fbpx

Dejan Kaloh: Po lokalnih volitvah bomo v Mariboru spremenili Titovo cesto!

Foto: eMaribor

Povsem neprimerno je poveličevati totalitarne sisteme. Fašizem, nacizem in komunizem so totalitarizmi, ki bi jih v Sloveniji morali obsojati. 

Vsi vemo, koliko hudega so na naših tleh naredili vsi trije totalitarizmi. Tu gre za mrtve, preganjane, oropane, odvzete ljudi, ki so izkusili vse grozote, ki jih prinesejo trije najhujši sovražniki človeškega dostojanstva. Fašizem, nacizem in komunizem.

A pri slednjem nekateri še vedno uživajo in častijo komunistične zveri, ki so po vojni pobili na tisoče Slovenk in Slovencev, moških, otrok, žena. Nekateri še vedno vzklikajo gesla zločincev, še vedno se maskirajo v slovenske zločince in so celo njihovi ponosni nasledniki. In to je potrebno spremeniti. 30 let stara država si to zasluži.

Kot je zapisal mariborski poslanec Dejan Kaloh: “Seveda je skrajno bedasto označevati diktatorje in morilce za heroje, a vsaj enako bedasto je, da imamo v Mariboru v letu 2021 še vedno Titovo cesto in Titov most. Slednje poimenovanje bomo v SDS Maribor po lokalnih volitvah 2022 zagotovo spremenili!”

eMaribor