Zoran Janković in njegov džihad

Foto: YouTube. Zoran Janković.

Še nikoli doslej v aktualni volilni kampanji ni bila izrečena tako neposredna vojna napoved glavnemu “razrednemu sovražniku” v državi (tj. Janezu Janši) kot ravno na tiskovni konferenci Zorana Jankovića, na kateri je Kučanov ljubljenec razglasil, da bo skupaj s svojo stranko nedvomno sodeloval na parlamentarnih volitvah. Le da tokrat brez “pasje procesije” številnih znanih Slovencev, kot se je to zgodilo leta 2011.

Nad Jankovićem in njegovo napovedjo, da bo storil vse, da Janša s svojo SDS ne zmaga na volitvah, se lahko sicer zgražamo, kolikor hočemo. A po drugi strani je omenjena Jankovićeva napoved celo koristna. Izraža predvsem dvoje. Prvič, najprej strahovito Jankovićevo nervozo, ki se je izkazala že v ostrem pismu, ki ga je pošiljal kritikom koncerta v čast rdeči zvezdi – da seveda ne omenjamo vseh drugih aktivnosti, s katerimi skuša moralno in finančno bankrotirani ljubljanski župan najti še poslednjo rešilno bilko, da bi slovensko javnost prepričal, kako pomembno je zaupati v tradicijo NOB, da bi imeli srečno prihodnost. Namreč, Janković je sedaj dobil ogromno odpustkov za svoje početje – bankrote njega in njegovih sinov bomo plačevali davkoplačevalci, seksualno afero s farmacevtko so ne samo mainstream mediji, ampak tudi organi pregona pometli pod preprogo. V primeru, če v prihodnjem mandatu tranzicijska levica ne bi več vladala, bi s tem padla tudi njegova nedotakljivost in zelo verjetno bi moral poravnati svoje dolgove tudi za nazaj. Kar ne izključuje niti njegove selitve na Dob, torej tja, kjer je pred štirimi leti bival človek, ki ga sam najbolj sovraži. Spomnimo: Janković je še ne tako dolgo nazaj medijem nonšalantno razlagal, da se mu ni treba bati organov pregona, saj je nasprotnik Janše in njegove politike. Prevedeno v lepši jezik: če varujem slovenski narod pred “princem teme”, mi je pač dovoljeno vse. In zato se mu je na tiskovni konferenci morda tudi zareklo, da bo uporabil vsa sredstva. Katera? Tudi nedemokratična.

In prav o tem govori tudi druga koristna plat Jankovićevega bojnega klica k džihadu. Namreč, če ne kdo drug, je prav “ata Zoran” brez dlake na jeziku celotni slovenski javnosti povedal, da ne samo njemu, pač pa tudi opciji, ki ji pripada, za demokratična pravila enostavno “dol visi”. Torej, brigajo me volitve, če ne bodo po naših željah, bomo rezultate spremenili, ali pa se zadeve lotili na bistveno bolj brutalen način. Janković je torej celo koristen, ker je povedal resnico. Resnico o tem, na čem temelji politika ne samo njega samega, ampak vseh njegovih botrov in strank, s katerimi upravlja globoka država. Temelji na džihadu, sveti vojni. Ki ni niti samo džihad za NOB, za denar, za privilegije. In ni niti džihad proti Janši. Ampak je to džihad tudi proti vsem, ki so leta 1991 aktivno ustvarjali slovensko državo in so (bili) zanjo pripravljeni tvegati glavo.

Spomnimo se: je sploh na kakšnih volitvah doslej tranzicijska levica igrala na pošteno karto in se šla pošteno volilno tekmo? Jaz se ne spomnim. Vedno je globoka država delovala tako, da je v predvolilno dogajanje vpletla institucije, ki po vseh pravilih igre nikoli ne bi smele biti politični dejavnik (torej: policija, sodstvo itd.). In vse to z namenom, da se nekoga izloči iz tekme. Spomnimo se afere Patria in nato vseh bednih poskusov, da se Janezu Janši odvzame še poslanski mandat. In zakaj bi sedanji vladajoči koaliciji ter vsem preostalim priveskom globoke države verjeli, da so pošteni in demokratični, če so na tekaški preizkušnji pripravljeni preprečiti zmago Usaina Bolta tako, da ga spotaknejo in poškodujejo?

Prav iz Jankovićevih besed lahko utemeljeno sklepamo, da volilna tekma ne bo poštena, ampak še kako umazana. To seveda povečuje odgovornost volivcev. Bomo spet nasedli na lepe besede ali pa bomo terjali pravico in resnico, tako kot so to storili v Srbiji leta 2000, ko so po novi volilni goljufiji odnesli Miloševića z oblasti? Draga bralka, dragi bralec, ali verjameš, da bo Slovenija v prihodnosti bolj prijazna in bolj razvita zaradi čaščenja rdeče zvezde ter uničevanja Janeza Janše? Če je odgovor “da”, potem si v šoli “šprical-a” številne pomembne lekcije. Kučan akbar!

Gašper Blažič / demokracija.si

 • rubec

  Komaj čakam odgovor tiskovnega predstavnika nove vlade na vprašanje kako to da jankovič in njegova famiglia niso več v sloveniji. Upam da bo: No comment.

  • Peter

   Ne, bo. hamdullilah, spizdu je, de.

  • Nšo-či

   Najprej sem hotla poslat poljubček tistemu, ki je napisal ta članek. Izjemna primerjava z džihadom. Zato je torej šerif dovolil gradnjo džamije in tisto grozno poimenovanje ulice. In Kučan akbar! Izjemno. Nisem pa računala, da ga bosta moja prva presegla. Zato poljubček sedaj pošiljam tebi. V zahvalo za zaključek zgodbe. Točno takega si želim. Če se pa motiš, bom hotla pa poljubček nazaj. Ker gre zares, Za Sveto vojno!

   • Peter

    Oh, squaw, sej veš da midva nardiva vse, da se sej mčk nasmeješ, no.

    • Nšo-či

     :) nasmejita mi srce. To je več od smeha. Samo prvemu to uspe :)

     • Peter

      čaki zdej sta uletela ĐĐ pa krtača, upam da rubec sledi, no…

     • ĐĐ Style

      Bilo kuda, UDBA svuda

  • Marjan Lepoglav

   Rubec, bodi pameten in obkroži Tonina. On je pameten! MI SMO ZA NSi.

   ZA KRŠČANSKE VREDNOTE. ZA LEPŠI SVET. SE PRAVI ZA:
   – BREZ SEKSA DOKLER NISI OŽENJEN (BOGVARI SPAT PR PUNCI IN DA TO MAMA ZVE OZ. DA VE… SLIŠANO PREJŠNJO NEDELJO NA RADIO OGNJIŠČE)
   – PRI 28 SMO OŽENJENI IN MAGISTRI A LA TONIN Z VELEPOMEMBNO FUNKCIJO
   – HODMO VSAKO NEDELJO K TA PRVI MAŠI
   – SMO PROTI ALKOTU, ČIKOM,BABAM NA NETU, POGROŠNIM REVIJAM…
   – BEREMO DRUŽINO IN POSLUŠAMO OGNJIŠČE

 • Novakec1

  Ne rabi več domačih izdajalcev ker ima dovolj podpore pritepencev z vseh koncev povečini iz Yuge in BV

  • ..

   od Jankovića mati je slovenka….Ni edini, ki ima mater Slovenko, očeta Srba, Muslimana, Hrvata….črnca…

   • stajerc5

    Ni edini, je pa najvecji prasec, ce druga ne!!!

 • plamen100

  Ker ke folk prevec negativno komentiral Jankovica in njegovo ugrabitev praznika za svoje politiziranje, so na 24kurah forum zaklenili. No to je levicarska demokracija. Po drugi strani pa se po nasem forumu valjajo zakrknjeni levi fasisti in brez skrbi neomejeno bruhajo gnojnico po prispevkih sodelujocih!

  • barbara rov

   Drugi primer je še vedno boljši od prvega. Je pa tako, da na kulturo drugega ne moramo veliko vplivati.

 • Peter

  Tudi njegov nastop pred komisijo je veliko povedal.
  Živćan, je, živćan, ne ide mu već u život, de.

  • Novakec1

   Če ne bi imel ušes bi se okoli cele glave smejal

   • SIMON ROZIC

    ..kot pečeno prase, deee?

  • SIMON ROZIC

   Dokler ne bo od strahu posran, žal ne bo napredka !

 • SIMON ROZIC

  Tole, na roke narejeno srbsko teslo, opanković, ni nobena reklama
  za praznik dela 1. Maj, je sramota in ironija, pljusk umazanije in
  ogabnosti v obraz delovnemu ljudstvu ! Dela ta umazanec in mafijec
  nikoli ni cenil, delu se je s svojimi podlimi sinovi izogibal v velikem loku,
  njegov domet je kraja, kraja in – kraja! Kralj mafijcev sedi na županskem
  mestu, vsi vedo o njem za skoraj vse zlorabe položaja in tudi
  silne diktature, ki jo ob vsakem času izvaja nad vsemi, ki mislijo drugače!
  Do kdaj še?

  • Hilda korupcija

   od Jankovića mati je slovenka . Tebe pa je rodilo teslo

   • stajerc5

    Ja-ja, svasta picka rodi, a je slovenska ali pa cefurska!!!

   • dob

    A lohk drugič Slovenka napišeš z veliko, janković pa z malo!

  • Peter

   Saj veš, do kdaj, no.

  • Ana Job

   Slišala sem, da jan*kovič maziljenec m. kurčana in svetl*ana mak*arovič, še vedno ne gostita nobenega migranta in njegove 15-članske družine.

 • evo

  Hildo Tovš. za županjo, bo še več korupcije

  • Peter

   V volilnem štabu Tov Tovš se vam zahvaljujemo za vašo nepričakovano podporo.
   Obenem pa izražamo dvom, da bi bilo korupcije več pod komerkoli drugem, kot našim Tov Sejjeresdkradeampakjevelikzalublanonaredu.
   S tovariškimi pozdravi, no.

  • lokec

   Mamo Manko za županjo Lj

 • Grega

  Katoliških talibanov nihče več ne posluša še posebej če so homiči kot Gašper.

 • Peter

  oj, rubec, rad bi, da se enkrat skupaj spraviva nad kakšnega od najhujših levih provokatorčkov.
  Pol pa tud če PC ugasnem za zmeri, no.

  • rubec

   Ti samo daj komando. Če slučajno ne bom na mladoletnici sem Joža požen, mi smo prpravlen.

   • Peter

    Nekam so se potuhnl dons, še moskvičar je crknu, no.

    • rubec

     Pojma neznam. Večino prostega časa sem v gostilni. Če imaš štelo z Nšo-či, Telico koja sjedi, ji daj svojo številko čevljev. Ona mojo ima.

     • Peter

      42.
      Tko kot u Štoparskem vodniku, no.

     • Nšo-či

      Prave mere :)

     • Peter

      Nisi brala Štoparskega vodnika po Galaksiji? Najboljši kompjuter na svetu je nekaj mesecih na vprašanje, v čem je smisel življenaj odgovoril: 42.
      Nora knjiga, no.

     • ĐĐ Style

      Edin knjiga, ki si jo ti kdaj prebral je Mein kampf

     • Nšo-či

      Nisem. Še :).

     • Peter

      Odštekana zadeva, no.

     • Nšo-či

      To je samorog .. ne telica :). In to krilati. Kar sem sicer skrila. Da me je težje prepoznat. Si štel vse kar ti je natočila Joži?

 • tromaž

  Pred dnevi smo brali, da znani filmski igralec Bill Cosby je bil obtožen in obsojen nasilstva nad žensko, Nasitsvo je povzročil celo pred 14. leti, za kar mu preti do 30 let zapora. V Sloveniji imamo primer celo prvega meščana, ki je za zaposlitev zahteval seksualne usluge in bil na sodišču oproščen odvratnega dejanja. Smatram, da če se je ženska odločila javiti dogodek je tudi posledica svoje psihološke obremenitve tudi svojih otrok, ter fizičnega in moralnega ponižanja, ki ga je doživljala. Vso čast,da je zmogla, a namesto, da bi sodišče prioritarino upoštevalo pravico spoštovanja žrtve nasilja, oprosti očitnega kaznivega dejanja nadutega primitivnega samca, ki očitno prostraško zlorablja funkcijo za katero je delegiran

  Sodbo je izdala sodnica ženska, ki je čustva, depresivno prisvajanje krivde žrtve gotovo s tesnobo občutila tudi sama, predvsem ker sodnice niso taboriščni kapo, ampak so ženske, žene in matere. Ob opisanem smatram, da ostajajo upravičeni sumi grozilne prakse, nadutosti povzročitelja odvratnega dejanja, ali celo kompromisnih praks okolja,in v danem primeru in pritiskov.nad sodnico in posiljeno žrtev, Smatram,da je obveznost pristojnih nadzornih organov, da že po uradni dolžnosti spet odprejo praktiko, se preišče vsak tudi najmanjši in zanemarljiv sum, vrnejo ponos žrtvi in sodnici, Do slabih praks, v odnosu do ženske, žene in matere, ki se dogajajo celo v samem družinskem okolju imate ženske odgovornost, pravico in dolžnost javiti in tožiti, tudi preko raznih medijskih in komunikacijskih sistemov in posledično prispevati rasti in ugedu Slovenije. Solidarno boste zmogle in uspele. Naj pdčrtam, da taka dejanja nimajo politične barve, je pa moralna dolžnost strank jih zatreti takoj ob pojavu.

 • Peter

  Podnapis pod sliko:

  Rodinić, Mislac, jebo ga ti, de.

  • karpelec

   Taki misleci se redko rodijo.

 • Joško

  Če zmaga SDS na junijskih volitvah, Janković še tisto nedeljo zvečer zapusti Slovenijo. Mislim, da počasi že pakira kufre, pošteno mu že gori pod nogami.

  • Prdo

   Hahaha ah malo vas je pizde izdajalske

   • Joško

    A tebi se tudi tresejo hlače?

   • Darth Vader

    bistveno več kot si si sploh sposeben predstavljati……stojimo zraven vas v množicah,sprehajamo se vam po metelkovi, hodimo na kongrese radikalnih levičarskih strank……in samo beležimo…..da ne bomo kdaj slučajno pozabili na koga, ko bo prišel tisti čas….

  • ĐĐ Style

   hehe

 • korupcija land

  HILDA TOVŠAK ZA ŽUPANJO

  • Peter

   Ja revše, kje si se pa ti najdu, no?

   • stajerc5

    Se se ni najdu, se se isce…

 • Peter

  En provokatorček je nek najdu eno hildo, pa ga zdaj malo onani onana.
  Včasih smo napadal helge, k so pršle iz Đermani na sinji jadran, ti pa tkole, no.

 • Prdo

  Prtizani komunistivsi vas nabijajo kot prasce haaahaha zdaj pa še en opankar hahaha

  • xtc

   Seveda če so čefurski in moskovski hlapci izdajalci kot vedno.

   • Prdo

    Izdajalski dihurjinso v rogu in v rovih tisti 3 pa sploh niso problem

 • ĐĐ Style

  Jebeš najlepšega župana, prihaja Šarec in Mesec

  • Prdo

   Je tako naj nam mesec sveti

 • Peter

  Prihaja šarec in mesec.
  Hm prihajata, prijahata, slovenština te tud mal jebe, Gregor, no.

  jaz imam pa rad viski, unga, đi bi, no.

  • ĐĐ Style

   Šarec in Mesec se piše z veliko začetnico, če že mene vlečeš za dvojino

  • Prdo

   A boš sam skoču ali moram reč hop

  • stajerc5

   Gregor sele gre gor, pocaki da si pride gor kaj je dvojina.
   Slowenische sprache- schwere sprache!

   • ĐĐ Style

    Kako že gre vaša stara parola

    Ein Volk, Ein Reich, Ein FUHER

 • Peter

  ok, rubec, komanda je padla, tedva kar iščeta, no…

  • ĐĐ Style

   14

  • rubec

   Kako se pa tele odblokira? Ne mi reči da sa pajserom ker sam ga bio posudo sosedu pa mi ga še ni vrno bio.

   • dob

    no pajseran!

 • žogica

  Ste dobre volje danes, kako ste preživeli najlepši delavski praznik?

  • Peter

   Dobra volja šele pride, samo glej pa se smej, no.

   • ĐĐ Style

    Ste danes Furerju, pardon velikemu čelavemu oddali poročilo o današnjih aktivnostih v zvezi ustvarjanja novega rajha

   • žogica

    A še kar naprej se naj smejem ?

    • Peter

     Ja.
     Najlepši delavski praznik?
     kateri pa so drugi? zadnjega v mesecu, ko dobiš 400 eurov, ki ti jih dajo požrešni povampirjeni tajkuni iz tovarišijskega kapitalizma, no?

     • žogica

      Ne spreobračaj Peter, povampirjene tajkune je ustvaril tvoj ljubljeni Janez…., takrat je zacvetela tajkunizacija in gnili kapitalizem…..

     • Peter

      Žogica, žogica.
      Kot prvo, imam veliko ljubljenih in nobenemu ni ime janez, tko je pač naneslo.
      Kot drugo, predstavljaš se kot neka vesela oseba, pa si ravno tako obsedena z nekim Janezom.
      Kot tretje, draga žogica, tajkunizacija je vzcvetela pod Drnovškom in njegovo LSD.
      Pa sem mislil, da so na levi še kakšni normalni, no.

     • žogica

      Bolestno obsedena….., tvoja zmota, sicer si pa ti ena velika desna zmota !

 • Peter

  Ej ĐĐ pa krtača, sta bla na roženku?
  Sta kušnla rit jankoviću, de?

  • ĐĐ Style

   Mesecu

  • Prdo

   Pero sprijazni se samo trije ste

 • Peter

  A, mesecu? Ja, bolj mlada je, no, pa bolj mehka, no.

 • Peter

  Gregor, kaj pa mladenič sa zastavom KPJ, je danes bil al mu je podnevi nerodno, no?

  • ĐĐ Style

   Zakaj bi bilo nerodno, pod srečno zvezdo rojeni.

  • Prdo

   Nerodno je blo katolibanskim gnidam 45 zato so se pa uazidali v barbarin rov od sramu

 • Butalc

  V novejši zgodovini Slovenije so edine veljavne volitve bile imenovane plebiscit. Vse ostale politične prireditve poimenovane volitve so le izbiranje moštev, ki bodo prisilne gledalce beri davkoplačevalce dajali ob last.

  Pošten človek daje delu slavo in čast, barabe pa se rinejo na oblast, da bi ga dajale ob last.

  Svoboden človek je odgovoren za svoje potrebe in želje, zato nad seboj ne rabi oblasti, ki bi ga dajala ob last.

  Prost človek si želi nad seboj oblast, da bo jemala svobodnim in dajala prostim.

  Svobodnjak voli le kadar je priložnost, prostak izbira ob vsaki skušnjavi.

  RS ima protiustavno ustavo, saj državljanom zagotavlja svobodo, časti pa prostost. Razlika med njima je v odgovornosti.

  “Kruha in iger, deli in vladaj” !

 • ĐĐ Style
 • Peter

  Gregor, kako pa komentiraš dejstvo, da so zaradi preobilice negativnih komentarjev na Jankovićev nastop na roženku, zaklenili 24Kur?
  Demokracija po naše, a ne?

  • ĐĐ Style

   Janković ni moj favorit, niti drugi niti deseti. Naj nam Mesec sveti

  • Prdo

   Gor je blo 20000 več kot vas sa janšo skp

 • xtc

  Levaki so vidno živčni,letos za spremembo opažam v naših krajih praktično zastav za 27 ega ni bilo na zasebnih hišah pa malodane sploh ne.
  Za prvi maj so se pojavile a tudi precej redke.

  • žogica

   Kje pa so vaši kraji, pri nas že en teden visijo zastave vsepovsod !

   • rubec

    Ko boš še ti visela bunka bodo to končno tudi naši kraji.

    • Peter

     Eh, žogica pa že ni taka, no.
     To je tko, nobena ni taka, seksajo pa vsi, no.

    • žogica

     Bebček utihni, noo !

   • xtc

    Tepček?
    Vaše pravljice večine ne zanimajo več-le še freizetit,ki ga vaše neumnosti prinašajo jih zanimajo troli debilni.

    • žogica

     Meni se zdi,da si ti en velik trol debilni, s svojimi pravljicami, ki jim naseda par % ljudi….. Pa lepo se obnašaj, če boš zmogel !

     • xtc

      Kaj se tebi zdi je zadnja stvar na svetu,vendar zastave vidno izginjajo ob komunističnih praznikih razen še v parih komunističnih leglih.

     • žogica

      Odvisno kje živiš, Slovenci vedno izobesimo zastavo ob vseh državnih praznikih. Pa me splo ne zanima več tvoje mnenje.

 • Darth Vader

  ljubljanski ćobane janković ni đihadist…..on je kulturni marksist…..torej oseba, ki na položaju prvenstveno krade zase, folk pa baše, da dela za ljubljančane…..on je človek brez identitete ter tako idealen osebnostni karakter za sociopata, psihopata ter kleptomana…….Janković je vojak George Sorosa.

  • mati mu je slovenka

   • Peter

    Tebi pa ni, če ne bi pisal z veliko, no.

  • Prdo

   Čoban te je nabiu odzadi heheheh

   • Darth Vader

    ni posebej potrebno omeniti, da je intelektualni primitivizem znak hermafroditnega anarho-levičarja na soji, hvala da si nas vse ponovno opomnil na to

    • Prdo

     Bravo ko bo kakšn podobn komentar iz desne upam da se oglasiš

 • ĐĐ Style

  Peter , lahko komentar na to sliko , ali ne veš kaj bi odgovoril

  https://www.had.si/blog/wp-content/uploads/2012/06/janez_jansa_zvezda.jpg

 • korupcija land

  HILDO TOVŠAK ZA ŽUPANJO!!

 • herman

  Saj ni mogoče pričakovati sprememb, če pa zdaj že desničarji kličejo “Kučan akbar”!

 • pajot

  Ko bo tale farmacevtkar enkrat na Dobu,mu privoščim enega stasitega,mišičastega zamorca z veliko batino.

 • Olga_10

  Vsi na volitve! Volimo desnico z Janezom Janšo in ne dovolimo, da nam vladajo komunistični srbobani!

  • Prdo

   Živel janez janša

   • ĐĐ Style

    Volite za Janeza Janšo , Janez Janša je kandidat Levice

    • Prdo

     Tako je je prestopnik

  • žogica

   Bravo Janez Janša !!!!!!!!!

 • Olga_10

  Srbobankoviča ni bilo na Rožnik….da bi delavcem razlagal o krivicah….

  • tebe je naredil albanc, zato pojdi kar v albanijo

 • Prdo

  Desnuharji tok kritizirate opankarja a sami ste ga izvolili hahaha

 • Peter

  O, prdo, a res?
  U fužinama su sami ta desni, de…

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS

  Zoran Jankovič: “Teh pet let, ko je bil Janez Janša predsednik vlade, je bilo v Sloveniji zapisano kot pet let trpljenja in slabih rezultatov. Gre za preprosta dejstva, da je Janša leta 2005 prodal Mercator svoji pisarni, leta 2006 je s spremembo zakona odvzel tretjino ljubljanskega proračuna in tu je še zloglasni ZUJF, ki je zaposlene postavil v težko pozicijo.”

  Foglof Tunek: “Na Mestni občini Ljubljana so tudi prejeli sumljivo pisemsko pošiljko z neznano snovjo, ki je bila naslovljena na Jankovića. Strokovna analiza je pokazala, da snov ni bila nevarna za zdravje in življenje ljudi. Baje je bil beli prah, ki je članom SDS-a zelo dobro znan…snif snif snif…”

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

  • ĐĐ Style

   Pozabil si lažni twitter profil Luke Meseca, le kdo bi ga lahko ustvaril in kasneje iz tega naredil zgodbo. Ne bomo ga imenovali, samo pomislili bomo na njega

   • Tweety Bird

    Bom povedala odgovornemu uredniku Tuneku. V ponedeljek izidejo novi izvodi HALOZE EXPRESS :)

    • ĐĐ Style

     Naj sedaj Tunek v miru odpre komunajzar pir

     • Tweety Bird

      Z rdečo zvezdo :)

     • ĐĐ Style

      Sedaj desničarji bojkotirajo Lidl in ga lahko zopeet prodajajo

  • Poštenje velja

   To je res zato pa sedaj od leta 2008 – vših levih vladsamo napredujemo.
   Res je tudi da ste vi prodali merkator istemu kupcu za 3x manjšo ceni kot bi ga Janša takrat.
   No ja vi znate in zmorete.
   Kmalu boš v javnem zdravstvu čakal na popravilo zaoba 3 leta, se vozil po zritih cestah in od
   gospodarske rasti vsako letao odpisoval po 16 miljončkov jankcićevi pošteni levi družini.
   Kmalu boste zadiženi za 100% in takrat sledi ura resnice kot v yugi.
   Prihaja balkanski raj in standard.

   JANŠE SI NE ZASLUŽITE TEMVEČ NOVEGA TITA(OPANKARJA)

   • andreas82

    Super napisano, živim v Sloveniji se bojim prihodnosti :(

   • Sale

    Tako je ne rabimo ga .vsi boste z njim v kakšni dobri jami hajjahjahaja

 • Peter

  hehe, pa spet kopipejsti našega tumpeka, no..
  Dobil boš oskarja za vztrajnost, no…

 • Peter

  tumpek, lej noben te ne jebe več, samo men se še mal lub, k te pač rad jebem u glavo, no.

 • ĐĐ Style

  No ker Peter beži od resnice, kot vedno. Še enkrat objavljam dokaz, da je JJ tudi v 90-tih stal mirno pred rdečo zvezdo https://www.had.si/blog/wp-content/uploads/2012/06/janez_jansa_zvezda.jpg

 • Joško

  Levaki, najbolje za vas in vaše zdravje bo, da prekinete z temi brezveznimi komentarji in si ogledate nogometno tekmo Real : Bayern.

  • ĐĐ Style

   Real za levico

   • Joško

    Za levico boš moral pogledati ruske in beloruske ekipe

    • ĐĐ Style

     Kaj igrajo proti Nacijem

  • Tweety Bird

   Janković za razliko od Janše ne hodi po kredite v republiko Srpsko :)

   • ĐĐ Style

    V tem stavku je najbol sporna beseda KREDIT, včasih smo rekli pranje dnarja

    • Tweety Bird

     Jaz nimam sestrične ki bi mi prala:)

     • ĐĐ Style

      Ne spomnim se od kje mi dnar

     • Tweety Bird

      Tudi jaz ne. Ne vem ali mi je oče posodil ali brat…ne ne, mogoče je bila mama, no:)

   • Joško

    Janković pljaćka slovenske banke.

    • Tweety Bird

     Janša pa srpske :)

     • Joško

      Srbske so prazne, slovenske pa polnimo neumni Slovenci.

     • Tweety Bird

      Torej, ti si nor? :)

 • Tweety Bird

  Jankovića smo že izločili iz strankarske politike, čeprav je bil le osumljen, desničarji pa so bili celo pripravljeni podpreti Janšo iz zapora….Če bo Janša še kakšno leto v politiki potem tudi vrnitev Jankovića ni izključena. Janša nima kaj iskati v politiki, to je res. V Nemčiji ali kakšni drugi državi bi letel že zaradi žaljivih tvitov… ponekod pa bi bil zaprt :)

  • Sale

   Ga igranimi in peljemo v Nemčijo.

 • Artur

  Uzurpatorskim lopovskim levajzlom že prihaja ……. odklop . Poštenemu folku naveličanemu levajzlskih de svinjarij že “pokrovko dviguje”.

 • žogica

  Bravo Janez Janša, volimo Janeza Janšao !!!!!!!

  • Peter

   Ne, mi bomo volili levicu, žogica.
   Sa levicom mamo prihodnost, de.

   • žogica

    Absolutno, voimo Janeza Janšo, noo !

    • Peter

     Ja, OK, pa bom, žogica je rekla, no.

   • žogica

    Ti nimaš prihodnosti, Peterćek !

 • Peter

  Aha, tumpek, si konćno našo nekoga, ki se je prpravlan pugovarjat sa tabom, de.
  Glej, tud ĐĐ je bolš ka neć, de.

  • ĐĐ Style

   Tweety Bird navaja dejstva in ne domobranske laži in podtikanja

 • dob

  Če bo treba, bo še enkrat naskočil farmacevtko.

  • žogica

   Ti tudi?

  • ĐĐ Style

   Le koga je hotel Stanko Racek naskočiti?

  • Prdo

   Pa tebe tud

  • Tweety Bird

   Farmacevtka mu bo sama od sebe dala…tako kot jaz Tuneku :)

  • Prdo

   A desnuharji stenga izvolili zdaj vam pa ni prav

  • Peter

   Ako zatreba..zna se, do koljena u toplu vodu, de.

   • Arni

    Cela sekta je povsem sprijena, upam da jankovic sekti to natolcevanje vrne, jaz mu pa pomagam, mam cele sezname

  • Arni

   Najbolj zlobni in pokvarjeni ljudje imajo najvec o etiki za povedat, lep primer si ti

  • dob

   Ogovor Arniju, ki ga imam zablokiranega, pa sem vseeno dobil Disqus odgovor na svoj email:

   Arni
   Najbolj zlobni in pokvarjeni ljudje imajo najvec o etiki za povedat, lep primer si ti

   dob
   Zgleda, da si me zamenjal za Cerarja.
   Pedofil se za posilstvo 5 letnega otroka na sodišču zagovarja: Saj me je on izzival!

 • ĐĐ Style

  Grosupeljčani, volite za Janeza Janšo, samo Janez Janša lahko premaga Janeza Janšo

  • Prdo

   Men je janez janša lep

   • ĐĐ Style

    Vsi levičarji so lepi

    • Prdo

     Je tako sm on je najlepši

     • ĐĐ Style

      Res je, priznaj vsi so lepi

     • Prdo

      Ja
      Od nekdaj so lepe ljubljanke slovele al lepše od mene bilo ni nobene

    • Tweety Bird

     Milan ima tako lepe velike oči…da bolje vidi desničarje :)

   • Tweety Bird

    Jaz ga bom tudi volila :)

   • žogica

    Pa pameten…

    • Prdo

     Ja to pa itak on je oh in sploh

 • ĐĐ Style

  Uradno obznanjam, še enkrat smo premagali desničarje na njihovem terenu in oni bi se igrali volitev. BLJAK

  • Prdo

   Resnica vedno zmaga jbg

 • Prdo

  Predlagam da zbiramo štoplce za janševo frizuro da nam ne dela sramote okol

  • ĐĐ Style

   Za njegov bujne lase bosta dva dovolj

   • Prdo

    Ok pa dva rdeča

    • ĐĐ Style

     Koko Kolja

     • Prdo

      I bakljav

     • ĐĐ Style

      Bakljava je dobra, nekaj odličnega

     • Prdo

      Men tud sm ne sme bit premastna

 • Tweety Bird

  Se vidi v Ljubljani, da Zoki zna vodit mesto… kaj je pa Janša naredil? Eno knjigo napisal ki so jo morali kupiti vsi člani SDS-a…. in zapufal Slovenijo, pa nima kaj pokazati.

  • Prdo

   To ni navadna knjiga to je exodus o norcih

  • antimur

   Smo videli kako ta čefur zna voditi prestolnico, to je navadno ganstersko gnezdo, natepeno s čefurji, predvsem srbaki, ostali del mesta, razen strogega centra, je dobesedno uničem, mojstrovine slovenskih mojstrov, kot na primer Plečnika izganjajo na račun balkanske primitivne gradnje in kulture, imam občutek, da razen čefurskih pritepencev ni drugega folka kot pedri in lezbijke, ter seveda kriminalci vseh branž. Za piko na i, je pa ta kriminalni čarapan z ljubljanskega gradu umaknil celo zastavo naše domovine. Sočustvujem s tistimi poštenimi in patriotskimi ljubljančani, ki morajo to udbo čefursko kriminalno samopašnost prenašati. Takšnemu čefurskemu kretenu kot si ti, pa verjamem, da je to gnojno mesto vščeč.

   • Sale

    Incestno izrojeno hlapcevsko pedofilno pleme z plitkim genetskim bazenom izumira smrt Sloveniji n Slovencem amen Bog uniči to satansko deželo da bo mir na zemlji amen

 • Peter

  Oho, se pogovarjate malo malo..
  Lepo, normalni se z vami ne pogovarjao, no.

  • ĐĐ Style

   Mi se ne pogovarjamo z osebki pod nivojem, za te še obstaja upanje. Voli Levico, da ne boš zaostal

  • Prdo

   Pero ko ti ga zatero

 • Peter

  In tudi žogica je vmes, saj sem vedel, da spada sem.
  Nekaj časa se je pretvarjala, da je normalna, pa ji ni ravno dolgo zneslo, no.

  • Prdo

   A s ti blajerca

  • ĐĐ Style

   Peter, škoda da ti psihijater ni povedal celotne diagnoze. Saj ni nič strašnega, ti si dober dečko. Sedaj pa globoko dihaj.

  • Prdo

   Ti si obični bztrajnik

 • Peter

  Veste kaj me čudi?
  Zakaj se ne pogovarjate na kakšnem od levih portalov, tam vas bo še već, se boste še bolj zabavali in veselili, de.
  Vas tam brišejo? Liberalni levi portali brišejo leve provokatorje?
  Ne verjamem, no.

  • ĐĐ Style

   Zakaj bi tam skakali , če je to Disneyland za nas

  • Prdo

   Tu maš vsaj plac

 • Tweety Bird

  Janša je še leta 2008 trdil, da krize ni čutiti, ko so se drugje že rušile borze, in 2012 v nemoči klical trojko in se zadolževal v ZDA po grozljivo visokih obrestnih merah… Za razvoj države moraš imeti vizijo, tri besede od katerih sta dve Murgle niso dovolj :)

 • ĐĐ Style

  Kmalu bo tekma, zbogom levi prijatelji

  • Prdo

   Ajd javi ko bo konc da si ne sm ure nabijam tu

   • ĐĐ Style

    Dej še men piši ure, danes so praznične dvojne. Saj ne bo šef pogruntu.

    • Prdo

     Daj kartico pust pr žveplenem pa paz na udbomafijo sm jo prej skor vido

     • ĐĐ Style

      OK, se tipkamo po tekmi

     • Prdo

      Važi

 • Prdo

  No pa je spet mir na pprtalu

 • Peter

  tumpek in kopipejsti iz maladine…
  Si ti kolovodja te levićarske horde tukaj?

  • Prdo

   Ri ša si osamljen bogi

 • Peter

  Hehe, je kaj lepšega. Pet besed pa petnajst penastih blokiranih luzerjev spodaj….
  Hop…

 • Tweety Bird

  Če zmaga Janša, potem se tako nima smisla več ukvarjat s tem narodom… vseeno kdo sestavi vlado… najbolje kar električnega pastirja napeljat pa se pasemo sami :)

 • samotoje

  He, he, dobro izgleda spodaj. 2x Peter (pozdravljen), potem 11x blokirani in sledi dob (tudi ti pozdravljen). Izgleda, da Mafijanković močno vznemirja mojo blokirano falango oz. jih omemba J. Janše meče s tira. Ja, veliko skrbi imajo zdrave sile te dni. Rdeča zvezda definitivno ugaša.

  • Prdo

   Hahah luzer

  • Peter

   Ja, tako zgleda tudi pri meni.
   Pravo veselje jih je jebat…rečeš hop, pa jih petnajst skače kot nori, hihi, no.

  • Peter

   Saj bi se človek čudil, od kje jim silna volja, pa me je že minilo, no.
   Raje napišem pet besed, pa skačejo kot norci, hihi, no.

 • Peter

  Luzerćki, janković ma vas rat, de.

  • korupcija land

   slovenka HILDA TOVŠAK MORA BIT ŽUPANJA!!

 • Peter

  HOP !

  • Prdo

   Akor sm skoču pa sm vido da s ti peder

 • Janez

  Kakšno gejovsko ime je to Gašper?

 • Tweety Bird

  JJ je največji blefer slovenske politike. Večno joka, koliko časa so drugi na oblasti, a je sam podaril levici skoraj tri leta vladanja, ker se ni hotel umakniti, ko ga je zapustila večina ministrov…ha ha ha ha ah …

 • Tweety Bird

  Človek, kateremu je moto: osamosvojitev to sem jaz, stranka to sem jaz, vlada to sem jaz, država to sem jaz, nima kaj iskati v slovenski politiki. Janša tvoj čas v državni politiki je potekel. Ostani v Grosuplju in daj mir. Imel si priložnost in jo zapravil.

  PS: Janez, lahko se vrneš tudi v Prištino :)

  • Prdo

   Pravilno je
   Lahko odjebeš tudi v prištin

 • Peter

  Vam je janković na roženku povedu, kam so šli miljoni za stožce pa za njegove firme?
  Ni? Ćudan, jest sm pa mislu, d je člouk pušten, de.

  • Prdo

   Ja je povedal dela danijelin rov na črno

  • Marjan Lepoglav

   MI SMO ZA NSi. ZA KRŠČANSKE VREDNOTE. ZA LEPŠI SVET. SE PRAVI ZA:
   – BREZ SEKSA DOKLER NISI OŽENJEN (BOGVARI SPAT PR PUNCI IN DA TO MAMA ZVE OZ. DA VE… SLIŠANO PREJŠNJO NEDELJO NA RADIO OGNJIŠČE)
   – PRI 28 SMO OŽENJENI IN MAGISTRI A LA TONIN Z VELEPOMEMBNO FUNKCIJO
   – HODMO VSAKO NEDELJO K TA PRVI MAŠI
   – SMO PROTI ALKOTU, ČIKOM,BABAM NA NETU, POGROŠNIM REVIJAM…
   – BEREMO DRUŽINO IN POSLUŠAMO OGNJIŠČE
   – PODPIRAMO ZVERA ZA EL PRESIDENTE

   • Sale

    Pedofili gotofi ste .začnite pa boste končali v jami hahhahah

 • Peter

  Milan Kučan: “Jankovića vidim kot takšnega kapitalista, kot človeka, ki je pokazal socialno ozaveščenost.”
  MMC, 10.11.2011

  Ne vidim dobro, de.

 • korupcija land

  slovenka HILDA TOVŠAK MORA BIT ŽUPANJA!!!!

 • korupcija land

  slovenka HILDA TOVŠAK MORA BIT ŽUPANJA!!!

 • Prdo

  Drugi hitlerjev zakon
  Ne sprejmi domobrancev pod svoje okrilje pa si na konji

  • :-)))

   bravo

 • Peter

  Torej, kje so miljoni?
  Al boste spet preusmerjali pozornost in nabijali o janšini poti u jajc, no.

 • Winston Wolf

  Slovenski rdeči ramadan vsako leto od 27.4. do 25.5.
  .
  Koliko časa še?

  • marker

   Vsako leto je več proslav in udeležencev NOB, več borčevskih pokojnin. Verjetno jim država da preveč denarja. Pipico priškrtniti, pa bo mir.

 • antimur

  Za takšne grehe, kot jih ima ta kriminalec, primitivec in antislovenec Janković, ni kazni v nobenem kazenskem zakoniku. Bo potrebno naštudirati kaj izvirnega, morda bi lahko našli navdih v Andrićevem romanu, Čuprija na Drini.

 • Peter

  Kam su išli naši miljuni, naši dragi levi provokatroćki, de?

 • Peter

  tumpek, ti se en bolj pametnih kle (ok, ni glih velik, ampak vseen, no), kam su šli miljuni, tumpek, no?

  • Miran

   Ja Janša jih je pobasu itak.

 • Tweety Bird

  Tako, sedaj pa imam dovolj… VOLILA BOM JANEZA JANŠO !!!

  NAJ ZMAGA LEVICA…NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • Matija

   Dokler bo ta majmun šef, sds nima šans na volitvah. over&out

   • Tweety Bird

    Matija, tapravega Janšo moraš voliti…a razumeš? :)

   • sprehajalec

    kako ne, če je po vseh statistikah na prvem ali drugem mestu.

    kaj vi rabite vodjo kot je bil pokojni Levičar in socialist Vožd v Srbiji? Ki je zmagoval s 106%

    • Tweety Bird

     Janezek je zmagal s 666… znamenje Satana :)

     • sprehajalec

      za satana so ga naredili Levičarji. Levičar po pravilu, nesposoben političnega sodelovanja, vsakega političnega nasprotnika ali živega zazida ali pa ga demonizira.

     • Tweety Bird

      Ali pa kvizlinge v jame zmeče :)

     • sprehajalec

      v našem primeru Antikomuniste. Kot so se imenovali. levičar pa je potem zgradil mit o kvizlingih.

      zakaj? ker je bil sam kvizling in je začel revolucijo z namenom pripojitve slovenije k Zvezi socialističnih sovjetksih republik. Moraš samo Bora brati, pa razumeš politične cilje protiimperialistične fronte.

      Na klic kominterne združite se v čete –
      v boj za svobodo, v boj za Sovjete.
      Rdeče smo fronte bojevniki mi,
      ker naše je geslo,
      Sovjeti sveta.

      Čez gore, polja
      po svetu naj doni,
      Slovenija svobodna
      sovjetska bodeš ti.

  • janko

   Iz monitorja mi leti tvoje perje…. pa še nekaj drobnega. Aha, bolhe!

 • hribovc

  orng mu dela prpa, žepanu mafijankoviću… sj je prou !!

  • Tweety Bird

   Ti si pa zabit hribovc. Haložani smo mnogo bolj inteligentni :)

 • žogica

  Janez Janša je zakon !

  • Tweety Bird

   Jaz ga bom tudi volila… NAJ ZMAGA LEVICA !!!

  • sprehajalec

   hihihihi Žogica, premetenka. hihihihi.

   pravi levičarski humor, vreden Borisa “rdečega” Kobala.

   • Tweety Bird

    A ti se smejiš hihihihihihihihi? Kot da te far nabija od zadaj…ti pa hihihihihihihi :)

    • sprehajalec

     Far ne, pač pa faranke.

     • Sale

      Z strap on ti nabija jansa ozkoritno tesni prijatelj hahjajaj

     • sprehajalec

      Nije Ivan Janez balkanac. Balkanci koriste strapon na ovcama. kad im se ne diže više….

 • Miža

  Sestava tistih, ki štejejo glasove po voliščih, do končne centralne komisije. Je v teh sestavah zagotovljena poštena desno-leva zastopanost brez možnosti, da tisti, ki štejejo glasove, sami kaj izvolijo po svoje in ne tako kot so volili volivci.

 • Tweety Bird

  Vsak normalen desničar, ki ga poznam in ki nima kaj obkrožit, bo letos Šarca, tako pravijo…baje :)

  • sprehajalec

   Šarec je svoje adute danes zapravil. ker se ni pustil žegnati.

   Danes je pokazal svoj pravi levičarski in kominternovski obraz…

   • Tweety Bird

    Ko jebe žegen. Mene se farški pedofili tudi ne smejo dotikati :)

    • sprehajalec

     Tudi jaz se te ne bi na njihovem mestu. kozojebca…

     • Sale

      Ti imaš družinske posle jebe

 • sprehajalec

  #Nad Jankovićem in njegovo napovedjo, da bo storil vse, da Janša s svojo SDS ne zmaga na volitvah, se lahko sicer zgražamo, kolikor hočemo.#

  da ima ambicije Lider slovenske Levice postati tudi Formalni parlamentarni vodja, je že dolgo znano. Častihlepen kot je in iz okolja iz katerega izhaja (kult močne osebnosti, pater familiasa) ki vso zgodovino pozna diktature in despote, drugače pač ne more biti. Dokler je bil despot koristen, so ga oboževali in je bil Bog na zemlji, ko ni šlo po načrtih, so ga ubili. Ali pa izročili Hagu. Tako so ubili Obrenovića, pa Aleksandra, maršal jim je bil Bog na zemlji, danes ga pljuvajo, Slobota so pa pospremili v Hag.

  Upam, da bodo slovenci vseeno zbrali dovolj razuma, da se bodo temu uprli, čeprav ga slovenski levičarji obožujejo.

 • Tweety Bird

  Najpomembnejši desničar je bivši komunist. A boste desnosučni res njega volili? I mean WTF :)

  • Tweety Bird

   Bom še crknila od smeha. Samo v Sloveniji, zato pa smo tam kjer smo.

   • janko

    Smo tam kjer smo, ja. Ampak zaradi tebi podobnih.

    • Tweety Bird

     Ne moreš imet normalne države, ki funkcionira, če del naroda voli politika, ki ne zna pojasnit premoženja in ki prek tviterja stresa frustracije na novinarke in jih žali s prostitutkami… Očitno nam še kar nekaj manjka, če se moramo vsake volitve bati, da bi državo vodil politik kot je Janša.

     • Arni

      Oboji na temu portalu ste isti podenj

     • Tweety Bird

      In ko je idol desnice zagret komunajz, ki blodi po evropskih sestankih in zagovarja begunske kvote ter si izposoja pri balkancih za uspeh na volitvah.

      Res smo v dreku, se strinjam.

     • Arni

      Res je ampak vsi ste mimo

     • janko

      Povej svoje, na dan z besedo.

     • Arni

      Kaj pa hoces vedet jerajeva je v janso cernac v jerajevo jansa v jerajevo in se v kustec lipicarjevo, , no lipicarjeva ni kriva, v janso je tut tomceva, aja jansa peca tut bratuskovo , jo je vcasih

     • Tweety Bird

      Daj Arni, pol pa ti nekaj pametnega napiši…samo ne nakladat :)

     • janko

      Nocoj si pa zelo poredna!

     • strelec

      Takšni kot ti že k…a

  • sprehajalec

   Kaj potem predlagaš? da volimo sedanje komuniste?

 • Artur

  Bandera rosa? Že že . Kaj pa banda rdeča, zločinska, lažniva, lopovska ?
  http://www.zgodovina.eu/slovenci/of/osvobodilna_fronta.htm

  • Peter

   Smrdeča zvezda, no?

   • žogica

    Rdeča zvezda, noo !

    • Artur

     Satanistično komunistični pentagram.

  • strelec

   SLOVENCI a nam ti komunistični ZOMBIJI že javno grozijo,ne na panoje v njihove hude jame zasipat pa zašvasat.

 • Peter

  Je že kdo od levih provokatorćkov povedo, kje su miljuni?
  Ni.
  Itak,janša je šu pa u jajc, de.

  • janko

   Pero, nisem sicer levi, ne provokator, vem pa kje su miljuni – v davčnih oazah!

   • Peter

    Ja, ampak, sori, ti nis zanimiv.
    Zanimivi so tisti, ki pluvajo po desni, pa ne znajo povedat, kje so miljonu, ki jih je pohopsala levica, no

   • Tweety Bird

    Peter je provokator in trol :)

    • janko

     A ne ti, posebno tebi pašejo takšni pridevki?!

     • Tweety Bird

      Ne, Peter je trol… v Halozah rečemo trotl :)

     • Marjan Lepoglav

      Mačka bom spustil nate grda p(ti) čka pokvarjena!

   • Peter

    tumpek se obešaš name..le zakaj saj sem provokator in trol, no.
    jaz se obešam nate, ker si prevzemać portalova, đek in kalibar hude sorte, de…

    • janko

     Jaz ti tega nisem reku.

     • Peter

      Ja, ti si bil medij.
      Te najbolj bedne provokatorčke mam blokirane, ko pa mu nekdo odgovori, vidim, da je tukaj ta luzer.
      zato si padel vmes, nič kriv nič dolžen. Sori, no.

 • Tweety Bird

  Mene tudi zanima kje so milijoni ki jih je Janša skril. Od orožja dalje??????

  • Marjan Lepoglav

   Takoj moraš zmoliti 5 očenašev in 6 zdravamarij pokvarjenka! Tonin je naša odrešitev za pokvarjeno vesoljno slovensko deželo. Upam, da pride sodni dan in vam spere duše pokvarjene!

 • Peter

  tumpek, investiru jih je u vikend na soći pa u australsku kliniku, de, sej veš, ke se zdaj neumenga delaš, de.
  Pa mal je še ustal, pa si je kupu enu novu gumu za volvota, je bla res že slaba, de.

  • žogica

   A si že bil tam na zdravljenju, Peter?

   • Tweety Bird

    Peter redno hodi v Polje…tam se srečuje z Janezom :)

    • janko

     Ti pa ne pozabit se jutri zvečer pravočasno vrnit na zaprt zdravstveni oddelek!

     • Dr. Marjan Lepoglav

      Aha, torej je tukaj. Včeraj je ušel iz zaprtega oddelka skozi wc okno.

    • žogica

     Sta dobra prijatelja?

     • Sale

      Ozkoritna tesna prijatelja

 • Tweety Bird

  Ne za ljudi, ne za blaginjo, ne za narod,… ampak za Janšo. Če to ni žalostno :(

 • Peter

  tumpek pa kaj si ti zaen mazohistek, no?
  iz dneva v dan te jebem v glavo (razen takrat, ko se mi res ne ljubi), pa še kar rineš sem in se pustiš jebat, no?

  • sprehajalec

   Šiht je le šiht.

   Tuppek v principu ni tipičen levičar, da vztraja na šihtu…

   • Tweety Bird

    Jaz sem upornica par excellence…moj Tunek tudi. V mladosti sva bila hipija…malo travo kadila…pa to… :)

    • janko

     Uuu, je bilo pa veliko trave…. posledice lahko edino zemlja ven potegne!

     • Tweety Bird

      Prav dovolj je bilo “travice”…da si bil malo v rožicah…pa seks je takrat bil ekstra dober :)

     • janko

      Takrat so ti še delovali hormoni, danes pa deluje samo še žlehtnoba.

     • Tweety Bird

      Mojemu Tuneku še vedno picek stoji…vsak dan. Srečna sem :)

    • Arni

     Komunisticna placanka

     • Tweety Bird

      S Tunekom sva oba bila v ZKS…po službeni dolžnosti. Pa saj ni bilo slabo :)

     • Arni

      Saj vsi ste enaki gnoji

     • Tweety Bird

      Plače smo imeli dobre…no, saj so še danes. Nič mi ne manjka :)

     • Dr. Drko

      Seveda je bilo zelo slabo, saj sta pristala v kleti pri najtežjih primerih.

    • sprehajalec

     Moja mama še danes zakuri travo. ki jo nagrabi za živo mejo. Pa ni več mlada. To se kadi.

     hebeš takšne upornike…

     • Tweety Bird

      Weed moj dragi…weed :)

     • sprehajalec

      Kaj naj vem? na kaj namiguješ, da bi moral vedeti?

     • Tweety Bird

      Ti si malo tup…no, tako malo :)

     • sprehajalec

      Zakaj to misliš Tuppek? Ali pa si pač vajen le humorja Borisa “rdečega” Kobala….

     • Sale

      Ne malo kar orenk .

     • Sale

      Te je zlorabljala ti pa svoje hajjajajaj

     • sprehajalec

      Nije Balkanka sale…

  • Dr. Marjan Lepoglav

   Na njem preizkušamo nova antikomunistična zdravila in je malo hiperaktiven. Naslednja faza je koma.

 • Peter

  Si ti kadiu srobot, tumpek, če bi travo vleku ne bi biu tok glup, no.

  • Arni

   Se delas tok nedolzenga pa si dalec od tega

   • Tweety Bird

    pssst Arni… Peter je shizofrenik…rad se sam seboj pogovarja…pa pije tudi :)

    • sprehajalec

     Tumpek povej raje kako si tiče vlekel, ne travo?

     • Tweety Bird

      Tunek ne vleče tičev. Vlečem pa ga jaz Tuneku…no, on mene tudi obdeluje :)

     • sprehajalec

      Tunneka ti vlečeš Tuppek, ko greš scat.

     • Sale

      Pusti ptičko ti maš svoje pankrte pedofil

     • sprehajalec

      kako beše, Srbin viljuškama a engleska kraljica rukama, ha, ha, ha…

     • Sale

      Nimajo vsi iste navade kot tvoji otroci hahhahahhHa

     • sprehajalec

      nisu oni balkanci sale. mane se toga…

    • Sale

     A pedtder je Janša vse njegove simptome ima

 • Dr. Marjan Lepoglav

  POZOR!

  Tweety bird oglasi se na zaprtem oddelku po tablete!

 • Dr. Marjan Lepoglav

  POZOR!

  Tweety bird, oglasi se na zaprti oddelek po tablete in injekcijo! Bolje boš. Obljubim.

 • Tweety Bird

  To, da ima Janša kakršnekoli šanse za zmago, je lep primer “fake news”…he he :)

  • sprehajalec

   V mislih imaš seveda fejk Janeze Janše…

 • žogica

  Jaz sem se odločila, da volim Janeza Janšo !

  • sprehajalec

   hihihihi Žogica, kar vztrajaš pri svoji premetenosti, hihihihi…

  • janko

   Bilo bi lepo ampak dvomim da se po neprestanem kotaljenju klikerji lahko toliko stabilizirajo.

   • žogica

    A veš unega, ki kandidira v Grosupljem….

    • sprehajalec

     A unga hihihihihi Žogica. ti ti premetenka….

     • Peter

      Žogica, se ji je poboljšal?
      Žal, sem jo spet blokiral, ker se je obnašala kot tisti cepci iz krdela, ki tulijo v en glas in se jim zdi, da se majo fajn.
      Pa je nekaj časa kazala, da zna bit normalna, no.

     • žogica

      Blokiral si me, Peter? Res sem žalostna !

  • Sale

   To Janša bo crknul.od sreče hahhahahah.stegnu se bo z Uršo crtom in Jakobom hjajajaj

 • Vidiš tu kakšno nezakonitost ?
  Kako bi ravnal ti v podobnem primeru ?

  • Mirko Sedlar

   Jaz bi se na njegovem mestu nekam umaknil in živel od denarja ki ga je nagrabil …..
   Postopek zoper akterje je “ZASTARAL”
   Kar ne pomeni ne da so krivi ne nedolžni ….
   Z spretnim manevriranjem in izogibanjem je dosegel samo to da ga za isto stvar ne morejo več sodno preganjat kar je daleč od nedolžnosti….
   V tem se strinjam z njim”KRIVO SODSTVO”
   V kolikor bi imeli zakon in pa sodnike tožil e kot v primerljivih EU državah bi nam bilo lepše in velika večina od Zidarja,Bavčarja,Kordeža….. med njimi tudi JJ bi bila tam kamor spadajo ….
   Vsem bi nam bilo lepše ….

   • Zadeve zastarajo, kadar sodišča tako hočejo, ker postanejo zadeve prevroče in ne znajo “štrikat” naprej.
    Stranka v postopku ne more vplivat na zastaranje, ker imajo sodišča v rokah “škarje in platno”
    To bi lahko vedel, če si se lotil debatirat.

   • tohuvabohu

    Butl. Postopek ni mogel zastarati, ker ga sploh ni bilo. Samo čakali so zastaralni rok.

   • baubau

    NE drži:Tisti,ki jim krivda ni izrecno in nedvomno dokazana,so po pravu nedolžni.

 • korupcija land

  slovenka HILDA tovšak mora bit predsednica ali pa županja!!!!!!!!!!!

  • Peter

   Ti maš pa problem s hildo, vidm, no.
   Zidar je večji frajer…

   • Rožle

    Zidar-:..”Ni zmožena več normalega komuniciranja……
    Pogovor večkrat nanese na zvezo Nato, Gadafija in Tita ….”

    • Peter

     Isto je s korupcija land modelom, no

 • Peter

  Mirko Sedlar, tvojemu tov jankoviću so odpisali 16 miljonov dolga.
  Glej, verjetno s tvojo računico ne dojameš, da je 16 mio malo več kot 900,000, pa nič ne skrbi, veliko je še takih.
  Samo drugi se ne brukajo pa ne pišejo neumnosti okol, tko ka ti, de.

 • Dostmamrecesije

  Dobr, da se Zorangutan tako vede, ker to daje SDS samo prednost.

 • Rožle

  Ko bo Čelo počasi zapel o Zokanu kakšna frenda sta bla pri biznisu ..
  bo še veselo ..

 • Tweety Bird

  Zoki vas je jebal…in jebal vas bo naprej. Prepameten je za vas desnosučne. Jaz pa se grem jebat z mojim Tunekom… Lahko noč :)

  • Dostmamrecesije

   Odjebi že enkrat.

   Lnočko

 • korupcija land

  slovenka HILDA tovšak mora bit predsednica ali pa županja!!!!!!!!!!

 • Rupnik

  nova24tv.al to pomeni da boste vi igrali pošteno igro in v vaša soočenja vključili tudi stranko Zedinjena Slovenija?

  • Mirko Sedlar

   Hahaha

 • Lonka Tonka

  SDS

 • herman

  Zoki ni z vsemi svojimi barabijami nagrabil toliko kot Janša s prodajo orožja in s Patrijo. Je pa res, da oba spadata na Dob.

  • Sale

   Retard familija Janša je poginila jugu hvala bogu

 • večni srb

  Zakaj bi Janšo odnesla Patria, ki je bila samo še en poceni politični konstrukt,kakršnih smo pri nas že navajeni?

  Janša je bil predsednik Sveta Evrope,pod katerim se je v Evropski uniji začela velika finančna kriza, ki so jo plačale v krvi številne članice unije, med katerimi velja izpostaviti Grčijo. Janša je bil na Dobu tudi zato, da je lahko Slovenija poslala močno sporočilo uniji, kako s članstvom mislimo nadvse resno.
  Ko pa so videli, da nikjer v svetu ni nihče odgovarjal za mega inflacijo, so Janšo morali izpustiti, saj izjema potrjuje pravilo.

  Po celem svetu, je izginila polovica vsega denarja. Kaj to pomeni?
  Denar seveda nikoli ne more izginiti, samo vrednost so mu prepolovili tako, da so ga natisnili še enkrat več, sicer je bila potem osnovna enota pol manj vredna, vendar je zdaj denarja enkrat več kot pred krizo in ga je naenkrat za vse dovolj.

 • večni srb

  Tudi Jankovič je leta 1991 pomagal uničevati ljudi zato, da smo dobili to fake državo.
  Biol je namreč eden od najbolj vidnih Drnovškovih poslovnih managerjev, ki so potem pognali celo gospodarski sistem skozi samo dno, uničili in razprodali so vse, razen kar je prisesano na nemško težko industrijo.
  Komunisti so si to prislužili z naravnim pravom, ta podjetja so postavili na noge s socializmom in zato je logično, da so z njimi tudi propadla oziroma so oni pobrali kar je bilo še kaj vredno.

  Pravo vprašanje je torej kam so vsi Drnovškovi ljudje preselili svoj kapital, Jankovič se bo preselil na Dob edino v primeru, če ga je kupil in ga bo zaprl, nato pa spremenil namembnost v svoj turistični kompleks.

 • šmentanamuha

  Gašer Blažič je zadel v polno. Uporabil je najboljšo možno besedo, ki ustreza stanju stvari: džihad. To je sveta vojna levih džihadistov proti vsem, ki bi poskusili ogroziti njihove privilegije, ki so jih skrbno gradili cela desetletja. Kdor bo poskušal porušiti partijsko trdnjavo, ga obsojajo na smrt. Zdaj tisti napis na transparentu na seji RTV SLO na sedežu naše javne televizijske hiše pred dvema letoma, kjer je pisalo SMRT JANŠI, dobiva smisel. Jankovič je samo en balkanski bebo, ki je povedal na glas, kakšen je dejanski scenarij partije.

 • šmentanamuha

  Glede na to, da sta oba Jankovičeva sinova že prijavljena v tujini (na Hrvaškem), svetujem njunemu očetu, naj si pravočasno uredi stalno rezidenco nekje izven Slovenije, dokler je še čas. Pujs balkanski, nakradel si dovolj, zdaj pa izgini od koder si prišel. SDS je očitno edina opcija, da bo nekdo v tej državi končno naredil red.

 • garfi

  za udbomafijske leviČĆarje je tudi ptičje strašilo za predsednika boljše
  kot razredni sovražnik JAnez JAnša
  končal bo njihovo plenjenje in uničevanje in nakradeno bodo morali vrniti
  JANKOVIĆA in KURČĆANA V ZAPOR !!!
  SVOBODA SLOVENIJI !!!

 • Se ti fino zdi, ker misliš, da si koga prepričal.
  LAŽ IMA KRATKE NOGE, veš.

  • Mirko Sedlar

   Da saj to pravim vedno jih dobijo z prsti v marmeladi potem pa je “KRIVISODSTVO KRIVO”
   Orožje,Krediti,zaposlovanje družinski članov…..
   Kako jim lahko vrjamete JJ je pozival ljudi naj ne plačujejo rtv prispevka ….
   Nauk zgodbe njemu so od posranske plače odtrgali se mu ni tistih 155e ni nič poznalo ….ovčke kj so mu sledile v pozivu pa so potem na karitas in RK hodili po pomoč ko so jim od tako malih penziji odbili kar jim je veliki vodja svetoval.
   Upam da je kdo prošnjo naslovil na Trstenjakvo in zaprosil naj mu povrnejo odtegnjen znesek …..
   Vendar mislim da ne raje so po položnicah zbirali za vračilo obresti kredita najetega v BIH pri tako imenovanih “OPANKARJIH”
   Saj ko so denar potrebovali pač “JUŽNIH BRATOV”niso zmerjali …..
   Ker so pa zaradi kot źe nekajkrat zaradi napačne interpretacije zakonov kredit morali vrniti so pa zopet začeli pljuvat po svojih “OPANKARJIH”

  • Rožle

   Itaq..
   Ravno tako kot jih ima ..Milan Kućan …

  • Den456

   Ta lep slovenski pregovor je odlično potrjen s tovarišem Milanom Kučanom.

 • Zora

  A ste postali muslimani, da uporabljate njihov besednjak nora24?

  • wert

   Vse dok ne pukne zora !

   Janez JANŠA je CAR…. SDS najbolj domoljubna stranka…. VOLITE Janeza JANŠO !

   • Sale

    Volite Janšo .da bo lahko končno v miru umrl.kap ga bo zadela če zmaga .to Janša bo umrl hvala bogu

  • šmentanamuha

   Nasprotno, uporabili so zelo primeren in nazoren besednjak. Tako mogoče še komu potegne, zakaj v resnici gre. Sicer pa glede na slabšalnico, ki si jo uporabila, očitno sodiš v levi pol in se z levim džihadom očitno strinjaš.

   • Zora

    Zame ni primeren, je pa najlažje mešati jabolka in hruške, da se lahko na koncu vse prekrije – je vse enako!!! Pišite v slovenščini ker smo v sloveniji in kakor še vem, še nismo postali muslimanska država. Ali bi si nora 24 to mogoče potiho želela, da bi potem imeli dovoljenje za ubijanje in maščevanje?

    • šmentanamuha

     Slab argument. Ne komentiraš Jankovičeve izjave in govora in poziv k linču, ki si ga je dovolila levica, in tipični levičarski maniri to pripišeš nasprotnemu polu, kar je še nelogično povrhu. Značilno za levico je tudi pomanjkanje pameti, kar poskušaš kompenzirati z izrazom “noraTV”. Avtor članka je zelo bistro naredil povezavo med islamskim džihadom in slovensko levico.

     • Zora

      Komentirala sem tisto kar me je zmotilo. Đihad obstaja samo znotraj Islama, vse ostalo pa je ali vojna napoved, spor, maščevanje itd. znotraj konteksta seveda. Komentar ni bil namenjen drugim komentatorjem, ki ste očitno tkaj z namenom da se prepirate drug z drugim, ampak neizobraženim in tudi brez pameti pisunom, na novi in demokraciji, pa če ga berejo ali pa ne. Vam pa svetujem, da se ne vtikate v komentarje ki jih ne razumete.

     • šmentanamuha

      Draga gospa, očitno ne razumete, kaj pomeni prispodoba, še manj celoten kontekst, v katerem je bila uporabljena, torej se vtikujete v nekaj, česar ne razumete. Ne razumete pa tudi principa komentiranja na javnem portalu, ki ni vaš zasebni. Če torej puščate svoja sporočila tukaj, lahko nanje odgovarja, kdor hoče. Cenzurirano pisanje pa imate na MMC portalu, kjer moderator skrbno odbere, čigav komentar bo objavil in čigavega ne. Mislim, da prav vam manjka tista pamet, ki jo oporekate drugim.

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, kjer okupatorji in izdajalci slovenskega naroda vladajo.
  Da bi lahko vladali še naprej uvažajo nove okupatorje in poturica ijim je pripravil teren, da bodo lahko imeli svoj center iz katerega bodo terorizirali slovesnke dežele.
  Poturica ima s svojim delovanjem ravno nasprotno vlogo, kot jo je imel Andrej Turjaški, ki je okupatorjem preprečil vstop v slovenske dežele z zmago pri Sisku.
  Podlostim te okupatorske zalege ni ne konca ne kraja.

  • Sale

   Smrt Sloveniji živela muslovenija .insa ins

 • herman

  Zoki ni z vsemi svojimi barabijami nagrabil toliko kot Janša s prodajo orožja in s Patrijo. Je pa res, da je kriminal kriminal in da oba spadata na Dob.

  • Peter Leskovar

   A ti imaš kakšne dokaze o svojih navedbah o Janši, al si naravno tako retardiran? Če nimaš dokazov, ti svetujem, da najdeš dokaze, v nasprotnem primeru bom storil vse, da te zvlečem na sodišče zaradi klevetanja in povem ti, da bo to zate zelo drago. Verjetno boš do konca življenja revež. Torej herman, kje imaš dokaze o navedbah glede Janše?

   • rubec

    V Hrastovcu jih ima v sefu samo do njih ne more ker je zaklenjen. On ne sef.

    • Brutus

     Herman! Če imaš dokaze da je JJ trgoval z orožjem in jih nisi predal pristojnim organom, si sokriv tega ”trgovabja”! Čer pa dokazov nimaš, potem pa drži gobec in ne nakladaj neumnosti!

   • ljubinica

    Ha ha
    Herman?
    Imam blokiranega, ceprav tega nicka nisem nikoli blokirala …
    Pomeni, da je “herman” samo novo ime enega od aboniranih rdecih provokatorjev, ki smetijo ta forum ….

 • Sale

  Se ena tožba .Zoki dobil boš peneze od nove TV hahhahahah.

  • xtc

   Ja na Dobu morda,vse bolj ga j*** EK zaradi lekarn kjer bo morala Ljubljana plačati 130 mi8ljonov in obresti,predlagam referendum ,da odločimo to ,da plačajo to izključno ljublančani tako ali drugače.

 • TOML

  Tega komunistično srbskega klošarja bomo prvega zagnali na trajekt,
  ko se bo začelo čiščenje rdečega gnoja.
  Pol pa naprej, spisek je dolg.

 • milanček

  ta čefur, lopov, prevarabt, lažnivec itd, bi moral že 10 let sedeti v zaporu! Upam, glede na naše skorumpirano sodstvo, da ga bo njegova golazen , mafija sama pospravila, dolgovi rastejo!

 • Igor Kavalar

  Z Jankovićem je nekaj hudo narobe, mislim da trpi za sindromom več identitet, ki so med seboj v konfliktu, zato tudi takšni mentalni izbruhi.

  • wert

   Mogoče pa ima inflammationem denarnice

  • anzek

   Mislim, da ne… v sanjah se mu prikazuje postelja na Dobu. Veš, nočne more, pa prikazovanje JJ v sanjah…pustijo posledice!!

 • Petrica Kerempuh

  Mafijankovič skupaj s balkan trenirkarji izrekel FATVO zoper Janeza Janšo.

 • FORT WORTH

  Jankovic s turskimi predniki in koreninami…
  Dzihad ima v DNK !

 • Matej Ulec

  Gnus od gnusa ta Jankovič.

 • primoz

  Jankovič preden odpreš usta nam plačaj DOLG! Smo pošteno delali TI KI SO TE POLNA USTA SOCJALIZMA IN DELAVSKIH PRAVIC PA TEH DELAVCEV NE PLAČUJEŠ!! Ni ga večjega GNUSA od človeka kot je Jankovič in ta človek se mirne duše kot govornik na dan praznovanja delavskih pravic pripoveduje o vrednotah,delavskih pravicah in TD.. mislim da je samo v Sloveniji možno,da o vrednotah in delavskih pravicah lahko na praznik dela kot slavnostni govornik govori človek ki je dolžan DELAVCEM , PODJETJEM,DRZAVI,BANKAM MILJONE

  • ljubinica

   Nic manjsi GNUS pa niso presstituti MSM, ki ta poden od cloveka propagirajo …
   FUJ!

 • baubau

  no,saj je samo oponašalec

 • Augustus

  Kaj češ, seješ veter – žanješ vihar! JJ ni pustil Zokiju, da prihvatizira Mercator, zdaj pa imamo sranje vsi! Ampak, če/ko ne bo več Zoki župan Ljubljane in se bo slučajno našel kljukec ter postavil spomenik kakim domobrancem, ga bomo podrli, kot si rekel keks! Najprej spomenik, potem pa še koga, ki bi si supal kaj lajati nazaj. Smrt fašizmu in kolaborantom, svoboda narodu!

  • D Zen

   ok osliček, poznamo tiče tvoje baže, pojdi volit nove obraze. ne bo bolelo ko ti ga bodo vtaknili, si že navajen.

  • xtc

   Nič ne boš podrl usr****** se boš v plenice in nič več.

 • plavi-mil

  Ma ga ne volim, pa če mi drži pištolo na glavi.

  • D Zen

   to te samo hoče mal popraskat!

 • D Zen

  Ajde čafci šef na betajnovoj vas čeka, strnite vrste! piče zastonj, vlekla bo severina!

 • domovina mili dom

  Ej opankar, te je strah šibe božje? Torej imaš umazano vest. Če navijaš za rdeče morilce, ti jo tudi Bog ne spere.

 • Amerikanc

  Gioseppe je pred kratkim povedal zgodovinsko resnico; povedal je namreč, da smo odšli iz Yuge zato, ker z Srbijanci enostavno nismo mogli živeti. Zoki, svoji te pribijajo na pranger !

 • Matevzh iz Glanza

  SDS bi lahko imel za geslo, tako zapisano:
  POD MOJO VLADO VAS NE BO VEČ J…!

 • Boris Valenčič Monarh

  ODREŠILNI VIDEO ZA LJUBLJANO IN SLOVENIJO

  http://www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Y&t=1s

  Ljubite Kučana, Žokoviča in njihove pasme ljudi!

  To so le ekstremno teroristični kriminalci, kateri zavajajo ljudi z
  njihovimi poudarki na socialističnih vrednotah, 2. svetovni vojni in 10
  dnevno režirano vojno “za Slovenijio”, za katero so se z JNA in
  Miloševičem le dogovorili, da bi tako to vojno lahko razširili na
  celoten Balkan in imeli na ta način priložnost pobiti čim večje število
  njihovih sovražnikov.

  Janeza Janšo, hlapčka CIA-e so le izrabili za neka “herojstva”, prav
  tako Franja Tuđmana. Današnja stvarnost pa je takšna, da so Hrvati od
  Srbov ogroženi iz Srbije, Bosne in še iz Slovenije. Nato in Amerikanci
  jim ne bodo mogli pomagati, ko jih bodo navedeni “stisnili” za vrat
  dokončno iz treh koncev. Le Rusi bodo priskočili na pomoč, toda ne
  Hrvatom in Slovencem!

  Z inscenirano vojno za Slovenijo so uvozili nešteto beguncev iz Bosne,
  le ti pa bodo kot vedno do slej volili NAMIŠLJENE KOMUNISTE, kateri kot
  rečeno le izrabljajo takšne teorije in “komunistične” ideologije, za to,
  da lahko nemoteno ropajo in kradejo SLOVENIJO.

  Posodobili pa so stare komunistične grožnje z muslimanskimi sekanji glav
  in tako so meni, sicer neuspešno, že grozili, kar na sodni obravnavi,
  dne 9.3.2018, na okrajnem sodišču v Ljubljani; zadeva: II K 574/2017. Te
  grožnje s sekanjam glav mi je posredoval Peter Kušlan, Jankovičev tesni
  sodelavec še iz sistema Mercator. Še pred časom pa je meni in Martini
  zagotovil, da naju bodo “komunisti” postrelili.

  Namreč Kučan, Jankovič in njihova tolpa si prisvajajo moje obsežno in
  uspešno zgodovinsko delo namenjeno dobriti sveta in Slovenije, prav tako
  pa si prisvajajo zasluge za NOB!

  Seveda, brez njihovega “vsestranskega” mafijskega nasilja ne gre!

  To njihovo nasilje vključuje na vso žalost še “pravosodje”, policijo,
  javno upravo, in številne strahopetce ter ostanke režimskega sistema iz
  časov komunizma.

  Vsi TITOISTI in njegovi nasledniki ter zagovorniki, so SOKRIVI in krivdo
  tako tudi prevzemajo, za vse povojne poboje SLOVENCEV, pa tudi Milan
  Kučan, Zoran Jankovič in Svetlana Makarovič!

  Torej je v današnjem trenutku jasno izkazan njihov namen, POBITI ŠE
  PREOSTANEK AVTOHTONIH SLOVECEV!

  Gangsterji kot so Milan Kučan in Zoran Jankovič si ne morejo nikakor
  lastiti zaslug za NOB ali katero koli drugo dobrobit ljudem, saj so ves
  čas le ROPALI, KRADLI, UNIČEVALI in UBIJALI POŠENE LJUDI!

  BERITE: http://www.monarh.si
  in
  http://www.predsednica.si

  http://www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3

  http://www.monarh.si/ch/index.html

  http://www.monarh.si/cevh/zvezda.htm

 • Ivan Tomaslavic

  Ponudba za zavarovanje posojil

  Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: se obrnite na:
  pošta: [email protected]
  whatsapp: +33756850359
  viber: +22995608568

 • Boris Valenčič Monarh

  Zoran Jankovič je povsem brezpredmeten strahopetec,
  kateri je le uvidel, da izgublja bitko s svojimi podlostmi, katere je lansiral proti meni SLOVENSKEMU KRALJU.

  Bil je veliki strahovladni srbski up slovenskim kriminalcem ”levičarjem”, kateri so izropali Slovenijo.

  Ko sem mu uspel javno predočiti ( http://www.zml.si ) njegov razvalinski sistem delovanja na njegovih projektih s katerimi je le oškodoval veliko število ljudi in na račun njih sebi pripenjal medalje, se sedaj počuti razkrinkanega.

  Razkrinkana je tudi njegova najpodlejša mafijska vloga, saj je preko osnovne šole Miška Kranjca izvajal atentat na moje otroke in mojo družino.

  Skupaj z Milanom Kučanom sta se hvalila celo, da je zasluga za osamosvojitev Slovenije njuna, s čimer sta seveda hotela okrasti moje delo.

  Sedaj strahopetec Zoran Jankovič uprizarja sam sebi grožnje, ker ne more, čeprav čez sodišče groziti drugim niti z muslimanskimi grožnjami, da bo pač svojim žrtvam odsekal glave.

  Policija je seveda velik sestavni del njegove strahopetnosti in nosi prav tako ogromen delež krivde pri podpiranju takšnih kriminalcev.

  Tudi Kučanov ZANZI svinjak, se je pričel podirati.

  Nikakor ne verjamem v to, da je Zoranu Jankoviču kdor koli grozil, kajti grožnje so zanj povsem nesmiselne in takim strahopetcem kot je on, le v prid.

  berite: http://www.predsednica.si/kronika.htmhttp://www.monarh.si

  Boris Valenčič, dr. okultnih znanosti

  ODREŠILNI VIDEO ZA LJUBLJANO IN SLOVENIJO
  http://www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Y&t=1s

  http://www.predsednica.si/kronika/elkomandante.htm

  Ljubite Kučana, Žokoviča in njihove pasme ljudi!

  To so le ekstremno teroristični kriminalci, kateri zavajajo ljudi z njihovimi poudarki na socialističnih vrednotah, 2. svetovni vojni in 10 dnevno režirano vojno “za Slovenijio”, za katero so se Milan Kučan in njegova tolpa, z JNA in Miloševičem le dogovorili, da bi tako to vojno lahko razširili na celoten Balkan in imeli na ta način priložnost pobiti čim večje število njihovih sovražnikov.

  Janeza Janšo, hlapčka CIA-e so le izrabili za neka “herojstva”, prav tako Franja Tuđmana. Današnja stvarnost pa je takšna, da so Hrvati od Srbov ogroženi iz Srbije, Bosne in še iz Slovenije. Nato in Amerikanci jim ne bodo mogli pomagati, ko jih bodo navedeni “stisnili” za vrat dokončno iz treh koncev. Le Rusi bodo priskočili na pomoč, toda ne Hrvatom in Slovencem!

  Z inscenirano vojno za Slovenijo so uvozili nešteto beguncev iz Bosne, le ti pa bodo kot vedno do slej volili NAMIŠLJENE KOMUNISTE, kateri kot rečeno le izrabljajo takšne teorije in “komunistične” ideologije, za to, da lahko nemoteno ropajo in kradejo SLOVENIJO.

  Posodobili pa so stare komunistične grožnje z muslimanskimi sekanji glav in tako so meni, sicer neuspešno, že grozili, kar na sodni obravnavi, dne 9.3.2018, na okrajnem sodišču v Ljubljani; zadeva: II K 574/2017. Te grožnje s sekanjam glav mi je posredoval Peter Kušlan, Jankovičev tesni sodelavec še iz sistema Mercator. Še pred časom pa je meni in Martini zagotovil, da naju bodo “komunisti” postrelili.

  Namreč Kučan, Jankovič in njihova tolpa si prisvajajo moje obsežno in uspešno zgodovinsko delo namenjeno dobriti sveta in Slovenije, prav tako pa si prisvajajo zasluge za NOB!

  Seveda, brez njihovega “vsestranskega” mafijskega nasilja ne gre!
  To njihovo nasilje vključuje na vso žalost še “pravosodje”, policijo, javno upravo, in številne strahopetce ter ostanke režimskega sistema iz časov komunizma.

  Vsi TITOISTI in njegovi nasledniki ter zagovorniki, so SOKRIVI in krivdo tako tudi prevzemajo, za vse povojne poboje SLOVENCEV, pa tudi Milan Kučan, Zoran Jankovič in Svetlana Makarovič!

  Torej je v današnjem trenutku jasno izkazan njihov namen, POBITI ŠE PREOSTANEK AVTOHTONIH SLOVECEV!

  Gangsterji kot so Milan Kučan in Zoran Jankovič si ne morejo nikakor lastiti zaslug za NOB ali katero koli drugo dobrobit ljudem, saj so ves čas le ROPALI, KRADLI, UNIČEVALI in UBIJALI POŠENE LJUDI!

  BERITE: http://www.monarh.si in http://www.predsednica.si

  http://www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3

  http://www.monarh.si/ch/index.html

  http://www.monarh.si/cevh/zvezda.htm

 • mapu

  Kakšen bumbar moraš biti, da odstopiš, razpustiš parlament in ponovno kandidiraš?
  To res lahko naredi največji bumbar, in tak bumbar je vodil državo.

 • Ribič

  Je potrebno še kaj dodat

 • mapu

  Orangutan je res shizofrenik…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!