Izjava tedna: Zdaj so na vrsti očetje …

Foto: iStock

Poslanka v Evropskem parlamentu Romana Tomc si je ta teden prislužila izjavo tedna …

Vir: Twitter

Utrip-ljubljane.si

 • Anton

  levičarji s svojo zlagano politiko so s svojo permisivno vzgojo uničili naše generacije, včasih so hodili fantje v vojski staž in tako postali desci v pravem pomenu besede, vedoč čemu služi njihov kurac,kje jim je mesto znotraj družine, ko so bebavi levičarji načrtno ukinili vojaški staž so povzročili da so se meje vlog penisa in vagine znotraj družine razblinile. Moderni moški postaja čedalje bolj vagina, nekdanji alfa samec pa copata. Nenazadnje pa največji davek zato plačajo naši otroci. dokler bodo imeli potomci klavcev, izdajalcev Slovenije, stranka SD v svojih vajetih izobraževalni sistem, ni moč upati na spremembe na bolje.Kot predlog dajam v vednost sedanji koaliciji da uvede nazaj vojaški staž.

  sarkazem press

  • Franjo Trojner

   ++++++++++++++++++++++++++++, da moški v EU so po večini že čisto poženščeni in si niti ne želijo več sprejeti odgovornosti na svoja pleča, ter prevzeti vodilno vlogo v družini ali družbi. Prav porazno je spoznanje, da je v Merklci več dedca, kot v Junckerju, Macronu, Cerarju, Šarcu itd….. Pravim dedom, kot Orban, Janša itd. nedvomno sta, se z vsemi silami vstop na čelo EU z vsemi silami onemogoča.

   • Nata

    Hm ?? In čedalje slabše bo, če bo šlo tako naprej !
    Ko takile mali možici skup stopijo. .se jih zlepa ne znebiš . . .

    Po drugi strani so pa pravi dedi v nevarnosti, da jih katera toži, ker so jo pobožali ??

  • Andrej

   Kučan, Zemljarič, Rigelnik…. strici iz ozadja, samo MOŠKI. Alfa samci. Z izobraževalnim sistemom načrtno uničujejo alfa samce te družbe, da jih ne bi kdo ogrozil. Pobabeni mamin fantek ni nevaren.

 • Nata

  + + + + + Spodbudno za mlado družino. Za mamo, očeta in otročka, da bodo imeli več drug od drugega. Tako se bo mama lahko malo posvetila tudi očku, ki je takrat kar malo odrinjen. Ne se smejat, prosim. Zelo resno mislim. Moški se ob ženski skrbi za otroka, prav gotovo počuti malo zapostavljenega.

  Upam, da se bodo atiji posluževali te ugodnosti.
  Edino finance znajo biti ovira . Saj razumete, a ne ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!