Vloga medijev pri (ne)naravnem zavezništvu v boju proti krščanski Evropi

Foto: epa

Ali se tudi vam zdi, da nas želijo določeni mediji in politiki prepričati, da je prihodnost v Evropi, ki se je odrekla krščanstvu v multi-kulti politiki odprtih meja, na islamski terorizem in posiljevanje žensk pa se bo treba “navaditi”?

Ali se vam zdi, da vas novinarji prepričujejo, da je edina pravilna pot sodobne države spodbujanje končanja življenj nerojenih otrok, uzakonitev evtanazije in ukinitev zakonske zveze žene in moža? Ali se vam zdi, da novinarji ne smejo pisati resnice o izvajalcih terorističnih dejanj po Evropi in razkrivati izvora posiljevalcev, podobno kot ne smejo niti črhniti proti splavu in abortivni kontracepciji? Je mogoče povezati to, kar na videz nima ničesar skupnega? Kaj se dejansko dogaja v ozadju? Ali obstajajo skrite taktike in (ne)napisana pravila, ki jih množice ne smejo poznati? Moje mnenje si lahko preberete v nadaljevanju.

Borci za  pravice izmišljenih manjšin in begunci, ki to niso
Metode odzivanja na »nestrpnost, diskriminacijo in sovražni govor do muslimanov« so identične, kot jih uporablja skrajni levičarski homoseksualni lobi. Oktobra 2017 je ob 100. obletnici oktobrske revolucije v Ljubljani potekal festival homoseksualnega in lezbičnega aktivizma, ki je v izjavi za medije priznal, da se napaja iz revolucionarnega sovraštva oktobrske revolucije do evropske tradicije in katoliške normalnosti. V tej luči je veliko bolj razumljivo nedavno Putinovo odlikovanje dveh ikon sprevrženosti slovenske politike Zorana Jankovića in Anje Kopač Mrak z redom prijateljstva.

Oktobra 2017 je na Dunaju potekala na videz povsem drugačna konferenca, ki pa je s feminističnim Mestom žensk še kako povezana. Udeleženci dunajske konference pod pokroviteljstvom organizacije OVSE so se zgražali nad domnevnimi pojavi nestrpnosti in diskriminacije do muslimanov in s tem povezanimi izzivi v regiji, niti z besedico pa niso obsodili posilstev in zahrbtnih terorističnih masakrov nedolžnih ljudi po Evropi, med žrtvami katerih je vse več otrok.

Konferenca, na kateri naj bi šlo “za ozaveščanje o nestrpnosti do muslimanov in spodbujanje nediskriminacije v skladu z načeli spoštovanja človekovih pravic in temeljnih svoboščin”,  pa se je ukvarjala tudi z analizo volitev v evropskih državah, ki razkriva, v kolikšni meri določeni kandidati in njihove politične stranke ogrožajo vse bolj nasilno prevlado muslimanskih priseljencev.

Skrbno načrtovana množična manipulacija
Ali so vam mediji že kdaj dali občutek, da smo evropski kristjani krivi za vse vojne, migranti, ki sejejo teror po Evropi, pa prinašajo islam, ki je religija napredka in miru? Podobno taktiko mediji uporabljajo tudi v obrambo homoseksualnega lobija: večina poročenih moških je pijancev, homoseksualci pa so vsi skrajno ljubeči, ustvarjalni in neverjetno popolni, čeprav znanstvene raziskave pričajo ravno o nasprotnem.

To ni naključje, temveč del skrbno načrtovane, proti krščanski Evropi in proti družini mame, očeta in otrok naperjene taktike globalnega levičarskega in homoseksualnega aktivizma, ki je bila začrtana že pred več desetletji. Ugrabljeni javni mediji se trudijo prikazati invazivne migrante in homoseksualni lobi kot žrtve, ne kot agresivnih izzivalcev. Oboji uporabljajo taktike, kako nasprotnike arabizacije, šeriatizacije in homoseksualnega lobija prikazati v slabi luči ter za svoje politične cilje dobiti čim več  sredstev od države.

Slovenski mainstreamovski mediji, trdno v rokah udbomafije, pa pri tem igrajo hudičevo umazano igro proti demokraciji in lastnemu narodu. Igor Šoltes, Miro Cerar in Marjan Šarec so živ dokaz, da lahko na lahko na katerokoli položaj nastavijo svojo lutko.

Zato ni tako neverjetna misel spletnega komentatorja, ki pravi, da mogoče obstaja človek, ki v tem trenutku še ne ve, da bo čez nekaj mesecev na državnozborskih volitvah dobil večino s stranko novih obrazov. A menda je za to vlogo že izbran Šarec. Četrta veja oblasti bo že poskrbela. S takšnim podtalnim delovanjem krščanske Evrope in Slovenije kmalu ne bo več. Zato je med predlaganimi stopnjami lustracije zagotovo na prvem mestu prav medijska.

Franci Donko

 • RATATA

  Za popolnoma nepotreben porast tega feminizma in skropucanih gibanj in zavzemanj za razne enakosti, abnormalne privilegije in izbiranja kar se komu zahoče so krivi pičkasti moški, ki so jih v pičkaste pod okriljem zblojenega permisivnega vzgojnoizobraževalnega sistema vzgojili pičkasti fotri copatarji.

  • karlina

   Bi rekla, da prej ,denar, ki ga dajemo vsi drzavljani in pa seveda Soroš s svojim velikim financiranjem, , ki itak zeli uničiti svet , enim očitno krvav in umazan denar ne smrdi in takšnih je ohoho, veliko, po celem svetu, oz. ze v Sloveniji !!!!!

   • RATATA

    Imeti denar brez da bi ga zaslužil je privilegij, predpogoj temu je pa moralna nerazsodnost.

   • ahnenpass

    Denar je denar, samo kovinska zmes in kompliciran papir, popisan s simboli in številkami.

 • Erik Nebenhaver

  Donko s člankom spet zakriva svoja homo nagnjenja.

  • RATATA

   To pa ni lepo.

   • Erik Nebenhaver

    Se strinjam. Lahko bi naravnost povedal.

    • RATATA

     Jaz sem tebi naravnost povedal, da ni lepo da to govoriš, če pa ima Donko kaj za povedat pa jaz ne vem.

  • karlina

   Pa, če ti nisi abnormalen, pa res nič nočem, še enkrat si preberi počasi in razmisli, kaj piše človek, ki mu je mar tradicionalna krščanska druzina, sicer pa-iz kje so pa tebe nagnali, zopet en nov nick, ali pa ze star, spremenjen.

   • Erik Nebenhaver

    Kaj se tradicionalno dogaja me duhovniki in ministrantki je tudi jasno, a ne?

    • tarantela

     In katoliške mame se kar topijo od ponosa, ko njihovi sinčki oblečejo ministrantsko kiklo…

  • Soave

   A kaj drugega pa nimaš za pripomniti ?

   • Erik Nebenhaver

    Ne.

    • Soave

     Blagor tebi. Z omenjanjem domobrancev rešiš vse probleme, a ne ?

  • karlina

   Opa, jih imaš mogoče ti, samo vprašam.

   • Erik Nebenhaver

    Ne. Samo odgovarjam.

  • tramal

   Ti si še en komunajzer ki so ga potegnili iz naftalina.Za tako mrčes imamo PIPS.

 • karlina

  VELIK PODPIS, NI KAJ DODATI, DA JE VSE RES IN DA JE TO, KAR SE DOGAJA PRED NAŠIMI OČMI, GROZLJIVO, GROZLJIVO IN ŠE ENKRAT GROZLJIVO, VERJEMITE, DA SE BODO ČEZ 10 LET KESALI, KAJ SO STORILI IN DOVOLILI EVROPI, PA BO ZAL, PREPOZNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Soave

  +++++++++
  Res je. Ni kaj dodati. Je res žalostna vloga slovenskih medijev, da ne pomislijo vsaj malo naprej, na zanamce! Človek ima vendar vso pravico in dolžnost misliti s svojo glavo. In to ne samo na svojo rit !!!

  • ahnenpass

   Njih zanima samo masa, če nas bo več, bo tudi več možnosti, da bo kdo preživel in začel cel cirkus znova. Bog tako hoče!

   • Soave

    Se strinjam. Je že res, da velja tista – človek obrača, Bog obrne. Pa je vseeno to le naš izgovor !! Mi smo tisti, ki ne smemo dati prilike za kakšno ” obračanje “.
    Saj pravijo tudi – pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.
    Se ti ne zdi, da je ta najboljša.

 • herman

  Donko, zakaj pa ne bi na naslednjih volitvah sam kandidiral in preveril, kaj so volivci mislijo o tvojih homofobnih in ksenofobnih pogledih?

 • ahnenpass

  Slab članek, če se gre o migrantih, ker se ne ozira na karmično redoslednje vzrokov in posledic, posredno nam našteva številne subjektivne anomalije modernega sveta, glavnih žarišč pa se praktično ne dotakne. Seveda ne bomo nič rekli o Clintonu in Bushu, ki sta odgovorna za največje politične premike in migracije na svetu,ne glede na socialne revolucije, ki so jih njune nespametne poteze omogočile in začele. Posebno vlogo ima pri tem naci papež Benedikt, ki si je prvi drznil dregniti v islam in je s tem prekinil stoletja trajajoče premirje med obema velikima svetovnima sektama.
  Septembra 2006, je imel v Nemčiji predavanje na temo; Vera, razum in univerza – spomini in refleksije, kjer je obelodanil svetu svojo tezo, kaj naj bi sploh prinašal Mohamed novemu svetu, če ne prav tisto, kar je najnižje in najbolj hudobno v človeku, vsiljeno z njegovim mečem in versko indoktrinacijo. Če k temu dodamo še njegovo razumevanje fundamentalnih krščanskih vrednot, za katere se je zavzemal in izjemno kičast občutek za estetiko, se je seveda marsikdo v svetu vprašal, če ne misli ustanoviti najmanj novo nacional socialistično partijo. Sicer si je za tisto predavanje sposodil citirat iz komentarjev bizantinskega cesarja iz 13. stoletja, preden so turki izvedli invazijo in ujetnike spreobračali v janičarje, a je vendarle sprovociral ostre reakcije muslimanov, zaradi česar se je šel novembra 2008 pobotat v Istambul, na prvo krščansko muslimansko konferenco v moderni dobi in molitev v Modri moskvi. Par let pred tem, je Turke prosil, naj ostanejo lepo v Turčiji in se organizirajo v neko novo veliko muslimansko bratovščino, ker so razlike med njimi in krščansko Evropo prevelike,za kar se je po molitvi menda opravičil turškemu predsedniku in mu povedal, da so seveda dobrodošli v uniji, le da se on v to ne bo mešal, ker mora zavarovati krščanske korenine. Pa tudi sicer je Benedikt prvi zahteval, naj se v EU praznuje Dan Migrantov in se jih sprejme kot gospodo.
  Naredil je odločne korake proti komunistični Kitajski in severni Koreji,glede na izkušnje evropskih socialističnih narodov, ki so komunizem skoraj brezšivno nadomestili s katolištvom. Zakaj ne bi delovalo tudi po celi aziji, dokler so bili kitajci revni, so se oklepali svojih verskih meditacij ali gonili nek hindu, kapitalizem pa jim je počasi vnašal še božička.
  Zapletel se je tudi s homoseksualci, ki so mu najprej podtikali izjave, da stara pravila, ki jih je ustvaril Bog, menda ne držijo več in je spol danes stvar socialnih okoliščin in osebne izbire, ko pa jih je popravil in opozoril, da cerkev v ničemer ne odstopa od svojih pradavnih moralnih stališč in posebnega statusa klasične družine, so se začele pojavljati pedofilske afere, zaradi katerih bi posredno odgovornega papeža skoraj zaprli.
  Pravzaprav se je zapletel v vse kar se navaja v članku,sicer mu je to redko kdo naravnost očital, a vse bolj očitno je bilo, da ga kritizirajo bolj zaradi njegove Hitler jugend preteklosti, ki so bili slučajno povezani s katolibanstvom, Benediktov fundamentalizem je tudi marsikoga razočaral, ker jih je nosil zalet Pavla II, ki pa se je nehal s transformacijo nekdanjih dežel vzhodnega bloka v EU.
  So bila pa Benediktova stališča zelo blizu še enemu potomcu nacistov Bushu, ki se je ravno odločil za jihad na arabske zaloge nafte, zavedajoč se, da bodo trenja na bližnjem vzhodu eskalirala v Nov svetovni red in temu primerno globalno kulturo.

 • ahnenpass

  Dober članek, če se gre za širjenje neke fundamentalne ideologije, ki se v modernem svetu ne more več osmisliti z nobenim izkustvenim in eksperimentalnim dejstvom.
  Gre za posrečen mix vseh glavnih tem, ki so zaznamovale zadnje leto, če jih človek takole na hitro zmeče skupaj, ločene z vejico, v 2-3 odstavkih, zgleda popoln kaos. In točno to je najbolj narobe s konzervativno bazo, ne da se več speljati vode na tradicionalne meditacije, niti s pomočjo elektronskim medijev, niti s splošnim nadzorom, selektivno represijo in cenzuro, z nobenim inkvizicijskim postopkom skratka. Veliki pok in inflacija so enostavno bolj privlačne teme, danes ljudi zanima kdaj bodo dobili svoj leteči avto in robotiziranega sužnja (hm, sem pravkar isto zapisal dvakrat?), če so imeli hipiji v medijih na voljo 15 minut slave, po Warholu, imajo lahko danes transeksualni metropoliti večnost v svoji lastni verziji celega multiverza. Za sodobno teofizijo strun stoji peščica fotogeničnih znanstvenikov, ki skuša osmisliti verske dogme o genezi skozi realistične in matematično dobro utemeljene simulacije, ponazorjene z otročjimi eksperimenti, s pomočjo katerih si lahko vsakdo predstavlja vesoljsko črvino in zakaj mu lahko pade jabolko na glavo. Prepogneš list papirja in skozi sredino zapičiš svinčnik, tako narediš bližnjico skozi prostor čas in potuješ nekam neskončno hitro. Napneš rjuho in na sredino odkotališ težko kuglo za bowling, da se plahta upogne, nato zavrtiš okoli udolbine še par tenis žogic, ki sicer vedno zdrsnejo proti težki krogli v sredini, ampak dokler imajo dovolj hitrosti zgleda kot, da se okoli težkega sonca vrtijo lažji planeti, ali nekaj takega. Te stvari človeka hitro zmedejo in ga navdihnejo z lažnim občutkom, da zdaj pa obvlada nekaj mističnega in kozmološkega, saj je potoval v mislih po črnih luknjah in ukrivljal gravitacijo celega osončja. Mislim, da nima smisla razlagati naprej, kako se bomo obnavljali s kloni samega sebe oziroma kako bodo na koncu ostale na svetu samo še ženske, pa koliko je v resnici edino lahko človeških spolov, sem pa tudi že opisal. Deluje, v glavnem, tiste verske skupine so pa v glavnem stare mame, ki samo obirajo in delijo klošarjem remitende.
  Kakšna je danes vloga medijev, med katerimi ni več mogoče ločiti resnih, strokovnih hiš in rumenega tiska,bi težko opisali s kvaliteto same vsebine, niti s celotno formo, ki iz te vsebine izhaja. Ne bi rad zašel v Berneyevo teorijo, je pa zelo opazno kako posamezni medij deluje na svojo ciljno publiko, ko jim dostavlja nek dnevni ritual in zabavo, kar praktično nima veze z informacijo. Medij danes svojo publiko ustvarja in indoktrinira, pri čemer se vsi na svetu širijo podatke o istih globalnih dogodkih ter statistikah (vreme, globalni trgi in tečaji valut), sicer je vsebina podrejena ciljnim skupinam in točno določenim političnim ciljem. Na zahodu, ne vemo skoraj ničesar o tem kaj se dogaja na dveh tretjinah planeta, čeprav imamo celo Zemljo v žepu, na mobilnem telefonu. Pojma nima kakšno je vreme v Kongu in kaj se dogaja v Mongoliji,smili se mi edino tisti revež na Antarktiki, ki po cele dneve zre v črno luknjo, sredi belega ničesar, ko skuša in nje potegniti svežo ribo,ampak o takih stvareh za zahodu enostavno nič ne piše, ideogramov in onih črk iz gospodarja prstanov pa se mi ne ljubi pretvarjat z umetno nespametjo ter ugibati kaj je pri njih novega. Tudi dvomim, da kaj posebnega oziroma tudi njihovi mediji pišejo samo isto sranje kot naši, le da je v drugem jeziku in iz drugačnega ideološkega zornega kota.
  Žižek pravi… marsikaj, po novem je začel študirat še kvantno mehaniko oziroma mu je verjetno nek študent vse na hitro razložil, se je pa njegova domišljija zelo popravila. Sem gledal predavanje in pravi, da naj se svet pripravi na Slovensko trojko, on je napisal 1.300 strani dolgo nakladanje o Heglu, ki je nihče ne bo nikoli prebral celo in se niti sam ne spomni več kaj vse je nakladal,Zupačičeva je napisala novo kama sutro o seksu, Dolar pa je izvrgel 700 strani težko klobaso, o kr neki, kar nisem ujel kaj.
  In to je tudi odgovor kakšna je vloga medijev v sodobnem teofizičnem procesu, proti vsem verskim ideologijam, še posebej pa proti krščanskim, ki jih v EU brani edino še naša sveta trojka, vsi ostali so že zdavnaj preklopili na optiko ter se pripravljajo na obrambo pred umetno inteligenco oziroma njeno izvorno izrojeno moralo.

 • ahnenpass

  Mogoče še tole, ker je ravno čas in dovolj virtualnega prostora, Žižek je primerjal mobiusov trak z ideologijo, pri čemer je izpostavil mesto, kjer se konec traka obrne in zlepi z začetkom tako, da se površina od zunaj obrne v notranjost in se zlepi v celoto, kjer se notranja in zunanja površina izmenjujeta z vsakim ciklusom. V metafizičnem smislu, je to mesto preobrata, kjer se napetosti iz vsebine, vračajo v formo, kot tako, in jo ustrezno spreminjajo. Smisel vsebine spreminja celotno formo.
  Mogoče še boljši primer, predstavljajmo si, da je ena stran mobiusovega traku religija, druga pa sekularna država, na začetku je cerkev močnejša in bolj avtoritarna skupnost, ko pa se začne država postavljati na noge, postane družba močnejša od verske skupnosti in država vodi tudi cerkev. Kadar pa državo pretresejo razne spremembe in oblast izgubi zaupanje državljanov, cel ciklus zaniha nazaj proti religiji oziroma so ti obrati pravzaprav stalna in logična posledica, v smislu Heglove ideje, da se je vse kar se lahko, v neki formi že nekoč zgodilo. Na ta model imam pripombo.
  Te matematične ideje niso nikoli kar brez veze, vizualizacije res zgledajo preproste, vendar stojijo za njimi točni matematični teoremi, kar je v bistvu to kar Žižek sluti. Z napredovanjem matematike, se spreminja tudi smisel oziroma uporabnost mobiusovega traku. Ostanimo pri sekularnem modelu, če je ena ploskev religija in druga država, kje smo potem mi, kot del vsebine in opazovalci? Recimo, da smo zgolj točka na eni ali drugi ploskvi, ki potuje vedno samo naravnost. Ni pa nujno, da sta ploskvi enakovredni oziroma se raztezata v isto dimenzijo, lahko predpostavimo, da je zgornja površina trdna matematična struktura, spodnja pa ideološka in mistična, pravzaprav materialno neobstoječa.
  Nato zlepimo konca v mobiusovo strukturo, vendar tako, da se pregib enakomerno podaljšuje,s čimer nastane fluidna, brezšivno vase ukrivljena celota. Recimo tudi, da je ta forma ogromna, tako velika, da ukrivljenosti robov ne zaznamo več in ne moremo videti nasprotnega dela. Kaj na takem svetu pomeni premikanje naprej, za nas je površina vedno ravna, le da nas nekaj časa nese inercija rahlo na desno, potem pa na levo, ko se zavrtimo na drugo, zvito stran mobiusove ceste in zaključimo ciklus, ne zavedajoč se, da smo se znašli v neobstoječem.
  Rekli smo, da lahko potujemo samo naravnost, vendar lahko spreminjamo hitrost, če se začnemo vrteti zelo hitro, bi od zunaj zgledalo, da enostavno valovimo, z neko frekvenco. Na ta način, se neka matematična struktura spreminja v realno iluzijo stvarnega in mističnega ob enem. Če upočasnimo, cela iluzija vibracije v hipu izgine, na mobiusovi ravnini lahko vidimo samo točno določeno osebo, ki zre v popolnoma raven horizont, na katerem se nikoli nič ne spreminja, razen čas. Ne vemo pa, na kateri strani se je naš popotnik v tistem hipu znašel, če ga vodi vera ali jasna odločnost.

  Še povezava na izjemno Žižekovo predavanje, Birkbeg, transcendentalna subjektivnost, seksualne razlike, znanost o možganih:

  https://youtu.be/EQPDlSH3tjs

 • Darth Vader

  “Miselni proces, ki je šel v gradnjo teh aplikacij, Facebook kot prva med njimi…je bil večinoma ‘Kako porabimo čim več vašega časa in zavestne pozornosti kot je le mogoče?‘”

  “In to pomeni, da Vam moramo zagotoviti majčkeno dozo dopamina vsake toliko časa,
  ker je nekdo všečkal ali komentiral Vašo sliko ali objavo ali kaj
  podobnega. In to Vas bo pripravilo do tega, da boste prispevali več
  vsebine in to Vam bo prineslo…več všečkov in komentarjev.”

  “To je zanka reakcij socialnega-potrjevanja…popolnoma enaka zadeva, kot bi se jo spomnil heker, ker izkoriščamo ranljivost v človeški psihi.“ https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/10/ustanovitelj-facebooka-svari-samo-bog-ve-kaj-to-pocne-z-mozgani-otrok/

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!