Iračan preprodajal drogo

Zaseženi dokazni material. (Foto: Questure Trieste)

Zaradi povečanega prometa z nedovoljenimi drogami na Tržaškem so kriminalistične enote tržaške policije ta teden aretirale 32-letnega Iračana. Pri njem so med hišno preiskavo našli in zasegli večjo količino prepovedanih substanc ter gotovine neznanega izvora.

Azilanta, 32-letnega Iračana A. Z. A. A. so kriminalisti na terenu zaradi sumljivega vedenja opazili, ko je zapustil svoje najemniško stanovanje na Ul. Torricelli in se odpravil proti trgu Unità. Med zasledovanjem so zanj odredili preiskavo, v njegovem stanovanju pa so kriminalisti ob preiskavi našli 15 gramov marihuane, 75 gramov hašiša in 19 tablet ekstazija. Našli so tudi tehtnico ter več kot 800 evrov. Azilant, ki je bil brezposeln, je prebival sam v najemniškem stanovanju.

Kriminalisti so ga odvedli v tržaški zapor, kjer bo njegov primer prevzelo državno tožilstvo.

Več na primorska24.si …

 • PORK Amashina

  Tut pri nas dosti musličev preprodaja drogo.Kdaj bo arest za njih?

 • Nesporni luzer 2018

  Poudarek je seveda spet na “Iracan”. Saj ce bi drogo prodajal kaksen beli domacin, to za sds ovce ne bi bila zanimiva novica, kajne? Zalostno da je edini politicni “program” skrajne desnice, ustvarjanje nerealnega strahu in paranoje med ovcami. Drugega programa namrec nimate.

  • Olga2345

   Je treba takšne divjake uvažati v breme davkoplačevalcev?!! Edini “program” skrajne levice (od Židan do meseca) pa je obremenjevanje davkoplačevalcev in uvoz divjakov, potencialnih volivcev v breme davkoplačevalcev! Murglska kloaka širi sovraštvo in deli slovenski narod od jutra do večera! Vse, ki se z njimi ne strinjajo, obkladate z vsem, kar ste v resnici sami!

  • FDV logika

   Veš kaj, če imamo dovolj Slovencev, ki “ne živijo v skladu z našimi normami”, potem moremo prvo z njimi začet in šele ko imamo porihtane vse reči z našimi sodržavljani, začet sprejemat ostale nekultivirane kulture, ki se niti niso pripravljene asimilirat, a potrebujejo pomoč, ker jih lastna VERA zatira. Kaj išče ta MUSLIMAN v Sloveniji, kako sploh lahko “azilant” ki beži pred vojno, najde uteho v preprodaji droge in posledično skrivanju pred policijo? Spreglejte že končno, imigranti so zagrabili za ponujeno roko merklove in bruslja in privatnih žepov, v zameno za DENAR IN ŽENSKE so pripravljeni ZAMIŽAT na ENO OKO kar se naše kulture tiče, ko pa jih bo zadost – NEMČIJA, BRITANIJA, FRANCIJA bodo ulice njihove – na nas pa je, da ustavimo to NASILNO MEŠANJE NARODNOSTI, v nasprotju želja naših voditeljev, za NAŠE POTOMCE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!