Foto tedna: Realno stanje?

Foto: STA/Twitter

Kaj pa vi mislite, ali spodnja risba, objavljena v Večeru, prikazuje realno stanje?

Vir: twitter

Utrip-ljubljane.si

 • Franc Šink

  Eden drugemu čestitata , da sta praktično že na smetišču zgodovine.

  • rrrrr

   Čestitkam se pridružujejo tudi njuni volilci iz čakalnih vrst v zdravstvu, odpuščeni pri čakanju na domu, upokojenci ki čakajo na jurja ojrof penziona in krajani ob južni meji, ki čakajo na kirurške in ginekološke posege primarijev iz Podsaharske Afrike..

  • Steiermark

   Nista še na smetišču zgodovine, kamor v resnici spadata, sta pa dve smeti, ki smetita po Sloveniji!

 • rrrrr

  Remake filma Butec&Butec osvaja svetovne kinodvorane. Nova naslovna igralca nista ne privlačna, ne iskriva , ne iznajdljiva, še najmanj duhovita. Pa sta klub temu smešna k stu mater.
  Zato se jima krohota vesoljno rastlinstvo in živalstvo (razen morda kake dobre četrtine Slovencev )

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, ki jo vodijo okupatorji (šarac) in veleizdajalci slovenskega naroda (cmerar, barbika in kahl).

  Vsi vodeči so ali nasledniki ali pa potomci rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi in potem po koncu vojne so svojo veleizdajo omogočili nadaljevanje okupacije slovesnkih dežel.

  Tak pedigre jim tudi omogoča nadaljevanje veleizdaje in vodenje novih okupatorjev v slovenske dežele, da bodo postali novi prvorazredni, ki jih bomo drugorazredni živeli.

  Topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma pa ob podpori izrodkov, ploskajo, pri tej tragediji za slovenski narod, ogabno.

 • Olga101

  A je to!

 • samotoje

  “…je treba po njegovem mnenju med drugim narediti vse, da bi Slovenija nastopala enotno, “ne pa da se dogaja, da so nekateri proti vladi samo zato, ker ni njihova”. Kljub temu je napovedal, da so pripravljeni sodelovati z vsemi.” Takole STA navaja odlomke Šarčevega govora na Menini, kjer so žalujoči ostali praznovali še en pobeg in poraz slavnih partizanskih sil.
  Ej, Šarec Nadego, saj tudi tvoja ni. Kučanova je, ti in Cerar pa dva butasta kmetavza na šahovnici.

 • karpelec

  Predstavljamo vam politike z novimi vzorci razmišljanja v starih glavah.

 • IZBIRA

  Lepo, da se komunisti delajo norca drug iz drugega. Upam, da je podlaga in kontekst za norčevanje vsem razumljiva, saj ko gre za Cerarja ne preostane nič drugega.

  Sem pa mislil, da nimajo smisla za hec. Priznam, da sem spoznal svojo zmoto, ko sem zagledal zadevno sliko in komentar k njej (p.s. Slika s Cerarjem in Bajt komentarjem).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!