Župan Janković – glavni homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni aktivist

Foto: iStock

Pred dnevi so bili starši in slovenska javnost ponovno opozorjeni na nezakonito vsiljevanje nekakšnih certifikatov »LGBT-prijazno«. Kot da bi šlo za kakšno priznanje odličnosti, ne pa za prizadevanja, da se tudi pri nas otrokom vcepijo kontroverzna, sporna stališča in prakse, ki otroka doživljenjsko poškodujejo prav v času razvoja njegove spolne identitete.

Do vdorov homoseksualnega lobija prihaja v šolah, univerzah, celo v vrtcih. Žalostno je, da jih pri tem podpira celo Štrukljev sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture. Resen sindikat bi se namesto propagiranja škodljive ideologije lahko zavzel za spoštovanje slovenskega jezika na univerzah, uravnoteženo zastopanost moških in žensk v šolstvu in socialnem varstvu ter dela proste nedelje. Odbor za enakost bi lahko podprl mlade učiteljice za zgodnje odločanje za družinsko življenje in otroke ter namesto spodkopavanja narodovih temeljev pripomogel k splošnemu blagru in omiki.

Učbenik o Teoriji spola Ljubezen je ljubezen, spisan od “strokovnjakov” iz Amnesty International in sofinanciran s strani ministrstva za izobraževanje, kaže, da jim Cerarjeva vlada omogoča nezakonito vdiranje v vrtce in šole, na kraje, kjer bi morali biti otroci še posebej zavarovani, saj jih starši z zaupanjem prepustijo učiteljem in vzgojiteljem. In kaj bodo po novem dobili? Morda presenečenje, kakršno je zadnjega marca 2016 čakalo babico in dedka koroških dečkov, le da bodo tokrat otrokom (začasno) pustili telesa, za  začetek pa jim ugrabili duha?

Začelo se je aprila 2016
Ljubljanski vrtci so aprila 2016 dobili dopis Mestne občine Ljubljana, v katerem jih pozivajo, da se vključijo v pridobivanje t. i. “certifikata LGBT prijazno”. Vodstveni delavci vrtcev in šol so najprej izpostavljeni “izobraževanju” s strani homoseksualnih aktivistov, po uspešnem šolanju pa si lahko kupijo certifikat “LGBT prijazno”. Sicer Zoranu Jankoviću, vrhovnemu homo-lezbičnemu-bi-trans-inter-seksualnemu guruju, mogoče ne bodo več všeč in gresta lahko njihovo imenovanje ali služba h komu drugemu. Izobraževanja naj bi se udeležila vodstva ljubljanskih vrtcev, ki bi bila potem zadolžena za “prenos znanj na sodelavce”. Kot poudarjajo na mestni občini, je zaželeno, da se izobraževanja udeležijo tudi vzgojiteljice in vzgojitelji.

Foto: STA

In kaj po izobraževanju? Župan Janković podeli vrtcem certifikate v “obliki listine, v kateri so zapisane zaveze organizacije”. Hkrati bodo vrtci prejeli tudi nalepke in plakate, ki jih bodo morali obesiti na vidno mesto ob vhodu, s čemer bodo vsi vedeli, da “se nahajajo v LGBT prijaznem okolju.” Hkrati pa bodo imeli prejemniki certifikata enkrat letno privilegij, da se srečajo z županom na posebnem “sprejemu”. Soglasje za imenovanje ravnateljev vrtcev pa daje župan. In krog je sklenjen, spletkarjenje za kupovanje in posvojitve otrok se nadaljuje.

Kdo zagovarja posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam?
Dr. Mirjana Ule, socialna psihologinja in redna profesorica na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, Melani Centrih, ravnateljica Gimnazije Ptuj, dr. Roman Kuhar, redni profesor na oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani, in Matjaž Konvalinka, izredni profesor na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, ki je te dni kot prva izmed fakultet pridobila certifikat »LGBT prijazno«, so imena, ki si jih velja zapomniti.  Našteti so prekaljeni homoseksualni aktivisti, ki so v času družinskega referenduma decembra 2015 javno zagovarjali posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam. Homoseksualni lobi pa kljub jasno izraženi volji ljudi na družinskem referendumu decembra 2015 s teorijo spola napako človeškega razuma, kot pravi papež Frančišek,  vztrajno posiljuje ljudi, celo najbolj ranljive, otroke v vrtcih. Ob izdatni pomoči župana najlepšega mesta na svetu.

Franci Donko

 • Miro Jereb

  LGB okolje NE MORE BITI NIKOLI PRIJAZNO. Sploh pa s tem moriti otroke je popoln nenaraven nesmisel. Tudi muslimansko okolje ni prijazno…pjdite v Sirijo…Jemen…Sudan…Ves ta BULLSHIT nam se vsiljuje s strani politikov ki so del tega ali pa zbirajo simpatije in glasove. Glasovi so važni…saj je čedalje več pedrov in lezbijk. Še pedofile dajmo vmes…saj imajo oni res radi otroke….Adijo Slovenistan.

 • šmentanamuha

  Jankovič bo za preživetje očitno naredil karkoli. Očitno mu voda teče v grlo in z veseljem bo vzel tudi sorosev krvavi denar. Gnus opankarski, zdaj te mam pa res zadost. Zapravu si vse moje simpatije in ves kredit, ker na začetku sem te podpirala, zdaj pa si postal grožnja za to državo. Vendar mora to spregledati tista večina, ki mu daje svoj glas na volitvah. Zdaj tudi mene zanima, zakaj t.i.desnica ni v stanju ponudit kredibilnega kandidata, ki lahko parira tem levim podganam, ki so zato uspešno speljale vodo na svoj mlin. Tudi Janša se nekaj spreneveda.

  • Valter BraniSlav

   Jansa… ah ta Janez… spominjam se ga se kot mladenica ki je lezel v rit partijskim strukturam…

   • tohuvabohu

    Kako je pa to izgledalo? Ali je pozvonil pri tvojih stricih in vprašal: ste vi mogoče Struktura?

   • Steiermark

    Ali je pri tebi tudi “potrkal” in tvoja jugorit je že bila “napolnjena” z partijskimi “strukturami” – skaratka, bila je že “oddana”!

 • Valter BraniSlav

  Franci zopet razmislja s svojo danko in povsod vidi tisto o cemer hlepeni njegova danka…
  Kdaj bo Franci koncno priznal da so mu vsec moski? To namrec civkajo ze vrabci na strehi:
  https://www.youtube.com/watch?v=xP4zr0agHSM

  • Valter BraniSlav
  • Halooo Valter Branislav….certifikate lezbijk in pedrov izobešajo po šoli. Zakaj je to potrebno?

   • Valter BraniSlav

    ??? kaksni certifikati? a da so gejem prijazni? In kaj je to slabega?

    • A ja sej res ti si privrženc TITO-ta?

     • Valter BraniSlav

      Jaz nisem privrzenec nikogar. Zvest sem samo svoji zeni, starsem, otrokom in vnukom. Ideologija me ne zanima, zanima me samo in izkljucno denar s katerim pomagam svojim potomcem.

      Imam pa na Titovo SFRJ lepe spomine. V Jugoslaviji sem pridobil izobrazbo ki sem jo kasneje uspesno prodal na zahodu. Najprej Gimnazija Kranj, nato studij na EF v Ljubljani… Pri 23 letih sem odsel v NYC in se tam ispopolnih v financah. Domov prihajava z zeno na dopust, sicer pa prezivim vecino casa v Londonu, nekaj casa pa v Miamiju in pri zeninih sorodnikih v Caracasu.

      Titovi SFRJ sem seveda globoko hvalezen za vse kar mi je dala… to je izobrazbo. Glede na to da sem intelektualno poprecen in da starsi niso bili bogati bi imel slabse moznosti za zivljenje ce bi bil rojen v ZDA…

     • dr Janez Sveti

      Če čebula nebi imela ČE bi na skretu PELI in ne ČEPELI.
      Dr Janez Sveti če bi bil ..

     • Ti še sam seb tem napisanim pravljicam verjameš.

     • Capi

      Potem se pa zjutraj zbudiš v realnost in greš ves zagrenjen pisat nebuloze, kot je ta tvoj prispevek……..

     • Steiermark

      Ali se s tvojim travestitom – “ženo”, ko gresta na počitnice v venezuelo, spomnita njegovih tovarišev in ostalih sorodnikov, ki živijo v komunističnem raju, v velikem pomanjkanju, jim vsaj prineseta kakšen rucksak prehrambenih izdelkov, pa kakšno rolo toaletnega papirja, ki ga v venezueli vidijo, če imajo srečo, samo na recept od zdravnika, ki mora poprej “strokovno” ugotoviti, ali so v zadnjem tednu kaj jedli – sicer niso upravičeni do takšnega luksuza, ker si nebi imeli česa brisati……

  • Steiermark

   Izgleda, da te je zelo prizadel, ko te je zavrnil, zato, v stilu pravih zavrnjenih pederajzlov sedaj blatiš prav njih, ki čutijo , gnus do takšnih sprevrženih spolnih iztirjencev, ki se v maniri pederajzla in pedofila tita ponujate in vsiljujete, kot si ti in ki si sam generiral ravno takšne invalide – spolne zblojence? Kaj nam pa imaš torej za povedati o “svojih” otrokih, ki jih bojda imaš s travestitom iz venezuele ?

 • učko

  Janković bo za denar ali pa zastonj naredil kakršno koli svinjarijo Sloveniji, še posebej pa Slovencem, čefur čarapanarski !!!

 • Zdej pa pomislite kako je ravnateljem in ravnateljicam težko ker morajo ta certifikat izobesti. Če ga ne so ob službo? Zaradi pedrov in lezbijk bo pameten človek ob službo? No tisti ravnatelji ki so geyi in lezbijke jih bodo pa z veseljem izobesili.

 • antimur

  Čeprav mi je slovenska zastava nadvse pri srcu, bi me bolj razveselilo, da bi videl na ljubljanskem gradu bingljati Jankovića kot zastavo.

  • Zgornji

   Bi se skoraj strinjal z tabo , … !!! ! !!! A si mislil to obešenega za jajca ? No, v tem primeru pa tudi Amennn !!! ! !!!

   • Steiermark

    … seveda če jih sploh ima, kar pa pri teh jugosrbskih komunajzarskih evnuhih ni opaziti!

 • Olga_10

  Dol s komunisti!

  • dr Janez Sveti

   A Jankovič je komunist?
   Ti bogca. Meni so pa govorili, da so komunisti delavci, ki se borijo za delavske pravice in delijo svoje premoženje med tovariše!

   DR Janez Sveti STM (samoupravljanje s temelji marksizma)

  • ogledalo

   Pa z domosransko zalego?

   • Steiermark

    saj to ste vi – zalega, ki “serje” po našem domu, Sloveniji, ki ste nam jo tudi ugrabili!

 • lili pili

  Vse kar ste napiali v naslovu je ena velika zmeda, sex je gibalo cloveskega razvoja. Tudi narava se kdaj zmoti pol pa pride do lezbik, gayev….. ampak to spremlja clovestvo skozi celo zgodovino zato jsz iz tega ne bi delal takega problema, stvar ni nalezljiva, se ne prenasa, prodobi se jo z rojstvom….

  Najvec pa otem pisejo tisti, ki nemorejo vec f…..

  • Zgornji

   TI SI PA SAMO ŠE EN DODATEN NAVADEN POKVARJEN SPOLNI IZTIRJENEC !!! ! !!!

   • lili pili

    Se eden, ki ne sexa in ne fantazira, pol pa si pijanec…

    • Zgornji

     Na srečo tudi pijanec Nikoli Nisem bil, čeprav sem v Četrtek spil 2 decilitra Refoška z Vodo skupaj, tako da se lahko za svoje zmote o meni zahvališ svoji naivnosti .

  • Sašo

   Vse to je res in kot praviš, homoseksualci so naravni, napaka narave, nič hudega, hudo je da se želijo s samooklicanimi pravicami postavljati nad ostale in si jemati tisto kar jim po naravi, kot praviš ni dano .

  • Anonimni_Profesor

   Oni hocejo na prvem mestu uniciti homofobijo zlasti mosko, ki pa je naravna posledica pravilne razresitve Ojdipovega kompleksa – to je da se moskim gnusi spolnost z drugimi moskimi. Ne gre se toliko za to kako proizvajati homoseksualce. Svoj nacrt izvajajo s socialnim inzeniringom nad otroki. Na otroke se zlasti decke pa tudi deklice pa delujejo take stvari dejansko kot spolna zloraba.

   • lili pili

    Zelo dobro profesor, sedi 5

  • ljubinica

   Spolnost je mocna stvar. Velikokrat z razumom neobvladljiva.
   Zdaj prihajajo na dan holivudske sprevrzenosti.
   Ravnokar sem prebrala o holivudskem igralcu, ki je pred leti posilil trinajstletnega soigralca. Nato ga je ignoriral. Zrtev se je v svojega posiljevalca zaljubila in silno trpela zaradi ignoriranja …. To se menda mnozicno dogaja ….
   Odrasel homoseksualec posili otroka in ga s tem spravi na pot homoseksualnosti ….
   Ce se otroke indoktrinira v prelricanje, da je vseeno, kako si “spolno usmerjen”, je to se toliko laze ….

   • ogledalo

    O homoseksualnosti iz Vatikana.Odvetnik Ulrich Weber, ki je zadolžen za neodvisno preiskavo, je podal zaključek, da je bilo od leta 1945 do 1992 vsaj 547 dečkov, ki so prepevali v katedralnem zboru Domspatzen, izpostavljeno telesnemu nasilju, najmanj 67 pa jih je bilo posiljenih. To je številka, ki dva do trikrat presega celo najbolj črna predvidevanja pred začetkom preiskave.

    Weber je dejal, da so nekdanji člani zbor opisovali kot “zapor, pekel, koncentracijsko taborišče” in da so bile to njihova najhujša leta v življenju, prežeta s strahom, nasiljem in občutkom nemoči… Toliko!

    • Steiermark

     Potemtakem bi bilo potrebno opraviti in raziskati posiljevanje titovih pionirčkov od samega odurnega tovariša psihopata, tita – ter objaviti , da bi ljudje končno spoznali da Lgbt in komunizem, sta enoinista ideologija in moč zla!

   • lili pili

    Dalec od tega, da bi jaz gaye zagovarjal, sem proti nasilju v sexu, so pa vsi ti medcloveski odnosi med spoloma in znotraj spolov vedno na meji kaj je se dovoljeno in kaj ni, kdor to prestopi, igralec ali duhovnik mora za to odgovarjati…

 • Zgornji

  OOOOOOO, KEEEEEEER SKRET SRBSKI POKVARJEN ZLOBEN SMRDLJIV GNIL JANKOVIČEV !!! ! !!!

 • Sašo

  To so ljudje ki so v stiskah, oni si ne vedo pomagat, potrebujejo strokovno pomoč..Janković je vedno tam kjer je neka manjšina ali marginalne skupnosti..zabiti ( polpismeni priseljenci z juga ) in homoseksualci ( čustveno nestabilne osebe ) so najlažji za manipulirat in Janković to ve, njegova edina vrednota je denar, za imeti denar potrebuje položaj, za imeti položaj potrebuje ljudi z dna družbe in tiste v stiski . Jaz ves čas govorim o tem, enak proces kot pri Hitlerju, ki je tudi manipuliral lahko z lačnimi množicami, le da gre tu pač vse v perverzne in verske skrajnosti, en pa v nacionalistične kot pri Hitlerju.

 • Anonimni_Profesor

  Spolni delinkventi tipa Jankovic se radi povezujejo z drugimi iztirjenci pa naj si bodo to pedofilski mohamedovi fanatiki, ki hocejo slediti zgledu svojega ustanovitelja ali pa aktivisti Lgbt ideologije spola, ki prav tako skusajo na vse nacine zlorabljati otroke. Njihov cilj je odpraviti “mosko homofobijo”, ki pa je naravna posledica pravilne razresitve Ojdipovega kompleksa. Namrec, da se moskim gnusi spolnost z Zato skusajo to doseci s socialnimi eksperimenti nad otroki kar pa dejansko deluje na otroke kot spolna zloraba in povzroca razlicne psihicne motnje.
  Vezati otroka v casu

 • dr Janez Sveti

  Če kje vrtec LGTB prijazen? A to pomeni, da so otroci LGTB?
  DR Janez Sveti Raznjasnjevalec

  • ljubinica

   Stiriletnikom bodo razlagali, da si lahko sami izberejo, ali hocejo biti deklice ali decki ali pa oboje (en dan se pocutijo kot deklice drugic pa kot fantki ….) ali pa nekaj vmes ….

   • dr Janez Sveti

    Torej jih tako mlade učijo, kaj je poklic politika?
    DR janez Sveti zmeden

 • janko

  Ko gledam to sliko, mi zavre!
  Pri živini ne uporabljam šibe, muho fentam šele, če noče nehati nadlegovati.
  Kdor pa svojo izrojenost želi vcepiti otrokom – s tem jih psihično in značajsko hudo pohablja za vse življenje!! – tem pošastim v človeški podobi bi pa z veseljem odsekal glavo!

 • ljubinica

  Zato hocejo “javne sole in vrtce” …. da mlade indoktrinirajo v svojo sprevrzenost ….

  • šmentanamuha

   Ja, na ta način bodo imeli roko nad njimi.

 • Pesjan

  Kaj je tista punčka na sliki nadomestek za Jankovičevo lezbično psičko??????

 • Vladimir

  Srbi v Srbiji so OK ampak tisti s slovenskim državljanstvom je …nimam besed kaj so Bog čuvaj Slovenijo

  • stroke

   >Dr. Mirjana Ule, Melani Centrih, dr. Roman Kuhar, Matjaž Konvalinka

   U mater, od kod toliko Srbov?

   • šmentanamuha

    To so Srbi?

  • Steiermark

   Kaj češ, nič nemoremo proti temu, kaj so storili pasjej…… titovega kova, z našo Slovenijo, ko so jo po 45 letu začeli filati z čefurji, z namenom, da počefuri ceo Slovenijo in za nameček so nam poslali ološ najslabše vrste, ki jih srbi niti sami ne marajo, doma!

 • Artur

  Jajo kdaj se bo slišal v parlamentu pa tudi med ljudmi na ulicah in trgih tvoj glas v zvezi s to svinjarijo ?Z njim ali brez njega kdaj bomo to gamad pokvarjeno enkrat razčefukali kaj se mora še zgoditi ? Mimogrede Jajo, Bošku ne sežeš niti do kolen. https://www.youtube.com/watch?v=R_h3FtuODks&t=132s

 • Poštenje velja

  Ljubljanski smrdljivi Ćefur.
  Ko bodo tvojim vnukom nabili kol v rit bos začutil vse prednosti tvoje doktrine.

  • freedomfighter

   Primitivec in homofob skratka spadas v ogrozeno vrsto ki bo kmalu iztrebljena

   • Poštenje velja

    Pedrov in naravnih izrodkov se nikoli nisem bal.
    Take kot si ti bo iztrebila narava
    sama.

    • Zgornji

     Kar pa Naravi nebo uspelo z Boleznimi, bodo pa Drugi Poskrbeli zanje , ker, taki kot so mohamedanci si že manejo roke nad pedri … !!! ! !!!

  • Steiermark

   Ali misliš, da oni ne spadajo v tisto vrsto, ki jim to naredijo kar doma, ob rojstvu, da še lažje privadijo te umazane zblojene realnosti?

 • indijanka

  Jankoviča, kot alfa samca, ki si vzame vse kar si zaželi in vlada kot pravi absolutist, je politika preoblikovala v guruja, ki se zavzema za ljubezen vseh vrst. Očitno smo se znašli v nekem časovnem zamašku črne komedije..a ne?

 • ogledalo

  Še ena na temo homoseksualnosti in deviantnosti iz Vatikana. Odvetnik Ulrich Weber, ki je zadolžen za neodvisno preiskavo, je podal zaključek, da je bilo od leta 1945 do 1992 vsaj 547 dečkov, ki so prepevali v katedralnem zboru Domspatzen, izpostavljeno telesnemu nasilju, najmanj 67 pa jih je bilo posiljenih. To je številka, ki dva do trikrat presega celo najbolj črna predvidevanja pred začetkom preiskave.

  Weber je dejal, da so nekdanji člani zbor opisovali kot “zapor, pekel, koncentracijsko taborišče” in da so bile to njihova najhujša leta v življenju, prežeta s strahom, nasiljem in občutkom nemoči.

 • šmentanamuha

  Če poenoctavimo: to, kar počnejo LGBTQ po šolah z dovoljenjem ravnateljev in učiteljev, je spolno nadlegovanje otrok in starši bi morali ukrepati.

 • Pesjan

  Moj sosed je petelina ki je skakal na drugega petelina serviral kot pečenko,seveda ne živega.

 • Župana glavnega mesta bi morala voliti vsa država – vsi državljani in ne le jugovići, ki so se nagnetli v naše glavno mesto.
  Naj gredo delat red v Beograd, Titograd, Zagreb, Sarajevo……. majko jim.

  • Nejc Ornik

   Super predlog!+++++++

 • freedomfighter

  No mene so ucili da naj spostujem ljudi neglede na njihovo spolno usmerjenost pa nimam nobenih tezav poznam pa veliko homofobou ki jim to povzroca tezave ze zaradi tega ker jih tako prizadane ko vidijo pedra…haz jih sploh ne opazim ker nimam nic z njimi otroke pa vzgajam da spostujejo odlocitve drugih dokler te nimajo negativnega ucinka nate in zaenkrat sem jaz srecen on pa tudi nima nobenih tezav…revezi so tisti ki jih moti spolna usmerjenost drugih kot da.nimamo vecjih tezav v druzbi

 • Slovenka

  Župan Janković – glavni homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni aktivist

  Kako je to mogoče?

  • Nejc Ornik

   Žalostno,ampak resnično. Janković se spajdaši z moralno bolnimi, ki jih obere še za denar!

   • Steiermark

    To so karakteristike psihopatskih komunistov….

 • piko8

  Zorangutan je zupan čefurskim orangutanom in pokvarjenim komunistom, ki sklenejo pakt z nacisti in hudiçem!!

 • garfi

  homofobnost je del normalnosti
  antikomunizem pa dolžnost

 • Zaskrbljen

  Nisem podpornik jankovica, je pa pohvalno, da je presegel svoje srbske kulturne omejitve. Srbi so izredni homofobi. Le tako dalje slovanski bratje in sestre.

 • if

  ZJ podeljuje LGBT šosldim ustanovam certifikate, jaz ZJ obravnavam skladno s certifiaktom “persona non grata”.
  Zakaj tako?
  Ker se dokazano ukvarja s kriminalom na nepolitični in politični ravni. Taka oseba je nedemeokrat in zato v normalni državei “persona non grata”!