fbpx

Inovatorji Komunale Brežice že tretje leto zapored nagrajeni na Inovacijah Posavja

V Komunali Brežice so ponosni, da so v podjetje uvedli celostni sistem odnosa z zaposlenimi, ki sta ga razvila inovatorja Petra Grajžl in Aleksander Zupančič in je že večkrat nagrajen na državni ravni.

“Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 je temelj naših dosežkov. Veseli naju, da stroka vedno bolj prepoznava, da se je v organizacijah potrebno ukvarjati z ljudmi, in da so ravno ljudje temelj vsake organizacije. Ta sistem vsaki organizaciji omogoča, da ustvari kulturo in odnose, ki so zdravi, pošteni, iskreni in človeka dostojni,” sta povedala snovalca sistema Petra Grajžl in Aleksander Zupančič.

Komunala Brežice orje ledino socialnih inovacij in dokazuje, da je tudi pri komunalnih storitvah inovativnost ključna za rast in razvoj podjetja. Priznanja vsako leto podeljujeta Gospodarska zbornica Slovenije in Območna zbornica Posavje, Krško, v partnerstvu z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter javno agencijo SPIRIT. Komunala Brežice je letos prejela srebrno priznanje za Inovacije Posavja 2018. To je zanje že tretje priznanje za Inovacije Posavja zapored.

Celoten članek si lahko ogledate na portalu mojeposavje.si.