fbpx

Gasilci v mesecu dni zbrali več kot 4.760 izjav za doniranje dohodnine!

Slika je simbolična (Foto: Občina Grosuplje)

Iz Gasilske zveze Slovenije poročajo o izjemnem uspehu pri zbiranju donacij dohodnine s pomočjo platforme E-DONACIJE skupine Kovanček Group s katere je bilo donirano kar 998 društvom in zvezam v omenjeni organizaciji. Zbrali so več 4760 izjav za doniranje dohodnine, a do konca leta je še nekaj dni in v GZS pozivajo, da svojih 0,5 odstotka dohodnine namenite gasilcem. Vsekakor bolje namenjen denar, kakor pa da bi birokrati presojali kateri levičarski nevladni organizaciji nameniti vaš davkoplačevalski denar. V nadaljevanju objavljamo poziv GZS.

Spoštovani predstavniki medijev,

želeli bi vas obvestiti, da smo v mesecu dni zbrali več kot 4760 izjav za doniranje dohodnine s pomočjo platforme E-DONACIJE skupine Kovanček Group. Donirano je bilo točno 998 društvom in zvezam v naši organizaciji.

Širša javnost zelo pozitivno sprejema novi utečen način doniranja prek spletne platforme in ker je do konca leta še nekaj dni vas naprošamo, da delite to pozitivno novico in tako povabite še dodatne donatorje na platformo, kjer lahko oddajo svojih 0,5 % dohodnine.

Zavezanci lahko donacijo dohodnine oddajo na tej povezavi: https://edonacije.si/pomagaj/

Prilagamo vam tudi povezavo, kjer je zelo nazorno prikazano kako se uporablja platforma za doniranje:

V kolikor bo sprejet PKP7 v taki obliki, kot je bilo do sedaj predstavljeno (dvig donacij iz 0,5 % na 1 %), bodo donacije iz dohodnine močno pripomogle k normalnemu delovanju gasilskih društev.

Še vedno imamo 3 dni za zbiranje donacij iz dohodnine, zato prosimo vse državljane, da namenijo svoj del dohodnine svojemu lokalnemu društvu in tako BREZPLAČNO pomagajo LOKALNIM GASILCEM.

V upanju na vašo pomoč in podporo vas lepo pozdravljamo.

Z gasilskim pozdravom: “Na pomoč!”

Poveljnik Franci Petek,

Predsednik: Janko Cerkvenik