Iz žepa v žep ali kam gre denar Ljubljančanov

Foto: sta

Pohvale vredna je gesta Mestne občine Ljubljana, saj se je julija pridružila pobudi fundacije The Plastic Free July, ki obeležuje mesec brez plastike. Na občini pravijo, da je njihov cilj “spodbuditi vse meščanke in meščane, da ta mesec ne kupujejo ali ponujajo izdelkov, ki so izključno iz plastike, jo vsebujejo ali so vanjo oviti. Trgovce in gostince v mestnem središču pa ponovno pozivamo, da se pridružijo kampanji proti plastičnim vrečkam”. Njihovi pobudi se je do zdaj pridružilo 44 trgovcev in gostincev, a brez škandala tudi tokrat ni šlo.

Skoraj neverjetno se zdi, da je mestna občina v ta namen najela agencijo Ninamedia, ki je v lasti Nikole Damjanića. Na vzorcu 500 oseb so namreč opravili anketo, ki je pokazala, da je večina naklonjena ukinitvi plastičnih vrečk. 86 odstotkov anketiranih je podprlo tudi odločitev o uvedbi biološko razgradljivih vrečk na ljubljanskih tržnicah.

Je bilo res treba najeti agencijo, da so na mestni upravi prišli do zaključka, da so meščani večinoma naklonjeni ukinitvi plastičnih vrečk? Koliko davkoplačevalskega denarja je zato steklo iz Jankovićevega v Damjanićev žep?

Taka je politika Ljubljane pod vodstvom šerifa. Ljubljana, ki je med najbolj zadolženimi občinami v Sloveniji, po nepotrebnem troši denar za ankete, za nujne stvari, kot je kanalizacija, pa ga že leta ni.

utrip-ljubljane

 • Zgornji

  … tu pa je Jankovičev spomenik Stožice, kjer je Vaš denar dobil ” nožiceee ” … !!! :-P

 • Rotar Jakob

  Kurcanov opankovic vse za kz slovenistan !

 • RATATA

  Sostro in Bizovik ter drugi bolj domobranski zaselki baje še nimajo kanalizacije.
  Tudi Suha Krajina dolgo ni dobila vodovoda po faking “svobodi”.

 • domovina mili dom

  Rešitev je, Ljubljančani naj plačujejo dolgove svojega opankovća.

  • exposingthetruth1111

   Povej to @Ponosnemu Slovanu, ki šimfa čez Štajerce kako smo izdajalci, ker delamo v Avstriji, a sam pa jemlje z veseljem davke od gastarbeiterjev iz Štajerske.

   • domovina mili dom

    Lumpenproletarci so pač navadni kriminalci, ki kradejo prigaran denar.

    • exposingthetruth1111

     Da sami vidijo da jim Jankovič direktno in javno pred njihovimi očmi krade, ko jih v oči gleda in jim v roko sere….mu nič ne zamerijo, kričijo zoki šeeeeee, medtem ko pa nekdo pošteno dela in nikomur s svojim delom nič ne vzame pa so jezni na njega in mi vsega fauš, čeprav je s svojim delom in znojem si ta denar prislužil in je izjemno malo drobiž napram koliko pokrade na mesec Jankovič, pa njega odobravajo in bi mu ga celo vlekli za zahvalo, po poštenjaku pa pljuvajo pffuj češ izdajalec ker si šel delat preko meje ker lastna država ne poskrbi za plačilno disciplino, redne plače, višino plače da lahko normalno pokrijem za položnice in da mi se normalno za penzijon vplačujem – namesto, da bi to sporihtali v naši državi raje skrbimo za to da se JS fino ima in da “naši” oblastniki taki kot jankovič veselo kradejo vsem, ampak boli njih važno da sem jaz izdajalec ker delam preko meje, Bog ne daj da bi se kaj pridelal sam in bil neodvisen od sociale in svoje države.

     Z eno besedo Slovenska levica !

 • Zaskrbljen

  V ljubljani smo pac nekolko odzadaj in pocnemo tisto kar na pase. Allora…

 • Brutus

  Pa kva? Lublana je bulana….! Le še naprej volite kralja mafijašev in njegove murgeljske botre! Pa nič jamrat! To kar ste volili (ali pa na volitvah niste vzdignili svojih lenih riti) to imate! Prav vam je! Še več radarjev, še več zemljiških mahinacij, še več venezuelskega modela… Ko vam bo enkrat ”potegnilo” iz riti do glave, boste pa morda v roke vzeli kocke kot v Mariboru- čeprav v Mariboru čisto brez potrebe….

 • WatsonForus

  ne sam kanalizacija , tudi vodovodi okoli Lublane , nje !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!