[FOTO] Žarek upanja za otroški nasmeh, zbranih 7.500 evrov

(Foto: Občina Vransko)

Rotary klub Žalec je v sodelovanju z OŠ Vransko-Tabor in Občino Vransko, v četrtek, 23. novembra, v Športni dvorani Vransko pripravil tradicionalni, po vrsti enajsti dobrodelni koncert pod naslovom Žarek upanja za otroški nasmeh, na katerem so zbirali sredstva za otroke OŠ Vransko-Tabor in OŠ Polzela. 

Tokrat so na koncertu nastopili Orkester slovenske policije, Modrijani, Ansambel Robija Zupana, klapa Skala, Isaac Palma, otroška in mladinska pevska zbora OŠ Vransko-Tabor in OŠ Polzela.

(Foto: Občina Vransko)

Zbrane je uvodoma pozdravil župan Občine Vransko Franc Sušnik in predsednica žalskega Rotary kluba Magdalena Navodnik, ki se je ob svojem nagovoru zahvalila vsem, ki so kakor koli pomagali, da je koncert tako dobro uspel ter da so zbrali skupaj 7.500 evrov. Nato je predala dva simbolična čeka, ki sta ju prejeli ravnateljica OŠ Vransko-Tabor Majda Pikl v znesku 5.000 evrov in ravnateljica mag. Bernardka Sopčič iz OŠ Polzela v znesku 2.500 evrov.

Ob prejemu sta se obe ravnateljici zahvalili za donacijo ter poudarili, da bodo denar uporabili za financiranje nadstandardnih programov za socialno šibke otroke na obeh šolah.

(Foto: Občina Vransko)

(Foto: Občina Vransko)

(Foto: Občina Vransko)

(Foto: Občina Vransko)

(Foto: Občina Vransko)

(Foto: Občina Vransko)

T. Tavčer

 • Soave

  Ker še nihče ni komentiral, bom pa jaz – čivkala !!
  Neverjetni smo Slovenci !! Kar naprej nekaj zbiramo. Umetniki pa donirajo s svojimi nizkimi dohodki. Takrat jih vsi potrebujejo. Ko pa je kakšna dobra prilika za zaslužek, pa jih seveda ne povabijo. Tam so pa eni in isti – – – – – – – – – Umetniki !!
  In kje vendar so vodilni politiki ?? Nimajo časa, ali denarja ?

  • RATATA

   Če ti bo kdo rekel, da to ni čivkanje ampak krakanje mi prosim povej!

   • Soave

    Bom. Ga boš po buči.
    Vendar bi bilo kar dobro v današnjih časih biti sraka. A sem samo ubogi ptiček

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!