Zadeva: Izrek kazni na podlagi zakona o internetnih deliktih

Mitja Iršič (Foto: osebni arhiv)

Ministrstvo za digitalizacijo

Internetna policija

Urad Celje

 

Številka: 29111945-2018/1

Datum: 15. 7. 2019

 

Zadeva: Izrek kazni na podlagi zakona o internetnih deliktih

25. 9. 2018 smo s strani zaskrbljenih državljanov začeli prejemati poročila, da ste na socialnih omrežjih objavljali zapise, ki kršijo več členov zakona o internetnih deliktih. Vaš digitalni odtis je nekaj časa spremljala volonterska skupina “27. april”, sestavljena iz mladih socialdemokratskih aktivistov. Na podlagi večmesečnega opazovanja in zbranih poročil je primer 1. 4. 2019 prevzel Oddelek 133 – specializirana enota Internetne policije (urad Celje), ki se ukvarja s še posebej hudimi primeri kršitve internetne morale in etike.

Po napotkih državljanov in aktivistov, ki so vaše zapise prijavili, so pristojni delavci Oddelka 133 najprej temeljito pregledali vaše zapise na Twitterju, Instagramu in Facebooku ter skupaj zabeležili kar 1.918 zapisov, ki kršijo različna določila zakona o internetnih deliktih (ZID, Ur.l. št 10/2019, v nadaljevanju: ZID). Ko so imeli dovolj dokazov, so s strokovnimi prijemi vdrli v vaš avto in stanovanje ter za potrebe preiskave zavarovali nadaljnje dokaze, ki vas povezujejo s prestopki.

Ker je bilo prestopkov preveč, v skladu z ZID pa se lahko izreče le enotna kazen, so na Oddelku 133. izbrali le nekaj najhujših kršitev zakona, ki so jih predstavili kazenski komisiji Generalne uprave internetne policije, ki je na podlagi dokazov v skladu s 54. členom ZID izrekla sankcijo.

Kot dokazno gradivo je Oddelek 133 predstavil naslednje tvite (napisane med septembrom in decembrom 2018):

“Kip klavca Kidriča čimprej podreti in odpeljati s Prešernove. Čas je, da otrokom ne bo več treba na poti v šolo gledati morilca, ki je njihove dedke spremenil v večne reveže.”

“Kaj se gre tale Šarec. Začenjajo se čutiti prve posledice gospodarske krize, on pa spet s falconom v Moskvo!”

“Nihče ni hotel kupiti NLB. Kdo bi pa hotel banko, kjer bi z drugo polovico vsaj še eno leto (trajno pa četrtinsko) upravljali reformirani, kapitalizem sovražeči komiji.”

“Od vseh terorističnih napadov, ki so se zgodili v Evropi, je bilo 100 % storilcev muslimanov, 67 % storilcev pa čakajočih na azil. Refugees welcome!”

“83 % muslimanov na Bližnjem vzhodu verjame v barbarsko šeriatsko pravo. Veste, kaj to pomeni? 83 % muslimanov na Bližnjem vzhodu bi ubilo ženo, če bi jo zalotili pri prešuštvu. Bi v Sloveniji živeči migrant muslimanske vere postopal drugače?”

OBRAZLOŽITEV: Osvobodilna fronta ni le zgled slovenskega upora proti okupatorju, ampak tudi simbol boja proti imperializmu, kapitalizmu in predanost idealom egalitarizma, na katerih temelji naša družba. S prvim tvitom (ki predstavlja le arhetip drugih podobnih na isto temo) ste kršili 3. člen ZID, ki nalaga, da se omalovaževanje osvobodilne fronte, njenih nosilcev in socialistične revolucije kaznuje z mandatno kaznijo in prevzgojnim programom od enega do dvanajstih mesecev.

Drugi tvit predstavlja primer žaljenja dostojanstvenikov levo-sredinske vlade. Oddelek 133 je v preiskavi ugotovil, da ste v zadnjih 6 mesecih ideološko in politično napadli vse ministre in premierja vlade, kar v dopolnitvi ZID – ki so jo na izredni seji zahtevali Socialni demokrati, izglasoval pa državni zbor – predstavlja napad na suverenost in ugled države, ki se kaznuje z mandatno kaznijo in prevzgojnim programom od enega do treh mesecev, v skladu z dopolnjenim 4. členom ZID. Državni zbor je v avtentični razlagi zakona ugotovil, da je za državo ključnega pomena projekcija notranje povezanosti in izgled vsedržavne politične podpore vladajočim levo-sredinskim vladam, tisti, ki skušajo takšno formulo od znotraj spodkopati, pa se označijo za moteče državne elemente. Morje krvi smo prelili za bratstvo in enotnost našega naroda in nikomur ne bomo dovolili, da bi se dotikal ali da bi nam znotraj rušil bratstvo in enotnost, so zapisali v matičnem delovnem telesu pri utemeljitvi avtentične razlage.

Tretji tvit skuša v slovenski javni diskurz vnašati elemente sovražnega zahodnega neoliberalizma. V 15 tvitih ste napadali neizpodbitno dejstvo, da Slovenija potrebuje sistemsko nacionalno banko, in s tem pripomogli k rušenju bančništva na Slovenskem, hkrati pa ste s poskusi popularizacije privatizacije večkrat zagovarjali krajo slovenskega premoženja s strani tujih plutokratov. Vsak poskus poljudnoznanstvene promocije idealov kapitalizma, menjalnega gospodarstva in svobodnih trgov je v neposrednem konfliktu z vrednotami revolucije, ki se je izvirno začela kot antiimperialistična fronta. ZID se je v tem pogledu uskladil s konvencijo o Socialistični industriji 3.11, ki so jo podpisali gospodarski minister Dejan Židan, venezuelski minister osnovnih industrij Juan Arias in kubanski minister za industrijo Salvador Pardo Cruz na vrhu Caracas-Havana-Ljubljana. Medmrežne popularizacije dekadentnih zahodnih vrednot se po 4. členu ZID kaznujejo z denarno kaznijo in prevzgojnim programom od 1 do 12 mesecev.

S četrtim tvitom ste kršili 5. člen ZID, ki izrecno prepoveduje kritiko vladne strategije glede vprašanja beguncev in migrantov. V skladu z akcijskim načrtom Šami, poimenovanem po državnem sekretarju na ministrstvu za delo, družino, socialistično uravnilovko in enake možnosti Ahmadu Šamiju, je za obstoj države (poleg gradnje 27 kilometrske železnice) najpomembneje, da se v državo uvozi čim več migrantov (še najbolje takih brez vsakih dokumentov, ker se prihrani čas pri zamudni avtentifikaciji potnih listov, osebnih izkaznic in nostrifikacij diplom). Sekretar Šami in ministrica Kopač Mlakar sta lani v študiji, ki sta jo zaupala Fakulteti za družbene vede, izdala priporočilo, da se lahko slovenska industrija nadalje krepi le z uvozom manj kvalificiranih in nekvalificiranih delavcev z Bližnjega vzhoda ter Severne in subsaharske Afrike (kot primer dobre prakse formalno neizobraženega, a tehnološko izpopolnjenega bližnjevzhodnega muslimana študija navaja Alija Hasana Al Madžida – bolj znanega pod vojnim imenom Kemični Ali). V skladu z akcijskim načrtom je bil oblikovan tudi ZID – z uvedbo prepovedi grajanja begunske politike. Poskus medmrežne kritike begunske politike se po 4. členu ZID kaznuje z denarno kaznijo in prevzgojnim programom od 1 do 6 mesecev.

Z zadnjim tvitom ste grobo žalili življenjski slog tujih kultur, ki živijo v Sloveniji. Če želi musliman pred Alahov dvor poslati svojo ženo, potem ko jo je zalotil pri prešuštvu, je to dejanje, ki mu ga predpisuje teološko pravo njegove države. Ker smo družba, ki je odprta do drugačnih načinov življenja od našega zahodnega, kjer se ženskam de facto priznava status človeških bitij, moramo v skladu z 41. členom ustave priznati versko svobodo tujerodnim prebivalcem Slovenije. Zapisi, kot je vaš, stigmatizirajo dejanja spoštovanja vere kot nekaj škodljivega, sramotnega in zavržnega. Zato vašega tvita ni mogoče razumeti v drugačni luči kot namerno razpihovanje verske nestrpnosti, naperjeno proti specifični manjšini. Zasledili smo še več takšnih zapisov (vsi so bili dani kazenski komisiji na ogled), s katerimi pozivate muslimansko skupnost, naj neha patološko sovražiti homoseksualce, prekine z barbarsko tradicijo obrezovanja spolnih organov deklic in naj na zahodni svet ne gleda več kot na skupino sovražnih nevernikov. Kazenska komisija ostro nasprotuje takšni stigmatizaciji in poudarja, da je svoboda izražanja vere nujnost multikulturne družbe, ki jo bo naša država ob pomoči treh vej oblasti in nevladnih organizacij vestno izvrševala, dokler ne bo maskuliziran še zadnji muslimanski gej in odrezan še zadnji klitoris severnoafriške predpubertetnice. Vaši ksenofobni zapisi nas oddaljujejo od tega cilja. Poskus ksenofobnega medmrežnega vsiljevanja zahodnih običajev prišlekom se po 6. členu ZID kaznuje z denarno kaznijo in prevzgojnim programom od 1 do 6 mesecev.

V skladu z 80. členom ZID vam kazenska komisija Generalne uprave internetne policije za vse prekrške izdaja enotno globo 1.945 evrov (ki se zmanjša na 1.941 evrov v primeru, da se kazen plača v 8 dneh po prejemu dopisa), hkrati pa se vam izreka 3 mesece obveznega prevzgojnega programa v Prevzgojnem domu Ivana Mačka – Matije, kjer bo program prevzgoje razdeljen na tri različne dele (vsak traja en mesec):

 • Domovinska vzgoja (vsakodnevna predavanja o vrednotah NOB in pomembnosti NOB za obstoj naše domovine, ob večerih še ogled partizanskih filmov, od ponedeljka do nedelje, vsak teden v naslednjem zaporedju – Na svoji zemlji, Bitka na Neretvi, Ne joči, Peter, Nevidni bataljon, Desant na Drvar, Dolina miru, Na svidenje v naslednji vojni). Ob zaključku seminar Boža Repeta z naslovom: Brez partizanov bi vsi govorili nemško.
 • Zablode kapitalizma (Jože P. Damjan, Jože Mencinger in Bogomir Kovač vam bodo razložili, zakaj svetovna neoliberalna elita, ki si lasti produkcijska sredstva in 99 % vsega premoženja, ropa kapital delovnemu ljudstvu, zakaj je privatizacija zarota proti delovnemu ljudstvu in prodaja družinskih draguljev, zakaj so tuje investicije mehki Blitzkrieg za 21. stoletje, zakaj je dobro, da obdrži Republika Slovenija čim več produkcijskih sredstev v svoji lasti ter hkrati poskuša pridobiti še nove. Iz ZDA se bo javil Edvard Žitnik in povedal zgodbo o lačnih ameriških novinarjih, ki jih kruta kapitalistična realnost postavlja na cesto, medtem ko on vsak mesec iz slovenskega socializma prejme masten ček.
 • Politične vede. Predavatelji, sicer ugledni pisci Dela, Dnevnika, Večera in Mladine, bodo s skupino prestopnikov temeljito obdelali slovensko politično resničnost. Naučili se boste, zakaj je stranka Levica v resnici sredinska stranka, večina drugih pa sredinsko-desnih, razen SDS, ki je skrajno desna. Prestopnikom bo razloženo, zakaj vsaka 4 leta potrebujemo nov obraz za promulgacijo pravih, pravičnih idej, in zakaj je osnovno poslanstvo slovenske politike onemogočanje SDS in Janeza Janše. V okviru predavanj bodo predavali še člani stranke MSZP (Madžarske socialistične stranke) in predstavniki Centralne evropske univerze v Budimpešti, ki bodo skupaj razložili, kaj nas čaka, če se naša država pod vodstvom Janeza Janše “orbanizira”.

Pravni pouk:

Zoper to odločbo je dopustna pritožba v roku 8 dni od prejema pisnega odpravka. O pritožbi odloča  Slovenska tehnološka agencija za složno ideologijo (STASI) kot drugostopenjski organ. Pritožba mora vsebovati navedbo številke odločbe in prosti spis z najmanj 5.000 znaki (brez presledkov) z naslovom “Socializem je naš prijatelj”.

Mitja Iršič

 • karlina

  Če bo globoki drzavi, z murgeljskim mafijcem F21 uspelo narediti levo, levo vlado, bo vse to zgoraj, dejansko postalo RESNICA !!!!!

  • stane

   Nisi dalec. Res je.

 • večni srb

  Zelo zmeden blog, ampak točno tako delujejo vojaško policijske džamaherije, kjer so na oblasti fašistične oligarhije, državni teroristi pa nadzirajo civilno prebivalstvo in se izživljajo nad državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države.

  • AlojzZ

   Zmedeni večni Srb. Škoda! Včasih so bili Srbi branik EU pred muslimani, danes so pa zmedeni.

   • stane

    Ja,casi se spreminjajo. Srbi tudi!

   • Mare Kranjc

    Srbi na željo svojega velikega gospodarja Putina, skrbijo za islamsko destabilizacijo Evrope, z ukinjanjem vizumov najrevnejšim muslimanskim državam! V Srbijo je od takrat prišlo že par tisoč muslimanov, ki so nato vsi izginili nekje v Evropi. Za zariniti nož v hrbet, so Srbi zelo dobro usposobljeni!

 • tasilo

  Hmnja … a nič pa o osemletnem planu za prvo petletko …

  • AlojzZ

   Bova na samoupavnem sestanku predlagala to omenjeno zadevo, kajne?

 • Olga2345

  Odlično g. Iršič! Gledate v prihodnost, kot nas to uči naš ljubljeni vodja, oče naroda in najboljši sin slovenske matere tov. Kučan!

 • Krtača 20

  Jaz bi mogoče predlagal še da janša ustanovi klerofašistično ministrstvo za ploščato zemljo in pododdelek za natezalnice, grmade, česen in ostale posvetne zadeve. Ne smem pozabit ministrstvo alternativnih resnic, ter ministrstvo vdanega hlapčevanja rodetu in vsem ki jih bo janša določil.

  • Hribouc

   Ne pade Janez na take mehke cure tvoje sorete.Ne misli, da se boš zajebaval v nedogled.
   Spoštuj Resnico.
   Sicer : Božji srd.

 • VERRZIFIKATOR

  ŠČETKA

  Se razburila je mala ščetka,
  da je naokoli vse letelo,
  kot bi pičilo jo, kaj zadelo,
  drgnila vse znova od začetka.

  Drgnila, krtačila je besno,
  pa nikjer nobenega učinka,
  rad metulj postala bi ličinka,
  je v ovoju že presneto tesno.

  Vse krtačenje je bob ob steno,
  ščetka vse zobe je polomila,
  zdavnaj v besu se ugonobila,
  zganjajoč vsem dobro znano sceno.

  Vse, kar tu bilo bi še dodano,
  škoda zanjo bi bilo prostora,
  v bolečini drgne, ker pač mora,
  sama sebe, kjer je vse oprano.

  • SIMON ROZIC

   Bajno! Upam, da ščetka razume !

   • VERRZIFIKATOR

    Katera ščetka?

    • SIMON ROZIC

     Krtača, po domače!

  • Soave

   + + + + + + + Ooooooooooo, to bo krtača vesel ! Kakšna čast. Dobil je svoje mesto med onimi, ki jih naš Verzifikator ” obira “.

 • lojze

  Ko odpove razum le sarkazem lahko razloži politiko.

 • Delta

  Saj je zabavno branje, a me hkrati skrbi, da nismo prav daleč od tega, da postane resnica.

 • pravapot

  Res je, vse napisano lahko kaj hitro postane resnica.

 • Krtača 20

  Da je bil kler vedno in povsod “napreden” dokazuje sama zgodovina. Kjerkoli v islamskem svetu je na oblast prišel kler je sledilo šeriatsko pravo. Glede na obnašanje slovenskih klerov (katerih koli), dvomim da bi bilo tu kaj drugače. Tko desne ovčke, zdaj pa kar…..

  • xtc

   Najprej je treba levake pokristjanit in počipirat,saj veš ,da je treba barbare skultivirat in ti bi morali 3x na dan moliti najmanj-Zjutraj pred službo pred kosilom in zvečer preden gredo spat.

  • if

   Prvi, ki se je znanstveno ukvarjal z vakuumom, je bil kristjan, visoko izobraženi menih Toricelli, matematik in fizik, tudi profesor.

   Enačba je njegovo delo na temo “hitrost iztekanja kapljevine iz odprte posode”.

  • sloustava

   Idiot, ki mu Kucan ploska! Ploska samo hlapcem, ker se z njimi futra. Poglej ga in se vprasaj, zakaj tvoj rod ne spi mirno…

 • terminalar

  haha, Iršič zadene!
  Še dobro si jo odnesel.

 • xtc

  Čeprav se nam zdi zadeva smešna,je ta norost Kučanove tolpe zelo blizu in tega se morajo pričeti ljudje zavedati.
  Upam le ,da bodo preje tuje obveščevalne službe spodnesle tako Šarca,kot Kučana,v njehovih nasmenih državnega udara. in formitanja levofašistične tvorbe v EU.

 • Sarkazem

  Zaradi očitnega tiskovnega škrata je ob obrazložitvi kaznivih dejanj zoper etablirano multikulturnost in muslimansko veroizpoved izpadel stavek: kar seveda ne velja za opuščeno krščansko vero in kulturo.

 • stajerc5

  Ehhh, Mitja moj, za ta clanek bi se ti pa se Jezek priklonil, suuuuuuper!
  PS.: TOF pa strik isce…

 • Hribouc

  Čista desetka, g.Iršič!
  Ponavljamo, dokler ne znamo na pamet o KRVAVI RIHTI KOMUNIZEM :

  1. Rusko revolucijo je izvajal teptani narod v več izbruhih od 1891 do 1917 in vrgel carja ter postavil svojo demokratično izvoljeno vlado pod vodstvom Kerenskega
  .
  2. Novo postavljeno vlado so z revolucionarnim napadom uničili Boljševiki in Rdeča armada boljševikov
  To revolucijo imenujejo Oktobrska, čeprav je bila izvedena v novembru 1917.Izvedbo Oktobrske revolucije za krinko pripišejo Ljudstvom Sovjetske zveze.

  3. Resnično in pravo ljudsko revolucijo Rusov z novo nepošteno ubijalsko revolucijo ukradejo, prevzamejo komunisti.

  4. Z komunistično revolucijo se začne veliki teror, ki v času Lenina in Stalina pobije do 100Mio ljudi.
  ( Vir : Črna knjiga komunizma , 9 avtorjev )

  5. Slovensko in jugoslovansko revolucijo v času 2.S.V. izvedejo slovenski in jugoslovanski komunisti po komando komunistične partije Sovjetske Zveze in mednarodne Kominterne. Komunisti tako v popolnosti izkoristijo strahote vojne in okupacije za izvedbo totalitarne revolucije., ki ubije 1.100.000 žrtev na Balkanu in v Sloveniji.Revolucijo izvedejo komunisti in jo pripišejo Ljudstvu-tako je zapisano na vseh spomenikih revolucije. Ljudstvo in njegove pravice ter interesi so krinka za vse kar izvedejo v svojih desetletjih krvave in totalitarne vladavine.

  6. Izvedba komunistične revolucije je bila omogočena z dogovorom angleške krone & Churchilla in Stalina v smislu razdelitve interersnih sfer.Dražo Mihajoviča z njegovo Domovinsko vojsko Četnikov
  onemogočijo Nemci, JBBroz z Partizani in Angleži. Angleške vojne misije poročajo štabu SOE v Kairu, ki ga je Chrchill sestavil iz diplomantov Oxforda, ki so bili komunisti – samo taki so lahko poročila vojnih misij Zaveznikov falsificirale in pošiljale v London, prevsem propagandnemu BBC.Tito ustanovi FLRJ, nato SFRJ in samoupravljanje. Titov “upor Stalinu” nagradijo Američani z povsem novo vrhunsko in številčno oborožitvijo za celotno JNA.

  7. SFRJugoslavija in samoupravljanje doživi popolen družbeni, ekonomski in civilizacijski krah leta 1991 in rodi se !.Republika Slovenija.

  8. Komunisti na čelu z Kučanom obdržijo vso oblast tudi v novi Sloveniji in se vrhunsko proslavijo za zgodovino s številnimi aferami kot , n.pr. Orožje-mati vseh afer , Depala vas in Patrija in z izropanjem države v vrednosti do 75 milijard Eur, ki poniknejo v davčnih oazah, v poslih njihovih firm, v propadlih poslih in v žepih rdečih tajkunov in Udbašev ter njihovih tovarišev po pameti in v skritem orožju.

  9. Komunisti vzdržujejo kriminal udbaško boljševistično ideologijo in z njo praktično vladajo kot
  Kučanova Udbomafija pod dežnikom številnih komunističnih ali delno demokraturnih strank Slovenije z izjemo SDS, z kompletnim aparatom javnih in privat medijev, Javne uprave, šolskega sistema, policije, tožilstva in sodstva-krivosodja ter veteranskih in civilne družbe, ki jo razsipno financira..

  10. Tranzicija v nikamor z imenom Udbokučanizem traja, zapravlja narodova sredstva in blaginjo ter ima izdelan načrt propada navidezne Demokracije ali Demokrature po potrebi. Imenuje se Revolucija.
  Kaj je del tega načrta, je lepo opisal g.Brščič. Spiske za aretacije , internacije in likvidacije imajo izdelane že v času SRS izpred 1991 in jih stalno , po komunistični natančnosti, popolnjujejo.

  V imenu vseh žrtev slovenskega komunizma: SMRT KOMUNIZMU IN SVOBODO NARODU!

  • Soave

   + + + + + + + +

   Ni kaj dodati. Še kam prilepi tole pisanje !!

   • Hribouc

    Ja, Lady!

    Anamneza teka slovenske Demokracije za vozom Svobode
    / puzzles for Declaration : Freedom Slovenia /

    Bila je Nova revija 57
    Bila je aretacija JBTZ in Odbor za človekove pravice
    Bil je DEMOS in je še vedno
    Bila je Majniška Deklaracija, ki jo je bral Pavčkov Tone na Kongresnem trgu
    Nastala je država Slovenija
    Bila je veleizdaja in prava Mati vseh afer – predaja orožja TO v JNA
    Bila je afera Depala vas – Drnovška se ne da ponoviti. Res je.
    Rodila se je Slivnikova Udbomafija, po Janševo Organizacija
    Rojena je Kučanova Demokratura
    itd.

    Ja bo objavljeno, ko bo še dopoljnjevano.

    • Soave

     Super + + + + + +

 • Mojca pokraculja

  Mitja še dobro si jo odnesel!!!
  Za take “zločine” bi morale biti izrečene kazni, ki so se že uveljavile kot zelo učinkovite v naši bogati pravni zgodovini in praksi.

  Primer Papirnica Vevče:
  Sodba ” V imenu narodov Jugoslavije” 21.avgust 45,
  Obosojenih 25 članov upravnega odbora in nadzornega odbora.
  Krivi so za dobavo papirja okupatorjem, dajanje posojil, povečanje produkcije, izplačevanje mastnih nagrad…
  Krivda dokazana in se vsi obsodijo na
  a) odvzem svobode s prisilnim delom
  b) izguba političnih in posameznih državljanskih pravic
  c) zaplemba celokupnega premoženja

  Smrt fašizmu, svoboda narodu !

  Predsednik : Švigelj Lado

  • Hribouc

   Kje si pa to dobil?
   Če imaš papir ali kopijo, pošlji v Uredništvo, da objavijo.Prosim.
   Ta prasec je bil doma v blizu v mojih krajih, kjer so Lahi mojemu očetu požgali bajto 1942.
   Bog ga je poklical pred leti in je odšel po taspodnji poti k svojemu maliku Satanu pred par leti.

   • Mojca pokraculja

    V arhivu, tega je kolikor hočeš. Ne misli, da tapravi vsega tega ne vedo, zato pa so arhivi zaprti. In še to, Slovenija je majhna in zato se ne morejo skriti za vse večne čase.

 • Igor Kavalar

  Dobra :9

 • Soave

  + + + + + + +

  Ne se hecat g. Iršič. . . . pri nas je prav vse nemogoče – mogoče.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!