Župan Janković – glavni homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni aktivist

Foto: iStock

Pred dnevi so bili starši in slovenska javnost ponovno opozorjeni na nezakonito vsiljevanje nekakšnih certifikatov »LGBT-prijazno«. Kot da bi šlo za kakšno priznanje odličnosti, ne pa za prizadevanja, da se tudi pri nas otrokom vcepijo kontroverzna, sporna stališča in prakse, ki otroka doživljenjsko poškodujejo prav v času razvoja njegove spolne identitete.

Do vdorov homoseksualnega lobija prihaja v šolah, univerzah, celo v vrtcih. Žalostno je, da jih pri tem podpira celo Štrukljev sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture. Resen sindikat bi se namesto propagiranja škodljive ideologije lahko zavzel za spoštovanje slovenskega jezika na univerzah, uravnoteženo zastopanost moških in žensk v šolstvu in socialnem varstvu ter dela proste nedelje. Odbor za enakost bi lahko podprl mlade učiteljice za zgodnje odločanje za družinsko življenje in otroke ter namesto spodkopavanja narodovih temeljev pripomogel k splošnemu blagru in omiki.

Učbenik o Teoriji spola Ljubezen je ljubezen, spisan od “strokovnjakov” iz Amnesty International in sofinanciran s strani ministrstva za izobraževanje, kaže, da jim Cerarjeva vlada omogoča nezakonito vdiranje v vrtce in šole, na kraje, kjer bi morali biti otroci še posebej zavarovani, saj jih starši z zaupanjem prepustijo učiteljem in vzgojiteljem. In kaj bodo po novem dobili? Morda presenečenje, kakršno je zadnjega marca 2016 čakalo babico in dedka koroških dečkov, le da bodo tokrat otrokom (začasno) pustili telesa, za  začetek pa jim ugrabili duha?

Začelo se je aprila 2016
Ljubljanski vrtci so aprila 2016 dobili dopis Mestne občine Ljubljana, v katerem jih pozivajo, da se vključijo v pridobivanje t. i. “certifikata LGBT prijazno”. Vodstveni delavci vrtcev in šol so najprej izpostavljeni “izobraževanju” s strani homoseksualnih aktivistov, po uspešnem šolanju pa si lahko kupijo certifikat “LGBT prijazno”. Sicer Zoranu Jankoviću, vrhovnemu homo-lezbičnemu-bi-trans-inter-seksualnemu guruju, mogoče ne bodo več všeč in gresta lahko njihovo imenovanje ali služba h komu drugemu. Izobraževanja naj bi se udeležila vodstva ljubljanskih vrtcev, ki bi bila potem zadolžena za “prenos znanj na sodelavce”. Kot poudarjajo na mestni občini, je zaželeno, da se izobraževanja udeležijo tudi vzgojiteljice in vzgojitelji.

Foto: STA

In kaj po izobraževanju? Župan Janković podeli vrtcem certifikate v “obliki listine, v kateri so zapisane zaveze organizacije”. Hkrati bodo vrtci prejeli tudi nalepke in plakate, ki jih bodo morali obesiti na vidno mesto ob vhodu, s čemer bodo vsi vedeli, da “se nahajajo v LGBT prijaznem okolju.” Hkrati pa bodo imeli prejemniki certifikata enkrat letno privilegij, da se srečajo z županom na posebnem “sprejemu”. Soglasje za imenovanje ravnateljev vrtcev pa daje župan. In krog je sklenjen, spletkarjenje za kupovanje in posvojitve otrok se nadaljuje.

Kdo zagovarja posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam?
Dr. Mirjana Ule, socialna psihologinja in redna profesorica na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, Melani Centrih, ravnateljica Gimnazije Ptuj, dr. Roman Kuhar, redni profesor na oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani, in Matjaž Konvalinka, izredni profesor na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, ki je te dni kot prva izmed fakultet pridobila certifikat »LGBT prijazno«, so imena, ki si jih velja zapomniti.  Našteti so prekaljeni homoseksualni aktivisti, ki so v času družinskega referenduma decembra 2015 javno zagovarjali posvojitve otrok bogatim homoseksualcem in lezbijkam. Homoseksualni lobi pa kljub jasno izraženi volji ljudi na družinskem referendumu decembra 2015 s teorijo spola napako človeškega razuma, kot pravi papež Frančišek,  vztrajno posiljuje ljudi, celo najbolj ranljive, otroke v vrtcih. Ob izdatni pomoči župana najlepšega mesta na svetu.

Franci Donko