na ljubljanski tržnici…nekaj let nazaj. Tvoj Židan je tudi uničil prekmurske kmete s svojo Panvito…tržna niša je bila, da so uvažali uboga teleta iz Ukrajine in tiste, ki so to transportno kalvarijo preživeli so nafilali z zdravili (antibiotik), jih spravili k sebi in jih poklali in meso prodali za slovensko. Hvala lepa za tak zakon da se poreklo živila napiše tisto državo, ki je zadnja prepakirala izdelke.
     Sem proti vsaki protekciji in raznoraznim zbornicam, ki ščitijo en ceh ponavadi s tem onemogočajo kupca, ki bi lahko na prostem trgu izbiral sam…ponavadi ceneje za isto kvaliteto. Vseeno mi je kdo pridela jabolka vse kar hočem so zakoni, ki določajo kaj je užitno in zdravju neškodljivo, da na izdelku jasno piše kaj vse vsebuje in da država kaznuje prodajo ,,strupenih,, živil. Strog nadzor in to je to..zakaj bi kupovala goriške češnje, ki jih na trgu prodajajo po 10 € kilo če lahko italjanske ki so 80% ceneje pa enako ,,strupene,, kot naše???? Je slovenski kmet do mene kaj bol radodaren, bolj pazi na moje zdravje kot nek Jouan?…Ne bi rekla, zato je vse kar potrebujem NADZOR kaj mi kdo prodaja, izbirati pa hočem sama tako ceno kot kvaliteto.
     Vi levaki pa itak rabite, da vam država izbere kaj boste jedli, kdaj boste srali in kater papir boste uporabili…tako kot je izbirala stente, ki smo jih plačali 400% dražje kot v Avstriji…znamka in model pa ista, jih je pa uvozilo slovensko podjetje in izbrali so ga naši slovenski zdravniki oz. tisti, ki pač o tem odločajo…Fuck off, dokler me imajo moji Slovenci za navadno molzno kravo, ki ji lahko vsilijo vse najslabše za najvišjo ceno se ne grem nobene protekcije in se požvižgam na nacionalni interes…Od kar smo v državo spustili tuje tel. operaterje so cene padle…prej nas je molzel slovenski Mobitel do onemoglosti.

 • Diverzant

  Raje v Tuš kot v Mercator in raje Hofer kot Lidl ,da se ne menimo o eurospini ,ki bi ga mogli zapret saj prodaja najslabše izdek-pardon odpadke.

 • radames

  Kako je estremno levičarstvo ekstremno noro, samo dva primera. Po letu 1939 je bil za njih Hitler zaveznik, prijatelj in vreden vse hvale. Ko je napadel SZ, je bil sovražnik.
  Do nekega dne v letu 1948 se je pri nas na vsa usta hvalilo Stalina. Naslednji dan si bil transportiran na Goli otok in mučen po metodah, ki jih svet še ni videl, če si hvalil Stalina.
  Levičarstvo je za nore in nenačelne ljudi.

 • Johan

  Tuš je od Hrvata levičarja Milanoviča

 • domovina mili dom

  Častilcem rdeče zvezde se je res odpeljalo. Ime Juan je pogosto ime v Venezueli.
  A vam to kaj pove. Če vam nič, vam Bog pomagaj, drugače pa bratje Marx.

 • Dragan Krstič

  Kupujem tam kjer za primerno ceno dobim najboljše in me ne bo nihče, ne levak ne desničar prepričeval kje in kaj kupiti. Pomagajte mi prosim, rad bi kupil slovenski mladi krompir. Mi lahko poveste kdo ga ima.

  • RATATA

   Mladi krompira pakiran v Sloveniji lahko kupiš v Tušu. Poreklo: Egipt.

  • šmentanamuha

   Dragan, boš moral počakati, da najprej zraste. Če kupuješ lokalno, moraš vedeti, kdaj raste kakšna vrtnina.

  • Dragan Krstič

   Vem to ampak želim povedati to, da so te reklame, leve ali desne brez veze, vsaj zame. Kupim to kar je dobro in po ugodni ceni.

   • Občasni Komentator

    Ali je vedno dobro to, kar je tudi ugodno? To je po mojem bilo tudi bistvo te cele zgodbe. V državi, kjer ima praktično vsaka hiša svojo jablano, mi je zoprno in žalitev kupovati jabolk iz Maroka. Če le lahko grem do lokalnega kmeta in kupim to kar potrebujem. Ne to, kar mi reklame ponujajo. To bi bil nek esencializem po svoje, ta pa je nujen za eksistencializem in vzdržnost našega bivanja ne samo v Slo, temveč na tem planetu. Akcija proti Tušu, ne glede na to, a je ta levi, srednji ali desni je zame torej popoln nesmisel, in prav nič spornega ne vidim v zapisanem, razen resnice. Tudi sam raje pri Janezu kupim kot drugje.

 • RATATA

  Ni ekskluzivno je pa ABNORMALNO!!
  To dela MK oz. CZ.
  (Proti)slovenska (samo)cenzura! Že zelo dolgo.
  KAJ BOMO STORILI?
  http://www.popravopis.si/leksikon_napak_-_cenzura.html

  • šmentanamuha

   Ratata, hvala za to povezavo, čim več tega, da se ljudje informirajo, kaj je resnica.

  • kresnik

   Zahvalite se Štihu za tole. Njegova študentarija z njim na čelu celo straži noč in dan na wikipedii na oddelku zgodovina, in kakor si kdo drzne popravit kakšen del besedila, pride v minuti do razveljavitve popravka.

   • RATATA

    Tisti štih, sin jugo oficirja damjanovića, ki je za nagrado dopisni član avstrijske akademije znanosti,
    nadaljevalec lažnivih kretenizmov dušana nećaka in hvalospevneža kiićanu boža repeta, glavnima pogabljevalcema študenteraja vključujoč barbaro riman, ki v Kvarnerju in Gorskemu Kotarju nikakor ni mogla najti Slovenca, da so ji vsi ploskali (ne vem pa, kako je lahko tam našla hrvata (?)?
    S takimi se tudi ukvarjam zadnje desetletje. lp

    • Nata

     Saj ne bomo nikoli počistili s takimi ljudmi !!
     So kot stoglavi zmaj. Ko odsekaš eno, jih zraste pet !!

     • RATATA

      Kaj pa una,…”pet jih pade, ko porine sin Slovenske domovine”

     • Nata

      Pišuka, sem morala malo obnoviti moje neznanje.
      Koseski – Slovenski oratar. Tudi uglasbena je bila. Menda K. Mašek.

     • RATATA

      Ta je bil tisti mislec, tudi pravnik in pesnik. Namerno zamolčevana kapaciteta!

     • Nata

      Še pripis. . . jaz sem omenila pet zmajevih glav, pa si zato tudi ti omenil to število.
      Ampak jih ni pet, temveč šest.
      Oprosti, malo kompliciram.

     • Nata

      Še en pripis. Kr ne morem nehati. Kakšni junaki so bili Slovenci. Slovenski vojaki !!
      Sedaj pa naj bi se pustili tem puščavskim kojotom??

     • RATATA

      Takšnega načina sovražnega delovanja še ni bilo. Dob ima krasen prispevek o tem na svojem blogu.
      Kretenizmi prve lige se porajajo v glavah bedastij odločevalcev. Parim je pa kristalno jasno, pa nikakor ne uspejo dopovedati.

     • Nata

      Pred nekaj meseci je Marjan Zlobec pisal o njem. Zanimivo

     • RATATA

      Sem se tuširal in umival glavo, pa še Jobovi Ani sem nekaj odgovoril…
      O literatih in marsičem pišejo v reviji SRP – je na spletu.
      Tudi o slovenščini, Venetih, poeziji …

     • RATATA

      Celo sin mi je iz gimnazije 3.letnik domov prinesel zame razveseljivo novico, da so Janeza Vesela Koseskega spoštljivo omenjali njegova gospa profesorica Anica, ki me je že pred časom presenetila s tem, ko mi je razkrila njene krščanske vrednote.
      S tem sem tudi pri pobiču pridobil na verodostojnosti!!

     • Nata

      + + + ++ + Veš, lepo si napisal o svojem pobiču !!
      Ja, tile naši pobiči – otroci, vnuki – so vredni vsakega truda. Da bodo vedeli več, kot mi. Samo poglej, koliko nam je bilo zamolčano. Nam, po vojni rojenim in vam, naslednji generaciji.
      Jaz se kar naprej učim. Zaradi sebe, zaradi mojih dveh pobičev.

     • Ana Job

      Sem prebrala Dobov link, mi ga je poslal. Zelo dober blog. Ali si prebral članek Mojce Škrinjar? Pošastno, kako žali Slovence, češ da smo računalniško dementni ter, da nam lahko vsak proda meglo, če hoče. Meni megle ne prodajajo, rdečo podgano pa zavoham na kilometer!

     • RATATA

      Jaz se nikdar ne najdem v neki gruči, krdelu ali čredi. V bistvu sem naštiman tako, da sem na začetku malce ob strani in se šele po premisleku nekam priklopim, če se je že potrebno z nečim identificirat.
      Z žaljenjem slovencev povprek – to je t.i. vsegliharstvom si bo vsak pridobil nasprotnika. To se brce mimo.
      Sicer pa tebe in mene ni imela v mislih. Če verjameš.

     • Ana Job

      Verjetno res ne. Itak so mi blokirali komentar na nova, ker sem ji ene par močnih napisala o njenem posploševanju. Včasih se mi zdi, da ima Trump, kar prav v svojim razmišljanjih o večini novinarjev. Takole bom rekla, mogoče sva midva bolj zavedna Slovenca, kot cenjena gospa novinarka, ki se v svojem članku ni sposobna identificirati s slovenskim narodom, piše pa na slovenski domoljubni strani. Večina njenih člankov je skrpucal in so moj komentar raje trikrat izbrisali, da ne bi ljudje postali pozorni na njene pomanjkljivosti. Pa lahko noč. Moj se jezi. :-)

     • RATATA

      Vse maš prav. Bejž že enkrat k šefu.
      LN

     • indijanka

      Prijetno si me presenetila. Tudi sama razmišljam o njej drugače kot preostali komentatorji. Popolnoma brez ljubezni je.

     • Ana Job

      Draga Indijanka, napisala sem ji odločen, nežaljiv tekst in mi ga je nova 3 krat blokirala, potem sem napisala krajši tekst v odgovor Francu Šinku. Ta gospa Škrinjar piše v ,, stilu,, kot da sama ne bi bila Slovenka, oziroma na domoljubni strani. Mogoče bi bilo dobro, da bi začela pisat za kakšno levičarsko rumeno revijo. Pa lep dan!

     • Nata

      Ooooooooooo, si pa slika no, Ana !Kapo dol.Veliko takihle odločnih Anic bi potrebovali ! Še piši prosim.
      Ko bi jaz bila taka. Ko bi jaz tako zaupala našemu narodu !! Čudovitemu. . . ja. . . . . vsekakor.
      Ampak ? Mene pa skrbi. Se bomo res pobrali ?Težka bo . . .

     • Ana Job

      Draga Natica, prepričana sem, da bo šlo na bolje po volitvah, bi bilo pa nujno, da potem Janša skliče referendum na temo SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA, da se v bodočnosti razne mešalce zraka omeji na minimum. Včasih sem res na tipkovnici malo ,,razfajfam,, hahaha, ampak Zasavci smo taki ljudje, da povemo, kar mislimo, le Drnovšek je bil nekoliko mulast, na koncu se je pa tudi ujezil, ko so Strojanove segnali in je domačine vprašal :
      ,, Al ste ljudje Al niste?,, Tako, Nata ostanimo še naprej spodbudni in tudi konstruktivna kritika, ni škodljiva, če ni podkrepljena z žaljenjem. Ostanimo dosledno ostri in jasni ter se ne umikajmo!

     • Nata

      ++++++++++++++

     • Ana Job

      Res je brez ljubezni do slovenskega naroda in takšen človek ne more pisati dobrih člankov, če se ne more poistovetiti s svojimi rojaki. Vsi Slovenci nismo isti in enakega prepričanja in nas tudi ni za metati v isti koš. Ne vem pa zakaj Nova tv, blokira nežaljiv, kritičen tekst do novinarjev, žaljivke levičarjev pa prepušča. Konstruktivna kritika na neki osnovi ni zlonamerna kritika in očitno tega ne ločijo. Ženska ni dorasla portalu in ljudje, ki beremo te članke nismo debili.

     • indijanka

      Veš Ana, Dob me je naučil, da ljudje različno občutimo članke. Iz njenih veje žalost. Z njo se je soočila na način, ki mogoče komu izmed komentatorjev odgovarja. Meni ne. O njeni lojalnosti pa ne dvomim. Zelo odločna si. Ljudje smo različni. Sama sem že storila napako, ker so mi bili članki enega terapevta do žensk žaljivi in sem ga napadla z vsemi topovi. Potem, ko so ga odstranili, mi je bilo pa žal. Ker so pri njem uteho našli komentatorji, ki jih spoštujem. Njegove besede so brali na svoj način. Potrebovali so ga. Sama pa bi ga lahko preskočila.

     • Ana Job

      Hvala lepa za odgovor, zelo te spoštujem. Gospa čuti nemoč in v njej počasi umira upanje,zato je žalostna. Sama imam veliko zanosa in ne dvomim v slovenski narod, da se bo na volitvah prav odločil. Preprosto rada imam Slovence. Moj sokrajan ,,terapevt,, se pa nagiba k metodam Ruglja in strinjam se, da so njegovi članki do žensk omalovažujoči in pogosto tudi neprijetni za branje. Ti pa povem, da ima sam zelo odločno ženo, ki ji prepušča glavno besedo in mogoče je njegova velika ,,fantazma,, da bi bil močen moški, v oziru na Freuda. Mogoče ravno njemu v veliki meri manjka ,, faličen simbol,,. Saj si ženska in že vemo, kdor veliko govori, malo naredi! Pa prijazen pozdrav!

     • indijanka

      :) vse to vem. Raziskala in spoznala sem ga sama. Imam pa rada svoje sokomentatorje. Zato sem jim to nežno želela namigniti skozi njegove slikarske mojstrovine in status neporočenega. Drugače me pa itak zabava moška domišljavost in jo včaših tudi malce po žensko spodbudim. Vračam prijazen pozdrav.

     • Ana Job

      Nata ti si krasna oseba! Slovenci smo junaki in čudovit narod močnih, sposobnih ljudi. Odlični športniki, sposobni delavci, inovatorji, če bi imeli še oblast pravo bi bili druga Švica. Na žalost pa nas Slovence v nič dajejo še novinarji Nova tv, kot je gospa Škrinjar v članku, česar res ne bi pričakovala od nje. Da smo celo digitalno dementni je napisala. Res sem razočarana, ker gospod Petek ne pregleda prej, kaj njegovi ljudje objavljajo. Od vseh novinarjev na Nova tv, bi pričakovala lojalnost in srčno domoljubje ter pripadnost slovenskemu narodu in ne da se v članku, kot oseba distancirajo od samega naroda. Grozen članek, res!

     • Nata

      Hvala. Ja, Slovenci bi dobro vladali. če bi nam dopustili

      Veš, morala sem še enkrat prečitati članek, o katerem pišeš.
      Vidim, da sem ga tudi sama malo komentirala.
      Pa ne zato, ker mi ne bi bil všeč. Zdi se mi, da je kar zadela.
      V smislu, da se tudi zaradi nas – pa ne nas, ki tule ropotamo po tipkovnici – prav nič ne premakne naprej.
      Verjamem, da s tem ni mislila vse. Vendar je onih, ki so ” dementni ” tudi med desnimi kar nekaj. Ker si gledala s tvojega stališča, te je prizadelo.
      Ampak, Ana, saj vemo tule na portalu kdo in kaj smo. In to ve tudi ga, Mojca.
      Me pa zelo čudi, da so te blokirali ?? To pa ni tisto , pravo !!Škoda. Saj so naredili največjo škodo sebi !!Je pa res, da se je ” nekaj ” na Novi spremenilo. Kar me ne veseli. Vendar bom še malo počakala, preden bom kaj zinila. Imam tudi občutek, da vem, od kod veje ta veter in mi je zelo , zelo žal. Ampak, bodimo previdni Ana , da ne bomo pljunili v lastno skledo !!
      Ja, tristo mačkov. . . si bila preveč direktna.?? Kje pa imaš malo diplomacije, no ??
      Ne zameri, saj se šalim.
      Prebrala sem tudi tvoj pogovor z Indijanko.
      Pri pisanju Škrinjarjeve ne moremo govoriti o ljubezni. Kaj pa je ljubezen ? Na veliko načinov lahko ljubimo. In mislim, da je gospa Š. v tej nesrečni Sloveniji že veliko doživela, preživela in je kritična. Naj bo!! Saj vsak zase ve, kako in kaj misli, piše.
      Domovina in zgodovina pa ji veliko pomenita.

     • Ana Job

      Nata, imaš, kar prav. Se strinjam s tabo. Se je pa res nekaj spremenilo, ker mi občasno nova tv cenzurira tekste. V glavnem je bila že dvakrat cenzura, če pišem v zvezi s sodstvom, predvsem o
      ,,izgubiljenih oporokah,, za zemljišča na elitnih lokacijah. Priimkov in imen ne pišem, pa tudi ne naslovov firm, kot je Merc… or, ker tudi to blokirajo. Čudno da ne blokirajo žaljivk s strani levičarjev. Kdo brani komuniste tukaj? Sčasoma se bodo stvari skristalizirale in nam bo bolje jasno.

      Dokler imamo svobodo govora, govorimo! Ljudje so morali biti tiho več desetletij! Pa srečno, Nata!

     • tohuvabohu

      A je to od Srečkota Karantanca?

   • šmentanamuha

    Res? Tale Štih je očitno pravi jugo podtaknjenec. Ampak resnice se vseeno ne da dokončno prikriti, slej ali prej pride na dan.

  • Nata

   + + + + + + + + + + sijajno !!
   Že pred časom si pripel nekaj zanimivega ! Imam spravljeno in pošiljam prijateljem, pa tudi ne ravno ne vem kakšnim prijateljem !!
   Lahko bi tudi Nova kaj napisala v tej smeri !! Da ne napišem še kaj naprej . . .

   • RATATA

    Takšne stvari, če jih ne poznaš podrobno, v primeru slučajnega pogovora s kakšnim levičarskim gorečnežem, ki “obvlada” za maloumne pripravljene protidesničarske fraze sicer ne koristijo kaj dosti.
    Jih je pa potrebno poznati zavoljo resnice! Sicer to, vsaj mene zelo žalosti, hkrati me pa spodbuja in sili hudiču spuliti rep.

    • Nata

     + + + + + + + +

    • Nata

     +++++ Ko bi bilo vsaj več takih kot si ti! Morda pa tudi kakšnem levaku kaj od povedanega ostane v buči ?Nezanimanje Slovencev-enk, predvsem mladih, pa je neverjetno! Človek kar verjeti ne more, da se takole pustijo farbati.

     • RATATA

      Veliko pirhov je pri nas. Več kot pol.

 • kresnik

  Dokler so se levičarji skrivali v zmernosti, so jim ljudje še nasedali. Zdaj, ko se v medsebojni tekmovalnosti in želji po izstopanju iz množice nekaj deset članskih levičarskih strank in skupin, poslužujejo skrajnosti, se gravžajo vsem.

 • Nata

  Reklama je simpatična !! Samo vprašanje je koliko v naših trgovinah je res slovenskega. Veliko slišimo o tem !

  In, žal pri nas nikoli ne vemo, kdo ima koga v šahu !!

  • RATATA

   Nata, ženske raje pustite šah pri miru.
   Tuš
   z navezo rumenokoža familija – goveja župa – nudlci – Zrnec
   ni nič kaj simpatična reklama.
   Sicer ne vem, če imajo kitajci rahle kosti, pa tudi to ne, kje je pokopališče kitajcev v Sloveniji?

   • Nata

    Seveda. Veš da šah ni zame ! Pojma nimam. Samo tako pravijo. Tisti, ki ga obvladate, pa že veste, kaj pomeni.
    O tušu ne bi govorila, o nudlcih pa tudi ne.
    V okice mi je padlo samo povdarjanje Janezov vseh barv, no ??

    • RATATA

     Ja no, v bistvu sem te hotel vprašati samo to, če morda ti veš, kam pokopavajo kitajce? Pa če ti sploh umirajo v Sloveniji? No,.

     • Nata

      Kaj me pa hecaš ? Tako kot o šahu, tudi o Kitajcih pojma nimam.
      Sem pa nekje prečitala, da se prvo zjočejo, potem pa se veselijo in plešejo !
      Kar se pogrebov tiče, bi jaz imela enega takega z dobrim starim, črnskim jazzom !!Kjer se bodo od mene poslovili s solzam v očeh, pa tudi z nasmehom na ustnicah.
      Seveda upam, da še ne kmalu. . . . .
      Pri nas več vemo o muslimanskih pogrebih. . . . Verjetno se pripravljamo na druge čase ?
      Saj veš, dobro je vedeti !
      Ne sprašuj me preveč. Da še kakšmno traparijo ne napišem, no !

 • Aton

  Pri vseh reklamah, ki izkoriščajo otroke…

 • AboutTown

  Ime datoteke v članku:

  v-delu-pripravite-se-na-nadaljne-politicne-pretrese-v-prihajajocih-letih-je-ob-trumpovi-izvolitvi-dejal-britanski-politik-nigel-farage-02.jpg

  No, to je abotnost. Hhahahaaa… kreteni.

 • luckyss

  Meni zelo simpatična reklama, ki pove bistvo in ne teži…
  Bil bi mi všeč tudi podoben napis pred blokovskim naseljem..
  ” V brezplačna stanovanja so se tokrat vselili…Mojca, Peter in Matej in ne Rahman , Al Bahtari in Xhiviu…

  • šmentanamuha

   Meni pa je všeč tvoj komentar :))

 • stajerc5

  Vi vsi o reklami, hehehe, meeeeglo spuscajo rdeci tovarisi, to je to!!!
  Tus je bil in je na RDECI liniji, ker drugace nebi bila njegova zgodba enaka, kot skozi indigo potegnjena Mercatorju! Ne vem kaj citate, kaj poslusate, ampak financni manevri vam vse povedo. Kdo stoji za njim celi cas???
  Nimam nic proti slovenskemu trgovcu, sigurno ne,…ampak, poglejte na kaksen nacin se in se bo resevala zadeva!
  Samo to…

 • Viktorh

  Prekleta banda, komunistična, a vas ni sram?

  “Takšnih kampanj, ki pozivajo k nakupovanju lokalno pridelane in predelane hrane, je bilo že precej. Kupujem slovensko, Kupujmo domače, Bodimo pozorni na lokalno poreklo … A te so bile razdrobljene, pobudniki so bili ali posamezni sektorji ali samo ministrstvo za kmetijstvo. Ta pa je prva, v kateri se združujejo vsi sektorji pridelave, predelave in promocije/prodaje hrane – in vsi k njej tudi denarno prispevajo. Po navedbah ministrstva bo v okviru treh let trajanja vsaka stran pokrila za okoli 1,5 milijona evrov.”

  Tako so poročali o tem velikem podvigu
  https://www.rtvslo.si/okolje/novice/je-nasa-super-hrana-res-tako-super/410645

 • airways

  Levičarstvo je bolezen, ki se imenuje “lenobitisvritis”!!! Zdravilo za to, je samo puškomitraljez… Ali starodobni bič! Marš delat banda rdeča!!!

 • Rožle

  No ja, pa je potihem reklama narejena ….

 • Shalalabayzer

  Se kdo potem še čudi, da podarjamo teran, klobase in vse ostalo…

  Starci, včasih so vam v šoli rekli, da je to internacionalizem. In koalicionerji so ravno dovolj “brihtni”, da ga izvajajo

 • Nata

  A za kampanjo, ali za tiste, ki bod pri kampanji dobro zaslužili ? En milijon in pol ??
  Saj še za njih ne bo dovolj !!
  Sramota od ministra !

 • xtc

  Tuš= = SLO arokor:
  NMercator je itaq propala firma:

 • Branko Jadran

  Prau soseda, ko je zakoracla ze precej cez 90.ta leta, da bodo levicarske delavnce sle v stecaj

 • Miro Jereb

  Levaki so parazitski gnoj družbe…kjerkoli.