fbpx

Vsak dan izgubimo cel razred otrok!

Foto: chooselife2015.ie

Na Novi24TV potekajo vsak drugi in četrti četrtek v mesecu oddaje o socialnih temam, v katerih z gledalkami in gledalci odpiramo pomembne teme iz življenja slovenske družbe. Tako smo 12. oktobra govorili o našem odnosu do življenja, v oddaji s pomenljivim naslovom: “Vsak dan izgubimo cel razred otrok”. Tokratne gostje so bile priznane zagovornice pravice življenja od spočetja do naravne smrti: Nada Žgur, Angelca Likovič in Katarina Nzobandora.

Prave feministke se zavzemajo za to, da bi se rodile vse deklice in fantki!
Nada Žgur
, priznana glasbenica, prihaja iz zavoda Božji otroci, ki pred porodnišnico z molitvijo pričujejo o lepoti življenja, zaradi njihove prisotnosti pa si je že marsikatera mamica v stiski premislila in obdržala otroka. Angelca Likovič se je zavzela za družini in otrokom naklonjeno šolo in predlagala uvedbo šolskih programov, v katerih bo vzgoja za družinsko življenje, ljubezen, zvestoba in poroka na prvem mestu. Finančne pomoči otrokom in družinam ter stanovanja za mlade, ki si ustvarjajo družine, pa morajo imeti prednost pred raznimi dvomljivimi projekti.

Katarina Nzobandora vodi zavod ŽIV!M, ki je oktobra lani sredi Ljubljane s filmom Čudež življenja prekinil zaroto molka, ki jo ideološka levica izvaja nad nemočnimi deklicami in fantki, ki jim odreka pravico, da bi se rodili. V oddaji nas je navdušila z zgodbo o mladi mamici, ki si je ob pogovoru z njo kljub začetemu postopku in prvi abortivni tabletki premislila in bo obdržala otroka.

Bomo Slovenci čez 30 let manjšina v lastni domovini?
Z demografsko zimo se soočajo tudi druge države, a bistveno bolj uspešno. Slovenija pa vleče celo serijo protidružinskih potez. Vsiljevanje družinskega zakonika, brisanje spola, poskus posvojitve tujih otrok homoseksualcem in bogato napajanje homoseksualnega lobija so samo najbolj očitne.

Takšen primer je tudi januarja letos ukinjen samostojni urad za štipendiranje, prihranek pa namenjen homoseksualnemu aktivistu Mihi Lobniku za Urad varuha načela enakosti, čeprav smo takšen urad že imeli pod okriljem ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZEM). Ali ne bi bilo prav, da se denar, ki je bil prihranjen v uradu za štipendiranje, nameni za področje šolstva in štipendij, namesto ustanavljanja inkvizicijskega urada na podlagi Zakona o varstvu pred diskriminacijo? S tem, da je pričakovati, da bo homoseksualni aktivist skrbel predvsem za svoje, homoseksualce in lezbijke?

Nekateri nas prepričujejo, da je postopno izginjanje slovenskega naroda in nadomeščanje splavljenih otrok z migranti naša realnost. Ali se bomo pustili prepričati, da se ne da nič narediti, ali pa bomo poskrbeli, da temu ne bo tako?

Ali Slovenci po besedah Janeza Pavla ll še pripadamo kulturi življenja in spoštujemo življenje od spočetja do naravne smrti?
V Sloveniji je bilo po uradnih podatkih Inštituta za varovanje zdravja med letoma 1979 in 2011 storjenih 381.713 kirurških splavov. Tem je treba prišteti še vsaj 50.000 splavov v postopkih umetne oploditve in nekaj 100.000 splavov, opravljenih s pomočjo t. i. kemične abortivne kontracepcije (hormonske tabletke, spirale, RU486 itd.). Splav je skupaj z opravljenimi postopki pred letom 1979 (za katere ni dostopne statistike) terjal življenja vsaj 700.000 otrok. Prav tako je med žrtve mogoče uvrstiti tudi okoli 220.000 mater, ki se že leta soočajo s t. i. postabortivnim sindromom.

Kaj takšen odnos do življenja pomeni za prihodnost naroda?

Levica se je nad slovenski narod spravila tudi s socialnim inžineringom
Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj (OECD) že leta opozarja Slovenijo, naj ustavi upadanje prebivalstva in vzpostavi razmere za rojevanje otrok. Namesto tega vladajoča levica nad Slovenci že vrsto let izvaja socialni inženiring, ki ima za posledico, da vsak dan izgubimo za cel razred otrok, kar vodi v izumiranje prebivalstva. S spreminjanjem socialne zakonodaje, ki je od leta 2012 40.000 ljudi pahnila v revščino, se načrtno ustvarja vse več duhovnih in finančnih revežev, ki niso sposobni poskrbeti zase in si ustvariti družine, ampak ostajajo odvisni od družini in otrokom sovražnega javnega mnenja in socialnih pomoči države.

Vsiljeni Družinski zakonik je žalostni dokaz levičarske proti družinske politike
Z vsiljenim novim Družinskim zakonikom, v katerem tri četrtine členov govori o ločitvah in delitvi otrok pa je izrojena levica dokazala, da želi vzpostaviti popoln nadzor nad prebivalstvom, saj še vedno vztraja pri privilegirancu t. i. razstavljenih, sestavljenih in neporočenih družin, v katerih se starši redkeje odločajo za rojstvo otrok in se prej odločajo za razhod.

Niti besedice pa ne namenijo spodbujanju rojstev, zvestobi, ljubezni in skrbi za dobre odnose med družinskimi člani. Družina, ki narodu in državi omogoča dolgoročno preživetje, je na udaru, kljub temu, da je samo v takšni obliki skupnega bivanja dovolj visoka rodnost, ki omogoča družbi preživetje. To potrjujejo tudi vsi socialni kazalniki: telesno in duševno zdravje, kakovostni medosebni odnosi, ekonomsko stanje in drugi, ki potrjujejo družino kot najbolj primeren prostor za življenje odraslih in otrok.

Prihodnost je v  otrokih in družinah, zato potrebujemo vlado, ki jih bo postavila na prvo mesto!
Pred meseci nas je Cerarjeva vlada presenetila z vizijo naše države do leta 2050. V njej ni mogoče najti družini in otrokom naklonjenih šolskih programov, poroka in družina v levičarski strategiji sploh nista omenjeni, tudi finančne pomoči otrokom in družinam je vse manj, kar je zelo skrb vzbujajoče. Po drugi strani pa Cerarjeva vlada izdatno podpira razsipne gospodarske projekte in homoseksualni lobi ter omogoča prestižno bivanje prosilcev za azil, medtem ko npr. študentski par, ki dobi otroka, izgubi štipendijo, njun gmotni položaj pa se drastično poslabša. Cerarjeva vlada mladim družinam ne zagotovi niti začasnega poceni stanovanja in se do lastne prihodnosti vede zelo neodgovorno.

Draga dekleta in fantje, matere, očetje, babice in dedki!
Ne pozabimo, da smo za lastno prihodnost najbolj odgovorni sami. Z zavzemanjem za spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti bomo trend izumiranja našega naroda obrnili in postali družba kulture življenja. Pri tem so nam vzgled Katarina Nzobandora, Angelca Likovič in Nada Žgur, vzornice vseh sodobnih žensk, ki z molitvijo in javnim delovanjem pogumno zagovarjajo vrednoto življenja od spočetja do naravne smrti.

Spremljajte nas na Novi24TV in tudi vi postanite borci za pravice otrok in družin.

Franci Donko