fbpx

Festival “Dojiva se” bo potekal v 15 mestih po vsej Sloveniji

Ob svetovnem tednu dojenja bo med 1. in 6. avgustom 2022 potekal že 9. festival DOJIVA SE. Od 1. do 5. avgusta bo festival potekal na spletu.

V soboto, 6. avgusta, pa bo potekal v živo v 15 mestih po vsej Sloveniji, tudi na Ptuju, v mestnem parku. Vabljene so nosečnice, mamice, atiji in tudi njihovi sorojenci. Tudi letos bo gostja Dragica Šilak, znana in strokovna ptujska fizioterapevtka ter bownova terapevtka, ki bo na voljo za pogovor in nasvete, so zapisali na ptuj.si

Na voljo za pogovor bosta še Katja Rinc in Špela Petovar, obe inštruktorici za masažo dojenčka po metodi IAIM. Na voljo za pogovor bo tudi Petra Kolarič, znanje pa bo nudila s področja pedagogike montessori, poporodnega obdobja in materinskih študij ali preprosto povedano: lahko se boste pogovarjali o materinstvu, vlogi mame in materinjenju.

Lepo vabljene, da pridete in da delite dogodek tudi med svoje prijateljice. Festival je prostovoljske narave, je brezplačen in ga organizira Veva, spletna šola za starše s svojimi organizatorkami po vsej Sloveniji.

Spodnje Podravje