fbpx

[FOTOGALERIJA] Otvoritev prenovljene telovadnice na Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje

(Foto: Občina Grosuplje)

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, so na Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje slovesno predali svojemu namenu prenovljeno telovadnico. V prvi vrsti bo seveda namenjena učenkam in učencem, ki pa ta teden praznujejo, saj je teden otroka. In tako je bil še en razlog več, da so učenke in učenci ta dan oz. v tem tednu dobili lepo darilo, prenovljeno telovadnico.

Slovesnosti so se udeležili župan dr. Peter Verlič, direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar, ravnateljica šole Janja Zupančič, predstavniki Zveze športnih organizacij Grosuplje ter izvajalca del in nadzora, v novi telovadnici pa so se ob tem veselem dogodku zbrali tudi vsi učenke in učenci šole.

(Foto: Občina Grosuplje)

In od danes naprej bo telovadba še lepša,” je učenkam in učencem dejal župan dr. Peter Verlič, ki so mu sicer zaupali, da imajo športno vzgojo zelo radi. Zaželel jim je, da se bodo v novi telovadnici dobro počutili, da bodo radi telovadili, da jim bo lepo služila. To, da bo Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje že v naslednjem letu dobila tudi nove učilnice, in kar je za učenke in učence še bolj razveseljivo, tudi novo športno dvorano, pa učenke in učenci te šole že dobro vedo.

(Foto: Občina Grosuplje)

Vsi smo navdušeni. Komaj smo čakali, da odpremo vrata novi, lepi, prenovljeni telovadnici,” pa je na slovesnosti dejala ravnateljica Janja Zupančič. To priložnost je izkoristila tudi za izrečene čestitke učenkam in učencem, športnicam in športnikom, ki so v septembru na tekmovanju iz atletike dosegli odlične rezultate. Fantje so dosegli prvo mesto in se uvrstili na državno prvenstvo, dekleta pa so bila tretja.

(Foto: Občina Grosuplje)

Prišel je čas, ko so župan dr. Peter Verlič, direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar, ravnateljica šole Janja Zupančič in vodja strokovne službe ZŠO Grosuplje Andrej Cevc slovesno prerezali trak, prenovljena telovadnica pa je bila tako predana v uporabo učenkam in učencem ter njihovim športnim učiteljicam in učiteljem.

(Foto: Občina Grosuplje)

Ker je bil ta dogodek res priložnost za veselje, so učenke in učenci županu v zahvalo podarili tudi darilo, košarkarsko žogo, preden pa so telovadnico čisto zares preizkusili, so prav vsi zapeli še veselo Kekčevo pesem.

(Foto: Občina Grosuplje)

 

D. Č.

(Foto: Občina Grosuplje)

(Foto: Občina Grosuplje)

 

(Foto: Občina Grosuplje)

(Foto: Občina Grosuplje)

D. Č.