Daleč od meje prijeli 24 migrantov

Slika je simbolična. Foto: Fb

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so policisti v zadnjih 48 urah prijeli 22 tujcev, ki so nezakonito prestopil državno mejo, še dva so obravnavali v Ljubljani.

Prijeti so se izrekli za državljane Maroka, Pakistana in Bangladeša. Prijeli so jih v Nemški Loki in na Bojanjem Vrhu (pri Muljavi). Postopki s prijetimi še niso zaključeni.

Nemška Loka je kraj med Poljansko dolino in Kočevjem, kar pomeni, da so mejo najverjetneje prešli nekje v Beli krajini, najverjetneje v občini Črnomelj.

Vir: google maps

Poleg tega so policisti v Ljubljani obravnavali še dva migranta, državljana Alžiije in Maroka, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Zaprosila sta za mednarodno zaščito.

Moja-dolenjska.si

  • Olga101

    So slišali, da rabi Joveva sodelavce…

  • Peter Leskovar

    Ilegalni migranti ne morejo zaprositi za azil. A to libtardom ni jasno? Saj je tako uzakonjeno!

  • Waltter

    Kako lahko policija sploh da moznost ilegalnim migrantom da zaprosijo za azil. Pa ne se zgovarjat na ohlapno zakonodajo. Clovek ki nima dokumentov ozr. se njegov izvor ne more ugotoviti je njegovo mesto v priporu. Pol lahko sorodniki zberejo denar da ga dobijo nazaj ali pa tako kot slovenci imajo moznost delat tako dolgo da dobi za karto in kazen. Kol ze dajo slovencem 3,20 eur na uro? cehoce odsluzit kazen

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!