Jankovićev “uspešen” predvolilni projekt Gosposvetske ceste že potreben prenove!

Jankovićev predvolilni projekt prenove Gosposvetske ceste v Ljubljani je potreben prenove. Fotografije bralca pričajo, da so gradbeni delavci že popravljali ponos župana Jankovića.

Kako kvalitetno se opravljajo projekti župana Zorana Jankovića v Ljubljani, se ilustrativno vidi na Gosposvetski ulici v Ljubljani, ki je bila ena izmed njegovih paradnih projektov, hkrati pa izkazuje njegovo “uspešnost”.

Še ni minilo tri mesece od županskih volitev, pa morajo gradbeni delavci že popravljati tlakovce. Blišč, ki hkrati ponazarja veliko bedo županovanja Jankovića, ko prebivalci Ljubljane drago plačujejo njegove poceni narejene projekte. Kje torej ostaja razlika?

 • Van Der Waals

  ŽAL JE TA LEVI ISLAMIST ŠE NAJVEČ NAREDIL ZA LJUBLJANO TAKO DA JE POKRADEL USE IZVAJALCE IN PODIZVAJALCE!!! ZGLEDA DA JE TO OSTALIM SO MEŠČAOM UŠEČ!!! IN VAŽEN ČE KRADEŠ VAŽNO JE DA NAREDIŠ!

  • Novakec1

   Pa čeprav narediš slabo.

 • dež

  Velja fotko shraniti in čez 5-6 let narediti novo fotografijo.
  Takrat bodo ravno na novo asfaltirali, v bistvu vračali v stanje, kakršno je bilo pred prenovo. Gre za znan sistem kraje davkoplačevalskega denarja v Blatnem dolu. Vmes bodo še tlakovci št. 2, granitne kocke in beton. Vsa dela bo opravil en in isti izvajalec, ne nujno pod istim imenom. In MOL bo vedno znova uveljavil garancijo za odpravo napak, da bodo meščani srečni ter zadovoljni, volk sit in koza cela.
  “Na istoku stare priče, na zapadu ništa novo” si bo zabrundal Bora Djordjevic, ko bo na vsakodnevni sprehod proti Tivoliju peljal svojega psa. Zagotovo se bodo oglasili tudi županovi privrženci na časopisu Finance in napisali kakšno kolumno, zakaj je potrebno na naslednjih volitvah voliti Saraorčana.

 • abc

  Beden članek. Slikate dva delavca, ki popravljata pet tlakovcev in že delate štalo. Ja kje je pa sedaj Anže, ko ima tako rad Ljubljano in bi jim pomagal.

  • Andrej

   Anže in Janša sta samo kriva za vse.

 • rabbit

  To ni nič Zaloško od križišča v Polju do rondoja na Vevčah so že najmanj trikrat popravljali. Sneberska cesta pa zaprta pa se že 14 dni nič ne dogaja, ker jim je talna voda vdrla v gradbišče, ker cepci ne vedo, da je talna voda tik pod površjem in gredo delati kanalizacijo v obdobju ko je veliko vode (sneg ali deževje). Poleti so pa spali.

 • Peter

  Jankovićev “uspešen” predvolilni projekt Gosposvetske ceste že potreben prenove!…
  U najlepšom mest na svet, de, se vse draži, kazni se talajo na vse strani. Ali vi ga volite. Torej?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!