Joveva ne bo dobila niti glasov makedonske diaspore

Kandidatka LMŠ za evropsko poslanko Irena Joveva. (Foto: STA)

Presenečenje evropskih volitev s strani LMŠ je zagotovo (sedaj že) bivša novinarka POP TV Irena Joveva. Je tudi nosilka kandidatne liste LMŠ za evropske volitve. No, prejšnji teden se je na predvolilnem soočenju na ljubljanski pravni fakulteti dodobra osmešila z nepoznavanjem davčne politike pa tudi z drugimi svojimi odgovori v slogu: “Ne vem, nisem sigurna, ne znam …”

O tem seveda večinski mediji ne pišejo, saj gre vendar za Listo Marjana Šarca. Prav tako ali pa še bolj zaskrbljujoče za Jovevo pa so informacije, ki prihajajo iz makedonske skupnosti v Sloveniji. Od 4.000 tisoč slovenskih državljanov, ki se deklarirajo kot Makedonci, jih bo namreč, kot kaže, zelo malo volilo Ireno Jovevo. Zakaj? Stara makedonska diaspora v Sloveniji je namreč – kot pravijo poznavalci – bolj nacionalno pripadna (VMRO-DPMNE), Jovevo pa imajo za “Sorosoidno”.

Več si lahko ogledate na portalu e-maribor.si.

 • Darth Vader

  kdo si upa stavit, da je Irena Joveva neka oseba z lažno identiteto, ki uresničuje agendo OpenSociety fundacije George Sorosa? oziroma je ta oseba krt na očeh javnosti, krt ki dela za OpenSociety fundacijo

  • šmentanamuha

   Je zelo primerna, se strinjam.

  • Marsikdo od nas bo čez par let dobil potrditev tega kar praviš, ker je itak preveč očitno, da ne bi bilo res. Velika večina ostalih pa se bo čudila kako je to možno …. :-)

 • Get Smart

  Izbijte si iz šnelkursađijskih glavićev floskule tipa diaspora? Pa kaj ste faking psevdogrki?
  .
  »Makedonska diaspora« = makedonska razpršenost, šnelkursađijsko pogojno rečeno makedonska razpršena skupnost nje.
  Ali bo svoj glas dala/nedala obča makedonska razpršenost, ali pa morda ena izmed makedonskih skupnosti; ali je morda makedonska skupnost neko enovito telo? Ni, kot že veste.
  .
  Torej, ijoveva je soroševka, je, nepomembno je, kako jo kdo vidi, pomembno je, kaj je – tistemu, kar je, pravimo RESNICA.
  Človek, ki pozna resnico, seveda ne bo dal svojega glasu kaviaržidokominternistični babilonski štabni delavki, dokazani in celo samoimneovani »smrtni neprijateljici ljudi«, lutki MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   In, kaj smo še rekli?

   K vsaki sliki katerekoli MURGL JUGOKOMI lutke, nalepite njihov LOGOTIP murgl jugokomi STRANKE, da jih lahko ljudje prepoznajo, da se jim vtisnejo v spomin, da bodo vedeli, KDO JIH ROPA.

   Ne iskati brezveznih slikic, ampak POMENLJIVE fotografije, ki nedvoumno kažejo, kdo in kaj so te MURGL JUGOKOMI lutke.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
  POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO (državo), ne kot PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”, “nogomet krade” … in kar je še POTURJENIH bulšitizmov, ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti imajo +90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji), naselil v oprane glavice OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne? Sledimo? MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST; poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE, ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve, za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar mekanocurna lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 = FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
     DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     Pamet v glavo.

 • Andrej

  Bodo Ninamedio zakurblali pa se bo slika spremenila.

  • šmentanamuha

   Samo za bedake in konje.

   • Andrej

    Šarcu in Murglam to popolnoma ustreza.

 • Stric iz ozadja

  “kot pravijo poznavalci”

  Kateri poznavalci? Miha Kovac? Vlado Miheljak? Janez Markes? Jansa? Kucan?

 • Janez Kepic-Kern

  MOJE MNENJE O LMŠ.
  Pa?
  Kaj fantazirate – tu spodaj?
  LMŠ je navadna
  “lista” povsem
  – navadnih ljudi, z običajnimi skromnimi poklici in delovnimi mesti,
  – visoko izobraženih ali priznanih strokovnjakov – je v LMP – koliko)
  – koliko jh je skupaj – smo videli na LMŠ #KONGRESU” v Trbovljah.
  Bodimo no – resni.
  Kakšno je realistično IME,
  katera beseda
  je primerna ZA REALNO POIMENOVANJE tega, kar LMŠ – dejansko ZARES – JE ?!
  Danes nimam volje
  – sploh pisati o tej “ZELO REVNI” – “listici” LMŠ. – “LE Marjan ŠE” — je . In še par ljudi.
  Ta
  LMŠ – ni nikakršen MOČAN POLIT dejavnik v naši R. Sloveniji.
  Kot
  SMC – se lahko zelo hitro – RAZBLINI – v prazen – NIČ.
  Je
  SMC – danes – “SAMO MIRO CERAR”
  V
  par mesecih bo, zna biti – LMŠ – le še ” LE MARJAN ŠE”= je oz. BO – v par mesecih – LMŠ.
  Tako
  se meni zdi. In zelo verjetno tako tudi – BO: L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Pavel Kanc

  Dobra je, Irena Joveva, za “žnabling”. . . .

 • Janka Kranjka

  Joveva je nastavljenka, že skoz je navijala za migrante in se med poročanjem iz terena skoraj zjokala. Enaka koza kot nuša p. Lesar iz kanal a.
  Ma ne bi je diral niti s 3m drekpalco.

  • Janez Pavel Kanc

   Z drekpalco res ne, z drugačnim orodje pa že . . . .

   Sicer je zunanje politično nerazgledana in boljše bi bilo, da bi ostala na Popu.

 • šmentanamuha

  Šarčeva glupača je samo odsev njegove vlade in njega samega. Če se bo to res zgodilo tako, potem lahko rečemo, da je še nekaj zdrave pameti v tej državi.

 • Amerikanc

  Včeraj pri Đuniorju, je pa Mlinarca pošteno povozila Jojovo.

 • Slovenka

  Makedonska diaspora v Sloveniji je ne bo podprla. Seveda ne, Makedonci v Sloveniji nimajo skisanih možganov. Iz Makedonije so odšli, da ne bi imeli opravka s trapami tipa Irena Joveva. Že so mislili, da bodo imeli v Sloveniji mir pred takimi tipi in tipinjami, ampak glej ga vraga, babše jih še v Sloveniji ne pusti pri miru. Res bo potrebna streznitvena brca na evropskih volitvah.

 • Vince Blake

  Joveva se ne sekira za makedonsko diasporo. Saj je dosti prtegnjenih Slovenceljnov, ki bodo glasovali za njo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!