Izjava tedna: Deset let so nam trgali od plač in regresov

Vir: obcina-ankaran.si

Nekdanji policist je razkril, da so jim kar 10 let trgali od plač in regresov, da so zgradili letovišče na Debelem rtiču. Sedaj pa bi radi objekte namenili za migrante …

Vir: družbena omrežja

utrip-ljubljane.si

 • mona lisa

  Dragi policaji potem pa veste kako delat na meji z ilegalnimi migranti. Ne jih peljat v azilni dom. Nagnat nazaj v vukojebino.

 • šmentanamuha

  To bi bilo zanimivo. Da policaji okupirajo Debeli rtič. Potem pa jih bodo drugi policaji skušali stran spravit, al pa tudi ne. Dejmo, akcija, fantje, preden preden vam šeriatarski svinjakarji zasedejo to, kar ste 10 let plačevali.

 • šmentanamuha

  Država, ki daje prednost tujcem pred domačimi, ni vredna svojega obstoja. Politiki, ki so dali takšna navodila, pa so sovražniki svojega naroda, kače, ki jih redimo na prsih. Vendar je jokanje premalo. Potreben bo upor!

 • BlackOpsSystem

  Tokrat sem popolnoma in do konca z policisti!!!!!!!!

 • Felikss_AH

  Ideja je dobra in povsem legitimna, a na žalost bo najverjetneje ostalo na temu. Zakaj pa bo ta in tudi vsaka druga iniciativa ostala brez odziva pa leži v preprostem dejstvu – CELOTNA Evropska civilizacija je šhvocena zaradi ukorenínjenosti INDIVIDUALIZMA na račun TRIBALIZMA. Prav ta drugi je odločilni faktor tudi pri spopadu Islama z Krščanstvom. Naša civilizacija umira in potrebuje nujno preobrazbo kjer je TRIBALIZEM in NE INDIVIDUALIZEM, EDINI NAČIN, KAKO JO REŠITI.

  Dejstvo je da je za vsako spremembo ali akcijo potreben ODLOČEN POSAMEZNIK ki mu ostali potem sledijo. Pri tej konkretni pobudi bi zdaj CELOTNA policija morala stopiti skupaj in v akcijo. Ob takih dogodkih ko je že nekaj naboja v zraku bi se lahko pojavila še kakšna dodatne iniciativa… kot na primer – namesto zasedbe Debelega Rtiča, raje zbrcati Debele Riti celotne oblastne nomenklature. Seveda bi se za tako akcijo morala odzvati še vojska, vse to pa ob masovni podpori z neo-tribalizmom prežetega ljudstva… tega pa ni od nikoder.

  Tribalizem pomeni enotnost, ta pa zaradi razdeljenosti na “progresivno” Homo-Levico versus Tradicionalno Desnico ne obstaja. Domnevam da enako kot v družbi ista razcepljenost obstaja tudi v Policiji, Vojski, Obveščevalcih, Gasilcih, Civilni Zaščiti, Lovcih… po bifejih… pa vse do tega “ključnega” portal-foruma.

  Torej nič ne bo iz te moke, na Debelem Rtiču se bodo debelile Afro-Arabo-Azijske riti… Homo-Levuharija bo še naprej izdajalsko-zmagovita zaradi njihovega malce bolj razvitega tribalizma… (očitno ih tudi ta lastnost vleče k Muslimanom in Črnim)… in tudi nova KoKakaLicija bo nadaljevala z debeljenjem lastnih riti. Mogoče bo tudi pojem Slovenistan treba dopolniti v nekaj bolj jasnega… nekaj kot… Homo-Levistanski Debelo-Ritistan … hmm… tole z Homo ne bo zdržalo ker ti bodo poleteli … kaj pa enostavno – Slovenistanska Đamahirija ???

  • šmentanamuha

   Kruta resnica.

 • Lisjak

  Tresla se je gora,rodila se je peticija.

 • totex39

  Policisti začnite delati za ljudstvo in ne za vlado, ki nas vsak dan bolj uničuje.

 • Slovenc

  Polovico slovenije so nasi starsi zgradili z lastnim denarjem katerega so jim trgali od place pa se je vse dokaj dobro prodalo privat lopovom kateri so pokradli polovico slovenskega premozenja po letu 91. Kucko ter aerodinamicni Janez sta bila glavna akterja te lopovscine…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!